Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 781, 782, 783 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 25 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 61

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 21:50:12 vasta tsitaadiga

8fly8 kirjutas:
Upitaks natuke tulemust ...
http://imgur.com/WuUOgl6

Chi-Nu Kai sessiooni rikkusid 4-5 sitta mängu ära ... icon_mad.gif

kuule kutt väga hea ju thumbs_up.gif
nüüd pane sutsuke auru juurde ja lykka erick 3 ndale kohale siis me saame sinu replaysi kah näha thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 07.07.2016 22:43:02 vasta tsitaadiga

https://www.upload.ee/files/5950118/20160707_2033_ussr-Object_140_02_malinovka.wotreplay.html

obj 140 6000 damage....aga kaotus
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 23:03:43 vasta tsitaadiga

EESTISamur kirjutas:
https://www.upload.ee/files/5950118/20160707_2033_ussr-Object_140_02_malinovka.wotreplay.html

obj 140 6000 damage....aga kaotus

jah, kutt mängib hästi. Kui ta siin laseks tuhandeid mänge modidega siis poleks tal sellist vilumust sihtida sest seda teeks bot ja sealt jälle vilumus kätte saada võtaks oluliselt rohkem aega kui tund või kaks. Kaardilugemine kah hea.
Ei, erick, hakka aga 7k sessi tegema, kõik on täitsa aus selle kv1s -ga ikka 99 prossu. Lihtsalt on selgelt näha, et tegemist pole mitte modide pealt tehtud tulemusega vaid nende tulemuste taga on ikka 100 prossu inimene.

Ma siin teetassi taga vaadates nägin ainult paari apsu mis on arusaadav sest mina olen teetass käes ja mugavas tugitoolis, mitte seal keset möllu.
1 aps oli selle cdc laskmine (4-4 seisul mäel)kes oli 100 prossu ja seal samas 40 prossune(vist) t50 autoloader. Teine aps oli is4 mõne eluga alles jätta ja suunata toru 50.100 vastu kes vist oli ka 100 peal.
Aga see on juba hoopis teine teema sest ma ise oleks arvatavsti oluliselt varem juba surnd olnd icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.07.2016 23:14:24 vasta tsitaadiga

kr6ll, ma ei viitsi isegi siin ja praegu pikalt vaidlema hakata, aga vaadates kuidas tal sihik ringi ujub ja kui palju ta lasule minnes ennast asjatult paljastab, siis ütleks täpselt vastupidist. See gameplay ei ole nii üldse tight kui eeldaks inimeselt, kelle jooksev WN8 on 3800-4000 vahel T10s. Dämmi farmis kuidagi kokku, aga top tier vs T8 seda ikka juhtub.

Muidugi selleks, et sellest aru saada, peaks ise kõrgel tasemel mängima. Õnneks meil siin teemas mõned on, äkki nemad ka ütlevad oma arvamuse.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 23:15:09 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Väike Grille 15 mäng vahele Teie toredale vaidlusele! Agressiivne stiil!
Pole lihtsalt tagant snipimine (stiilis põõsast onamine pool mängu).

Link

Kui see mäng on tehtud samal päeval kui sa selle siia postitasid siis sa juhid 2 etappi ja arvatavasti napsad omale viisaka preemia. Kuigi sa oled rämedalt reegleid rikkunud ja skriini asemel terve video pannud siis seekord saad andeks ja panen su tulemuse kirja. Aga see olgu ka viimane kord kui sa reegleid nii rämedalt rikud, eks? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 23:27:46 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
kr6ll, ma ei viitsi isegi siin ja praegu pikalt vaidlema hakata, aga vaadates kuidas tal sihik ringi ujub ja kui palju ta lasule minnes ennast asjatult paljastab, siis ütleks täpselt vastupidist. See gameplay ei ole nii üldse tight kui eeldaks inimeselt, kelle jooksev WN8 on 3800-4000 vahel T10s. Dämmi farmis kuidagi kokku, aga top tier vs T8 seda ikka juhtub.

Muidugi selleks, et sellest aru saada, peaks ise kõrgel tasemel mängima. Õnneks meil siin teemas mõned on, äkki nemad ka ütlevad oma arvamuse.

see ujumine küll sellest aimbotist ei tule minu meelest, vaid torni keeramisest ja ehk ka maastikust, kui liikuda samal ajal.
Kuid mul tekib siin ports kysimusi. Kuidas sa nii täpselt tead kuidas need modid ujuvad ja teiseks kysimuseks oleks see, et miks mitte paljastada kui ta näeb et keegi teda sealt lasta ei saa, kui ta ennast paljastab? Kedas see kotib kui mind saab lasta sealt kus kedagi pole?

Kui sa pead silmas seda is4 -ja laskmist siis ta ju nägi et tolle torn on mujal. Ma kusjuures selle is4 juures vaatasin sama asja et sõidab sinna yles aga siis arvasin et ehk ta ei tahtnud mujale sõita kuna siis oleks seis parem olnud is4 -ga aga siis oleks ehk ta teiste vastaste jaoks olnud avatud. Igastahes ta sealt mingeid lakse sisse ei saanud kui ta is4 lasi ja seega kutt teadis mis ta teeb. Ujumise kohta veel niipalju et vaadates ikka aeg-ajalt sinu striimi siis seal see ujumise teema oleks nagu oluliselt aktuaalsem kui samurai videot vaadates icon_rolleyes.gif

kui pead silmas mängu algust, et sealt sai lakse sisse, siis need sissesaadud laksud olid ikka väga napikad ja vastastel ikka vedas ka ikka, pöörde pealt tulid sellises snäpid et hoia pead kinni icon_rolleyes.gif

viimati muutis kr6ll 07.07.2016 23:30:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 07.07.2016 23:28:47 vasta tsitaadiga

võta kätte siis see kv1s erick...et sa teaks on see väga suure sihikuga ja ta on selline:) ja tier 10 mudiugi farmisin ma damage kokku tier 8 tulistades: D hale inimne oled ikka.....vaata ennas kuidas mängida ja mida teed eks.....paljastasin ennast väga:D lahe

vaadates sinu mänge istud sa teiste taga ja ytled alati kasutad noobe ära enda elude säästmiseks icon_smile.gif

sinuga mõttetu vaielda kuna sinu ego nii kõrge ja sa ei suuda alla neelata mõrutad pilli

homme tier 10 tuled?

vaatame kuidas siis sinu mängu stiil on seal?

sina kellel on mängitud mänge kokku 32 tuhat ja oled tier 10nes mänginud ainult 4985 lahingut....

ja mina 29900 lahingut kokku ja neist tier 10-nes 7481 lahingut..

et sa teaks unicumid ja super unicumid teevad endal statsi tier 10-nes...

vaadates mis dämmi sa keskmiselt tier 10-nes teed siis see on masendav kekutava UNICUMI kohta....

ja mida on sul veel peale video vaja:)? sinu arvates ma hull aimbot kasutaja ja ma ei tea mida veel.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 07.07.2016 23:39:33 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

Kui see mäng on tehtud samal päeval kui sa selle siia postitasid siis sa juhid 2 etappi ja arvatavasti napsad omale viisaka preemia. Kuigi sa oled rämedalt reegleid rikkunud ja skriini asemel terve video pannud siis seekord saad andeks ja panen su tulemuse kirja. Aga see olgu ka viimane kord kui sa reegleid nii rämedalt rikud, eks? icon_rolleyes.gif

Ei meeldi lolli mängida, räägin ausalt ära. Mäng on tehtud 06.07.16 kell 17:53
Ei lugenud varemalt mingi võistluse kohta, ning postitasin video lihtsalt heast mängust.

Kui see kuidagi kvalifitseerub nüüd mängu tingimustesse, siis selle üle hea meel, kui ei, siis mis seal ikka icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 23:56:46 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
kr6ll kirjutas:

Ei meeldi lolli mängida, räägin ausalt ära. Mäng on tehtud 06.07.16 kell 17:53
Ei lugenud varemalt mingi võistluse kohta, ning postitasin video lihtsalt heast mängust.

Kui see kuidagi kvalifitseerub nüüd mängu tingimustesse, siis selle üle hea meel, kui ei, siis mis seal ikka icon_smile.gif

Start: 06.07.16

tsitaat:
mäng on tehtud 06.07.16 kell 17:53

nii. tundub et vastab reeglitele thumbs_up.gif

seega sa juhid aga pea meeles et sul on nüüd kollane kaart all icon_cool.gif

kuid murelikuks teeb mind see koht
tsitaat:
Ei lugenud varemalt mingi võistluse kohta

see on muide väga halb aga noh, kuna sa oled ericku sõber siis seekord pigistan silma kinni aga jah, tundud selline jube kahtlane tyyp olema ja võid arvestada et sul hoitakse silma peal ikka eriti hoolikalt icon_rolleyes.gif
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 08.07.2016 00:01:12 vasta tsitaadiga

erick mul tõesti juba tekib endal kahtlus kuidas sa sellest modis tead nii nii palju...iga liigutus võrdub sinule AIMBOT?

kas oled seda kasutanud?

inimene kes sellest ei tea midagi ei oska ka sellele anda hinnangut----täpselt sama moodi ytlesid sa kr6llile et sellest aru saada pead mängima kõrgel tasemel....või noh sa mõtlesid vb nii et sellest aru saada pead olema mänginud AIMBOTIGA?

Sama kehtib sinule....ennem sa ei saa aru selle tankist midagi kui mängid seda derp kahuriga icon_smile.gif

ma tõesti ei viitsi sinu peale enam oma aega raisata....pidasin sinust rohkem lugu ..aga oled nõrga olemisega kuju kes ei talu konkurentsi..

mäletan kui räägisid straiki kohta stiimis et ta pole midagi väga erilist icon_biggrin.gif

ja sulle ette jäänud palju mängijad kes kõvemad kui sina aga sina teed nad alati maha...

AUSTA TEISI SIIS AUSTATAKSE SIND KA!!!!!!!!!!!!!!

Sinu arvates tegin 140 midagi valesti siis mis oleks sina teisiti teinud siis ....anna näpunäiteid nii saame me kõik tugevamaks...teinekord saad ise paar näpunäidet mis on kasulikult ...nii me areneme mitte syydistades teisi ma ei tea milles.

Mina sinuga vaidlemise lõpetan .

viimati muutis EESTISamur 08.07.2016 00:33:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 08.07.2016 00:25:56 vasta tsitaadiga

Lootsin tulemust parandada. Esimesed 10 mängu olin 3.5k kandis, siis tuli katastroof.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.07.2016 01:48:36 vasta tsitaadiga

Minu poolt ka väike panus.
Spoiler Spoiler Spoiler

Parimaid ei löö kuid WR 11/15 on vähemalt samas kandis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.07.2016 08:39:32 vasta tsitaadiga

nii.
Täna proovin ka ise teha mõningad tulemused, viimased päevad nagu pole aega olnud eriti selle möllu keskel.

Tahaks teha artyga tulemuse 2k+ ja siis, kui aega ikka jagub, sooviks sellise 4k+ tulemuse teha kah mingi random tankiga. Ehk isegi selle kv1s -ga + see derp kahur. Tundub selline hetzeri masti kombo olevat ja see võib isegi ysna lõbus sess tulla. Igastahes reklaamide põhjal tundub lootustandev kombo olema icon_cool.gif

Tuletan meelde, et 2 etappi on alles jäänud täna kella 21 -ni ja kõik kes sooviks HV vabas teemas aastakese tasuta lobiseda siis peaks ennast nüüd kokku võtma. Nõuded on väga mõistlikud, selline 6 killi ja 1500 dämmi ma usun ei saa olla eriti keeruline sellistele tuusadele nagu meie teema pysikunded on thumbs_up.gif

Samas ongi ennast põhjust veidike soojaks ajada, sest mul siin mõlgub meelel 3 etapp juba ja kuna on reede siis võib juhtuda et sinna panen ma vindise peaga juba hoopis vägeva auhinna icon_eek.gif aga kindel pole sest ilm on nii kylm et vaevalt et ma palju õltsi viitsin libistada aga jumal teab, äkki komistan veel millegi kangema otsa icon_eek.gif Seega tasub olla valvas, ma olen ennegi komistand icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
tagasi üles
DumptyLook
HV vaatleja
DumptyLook

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.07.2016 08:43:37 vasta tsitaadiga

6 killi 1500dmg või WN? Mida siis hinnatakse? Ma ei suuda väga üle 1k dmg tavaliselt kokku saada, vaatan küll videoid aga ei tule ikka. Keegi oskab näpukaid anda?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.07.2016 09:41:06 vasta tsitaadiga

DumptyLook kirjutas:
6 killi 1500dmg või WN? Mida siis hinnatakse? Ma ei suuda väga üle 1k dmg tavaliselt kokku saada, vaatan küll videoid aga ei tule ikka. Keegi oskab näpukaid anda?

see on vahevõistlus kus on vaja saada see 6 killi ja 1500 dämmi

Põhivõistlusel on vaja saada 15 mängu keskmiseks minimaalselt 2000 wn8. Vaata esimest posti teemas, seal kõik kirjas thumbs_up.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5995339#5995339

Aga kui sa paned siia oma kasutajanime ja ma avastan et su overall wn8 on näiteks 1000 siis ma teen sulle erandi ja sa saad osaleda ka siis kui su 15 mängu keskmine on 1500.

Edit:
Statistikat kah: Kokku on 2 etappi jälginud 9586 klikkijat ja meil on 1 nõuatele vastavat tulemust 2 etapil. See on oluliselt vähem kui ma lootsin sellise klikkide arvu peale. Paras aeg ennast kokku võtta kuulge whistle.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.07.2016 10:23:09 vasta tsitaadiga

EESTISamur, kui tahad mu austust, siis tee KV1Siga WN8 6000 sessioon nii, et replayd ka annad. See, kui tagantjärele võetakse modid maha ja punnitatakse õnnega pooleks mõni mäng kus paar lasku ei suudeta isegi sihikut vastase tanki profiilil hoida ja tulistatakse mutta, ei tõesta su süütust isegi natuke.

Sa pead tõestama, et suudad puhtalt mängides näidata seda tulemust millega sa siin kekutasid. Kiirelt vaadates muide sul eile Obj 140 WR oli 40%, what's up with that? icon_biggrin.gif Ilma illegaalsete modideta ei vea enam 67% välja T10s? icon_biggrin.gif

Nagu näha siis sa proovisid eile KV1Siga ikkagi teha 15 mängulist sessiooni (16 mängu kirjas), WR on täitsa hea, 75%, aga WN8 on ikka jube kaugel 6000st, kui peaks pakkuma ütleks et sa eriti üle 3-4K ei näinud seal.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 08.07.2016 10:36:37 vasta tsitaadiga

Replayga pole võimalik modide kasutamist tõestada. Replaydest tehtud videol saab samamoodi modid maha keerata ja näidata puhast mängu. Ainult striimimine oleks hetkel usaldusväärne.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 08.07.2016 10:48:05 vasta tsitaadiga

hah tulistasin mutta_D sa oled tõesti imelik inimene:) see et mul eile obj 140 oli win arte selline mis see siis nüüd näitab? oled nagu rumal?
ja et ma ei suuda hoida sihikut peal siis nu ma ei tea mis juttu ajad...icon_biggrin.gif lasud läksid mööd RNG pärast mitte selle et ma mutta sihtisin icon_smile.gif arva mis tahad minu jaoks jääd sa idioodiks....
KUI ON TEADA KUIDAS AIMBOT TÖÖTAB SIIS ON SEDA KA ARU SAADA ISEGI KUI TEIE SEDA EI NÄE KUNA TULEVAD OMAD MODID PEALE......AGA MINU SIHTIMINE ON SEE MIS ON MÄNGUS:)
täna soovin sind näha tier 10nes...platoonimas minu ja bananaga........ja teeme kokkuvõtted ......aeg on ka sul ennast tõestada

ja selete ära kuidas tead aimbot modist nii palju?

inimene kes seda ei kasuta ei tea ka selle omadusi nagu sina....

ja mina sinu austust ei taha ......mulle see wot ei ole elu...ja ei loe ka see et oled unicum ja ma ei tea mida veel.....

mul poogen.....võtku kõik unicumid siis ette:) või noh kes temast paremini mängivad:) kõik on ju aimbotid kes sihtida ise ei oska ja lasevad maase jne.....

ja ma ei hakka mitte midagi tõestama

yle 3 -4 ka ei näindu*icon_biggrin.gif 3 video mis yles panin olid 2 yle 5500 wn8 ja yks 6200 vist...aga nagu sa näed seda 1600 dämmiga.....mitte kahetuhandega:) rumal inimene-

lopetan siin foorumis kirjutamise ja lähen edasi ....arvaku küik mis tahava icon_smile.gif

sellepärast ei muutu mul elus midagi:)

ja jooksvas wn8 olen erickus vabalt möödas kuna ta istun type 59 alati ja ei oska mängida tier 9-10

tsau oli meeldiv ---tulge kylla kui tahate tüestus mina ei pea ennast tõestama kes ei usu siis oma probleem.....kirjutagu chatti ja annan aadresi ning ootan ....
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.07.2016 10:52:14 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Replayga pole võimalik modide kasutamist tõestada. Replaydest tehtud videol saab samamoodi modid maha keerata ja näidata puhast mängu. Ainult striimimine oleks hetkel usaldusväärne.

Põhimõtteliselt striimimine oleks muidugi parim lahendus selle kõrval, et lähed vaatad üle õla kuidas vend mängib. Replaydest on võimalik ühtteist välja lugeda küll, nt aimboti näeb kergesti ära ja mõnikord ka selle kus illegaalseid blind'e tehakse või kus mängija saab aru kuhu vastase torud vaatavad enne kui need tema enda vaateväljas on.

Aga peamine point on see, et kui keerata oma illegaalsed modid maha on sisuliselt võimatu teha seda sama tipptulemust järele üle suure arvu mängude. Ehk siis kui ta suudab WN8 6000 sessiooni ette näidata nii, et replayd on olemas ja striimib ka seda - no siis mad props ja muudan oma arvamust paugupealt tema suhtes.

Mis seda Obj 140 mängu puudutas mida ta uhkusega linkis, mõtlen et peaks sellest tegema kommenteeritud video, kus ma ükshaaval lahkan läbi kõik need vead, mida tegelikult ükski jooksev WN8 4000 tasemel T10s mängija teha ei tohiks.

EESTISamur kirjutas:
tsau oli meeldiv ---tulge kylla kui tahate tüestus mina ei pea ennast tõestama kes ei usu siis oma probleem.....kirjutagu chatti ja annan aadresi ning ootan ....

Tõsiselt mõtled seda? Sest ma tuleks küll, võtaks thomak28 kaasa niiöelda erapooletu tunnistajana. Ma ei taha sugugi eeldada et sa oledki 100% cheater, iga võimalus mida sa näed et oma süütust tõestada on teretulnud icon_smile.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.07.2016 10:55:53 vasta tsitaadiga

erick äkki aitab ah? See laussyydistamine nüüd krt küll pole ilus. Kui sul pole yhtegi otsest tõendit ette näidata siis on see ikka krt täielik jama mida sa siin 4 lehekylge teed. Jah ma tean, et võiks olla sessist replayd aga näed pole. Reeglid seda ei nõudnud, sest ma ei teadnud et see nii oluline on, ja seega ei pea neid olema. Ma olen ise ka lasknud pikalt ilma replaysi salvestamata ja ma ei kasutanud mingeid mode, isegi mitte seda extra zoomi.

Seega äkki aitab või ajage seda teemat kusagil mujal, asi kisub ikka täitsa OT -ks ja võistlus ise on juba tagaplaanil ja keeg ei leia varsti võistluste infot ylesse icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.07.2016 11:04:29 vasta tsitaadiga

kr6ll, kui inimene ei suuda näidata sama taset mis varem lihtsalt seetõttu, et replayde salvestamine sisse lükatud, siis see ongi otsene tõend. Igas competitive mängus. Tõttöelda ma ei jõudnud neid KV1Si mänge üle vaadata, aga kui ta postitab 15 mängulise sessiooni kus KESKMINE dämm selle tankiga oli üle 2000, ja kui paneb replayde salvestamise sisse ning 16 mängust KOLM PARIMAT on kõik 1600 dämmi kandis, kas meil ongi rohkem midagi rääkida?

Aga olen nõus, et ei pea siin seda vaidlust pikemalt edasi ajama. Eks need, kes on mõtlevad inimesed, on ammu oma järeldused saanud teha.

viimati muutis erick 08.07.2016 11:06:55, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.07.2016 11:05:32 vasta tsitaadiga

No ta kutsus kylla. Mine käi ära. Seniks ehk keskenduks nüüd 2 etapile?
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 08.07.2016 11:27:43 vasta tsitaadiga

ma nagu kriminaal tal vaja kolmandat osapoolet.tuled yksi teeme sessiooni ja sessiooni lõpus kui saad aru et eksisis kohtlen sind sama sitasti nagu sina mind siin foorumis...aga karda yksi tulla.

ja järeldage mida tahate mind see kehvemaks ei tee ja teid ka mitte paremaks:D
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.07.2016 11:34:03 vasta tsitaadiga

EESTISamur, cmon, meie mõlemad oleme huvitatud osapooled, pärast on minu sõna sinu sõna vastu, et kuidas sul läks. Enamvähem objektiivne vaatleja peab ikka kaasas olema, kes siis pärast oma arvamuse ütleb asjast. Õhtul TSis räägime detailidest.

Muide, WG suhtub väga tõsiselt "Real-life threat" reeglite rikkumisse. Selle eest saab kiirelt konto bänni.

viimati muutis erick 08.07.2016 11:35:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.07.2016 11:34:09 vasta tsitaadiga

ma tuleks ise vaatlema aga jah, ma pean korraldama siin asju. Sorry. Ma näeks kohe kas on midagi kahtlast või pole, teate ju küll kui terane ma olen icon_cool.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 781, 782, 783 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.