Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 780, 781, 782 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 25 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 61

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 07.07.2016 18:11:00 vasta tsitaadiga

icon_smile.gif põnev...mingit sessioni uuesti ma ei tee.. kordustest pole juttu....ja piisab ka 4-5 mängus siia laadida et näha mis mod ma kasutan....tõesti igayks arvab mis taha......vaata et sa siis kõigi eesti SUPER UNICUMIDE käest kysid kordused et nad tõestaks kui head nad on ja kas ausalt :d ..

teen mõned lahigud salvestusega...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maitc
HV vaatleja

sõnum 07.07.2016 18:15:52 vasta tsitaadiga

Pigem on asi selles,et WG näeb väga hästi kes keelatud mod-e kasutab. Kui nad kõik ära bännida,siis on see ju nende endi kasum,mis saamata jääb.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.07.2016 18:16:01 vasta tsitaadiga

Bishopiga 15 mängu

Spoiler Spoiler Spoiler

Eks õhtul teen selle praeguse parima tulemuse üle. Erick võib ise 2350 wn8 mänge teha.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 18:21:36 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
Bishopiga 15 mängu

Spoiler Spoiler Spoiler

Eks õhtul teen selle praeguse parima tulemuse üle. Erick võib ise 2350 wn8 mänge teha.

Aga see skriin kus tank eraldi kirjas, kus see on? Aga jah, muidu täitsa ok aga ei vasta reeglitele icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.07.2016 18:33:02 vasta tsitaadiga

EESTISamur kirjutas:
icon_smile.gif põnev...mingit sessioni uuesti ma ei tee.. kordustest pole juttu....ja piisab ka 4-5 mängus siia laadida et näha mis mod ma kasutan....tõesti igayks arvab mis taha......vaata et sa siis kõigi eesti SUPER UNICUMIDE käest kysid kordused et nad tõestaks kui head nad on ja kas ausalt :d ..

teen mõned lahigud salvestusega...

Sa pead ikka tõestama, et oled võimeline seda sama või samaväärset tulemust näitama ka siis kui peab replayd andma. Juba su jutust on aru saada, et näid arvavat, et ülemises otsas mingi modidega petmine käibki. Soovitan sul seda intactilt küsida, kuuldavasti ta on MMAga tegelenud, kindlasti vastab sulle viisakalt icon_biggrin.gif / s

Ilma naljata, tegelikult tal on oma youtube'i kanal kuhu ta paneb oma parimad mängud üles koos kommentaaridega, kogu maailmale näha. Mitte nagu mõni vend, kes mängib WN8 4000 kandis jooksvalt aga pole väidetavalt siiani replay salvestamise nuppu üles leidnud.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 07.07.2016 18:51:48 vasta tsitaadiga

Yeap, ei taha just sõbra pärast siin kambakat tegema hakata, aga kuna ma olen siin kahe aasta jooksul 12 võrgupidu e-sporti castinud ja erinevates skenedes pikka aega tegelenud, siis vähemalt jutu põhjal tegemist cheateriga. Mis ei pruugi tähendada mitte midagi, enne kui gameplay'd pole näinud.

maitc kirjutas:
Pigem on asi selles,et WG näeb väga hästi kes keelatud mod-e kasutab. Kui nad kõik ära bännida,siis on see ju nende endi kasum,mis saamata jääb.
Nope, ilma kolmanda osapoole anticheadita ei ole see võimalik juba seetõttu, et EULA jms legaalse puhul ei luba mängul su arvutile fullscanni teha.

EDIT: Kusjuures, ei taha siin osadele teatuid kiusatusi tekitada, aga on väga lihtsaid mooduseid kuidas ka streamides ohutult wallhackida saab. Aga üldiselt kui mängu/juttu/streami analüüsida hea mängija poolt siis low/midskilled mängija võtab vahele ikka.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 07.07.2016 18:57:28 vasta tsitaadiga

mis sa selle MMA-ga ähvardad:D`icon_biggrin.gif

ja sina enda sessiooniga....jutt käib sellest kas kasutan mingeid sinu arvates cheat mode:D

mina ei pea sulle t6estama seda uuesti icon_smile.gif

kuskile pole kirjas replayde vajadust---pane siia mõned enda replayd mis täna teen ja mul suva mis arvad icon_smile.gif
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.07.2016 19:08:35 vasta tsitaadiga

3 lehekülge sisutut vaidlust teemal, mille vastust tegelikult kõik teavad.

viimati muutis sakinaga 07.07.2016 19:50:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.07.2016 19:41:27 vasta tsitaadiga

Võistlustest libises teema kuidagi väga kaugele.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 19:49:17 vasta tsitaadiga

Tavaline asi, iga MM alati mingi koondis esitab proteste jne. Miks peaks meie võistlus testmoodi olema? Kõik on täpselt nii nagu spordis tavaks viimasel ajal. See käib lihtsalt asja juurde thumbs_up.gif
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 07.07.2016 19:53:29 vasta tsitaadiga

mina siin kellelegi midagi tõestama ei hakka tegin 3 mängu järjest ja panen need ka yles..

järgmine kord kui tehakse yritus tuleb ka täpsustada ei vaja salvestada...aga mina ei põe ten kuidas mängin ja mis modidega...seda ka näha videos---

https://www.upload.ee/files/5949694/Desktop.rar.html
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.07.2016 20:08:44 vasta tsitaadiga

krõll, järgmised võistlused kui plaanid teha, siis pead väga täpselt reeglid paika panema. Ja mitut võistlust korraga korraldada ei ole vast hea idee kuna tekitab palju segadust. Võib-olla võistlused peaks olema üldse mingis teises variandis kui wn8 peale mängimine. Midagi sellist mis kõigile oleks võrdse raskusega. Näiteks Fadini medali saamine, kolobanov vms. WN8 häda on lihtsalt erinevate tasemetega mängijate rohkus. Ühtede jaoks on kerge saavutada 3k+ a teiste lagi on 2k+.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 20:24:36 vasta tsitaadiga

no auhindu saavad peaaegu kõik kes osalevad seega ma ei näe probleemi. Ja kust ma teadsin et siin selline andmine tuleb icon_lol.gif
Ma kavatsen just nendele palju eriauhindu anda kes siin on selliste tavainimeste statsidega overall tulemuste osas. Nendel prodel on omalgi kulda ja premme ja mida kõike veel hunnikute kaupa.

Eesmärk oli algusest peale et need tavalisemad mängijad avastaks et OHHOO, selles mängus on rohkematki kui ainult "sõida ja lase nagu GTA5"
Kui kasvõi 1 mängija avastab selle siis on minu missioon täidetud. See polegi oluline et wn8 oleks 7k, oluline on see et see oleks seal vähemalt 1200-1500 kandis. Siis oleks juba tegemist sellega, et mõeldakse kah mida tehakse. Ja see, seltsimehed, ongi kõige olulisem thumbs_up.gif

2k 15 mängu keskmine nõue on selline hea, selle jaoks peab pingutama ja mõtlema hakkama. Kui seda suuta 15 game teha 2k siis peaks pikemaid sesse juba 1500 laskma nagu lumme kusta thumbs_up.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.07.2016 20:28:51 vasta tsitaadiga

Ma siiski ei adu enam seda võistlust kuna tingimused muutuvad liiga kiirelt. Tegelikult ma ei saa aru milles hetkel võisteldakse ja mis tasemel. Ma taandan end, ma tõesti ei jaga enam matsu ja ma olen inimene kes vajab kõiges selgust.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 20:41:27 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Ma siiski ei adu enam seda võistlust kuna tingimused muutuvad liiga kiirelt. Tegelikult ma ei saa aru milles hetkel võisteldakse ja mis tasemel. Ma taandan end, ma tõesti ei jaga enam matsu ja ma olen inimene kes vajab kõiges selgust.

esimesel lehel on ju kõik kirjas, sama võistlus aga lisaks on sellised vahevõistlused mis ei reseti põhivõistlust, need on lihtsalt vahelduse mõttes, et siin tuusadel igav poleks ja et HV saaks klikke kui kõik vaatavad 100 korda päevas kas nad on ikka esimesed või juba viimased icon_razz.gif

Ja tingimused pole veel kordagi muutunud. Isegi mitte ericku lisatingimused kuigi see oli mul mõttes aga see suur skandaal on ericku tähelepanu mujale suunand ja ma võiks selle siin nii ära muuta et ta ei saaks arugi icon_razz.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 20:45:13 vasta tsitaadiga

EESTISamur kirjutas:
mina siin kellelegi midagi tõestama ei hakka tegin 3 mängu järjest ja panen need ka yles..

järgmine kord kui tehakse yritus tuleb ka täpsustada ei vaja salvestada...aga mina ei põe ten kuidas mängin ja mis modidega...seda ka näha videos---

https://www.upload.ee/files/5949694/Desktop.rar.html

mul viskab sellise teate. Kas keegi on alla laadinud selle?
https://support.google.com/chrome/answer/6261569?p=ib_download_blocked&hl=et&rd=1
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.07.2016 20:55:50 vasta tsitaadiga

Tirisin alla. Täitsa kenad mängud olid, 2x ACE
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 20:59:50 vasta tsitaadiga

krt mul on raal nii tyhi ja mul pole sellist asjagi arvutis peal millega pakitud asju avada. icon_rolleyes.gif

kas keegu upiks need mängud kusagile sinna kust ma neid saaks alla laadida, sellises formaadis et ma saaks neid tyhja arvutiga avada? No mul tõesti pole aega kusagilt netist midagi otsida millega neid avada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.07.2016 21:01:00 vasta tsitaadiga

Ok, aga ei võta enam osa kuna võistlus on muutunud rohkem palaganiks.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 21:01:43 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Ok, aga ei võta enam osa kuna võistlus on muutunud rohkem palaganiks.

ok. aga su tulemus on meil olemas ja selle 500 kulda saad sa kah, 1. etapi võidu puhul thumbs_up.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 07.07.2016 21:11:02 vasta tsitaadiga

kr6ll, .rar faile pole ennem näinud või!? Mine siis http://www.win-rar.com/download.html
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 21:29:23 vasta tsitaadiga

juba sain ja vaatasin. Mina pole ei tea mis asjatundja modide avastamisel sest ma pole kunagi neid asju kasutanud aga minu jaoks oli seal kõik kõige paremas korras. Kutt mängibki lihtsalt hästi, kõik on olemas mida vaja. Valib positsiooni, sihib nii et arvestab liikumisi, hoiab keret nagu vaja, jälgib minimappi ja ymbrust, valmistub ette vastase tõenäoliste muuvide vastu. Ei tea, ma nagu ei näe lõhnagi sellest et tegemist oleks tyybiga kes vabal ajal aimbotiga ringi ralliks icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 07.07.2016 21:37:30 vasta tsitaadiga

Replay'd mängitakse muideks maha nende modidega mis sul masinas on.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.07.2016 21:43:49 vasta tsitaadiga

seda ma tean. Aga ma ju näen et kutt reaalselt sihib. Ma näen ju seda kuti enda vaadete setingutega ja ma olen nii palju mänginud küll, et aru saada kas mängija liigutuste vaated ja reaalne situatsioon ja selle järgnev muuv on reaalne inimtegevus või pole. See mida ma nägin näitas et mängija mängis ise ja mingit sellest kahtlast momenti, kus võiks kahtlustada et mingi proge osa tööst ära tegi, ma ei avastanud. Kõik oli täpselt nii nagu iga teise pro striimis on, või sutsu paremgi.

Selline on minu arvamus asjast selle põhjal mida ma nägin 3 -s replays icon_rolleyes.gif
tagasi üles
8fly8
HV vaatleja
8fly8

sõnum 07.07.2016 21:47:18 vasta tsitaadiga

Upitaks natuke tulemust ...
http://imgur.com/WuUOgl6

Chi-Nu Kai sessiooni rikkusid 4-5 sitta mängu ära ... icon_mad.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 780, 781, 782 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.