Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 123, 124, 125  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2016 09:00:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuidas saab üldse juhuslikult logida iseteenindusse? Midagi pead ju aimama?

Puhtjuhuslikult Elisa reklaamil klikkisin ja läksin vaatama, mis netipakette pakutakse doh.gif
Mitte mingit seost 10 aastat tagasi lõpetatud Bravocom lepinguga, ma pole sellest terve igaviku mõelnud.
Ja kui screenshoti uuesti vaatad, siis näed nad on seda millegipärast siiani nulliga tiksutanud.
Igatahes see probleem saab lahendatud.

Leping saigi kunagi ammu lõpetatud seepärast, kuna Bravocom/Elisa tegid selle kuutasuliseks ja polnud mõtet seda enam niisama hoida.

Seda enam ma imestangi seda sigadust, et:

a) miks seda numbrit ikkagi kinni ei pandud
b) miks seda vastupidiselt infole kuutasu kohta ilma kuutasuta aastaid ilma minu teadmata edasi tiksutati

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.06.2016 10:02:35 vasta tsitaadiga

Telia osas peab kiitma, et nad saadavad eelnevalt teavitusi...2X kindlasti.
Kui ei meeldi suhtled nendega ja proovid lahenduse saada...julgen öelda, et enam ei saa. Aga vähemalt teavitavad ja saab reageerida.

Elisa ja Tele2 panevad tuima. Arve lõpus muudatuse info. Kliendikirjad jooksevad Tele2 ja Elisa puhul spämmi, sest neid saadetakse masspostituse loogika järgi. Imelik, et Telia tuleb läbi kuigi mingi kampaania omad olid juba SPAM tähisega (ilmselt olid üle piiri läinud oma reklaamiga).

Ehk ikka ise pead kontrollima...ja mingit ebavlevat "võib-olla" ei tohi suhtluses olla.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 30.06.2016 10:09:48 vasta tsitaadiga

Elisa algne ametlik selgitus on ka ikka ulme:

tsitaat:
Minu kõnepaketi kuutasule on lisandunud 96 senti. Miks?
Muudatus on tingitud Euroopa Liidu rändlustasude regulatsioonist, mis puudutab kõiki mobiilsideoperaatoreid ja mille eesmärk on ühtlustada Euroopas mobiilside teenuste hinnad.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2016 10:24:26 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Elisa algne ametlik selgitus on ka ikka ulme:

tsitaat:
Minu kõnepaketi kuutasule on lisandunud 96 senti. Miks?
Muudatus on tingitud Euroopa Liidu rändlustasude regulatsioonist, mis puudutab kõiki mobiilsideoperaatoreid ja mille eesmärk on ühtlustada Euroopas mobiilside teenuste hinnad.

Kui see tuli, siis ma helistasin Elisa klienditeenindusse ja küsisin, et kas ilma selleta ei saa?
Vastuseks sain a la "Et nii on mulle endale parem".
Küsisin, et kuidas see mulle parem on, kui ma seda teenust ei vaja ja maksan tühja?
Vastus oli sisuliselt see, et teised operaatorid teevad ka nii ning lõpetasin kõne ära.

Neil on savi sellest ühtlustamisest. Kõrgemalt EUst tuli käsk võimaldada odavamat hinda ning kaotatud kasumi pärast keevitati kõigile julmalt see 96 senti otsa, et üldine kasum parlanksi raputada.

tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 30.06.2016 10:32:24 vasta tsitaadiga

Vaatasin praegu enda arvet ka.
Mul on nutikalt piiramatu 8 pakett, mis peaks maksma 8 eur kuus aga arvel on summa kokku 9,96 eur icon_eek.gif
Selle 96 sendi pärast ei vingugi aga ei mõista, kust see 1 eur veel lisaks peaks tulema...

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2016 10:58:38 vasta tsitaadiga

Janis, varem oli sul 3G pakett, nüüd saad kasutada ka selle 1€ eest 4G võrku. Samas kiirused jäeti kõigil muutmata.
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 30.06.2016 11:24:09 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Janis, varem oli sul 3G pakett, nüüd saad kasutada ka selle 1€ eest 4G võrku. Samas kiirused jäeti kõigil muutmata.

Nojah, võtavad raha teenuse eest, mida mul pole võimalik kasutada kuna mul vana SIM icon_rolleyes.gif
Kunagi tuli SMS küll, et võin soovi korral tasuta saada esindusest 4G toega kaardi aga sellist asja küll kirjas polnud, et nad hakkavad igal juhul 1 eur iga kuu rohkem võtma.
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2016 11:29:19 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
kjaups kirjutas:

Nojah, võtavad raha teenuse eest, mida mul pole võimalik kasutada kuna mul vana SIM icon_rolleyes.gif
Kunagi tuli SMS küll, et võin soovi korral tasuta saada esindusest 4G toega kaardi aga sellist asja küll kirjas polnud, et nad hakkavad igal juhul 1 eur iga kuu rohkem võtma.

Ää, mul endalgi suht vana SIM (kuni 3 aastat), sama ka naisel (4+ aastat), kuid mõlemal töötab 4G.
Kui see sund kampaania käima läks, siis naine maksis üle poole aasta surnud hobust, sest telefon lihtsalt ei toetanud 4G'd. Elisal polnud sooja ega külma, lihtsalt õnnitleti, et teil nüüd selline tore asi avatud ja vaid 1€ eest.
Naljakas veel, et naisel oli Nutikalt piiramatu 5, millel kiirused jäid samaks (vist oli 1MB alla ja 0,5MB üles icon_lol.gif ), et tal oli kama kaks sellest 4Gst

tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 30.06.2016 11:36:52 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Janis kirjutas:
kjaups kirjutas:

Ää, mul endalgi suht vana SIM (kuni 3 aastat), sama ka naisel (4+ aastat), kuid mõlemal töötab 4G.

Pole enda telefoni kordagi näinud 4G võrgus toimetamas, settingutest 4G lubatud... Samas kaart mingi 6+a vana, ilmselt seetõttu...
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 30.06.2016 13:41:26 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
kjaups kirjutas:
Janis kirjutas:
kjaups kirjutas:

Pole enda telefoni kordagi näinud 4G võrgus toimetamas, settingutest 4G lubatud... Samas kaart mingi 6+a vana, ilmselt seetõttu...

Saad tasuta uue kaardi esindusest

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2016 15:36:21 vasta tsitaadiga

Telefon osamaksetega kuni 12.2016.
Kirjutasin Elisale, et tehku parem pakkumine, muidu lähen ära.
Helistati, et miks ma ära tahan minna, mul nii hea pakett.
Sain parema pakkumise.
Teil tähtajaline, et ei saa ära minna.
Lähen esindusse ja maksan kinni.
Ikka ei saa, lepingus kirjas.
Küsisin mis punkti all.
Lähete esindusse, nemad räägivad.

Nagu mis mõttes? Kui kustutan rahalise kohustuse, siis kaob ka tähtajaline kohustus.
On paari kolme aasta jooksul meil seadustes midagi muutunud, sest selline asi pole juriidiliselt küll OK.

Miski 15 mintsi juba järjekorras istunud ja läheb veel aega.

tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 30.06.2016 15:52:27 vasta tsitaadiga

Leppetrahv on selle asja nimi. Aga anna teada kuidas läks.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2016 17:34:26 vasta tsitaadiga

Ca pool tundi passimist, kopp täiega ees ja kiire, panin pangakaardi letti ja tulin tulema.
Kirjutan parem infosse uue kirja, siis saavad nad ilusti jälle kolm kuni viis päeva vastusega marineerida ja oma kõnet ette valmistada.

Vaatasin kodus ise lepingu läbi ja ei leia ühtegi punkti, miks ma ei tohi ennetähtaegselt tasutud osamaksete korral lepingu lõpetada. Puudub ka leppetrahvi nõue lepingus.

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 30.06.2016 17:40:47 vasta tsitaadiga

kjaups, minu teade kaabakatel neid "üldtingmusi" rohkem kui üks! Mingid jmaksu ja interneti ja kurat-teab-mille omad. Lisaks on veel leping! Üldtingimused != leping, leping on suht lühike paber, kus põhisisuks, et "vastavalt üldtingimustele", aga võibolla veel miskit.
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2016 18:15:45 vasta tsitaadiga

Leidsin paberlepingu üles. Kavalad sindrinahad.

kirjutas:
Elisal on õigus lõpetada ühepoolselt osamaksetega vara müügileping ja nõuda kliendilt osamaksetega vara müügilepingu lõpetamisega seotud kulude katteks käsitlustasu summas 70.00 ning antud hetkes vara eest tasumata kõigi osamaksete korraga tasumist kui;:
1. Klient peatab või lõpetab Elisaga sõlmitud liitumislepingu osamaksetega vara müügilepingus fikseeritud osamaksete tasumise perioodi vältel või
2. Liitumisleping lõpetatakse elisa initsiatiivil kliendi poolse rikkumise tõttu või
3. Klient lõpetab kohustuliku MiNT mobiilis lisateenuse või
4. Klient muudab kohustusliku MiNT mobiilis lisateenuse paketi väiksema miinimumarvega või kuutasuga paketi vastu

70 mida? 70 pudelit? 70 naela? Seaduslikult peab seal euro lõpus olema, mida ei ole.

kirjutas:
Kliendi poolt osamaksete ennetähtaegsel tasumisel jääb kehtima tähtajaline kohtustus.

Ma pole küll jurist, kuid ühe poole kohustused peaks muutuma seadustühiseks, kui teine pool on enda osa täitnud. Siin saaks heietada küll ja küll.

kirjutas:
Kliendil on õigus Elisaga sõlmitud Liitumisleping ilma käsitlustasu maksmata üles öelda juhul, kui osamaksetega vara müügilepingu sõlmimisest on möödunud 24 kuud.

Vot see on nüüd küll kena punkt. Ma võtsin varalise kohustuse ainult 12 kuuks, kuid pean nendega olema hoopis 24 kuud.

kirjutas:
Klient kohustub nimetatud perioodi kestel mitte muutma kasutatavat teenuspaketti väiksema miinimumarve/kuutasyga teenuspaketi vastu kui 2,99 eurot kuus

Sisuliselt võtan kõikse väiksema paketti nende lehelt, mis jääb 6€ peale ja kõik on jokk.

tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 30.06.2016 18:39:54 vasta tsitaadiga

Ma ei viitsi süveneda aga maksma pead niikuinii, mis mõte sel tähtajalisel lepingul muidu oleks? Põhiline point ikka klienti kinni hoida.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.06.2016 18:45:35 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Ma ei viitsi süveneda aga maksma pead niikuinii, mis mõte sel tähtajalisel lepingul muidu oleks? Põhiline point ikka klienti kinni hoida.

Kaval leping jah kui 24 kuud. icon_biggrin.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.06.2016 19:09:36 vasta tsitaadiga

Elisa on seda intressita seadmete järelmaksu aastaid 24kuulise kliendikohustusega sidunud. Kellelegi tuleb see ikka üllatusena. icon_rolleyes.gif
Ise pole seetõttu neilt kunagi seadet soetanud järelmaksuga, viimane telefon sai ka paarkümmend euri kallimalt "kliendihinnaga icon_lol.gif " põhimõttel "kogu summa kohe ära maksta", et ei oleks sunnimaisust teenusepakkujaga.

Magic kirjutas:
artur- kirjutas:

Kaval leping jah kui 24 kuud. icon_biggrin.gif

Enne allkirjastamist peaks lugema lepingut, aga kirjaoskamatus on meil siin vist 2% kogu rahvastikust. No vahel ikka juhtub. XXX, nagu sadakond aastat tagasi au sees oli.

anonymic
Kreisi kasutaja
anonymic

sõnum 30.06.2016 19:10:12 vasta tsitaadiga

Täna helistati väidetavalt Elisast ja uuriti kas äri- või privaatnumber, lepinguline klient või mitte. Teise operaatori klient üldse. Mis sellise kõne point või mingi jura üldse? icon_eek.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 30.06.2016 19:31:12 vasta tsitaadiga

anonymic kirjutas:
Täna helistati väidetavalt Elisast ja uuriti kas äri- või privaatnumber, lepinguline klient või mitte. Teise operaatori klient üldse. Mis sellise kõne point või mingi jura üldse? icon_eek.gif

Eesmärk oli müüa mees.

indrpo
HV Guru

sõnum 30.06.2016 21:02:09 vasta tsitaadiga

Mul ei ole midagi hinnatõusude vastu, kõik tõuseb, ka palk.

1. Olen Elisaga sõlminud lepingu 0€ kuutasuga paketi peale mille minutihind on teistest kõrgem.
2. pole tähtajalist lepingut
3. Kuna Elisa arved maksid eraldi vahepeal 60cent siis pole mul arvet tellitud, kuna tean, et kulusid pole olnud, siis ei käi ka iseteeninduses
4. Elisa pole mitte ühegi kandjaga mind teavitanud, et mu pakett muutus kuutasuliseks.
4. Elisalt on tulnudvarem reklaame ja pakkumisi tahvlile seega minu kontaktid on neil olemas.

Mind häirib millisel kujul teenusepakkujad vaikselt hinda tõstavad, kliente sellest ette teavitamata. PS. see on seaduses ette nähtud 30 kalendripäeva.

Küsimus kas see 96 senti lisati automaatselt KÕIKIdele Elisa klientidele või ainult standardpakettidele?

Teistele, kõik tähtajalised lepingud on võimalik kuu aja jooksul üles öelda kui Elisa on ühepoolselt hinda tõstnud vms. Maksta tuleb vaid tähtajalise lepinguga soetatud seadme jääkväärtus ning Elisa ei saa klienti sellisel juhul kinni hoida.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.06.2016 21:29:20 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Teistele, kõik tähtajalised lepingud on võimalik kuu aja jooksul üles öelda kui Elisa on ühepoolselt hinda tõstnud vms. Maksta tuleb vaid tähtajalise lepinguga soetatud seadme jääkväärtus ning Elisa ei saa klienti sellisel juhul kinni hoida.

Tubli, jagad matsu. thumbs_up.gif

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.07.2016 00:15:48 vasta tsitaadiga

kjaups, miks sa lepingu sôlmimisel neid tingimusi ei lugenud?
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 01.07.2016 07:33:12 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
kjaups, miks sa lepingu sôlmimisel neid tingimusi ei lugenud?

See ju varasem standard, peaks peast teadma kui mingi kohustusega leping on.
Varem oli ju nende Tasuta või soodus mobladega see tavaline.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 01.07.2016 08:15:43 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Mul ei ole midagi hinnatõusude vastu, kõik tõuseb, ka palk.

1. Olen Elisaga sõlminud lepingu 0€ kuutasuga paketi peale mille minutihind on teistest kõrgem.
2. pole tähtajalist lepingut
3. Kuna Elisa arved maksid eraldi vahepeal 60cent siis pole mul arvet tellitud, kuna tean, et kulusid pole olnud, siis ei käi ka iseteeninduses
4. Elisa pole mitte ühegi kandjaga mind teavitanud, et mu pakett muutus kuutasuliseks.
4. Elisalt on tulnudvarem reklaame ja pakkumisi tahvlile seega minu kontaktid on neil olemas.

Mind häirib millisel kujul teenusepakkujad vaikselt hinda tõstavad, kliente sellest ette teavitamata. PS. see on seaduses ette nähtud 30 kalendripäeva.

Küsimus kas see 96 senti lisati automaatselt KÕIKIdele Elisa klientidele või ainult standardpakettidele?

see 30 päeva teavitus tehti, kindlasti ka sinule.

see hinnatõus oli kõikidele va mingid miinimumarvelised paketid, vaata sealt KKK-st mis tolle pressiteate juures tookord oli, seal oli kirjas.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 123, 124, 125  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.