Liiv sa tahtsid öelda G - Sünk . Isiklikult ütleks, et korra seda tehnoloogiat kasutad, siis never go back. Muidu vahet pole kumba kaarti kasutad. ULMB töötab ikka.
330€*2. rx480 praeguse 260€*2 hinnaga võrreldes polegi nii väga palju.
970sli reaalne performance on kuskil furyx/980ti kandis kui töötab (loe: gtx1070 tänases olukorras).
kui mängid mängu, mis toetab tõeliselt hästi crossfiret, miks mitte. aga üldjuhul on multigpu jätkuvalt hädine lahendus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 29.06.2016 23:58:27, muudetud 1 kord
Kumb see täna siis uue kaardi müügile paiskas, nVidia või AMD?
Kohe esimesel päeval kukuvad rohelised uue AMD kaarti asemele pakkuma mitu aastat vana rohelist kaarti, millel dx12 tugi pea olematu ja veel sada häda nagu vanadel kaartidel ikka... Kes tahab, ostab vana kolu, kes tahab, ostab uue, milleks on hea see nVidia lobi siin AMD teemas?
EDIT:
Et mind AMD fänniks ei sõimataks, mainin ära, et minu valik on ilmselt 1070... hakkangi juba härra Liiv-a poole piiluma...
viimati muutis Vondur 30.06.2016 00:13:27, muudetud 3 korda
anubis, ma lugesin kuskil, et Freesync on surnult sündinud? Tegelt ma ei keeraks G-Syncile selga, ma ootaks järgmise aasta kevade GTX 1080 Ti ära. Hetkel on kasutuses 2 aastat vana ASUS 27" klassikaline mudel
"With Tom's Hardware reporting that the RX 480 draws (substantailly) more than the 75W allowed from the motherboard (for example, the PCI Express high-power card spec allows a mazimum of 66W to be drawn from the 12V pins of the PCI Express slot, and the RX 480 averages79W from the 12V lines alone) AMD seems to be violating the PCI Express(R) spec."
gpu tdp 110w, kaardi oma 150w.
kõrvaliselt - sealt amd roberti kommentaarist - hundreds of rx480s? _________________ - londiste
enne 3 kuu möödumist lõpetab AMD reference kaartide tarnimise täielikult ära, kuna Sapphire jms muud firmad teevad custom variandid 8-pin connectoritega valmis ja keegi ei saa midagi teha selle violatsiooni suhtes.
gpu tdp 110w, kaardi oma 150w.
kõrvaliselt - sealt amd roberti kommentaarist - hundreds of rx480s?
Seda lõiku mõtlesid või?
tsitaat:
We will have more on this topic soon as we investigate, but it's worth reminding people that only a very small number of hundreds of RX 480 reviews worldwide encountered this issue. Clearly that makes it aberrant, rather than the rule, and we're working to get that number down to zero.
Kui seda, siis mõte on ju hoopis teine, kui sina serveerida üritad...
enne 3 kuu möödumist lõpetab AMD reference kaartide tarnimise täielikult ära
järelikult "külmamehed" peavad ju kalleimaid kaarte ostma ja reference kaardid muutuvad defitsiidsemaks
kui mul veel enne oli AMD reference suhtes kahtlusi siis tänan! sa motiveerisid mind
paistab, et kaardi piir ongi kuskil 1400mhz kandis.
jahutus on vägev, 19% ja 63c on tuntavalt alla throttle.
184,7w kõlab umbes sinna, kus enamik reviewsid oc voolutarbe paigutanud on. _________________ - londiste
paistab, et kaardi piir ongi kuskil 1400mhz kandis.
jahutus on vägev, 19% ja 63c on tuntavalt alla throttle.
184,7w kõlab umbes sinna, kus enamik reviewsid oc voolutarbe paigutanud on.
Kusjuures 6-pin maksimum pidi ju 150W olema. Siililegi selge et selle kaardi jaoks seda ei piisa. Eks näeb mida see kaart korraliku jahutuse ja 2x6-pin või 8pin toitega teeb.
Kusjuures 6-pin maksimum pidi ju 150W olema. Siililegi selge et selle kaardi jaoks seda ei piisa. Eks näeb mida see kaart korraliku jahutuse ja 2x6-pin või 8pin toitega teeb.
see 6-pin on tegelikult kahe otsaga asi.
tehniliselt läheb juhtmetest rohkem voolu läbi, nii et pole asigi. see, kas toitele meeldib anda rohkem sinna, kuhu 75w ette nähtud, on omaette teema. probleem on pigem standardiseerimises ja standarditele (mitte)vastamises.
sama lugu pci-e siinilt võetavas vooluga kuigi emaplaadile meeldib reeglina veel vähem ülemäära palju voolu sealt anda.
üldiselt on kogu see voolutarbe teema jällegi amd feil. no ei ole 110w kaardid, 150w on. aga uhkus (või puudulik testimine?) ei lubanud 8-pin või 2x6-pin kaardile panna. _________________ - londiste
Mis siin ikka jamada. Sott hinnale otsa ja seejärel istutakse maha suurt kasumit ootama... peale seda nutetakse kõik infokanalid täis, et "eestis ei saa äri ajada, ostjaid pole". Pole Arvutitargast juba ammu midagi ostnud ja ei kavatsegi... see kontor on liiga "äkiline" oma üle võlli hinnapoliitikaga.
et dual 480 on > 1080, selles osas ei valetatud siiski. Promos öeldi seda ainult Ashes of Singularity kohta, mitte kõikide mängude kohta. https://www.youtube.com/watch?v=vazL57c4nq8
Ma võtaks juba pigem 1070 kui dual 480. Kes see ikka viitsib kahe kaardiga jeblada.
Mis siin ikka jamada. Sott hinnale otsa ja seejärel istutakse maha suurt kasumit ootama... peale seda nutetakse kõik infokanalid täis, et "eestis ei saa äri ajada, ostjaid pole". Pole Arvutitargast juba ammu midagi ostnud ja ei kavatsegi... see kontor on liiga "äkiline" oma üle võlli hinnapoliitikaga.
Mingi suvalise lao eeldatav hind, kui kaup reaalselt kohal või rohkem ladusid kaupa omavad hing stabiliseerub. GTX 10 hinnad kah kõikusid ühest seinast teise olenevalt laost. Egas keegi looda saada $=€ hinnaga.
Või on mõni parem koht ostlemiseks? Tavaliselt AK's on enamasti soodsamad hinnad ja reaalne kaubavalik. Teistes kohtades on kas sarnane või kallim hind ning saadavus olematu.
RX 480 pms value seeria kaart ja kui CF toimib on hästi kui ei toimi on piix. Oleneb ka tootjast kuidas AMD tarvis optimiseeritud. Kuigi single gpu on minuteada veavabam lahendus ja nvidia siiski hoiab kiiruse trooni. Kuigi kui kaardid soodsa hinnaga tulevad ja GTX 970 (millel on reaalselt 3.5gb videomälu) hind väga ei lange siis on win win amd tarvis _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 30.06.2016 10:03:45, muudetud 1 kord
Võiks siis juba 8pin olla, et kaabi otsa vedelema ei jäeks...
Veel parem 2x 8 pin, et reserv ka oleks ja kenam vaadata
Kaart on peaaegu tore, kui välja arvata seda metsikut pci-e siini ülekoormamist. Küll seda parandatake ära tulevikus.
Aga kui teil on 144Hz@1080p ja ei ole edevat hdmi või DP kuvari küljes (ma mõtlen just poppi Benku XL2411Z) - siis aktiivne DVI-D DP adapter on ka 80EUR juurde.
Oli kuskil info, et sapphire teeb dvi-d'ga mudeli, kuid mina isiklikult ei näe vajadus vahetada kõik olemasolevad R9 390 ja GTX970 selle vastu.
"Better dead than red" on minu vastus AMD marketingule. Niigi olin juba peaaegu 20 aastat ATI/AMD peal (alates ATI Rage Pro Turbo AGP 2Xst ja kuni r9 380).
See pühasõda rohelista ja punaste vahel ei lõppe lähiajal
Eks ta ongi tuleviku mõttes tehtud(DX12 jne). Huvitavalt jah scaleb kaart, osades mängudes on ~290, teistes jälle ~390 ja mõnes ~390X ning paneb veel ära kah. Eks ta selline 1080/1440p kaart olegi ja ega ta polegi mõeldud sellise raha eest, et ultra detail 120fps jne. Budget kaart vastava perfiga neile kellel mingid vanad juustud või kes hakkavad budget kasti ehitama.
Huvitav mis reference kaartidest saab peale custom kaartide launchi. Kas tootmine lõpetatakse ära ja toodetakse ainult customeid edasi? Custom kaartide hinnad peaksid krõbedamad olema, kui hetkel saada olevate omad, seega hinnad tõuseksid?
Huvitav kas RX470/460 launchivad ka samal ajal, kui tulevad custom RX 480 kaardid?
Aga kui teil on 144Hz@1080p ja ei ole edevat hdmi või DP kuvari küljes (ma mõtlen just poppi Benku XL2411Z) - siis aktiivne DVI-D DP adapter on ka 80EUR juurde.
HDMI - DVI-D Dual Link kaablid ei maksa 80 eurot, kindlasti saab 10.- euriga hakkama ja 1080p 120Hz või 144Hz peaks olema käes.
Tellisin kohe pärast väljatulekut 293€ eest ära 8gb variandi, paarikümment eurot taga ei nuta ja saan esmaspäeval kätte
Ootan igal juhul huviga, haip on olnud korralik
Tellisin kohe pärast väljatulekut 293€ eest ära 8gb variandi, paarikümment eurot taga ei nuta ja saan esmaspäeval kätte
Ootan igal juhul huviga, haip on olnud korralik
Mingi 100€ üle kui lubati ja see on siis paarkümmend üle
Eks ilmselt haibi pärast lükataksegi hind lakke, kõik ootavad nii väga.
Nägin ebay linki, kus tüüp müüb $350-ga aga pildil selgelt näha hinnasilt $239
Täna lasknud 330 peale
HDMI - DVI-D Dual Link kaablid ei maksa 80 eurot, kindlasti saab 10.- euriga hakkama ja 1080p 120Hz või 144Hz peaks olema käes.
Internetis räägivad targad et keegi pole passiivse DP -> DL DVI üleminekuga 144Hz käima saanud.
Internetis räägivad targad et keegi pole passiivse DP -> DL DVI üleminekuga 144Hz käima saanud.
Minu teada pole seda amd lubanudki kui ainult DP ja HDMI läbi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.