Kallid foorumlased, ärge tülitsege pisiasjade üle. Pea kõigil on pisut õigus. Tegelikult ei ole mingit vahet, kes euroopas esimesena mingit mudelit müüma hakkas. Fakt on see, et tootja hetkel ei suuda tellimusi täita. Samas Nvidia Founders Edition GTX 1080 on juba pea 2 nädalat vabalt saadaval. Nvidia GTX 1080 pisut kobedamad mudelid ilmusid enne jaanipäeva hinnakirjadesse (rõhk sõnal hinnakiri). Kui keegi viitsib lähemalt uurida seda "vabalt saadavust", soovitan ostu tingumusi väga tähelepanelikult üle lugeda ja nämmutada. Nii mõnedelgi Amazoni või Ebay müüjatel on tektsis väikselt kuskil kirjas, et shipping on kuu ajapärast. Kuigi, ei saa eitada, et kellelgi õnnestus kuskil see üks sajast kätte saada. Samas julgen lubada, et uuest nädalast (juuli alguses) läheb olukord kõikjal oluliselt paremaks.
Mulle on ka pakkumisi lademes tulnud aga kui pleegi üle kannan siis selgub, et tuli 10 ühikut X kaarti mudelit lattu aga pre-orderis oli 100 ja tellitud oli laol 200. Kõik laod saavad niivisi kaupa ja mingeid erandeid pole. Hetkel netis EU ladude saadavused muutuvad tundidega. Mulle endale helistati päev enne jaani saksamaalt, et paari tellitud brandi nagu saaks kohe teele panna aga tingimus, et teed 5 mintsaga paypal ülekande + saadad müüjale paypal kande refernce numbri. 2 aastat tagasi tegin nutitelefonilt jalamaid makse siis nüüd tahtsin panga ülekandega maksta ja mind "riputati ära", lükati uude nädalasse.
Keda huvitab minu emotsioonid pangadusega, võib edasi seda edasi lugeda. Kuna see pole seotud uute Pascalitega, spoilerdan teema, et läbuks ei läheks.
Spoiler
Varem mind paypal ei häirinud, kaotasin küll 2,5% raha aga sain kindlalt ja kiirelt kauba. Kahjuks lähevad EU seadused iga aastaga lollemaks. Peale seda kui kevadel minu paypal ülekanne ebaõnnestus, ma paypali enam ei usalda. Viskas nimelt järjekordsel kandel mingi veateate, et "incorrect" ja raha maha ei võetud aga summa löödi pangas paypali peale bronni. Mitte ei debiteeritud vaid bronniti paypali peale ja see on miinuses. Kuna summa suur ja klientide rahad siis kirjutasin kirju paypalile ja pangale (+helistasin), et võtke maha tehingu broneering mida ei toimunud, et ma saaks panga ülekandega klientide tellimuse täidetud. Resultaat oli 0. Pank vastas, et kaartidega seotud tehinguid on õigus kaardiosakonnal menetleda 2 kuud ja paypalist tulid südamlikud vabandused, mis mind kuidagi ei aidanud (automatiseeritud jura, vihjasid mingile EU rahapesu seadusele et pead isikut tõestama ja saatsingi juhilubade, id kaardi ja telefoni arve koopia aga ei mingit vastust, lihtsalt fikseerisid et said dokumendid). Paraku minu inimesi selline situation ju ei koti. Niisis kraapisin kõik võimalused kokku ja täitsin lõpuks klientide tellimuse panga ülekandega. 3 päeva vaidlemiseks panga ja paypaliga + 1 päev vahendite komplekteerimiseks + 1 päev ülekandeks = töönädal (5 päeva) oligi kaotatud. Ühesõnaga tarne oli oluliselt pikem kui lubatud ja õnneks ainult üks foorumlane sõimas mind. Kuu hiljem võeti paypali bronn maha ilma mingi seletuseta kuskilt poolt ja minu jaoks oli taaskord tõestatatud, et paypali tohib kasutada eranditult ebays maksmiseks. Ma sain boonusena ei millegi eest täis mindfucki ja paypal kaotas ühe lüpsilehma.
PS. Kui keegi oskab mulle soovitada EU legaalseid ja kiirelt toimivaid ülekandeid, oleksin nõus neid lahkelt ära kuulama aga Pascali teema solberdamist vältides räägiks sellest ps kaudu
A user of a custom-design GTX 1070 notes that if the refresh rate of their 1440p monitor is set higher than 81 Hz (the highest refresh rate you can achieve with pixel clock staying under 330 MHz via DVI), the machine doesn't correctly boot into Windows.
viidatud nv teema on põhimõtteliselt ühe konkreetse monitori mudeli kohta, mille spec ütleb 60hz. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ei saa aru täpselt miks neid 1080 ja 1070 kaarte niiväga taga aetakse ?
Miks enamus iphone omanikest kohe uue ostavad kui järgmine välja tuleb ? Täpselt sama "uue" asja omamise vajadus sest vana on "vana". https://en.wikipedia.org/wiki/Consumerism
Miks enamus iphone omanikest kohe uue ostavad kui järgmine välja tuleb ? Täpselt sama "uue" asja omamise vajadus sest vana on "vana". https://en.wikipedia.org/wiki/Consumerism
seda nimetatakse eesti keeles jõukuseks ning mitte kõik ei kolinud hiljuti 980ti peale, paljud on GTX970 või varasema peal, rääkimata punastest, kes rohelistesse ümber astuvad
nii mõnigi ilmselt kogus füüri, et 280x vms pealt 1070 osta
GTX970 omanikele on jõudlusekasv sisuliselt 2x ja VR tulemisega on pascalil ka eelis, kuna kasutatakse ressurssi mõistlikumalt ja oluliselt efektiivsemalt, kui 980ti
aga gtx980ti omanikud paistavad kõige lärmakamad vaidlejad olema, et pole mõtet ja blablabla
hapud viigimarjad _________________ ☠
Oeh, olen reklaami ohvriks langenud! Lasen oma 560Ti'ga edasi siis...
see iphone võrdlus on imelik.
kui paljud kasutavad uuema iphone lisandunud omadustest suurt osa ära?
suurema fpsi näol kiirema videokaardi võimalusi kasutatakse väga edukalt ja otseselt. _________________ - londiste
kas siis paskali jaoks peab spets monitori ostma? mu omal pole muud ühendust peale vga ja dvi. vga ma hea meelega ei puutuks. praegust monitori ei taha välja vahetada mitte ainult selle pärast, et see töötab laitmatult ja on väga hea pildiga, vaid et enam palju aastaid ei toodeta lihtsalt normaalseid monitore, ainult mingid uhd jurat, millede külgede suhe on täiesti mööda ja ma peaks mingi 1,5x suurema diagonaaliga aparaadi ostma, et kõrgust ei kaotaks.
kas siis paskali jaoks peab spets monitori ostma? mu omal pole muud ühendust peale vga ja dvi. vga ma hea meelega ei puutuks. praegust monitori ei taha välja vahetada mitte ainult selle pärast, et see töötab laitmatult ja on väga hea pildiga, vaid et enam palju aastaid ei toodeta lihtsalt normaalseid monitore, ainult mingid uhd jurat, millede külgede suhe on täiesti mööda ja ma peaks mingi 1,5x suurema diagonaaliga aparaadi ostma, et kõrgust ei kaotaks.
Jep kui pole Nvidia Certified (TM) 1000€ GTX paneel, siis Pascal pilti ette ei võta
suurema fpsi näol kiirema videokaardi võimalusi kasutatakse väga edukalt ja otseselt.
No ega see pildi kvaliteedi vahe nüüd nii mäekõrgume ka ei ole. Saad heeblid ühe nõksu võrra paremale lükata heal juhul. Paljud ei pane tähelegi.
suurema fpsi näol kiirema videokaardi võimalusi kasutatakse väga edukalt ja otseselt.
No ega see pildi kvaliteedi vahe nüüd nii mäekõrgume ka ei ole. Saad heeblid ühe nõksu võrra paremale lükata heal juhul. Paljud ei pane tähelegi.
kes neid tähele ei pane, ei osta ka uut.
upgrade mõte on keskmise kasutaja jaoks ikkagi mingi asise performance vahe korral. needsamad nvidia kiretud 970>1070 ja 980>1080 on sellest küljest väga õiged näited. üle 50% kiirem on ikka märgatav vahe.
oma kogemustest võin öelda, et 30% ümber lisa on juba märgatav. viimased üleminekud on selles kandis olnud ja rusikareeglina tähendab 30% suurenenud perf 1440p resol sama fpsi mis enne 1080p. _________________ - londiste
tundub et tarnetega on jah hapusti paar tuttavat passisid casekingis ühte konkreetset kaarti mis pidavad jõudma lattu 28.06 tänase seisuga on tarne unknown.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.