Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
14.06.2016 19:56:23
|
|
|
hdtanel tarvitab kanafileed toorelt
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
14.06.2016 20:04:18
|
|
|
Kanarinnafilee küpsetamine tundub hullem raketiteadus mõne jaoks olema.
Tegin eelnevalt ise cajun marinaadi oliivõliga ja küpsetasin kaane all madalal kuumusel ~10 min. Nii jääb parim.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
Hiid
HV Guru
liitunud: 23.03.2002
|
15.06.2016 12:45:03
|
|
|
woo456 kirjutas: |
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi? |
250.C 10 min ahjus. Peaks valmis olema.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
15.06.2016 13:06:23
|
|
|
Hiid kirjutas: |
woo456 kirjutas: |
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi? |
250.C 10 min ahjus. Peaks valmis olema. |
250 kraadi on jah okei. Nii kaua, kuni lihatermomeeter näitab sisetemperatuuriks 60 kraadi.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
Aeg maha 1p
liitunud: 30.07.2002
|
15.06.2016 19:46:20
|
|
|
soojendasin eilset lõhefileed. kes mu instat jälgivad, nägid eile
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
15.06.2016 19:51:24
|
|
|
Pühapäeval sai hapuoblikasuppi tehtud. Kuna vihma pole olnud ja keegi seal ei kastnud, siis suht jäänused olid põllul. Oleks võinud natuke rohkem oblikaid olla.
Täna frikadellisupp
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
Aeg maha 1p
liitunud: 30.07.2002
|
15.06.2016 19:51:56
|
|
|
Mul on suppide vastu allergia
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
15.06.2016 19:54:09
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Mul on suppide vastu allergia |
Anna andeks, sa pole instas seda ära märkinud, ei teadnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Winterwind
One
liitunud: 19.05.2002
|
15.06.2016 19:59:00
|
|
|
Ma ei saa ka reeglina supist kõhtu täis..
Kuigi korralik seljanka, bors jne on über head.
|
|
Kommentaarid: 1007 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
1 :: |
727 |
|
tagasi üles |
|
|
p2ep
HV veteran
liitunud: 13.12.2003
|
20.06.2016 07:06:09
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Ma ei saa ka reeglina supist kõhtu täis..
Kuigi korralik seljanka, bors jne on über head. |
Sama siin.
Hea seljanka on OK, aga tunni pärast tahaks süüa saada.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
|
jaank
HV veteran
liitunud: 14.01.2007
|
21.06.2016 18:10:12
|
|
|
Minge proovige Drinki seljankat ja siis näeb kes mida süüa tahab pärast.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
liitunud: 04.11.2001
|
21.06.2016 22:07:44
|
|
|
Hiid kirjutas: |
woo456 kirjutas: |
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi? |
250.C 10 min ahjus. Peaks valmis olema. |
ma olen 162C juures küpsetanud, madalamat mu vana gaasiahi ei hoia, see on siis kõige lahjem püsiv leek.
termomeetriga olen lasknud umbes 51-53C sisetemperatuurini, hiina termomeeter, kuid pigem nõrgem, kui kangem temp
ning alles hiljem õlis tugeva kuumusega kesta ära põletanud
sel moodusel olen saanud parima tulemuse
olen märganud, et lihaveise tükid vajavad vähem kuuma, kui tavalised veiselihatükid, kuid kõik sõltub tüki kvaliteedist ja loomulikult suurusest
ma olen teinud mingeid 300g-400g tükke, mida too hilisem praadimine veel lisaks läbi tõmbab.
kui sul mingi 10cm diameetriga kilone tükk, siis medium-rare jaoks kannatab vast vabalt 57C lasta ja hiljem korraks tuld näidata
tegin võikusid
gourmet clubi kadakamarja leib, selverist värske leiva letist (eelpakendatud variandis olen rohkem kadakamarju kohanud ja veidi vängem, kuid ei ole just eriti pehme)
gourmet clubi karulauguvõi
Negranello salaami selveri lihaletist
mingi tomat, pigem nõrgemamaitseline hollandi oma
jääsalat
taimed on mahlasuse andmiseks ning vorsti peab olema nii, et karulaugu maitsest kergelt üle käib
kadakamarjaleib annab mekki eelkõige siis, kui mõni mari hamba alla satub
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
liitunud: 12.06.2004
|
24.06.2016 22:40:50
|
|
|
Balsnack on lisaks tšilli piraadile ka hapukoore-sibula oma tegema hakanud. Kodumaine krõpsuvalik minu maitse jaoks complete Ja A le Coq on hakanud müüma Kane's limonaadi, mis maitseb suht baikali moodi, aga ei ole tiblastanis tehtud. Ühe päeva kohta päris palju avastusi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
liitunud: 04.11.2001
|
24.06.2016 23:28:45
|
|
|
limonaad ja krõpsud? järgmiseks kurdad, et palav on?
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
liitunud: 12.06.2004
|
25.06.2016 01:18:04
|
|
|
just kurtsin
are you a wizard?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
|
KrikU
HV veteran
liitunud: 14.12.2001
|
26.06.2016 19:51:07
|
|
|
Kui juba palava ilma toitude jutuks läks siis tegin kiire otsingu ja mida ma näen - korralikku jäätisevaatlust ei olegi tehtud
Paneme siis oma arvamused jäätiste kohta kirja. Igatahes minu kõige lemmikuks see aasta on Balbiino Onu Eskimo 480G plastik karbis puhas valge vanilliplombiir jäätis. Väga mõnus koorene ja no lihtsalt ei ole paremat leidnud. Kahjuks Balbiino lehel pole selle konkreetse toote kohta ka infot, link viib banaani versiooni lehele.
Onu Eskimo jäätiste kohta leidsin lingi, isegi pilte on raske leida kuid Googeldades annab, kahjuks ma ei tea mis aastal see uudis tehtud on: http://toidutare.ee/toidust/uudised/19330/
Muide väga väärikas eas härra Evald Rooma ehk Onu Eskimo isiklikult - kes selle jäätise retsepti ka kasutusele võttis, on meie seas 6. juulil saamas 105 aastaseks
Ostnud olen teda Maximast kus muidu maksis 2.99 aga täna oli soodukaga ja 2.39
Netist vaadates peaks samas sarjas olema veel ka maitsejäätised (banaani jms), kuid samas pole ma ka seda vanilli oma kusagil mujal poodides veel näinud müügil
Veel pakuks konkurentsi Premia "Eriti rammus" ja "Vau" jäätiste sarjad. nende puhul on alati see, et erinevate maitse seeriate puhul on kooresus ka erinev - mõnikord väga mahe ja mõnus koorene kuni siis teralise variandini välja (nt. sidrunimaitseline).
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
|
beastbeats
HV Guru
liitunud: 26.12.2006
|
26.06.2016 19:53:23
|
|
|
KrikU, kiidan su jäätisevalikut
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
26.06.2016 20:05:13
|
|
|
Vanilje froyo šoksikastmes is da best.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
Smati
HV kasutaja
liitunud: 12.12.2006
|
26.06.2016 20:44:21
|
|
|
Vanilla Ninja pulgajäätis
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
|
Black66
HV Guru
liitunud: 17.11.2005
|
26.06.2016 20:53:12
|
|
|
Niipalju kui ma seda Onu Eskimo sarja ostnud olen, siis küll eriline vesi. Kooresest asi kaugel.
Viimasel ajal ostan Nopri Talupoest nende enda jäätisemasinaga tehtud jäätist. Ja vot see on tõesti midagi muud, kui need lurrid poeomad. Vahvlituutuse lastakse masinast värskest lehmapiimast tehtud jäätis, maksab 1,5€ üks tuutu. Üldiselt jäätisest väga lugu ei pea, aga pärast seda jäätist ma üldiselt poest enam jäätiseid ei osta.
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
1 :: |
344 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
26.06.2016 23:51:53
|
|
|
SKG kirjutas: |
Vanilje froyo šoksikastmes is da best. |
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
26.06.2016 23:56:40
|
|
|
Milleks jäätisele veel mingisugust siirupit /šokolaadi vaja peale valada?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Porno Parm
mugavuspagulane
liitunud: 30.11.2003
|
27.06.2016 00:02:29
|
|
|
et maitseelamus kahekordistuks
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
6 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
liitunud: 12.06.2004
|
27.06.2016 00:02:46
|
|
|
Eriti veel nende keemiliste siirupitega. Võtaks siis vahtrasiirupi või segaks golden syrup + kakaoga ise "chocolate" kokku.
viimati muutis sooty 27.06.2016 00:03:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
27.06.2016 00:02:54
|
|
|
Rikaste värk.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
|