Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2016 15:20:01 vasta tsitaadiga

Metsjeesus, Enne jamasin marauder totemiga natuke 60-ni. Uues leagues otsustasin templari peale minna ja inquisitor ascend.
Siiamaani muidugi ikka veel vortex spam, +10 node, hp, 2x jewel ja nüüd crit node otsa - tee valmis keystonede juurde, enne kui neid võtma hakkan. Muidu selline poolpehme build.
Enne cruel lõppu (4 ascend punkti vaja), totemi peale veel üle ei lähe.

Elemental focus support koos Inevitable judgement haruga peaks päris korralik olema (+100% crit chance, 100% elem resist ignore on crit). Kui crit piisavalt kõrgel, siis vahet pole mis resist või reflect mapides on, isegi ele equilibrium ei huvita enam.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 08.06.2016 15:42:17 vasta tsitaadiga

Kui tahtmist ja võimalust, soovitaks proovida ka "tolmuimeja buildi". icon_biggrin.gif Ise tegin enda katse eksemplari:

link

Duelist baas (gladiaator ascend- olulisem 100% block to spellblock conversion), max block/spellblock, 100% knockback (gem+ puu knockback klaster+ 5 juuti mil 6% knockback chance), 6-7 enduurot, cwdt+IC

Olulisemad uniqued: Ambu's charge (enduuro regen), Aegis Aurora, Empires Grasp (reverse knockback), Advancing Fortress (16% extra block+ implicit loh), Dyadian Dawn (no physical damage)

Pea 5l: cyclone-fortify- loh- increased aoe- knockback

Lihtsalt vaja sõpra kellel MF ja dps. Vacuumiga tõmbad nt 25% mappi kokku ja lased ära ghostida, siis mf sõber tuleb sisse ning notib karja maha. Senimaani pole õnnestunud enda vacuumeriga ära kooleda, kuigi ringi sõidetud ghostitud abaxothi, Haasti jms tegelastega (kõik korraga icon_lol.gif )
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 10.06.2016 14:40:25 vasta tsitaadiga

Gangrel kirjutas:
Kui tahtmist ja võimalust, soovitaks proovida ka "tolmuimeja buildi". icon_biggrin.gif Ise tegin enda katse eksemplari:

link

Duelist baas (gladiaator ascend- olulisem 100% block to spellblock conversion), max block/spellblock, 100% knockback (gem+ puu knockback klaster+ 5 juuti mil 6% knockback chance), 6-7 enduurot, cwdt+IC

Olulisemad uniqued: Ambu's charge (enduuro regen), Aegis Aurora, Empires Grasp (reverse knockback), Advancing Fortress (16% extra block+ implicit loh), Dyadian Dawn (no physical damage)

Pea 5l: cyclone-fortify- loh- increased aoe- knockback

Lihtsalt vaja sõpra kellel MF ja dps. Vacuumiga tõmbad nt 25% mappi kokku ja lased ära ghostida, siis mf sõber tuleb sisse ning notib karja maha. Senimaani pole õnnestunud enda vacuumeriga ära kooleda, kuigi ringi sõidetud ghostitud abaxothi, Haasti jms tegelastega (kõik korraga icon_lol.gif )

Hehe...Nice.

Ma küll MF pole, aga mu Obliterate'le väga meeldiks kui kogu map oleks ühes koos. One-shot ja kõik lendab ribadeks.

Also mis värk Guildiga on? Eestlastel mingi oma? On mõistlik? Chatis palju ascii dickpicce?

tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 11.06.2016 15:56:47 vasta tsitaadiga

Ma hetkel level 27 nõid ja skillpointe suvjärgi lajatand icon_biggrin.gif
Kas rerollida saab vai lihtsam uueti alustada ja mingit build-listi jälgida?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 11.06.2016 16:08:25 vasta tsitaadiga

Kui mingi uuendusega korrigeeritakse seda puud, siis tuleb kõigile tavaliselt reset, aga no seda ootama jääda suht mõttetu, kiirem on uus teha. Üks variant on neid orb of regrette kasutada, aga küllaltki kulukas.
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 142
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 11.06.2016 16:21:01 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:

Kuna lvl 27-ks saab ühe õhtuga, siis soovitaks lihtsalt uue tegelase teha.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 11.06.2016 18:38:03 vasta tsitaadiga

Eldest kirjutas:
jeanman kirjutas:

Kuna lvl 27-ks saab ühe õhtuga, siis soovitaks lihtsalt uue tegelase teha.

Mis moodi ühe õhtuga, mul läks kolm päeva aega
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 11.06.2016 20:35:21 vasta tsitaadiga

Mida rohkem mängid, seda tõhusamaks muutud. Mapi üldstruktuurid meeles juba ja ei raiska aega.
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 142
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 12.06.2016 10:22:15 vasta tsitaadiga

Jamh, kui mapid on selged ja build silme ees, siis õigete itemitega läheb ikka vägagi kiirelt. Viimati streamis mingi vend tegi 8 tunniga 72-ks..

Sain eile PHC rippi 100% hp pealt. Logisin välja (AHK macro) full hp-ga keset merciless Izaroga võitlemist ja sisse tagasi tulles olin standardis...ei tasu ikka seda logout macrot täielikult usaldada vast icon_confused.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 12.06.2016 10:32:29 vasta tsitaadiga

Eks see makrotamine on üldse üks 0.5 hardcoret. Nagu vanasti D2 vanad kõvatasid, kui kanged nad on, et lasevad hc, kuigi taustaks autopot 35% ja logout jm icon_biggrin.gif

Sellele vaatamata kasutaks ma ise ka seda, aga minu jaoks pole seal midagi nauditavat (hc) vaid kaifin glassiga kaasnevat.

1h teeb end 20 ära, 2h teeb end 30 küll. Ei pea isegi väga tormama.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 12.06.2016 13:14:59 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:

Mismoodi, tapad ainult värvilisi elukaiid ja teed misioone?Ma üritan ikka terve mapi puhtaks lüüa, mängin ma valesti?
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 12.06.2016 13:17:04 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:

Mismoodi, tapad ainult värvilisi elukaiid ja teed misioone?Ma üritan ikka terve mapi puhtaks lüüa, mängin ma valesti?

Ei mängi, sa mängid lihtsalt teistmoodi. Siin pole üks õige või vale.
Keskendu tapmisele jne, aga asju pidevalt osta pooe vaja, neid kukub tappes piisavalt.

NB! Kuna guild hetkel piirajas (30) ja mul vabu vahendeid pole, et ruumi osta juurde (soovijad saavad annetada guildi accountile muide), siis ÜRITAN mälu järgi ja kulli kirja tehes inaktiivseid välja tõsta. Kui vale inimene saab kannaga, siis andke märku julgesti, ma väga loodan, et seda ei juhtu muudugi.

viimati muutis Metsjeesus 12.06.2016 14:20:55, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 94
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 12.06.2016 13:28:29 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
...

Kellega rääkida guildi värgis? Oleksin huvitatud kah liituma. Panin Sind friendlisti küll, kuid tundub et sa pole acceptinud / online olnud.

tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 12.06.2016 14:25:33 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
jeanman kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:

Keskendu tapmisele jne, aga asju pidevalt osta pooe vaja, neid kukub tappes piisavalt.

NB! Kuna guild hetkel piirajas (30) ja mul vabu vahendeid pole, et ruumi osta juurde (soovijad saavad annetada guildi accountile muide), siis ÜRITAN mälu järgi ja kulli kirja tehes inaktiivseid välja tõsta. Kui vale inimene saab kannaga, siis andke märku julgesti, ma väga loodan, et seda ei juhtu muudugi.

Aga milline on vale inimene icon_biggrin.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 12.06.2016 14:32:52 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:
jeanman kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:

Aga milline on vale inimene icon_biggrin.gif

see kes pole aktiivne...
ja ütleksin ka see kes standardis mängib:D
tuleb kamba peale kokku sebida see raha ise võin euro annetada:D
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 12.06.2016 16:23:36 vasta tsitaadiga

Tanel468 võid kustutada nimekirjast, v tanel357 üks neist kahest peaks olema minu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 17.06.2016 20:39:40 vasta tsitaadiga

Sattusin kogemata teie guildi. Ma isegi ei teadnud et HinnaVaatlusest ka mehed mängivad beer_yum.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 18.06.2016 12:37:14 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

Hehe...Nice.

Ma küll MF pole, aga mu Obliterate'le väga meeldiks kui kogu map oleks ühes koos. One-shot ja kõik lendab ribadeks.

No väike hoiatus ka juurde võimalikele tolmuimejatele: tehniliste põhjuste tõttu ei ole soovitatav kogu mappi ühte kohta kokku ajada. Esiteks tekib tolmuimemise käigus sellise massiga räige läg (mu keskmine fps on 1) ning teiseks kui ükskord selle karja maha notib (eriti sellised suured one-shot aoe puhastused) siis suremis animatsioonid jms võivad põhjustada disconnecti. Ei oleks nii hull aga minu kogemus näitas, et kui see eelnev olukord juhtus siis mappi tagasi minnes sain kohe automaatselt disconnecti nii kui isegi lähenes tapaväljakule. Automaatne disconnect on ka garanteeritud kui avad portali laibamäe keskel ja üritad seal pidi tagasi minna. Ilmselt mingi server-klient andmeside ülekoormus vms.

Seega IMO on parim tõmmata map kokku niivisi 30-40% korraga. Ei ole liiga palju läägi, disconnect on vähetõenäoline ja kari püsib ka veel piisavalt koos, et laiali ei pudeneks tee peal. Ah ja see ka, et IMO ei ole hea igasuguseid efekte stackida vastastel: nt cwdt+ temp chains, blind, extra gore jms. Enda kogemus on, et mida "puhtam" on kari debuffidest seda kauem saab edasi tõmmata ennem kui server lääg pihta hakkab ning fps läheb üle powerpointiks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 20.06.2016 09:32:51 vasta tsitaadiga

See liiga üldse midagi mul ei dropi. MF 300% ja quantity 30% aga ...
ainult chaos retsepte ja fusinguid toodan. Nii edasi jätkub, siis tuleb endal 6 link graftida ...
Fuse ja exalted orbi hinna vahe on ka suht nigel hetkel.

d-day
HV kasutaja

sõnum 20.06.2016 10:09:04 vasta tsitaadiga

selleleale ütleks et puhas rng. ise olen seda liigat nädal-paar peland, chaos retsepte pole viitsind teha, puhtalt gear ja jewel droppe müünud ja teenind nii umbes 8-9 exi. mf on 0 btw ja ringide ja neckide müügiga teenib rohkem kui c retseptidega imo, kuna gg ringe on uues liigas väga vähe et isegi keskmise rolliga asjad maksavad 10-20c. 6 link sain 350 fusega tehtud, elu esimene icon_smile.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Da QoX
HV vaatleja
Da QoX

sõnum 21.06.2016 15:03:59 vasta tsitaadiga

Tegin ka mf buildi, aga suht kuival senimaani, muidugi pole veel ulmehead geari ka. Aga mf hetkel 250% kanti.

TS rangeriga olen enamus väärtuslikku manti kobistanud suvalistelt magic või rare mobidelt (bino's, divinarius, heretic veil jms). Puncture külge olen küll item rarity jätnud, et cullinguga bossidelt ja raredelt ehk midagi rohkemat kobistada, aga see on selline nii ja naa. Vahel et isegi aitab.

See liiga vast umbes 2000 fuse ära põletanud kui mitte rohkem ning teisele itemile pole veel 6linki kobistanud. Peranduse ajal sai 3-le itemile umbes 300-400 fusega 6linkid peale icon_smile.gif

tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 26.06.2016 21:56:28 vasta tsitaadiga

Siis elad ju päris hästi, kui jaksad 2000 fuset põletada. Ma ise olen korra 1500 vibule laksinud, jäin üldse linkideta ja lasin Vorici juures lisa 150 eest 5L peale, pärast seda RNG peale eriti ei looda - enamasti on valmis 6L'id odavamad kui risk kaotada.
TS rangeri koha pealt, ma vahetasin 2.0 tulekul puncture frenzy vastu ja sain 2x damage boosti. Muus osas järgin Neversinki juhendit, vahepeal läks küll üks teine skillsetupi poolest mööda, aga nüüd jälle hästi kaetud (passiivide osas on need kõik praktiliselt samad). Miskipärast soovitatakse single targetiks küll blast raini, leveldasin siis gemid ära ja proovisin, aga dps 2x madalam kui frenzyga (sellega löön teoreetilislt nüüd +1 arrow corruptiga üle miljoni, tooltip valetab niikuinii ja täpne arvutus on liiga keeruline). Enam ei viitsi küll single targetit isegi bosside jaoks kasutada. TS ajab asja sama hästi ära, aga kui item rarityt, quantityt vms geme kasutada, mis perfi ei paranda, siis oleks vast mõtet ka. Laias laastus on loot 99% vendor food niiehknaa, nii et quantity isegi mõttekam kui rarity. Tõsi küll, te mängite vist ajutist liigat, kus legacy stuffi pole icon_smile.gif
Frenzy setup hetkel: Frenzy + Weapon Elemental Damage + Faster Attacks + Slower Projectiles + Physical Projectile Attack Damage + Physical To Lightning
TS: Tornado Shot + Greater Multiple Projectiles + Faster Attacks + Physical Projectile Attack Damage + Physical To Lightning + Life Gain On Hit (aitab pottimisest loobuda, DPS on niigi piisav, muidu võiks WED kasutada)
Rangereid mänginud viimased paar aastat, midagi muud ei oskagi proovida hetkel...
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 27.06.2016 10:32:22 vasta tsitaadiga

Elementalit ajad? Ülisuur phys ju etem, sest ei mitigeeri. Pole klassikalise vibu vend, seega ma ei tea, aga kas frenzy koos poisoni ja voidi parem pole? Stackid ülikiirelt.

Ma üritan Quillile +1 powercharge saada, aga seniks sobiks ka culling. Hetkel on blast rain crit CoC mrhrn 93% ja +1 p puhul saaks miskit head peale panna. Armorisse ka tankinud 400 fuse alla ja 4 korda 5link tulnud. Blast rain on hea koos aspeedi ja proje speediga, aga maitse asi, sheet dps pole õige nagu ka bladefall puhul see valetab. Ma sellele ise mängingi, 1 lask ja 3x BF + 2x GC hit on tyypiline tulemus thumbs_up.gif

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 27.06.2016 11:50:39 vasta tsitaadiga

Milleks üldse ise linkida, odavam tuleb osta, ise ostsin 6l 1,75 exi, parem kui tabula igatahes, fusid müün maha ja nii vaikselt korjab, üldse meenutab gearimise kohalt vanilla Diablo 3e, ise midagi leida on nutune, lähed poetrade ja ostad, mul 4 asja ise leitud, kõik gear on poetradist, nüüd peab vist mappe hakkama ostma, neid 8-12 on väga nüri nühkida,
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 27.06.2016 14:00:26 vasta tsitaadiga

Suva magic 6link kindlasti, olin ka kahevahel. Ma ostaks ka, aga nt 110life armor on ikka kehvem kui Belly. Too annab a la 6-700 elu. Noh eks ta natuke selline ka, et "panen kõik papi magama seekord' enne pausile minekut.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.