Light tanki puhul võiks platoonide erinevus +1 lubatud olla juhul kui teine tank pole samuti light. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ma lubaks ainult kaks ühesugust tanki ja kolmas peab olema miski muu aga samast tierist. Kõige lollim on kui on kolm artyt või kaks artyt ja light tank. Raudne kaotus. Harva need mängijad on head ja suudavad mängus midagi ära teha. Kolme ühesugust kah ei tahaks lubada kuna see teeks tiimi hästi nõrgaks või liiga tugevaks. Kõige parem oleks kui kõigil oleks erinevad tankid samast tierist.
Ma lubaks ainult kaks ühesugust tanki ja kolmas peab olema miski muu aga samast tierist. Kõige lollim on kui on kolm artyt või kaks artyt ja light tank. Raudne kaotus. Harva need mängijad on head ja suudavad mängus midagi ära teha. Kolme ühesugust kah ei tahaks lubada kuna see teeks tiimi hästi nõrgaks või liiga tugevaks. Kõige parem oleks kui kõigil oleks erinevad tankid samast tierist.
3 artyga oleme isegi proovinud ju. Ja tõesti ega head nahka pole tulnud asjast pea kunagi.
Sõim käib asja juurde. Igas mängus on see. Vahest ma vaatan twichis SAINT klannis mängivat noort naist ja no too laseb ka mõnusalt vahest.
Sõim käib asja juurde siis kui see asjakohane
Aga tegin ühe uue video ka vahepeal. Aaa'sid ja ee'sid tuleb veidi mängu algul (aga läheb paremaks) - see on nagu firmamärk mul juba
Vabandan ka video hakkimise pärast osades kohtades. Ülehindasin recordimisel riistvara võimekust!
Homme siis tuleb uus päts. Täna saab viimast korda mängida WTaufE100ga. AMX 13 90 saab uue välimuse, teab kas camo väärtus on sama või kehvem.
FPS on palju parem, vabalt võite graafika põhja keerata kui varem ei saanud. Soovitatakse ka videokaardi ajureid uuendada.
thomak28: Selles mängu modes mis sa videos mängisid saabki kõige kergemini Kolobanovi medalit. Tuleb viimasena ellujääda nii et vastased ei jõuaks ära käppida. Tavalises randomis seda medalit saada on üliraske.
minu Kolobanov is7 tankiga http://wotreplays.com/site/2653633#sacred_valley-p6kk-is-7
Ma sõin kui ma selle mängu käima panin ja ma ei viitsinud kuhugi sõita. Vaatasin et mis tore lohk ja ronisin sinna passima ja tegin üksinda mängu ära. Uskumatu mäng
@thomak28 - hea video, veidi hakkis jah aga see kuidas sa seletasid selle kaardi ja assaulti eripärasid oli väga hea.
Tegin enda jaoks põneva mängu amx 12t-ga, ikka palju õnne oli, sest mul pole light tankide mängimisest aimugi aga minu järjekorras 5 tank millega Ace tanker kukkus
Homme siis tuleb uus päts. Täna saab viimast korda mängida WTaufE100ga. AMX 13 90 saab uue välimuse, teab kas camo väärtus on sama või kehvem.
FPS on palju parem, vabalt võite graafika põhja keerata kui varem ei saanud. Soovitatakse ka videokaardi ajureid uuendada.
Nvidiale tulid just eile uued draiverid, 368.22. Nonde Release notes mainib ka mingeid täiustusi WoT-i jaoks. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
thomak28: Selles mängu modes mis sa videos mängisid saabki kõige kergemini Kolobanovi medalit. Tuleb viimasena ellujääda nii et vastased ei jõuaks ära käppida. Tavalises randomis seda medalit saada on üliraske.
minu Kolobanov is7 tankiga http://wotreplays.com/site/2653633#sacred_valley-p6kk-is-7
Jap, tundub nii küll. Ma varem üldse assaulti väga ei mänginud. Aga viimasel ajal suht fännama hakanud. Annab tegelt map'ide vaesele rotatsioonile vaheldust omajagu juurde!
Vaatan su is7 mängu ka ära
Aga mis see + 16 mängus mu nime peal on, sinise kirjaga? Teab mu vanust?
Väike käeharjutus Grille 15ga http://wotreplays.com/site/2713433#erlenberg-p6kk-grille_15
TD-6 sain kiitusega tehtud. Palju lasin mööda krt. Kui BIA peale kunagi saab siis rallib paremini.
TD-8 Pirakas kaliiber, 5 korda rohkem kahju teha kui elupunkte on. Wow
viimati muutis p6kk 25.05.2016 11:57:51, muudetud 2 korda
Mul on wotist paus. Ausaltöeldes pole mängus kottigi teha, tahaks juba uusi missioone (nagu 260 omad olid). Ka häirivad need cheadid. Ilmselt enne mängu tagasi ei tule, kuniks WG suudab cheatimise (mõned kutsuvad cheate modideks) kontrolli alla saada.
Esimesed katsetused on tehtud, mõned tähelepanekud:
1. Minu arvutil (esimese põlvkonna i7 6c/12t OC@4GHz, 24GB RAM, GTX Titan 6GB ja SSD) oli perf hüpe metsik uue kliendiga. Sõltuvalt kaardist keskmiselt ca 50% pakun, aga mõnel kaardil tundub lausa ligi 100% - kus varem sain 50-65 fpsi kanti, on nüüd 110-127. See viimane muidugi ilma modideta, võibolla modid viivad perfi alla.
2. Chieftain T95 teenib väga korralikult raha, Type 59st peaaegu üldse maha ei jää, näib.
Tänaõhtuses striimis ongi kavas seda mängida umbes 10-15 mängu, et saaks mingi baseline'i mille alusel võrrelda selle pädevust rahateenimistankina.
Mul on kõik põhjas peale liikumishägu efekti ja snaiprivaate efektide ja fps on kõigis mängudes 105-117. Alla saja pole kordagi kukkunud. Videokaardiks on GTX 970 mis suht tavaline ja mälu on 16GB
Graafika pool jookseb väga hästi, ei ole mingeid lage kohanud ega midagi.
Krdi palav on, käisin mere ujumas, krdi külm oli Aga pärast ei olnud enam nii külm, siis ma käisin teise korra veel.
Pikemat aega olin hädas HTC MT-12 missiooniga kus tuli endast 1 järk kõrgem tank põlema panna. Selle nimel hakkasin arendama isegi ühte Tier 5 saksa Mediumit, mis on uhke trollkahuri omanik (WG foorumi targad soovitasid, olevat lihtne vene heavyde per*e leekima panna). Täna sain selle tanki siis lõpuks kätte ja ennäe - uuendusega on missiooni tingimusi muudetud - Nüüd on p*hui mis järgu tanki põlema paned, lisaks on vaja aga teha 2k dämmi (mis Tier 5 mediumiga kindlasti ei juhtu). Kogu mu vaev on ühesõnaga peetis mis ma uue tanki arenduseks vaeva nägin. _________________ Use your fist and not your mouth - MM
viimati muutis Masochist 25.05.2016 22:35:13, muudetud 1 kord
ma ei tea mis jama see on aga tundub, et artysi on jube palju iga mäng ja need raiped hitivad ylihästi
tegn mingi aeg mingi kuni 10 mängu ja esimesed 5 sain enamus dämmi artidelt peaaegu ja ma mängisin yldiselt mediume. Blääd enamus aega pead mõtlema et arty sind lasta ei saaks, isegi siis kui sa 95% ajast liigud.
Kogu aeg raali kus artyd olla võivad ja siis vaatad et sein või mingi suurem kivi sind kataks. Vakk ma ei mäleta et varem sellist jama pidi tegema. Igasugune vinge kuplilahind unusta ära. Kõik sitsivad ja kämbivad aint kuna neid artysi on pool meeskonda ja lasevad nii täpselt. See on nagunii see kuramuse aimboti teema
Prohorovka on kõige hullem map kui oled seal heavy tankiga. Midagi teha ei ole ja kõige suurem õnnetus kui light ei mõista luuret teostada. On küll suur avatud map, aga selline camplaager et anna olla.
Ma artyga tegin mõned mängud aga missiooni ei õnnestunud ära teha. 6 lasku pihta ja ei saanud.
Grille on hetkel hullem kui arty. Tal on 0,27 täpsus ja piisab kui mingi kupli serv on ripakil ja sisse see pauk tuleb. 700 plauhti sisse.
viimati muutis p6kk 27.05.2016 13:09:32, muudetud 1 kord
ma viimasel ajal saan enamuse dämmi artydelt. Eile sain t44 -ga t7 artylt oneshoti liikumise pealt. Siis isegi mingis linnalahingus sain artylt kohe 100 laksu kui laskmiseks seisma korra jäin, ja seda linna vahel. VAKK
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.