Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 750, 751, 752 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 20.05.2016 17:47:10 vasta tsitaadiga

Tegin hiljuti WN8=4622,22.
Kuidas tegin? Installisin "musta taeva" modi, sellega on taevas ilusti must igal kaardil, hea mugav mängida.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.05.2016 18:05:39 vasta tsitaadiga

hetkel on seal wot-lifes kõigil wn8 laes, mingi bug, Mul endal on see kordades suurem kui tavaliselt on
kui su keskmine dämm on 770 ja tier 8 siis ei saa kuidagi sul wn8 olla suurem kui sul tavaliselt see on ... ehk siis heal juhul 600-700
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2016 18:07:04 vasta tsitaadiga

Kahjuks peab kurvastama, wot-life näitab sulle lihtsalt vigast infot. Pigem on see sealsamas <700 kandis. Võrdle seda kõrvalolevate WN7 numbritega.

Vaata või seda eelpoolviidatud https://en.wot-life.com/eu/player/ruudiruudolf90/
Ma elu sees ei usu, et keegi suudaks 65 lahingu keskmise WN8 tõsta 20 000 peale. icon_lol.gif

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 21.05.2016 08:29:20 vasta tsitaadiga

Panen puusalt,et 9.5 uuendus see icon_lol.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
-Raptor-
HV vaatleja

sõnum 21.05.2016 14:39:47 vasta tsitaadiga

Vähe täpsem statistika sait : http://wotinfo.net
tagasi üles
gollum
HV kasutaja
gollum

sõnum 21.05.2016 19:49:14 vasta tsitaadiga

küsimus crew skillide kohta - mis skille soovitate T-43 meeskonnale, arvestusega et see crew liigub edasi. BIA on olemas.
tnx

mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 21.05.2016 21:56:56 vasta tsitaadiga

gollum kirjutas:
küsimus crew skillide kohta - mis skille soovitate T-43 meeskonnale, arvestusega et see crew liigub edasi. BIA on olemas.
tnx

Infoks, et edasijõudnud kasutavad "sixth sense mod"-i, mis asendab vastavat wot-i skilli ja teeb viimase mittevajalikuks.
Isegi "vbaddict.net" saidil on näha, et seda kuuenda meele skilli kasutatakse 4nda valikuna, ühesõnaga ebavajalik skill. Enamik kasutab ilmselt mod-i.

"BIA"-skill ja varustus "Improved Ventilation" on minu arvates iga tanki puhul kuldreegel, mida lisada.

Iga tanki komandörile soovitaks teise skillina valida kohe "Jack of All Trades" ja seejärel tankile ei lisa enam Medpak-i, vaid midagi kasulikumat, näiteks toitu või lisa parandus-kasti. Võib ka lisada muidugi suure Medpaki ikkagi, see tõstab meeskonna tervist koheselt mängu alguses, nagu ka tulekustuti. Aga pole nagu vaja tervise kindlustuse peale niipalju raisata, parem las olla see skill ja medpaki asemel muu kasulik.

Medium tankide komandörile lisada seejärel 3-nda ja 4-nda skillina kamuflaash ja repair. Ongi kõik, üle 4 skilli vaevalt, et keegi arendab.

Teiste meeskonna liikmete osas samuti kamuflaash ja repair ja 4nda skillina miskit tähtsusetut vabal valikul. Näiteks vaatekauguse tõstmise skill või sõitmise ajal sihtimise parandamise skill.

Mingeid erilisi skille ei maksa valida. Põhireegel ikka BIA, "Jack of All Trades", Camo, Repair, no ja siis väiksed variatsioonid, et rasketankile kamo pole vaja ja selleasemel lisada tanki keeramise kiiruse tõstmise skill ja muu selline titimiti.

Aga rõhutan uuesti, et enamik 4 skilli kokku kunagi ei saa, vaid lõpetab mängimise ja annab konto üle Wot-ile.
Seega arvestage 1-2 skilliga enamasti. BIA olemas, nüüd lisa siis "Jack of All Trades", mod "6th sense" ja näiteks pooltele likmetele kamuflaash ja pooltele repair.

Selline on minu põhjenduslik soovitus.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 21.05.2016 22:10:35 vasta tsitaadiga

gollum kirjutas:
tnx

Minu medikatel on enam-vähem sedaviisi asi:

Pealikule - bia, kuues meel, camo, recon, repair
Gunnerile - bia, camo, snap shot, repair
Driverile - bia, offroad driving, clutch braking, camo, repair
Radistile - bia, camo, awareness, repair
Loaderile - bia, camo, safe stowage, repair

Mida nähtamatum oled ja kaugemale ise näed, seda rohkem tolku sellest medikast meeskonnale on. Kuna enamik lighte oskab lahingu esimestel minutitel end ära yoloda, siis on medikast hiljem luures tihtipeale isegi tolku. Igasugune kiirem sõit on vaid boonuseks. Repairi värki ma üle ei tähtsustaks medikal, kuna korralikult pihta saades oled juba niivõinaa üsna dead meat. Välja arvatud mõned kõvemat sorti medikad, a la T54 proto, mida tihtipeal mängin kiire heavyna sama tieri vastu.

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 21.05.2016 23:19:31 vasta tsitaadiga

Mul protol saab varsti 5 skilli täis, aga teistel on, peale mammide on hea kui kolm on täis. Need tankid saavadki rohkem skille millega meeldib rohkem mängida.
Teised ülejäänud jäävadki kahe-kolme skilli peale. Mis seal väga valida ongi: medikal, light, TD esimeseks kindlasti camo, siis 6meel, sihtimised ja laadijale remont (mina olen nii pannud). kui on kolmas juba siis BIA. Aga kui kolmas hakkab alles jooksma ja siis tõstad BIA esimeseks, sellisel juhul kannatab ikka kas camo või siis sihtimise skillid. Heavydel camo asemel remont esimeseks. Junnidel (tier 5-6-7) see BIA väga juurde midagi ei anna. Mina kunagi ei tunneta seda.
Aga artydel küll BIA esimeseks kohe, pole isegi 6meel nii oluline kuna nagu eest ära ei ralli.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 21.05.2016 23:50:05 vasta tsitaadiga

gollum kirjutas:
tnx

Vene mediumite puhul ma isiklikult eelistan seda kombot:

T-43
Komandör - 6meel, kamo, recon
Gunner - kamo, snap shot, Deadeye/repair
Driver - kamo, Smooth Ride, Off-Road Driving/repair
Loader - kamo, Safe Stowage, repair
Kui BIA juba olemas siis see veel juurde. Aga isiklikult ma teen bia alles hiljem ja siis jätan viimasena tiksuma kamo. Kamo panen kohe esimesena kuna see hakkab kohe töötama.

Masinale: optika, rammer, vent
Lisaks värviks veel ära ka.
Eesmärk oleks maksimaalne laskekiirus, hea vaatekaugus, liikumisel hea täpsus ja võimalikult hea kamo spottimiseks nii mängu algusel kui ka pingelise lõppheitluse tarvis
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 21.05.2016 23:54:47 vasta tsitaadiga

Recon ei ole tänapäeval enam pop, nüüd on olukorrataju, Situational Awareness ühesõnaga radistsi skill.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.05.2016 00:00:45 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Recon ei ole tänapäeval enam pop, nüüd on olukorrataju, Situational Awareness ühesõnaga radistsi skill.

kunagi oli mul mingi mod kus oli kohe kirjas mis mida annab ja kui palju(kui hiir peale vedada)
Yhesõnaga paneb selle mis kaugemale näitab. Ei mäleta kumb see oli aga vast on vahe nii väike et vahet polegi icon_biggrin.gif
tagasi üles
gollum
HV kasutaja
gollum

sõnum 22.05.2016 01:18:59 vasta tsitaadiga

ok, tnx. no eesmärk on selle crewga edasi T-44 jne minna. lihtsalt kuskil jäi kõrva et sit. awarenessi ei maksa alguses arendada sest T9-10 on raadio teisel mehel ja siis läheb raisku. muud on jah loogilised. BIA olemas sest see on Rudy crew.
p6kk
HV kasutaja

sõnum 22.05.2016 11:10:47 vasta tsitaadiga

Selle skilli mõte on võtta vahelt vastas tankide sidet ja läbi selle tank avastada. See skill läheb komandörile kuna vene mediaktel on ainult neli meeskonnaliiget. Kui on radist eraldi, siis see on tema skill. T44 on repair palju olulisem. Spottida sellega nagunii ei saa.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.05.2016 11:22:00 vasta tsitaadiga

Ma arvan et vaatekaugus ja kamo on ikka olulised, muidugi repair kah t44 -l kuid 2 esimest rohkem. Just tasavägise lõpu korral kus oleks oluline just esimesena vastane avastada ja/või lasta ilma spotti saamata. Linnamappide puhul muidugi repair olulisem. Yldiselt selline valiku kysimus. Kõik igasthes olulised skillid teatud olukordadel.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 22.05.2016 11:34:02 vasta tsitaadiga

Ta on alles tier 7 juures, kui ta jõuab t-54 juurde siis on tal skillid arenenud ja kui ükskord t10ne kätte saab, saab valida 5 skilli jooksma. Seni tal pole slotte kuhu neid skille panna.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 22.05.2016 11:43:59 vasta tsitaadiga

Mõtlesin, et võtan selle teema korra siin üles. Nimelt viimasel ajal jubedalt häirima hakanud aimbot'induses süüdistamine. Iga fucking kord kuulen ja näen randomis ja ka enda klannis (BB4), kui keegi kuhugi tabamuse moodulistesse või saab lihtsalt omangut, siis 100% aimbot. Eile sai mängitud stronki, sattsuime FAME'i vastu, siis ütlesin rahvale, et keegi sealsetest ei kasuta aimbot'te, et see on välisatud. Siis rahvas muidugi ei tahtnud seda väga uskuda. Küsimus, mis toimub? Kõikidele asjadele nüüd seletus olemas - aimbot!!!!????

Lihtsalt sattusin ühte superunicum'i stream'i vaatama ja jällegi, nothing new ->

http://www.upload.ee/image/5824357/and-aimbot-it-is.jpg
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 22.05.2016 12:18:12 vasta tsitaadiga

Kui sellised modid on siiski olemas, siis "keegi" neid kasutab. Ma juba ammu ammu arvasin, et modid võiks kaduda ja mäng oleks kõigile ühesugune. Oi kuidas mulle siin vastu vaieldi. Selline kambakas tehti et hoia ja keela. Näiteks see mod mis näitab mis moona sa kasutad. Okei mängides alaväärsema tankiga ja lastes tugevamat kullaga, siis kukutakse kiruma goldnoob. Aga võtku tüüp oma mod maha ja frustatsiooni vähem. Ta ei mõtle enam sellele kullale vaid mõtleb sellele kuidas vähem sisse saada. Aimbotiga noh, mõni mäng on küll selline olnud kus väga kaugelt suudetakse järjest liikumise pealt tracki lasta. No kuidas nii viletsa tankiga sedavõrd täpselt saab lasta? Aga kuna see oli ka ainult üks mäng sajast, siis ei muuda see kokkuvõttes midagi. Oli või ei olnud, mõni mõis. XVM rikub samuti mänge kui noobid võtavad sihikule just sinu kuna näevad oma lollaka XVMiga kes on parem mängija. Artyd kõik fokuseerivad end sinu peale.

Muidugi WG ei tee modide vastu midagi, sest paljud seda mängu nende pärast mängivadki. Kui tuleb mingi uus mod siis mõni hakkab jälle mängima. Kui kõik mängiks vanillat siis oleks mäng nende jaoks juba halvem ja nad lõpetaks mängimise.
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 23.05.2016 11:39:59 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Lihtsalt sattusin ühte superunicum'i stream'i vaatama ja jällegi, nothing new ->

Probleemiks pole uunikumid vaid hetkel kohtab liiga palju botte kes nüüd on hakanud snapshote tegema selliseid et anna olla.
Naljakas on see et kui paned youtube üles näiteks world of tanks 10 kills siis vaatajaid vähe.
Kui paned üles world of tanks aimbot mod siis vaatajaod 1000x rohkem kui tavaliselt. icon_smile.gif
https://www.youtube.com/watch?v=0v7mjGXnzVM > https://www.youtube.com/user/laponac94/videos

viimati muutis indu 23.05.2016 11:51:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.05.2016 11:42:56 vasta tsitaadiga

viimasel ajal on jah need wn8=50 mehed hakanud jube täpselt laskma thumbs_down.gif
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 23.05.2016 12:11:44 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:

https://www.youtube.com/watch?v=0v7mjGXnzVM

Vaatasin seda videot ja ei ole kuidagi näha, et aimbot kasu annaks.
Aimboti kasutaja sai mängi alguses peaaegu kohe surma ja enamik aimboti kasutajaid surevadki kogu aeg.
Teiseks, ta ei teinud mingit ulmselist suurt dämmi, vaid 5 killi / 7k dämmi, mida laevad üles ka ilma aimbotita mängijad.
Eks ikka laetakse üles oma uhkemaid videosi, reaalsus on, et aimboti kasutajat enamikes mängudes surevad, kuna aimbottimisel on omad plussid ja miinused ja nagu olen maininud, siis saab aimbotiga sellsit kesktaset saavutada, kõrge reitingu saavutamist see aga takistab. Selles videos näiteks lasti see aimboti mängija peaaegu kohe maha, reaalses igapäeva mängus aga lastaksegi nad täiesti kohe kohe, mitte peaaegu maha.

Nagu olen maininud, siis Aimbottimist heitida küll ei ole vaja ega maksa naiivselt arvata, et see kingib kõrge reitingu- ei kingi, vaid takistab seda.

Olen ise nüüdseks 4 erinevat aimbotti kasutanud/testinud, kõigil on rohkelt miinuseid ja vigu, plaan ülevaade neist teha kunagi ja ehk ka parandada nende lähtekoodi.

Ise olen viimasel ajal täheldanud, et kui zuumin snaipriga actioni piirkonda, kus on palju tanke liikumas, siis tõmbab pildi hakkima, läpaka videokaart vist ei jõua ära renderdada sellist olukorda, või minetea mis põhjus, just snaiper mõudis kui action käib, siis on aeglane pilt.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 23.05.2016 13:29:17 vasta tsitaadiga

Proge parem signaali mod. Mausiga oleks hea signaali lasta kui mõni oma tiimi väike tank positsiooni eest trügima kukub. Neid olukordi on omajagu.
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 23.05.2016 13:39:09 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Vaatasin seda videot ja ei ole kuidagi näha, et aimbot kasu annaks.

Sellist juttu mulle pole mõtet rääkida, et ta kasu ei anna.
Olen teinud scout ringe kus siema laseb oma tvp'ga klipiga 4 lasust 4 RU 251 pihta täiskiiruse pealt ja distantsilt 300+m
Kasu jah lollile vb anna aga kahju teeb küll kogu mängijaskonnale.

Kui küsin PM's et: can i have your game replay cause i want to learn how to play like you, siis on kökmök.

viimati muutis indu 23.05.2016 13:44:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 23.05.2016 13:47:36 vasta tsitaadiga

Ma mängisin vahelduseks neid May mänge kus 3 mängijat tiimis. (See mängu formaat on nõme. 6 kaarti tuleb läbimängida ja iga mängu vahe on 15 minutit passimist. Ei saa randomit ka vahele teha. Nüri ootamine. Kui vahe oleks 5 min siis oleks neid osalejaid kindlasti rohkem. 6x15 minutit on poolteisttundi niisama ootamist.) Regasin end suvalistesse tiimidesse ja muidugi ma mängisin üksi. Teised ei tulnud kohale. Ainult ühel mängupäeval oli tiimi looja mängimas. Kuna üksi mängisin siis trollisin t49ga. Peitsin end kuhugi ära ja jäin ootama ja väga kiirelt leiti mind üles. Ma täitsa usun et selle modiga mis näitab maha sõidetud asju. Nõmedaks teevad need asjad. Kui randomis ka ühel on selline mod ja mõlemad jäävad viimasena ellu, siis modi kasutajal on suur eelis näha ära kus kandis teine liigub.
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 23.05.2016 14:47:57 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:

Infoks, et edasijõudnud kasutavad "sixth sense mod"-i, mis asendab vastavat wot-i skilli ja teeb viimase mittevajalikuks.
Isegi "vbaddict.net" saidil on näha, et seda kuuenda meele skilli kasutatakse 4nda valikuna, ühesõnaga ebavajalik skill. Enamik kasutab ilmselt mod-i.

Kas sa palun lõpetaks inimeste "õpetamise" ning valeinformatsiooni jagamise. Sixth sense mod ei tööta samamoodi nagu ingame sixth sense ehk see pole 100% reliable. Kui sina ei näe vastase tanki, siis ükski mod ei saa sulle oletavalt öelda, kas sa see tank spottis sind või mitte. Selle modi tööpõhimõte on see, et kui sa tead vastase viewrange (mida muud modid sulle söödavad) siis see mod teeb oletusi sellekohapealt, kas sind nähti või mitte. Ta ei võta arvesse spottimiskohti tankikerepeal (esi sprocketiga ei saa vastast spottida, kui see on natuke nurgatagant väljas, however tema sind näeb) jne... Sellekohta on olemas kuskil mingid pildid ja joonistused, mis kohtadega peab olema line of sight, et spot toimuks.

Fakt on see et sa ei mõista selle mängu baasmehaanikaid ning tuled siin inimesi õpetama... kuigi jah igasugune kredibiliisus sinult on anyway ammu kadunud, ning loodetavasti mitte keegi neid "tarkuseteri" endale kõrvataha ei pane.

Skillidekohapealt. Enamus mediumid võtavad BIA nelja skilli pealt, enamus heavysid kolme pealt. Miks ? Sest mediumile, et ta oma potentsiaali suudaks paremini ära kasutada on rohkem skille vaja... Camo, Recon, Situational Awareness jne...
Heavydel reeglina piisab vähemast. Repair on filler skill, isegi heavydel, mida tuleks võtta siis kui midagi muud asjalikku pole enam võtta 3-4 skilli pealt. Erandcase on fresh crew, peale esimese perk'i saamist peaks kogu crew ülesehitus kardinaalselt muutuma eeldades et 100g x 4-5 pole mingi väljaminek.
Oleneb ka tankist, kui commander on ka raadiomees siis tekib situatsioon kus 445m viewrange on praktiliselt võimatu kätte saada isegi nelja skilliga ilma optikata. Optikaga suusatad sa jällegi liiga palju üle ning kasutusse võiks tulla mõni teine equipment. Ühesõnaga võimalusi min-maximiseks on palju, kuid otseselt teie game-play'd ja tulemusi mõjutavad need väga vähe, siinkohal jääb ikkagi vajaka mängija ise. Hea on muidugi mõelda, et sul on optimaalsemast optimaalsem tankisetup...
Ahjaa, vene mediumile unustage clutch breaking ära ja võtke midagi muud kasulikku, T10 vene mediumitel on ebanormaalne traverse speed anyway, et see paar % ei anna väga midagi juurde.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 750, 751, 752 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.