Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 88, 89, 90  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2016 11:20:12 vasta tsitaadiga

agen008. N6ustusin sinu postituse sisuga 100% ja soovitan seda sinul endal jälgida. icon_wink.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

sõnum 10.05.2016 11:24:05 vasta tsitaadiga

VR ambilight:
http://arstechnica.com/gaming/2016/05/how-side-mounted-leds-can-help-fix-vrs-tunnel-vision-and-nausea-problems/
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 10.05.2016 11:26:41 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
agen008. N6ustusin sinu postituse sisuga 100% ja soovitan seda sinul endal jälgida. icon_wink.gif

Seega sa tead väga hästi, et su postitused on mõttetud ja et sa käid siin kordamas seda sama asja siin over and over, aga teed seda anyway? Selge pilt siis. Idiot on purpose.

Hakka siis seda hobi otsima endale, kuna apparently ole nõus, et sul vaja seda.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2016 11:27:53 vasta tsitaadiga

agen008. "Aamen" icon_biggrin.gif
Äki lisaksid siia ka midagi teema kohast ja targemat, kui minusugune idioot? Kui midagi isiklikult minule tahad öelda, siis selleks on PS!

viimati muutis Avot 10.05.2016 11:46:21, muudetud 4 korda
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 10.05.2016 14:51:28 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
agen008. "Aamen" icon_biggrin.gif

Ja uhke ka veel selle üle, nagu näha.
Avot kirjutas:
Äki lisaksid siia ka midagi teema kohast ja targemat, kui minusugune idioot? Kui midagi isiklikult minule tahad öelda, siis selleks on PS!

Ehk siis pooled sinu postitused siin oleks võinud olla hoopis PS vastavatele isikutele?
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 10.05.2016 15:17:20 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmaster. Vastasin sinule selgelt ja kui sa aru ei saa, ei ole midagi teha. Meil on täiesti erinevad maailma vaated ja arusaamad elementaarsetest asjadest, seega anname parem asjal olla. Kui aga tahad lisa selgitusi, siis palun ps kaudu. Teised HV kaaslased ei ole huvitatud sellisestest "arusaamatustest".

PS. Sina pead veel õppima, mis on sarkasm, mis on rivide vahelt lugemine, ning mis on alateadlik enese õigustmine ... jne.

Sina pead õppima nägema, millal sa loed rohkem ridade vahelt oma fantaasiaid kui seda mida inimesed ridadele kirja panid. Kui sa samamoodi teed oma lähedastele päris elus siis on see kindlasti sulle korduvalt probleeme juba tekitanud. Kui inimene sulle peale su valet tõlgendamist ütleb, et ei, sa said valesti aru ja ma ei mõelnud seda mida sa välja mõtlesid kuskilt vahelt - kuid sina ikka trambid edasi, et sa tead paremini mida teine inimene öelda soovis - siis ei saa sinusse keegi kaua lugupidavalt suhtuda. Sa ignoreerid teist inimest ja suhtled oma fantaasiaga temast, tema nina ees. Mina ütlesin sulle, et copy-paste ja selgitus sappa, sa ei saanud hakkama vaid läksid fantaasia maale tagasi. Nagu näed, sellise jamaga ei leidu leppijaid.

Nüüd natuke hindadest, paistab, et HTC teenib päris hästi vive pealt ja on ruumi küll odavamate HMD'de jaoks. See tegelane paistab mingit siseinfot rohkem teadma:
https://www.reddit.com/r/Vive/comments/4iicgz/htc_holding_q1_2016_results_conference_when_this/d2ygyep
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2016 15:33:02 vasta tsitaadiga

xmaster. Kordan, kui on midagi isiklikku minule öelda siis PS. icon_idea.gif

viimati muutis Avot 10.05.2016 19:55:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.05.2016 15:48:30 vasta tsitaadiga

Veidi infot miks Nvidia Pascal kaardid on kordades paremad VR jaoks kui kõik eelnevad: http://wccftech.com/pc-vrps-vr-gap-bigger-nvidias-pascal/
PS: minu kaastunne neile kes loetuid kuud tagasi 980Ti ostsid icon_lol.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 10.05.2016 16:40:08 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Veidi infot miks Nvidia Pascal kaardid on kordades paremad VR jaoks kui kõik eelnevad: http://wccftech.com/pc-vrps-vr-gap-bigger-nvidias-pascal/

Hmm... vb polegi nii paha asi siis, et asi Eestise veel ei ole jõundud. Muidu ma oleks ka üks neist. icon_biggrin.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.05.2016 16:47:16 vasta tsitaadiga

see lingitud lugu on nii karmi pr möla täis, et mul hakkab aju valutama.
ootaks ära, kui lähemalt räägitakse ja näidatakse mis on täpselt mis ja mida selle toetamiseks vaja on.

tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 10.05.2016 16:49:36 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Midagi sarnast nagu video vaatamiseks int.GPU-ga mobiilsetel kividel on video(xh264\5) standard toetatud otse rauast? Muidu vaataks DVD-rippegi slaidshowna? Paistab nagu asjade loomulik käik...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 10.05.2016 23:42:00 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

PR jutu peale mul ka kahju ei hakka jah icon_smile.gif See on nagu mõnd aega tagasi tuututati et 10x parem tuleb! nüüd on 2x parem!! kui lõpuks 20-25% jääb on isegi hästi saadud icon_smile.gif
Ootame real-world performance ära enne kui kahjurõõmustama asume. Pealegi - need inimesed on juba mitu kuud 980ti'd kasutanud ja selle hüvesid nautinud - raske õigustada mingit "oleksid pidanud näpp suus istuma ja ootama kolm kuud veel" vms.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.05.2016 09:03:40 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
ootaks ära, kui lähemalt räägitakse ja näidatakse mis on täpselt mis ja mida selle toetamiseks vaja on.

PR möla? Sa Pascal kaartide esitlust vaatasid? Seal seletati lahti asjad (kuigi väga tehnilistesse detailidesse ei laskutud).
Vael kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Midagi sarnast nagu video vaatamiseks int.GPU-ga mobiilsetel kividel on video(xh264\5) standard toetatud otse rauast?

Jep. Ehk siis multiple viewport rendering on minu arusaamist mööda kõige alus. Kõik varasemad kaardid suutsid renderdada korraga ainult ühe viewpordi jaoks (pascal suudab kuni 16). Ehk siis kui sul oli kaks monitori või VR HMD kus kaks ekraani, siis kaart pidi renderdama kõik nullist mõlema ekraani jaoks mis oli/on väga suur koormus. Nüüd vähemalt geomeetria ja shadingu osa on jagatud mis tõstab kõvasti perfi. Nvidia demos oli näidatud 60fps stseen mis tänu Single Pass Stereo kasutamisele kasvas 96 fps peale. Jõudlusekasv ~30%
xmaster kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

PR jutu peale mul ka kahju ei hakka jah icon_smile.gif See on nagu mõnd aega tagasi tuututati et 10x parem tuleb! nüüd on 2x parem!! kui lõpuks 20-25% jääb on isegi hästi saadud icon_smile.gif
Ootame real-world performance ära enne kui kahjurõõmustama asume. Pealegi - need inimesed on juba mitu kuud 980ti'd kasutanud ja selle hüvesid nautinud - raske õigustada mingit "oleksid pidanud näpp suus istuma ja ootama kolm kuud veel" vms.

See käis rohkem kasutaja Avot kohta kes varakult vahetas oma kaardi 980Ti vastu ja ootab senimaani Rifti icon_biggrin.gif
Sõltub ka mille pealt inimene selle 980Ti peale uuendas. Kui see oli 970 või mingi SLI lahendus, siis veidi rohkem perfi on kindlasti parem aga mitte gamechanger. Lisaks x kuud oodata pole probleem kui on teada, et uued on tulemas ja vana kaart pole ulmejuust või pole juba suremas.
Mis puutub pascali jõudlusekasvu VR-s vs 980Ti siis halvimal juhul GTX 1080 puhul oleks 20% puhas jõudlusekasv + 30% Single Pass Stereo jõudlusekasv + teadmata hulk protsente Lens Matched Shading kasutamisest mis ei renderda kasutuid piksleid mida VR niikuinii ei kuva. Kokkuvõttes miinimum 50% jõudlusekasv pole minu silmis küll midagi mille üle kobiseda icon_cool.gif Nvidia ise ütles koguni 100% (see on ilmnselt best case scenario). 17 Mai tulevad ülevaated. Võib täiesti kindel olla, et siis testitakse ka VR jõudlust.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.05.2016 10:05:47 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

PR möla? Sa Pascal kaartide esitlust vaatasid? Seal seletati lahti asjad (kuigi väga tehnilistesse detailidesse ei laskutud).
ei ole jõudnud ja need esitlused on üsna tüütud. nii rida erinevaid muljeid kui ka nvidia enda siiani saadaolevat infot vr värgi kohta olen lugenud.
just tehniline inff on see, mis huvitaks. osa mainitud featuuridest on soft, osa on eelmise põlvkonna kiipidel töötanud featurete edasiarendus.

Tomorrow, julged üheselt arvata, et multiple viewports on alles pascaliga tulnud uuendus? ma mäletaks sellel teemal arutlusi siit ja sealt juba varem. see peaks rohkem api ja implementatsiooni küsimus olema. granted, just nende kahe viimase jaoks ongi gameworks/vrworks. mõte siis selles, et tegelikult ei tohiks see olla pascali hardware feature.

põhjus, miks ma seda pr mölaks nimetan on selles, et nvidia täiesti sihilikult udustab seda piiri raua ja softi omaduste vahel. ja refereerivad uudistesaidid lihtsalt kordavad nende sõnumit. praeguse seisuga - enamik välja karjutud asjadest ei ole suure tõenäosusega mitte pascali uuendused vaid vrworks, mis töötab (või töötaks) vanemal või muul raual sama edukalt.

tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 11.05.2016 11:16:22 vasta tsitaadiga

Single pass stereo on kaval süsteem. Loodetavasti ei tehta optimeerimisõhinas nüüd kõiki shadereid lapikuks. Vähegi efektsemad pinnad, mis peegeldavad või on krobelised tuleb mõlema silma jaoks suures osas erinevad renderdada.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 11.05.2016 11:25:38 vasta tsitaadiga

need kaardid mis praegu tulevad on enivei aegunud juba. mingi gddr5x mäludega anshit. See mis järgmine aasta tuleb vot see on riil diil 16-32GB HBM2 ja puha icon_cool.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 11.05.2016 12:45:50 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
need kaardid mis praegu tulevad on enivei aegunud juba. mingi gddr5x mäludega anshit. See mis järgmine aasta tuleb vot see on riil diil 16-32GB HBM2 ja puha icon_cool.gif

Mis kaardid praegu seda aegunud GDDR5X mälu kasutavad?
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 11.05.2016 13:35:51 vasta tsitaadiga

Jah mina läksin ka oma 780 pealt 980ti peale üle peaagu pool aastat tagasi ja täpselt need esimesed pascali kaardid ei ole veel tegijad(1080 ja 1070) alles järgmine aasta saab võibolla soetada juba korralikuma pascali kaardi, et julget saab veel rahulikult kasutada 980ti mingi pool aastat, et kokku vähemalt aasta või tõenäoliselt veel rohkem, TOMORROW ma ei näe siin küll mingit parastamis kohta selle üle kes on ostnud endale 980ti kaardid.

Praegu on 980ti ainus kaart mille peal jookseb 1080p ilusti ja peaks isegi praeguste vri-dega kuidagi hakkama saama.
Ja kui tulevad paremad pascali kaardid siis saab korralikuma pascali juba osta.
Mina näen et 980ti on ainus kaart millega võiks paremate pascaliteni välja vedada !!!!!

Kirjutaks veel natuke selgitust inimestele kes näevad nendes 1080 ja 1070 imet !!!
Nende 2 kaardiga nagunii ei jooksuta 4k ekraanipeal veel, ega ka cv2 tulevikus, et mina ei näe nendel 2 kaardil üldse mingit mõtet !!!
Nagunii vaja paremat pascalit kui tahad cv2 ja 4k ekraanil jooksutama hakata, et tuleb nagunii veel lihtsalt oodata icon_wink.gif
Mina isiklikult tahan endale ikka sellise pascali osta mis jooksutaks ilusti mul 4k kodus ja saaks ka cv2-ga hakkama !!!!

Et pigem kes soetavad endale praeguse pascali peavad hoopis ise lähi tulevikus oma pascalit vahetama hakkama kui tahavad 4k ja cv2 kasutama hakata!
Et kas on hoopis see parastamise koht TOMORROW ah ????????
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.05.2016 13:58:13 vasta tsitaadiga

GTX 980Ti sai ostetud, kuna gtx 780 andis otsad. Alati on tulemas uut tehnikat, mina aga elan praegu ja siin. Loodan, et saan enda GTX 980 ti-ga hakkama heal juhul veel paargi aastat ja kui aeg tuleb ostan parema. Ei näe selles mingit probleemi. icon_idea.gif

PS. Mina kasutan raha, mitte raha mind. icon_wink.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.05.2016 13:58:18 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
just tehniline inff on see, mis huvitaks. osa mainitud featuuridest on soft, osa on eelmise põlvkonna kiipidel töötanud featurete edasiarendus.

See inff tuleb ulevaadetes.
londiste kirjutas:
Tomorrow, julged üheselt arvata, et multiple viewports on alles pascaliga tulnud uuendus?

Pead pakule ei pane aga seda väideti esitlusel jah. Demoti ka seda kuidas see aitab multimonitor setupis kaotada täielikult ära vasaku ja parema monitori moonutused mis varasemalt olid.
londiste kirjutas:
praeguse seisuga - enamik välja karjutud asjadest ei ole suure tõenäosusega mitte pascali uuendused vaid vrworks, mis töötab (või töötaks) vanemal või muul raual sama edukalt.

Nujah see on akadeemiline vaidlus - kui nvidia ei too neid featuure vanematele kaartidele siis on see üsna moot point kui need isegi jookseks vanematel kaartidel.
486 kirjutas:

G5X on suht mõttetu jah ja minusilmis see mingit erilist kiirusevõitu ei too real world kasutuses. Hea meelega ostaksin see aasta HBM2 mudeli (vastav raha on olemas) aga mida pole seda pole...
Aivo998 kirjutas:
Jah mina läksin ka oma 780 pealt 980ti peale üle peaagu pool aastat tagasi

tsitaat:
Sõltub ka mille pealt inimene selle 980Ti peale uuendas. Kui see oli 970 või mingi SLI lahendus, siis veidi rohkem perfi on kindlasti parem aga mitte gamechanger.

Loe kah mida kirjutatakse! Ma ju ütlesin, et 900 seeria või SLI lahenduse peal 980Ti peale üleminek oleks olnud suht mõttetu. Sina tõlgendasid seda kohe enda solvamisena. Jah 780 pealt oli mõtet üle minna küll.
Aivo998 kirjutas:
Praegu on 980ti ainus kaart mille peal jookseb 1080p ilusti ja peaks isegi praeguste vri-dega kuidagi hakkama saama.

AMD kaardid saavad samuti hakkama.
Aivo998 kirjutas:
Mina näen et 980ti on ainus kaart millega võiks paremate pascaliteni välja vedada !!!!!

AMD Fury seeriaga samuti.
Aivo998 kirjutas:
Nende 2 kaardiga nagunii ei jooksuta 4k ekraanipeal veel, ega ka cv2 tulevikus, et mina ei näe nendel 2 kaardil üldse mingit mõtet !!!

Halloo maa kutsub aivot! Sama (1070) või parem (1080) jõudlus madalama hinna eest on siis mõttetu vs 980Ti?
Aivo998 kirjutas:
Nagunii vaja paremat pascalit kui tahad cv2 ja 4k ekraanil jooksutama hakata, et tuleb nagunii veel lihtsalt oodata icon_wink.gif
Mina isiklikult tahan endale ikka sellise pascali osta mis jooksutaks ilusti mul 4k kodus ja saaks ka cv2-ga hakkama !!!!

Ja kui järgmise aasta Pascal ei jooksuta 4k siis jääd Voltat ootama?
Pealegi sa räägid hüpoteetilisest CV2-st mida pole isegi välja kuulutatud veel. Võibolla vaataks kas VR võtab üldse jalad alla enne kui teed etteulatuvaid ostuplaane? VR võib väga kergesti kui mitte läbi kukkuda, siis jääda marginaalseks nišitooteks mis on kallis ja millele puudub asjalik sisu.

tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 11.05.2016 18:41:43 vasta tsitaadiga

Ok lisan siis ise ka selle, et kellel kehvemad kaardid on siis see on ju siililegi selge et on mõtet minna pascali 1080 peale üle ei vaidle.

TOMORROW kirjutas: Halloo maa kutsub aivot! Sama (1070) või parem (1080) jõudlus madalama hinna eest on siis mõttetu vs 980Ti?

Praegu enam muidugi ei ole mõttetu pascal osta kui on pascali 1080 ja 1070 kohe välja tulemas siis tasub muidugi 1070 osta saab sama jõudluse odavamalt(Aga ma arvan et mõni ei näe selle 980ti ostmises isegi praegu probleemi ja ostab endale ja kui tulevad kõvemad kaardid siis ostab jälle kõvema) , aga pool aastat või vähem tagasi oli tark osta 980ti minu puhul vähemalt.
Sai 1080p asjad ilusti jooksma.

Või oli tark osta 970 mis ei vea kuidagi 1080p välja paljudes mängudes alla 60 fps ja samuti cv1 ei vea(enamus inimesed ostsid endale 970 kui välja tuli mõtlesid, et hakkavad vist 1080p jooksutama ilusti ja siis veel vr-i ka) icon_eek.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Amd kaardid mind isiklikult ei huvita on olnud ja rohkem ei osta mis siis et jõudlus suht sama ja hind odavam !!!
Aga muidu muidugi amd gpu jooksutavad küll 1080p et kes amd mehed saavad oma amd gpu -dega ilusti hakkama küll
Mul olnud mitmeid amd cpu ja gpu -sid. cpu on eriti sitad ja gpu on enam vähem aga lihtsalt ei istu mulle see amd gpu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja lõpetuseks lisan kes ei ostnud endale titanx või 980ti need mängivad praegu paljusid mänge ikka jõnkava pildiga või peavad settingutest asju maha kakkuma kui tahavad asja ilusti jooksma saada!!!!
Sest kui ausalt nüüd rääkida siis on 980ti tegemist osade mängudega et kuidagi moodi 60 fps hoida
Et ma üldse ei kujuta ette mida on teha lahjemate kaartidega tänase päeva seisuga kui tahaks midagi näiteks täna mängida või homme jne..

SEST SEDA PASCALIT EI OLE JU VEEL REAALSELT KELLELGI ARVUTIS EGA POES !!!!!!
mis kasu sellest et pascal hakkab vedama teda ei ole ju veel praegu.
Praegu saab ainult titanx ja 980ti hästi mängida kas või täna ja homme ja üle homme
ja tore on praegu ka hästi asju mängida ja kui pascal tuleb võib ju iga kell esimesel päeval minna poodi ja osta selle 1080 pascali

Ja see pikk jutt ja mitu kommentaari sai kõik alguse TOMORROW: postist

viimati muutis Aivo998 11.05.2016 19:02:32, muudetud 5 korda
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 11.05.2016 18:49:40 vasta tsitaadiga

Keda see 4k jooksutamine üldse huvitab, pole ju kaarte mis isegi 60fps suudaks 4k peal teha, rääkimata siis veel 120/144hz juures, isegi monitore pole, ja vanaemal pole postimehe lugemiseks 4k monitori vaja piisab ka läägivast 1080p 60hz mudelist.
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 11.05.2016 19:02:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Keda see 4k jooksutamine üldse huvitab

Marketingi ohvreid huvitab sest 4K ju palju parem asi.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 11.05.2016 19:08:04 vasta tsitaadiga

Aivo998, sul on mingi heebli haigus?
90% juhtudel max vs med/high vahe on vaevu hoomatav visuaalselt, aga fps osas päris tugev see eest.
60 ja + fps on ka vajalik vaid nendele mängudele, kus mingigi kiirustamine toimub - igast rahulikuma stuffi puhul pole eriti vahet. Ka gamepadi'ga mängimine silub natuke...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 11.05.2016 21:20:03 vasta tsitaadiga

Mina ei keela kellelgi 30fps sekundis mängida või med/high settingutega.See iga ühe enda teha.
Mina valin ultra ja 60+ fps
Ja milleks mängida mänge ultraga kui on võimalik ka gtx465 LOW/MED-ga mängida.
Milleks üldse 4 seeria kaartidest paremaid vaja on 4 seeriaga saab ka hakkama ja kõik töötab.

Mina isiklikult olen 4k ekraani oma arvuti taga katsetanud juba ja lähen esimesel võimalusel 4k peale üle nii kui tuleb müüki selline videokaart mis jooksutab.
Kui keegi väidab et keda huvitab 4k siis ...... sama hästi keda huvitab uus 7mbw või mersu s klass või sama hästi pascali kaardid, i7 või oma maja jne...
Ja milleks üldse cv1 vaja dk1 ka ju hea.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 11.05.2016 21:47:22 vasta tsitaadiga

Aivo998, 90% juhtudel max vs med/high vahe on vaevu hoomatav visuaalselt...
Sa sõna otses mõttes pead luubiga taga ajama mööda ekraani ,et vahest aru saada, mida täpselt kõrgem pügal annab.
Heeblitega arukalt laveerides saad enamasti ideaalilähedase kogemuse vägagi mõistliku jõudluse juures.
Eriti veel kui nt telekas on taga ja juhtud veidi eemal istuma vms.
See,et 980TI on ainuke kaart millega 1080p mängida saab on väga väga suur liialdus.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 11.05.2016 21:59:32 vasta tsitaadiga

Mul endal kunagi olnud gtx465 ja saab ka 1080p mängida et ei olegi probleemi.5,6 ja 7 seeria kaardid veavad väga hästi.küsimus on ainult mis settingutega keegi rahule jääb.
See täpselt sama et mõni cv1 pildiga väga rahul mõne jaoks ei kõlba cv1 pilt
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.05.2016 22:32:37 vasta tsitaadiga

http://3dvrcentral.com/2016/05/12/1-million-people-used-oculus-gear-vr-april/ thumbs_up.gif

http://vrheadgear.co/reviews/top-10-oculus-rift-video-reviews-2016/
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 12.05.2016 23:06:41 vasta tsitaadiga

Gearvr on väga tuus. Olen nüüd mõnda aega testind ja sisu on ka päris palju. Tahaks ka nii et saaks nt dirt rallyt nt mängida vms.

Eriti pull on kui ise 360 video teed ja pärast nende prillidega vaatad

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 13.05.2016 08:47:38 vasta tsitaadiga

See alumine postitus kirjeldab mida mina tunnen Rifti praeguse pakutava osas, olles samuti neid Rifti asju proovinud ja Vive asju ka, lihtsalt neile kes wonderivad.

https://www.reddit.com/r/Vive/comments/4j2gn4/totally_underwhelmed_by_oculus_free_titles_after/

Ei ole isegi vive demosid tehes kellelegi neid asju üritanud pakkuda, kuigi saaks, lihtsalt liiga kurvastav oleks peale muude asjade tegemist.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 13.05.2016 09:43:34 vasta tsitaadiga

Samsungi MilkVR-is (Eestis saadaval kui korra läbi VPNi tirid, Holaga nt) on tasuta sisu nagu murdu.
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 13.05.2016 10:02:59 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Samsungi MilkVR-is (Eestis saadaval kui korra läbi VPNi tirid, Holaga nt) on tasuta sisu nagu murdu.

Jah, aasta eest sai ka sealt asju vaadatud, oli toredaid vaateid küll.
Aga kui vive kogemuse omale leiad proovida siis saad aru mida ma silmas pidasin.
Tegu pole halvustamisega vaid lihtsalt üks tehnoloogia on väga aegunud teise kõrval, kui paremat proovida saad. Nagu sa ei tahaks tavalise mobla või CRT monitori peale enam minna. Mitte, et rift ja vive nii erineks kuid liikumisvabadus ja füüsiline input virtuaalruumis annab lihtsalt nii palju juurde, et ilma eriti ei taha.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.05.2016 10:24:29 vasta tsitaadiga

https://www.youtube.com/watch?v=gtiQChyHpVU

xmaster. Kindlasti on sinul teatud nägemusi arvesse võttes õigus. Seega tellin proovimise järgi Oculus Riftile touchid (hiljem)! Lõpptulemuseks on minul kõik see mida sina juba praegu kogeda saad, ainult Oculus Rifti CV1 puhul "veidi" hiljem ja kvaliteetsema/mugavama VR headsetiga (rift CV1 + touch), ning seda samas hinnaklassis. icon_wink.gif Kuna hind on ikkagi küllaltki soolane, siis eelistan ootamist. Mina isiklikult ei näe sellisel juhul tulevikus mitte mingit eelist Vivele!
Elame - näeme.

viimati muutis Avot 13.05.2016 10:47:34, muudetud 4 korda
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 13.05.2016 10:33:42 vasta tsitaadiga

see on halb, kui kõik vr mängud tulevad lukis teil ja job simulator ja siis need teleportimisega virtuaalturism. pigem mängiks mingeid rallikaid ja mirrors edge ja witcher taolisi asju, kui mingit keset tuba teleportimisega golfi.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.05.2016 10:57:25 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Aeron. See oli minu arvamus ja ennuste, ning ka momendi seisu analüüs. VR turul on ja tuleb olema nr.1 Oculus. Aeg näitab kellel oli õigus ja räägime sellest uuesti lähitulevikus!

PS: Oculus Rift CV1 ei ole ainuke Oculuse toode, mis on ja tuleb olema laialdasel kasutusel VR maailmas!

Elu näitab, et läbimurdelise tootega esimesena turule tulija läheb lõpuks ikkagi pankrotti või pannakse kinni. Oculus eksisteerib täpselt niikaua kuni Facebooki shareholderid on nõus sinna raha pumpama, ei päevagi kauem.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 13.05.2016 11:30:10 vasta tsitaadiga

xmaster kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Aga kui vive kogemuse omale leiad proovida siis saad aru mida ma silmas pidasin.
Tegu pole halvustamisega vaid lihtsalt üks tehnoloogia on väga aegunud teise kõrval, kui paremat proovida saad. Nagu sa ei tahaks tavalise mobla või CRT monitori peale enam minna. Mitte, et rift ja vive nii erineks kuid liikumisvabadus ja füüsiline input virtuaalruumis annab lihtsalt nii palju juurde, et ilma eriti ei taha.

Mis selles vives nii head on siis? Saab liikuda natuke vms? Pilt on gear vril vastava telefoniga nt suurepärane.

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.05.2016 12:30:29 vasta tsitaadiga

RustyZ. Vive k6ige suurem eelis on praegu roomscale, mida ei tohi muidugi alahinnata ja veidi suurem vertikaalne fov. Roomscale tuleb aga ka Oculusele touchidega. Kärsitud VR huvilised siis momendil Vivedega liikvel, Rifti tegelased ootaval seisukohal. icon_wink.gif
Oculuse k6ik mängud on tehtud Xbox puldile, seega kiiret Rifti puhul roomscalega ei ole. Teiseks roomscale ja teleportiga liikumine (vivega) ei ole kaugeltki k6igile meeltmööda (maitse asi).

RustyZ Oculus GearVR poolest räägivad myygi numbrid. Myydud on yle miljoni Oculus GearVRi. Seega Oculus GearVR on saavutanud k6ige pikema sammu massidesse minemisega (väljaarvatud google papist versioon). hoolimata oma puudujääkidest, hind/raha, mugavus/kvaliteet ja vajadus panevad siin maailmas asjad paika (masside puhul). icon_wink.gif

http://3dvrcentral.com/2016/05/12/1-million-people-used-oculus-gear-vr-april/

viimati muutis Avot 13.05.2016 12:45:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 13.05.2016 12:37:20 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
xmaster kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Mis selles vives nii head on siis? Saab liikuda natuke vms? Pilt on gear vril vastava telefoniga nt suurepärane.

Kui ma prooviks asja nagu perspektiivi panna siis võibolla oleks näide selline, et ühel puhul sa viibid ruumis kus saad liikuda ja legodest asju ehitada oma kätega, või neid vastu seina loopida, teisel puhul sa vaatad videot sellest kuidas keegi kuskil ruumis midagi legodest ehitab ja siis veits "oksendades" end seal ehk ringi liigutada.

Selles osas eile oli huvitav, et mul käis külas kaks tuttavat kes polnud kunagi VR asju katsunud ning möllasid VIVE'ga ikka nii kolm neli tundi eri asju teha ja proovida, ka minecraft ja budget cuts jms suured alad teleportimisega ning tundsid siis huvi et noh, mida see "oksendamine" ja analog movement riftiga endast kujutab, et neil küll millegist halb pole hakanud veel jne.
Ma siis lasin neil korra proovida seda, altspaceVR'is saab end touchpad'ilt analog liikuma ka lükata.. võttis kohe kõikuma ja väga "omapärane tunne" ning "ooh thats something.. else.." kommentaarid. Ma kaua ei lubanud neil seda jama teha aga jõudsid omal pead valutama ajada ikkagi icon_razz.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 13.05.2016 13:00:03 vasta tsitaadiga

Jah, Gear VR-i ma ütleks minu jaoks hetke suurim puudus on see, et ei ole positional trackingut. Gear VR ja Vive väga sellesmõttes võrrelda on raske, erinevad seadmed. Ilmselt ei ole Gear VR-i läätsed ka just sellel tasemel mis Vive-l on. Aga 3D/360-kraadi fotod/videod, selle jaoks on Gear VR omal kohal.

Olen nüüd katsetanud Gear VR+Steam Shield streamimist+FreePIE IMU+Moonlight+TrinusVR (üle 5GHz AC wifi), et PC pealt mänge mängida ja Moonlight mõjus kõvasti. Nüüd on stream latency 9-11ms vaid + siis andurite input latency, siiski viide trackingul on ning päris "sujuv" elamus ei ole. Elite, istudes kokpitis on veel enamvähem mängida, aga Dirt Rally-ga on asi palju raskem. Kiireid liikumisi nõudvaid mänge ma sellisel kujul ei mängiks.

Edit: Ahjaa Elite-s sai proovitud veel ära kokipti värvi vahetus. Ehk vaikimisi on oranž toon ja seal ei ole kõik tekstid väga selgelt loetavad. Sai netist uuritud, et mis värve kasutatakse VR-i jaoks ning üllatuslikult "kollane" värv ja tekstid olid kõik palju selgemini loetavad kui oranžiga.

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.05.2016 13:51:33 vasta tsitaadiga

xmaster. Kirjutan nüüd oma nägemuse vastuseks sinu viimasele näittele. See on vaid minu nägemus/arvamus, mis on värvitatud huumoriga ja ei ole ainut6de!

Legosi v6in kokku panna omas toas ilma igasugust VR-i kasutamata ja elmaus peaks tänu katsumis aistingule olema igal juhul parem, kui Vivega. Legode vastu seina loopisises ei näe mina midagi, mis minule r66mu pakuks. Lihtsalt mina ei ole enam sellises vanuses. Sama kehtib ka vibuga laskmise, topside loopimise, koerale kepi viskamise ja muude vastavate demode puhul/kohta! Selliseid asju saab ka realelus vabalt teha, koos k6igi nendega liituvate reaalsete m6nudega.
Mind huvitavad asjad ja aktratsioonid, mida reaalelus teha pole v6imalik. K6ik fantaasia kaasa arvatud, alustades vormeli/ralli kogemusest ja l6petades kosmose lendudega jne.
Paljudel inimestel hakkab reaalsuses paha ka lennukis, laevas ja l6bustuspargi karusellides jne.! Seega VR on toonud sinuni reaalse tunde aktratsioonist ja täitnud oma ylesande täielikult. Eri kysimus on tehnilistest puudujääkidest tulenevad k6rvalnähtused. Loodan et sina ei aja neid asju omavahel segamini? Oleks ju rumal arvata, et ilma kogemusteta inimesel ei hakkaks syda läikkima, kui ta näiteks hävitajaga tund aega järjest surmas6lmi taevas teeks, v6i tormiga laevas ja seda reaalses maailmas? Näiteid on palju ja arvan et saad aru millest räägin. Teiseks on hea ytlus: "kui pea ei kanna, ära v6ta" icon_wink.gif
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 13.05.2016 14:00:55 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmaster. Kirjutan nüüd oma nägemuse vastuseks sinu viimasele näittele. See on vaid minu nägemus/arvamus, mis on värvitatud huumoriga ja ei ole ainut6de!

Leegosi v6in kokku panna omas toas ilma igasugust VR-i kasutamata ja elmaus peaks tänu katsumis aistingule olema igal juhul parem, kui Vivega. Leegode vastu seina loopisises ei näe mina midagi, mis minule r66mu pakuks. Lihtsalt mina ei ole enam sellises vanuses. Sama kehtib ka vibuga laskmise, topside loopimise, koerale kepi viskamise ja muude vastavate demode puhul/kohta! Selliseid asju saab ka realelus vabalt teha, koos k6igi nendega liituvate reaalseste m6nudega.
Mind huvitavad asjad ja aktratsioonid, mida reaalelus teha pole v6imalik. K6ik fantaasia kaasa arvatud, alustades vormeli/ralli kogemusest ja l6petades kosmose lendudega jne.
Paljudel inimestel hakkab reaalsuses paha ka lennukis, laevas ja l6bustuspargi karusellides jne.! Seega VR on toonud sinuni reaalse tunde aktratsioonist ja täitnud oma ylesande täielikult. Eri kysimus on tehnilistest puudujääkidest tulenevad k6rvalnähtused. Loodan et sina ei aja neid omavahel segamini. Oleks ju rumal arvata, et ilma kogemusteta inimesel ei hakkaks syda läikkima, kui ta näiteks hävitajaga tund aega järjest surmas6lmi taevas teeks, v6i tormiga laevas ja seda reaalses maailmas? Näiteid on palju ja arvan et saad aru millest räägin. Teiseks on hea ytlus: "kui pea ei kanna, ära v6ta" icon_wink.gif

Ma ei tea kas sa ei saanud aru, et see oli meelega lihtsaim näide või lihtsalt oli hea oma järgmiseks ürituseks sellest kinni haarata, kuid jah, see oli meelega lihtne näide. Legode asemel võivad olla ka molekulid, autod, pilvelõhkujad, planeedid(universe sandbox 2, vive supported). Pane see fantaasia nüüd tööle ja saa aru, et tegu oli näitega selle kohta, et sa saad oma virtuaalruumis oma kätega manipuleerida -- mis iganes asja.
Kui ma tahan midagi istuvat teha siis ma istun maha ja teen seda midagi muud jah, see võimalus pole kuskile kadunud. Ei ole need kellele näidanud olen aga tahtnud. Nüüdseks üle 20 inimese. Ju on piisavalt istutud. Aga jah kui ""pea kannab"" ja sellist asja naudid siis ei takista miski.

(edit: aga kuna paljud tunnevad selliseid emotsioone > https://www.reddit.com/r/Vive/comments/4j2gn4/totally_underwhelmed_by_oculus_free_titles_after/d33gzfz < siis seda ei tohi tühiseks pidada. )
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.05.2016 19:25:16 vasta tsitaadiga

Project Cars Rift vs Vive: https://www.youtube.com/watch?v=QNYW9TjziPA
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 13.05.2016 21:27:38 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
xmaster kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Pilt pole kindlasti hea, liiga suured pixlid. Aga väga hea VR kogemuse saad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.05.2016 01:14:58 vasta tsitaadiga

Siin väike võrdlus Oculus DK2 vs CV1 pildikvaliteedist:

Link
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 14.05.2016 06:50:18 vasta tsitaadiga

Kasutage youtube tage palun, selleks need on siia foorumisse lisatud.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 14.05.2016 09:11:11 vasta tsitaadiga

Näedsasiis, juhtmevaba VIVE - https://www.reddit.com/r/Vive/comments/4j92ka/wireless_vive/

Ilmselt mingi WHDI raud, ei usu, et alternatiivid mis 60ghz peal töötavad seal ellu jääks, keha plokiks kohe ära kui saatja ja vastuvõtja vahele jääb.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.05.2016 13:07:48 vasta tsitaadiga

Siin on hästi esile toodud kuu ajase kasutamise kogemused ja Vive edud, v6rreldes Oculus Rift CV1 praeguse seisuga. Nagu v6rdluses märkate, räägitakse ainult room scale aspektist lähtudes.
http://www.gizmag.com/oculus-rift-vs-htc-vive-review/43301/
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 14.05.2016 14:37:01 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Siin on hästi esile toodud kuu ajase kasutamise kogemused ja Vive edud, v6rreldes Oculus Rift CV1 praeguse seisuga. Nagu v6rdluses märkate, räägitakse ainult room scale aspektist lähtudes.
http://www.gizmag.com/oculus-rift-vs-htc-vive-review/43301/

Nagu märgata võite, räägitakse virtuaalreaalsuse aspektist virtuaalreaalsuse süsteeme võrreldes, mida üks viib märksa rohkem edasi nüüdseks.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.05.2016 15:21:36 vasta tsitaadiga

xmaster. Paneksin r6hku s6nale "nyydseks" ja ainult room scale osas!. Samas tingides headseti yldises kvaliteedis, mis ilmneb mugavuses, kaalus, optika kvaliteedis, jne. Kindlasti oled ka neid hinnanguid lugenud? Seega ei hakka neid siia enam ylesse riputama ja provotseerima m6ttetut vaidlust. Kordan, kui tahad praegu room scalet kogeda, osta Vive.
Kysimus, milles seisneb Vive edu Riftiga v6rreldes peale Oculuse touchide saabumist on hoopis teine kysimus! Minu isiklik arvamus on, et Oculus v6idab piekams jooksus. Ei väida, et v6in eksida!
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 14.05.2016 15:38:37 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmaster. Paneksin r6hku s6nale "nyydseks" ja ainult room scale osas!. Samas tingides headseti yldises kvaliteedis, mis ilmneb mugavuses, kaalus, optika kvaliteedis, jne. Kindlasti oled ka neid hinnanguid lugenud? Seega ei hakka neid siia enam ylesse riputama ja provotseerima m6ttetut vaidlust.
Kysimus, milles seisneb Vive edu Riftiga v6rreldes peale Oculuse touchide saabumist? Minu isiklik arvamus on, et Oculus v6idab piekams jooksus. Ei väida, et v6in eksida!

Mida muud me temalt ikka ootasime, eksju, eh! Ei ole kuulda ega näha olnud kuskil, et oculus oleks oma seisukohta muutnud roomscale osas. Ikka vaid 180 kraadi content. Kui pikaks see "nüüdseks" kujuneb ja kui kaua diehard fanboyismi jätkub uksetaga istuda ja oodata - ilmselt erineb inimeselt inimesele. Tore oleks, kui kui oculuse suhtumine muutuks, loodame, et see juhtub. Samas on lihtne tegeleda mitte lootmisega vaid ja võtta omale midagi mis pakub seda, kui on huvi ja soov.
Tegid õigesti, et jätsid oma järgmise ringi püüdlikku optika ja "kvaliteedi" juttu ajamata-linkimata, artikkel räägib ise ka sellest - palju see kokkuvõttes loeb kui hindame virtuaalreaalsuse edasiviimist ja saadud kogemust.

Jääb müstikaks, et millele see pikamaa jooksu jutt küll põhineb ja mis märgid need seda usku on tekitanud ja mida see "võit" peaks endast kujutama?
Alustuseks oleks vist hea võit, kui kasutajad ei peaks end mahajäänud võimalustega umbmääraste lubaduste peal elajatena tundma.
Kui kogu su vastus läheb mingisse kvaliteedi teemasse et KÕIK see paremaks teha siis ära pikalt kirjuta, pane lihtsalt üks sõna "KVALITEET!" ja käib küll. Kui ikka pole kõik võrdlused selgeks teinud, et see erinevus pole seda juttu väärt siis mine loe oma viimast linki uuesti, ja veelkord, üks kord veel. Lõpuks peaks aru saama ju, mis viib valdkonda edasi ja mis mitte ning selle edendamisest peaksime meie kui kasutajad hoolima, mitte firmanimedest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 88, 89, 90  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.