Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 88, 89, 90  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 05.05.2016 09:51:06 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
Avot kirjutas:
donaldTBD. LG G3 peaks reso poolest täiesti ok olema. Google cardboardi ei soovita, kui siis julgen seda soovitada. http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_230083.html

PS. Transport tasuttta ja väike pult ka kaasas. 15 Euri pole paha, kuna seal saad reguleerida linside kaugust ja vahet.

Seda VR Box-i olen proovinud ja no see on ikka täiesti jama. Peamine probleem on ilmselt liiga väikese suurendusega läätsed, mis jätavad igasse serva mustad alad ja sellega on 0 immersionit - nagu lihtsalt suurt ekraani vaataks enda ees. Sellist tunnet küll ei teki, et ise kuskil maailmas sees oleks.

VRBoxi proovimine ajas igasuguse VR isu ära ja isegi cardboardi pole viitsinud proovida enam peale seda kogemust.

Ära anna veel alla icon_smile.gif Igasugu telefoni asjad ei vääri õiget VR'i nime nimu silmis kuni neil positional trackingut ei ole. Proovi õiget asja enne kui otsustad icon_wink.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.05.2016 11:21:19 vasta tsitaadiga

Ramones. Soovitasin VR Boxi, Google cardboardi asemele. VR box2 on muide veidi suurem suurendus! Loomulikult on aga tegemist mänguasjadega, mis annavad ainult vihje VR suunas. Nagu xmaster ka kirjutas, puudub neil mänguasjadel positional tracking, mis on eritti tähtis. Õige VR kogemuse saamiseks vajad korralikku arvutit ja õiget headsetti!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 05.05.2016 13:33:14 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif

Link

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 05.05.2016 13:55:10 vasta tsitaadiga

http://mashable.com/2016/05/04/virtual-reality-record/
icon_smile.gif
https://youtu.be/mZau6PiLoJc?t=149
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 05.05.2016 13:56:18 vasta tsitaadiga

xmaster kirjutas:
Ramones kirjutas:
Avot kirjutas:
donaldTBD. LG G3 peaks reso poolest täiesti ok olema. Google cardboardi ei soovita, kui siis julgen seda soovitada. http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_230083.html

PS. Transport tasuttta ja väike pult ka kaasas. 15 Euri pole paha, kuna seal saad reguleerida linside kaugust ja vahet.

Seda VR Box-i olen proovinud ja no see on ikka täiesti jama. Peamine probleem on ilmselt liiga väikese suurendusega läätsed, mis jätavad igasse serva mustad alad ja sellega on 0 immersionit - nagu lihtsalt suurt ekraani vaataks enda ees. Sellist tunnet küll ei teki, et ise kuskil maailmas sees oleks.

VRBoxi proovimine ajas igasuguse VR isu ära ja isegi cardboardi pole viitsinud proovida enam peale seda kogemust.

Ära anna veel alla icon_smile.gif Igasugu telefoni asjad ei vääri õiget VR'i nime nimu silmis kuni neil positional trackingut ei ole. Proovi õiget asja enne kui otsustad icon_wink.gif

ja käi 8 sotti välja et uuesti pettuda
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 05.05.2016 14:17:05 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
xmaster kirjutas:
Ramones kirjutas:
Avot kirjutas:

ja käi 8 sotti välja et uuesti pettuda

No äkki leiab ikka odavama võimaluse proovimiseks ka. Kui sult nii palju proovimise eest küsiti siis said tõmmata.
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 05.05.2016 16:29:07 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel seal GearVR store's probleeme krediit kaardiga? Mul virtuaalne VISA kaart tehtud SEB pangas, aga iga kord kui seda sinna sisestan ütleb "Sorry something went wrong. Please try again later." Mingi paar kuud tagasi asi töötas ilusti, aga nüüd täiesti katki ja ei saa uusi asju osta.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.05.2016 17:34:03 vasta tsitaadiga

agen008, Virtuaalne kaart ju kehtib vähem kui kaks kuud. Või esineb probleem uue kaardiga?
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 05.05.2016 18:21:51 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
agen008, Virtuaalne kaart ju kehtib vähem kui kaks kuud. Või esineb probleem uue kaardiga?

Uus kaart ja kehtib 1 kuu. Eelmine oli ka 1 kuu kehtivusega ja töötas ilusti. Uus enam ei tööta. Keegi teab kas Swedbank'is saab ka virtuaal krediit kaarti teha?
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 05.05.2016 19:08:05 vasta tsitaadiga

Saab teha virtuaal krediit kaarti mul on tehtud ja ei ole mingit kehtivus aega kehtib niikaua kuni kehtib debitkaart
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.05.2016 22:14:00 vasta tsitaadiga

Soome foorumi VR poistel juhtus täna väike õnnetus. Sattusid liiga hoogu Vivega! Peale väikest (teist) kokkupõrget läks Vive rikki, hea et PC terveks jäi, mis oli täiesti vales kohas. Nii et ettevaatust algajatele, kuna VR elamus viib täiega kaasa.

https://www.youtube.com/watch?v=hpF8Y1WsV2U
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.05.2016 11:18:30 vasta tsitaadiga

https://www.reddit.com/r/oculus/comments/4cpj6g/all_regions_shipping_megathread/d2t09d1

Bwahahahahhaah.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.05.2016 12:05:41 vasta tsitaadiga

http://arstechnica.co.uk/gadgets/2016/05/nvidia-gtx-1080-1070-pascal-specs-pricing-revealed/

PS: Soomes on momendil saadaval mitmeid Vivesi ja ka yks Rift (nädal kasutatud). Inimesed loobuvad, kuna toode ei vasta ootustele!
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.05.2016 14:10:33 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
http://arstechnica.co.uk/gadgets/2016/05/nvidia-gtx-1080-1070-pascal-specs-pricing-revealed/

PS: Soomes on momendil saadaval mitmeid Vivesi ja ka yks Rift (nädal kasutatud). Inimesed loobuvad, kuna toode ei vasta ootustele!

Eks kui ennast seal kusagil müütilistes Soome foorumites ribadeks haipida, siis nii juhtubki jah. Küll kuuleme ka meie A-tähega härrades käest, et peale paari päeva läksid Riftid müüki. Kui te need üldse kätte saate, muidugi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 08.05.2016 19:17:11 vasta tsitaadiga

Scart. Aga ma olen ju kogu aeg rääkinud 1gen vr on jamad alles cv2 või cv3 nendest saab asja.Et ma müün ta kindlalt maha küsimus on ainult selles kas peale 1 nädalat või kui kuidagi kannatab selle resoga midagi teha siis müün siis kui cv2 hakkab välja tulema.Et seni kaua siis vahest kasutan.
Et ega ma ei ootagi et see cv1 on selline toodang mida saab alles jätta ja kasutama hakata.Ma arvan et äkki cv3 on juba selline, et mille ostad ja saad ta endale alles jätta aastateks kasutamiseks.

Aga ma arvan, et see 2160x1200 pilt näeb ikka päris halb välja ja üle nädala ei kannata silmad välja icon_smile.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.05.2016 19:46:18 vasta tsitaadiga

Aivo998. Rift on myydud. Vived ei ole läinud veel kaubaks. Kui Eestis Vive tahtjaid on, siis neid on Soomes mitmeid saadaval!
Maha myija j6uab alati. Räägivad et porri on Riftiga ikka päris hea vaadata. icon_wink.gif

viimati muutis Avot 08.05.2016 19:58:47, muudetud 2 korda
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 08.05.2016 20:01:52 vasta tsitaadiga

Paistab et rift läheb ikka paremini kaubaks.
Kurat mul tutvus ringkonnas vive tahtjaid üldse ei ole keegi ei ole isegi huvitatud vivest.Ise samuti.
Pilt niigi kehv 1 gen vr-il ja siis veel vive võtta icon_smile.gif millel tsipake veel kehvem pilt kui riftil icon_smile.gif icon_smile.gif

Ma tahaks üldse ausalt öeldes kõrgema resuga vr-i. 4k oleks hea muidugi(ja minule ilmselt piisav), aga hetkel pole video kaarte veel.

Mu lootus ongi et kui mänge vähe ja mängud igavad et ei viitsi neid eriti mängida siis saab porri vähemalt vahtida icon_wink.gif
Ja poiss saab vähemalt mängida icon_wink.gif
Et ega ma ilmselt teda müüma ennem ei hakkagi kui cv2 hakkab välja tulema siis müün alles maha ja ostan cv2
Et tahaks ikka osa võtta kogu aeg sellest vr värgist.Niigi peale dk1 maha müümist olen väga kaua aega olnud ilma vr-ta.
Et ega selle müümisega kiiret ei ole süüa rift ei küsi.

viimati muutis Aivo998 08.05.2016 20:58:14, muudetud 7 korda
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 08.05.2016 20:06:06 vasta tsitaadiga

Aivo998 kirjutas:
Kurat mul tutvus ringkonnas vive tahtjaid üldse ei ole keegi ei ole isegi huvitatud vivest.Ise samuti.

Jah? Päris huvitav, sest ma käin tihti AltSpaceVR'is ja märgataval osal on Vive'd alati käes. Enamus teistel GearVR. Mõni ükskik Rift vahest on seal.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.05.2016 20:47:17 vasta tsitaadiga

agen008. Mis sa ise arvad, millest see tuleneb? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 08.05.2016 21:43:16 vasta tsitaadiga

https://www.youtube.com/watch?v=UxW2dJyEBmw

https://www.youtube.com/watch?v=sS-hUXzWXjE

https://www.youtube.com/watch?v=V5cgOL2Ul2s

Vrgirlz
http://www.vrgirlz.com/
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 08.05.2016 22:10:20 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

Sest Rift tuli esimesena müüki, aga ostjad said kätte teisena? icon_lol.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.05.2016 23:22:02 vasta tsitaadiga

agen008. Sinul on 6igus, aga kas parastav suhtumine on ikka 6ige suhtumine, on hoopis teine kysimus. Kahjuks oleme oodanud kaua ja lisa ootamine on kurjast, ning meist tellijatest mitte s6ltuv probleem! K6igil kärsitutel oli ja on v6imalus hypata Vive "kelgule". Kas see on 6ige lahendus, näitab aeg. icon_wink.gif Selle teema yle "maadlemine" on kergelt öelda n6me, kuna oleme siin k6ik vähemal, v6i rohkemal määral VR huvilised ja meie k6ikkide huvides peaks olema VR läbilöömine, mitte aga apsude yle parastamine!
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 08.05.2016 23:33:06 vasta tsitaadiga

Aivo998 kirjutas:
Pilt niigi kehv 1 gen vr-il ja siis veel vive võtta icon_smile.gif millel tsipake veel kehvem pilt kui riftil icon_smile.gif icon_smile.gif

Ma tahaks üldse ausalt öeldes kõrgema resuga vr-i. 4k oleks hea muidugi(ja minule ilmselt piisav), aga hetkel pole video kaarte veel.

Mu lootus ongi et kui mänge vähe ja mängud igavad et ei viitsi neid eriti mängida siis saab porri vähemalt vahtida icon_wink.gif
Et ega ma ilmselt teda müüma ennem ei hakkagi kui cv2 hakkab välja tulema siis müün alles maha ja ostan cv2
Et tahaks ikka osa võtta kogu aeg sellest vr värgist.Niigi peale dk1 maha müümist olen väga kaua aega olnud ilma vr-ta.

Sitt naine peab ikka olema kui VRi ostad porri jaoks või ise piisavalt lahja vend, et naist ei saa.

Päris mõistlik review:
https://youtu.be/-Ddfp8Lwy4o
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.05.2016 23:41:15 vasta tsitaadiga

hkurujo88r. Kas hakkas kergem, v6i mis oli sinu motiiv sellisele labasele s6numile Aivo998 aadressile?
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 08.05.2016 23:58:39 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
Aivo998 kirjutas:

Sitt naine peab ikka olema kui VRi ostad porri jaoks või ise piisavalt lahja vend, et naist ei saa.

Päris mõistlik review:

Vähemalt pole nagu sina, Pool laiali vaiund diivan kes enda kohevusest otsib HR micro tala luubiga. Vaid ta leiab selle ka siis kui rift peas icon_biggrin.gif
Muide tark mees ei torma pea eest igale poole sisse, vaid teeb kaalutletud otsuseid. Muidu peaks iga uit tädile pool miinimum palga ära andma ja ei jääks ressurssi enda meelepäraste hobidega tegelemiseks.

Aga see selleks. ootaks siin eestlaste kogemisi oculus rift-ga. Et on see piksli võrk häiriv mängudes.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 09.05.2016 01:19:01 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas: Selle teema yle "maadlemine" on kergelt öelda n6me, kuna oleme siin k6ik vähemal, v6i rohkemal määral VR huvilised ja meie k6ikkide huvides peaks olema VR läbilöömine, mitte aga apsude yle parastamine!

Väga õigesti öeldud mina loodan täpselt sama et üks päev võiks vr-st asja saada et jõuaks vr nii kaugele, et oleks pilt ilus ja palju muidki parandusi.
Aga seni kaua tuleb cv1 rõõmu tunda icon_wink.gif

hkurujo88r kirjutas: Sitt naine peab ikka olema kui VRi ostad porri jaoks või ise piisavalt lahja vend, et naist ei saa.

1.On mul väga kena naisterahvas kodus.
2.Pole mul naiste puudust veel kunagi elus olnud.
3.Porri vahin ikka kui tahan.
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 09.05.2016 03:28:50 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

Sest iga päev näeb redditi vive teemas tegelasi kes tulevad ütlema, et jou, ma canceldasin ka oculuse ja tellisin vive.
Pole teistpidi varianti oculuse teemas küll samal ajal üldse kohanud...
Vaielge ja õigustage terviseks kuid see faktoid ei kao kuskile.

Olen ka altspaceVR'is püüdnud rifti omanikele pihta saada aga siiani on nad ikka DK2 omanikud või gearVR.. ja siis karjades vive tüüpe.

UK tuttav müüs ka äsja rifti maha ja tellis vive asemele. Ära küsi miks, ei viitsi, ju oli igav, too much same old jne.. üks teeb kõike mida teine aga teine on pooliku funktsionaalsusega.. ajage oma pildijutu jonni edasi kui tahate või tehke järeldusi sellest, et ooh keegi ostis kasutatud oculuse kohe ära aga vive mitte icon_biggrin.gif nüüd sai küll selgeks mis ma tegema oleks pidanud, oh mind eksinut! oeh.
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 09.05.2016 06:24:37 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
hkurujo88r kirjutas:
Aivo998 kirjutas:

Päris mõistlik review:

Vähemalt pole nagu sina, Pool laiali vaiund diivan kes enda kohevusest otsib HR micro tala luubiga. Vaid ta leiab selle ka siis kui rift peas icon_biggrin.gif
Muide tark mees ei torma pea eest igale poole sisse, vaid teeb kaalutletud otsuseid. Muidu peaks iga uit tädile pool miinimum palga ära andma ja ei jääks ressurssi enda meelepäraste hobidega tegelemiseks.

Aga see selleks. ootaks siin eestlaste kogemisi oculus rift-ga. Et on see piksli võrk häiriv mängudes.

Kus nüüd tuli black mamba välja.
Vedelete diivanil päevad läbi ja mõõdate üksteise pikkust VRis?
Poole miinimum palga eest ei saa väga hobidega tegeleda. VRi pead ka järelmaksu peale võtma?
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 09.05.2016 07:39:27 vasta tsitaadiga

ära võta südamesse, võta suhu hkurujo88r,
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.05.2016 10:26:34 vasta tsitaadiga

xmaster. Kas sa ise tähele ei pane, et sinu tekstis on mingi minule arusaamatu trots Rifti suhtes ja enda õigustmine Vive kasutajana? Kysimus: millest see on tingitud, miks on sinule vastuvõettamatu, et keegi/paljud on Rifti tellinud ja rifti positiivseid külgi esile toovad? Keegi ei ole ju sinult Vivet ära võtmas, kui sinule meeldib Vive ole õnneik ja kõik on ju korras?
Silma jäi see pidevalt sinu poolt välja toodud lause: "üks suudab kõik aga teine on pooliku funktsionaalsusega"? Peaksid ju teadma, et Riftile on tulemas touchid, kysimus on ainult millal. Samuti peaksid teadma, et OCulus Rift CV1 on premium kvaliteediga toode, kus iga väiksemgi detail on läbi mõeldud, alustades pakendist ja lõpetades optikaga. Rifti kividega loopimine on täiesti mõttetu tegevus ja aja raiskamine. Oculus on ja tuleb olema VR maailma nr.1.
See et Oculusel oli probleeme tellimuste täitmisega CV1-ga on fakt, aga kui palju see nüüd pikemas jooksus rolli mängib jääb nähtavaks.

viimati muutis Avot 09.05.2016 10:31:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.05.2016 10:30:25 vasta tsitaadiga

Link

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 09.05.2016 11:00:27 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmasterRifti kividega loopimine on täiesti mõttetu tegevus ja aja raiskamine. Oculus on ja tuleb olema VR maailma nr.1.
See et Oculusel oli probleeme tellimuste täitmisega CV1-ga on fakt, aga kui palju see nüüd pikemas jooksus rolli mängib jääb nähtavaks.

Nende poodiumi positsioonide jagamisega muutsid muidu asjaliku posti sama targaks kui eelkõnelejate omad.
Katsuks äkki oodata ja vaadata, mis saama hakkab ja kuidas cross compatibility saab olema jne.
Kui kunagi rohkem mänge on ja mingi esmane info turu jaotuse kohta olemas, siis võiks sel teemal uuesti arutada...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.05.2016 11:04:33 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Samuti peaksid teadma, et OCulus Rift CV1 on premium kvaliteediga toode, kus iga väiksemgi detail on läbi mõeldud, alustades pakendist ja lõpetades optikaga. Rifti kividega loopimine on täiesti mõttetu tegevus ja aja raiskamine. Oculus on ja tuleb olema VR maailma nr.1.

Ei, sa pole üldse pime fanboy, not at all icon_lol.gif thumbs_up.gif

Minu meelest jäi ju jutt, et sa istud seal oma Soome foorumites ja lasete üksteisel lahti kuni sul endal Rift käes on. Mis sellest sai?
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 09.05.2016 12:12:41 vasta tsitaadiga

Eks tasapisi hakkab valikuid tekkima. Sügisel peaks Fove VR müüki jõudma, kunas muidugi Eestis, see on omaette teema icon_smile.gif
AMD ka tegeleb HMD kallal, 4k silmale ja 120Hz
http://techfrag.com/2016/04/12/amd-has-its-own-vr-hmd/

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.05.2016 12:18:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:
However, AMD is way ahead of Oculus and HTC in regard of virtual reality tech. While we are still anticipating more advanced virtual reality headsets to arrive, AMD has revealed that it has its own VR device which is way more advance-specced than Oculus Rift and HTC Vive.
...
However, the device is not expected to see a consumer release date because it’s for internal testing only – at least for now.
pr at its best.
võin kihla vedada, et oculus, htc ja ilmselt ka teised vr tegelased tegelevad laborites sama kategooria headsettidega.

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.05.2016 12:21:03 vasta tsitaadiga

Aeron. See oli minu arvamus ja ennuste, ning ka momendi seisu analüüs. VR turul on ja tuleb olema nr.1 Oculus. Aeg näitab kellel oli õigus ja räägime sellest uuesti lähitulevikus!

PS: Oculus Rift CV1 ei ole ainuke Oculuse toode, mis on ja tuleb olema laialdasel kasutusel VR maailmas!
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 09.05.2016 12:27:16 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
pr at its best.
võin kihla vedada, et oculus, htc ja ilmselt ka teised vr tegelased tegelevad laborites sama kategooria headsettidega.

Yep, nii see on icon_smile.gif Üks asi mis mulle vähemalt tundub on, et ilmselt VR teine laine saab olema vähemalt 4k

tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 09.05.2016 13:33:05 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
londiste kirjutas:
pr at its best.

Yep, nii see on icon_smile.gif Üks asi mis mulle vähemalt tundub on, et ilmselt VR teine laine saab olema vähemalt 4k

Kusjuures tundub, et see teine laine võiks olla juba midagi sellist mida endalegi soetada. 4k ja tõsiseltvõetvad mängud aasta-paari pärast võiks olla tehtav. Loodame parimat ja siinkohal ilma igasuguse sarkasmita tänud neile, kes on soetanud kuni tänase põlvkonna VR seadme, sest nende toetuse jõul saab areng toimuda.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.05.2016 13:33:19 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Aeron. See oli minu arvamus ja ennuste, ning ka momendi seisu analüüs. VR turul on ja tuleb olema nr.1 Oculus. Aeg näitab kellel oli õigus ja räägime sellest uuesti lähitulevikus!

Ära unusta mainimast, et kõik kes arvavad teisiti on Rifti-vihkajad.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 09.05.2016 15:49:58 vasta tsitaadiga

Avot, ja scart arvab,et Vive on ja tuleb olema nr.1 VR turul...
... ja las see nüüd sinna jäädagi.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.05.2016 16:41:14 vasta tsitaadiga

Aeron. Väga tore, ilu on vaataja silmis. icon_wink.gif

PS. Mis puudutab tulevikku, siis elame näeme. icon_rolleyes.gif Mingi scarti ennuste ei huvita, kobisegu oma ette. thumbs_down.gif
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 09.05.2016 18:15:20 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Aeron. Väga tore, ilu on vaataja silmis. icon_wink.gif

PS. Mis puudutab tulevikku, siis elame näeme. icon_rolleyes.gif Mingi scarti ennuste ei huvita, kobisegu oma ette. thumbs_down.gif

Redundant post is redundant. Sa oled nagu katkine grammofon. Leia hobi endale.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.05.2016 19:50:37 vasta tsitaadiga

agen008. Samad s6nad: "Redundant post is redundant"! icon_exclaim.gif
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 09.05.2016 22:30:04 vasta tsitaadiga

HTC kohta
http://www.engadget.com/2016/05/09/htc-q1-2016-financial-results/

Siit saab tellida katte.
https://vrcover.com/

Päris palju kirjutavad inimesed seal cv1 ja Vive kohta !!
https://www.reddit.com/r/oculus/comments/4hu6ya/rift_and_vive_image_comparison_in_virtual_desktop/

Starvr siis ka väljas põhimõtteliselt maksab 3000 dollarit.Pre-order peaks lähi ajal avanema
http://www.digitaltrends.com/virtual-reality/infinitus-prime-tvr-virtual-reality-headset-news/#/19

Kes tahavad kiiremini cv1 või Vive saada siis ....
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcv1.TRS0&_nkw=cv1&_sacat=0
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 09.05.2016 22:48:32 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmaster. Kas sa ise tähele ei pane, et sinu tekstis on mingi minule arusaamatu trots Rifti suhtes ja enda õigustmine Vive kasutajana? Kysimus: millest see on tingitud, miks on sinule vastuvõettamatu, et keegi/paljud on Rifti tellinud ja rifti positiivseid külgi esile toovad? Keegi ei ole ju sinult Vivet ära võtmas, kui sinule meeldib Vive ole õnneik ja kõik on ju korras?
Silma jäi see pidevalt sinu poolt välja toodud lause: "üks suudab kõik aga teine on pooliku funktsionaalsusega"? Peaksid ju teadma, et Riftile on tulemas touchid, kysimus on ainult millal. Samuti peaksid teadma, et OCulus Rift CV1 on premium kvaliteediga toode, kus iga väiksemgi detail on läbi mõeldud, alustades pakendist ja lõpetades optikaga. Rifti kividega loopimine on täiesti mõttetu tegevus ja aja raiskamine. Oculus on ja tuleb olema VR maailma nr.1.

Sul läheb jälle käest ära. Teeme nüüd nii, et sa lähed võtad selle minu postituse ja KONKREETESLT pasted kaasa lause, mille sina leidsid olema "õigustuse" millegi kohta. Mina mainisin fakte mida inimesed on raporteerinud end tegemas ja tõin välja fakti, et teise toote juures seda ei kohta. Samuti tõin ma välja lihtsalt fakti, mida on vaja taas korrutada päris tihti, et jah, üks teeb kõike mida teine ja teine on pooliku funktsionaalsusega. See ei tähenda kuidagi, et ma ei teaks, et touch tuleb, kõik teavad. Aga võibolla oled elus kohanud seda, et inimesed siiski eelistavad käega katsutavat ja kasutatavat, lubaduse asemele. Nii, et sellepärast on ka altspaceVR täis vive kasutajaid ja vähe on näha rifti kasutajaid. Jah, kunagi on tore ja neil on ka kuid seni on asjad nii nagu nad on. Ning see pole õigustus vaid olukord nüüd ja praegu. Ja kui sa hakkad taas optikast jahuma siis mina jahun sulle FOV'ist vastu, mis on riftil clearly väiksem. See kvaliteedi ja kuninga välja kuulutamise tegevus, sellega ma lasen sul üksi tegeleda, ühtki headsetti omamata, kumbagi proovimata, mõistlik värk.

Aga et siis õigustamine, letsgo, tehkem pilt selgeks, kus ja kuidas?
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2016 00:00:40 vasta tsitaadiga

xmaster. Et nüüd jälle yksteisest mitte mööda rääkida selgitan. Sina kirjutasid jälle:"Samuti tõin ma välja lihtsalt fakti, mida on vaja taas korrutada päris tihti, et jah, üks teeb kõike mida teine ja teine on pooliku funktsionaalsusega". Kõik teavad, et Riftil ei ole veel touchid väljas ja et need on tulemas, seda ei ole vaja korrutada! Seega see seis "poolikute funktsioonidaga" on väliaegne nähtus ja sellel ei ole pikemas jooksus mingit tähtsust. Eriti inimestele keda yldse room scale ei huvita. Oculuse kõik mängud on tehtud Xbox pulidile ja seega mingit vajadust touchide järgi kohe ei ole üldse. Seega paljudele Oculus Rifti CV1 tellijatele on toode täiuslik, sellele contendile mis on momendil Oclusele saadaval.
Ei vaidle üldse vastu, et sinusugusele ja teistele, kes tahavad kohe room scalet kogeda on Vive õige valik.

PS. Annan sinule yhe vihje küsides: Kas sinul on kombeks kiilakale kammi pakkuda? Kas pakud ratastoolis inimesele moodsaid kingi? Kas proovid pimedale ilusaid värvilisi piltte näidata?
Proovi aru saada, et inimesi on erinevaid ja neil on erinevaid tarbeid. See mis on sinu meelest "poolikute funktsioonidega" toode, võib kellegi jaoks olla just see õige ja täiuslik lahendus!
peace.
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 10.05.2016 02:18:36 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmaster. Et nüüd jälle yksteisest mitte mööda rääkida selgitan. Sina kirjutasid jälle:"Samuti tõin ma välja lihtsalt fakti, mida on vaja taas korrutada päris tihti, et jah, üks teeb kõike mida teine ja teine on pooliku funktsionaalsusega". Kõik teavad, et Riftil ei ole veel touchid väljas ja et need on tulemas, seda ei ole vaja korrutada! Seega see seis "poolikute funktsioonidaga" on väliaegne nähtus ja sellel ei ole pikemas jooksus mingit tähtsust. Eriti inimestele keda yldse room scale ei huvita. Oculuse kõik mängud on tehtud Xbox pulidile ja seega mingit vajadust touchide järgi kohe ei ole üldse. Seega paljudele Oculus Rifti CV1 tellijatele on toode täiuslik, sellele contendile mis on momendil Oclusele saadaval.
Ei vaidle üldse vastu, et sinusugusele ja teistele, kes tahavad kohe room scalet kogeda on Vive õige valik.

PS. Annan sinule yhe vihje küsides: Kas sinul on kombeks kiilakale kammi pakkuda? Kas pakud ratastoolis inimesele moodsaid kingi? Kas proovid pimedale ilusaid värvilisi piltte näidata?
Proovi aru saada, et inimesi on erinevaid ja neil on erinevaid tarbeid. See mis on sinu meelest "poolikute funktsioonidega" toode, võib kellegi jaoks olla just see õige ja täiuslik lahendus!
peace.

Ei näe palutud selgitus "õigustamise" kohta.
Miks sa kurdad, et ma toon "jälle välja" poolikut funktsionaalsust, kui sa ISE enne küsisid, et "oh kutid, miks te arvate millest see tuleb?" (kui oli jutt sellest, et altspaceVR on rohkelt vive kasutajaid täis) - ning ma siis vastasin, et millest see ilmselt tuleb..
Selle peale otsustasid sina, et ma hoopis "õigustan" oma ostu vms, kui sulle öeldi miks vive kasutajaid rohkem liikvel on icon_biggrin.gif
Tundub mõistlik?
Vaata mis jutu sa selle sappa kirjutasid ja kaalu nüüd uuesti, kes see rohkem oma ostu õigustamas paistab olema selle järel.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2016 09:18:18 vasta tsitaadiga

xmaster. Vastasin sinule selgelt ja kui sa aru ei saa, ei ole midagi teha. Meil on täiesti erinevad maailma vaated ja arusaamad elementaarsetest asjadest, seega anname parem asjal olla. Kui aga tahad lisa selgitusi, siis palun ps kaudu. Teised HV kaaslased ei ole huvitatud sellisestest "arusaamatustest".

PS. Sina pead veel õppima, mis on sarkasm, mis on rivide vahelt lugemine, ning mis on alateadlik enese õigustmine ... jne.
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 10.05.2016 11:17:14 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
agen008. Samad s6nad: "Redundant post is redundant"! icon_exclaim.gif

Hah, kui sa teaksid, mida sõna "redundant" tähendab, siis saaksid ehk aru, et sa pms nõustustid minu viimase postitusega seda öeldes. Congrats. Sul on õigus. See tõesti on iseeneset mõistetav, et sa käid siin koguaeg kordamas ennast ja muud midagi. Siiski ma pidasin vajalikuks seda mainida, sest sulle endale see vist kohale veel ei ole jõudnud.

viimati muutis agen008 10.05.2016 11:18:29, muudetud 2 korda
tagasi üles
Sahasrahla
HV kasutaja

sõnum 10.05.2016 11:18:11 vasta tsitaadiga

ot: Mul on ka valge jalgratas!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 88, 89, 90  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.