Paar päeva tagasi tegi arvuti valesammu. Ma arvasin et windows update keeras midagi tagurpidi, aga pole selles väga kindel.
Nimelt, mõni hetk pärast ühe nuhkiva uuenduse uninstallimist, pani video pange. ekraan täitus ühe värviga (ei olnud bsod) ning arvuti vajas restarti.
Pärast restarti korraks tundus nagu windows bootib, aga enne seda jäigi ekraan mustaks ning mõni hetk hiljem tegi restardi.
Imelik oli see, et windowsi plaat ei tuvastanud seda windowsi installatsiooni katkisena (mida ma eeldan kui windows update midagi pekki keerab).
Arvates et windows on õhtal, käivitasin ubuntu live cd et vajalikud asjad maha võtta ja siis formaat teha. Kuid selle asemel ootas mind selline pilt:
Selle juhtumi pärast arvan, et probleemi tekitas graafikakaart, mitte windows update.
Graafikakaart on msi poolt valmistatud r9 270.
Kas graafikakaarti võib maha kanda või on alternatiivne lahendus ka siin? _________________ Olen allveelaev mis lendab nagu kaamel red bulli laksu all.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.