Üks suht suva lahing oli täna mille tegi veidi "erilisemaks" üks vastaste Bat.-Chatillon 25 t, kes lahingu algul, nii 35 sekundil keset meie heavyde massi lihtsalt sisse sõitis ja 3 sekundiga hävis.
Vastased karjusid kooris seepeale "report B-C as bot".
Spoiler
Mul oli täna üks Abbey lahing, kus olin kohe lahingu alguses oma WZ-132 seal keskel külas. Bigi83 rushis AMX50B ka sinna ja võttis mu maha. Samas muidugi suri ka ise kohe. Kui mainisin, et raiskas end lihtsalt ära siis teatas, et ta katsetas üht asja. Lõpuni lahingut ei vaadanud, aga nende kaotus tuli.
Mis su peas toimub, et sa privaatset kirja avalikult lahkad?
Mis ma ajasin su närvi?
nagu olen korduvalt maininud, siis AM-staatus ei lase privaat kirjadele vastata ja soosib seega pikki foorumi poste.
Näiteks praegu kui vastan sulle siia ära, siis enam foorumisse ei saa postitada, ja vastupidi, see ka soosib rohkem foorumisse postitada.
Noh, ja ka see, et kas sind siis häirivad pikad postid kus arutleme sinu jt-ga valdkonna asjadest?
Olen kõnekunstis, sh demagoogias, nn trollimises, jm meetodites niivõrd suure kogemusega, et vaevalt, et siit foorumist keegi mind ärritaks
AM on sul asja eest saadud ning see on ikka sinu probleem. Privaatse kirja foorumisse panek on ebaviisakas, matslik.
Mind üldiselt ei häiri pikad postid, kuid ming häirib see verbaalne pasanteeria, mida sina nimetad arutluseks.
Mille asja eest see AM mul siis ka on- ma küll ei ole siiani aru saanud, mille eest see on ja mida ta nagu õpetab või parandab: soodisustab pikki foorumi poste ja lihtsalt ei lase privaatselt suhelda- kuid minu jaoks need asjad küll probleemid pole, seega ei näe mingit kasvatuslikku väärtust sellel AM-il, kuid kui see AM mind häiriks, siis tekiksk üsimus, et mida ma küll valesti olen teinud, et selline häiriv asi tekitati. Näiteks ma ei saa sinu jt privaatkirjadele hetkel enam vastatata, kuid ilusti saan editeerida seda postitust siin ja siia vastata. Mõistad?
See, et sind on siin 4 kuud midagi häirinud väärib vaid vastuküsimust "you mad bro?". Sest ühtegi minu poolset viga ega häirimist poel tehtud, pole ka suudetud põhjendada midagi. näiteks ei suudeta põhjendada, et mis moodi minu arutlus on pasanteeria, aga ikka alusetult nimetatakse asja pasanteerijaks, nagu sina hetkel. Kullakesed, ilma põhjenduseta väidetel pole väärtust, need on lihtsalt jonn ja trollimine jms-ne.
Lisaks, on leitud, et sa valetad- selge näide sellest on, et alles hiljuti mainisid valdkonnale, et kontosid suletakse, kuid tuli välja et eksisid ja tunnistasid seda lisaklausliga, et vaja on maksekviitungid lisaks. Seega, miks peaks sind uskuma, kui sa valetad ja trollid nagu paljud siin?
8 minutit basecampi medium tankiga ja siis põskevõtt?
Damage numbrid on ilusad aga sellist istumist ei taha küll vaadata.
Nõustun, et passiivne mäng ei näita meisterlikkust, aga siiski soovitaksin positiivsemalt tervitada uut valdkonna videotegijat. Eks ta ole meie siinsete valdkonna aktiveerijate sünnitis, tänu vladkonna aktiviseerimsiele tekibki uusi video tegijaid, peagi lisandub juurde. No ja see on tervitatav, ärge olge nii negatiivsed nagu valdkonna põhikahjustaja.
Ise ütleksin, et olen oma arengumetoodikas lbinud olulise fundamendi, mida nimetaksin seda ülevaate saamise etapiks. OLen saanud ülevaate mängust, kogemuse iga Tier X tankiga (välja arvatud 3-ga). See on andnud hea ülevaate erinevatest tankidest, millised skillid neile võiks sobida, millised on kaardid jne. Nüüd sis liigun järgmisele metoodilisele etapile. St, et mängude hulk väheneb, tankide hulk päevas väheneb. Nüüd teen mõnda aega 20 mängu päevas 2 tankiga. Selline huvitav metoodika.
Tog 2 on fun, aga Type 59 mulle ei meeldi, on igav. Selline tagasiside veel ka siis.
3nda tanki ost on vajalik enne videokanaliga alustamsit, näiteks vaja ju 2 tanki panna suht kõrvuti ja katsetada kuidas Arty splash neid mõjutab erineva vahekauguse korral, jm kolmetanki eksperimente teha.
Teemasid on siin rohkelt ja kes soovib see arutlege neist, lodoetavasti tekib suurem arutluse/aktiivsuse soov kui saame negativistid eemale isoleerida. Lisateemana küsiks, et mis te arvate, et kui tank käib vaenlase baasis cappimas mitu korda mängus ja kogusummas 330%, siis kuidas see tema võidustatistikat mõjutab. Jätkuvalt sooviks vastust neilt, kelle sees veel inimlikkus sälinud, ei soovi postitusi valdkonda kahjustavata Eeriku leeri inimvihkajate poolt, mkay?
Tcih kirjutas:
Tundub, et sul lugemisega raskusi.
Sulle on korduvalt öeldud, mille eest sul AM peal on.
Värskenda siis mälu- mille eest? Vasta rahvale siia samma, privaatkirjadele vastust ei saa kirjutada, ega pole ka vajadust, tegu on valdkonna temaatikaga, mitte privaatse temaatikaga. Mulle tundub, et kui põhjenduse lõpuks tood, siis ühtib see ammu eelnevalt ümberlükatud põhjendusega. Aga vaatame, kas on vana väärpõhjendus või uus- seega lao lagedale, mis põhjusel siin Am-itatakse ja mida ma valesti olen teinud. Kontodega ma pole äritsenud, teised on, inimviha pole ma levitanud, teised on, foorum ireegleid pole rikkunud, teised on ja on seda tunnistanud, jne- seega, mida ma valesti tienud olen kulla jonnipunnid?
Lisateemana küsiks ,et mis on teie lemmiktank? Ma ütleks, et "is-4" meeldib mulle enim. Põhjendus on selline, et tal on hea tugev torn, mida kannatab küngaskaartidel näidata vaenlasele, ja ka küljed on tal tugevad, sõidab küllalt kiiresti, need asjad meeldivad eriti. Mis o nteie lemmik tank ja miks?
Siin väike koomiksi stiilis õpetus tankistidele:
Spoiler
See õpetab, et aeg-ajalt tundra Mod-i kasutajad imestavad, et miks nende mürsk vaenlaseni ei jõua vaid poole tee peal plahvatab.
Kivimüürid lähevad ka Tundra modiga peitu ja need peatavad ka mürsu.
Loodan, et õpetuspildile ei jäänud minu identifikaatoreid ja kui jäid, siis olge sõbralikud ja ärge külmutage kontot nädalaks.
Igatahes on paljude Mod-idega palju keerukust, rohkem kui ilma nendeta isegi.
Tahaksin ka AimBot-i keerukusi näidata valdkonnale, aga kas oled küpsed ja lubate selliseid videosi teha, ma ei viitsi oma nimevideost ära kustutada. Las ollab õpetus valdkonnale ja arutlus, mkay?
Tcih kirjutas:
Mis juhtus, ütlesid siin hiljuti, et oled ka ise võimeline uurima ja ei ole vaja kõike kandikul ette tuua.
Viimane kord kui ma sulle ütlesin, miks sul on AM peal leidub 22:00 tehtud postis "puust ja punaseks"
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=465122&postdays=0&postorder=asc&start=18550
Kui sa seda ei mõista või kui sa sellega nõus pole on sinu probleem.
Sinu 22:00 tehtud postitusele on tehtud ümberlükkav vastus seal postituses:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9047514#9047514
Lisaks, selle lingi all asuval foorumi leheküljel on ka sinu postitus kell "01.05.2016 20:17", kus sa vabandad. Järelikult oled ekslik inimene. Miks peaks kuulama eksiva inimese juttu? Seal postituses ütled, et läbustamine sind ei häiri, aga täna ütled, et häirib, seega valetasid varasemalt. Miks me peaks valetaja juttu kuulama?
See postitus siis suu eksimiste ja valetamiste tõestuseks:
Edit 2. Ei no palun vabandust, et varbale astusin. Läbusta ja cheati edasi, proovin mitte segada rohkem.
Seega, kulla valetaja ja eksija, sinu 22:00 postitus on ümber lükatud, põhjendustega. Seetõttu ei ole kusagil adekvaatselt kirjas, mis põhjusel AM anti. Mis on adekvaatne põhjus? Näiteks kontode äri ajamine, mida siin rohkelt tehakse- aga ma pole seda äri ajanud siin, seega ei ole alust öelda, et selle eest anti AM. Mõelge välja, mis põhjusel AM-i andsite ja mis on AM-i eesmärk, praeguseni aga puudub selgemõistuslik seletus AM-ile. Nii on, leppigem sellega.
Tcih kirjutas:
Ei hakka ma seda teemat avalikult foorumi postitama, keegi ei taha seda saasta lugeda.
No aga ma ei saa sulle ju privaatkirjadele vastata, kuna see on AM-i eesmärk.Teiseks, sa tead ju isegi ,et iga su spämmkiri mu postkasti saab vastuse justnimelt siia, miks siis demagoogitsed, et sa ei taha foorumissep ikke poste jne?
Tcih kirjutas:
Sina pasanda oma foorumi editites kuidas tahad, paljud on su ignoreerinud ega näe mida kirjutad.
Aga otsusta ära, kas tahad siis pasandamist või ei taha ja käitu sellele vastavalt. Mina olen põhjendanud, et ma ei pasanda, vaid arendan valdkonda. Olen põhjendanud, et ma pole mitte kui millegi vastu eksinud. Seega oleme chillid ja räägime mänguteemal nüüd edasi, kulla trollikesed.
Tcih kirjutas:
Tahtsid teada miks sul AM on, said teada. See ei olnud mingi väide ega teoreem, mille üle väidelda.
Kui sa sellega toime ei tule.. tough shit man, pole minu mure.
Einohh, minul ükskõik sellest AM-ist, lihtsalt pakub nalja, kuidas te siiani ei ole võimelised kainet selgitust tuua, et mille vastu ma siis ikkagi eksisin. Kontode äris osalemise eest andsid jonnipunnid AM-i, mis muud? No aga siis nii öelgegi, aga selle argumendi kohta olen öelnud, et selle äriga tegelevad siin paljud ja kogu maailm, kullakesed. Seetõttu ma ei saa aru, miks te selletõttu AM-i nüüd ühele lisate ja kas see on midagi muutnud siis- kas kontode äri on vähenenud või? Ei ole ju, ma saan koguaeg pakkumisi nii foorumis kui privaatkirjades. Selline on siis põhjendusega vastus. aga ku iteile põhjendused ei meeldi, siis ärge neid lugege ja võtke lihtsalt teadmsieks, et minul on AM-idest täiesti ükskõik, ei jää ükski arendav mõte postitamata, ja jonn on põhjus, miks pisitrollid AM-i jagasid
Tcih kirjutas:
Edit 2. Ei no palun vabandust, et varbale astusin. Läbusta ja cheati edasi, proovin mitte segada rohkem.
Tegemist ei ole vabandusega vaid sarkasmiga. Tundub, et sul taas probleeme loetust arusaamisega.
On selgelt põhjendatud, et sa eksid ja valetad jpt siin samuti, ka selles vabandamise lauses sa eksisid ja seda põhjendasime juba enne.
Teiseks, sarkasmi kohta olemesiin korduvalt rääkinud, et see, ega invaliidide anrrimine, klassiviha, trollimine jms- pole kuidagi valdkonnale kasulik ega küps käitumine.
Seega tee ise oma vali ksellest lausest mida vaidlustad, vali 2 variandi vahel:
a) sarkasm ehk negativistlik inimviha
b) valetaja ja eksija
Vali kumb meeldib, minul ükskõik
Tcih kirjutas:
Sina aga nimetad mind korduvalt valetajaks ning oleks kena kui sa nüüd avalikult vabandaks minu ees.
Valetaja oled ikka, seda on korduvalt tõestatud. Näiteks ütled, et "valdkond andestas" maailmale kontode taaskasutuse, kuid see väide on valetmaine, kuna selgus, et andestamisest on asi kaugel- raporteeriti nädalaks konto kinni, anti AM-isid, jne. Seega valetasid oma andestamise väites, ja sellest oleme juba varasemalt rääkinud. Lisaks ütlesid, et sind ei häiri midagi, siis aga käitusid vastupidi nagu ka käesolevalt, kus on näha, et oled häiritud ja stressis- seega valetasid enne öeldes, et sul ükskõik. Jne. See on selge valetamine sinu poolt.
Tcih kirjutas:
Demagoogitsen, et ma ei taha foorumisse poste? See ei ole demagoogia.
Ega mina ei kirjutagi midagi foorumisse. Säästan vaid inimeste närve, kes sind juba ignonud - nende jaoks püsib foorum puhtana.
Paraku valetad, kui ütled, et säästad inimesi, kuna sinu privaatkirjad jõuavad kõik ilusti siia foorumisse ja sa tead seda- seega ei ole siin mingit säästmist nagu valetades väidad. Sellest oleme juba rääkinud.
Kokkuvõttes ütleks, et kulla trollid, edu teile teie tegevuses, kuid ei ole näha eriti võite teie poolel- nagu 15 pisitanki Mous'i vastu klähvimas
erick kirjutas:
mirko28 on kuulus - täna leidsin redditist teema tema kohta.
Kas teeb kadedaks?
erick kirjutas:
tsitaat:
D0D[b] 38 punktid 2 kuud ago
Bingo. Also the new "owner" is super annoying in my local forum and justifies his deal in every possible way.
Siinse foorumi kasutaja loodud teema seal ("D0D" poolt), no tehke siis kokkuvõte, millised on põhiargumendid ja väited ja vastan põhjendustega nagu alati.
TurkarTV kirjutas:
Well i wouldn't call 40% winrate "plays" sounds more like he is having an active disagreement with his teams.
Väide, et olen klanniga tülis, on väär.
SgtMustang kirjutas:
It requires a certain amount of knowledge to realize how stupid you are. These players are below that cutoff.
Mis on siin väide? Oleme varasemalt põhjendanud siin, et kaotajad ja võitjad, hea ja halb, valge ja must on kõik võrdselt vajalikud ja vältimatud maailmas.
Kui see väide väidab, et keegi on "below average", või, "below average" või ükskõik, mis tulemusega, siis eelneva öeldu puhul küsiks, et keegi peabki olema sellise reitinguga, et Gaussi normaalkõver välja joonistuks.
aqem kirjutas:
he probably lost his eyes and hands in an accident and you are making jokes
Milliste argumentide alusel sulleon selline tundmus? Vahet pole ju, mis foorumis olla. Tegija leiab rakendust igalpool, siin näiteks oleme parandanud vigast juhendit ja vähendanud negativismi. Saame muidugi ka seal, aga mis argumentide põhjal siiski sinna?
erick kirjutas:
Mine kirjuta neile, kuidas sa tegelikult valdkonda arendad.
Las tulevad siia? Ja miks valdkonna põhikahjustaja soovitusi jagab üldse? Kui siinse foorumi positiivne rahvas minu eest seal suhtleb, siis vahendage edasi ,ongi Fun. Esitage nende küsimused mulle siia, ma vastan põhjendustega, te kopipasteerite vastuse kasutaja "D0D" alt sinna neile- deal?
erick kirjutas:
Nad seal ju puha kahjustajaid täis.
Põhjenda oma väidet.
erick kirjutas:
Seal on ka selline süsteem, et iga postitust või kommentaari saab hääletada üles või alla. Saad kohe ka niiöelda "vaikima sunnitud enamuselt" tagasisidet. Et kui nagu kõvasti üleshääli tuleb, siis tead, et sinu tööd hinnatakse, hoolimata mõnede kriitikast. Aga no kui ei tule... siis vist ikka terve valdkond arvabki, et sa oled loll.
Terve valdkond arvab ka, et viina hinna võiks nulli viia ja sinu juhendis ei ole vigu. Ega siis rahva arvamust ja harimist ongi pikaldane teha. Ei ole nii ,et viilid nukitsamehelt sarved hetkega maha ja kohe on temast inimene saanud- vaid võtab aega ja meil kiiret pole.
Kogu sinu teksti point tundub olem, et mida rohkem kallutatud küsitlustega pöörata rahvast oma suva järgi, seda rohkem õigust saate endale eks?
Noh, mina olen juba vastanud nende kallutatud küsimuste teemal, et need ei ole argument, kulla trollid.
Aga tooge siis konkreetsed väited sealt, millele vastust soovite, ma vastan?
Ise olen omale uue lemmiktanki leidnud viimasel ajal:
"The FV215b (183) is a British tier 10 turreted tank destroyer."
Ikka väga tugeva damage teeb vastasele ja laeb rahuldavalt kiirelt.Olen päris ilusaid võite toond, 4k damage tuleb üsna sageli selle tankiga ja see on hea tulemus algaja kohta. Raske on see, et nurgatagant välja tulek on muidugi riskantne, sest tulles esmalt esiosaga välja, ei jõua kahur veel välja seina tagant, kuna see asub tank itagaosas- no ja siis on risk, et lastakse roomikud läbi ja seisad seal ja lasta ka ei saa.Ja küljed on tal ikka väga nõrgad (ca 5cm), seega tagaosa esimesena nurga tagant näidata ka nagu ei ole mõtet, saab kohe tugeva damage vastastelt. Aga passiivne campimine pole huvitav ja siis kerge riskiga saab rasketankidele vahetult taga sõita, et riskantne on aga saab enamasti ilusaid tulemusi. Lemmik tank hetkel. Mis on teie lemmik tank?
merku kirjutas:
Huvitav oli ka viide Dunningi-Krugeri efekt'i kohta. Käib nii heade kui halbade mängijate kohta...
tsitaat:
Maailma hädad tulevad sellest, et rumalad on liiga enesekindlad ja targad on täis ebakindlust.
Rõõm näha, et olen suutnud aktiivsust istutada ja on idanenud mitmed huvitavad arutelud välja.
Eks teatavasti on lihtne iga aforism/mõttetera ümber lükata- näiteks tooge mulle ükskõik, milline tarkuslause ja tõestan, et see on väär. Kasvõi Einsteini aforism tooge.
Põhjendus on väga lihtne: aforismide eesmärk ei ole tõde ega tarkus, vaid meelelahutus ja momakorda meelelahutus ei pea olema tõene, vaid meelelahutav, näteks siis lühike ja lööv sõnademänguga lauseväide.
Maailma hädad tulevad mitmetest asjadest, mitte ainult sellest ühest, mida väites tuuakse. Sellega olema ka väite vääraks tunnistanud.
Ise jääksin oma eelneva mõtte juurde: hädad on vajalikud ja head, nii ka algajad mängijad ja taaskasutus.
Näiteks minu eilne tulemusstatistika oli "Btls=115, Tier=9.84, WR=53.04%", tänu sellele tulemusele oli paljudel kehvem tulemus (neil keda võitsin) ja paljudel parem tulemus näiteks WR=65% (need kellele kaotasin) ja need WR=65% mängijad vajavad minusuguseid mängijaid, vastasel juhul ei ole neil võimalik saada 65%. Seega elus on vajalik kõik, ja milleks siis jonnida üldse?
Huvi pärast küsiks, et mitu kasutajad siis on ignoreerimise nuppu minu postidele vajutanud ja mitu külastajat peävas on kokku? Arvutaks siis protsenti ,et kuitõhus see hea igno nupp on. Äkki tõesti hea nupp või inimesed on küpsemaks saanud ja ei nuta enam aktiivse arutelu kohta? Et harjuvad nagu ,et ongi normaalne kui pole haugvaikus.
Mulle tundub, et taaskord eksid, nagu ka su juhend. Lisaks tundub, et arvad, et kui ma vastata ei saa, siis on sul õigus või teematkohane tekst? No see arvamus on ekslik nagu ka su vigane juhend. Minu psotitused on alati teemas püsinud, tehke seda ka teie kulla klassiviha õhutavad trollid.
erick kirjutas:
Ainult ühega ta pani mööda - selles teemas ei leidnudki nende paarisaja lugeja seas lõpuks ühtki hinge, kes oleks "hakanud tunnetama", et sa oled tark või muud moodi väärtuslik. Erakordne eepiline feil.
Siin teemas on öeldud, et minu jutus on ivasid, lisaks tõestavad seda objektiivsed faktid: olen parandanud valdkonna juhendit ja objektiivselt ümber lükanud siinsete väiteid. Ja mitte ei ainult siin foorumis. Seetõttu, kus siis eepik feil on? Kas väljatoodud tsitaadis või- seal tsitaadis ei ole vigu ja siinne äsja foorumi kasutaja kinnitas seda, teiseks, seal on oma kontekst üheskoos nö insaider tekstistiiliga, mis ei taotle, et üksühele midagi võetaks ja see, kellele see tekst sea lesitati tänas ja kiitis teksti heaks. Seetõttu ei ole kusagil feiluret kulla sõber, olgugi et su hing seda loodab, feil on sinu juhendis ja selle parandamine oli valdkonnale kasulik, jonni palju tahad.
erick kirjutas:
Võibolla mirko28 verbaalne s*tt lendab paremini nendes ringkondades, kus pole objektiivset, kõikehõlmavat statistikat su oskuste taseme kohta valdkonnas. Ma tõesti loodan, et moded lihtsalt bännivad ta ära, sest tema ainus eesmärk algusest peale on olnud lihtsalt trollida ja "aju nussida", nagu ta ise seda väljendab. Ülaltoodud tsitaadist peaks piisama, et bänn välja anda.
PS - ma ei teadnudki, et trollimine on nii kallis hobi tänapäeval Kes jõuab neid sadu eurosid kokku lugeda, mis seltsimees trollimise nimel huugama on jõudnud panna
Oleme korduvalt rääkinud, et minu positused on teemakohasemad kui teistel, näiteks sinu postituses ei ole hetkel midagi teemakohast, minu omas on aga alati olnud. Lisaks, postitused on vastused teie küsimustele, näiteks kasutaja Tchihh küsis hiljuti rohkelt küsimusi, minu vastus pole kehvem kui tema küsimus postitus ju.
Oleme rääkinud, et valdkonna juhendi parandamine minu poolt ei ole ju s*tt, vaid abitegu. Milleks siis jonnida kogu aeg?
Ise küsiks, et kas on tõene, et 200 kullaga eriskillide reset jätab skillide protsentuaalse taseme puutumauks?
viimati muutis mirko28 13.05.2016 11:13:22, muudetud 17 korda
intact, vaidlen vastu. Vaadates mida tegid thomak tiimi ylejäänud tankid siis polnud tal eriti midagi muud teha kui jääda sinna kuhu ta jäi. Yksi kuhugi kaugemale minek oleks ikka selgelt pointless olnud, IMHO
intact, vaidlen vastu. Vaadates mida tegid thomak tiimi ylejäänud tankid siis polnud tal eriti midagi muud teha kui jääda sinna kuhu ta jäi. Yksi kuhugi kaugemale minek oleks ikka selgelt pointless olnud, IMHO
Kas alguses poleks olnud kasulikum paremal küljel toetada koos t-54, praegu esimesed 3 minutit (mis sageli küllalt kriitilised edasise mängu jaoks) läksid tühja. Seal Caernavon paistis olevat korduvalt nähtaval linnaservas. Samuti oleks sealt ridge tagant saanud keskmist teed lasta (paistis, et obj 704 ei suutnud seal Škodale pihta saada). Samas muidugi kui asi kehvaks läheb siis sealt keeruline pärast minema saada.
Ma ei viitsi uuesti seda vaadata aga kui sul on tervel flänkil mingi 2 tanki vastaste 8+ vastu siis pole see koht kus kedagi "toetada". Nagu sa seal spotitud saad on sul kohe sees 10+ myrsku. Hetkega.
Ehk siis on sul valida kas teha t54 toetuseks 2-3 lasku ja mäng lõpetada väikese dämmiga või siis valida 4k+ dämmi. Tundub, et osad siin valiks esimese variandi.
Ja teiseks: Hiljem rahulikult replayd vaadates teeks me kõik midagi natuke teisiti. Esiteks teed sa neid etteheited siis kui sa oled vaadanud lahingu lõpuni. Hoopis teine asi on neid otsuseid võtta vastu reaalses lahingutegevuses kus sul ei ole sellist infot mida neil kritiseerijatel on varnast võtta.
Ma ei viitsi uuesti seda vaadata aga kui sul on tervel flänkil mingi 2 tanki vastaste 8+ vastu siis pole see koht kus kedagi "toetada". Nagu sa seal spotitud saad on sul kohe sees 10+ myrsku. Hetkega.
Ehk siis on sul valida kas teha t54 toetuseks 2-3 lasku ja mäng lõpetada väikese dämmiga või siis valida 4k+ dämmi. Tundub, et osad siin valiks esimese variandi.
Ja teiseks: Hiljem rahulikult replayd vaadates teeks me kõik midagi natuke teisiti. Esiteks teed sa neid etteheited siis kui sa oled vaadanud lahingu lõpuni. Hoopis teine asi on neid otsuseid võtta vastu reaalses lahingutegevuses kus sul ei ole sellist infot mida neil kritiseerijatel on varnast võtta.
Tagantjärgi tarkus pidavatki olema täppisteadus Samas mu tekst ei olnud mõeldud otseselt kritiseerimiseks. Lihtsalt mängu algusminutitel tegematajäänud dämm võib kokkuvõttes otsustada mängu saatuse. Mängitud oli hästi, aga ise oleks ilmselt agressiivsemalt mänginud (ja võimalik, et ka ka vähem dämmi kokkuvõttes teinud...). See ka üks põhjuseid, et ma kokkuvõttes oluliselt kehvem mängija kui thomak ja mu kommentaarid peegeldavad pelgalt minu oskuseid.
IMHO mängu paari esimese minuti jooksul tuleb ära teha kiire spot ja/või dämm.
Škoda T50 on selline tank, et sellega hakata pimesi Lakeville'is tervet linna pushima mingi tomatist T-10 selja taga tundub nagu selge suitsiid.
Linna peale minekust minu meelest keegi pole ka rääkinud. Pigem ikka alguses kas sealt keskmise tee otsa pealt snipimisest või sinna edasi valli taha piiluma ja keskele laskma, kust veel saab õigel ajal baasi poole leebet tõmmata.
Škoda T50 on selline tank, et sellega hakata pimesi Lakeville'is tervet linna pushima mingi tomatist T-10 selja taga tundub nagu selge suitsiid.
Linna peale minekust minu meelest keegi pole ka rääkinud. Pigem ikka alguses kas sealt keskmise tee otsa pealt snipimisest või sinna edasi valli taha piiluma ja keskele laskma, kust veel saab õigel ajal baasi poole leebet tõmmata.
Mhmm. Selge on see, et sa Mauno pole videot vaadanud korralikult ja paned puusalt või ma ei tea milles on asi.
Mängija ju seda teeb, kõike mida sa siin "soovitad" et oleks pidanud tegema.
1. Võtab sisse sniperdamise positsiooni mängu alguses tee otsas.
2. Toetab seda t54 ja laseb linnas olevat tanki.
3. Siis aga on seal vastaseid nii palju et tõmbab tagasi.
Ma ei saa aru mida sa soovid et ta oleks veel teinud? Yolo linna vä? Või mismoodi ta oleks pidanud veel toetama? Valli taha minek oleks täiesti pointless olnud, sest vastase ylekaal oli nii selge, et max 1 salv oleks sealt dämmi tulnud ja põgeneda ta sealt poleks saanud. Lisaks oleks ta ära spotitud sinna sõites ja sealt ka alustuseks paar laksu saanud.
Sa ikka vaata video enne läbi kui soovitama hakkad ehk
IMHO oli see suhtelist ideaalselt mängitud arvestades mis seis seal oli.
Aga endal oli täna suht jama päev. Oli ilusaid 10k(x5) sooritusi ja oli wn8 200 võite/kaotusi. Kokkuvõttes aga wr laes(70) ja wn8 ka suht ok aga selline kehv mekk päeval kyljes kuna sai paar väga nõrka mängu tehtud, kus ma mängisin selgelt nagu tomat. Tuleb ikka meeles pidada, et t8 -t ei mängita nagu toppi kui väljakul on 20 X t10 -t. Aga eks teeb järeldused ja homme jälle ja siis juba loodetavasti A mängu tehes
Mine kirjuta neile, kuidas sa tegelikult valdkonda arendad. Nad seal ju puha kahjustajaid täis. Seal on ka selline süsteem, et iga postitust või kommentaari saab hääletada üles või alla. Saad kohe ka niiöelda "vaikima sunnitud enamuselt" tagasisidet. Et kui nagu kõvasti üleshääli tuleb, siis tead, et sinu tööd hinnatakse, hoolimata mõnede kriitikast. Aga no kui ei tule... siis vist ikka terve valdkond arvabki, et sa oled loll.
Mhmm. Selge on see, et sa Mauno pole videot vaadanud korralikult ja paned puusalt või ma ei tea milles on asi.
Mängija ju seda teeb, kõike mida sa siin "soovitad" et oleks pidanud tegema.
1. Võtab sisse sniperdamise positsiooni mängu alguses tee otsas.
2. Toetab seda t54 ja laseb linnas olevat tanki.
3. Siis aga on seal vastaseid nii palju et tõmbab tagasi.
Ma ei saa aru mida sa soovid et ta oleks veel teinud? Yolo linna vä? Või mismoodi ta oleks pidanud veel toetama? Valli taha minek oleks täiesti pointless olnud, sest vastase ylekaal oli nii selge, et max 1 salv oleks sealt dämmi tulnud ja põgeneda ta sealt poleks saanud. Lisaks oleks ta ära spotitud sinna sõites ja sealt ka alustuseks paar laksu saanud.
Sa ikka vaata video enne läbi kui soovitama hakkad ehk
IMHO oli see suhtelist ideaalselt mängitud arvestades mis seis seal oli.
Vaatasin ikka läbi ja lausa kaks korda. Minu point oli see, et esimese 2-3 minuti jooksul ei tehtud ühtegi lasku. Sealt edasi olen nõus, et ideaalselt mängitud ehk sinu toodud punktist 2 alates nõus, et mõistlik camp. See on minu arvamus, et kuidas mina (märksa kehvem mängija) seda olukorda näen. Minu arvates oleks alguses saanud toetada paremat flanki paremini sõites valli taha kus oli obj704 ja sealt keskset teed lasta või siis koos t54 sealt linna omasid lasta. Praegu kulus vasakul aeg niisama passimise peale ära.
viimati muutis Mauno Lurbe 10.05.2016 14:18:04, muudetud 2 korda
ma arvatavasti ka ise oleks kusagile kaugemale sõitnud aga siin ongi asi selles et mul pole nii head tulemused ka kui thomakil. Point ongi selles, et kehvemad mängijad kipuvad mitte aru saama sellest kuhu tasub minna, millal minna ja mida seal erinevate arengute korral ette võtta.
Ma isiklikult muidugi siiani aru ei saa mis sulle seal ei meeldi(minu arust tegi thomak kõike seda mida sa väidad teda mitte tegevat)
Selge on aga see, et mängu tulemust poleks see muutnud kui ta oleks linna läinud, või kuhugu valli taha või jumal teab kuhu. Kuhugi tasub siis minna kui sa saad vastastel mõne kahuri maha. Juhul kui sa teed seal ainult mingeid laske mis kahurit maha ei võta siis pole sellest muhvigi kasu kuna ka 1hp -ga saab edukalt tulistada.
Lisaks ei oleks saanud ka flänki kinni hoida, et anda oma tiimile aega võtta 1-2 liin oma kontrolli alla kuna lihtsalt polnud tiimi kes seda teeks. Ehk siis suhteliselt kindel oli et me hakkame tuld saama mõlemalt poolt(=kaotus) ja seega võttis thomak vastu õige otsuse ja tegi dämmi.
See on selgelt selline video mida tasub kõigil(keskmistel mängijatel) vaadata ja pidada aru teemal - kas on ikka mõistlik minna pea eest tulle ja teha paar-kolm(ehk isegi 4) lasku ja ikkagi kaotada või siis kaotada aga teha hea tulemus kaotuse kiuste.
merku, see on väärt lugemine tõesti. Sellel põhjusel ongi oluline universaalse reitingusüsteemi olemasolu, mis enamvähem objektiivselt paneb kõiki mängijaid hõlmaval skaalal paika, kes on rumal ja kes on tark mängija.
Aga kas ta on ära põhjendanud, miks ta kahel korral (ja vaevalt need ainukesed on olnud) suitsiidi tegi?`Mõtlen neid kordi, kui ta BC ja AMX lihtsalt vastaste massi rushis. Ootaks huviga nende katsetuste järeldusi. Kuigi, ma arvan, et vastus tuleb stiilis, "Kui mõlemad kõrvad maha lõigata, siis inimene mitte ainult ei kuule kehvemini, vaid ka näeb halvasti, kuna müts vajub silmile"
Või leiab kinnitust minu väide, et ebamugavatele küsimustele vastust ei tasu oodata... _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Panin tankile kamo peale.
Tank on olemas juba paar aastat, kuid see eest on ta prem $$. Kamo on ka juba mõnda aega tagasi ostetud, kuid see eest on ta perma $$.
Seega on nagu äge:
Nii, nüüd asja juurde.
Kuna Mirko ei vasta enam mu kirjadele ega vist isegi enam ava neid, siis võtan ta nõu kuulda ja kirjutan avalikult. Kes teab, vb ei pääse oma kontole ligi, sest unustas passwordi vms.
Kuna järgnev valdkond on raskelt OT, siis läheb see kõik spoilerisse.
Spoiler
[sarkasm]
Kulla Mirko
Olen märganud, et sul vahest probleeme lugemise / loetu mõistmisega. Lisaks on viimastel päevadel kuhjunud nii palju erinevaid väiteid ja asju, mille üle arutada. See vist on sinu jaoks nüüd veidi liiga segane, seega teen ettepaneku kindlaks tegevusplaaniks.
Ma võin vabalt selle kirja eest ka AM' i saada, aga noh, see teeks ju asjad ainult võrdsemaks. Samas sul vist kahjuks varem minu ees eeliski olnud. Sul on olnud võimalus mu kirju lõikuda ja muuta enne foorumisse postitamist nii kuidas soovid. Sul on isegi olnud võimalus enda posta muuta oma suva järgi. Hei! Viimast posti sa oled muutnud lausa 16 korda. (selle posti kirjutamise hetkel)
Jätkame sealt, kust viimati pooleli jäime - pidid proovima tõestada, et mina valetan. Lükkasin su väited ümber ja palusin veel tõestada kui oskad. Järgnevalt pidid vabandama, et mind avalikult laimasid (süüdistasid mind valetajaks ja eksijaks).
Edasi väitsin, et sa oled debiilik ja tõin ka omad põhjendused. Sa võiks proovida ümberlükkamist. Minu meelest võiks see olla lausa tippklassi huumor, kus debiilik püüab tõestada, et ta pole debiilik.
Kui sa ei suuda tõestada, siis mina vabandan kuna nagu sa varem ütlesid, invaliidi narrida pole kena. Me oleks lausa siis tasa kuna me mõlemad oleksime vabandanud.
Kui sa tõestad, et sa pole debiilik siis sa nagu jääks mulle kui ühe võlgu kuna .. noh sa said võimaluse tõestada ennast meile, et .. sa pole debiilik.
Aga ole mureta - selle võla kustutaks, millegagi mida sa juba mulle varem lubanud: tõestusmaterjal sinu bigi83 konto ostu kohta, (Wargamingu jaoks).
Kui sa mulle mingil põhjusel ei edasta vajalikku kraami siis mul on ideaalne idee meie arutlusele nö. spin off seeriaks - väide, et sina valetad.
See teema peaks olema suht kiire ja lihtne, vormistamise küsimus, enamus infot juba olemas kirjades, mis ma sulle saatnud olen.
Loodan, et sa siiski veel vastad mulle, kahju oleks teemat külmaks lasta. Sa tundusid lausa hoos olema ja isegi teema oli sinust Redditis. Sa võiks oma kuulsust lausa ära kasutada. Me võiks lausa uue teema teha, uue valdkonna või nii. See oleks nagu sinu enda väike beebi valdkond. Sina oleks valdkonna põhiarendaja ja mina põhikahjustaja. Klassikaline hea ja kurja võitlus kui nii võib öelda. Su megapostid võtaksid uued rekordilised mõõtmed, kui praegu on post pea pool lehekülge, siis võiks see olla lausa 100% lehekülje pikkusest. Ja see kõik koos teiste populaarsete alamateemade kõrval nagu lame maa, reptiilid ja muu.
Lisan enda oma, kahjuks screenshot otse striimist, seega kvaliteet sakib:
Lühidalt, T10 mängud, avg WN8 3867, avg dam 3379, avg kills 2.3 ja WR 34.8%. Selline sessioon siis.
Võimled nagu loom ja kasu ei midagi. Keda huvitab selline kurbmäng, siis striim on järelvaadatav siin: https://www.twitch.tv/senpaierick/v/65838559
Tcih kirjutas:
Spoiler
[sarkasm]
Kulla Mirko
Olen märganud, et sul vahest probleeme lugemise / loetu mõistmisega. Lisaks on viimastel päevadel kuhjunud nii palju erinevaid väiteid ja asju, mille üle arutada. See vist on sinu jaoks nüüd veidi liiga segane, seega teen ettepaneku kindlaks tegevusplaaniks.
Ma võin vabalt selle kirja eest ka AM' i saada, aga noh, see teeks ju asjad ainult võrdsemaks. Samas sul vist kahjuks varem minu ees eeliski olnud. Sul on olnud võimalus mu kirju lõikuda ja muuta enne foorumisse postitamist nii kuidas soovid. Sul on isegi olnud võimalus enda posta muuta oma suva järgi. Hei! Viimast posti sa oled muutnud lausa 16 korda. (selle posti kirjutamise hetkel)
Jätkame sealt, kust viimati pooleli jäime - pidid proovima tõestada, et mina valetan. Lükkasin su väited ümber ja palusin veel tõestada kui oskad. Järgnevalt pidid vabandama, et mind avalikult laimasid (süüdistasid mind valetajaks ja eksijaks).
Edasi väitsin, et sa oled debiilik ja tõin ka omad põhjendused. Sa võiks proovida ümberlükkamist. Minu meelest võiks see olla lausa tippklassi huumor, kus debiilik püüab tõestada, et ta pole debiilik.
Kui sa ei suuda tõestada, siis mina vabandan kuna nagu sa varem ütlesid, invaliidi narrida pole kena. Me oleks lausa siis tasa kuna me mõlemad oleksime vabandanud.
Kui sa tõestad, et sa pole debiilik siis sa nagu jääks mulle kui ühe võlgu kuna .. noh sa said võimaluse tõestada ennast meile, et .. sa pole debiilik.
Aga ole mureta - selle võla kustutaks, millegagi mida sa juba mulle varem lubanud: tõestusmaterjal sinu bigi83 konto ostu kohta, (Wargamingu jaoks).
Kui sa mulle mingil põhjusel ei edasta vajalikku kraami siis mul on ideaalne idee meie arutlusele nö. spin off seeriaks - väide, et sina valetad.
See teema peaks olema suht kiire ja lihtne, vormistamise küsimus, enamus infot juba olemas kirjades, mis ma sulle saatnud olen.
Loodan, et sa siiski veel vastad mulle, kahju oleks teemat külmaks lasta. Sa tundusid lausa hoos olema ja isegi teema oli sinust Redditis. Sa võiks oma kuulsust lausa ära kasutada. Me võiks lausa uue teema teha, uue valdkonna või nii. See oleks nagu sinu enda väike beebi valdkond. Sina oleks valdkonna põhiarendaja ja mina põhikahjustaja. Klassikaline hea ja kurja võitlus kui nii võib öelda. Su megapostid võtaksid uued rekordilised mõõtmed, kui praegu on post pea pool lehekülge, siis võiks see olla lausa 100% lehekülje pikkusest. Ja see kõik koos teiste populaarsete alamateemade kõrval nagu lame maa, reptiilid ja muu.
[\sarkasm]
See on kõige südantsoojendavam asi mida ma siin teemas tükima aja vältel lugenud olen
Siin oli ju puhtal kujul tegemist vastaste avastamisega oma tiimile
Ha haaa, kuule, ära kirjuta seda nii tõsise näoga! Meil siin üks eriline ei mõista grammigi irooniat, ega sarkasmi! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.