Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 744, 745, 746 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.05.2016 20:06:09 vasta tsitaadiga

Tunda oli närveerimist selle video puhul, kui striimis olete sõitnud siis tundub väga ladna vend ja siuke mõnusa "pohuistliku" suhtumisega ent siiski teeb tulemuse ära. Vähem ee-tad ja aa-tad enne kui midagi ütled siis oleks palju meeldivam kuulata icon_biggrin.gif
Ootan uusi videosid, hea on vaadata omas keeles seletatuna erinevate inimeste vaatenurkade läbi.

Muidu kui siin veel nõu küsida siis mis te sellest IS-2 berlin versioonist arvate, olek see hea ost? tahaks mingit vene premmi aga mod1 ei imponeeri üldse ja is-6 sama kahuriga mis see sama is-2.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
priitr
HV kasutaja

sõnum 05.05.2016 21:56:27 vasta tsitaadiga

Viskan kah üle pika aja ühe replay siia, mille moraal võiks olla - "No cap kill all!" pole alati kõige parem plaan. Jälgige kaarti...
http://wotreplays.eu/site/2669136

Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 05.05.2016 22:17:17 vasta tsitaadiga

Lihtsalt ettepanek aga taustamuusika asemel võiks olla mängu enda helid. Kui taustamuusika ära kaotada siis oleks ehk suutnud lõpuni video vaadata icon_biggrin.gif

Muidu täitsa ok video. "ee"-tamisest ja "aa"-tamisest saab ainult kogemusega lahti. Kvaliteet esimeste videode puhul pole kurta. thumbs_up.gif Jääme ootama uusi videosid

Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 05.05.2016 22:44:38 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
Lihtsalt ettepanek aga taustamuusika asemel võiks olla mängu enda helid. Kui taustamuusika ära kaotada siis oleks ehk suutnud lõpuni video vaadata icon_biggrin.gif

Muidu täitsa ok video. "ee"-tamisest ja "aa"-tamisest saab ainult kogemusega lahti. Kvaliteet esimeste videode puhul pole kurta. thumbs_up.gif Jääme ootama uusi videosid

Taustamuusika oli minu arvates samuti häiriv, nagu kuulaks miskit skyplussi..
Muidu tubli üritus, mis kindlasti läheb harjutamisega paremaks thumbs_up.gif,
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.05.2016 06:18:36 vasta tsitaadiga

Juhtus eile siis üks ilus mäng, kus meeskond suutis ennast hoida kaotusest.
http://wotreplays.eu/site/2671843#swamp-kreisimees-t54e1
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 06.05.2016 09:57:57 vasta tsitaadiga

Mõtlesin, et olen üks lahing Ghost Rider. Huvitav anomaalia.

Õhtuti üksi mängida on täielik katastroof. Nagu oleks 1vs15..
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.05.2016 10:19:31 vasta tsitaadiga

hetkel on ikka täielik hullumaja kui igasugused tondid oma x5 rallitamist teevad. icon_rolleyes.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 06.05.2016 11:37:26 vasta tsitaadiga

Tänud tagaside eest! Aa'sid ja ee'sid oli endal ka halb kuulata, sry, et pidite kannatama icon_biggrin.gif - tekivad teatud mõttepausid mitte ei suuda täita kui monoloogi pidada. Eks peab seda osa endas arendama. Taustamuusika osas arvasin, et selline mõnus chill taust sobib, ise kui vaatan stream'e nt., siis naudin sellist head rahustavat muusikat. Aga eks see ole maitse asi...
Lisaks kui tahta kvaliteetset video teha, siis peaks videotöötluses kokku monteerima, kasvõi post-stats'e näidata jne. Aga eks ma vaikselt käkerdan midagi, endal vähemalt lõbus teha...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
dollarstar
HV vaatleja

sõnum 06.05.2016 12:06:26 vasta tsitaadiga

Anna oma videodega minna ürita võimalikult harivad teha alati põhjendades miks sa midagi teed mis on vastaste ja sinu tanki plussid-miinused info on edu võti ja sellised strateegilised käigud on väga huvitavad !
(kille,dämmi sissetulevat kahju näeme ise ka) selle kohta pole vaja kommenteerida
Heli on maitse asi võid proovida kas ainult mängu helid või nii muusika kui ka mängu helid.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.05.2016 15:42:18 vasta tsitaadiga

Oli üks huvitav mäng, 33 HP peal tegin mängu ära. Tervitaks kohe seda full health IS-6 juhti kui kunagi veel näeks icon_biggrin.gif

Link
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 06.05.2016 16:21:17 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Oli üks huvitav mäng, 33 HP peal tegin mängu ära. Tervitaks kohe seda full health IS-6 juhti kui kunagi veel näeks icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Tegemist ei olnud ju 1vs4 situatsiooniga, seega tegijaid oli seal peale Sinu veel. Seda oli muidugi tore näha, kuidas arty'd su kohe alguses ära karistasid.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.05.2016 17:36:34 vasta tsitaadiga

Pidasin silmas seda, et baasi kaitsesin üksi nelja vastu. Meie arty oli tõesti mängus, aga nende tuge tundsin alles lõpus ja nagunii olin ainus tank, kes baasi ümber vastaseid spottis, ilma minuta oleksid meie artyd lihtsalt mängu lõpuni kasutud olnud.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.05.2016 18:09:46 vasta tsitaadiga

Tüüp 59 on siis ka nüüd olemas harjutamiseks, lisaks Tog 2 ja rahatank T34, ja ainult 6 tanki tier 10-st.
Koguhind 129 eur. Olen ostuga rahul, kuna nüüd saan kahe kontoga juba huvitavalt Youtube kanaliga algust teha.
Mängus olen viimasel ajal märkanud, et kõige vähem kasutatavam tier X tank on "AMX 50 Foch (155)", või mis teile tundub?
Võib-olal on ka statistikat kasutatavause osas, kuid küsimus oleks, et mis te arvate ja kuidas teile tundub, et tekiks arutlus, mis tank on kõige "kehvem" nö ehk ebapopulaarsem.Selle Foch-iga olen nüüd meelt lahutanud ja ta on pabertank, st, et kui saab tabamuse külgedele, siis ka hävib kohe, esiosa aga peab pisut rohkem kui ühe tabamuse vastu. Laeb kaua salve korraga 3-4 mürsku, seega kui bäiteks Jossif-7 või Jossif-4 tanki ette sõidate ja hakklate laskma, siis lasete selle ka suht kindlalt maha 3-4 lasuga kiirelt, aga seejärel on siis taas pikem laadimise paus ca 1 minut või nii. Päris kiirelt liigub ringi, kas niikiireid TD-sid rohkem leidubki?

Tüüp 59 pilt, kontonimi kinni kaetud, igatahes kui on kuskil miski identifikaator lahti, siis vast oleme nii küpsed ,et ei hakka enam nädalaks ajaks kontot külmutama, mkay?:
Spoiler Spoiler Spoiler

Vastan siin privaatkirjale:

Tcih kirjutas:
Jälle sa levitad oma saasta.

Miks sa nimetad minu postitusi saastaks? minu levitatud sõna asub valdkonna vigases juhendis, seal see levib iga päev ja minut. Minu sõna levis võistlejateni ja nad võitsid. Minu postitused jagasid mängijatele häid soovitusi, harisid foorumi funktsionaalsuse osas, ja aktiveerisid suhtlust. Ma ei nõustu, et see kõik on saast, vaid ütleks, et see on tavaline normaalne areneva valdkonna suhtlus. Lisaks, teised tunnistavad end trollideks, nende postitusi niemtati alles hiljuti häirivaks Renee poolt jpt poolt. Jne. Seetõttu ei ole minu postitused kuidagi saast, vaid teiste oma on. Kust selline valdkonda kahjustav negativism sinu sees pärineb- kas valdkonna juhendist või?

Tcih kirjutas:

Õnneks pole meil foorumis nii lolle mängijaid, kes päriselt jääks sinu valesid uskuma.

No aga sina oled ju jäänud uskuma. Näiteks jäid uskuma, et ma konto ostsin 129 euroga, sellel teol pole mingit juriidilist alust ,et seda uskuma peaks, ometigi sina usud. Seega oled loll ju?
Teiseks, millised need minu valed siis on ka? Tanki abistav lükkamine lahingusse on "vale" või? ei ole ju vale, lausa võistlejad teevad seda. Mis asi siis vale on? Teiseks, miks sa räägid teiste eest, kus sa tead, keda nad kuulavad ja keda mitte.

Tcih kirjutas:

*kõige vähem kasutatavam tier X tank on "AMX 50 Foch (155)
See pole kaugeltki õige, noobmeter tõestab seda: http://www.noobmeter.com/tankStats

Nagu kirjutasin, siis pole tähtsust, mida mingi uuring kirjutab, vaid eesmärgiks on arutleda ja aktiveerida valdknda. Nagu olen varasemalt maininud, siis ma ootaks vastuseid nendelt, kes on vähem aktiivsemad, kuna nad on inimlikumad. Näiteks see uus videode tegija- tema postitustes pole sellsit inimviha nagu siinsete aktiivsete postitajate sees. Seetõttu pole oluline, mis linke sa siin jagad, neid pole keegi küsinud.

Tcih kirjutas:

*küsimus oleks, et mis te arvate ja kuidas teile tundub
Subjektiivne arvamus ei ole siin tähtis kuna meil on olemas kindlad andmed.

Eksid, inimlikkus ja arutelu on alati kasulikud. Haugvaikus ja negativism kahjustavad valdkondfa, olgu siis lingid millised tahes sinnajuurde.
Sinu subjektiivne arvamus on ekslik äsja toodud põhjendusel. Kui soovid seda seisukohta ümber lükata, sisi too oma põhjenduslikud argumendid. Kuniks ei too, seniks oled valdkonna kahjustaja.

Tcih kirjutas:

*kõige "kehvem" nö ehk ebapopulaarsem
Vähem mängitav tank ei ole automaatselt kehvem tank.

See arutelu jäägu teistele, sinu negativistlik peletav põhjenduseta arvamus, ei ole vajalik. Seisukohti on mitmeid ja need ei pea ühtima, seega ootame teiste seisukohti.

Tcih kirjutas:

*Foch-iga olen nüüd meelt lahutanud ja ta on pabertank
Pabertank on tank, mis omab nii vähest armorit, et enamus tankid lasevad ta igast asendist läbi. Foch aga omab arvestatavat esisoomust.
*kui saab tabamuse külgedele, siis ka hävib kohe, esiosa aga peab pisut rohkem kui ühe tabamuse vastu
Ei hävi kohe kui saab lasu külje peale, peab vastu umbes sama kaua sarnaselt kui saab laske ees kuplis olevale weakpointile.
* Laeb kaua salve korraga 3-4 mürsku
Laeb salve korraga 3 mürsku

Faktidel ei ole tähtsust, tähtsus on inimlikkusel. Olgu 3 või 33 mürsku, vahet pole. Jäägu teiste uurida, palju salve mahub.

Tcih kirjutas:

* Jossif-7 või Jossif-4 tanki ette sõidate ja hakklate laskma, siis lasete selle ka suht kindlalt maha 3-4 lasuga kiirelt
1. Fochiga IS4 või IS7 ette sõita ei ole tark tegu.

Kuna sa ei toonud põhjendust, siis võib kohe öelda ,et eksid punktiga nr 1. Põhjendan nii, et leidub mitmeid kombinatsionne lahendustest, sh üks neist on ka otse ette sõitmine kui olukord soosib. Seetõttu oleme tõestanud, et eksid punktiga nr 1.

Tcih kirjutas:

2. Foch clip damage on 3*750=2250 keskmiselt. IS4 health on 2500. Seega kohe kindlalt sa ei laseks teha maha kiirelt ühe klipiga.
*aga seejärel on siis taas pikem laadimise paus ca 1 minut või nii
47,95 sekundit
*oleme nii küpsed ,et ei hakka enam nädalaks ajaks kontot külmutama, mkay?
Rikkusid taas reegleid, oled sellega teeninud oma mõlemast kontost ilma jäämise. (War Gamingu enda lehelt võetud info)

Ma ei ole ühtegi reeglit rikkunud kulla troll.
Teiseks, too oma seisukohtadele ka põhjendused. Näiteks too link, mis tõestab et kellegi konto on suletud. Kui sa sellsit linki ei too, miks siis trollivalt valetad, et kontod suletakse. Ei suleta ühtegi kontot maailmas, ning mina ei ole eksinud mitte kui milelgi vastu ja jätkan edukalt valdkonna edasist arendust.

Vahel tundub, et siin on nagu tõsrksa taltsutus. Et jsutnagu lihvitakse sarvi peast nukitsamehelt ja pestakse peast mustus välja ja see tõrgub ja tõrgub, ja jonnib ja puikleb vastu icon_biggrin.gif Kullakesed, me arendasime juba küllalt valdkonda, harisime ja arenesime, ja jätkame seda juutubi kanalis. Tehke mis tahate, harimine jätkub, teie puiklused ei aita icon_biggrin.gif

viimati muutis mirko28 06.05.2016 20:46:43, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 06.05.2016 18:59:46 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Tänud tagaside eest! Aa'sid ja ee'sid oli endal ka halb kuulata, sry, et pidite kannatama icon_biggrin.gif - tekivad teatud mõttepausid mitte ei suuda täita kui monoloogi pidada. Eks peab seda osa endas arendama. Taustamuusika osas arvasin, et selline mõnus chill taust sobib, ise kui vaatan stream'e nt., siis naudin sellist head rahustavat muusikat. Aga eks see ole maitse asi...
Lisaks kui tahta kvaliteetset video teha, siis peaks videotöötluses kokku monteerima, kasvõi post-stats'e näidata jne. Aga eks ma vaikselt käkerdan midagi, endal vähemalt lõbus teha...

See ongi see,et kasutage spoilereid(veteranid vähemalt ja ka teised budulojused icon_biggrin.gif)Igatahes teema video thomak28 ei leidnud 4 l3hte tagasi icon_rolleyes.gif Andke linki saan mõtiskleda seda vaadates icon_razz.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 06.05.2016 19:36:00 vasta tsitaadiga

Eelmisel lehel.

erick kirjutas:
Üks värske tanki-youtuber jälle juures meil icon_smile.gif

Link

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 06.05.2016 23:04:24 vasta tsitaadiga

Selge,parem kui poleks küsinud icon_biggrin.gif eusa_wall.gif
Ei meeldi heina mäletsemine aga muidu on arengu ruumi ja efekte võiks olla parematest mängudest icon_razz.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.05.2016 21:30:55 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Aga eks ma vaikselt käkerdan midagi, endal vähemalt lõbus teha...

kõik, mis pole (hau(g/d))vaikus, on kasulik valdkonnale, seetõttu kiitus eesti Wot valdkonnale panuse andmise eest.
kõik on kunagi algajad olnud, ka videode tegemises, seetõttu täiesti ootuspärane, et videodekvaliteet aina kasvab aja jooksul.
Omalt poolt ütleks, et kuidagi äratuntavalt sarnanes su kõnestiil valdkonna põhikahjustaja Eeriku omaga, see nagu häiris. Et räägi ja ole ikka omanäoline ja selline nagu sa reaalselt oled. Ei maksa matkida Eerikuid ega teisi, tee nagu sulle on loomu-omane.
Plaanin ka ise kanaliga algust teha, aga hetkel on mul puudus kolmas konto, sest plaanid teha videosid, kus treeningruumi logivad minu 3 kontot ja siis testiks kuidas rikoshetist kolmas tank viga saaks, jms asju, mida 3 kontot võimaldavad. Ja selleks on mul vaja ka osta juurde 2 arvutit. Seega praegu harjutan ja panen videode ideid kirja, hiljem siis kui kolmas konto ostetud, siis teostab juba.
Igatahes ootaks, et uusi videosi juba teeksid.

Tcih kirjutas:
mirko28 kirjutas:
Tcih kirjutas:
Jälle sa levitad oma saasta.
*oleme nii küpsed ,et ei hakka enam nädalaks ajaks kontot külmutama, mkay?
Rikkusid taas reegleid, oled sellega teeninud oma mõlemast kontost ilma jäämise. (War Gamingu enda lehelt võetud info)

Kas nõustud, et maksan sulle 50 eur, kui sul õnnestub kontod sulgeda?

Ei nõustu, sest WG ei sulge kontosid nii kergelt. Mul oleks vaja tõestust müügist kui protsessist. Ma tean, ma olen juba nendega kirjavahetuses olnud sellel teemal.

Ma võin saata sulle mõned müügi-screenshotid Paypalist, kas see aitaks sind? Kui ka see ei aita, siis küsiks, et miks sa siis enne puusalt tulistasid ja trollivalt ütlesid ,et mu 2 kontot suletakse, ku iseda ei tehta ju, nagu sinust nüüd aru saab. Mina võin sind aidata Paypaliga hea meelega, mul endal huvitav jälgida.

See 5X kogemusi päeva esimese võidu kohta paneb ikka kõiki tanke läbi rallima. Selline madness tõesti, mängib sada tanki läbi, igaühega 1-3 lahingut ainult ja suht lohakalt. Seetõttu edaspidi selle 5x kampaaniaga ma kaasa ei lähe icon_biggrin.gif

Muidu üks video, mida valdkonna videomeistrid võiks teha, on haruldatesse kohtadesse kaardil sõitmine kiire väiketankiga. Olen sellsieid kohti juba ise päris palju kirja pannud. Eks see 9.14 versioon ka tekitas neid juurde. Saab minna ikka suht sellsitesse kohtadesse, mida 99% mängijaid ei tea. vot sellist videot plaanin ise kindlasti teha, aga kes ette jõuab, siis kiitus, valdkonnale kasulik kõik, igaüks tehku oma isikupäraga ja ongi huvitav ja kasulik valdkonnale.

Lisateemana lisaks küsimuse, et kui see uus Grille 15 tank eemaldab mängust senise "WT E100" tanki, et kas siis praegune WT-team jääb alles ikka oma skillidega?
siin taas nagu ikka ootaks vastuspostitusi neilt, kes vähem aktiivsemad ja minema peletatud siit valdkonna põhinegativistide poolt. Et arutleme teised siin sel teemal ja vaatame mis küsimusteni teemalõng areneb. ei ole vajadust interneti linkidele ega muud, lihtsalt arutleme, mis arvate ja muudel teemadel, mis tekivad.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.05.2016 22:44:12 vasta tsitaadiga

Ma ikka vahest käin wotis ja imestan kui aeglased nood masinad siin ikka on. Kuidas ma üldse viitsisin 30kmh ühest kaardi otsast teisse venida icon_lol.gif Krt, isegi kergetankid tunduvad nii aeglased...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 07.05.2016 23:13:03 vasta tsitaadiga

woti ei saa sisse logida?
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 07.05.2016 23:50:31 vasta tsitaadiga

Keegi tomatiga platooni lasta viitsib, siis lisa: Pwnts icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.05.2016 00:14:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:
See 5X kogemusi päeva esimese võidu kohta paneb ikka kõiki tanke läbi rallima. Selline madness tõesti, mängib sada tanki läbi, igaühega 1-3 lahingut ainult ja suht lohakalt. Seetõttu edaspidi selle 5x kampaaniaga ma kaasa ei lähe

Paljud teevad nii jah, et lohakalt teevad neid, lihtsalt jube kui neid palju enda meeskonnas on icon_confused.gif

Ise tegin enamusega 6k kogemust ikka, parim oli vist 11,5k kogemust yhe sõiduga. Ma ikka eriti keskendun kui tegemist on sellise asjaga nagu x5. Ja õnnestus isegi teha 60 winratega täna mänge(mis pole sellise rallitamise nädalavahetusel just kehv tulemus)ja mänge sai ikka tublisti, wn8 2k+ icon_smile.gif

Ja tanke sai ka ostetud viisakalt. Kuna soodustused on suured ja ulatuslikud siis raha ikka kulus. Samas nagu selgest taevast sadass kaela mingi missioon kus sai 35 mängu võitmise eest 1m, see kulus nagu kerisele. Vast 10m sai igale poole laiaks löödud icon_eek.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.05.2016 14:09:09 vasta tsitaadiga

Üks suht suva lahing oli täna mille tegi veidi "erilisemaks" üks vastaste Bat.-Chatillon 25 t, kes lahingu algul, nii 35 sekundil keset meie heavyde massi lihtsalt sisse sõitis ja 3 sekundiga hävis.
Vastased karjusid kooris seepeale "report B-C as bot".
Spoiler Spoiler Spoiler

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 08.05.2016 14:31:18 vasta tsitaadiga

Ju katsetas midagi rofl.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.05.2016 15:13:20 vasta tsitaadiga

Keegi ehk pole katsetanud kui kiiresti lastakse bat maha kui otse vastaste keskele sõita. nüüd kõik teavad et 3 sekki. Mirko ikka arendab valdkonda tublisti thumbs_up.gif
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 08.05.2016 15:29:49 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Üks suht suva lahing oli täna mille tegi veidi "erilisemaks" üks vastaste Bat.-Chatillon 25 t, kes lahingu algul, nii 35 sekundil keset meie heavyde massi lihtsalt sisse sõitis ja 3 sekundiga hävis.
Vastased karjusid kooris seepeale "report B-C as bot".
Spoiler Spoiler Spoiler

Pane replay ka üles!
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 744, 745, 746 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.