Tulemas järjekordselt mega hea mäng. Suurepärane graafika, võimas destruction, mitmekesisus ja vaheldusrikkus teevad sellest epic mängu. Ei ole ainult trench warfare nagu VERDUN vaid saab mängu väga funnilt teha. Teine mängutootja peale ROCKSTAR GAMES-i kust tuleb ainult puhast kulda.
Cant wait!
Gameplay'd pole ju näidatud. Pole, mida hinnata ega mille alusel kujundada otsust, et osta. Ootab vaikselt edasi. Battlefront peaks ettevaatlikuks tegema. _________________
Gameplay'd pole ju näidatud. Pole, mida hinnata ega mille alusel kujundada otsust, et osta. Ootab vaikselt edasi. Battlefront peaks ettevaatlikuks tegema.
Nii on. Kui see on Battlefront, siis pole EA'd minu jaoks olemas enam.
No kui siit tuleb battlefronti kloon siis võib tõesti DICE stuudio maha kanda normaalsete fpside turult. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
montecrist, minule pakub kohutavalt nalja see pläust mida seal laval räägiti eile. Pidi olema totaalne immersion kui seda mängid, aga kuna tegu on Battlefieldiga, siis kaevikutes sa arvatavasti ei istu kunagi. Pigem jooksed ringi nagu peata kana ja teed oma quicktime evente melee relvaga, et vastaseid teise ilma saata.
Samuti pakkus nalja see, et nad toovad nüüd uued melee relvad mängu. Ehk pole ainult 100 erinevat nuga, vaid üks nui peaks ka olema kuskil nende seas, mis on aeglasem kui nuga. Samas vahet ju pole, sest quicktime eventiga sa võtad vastase sama kiirelt maha kui noaga.
Ma ei tea, Esimese maailmasõja teema on kuidagi nii kahtlane. Tuleks ehk palju huvitavam, kui nad oleks teemaks toonud üle pika aja Vietnami näiteks. Arvatavasti on see üks Battlefieldidest, mille mina paraku vahele jätan.
Ilma ühegi gameplay näiteda ei ole mõtet praegu paikapanevaid otsuseid teha. Õnneks ju ka open beta tulemas, millest peaks personaalse kogemuse kätte saama. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Eheheee, ma ise nii tulihingeliselt loodan, et kõik see mitteuskujate kollijutt osutub valeks. Nagu esitlusel näha oli, siis on nad arendusse kaasanud läbi game changer projekti ka bf kogukonna tuntuid mängijaid. Näha oli koosistumistel Levelcap-i, ühte Fnatiku pro mängijat jne, kui no see ka ei aita normaalset toodet kujundada, siis, mis aitab. Mind ennast huvitab, kas tuleb ka mingi PREMIUM variant või on nad tõesti sellest loobunud. Kui loobusid, siis ilmselt võeti just kogukonna häält arvesse otsuse tegemisel.
Ma ei saa aru miks siin osad nolgid Battlefronti mängu toovad? Mis see siia teemasse puutub? Arvatavasti BF1 on oma kvaliteedi poolest sama hea kui BF3 ja 4. Või isegi parem neist. Ja Battlefrondil pole kah mitte midagi viga v.a see, et Star Warsi teema ja kogu mäng on igav aga gameplay ja mängu optimeeritus on klass omaette. Nii, et ma küll siin ei nuriseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.