Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puik17
HV veteran

|
05.05.2016 23:47:49
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Üks monitor ainult. Millegipärast kahtlustan, et hertsid automaatselt mingi 23 vms peale pannud, kuna mingil põhjusel paljud mängud seda defaultina valivad. Aga nagu näha, siis seadete alt seda ju muuta ei saa ja geforce experience ei oska dx12ga FPS'i näidata.  |
Video seadete all, kus on Dynamic Optimisation. Kui Custom valida, siis tekib list, Performance Targeti alt saab FPSi valida, järsku sul on seal 30?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.05.2016 01:53:29
|
|
|
isegi max settingutel @1440p on mul gpu load 45-50%, harvad spiked 60-70% peale. prose umbes samamoodi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
06.05.2016 08:00:26
|
|
|
Imelik, panin mängu laadima ööseks ja hommikul oli laetud aga ei ava mängu. Ütleb, et minimum spec... Mul peaks profiili arvuti küll välja vedama. Pärast hakkan uurima asja.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
06.05.2016 09:54:31
|
|
|
midagi skippida ei saa. sõidu ajal topitakse sulle mingi suur helendav noobitriip keset teed segamaks sõitu, mis oma ühtlasi ka solvav, sest seda võib kui vihjet võtta kuidas mängu loojad eeldavad milline taandarenenud monkey sa oled, et sa ilma ei oska sõita nende arcade racerit. kuskile vastu natuke lähed juba reklaamib oma oivalist rewind süsteemi. nii et, tekib küsimus, et kellele see mäng õige suunatud on? algklassi lastele?
seal oli muudki, mis silma jäi ning närvidele käis, aga need olid enamus tehnilised vead iseloomulik betale.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
zim01
Kreisi kasutaja

|
06.05.2016 11:06:14
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
midagi skippida ei saa. sõidu ajal topitakse sulle mingi suur helendav noobitriip keset teed segamaks sõitu, mis oma ühtlasi ka solvav, sest seda võib kui vihjet võtta kuidas mängu loojad eeldavad milline taandarenenud monkey sa oled, et sa ilma ei oska sõita nende arcade racerit. kuskile vastu natuke lähed juba reklaamib oma oivalist rewind süsteemi. nii et, tekib küsimus, et kellele see mäng õige suunatud on? algklassi lastele?
seal oli muudki, mis silma jäi ning närvidele käis, aga need olid enamus tehnilised vead iseloomulik betale. |
Driving line on pigem mõeldud algajatele, kes ehk ei ole varem Forza mängudega kokku puutunud. Iga Forza esimene sõit on enamus abisid peal, aga need saab maha võtta. Kannatab selle ühe sõidu ära ikka, kui sõidu ajal muuta ei saa. Võta seda kui tutorial sõitu.
IMO mängijal etem tunda, et sõitmine liiga lihtne ja siis vastavalt oma oskustele sätteid muuta, kui pulti vastu seina loopida.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.05.2016 11:12:42
|
|
|
W!ngs, kas sa ei ole kunagi varem forzasid või muid selliseid mänginud? konsoolil on seda rohkem, aga hakkab ka crossplatformi tekkima.
alguses on mingi pealesurutud sõit võimsa auto ja lollakate seadetega, et sul "tekiks õige tunne".
sõidad selle ära, siis saad valikutele ligi. joone ja igasugused assistid saab kiirelt järgmises sõidus maha keerata
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
06.05.2016 11:31:58
|
|
|
KrisVr kirjutas: |
Lubatakse roolituge jne! |
praegu siis polegi?
|
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
06.05.2016 11:36:25
|
|
|
Forza nagu Forza ikka
Xbox 360 puldi tundis kohe ära, Ultra peal jookseb kenasti. Vihm on päris hästi tehtud, eriti need vee loigud mis rajale tekivad ja sõidu rikkuda võivad
Häirib see, et ei saa aru kuhu kurat ta photo mode pilte salvestab :S
Muidugi see windows store appide värk on üldse paras crap, ei saa aru kuhu midagi salvestatakse jne aga noh muidu norm.
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
06.05.2016 11:39:56
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Imelik, panin mängu laadima ööseks ja hommikul oli laetud aga ei ava mängu. Ütleb, et minimum spec... Mul peaks profiili arvuti küll välja vedama. Pärast hakkan uurima asja. |
Loe mis seal kirjas on. Nvidia kaartidel vähemalt nõuab uusimat driverit, kuna just reliisiti forza ready driver, aga kiri on ikka, et does not meet minimum system requirements.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
lenc
HV vaatleja
|
06.05.2016 12:27:23
|
|
|
Minu GTX 970-ga Ultra settings ei pane isegi maksimaalset clocki peale. MEM clock on poole võimsuse peal, GPU clock ka alla maxi ja ikkagi on GPU load umbes 50%-60% maksimaalselt.
renx09 kirjutas: |
KrisVr kirjutas: |
Lubatakse roolituge jne! |
praegu siis polegi?  |
Hetkel tunnistab ainult Xinput-iga pulte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
06.05.2016 12:30:42
|
|
|
puik17, jah see aitaski, ei pannud üldse tähele, et seal custom variant ka olemas. Nüüd jookseb ilusti, aga sealt esimesest valikust mul ultrat ikka ei lase panna kuna väidetavalt pole süsteem piisavalt võimas. Proovin mingihetk 16GB sisse laduda, äkki siis laseb, kuigi kahtlustan, et talle on sisse kirjutatud i7 vajadus.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.05.2016 12:39:50
|
|
|
Imelik, panin mängu laadima ööseks ja hommikul oli laetud aga ei ava mängu. Ütleb, et minimum spec... Mul peaks profiili arvuti küll välja vedama. Pärast hakkan uurima asja. |
Loe mis seal kirjas on. Nvidia kaartidel vähemalt nõuab uusimat driverit, kuna just reliisiti forza ready driver, aga kiri on ikka, et does not meet minimum system requirements.  |
Mul mäng tõmmatud aga proovinud veel pole,kas tingimata peab siis kõige uuemad driverid olema ? mul momendil mingid märtsi kuu omad...
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.05.2016 12:57:03
|
|
|
Mihkel., mul oli süsteemi mälukasutus kuskil 13-14gb kandis mängides, nii et 8gb-ga võib ilmselt põhjusega vastu puksima hakata.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
06.05.2016 14:14:03
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
seal oli muudki, mis silma jäi ning närvidele käis, aga need olid enamus tehnilised vead iseloomulik betale. |
Salt is real.
Optionsist saab kõik need tilulilud välja keerata
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
06.05.2016 14:14:35
|
|
|
Gap, ei lase käima panna mängu vanade draiveritega.
londiste, FPS'i probleemi sain korda nüüd küll kui panin selle dynamic huinjaa alt käsitsi 60FPS. Lihtsalt ei lase ultra seadeid valida kõige ülemisest valikust.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Durin
HV kasutaja
|
06.05.2016 14:23:48
|
|
|
Läpaka omanikud võivad tagumenti pühkida selle mänguga. Multi GPU or integrated GPU not supported.
Lisaks ütles , et videokaart ei sobi talle (radeon HD 8730m)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
06.05.2016 16:00:51
|
|
|
Loe mis seal kirjas on. Nvidia kaartidel vähemalt nõuab uusimat driverit, kuna just reliisiti forza ready driver, aga kiri on ikka, et does not meet minimum system requirements.  |
Mul AMD kaart. Lasen uuema peale. 5.04 tulnud välja.
Edit: Sain tööle ja mediumi peal tunda isegi veits lagi.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
blue72
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
06.05.2016 16:21:59
|
|
|
Profiili kastiga jookseb päris hästi kui välja arvata siis mõned imelikud hakkimised ja jõnksutamised. Vahest tekib katkise plaadi efekt kus heli ja pilt hakkab jäävad seisma korraks. Arvatavasti kõvaketta või 8gb rami süü kuna seda ainult esimesel ringil kui mäng alles asju sisse laeb. Settingud vaheldumisi high/low.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kratt1123
HV kasutaja

|
06.05.2016 16:33:27
|
|
|
Durin kirjutas: |
Läpaka omanikud võivad tagumenti pühkida selle mänguga. Multi GPU or integrated GPU not supported.
Lisaks ütles , et videokaart ei sobi talle (radeon HD 8730m)
 |
Minu profiili läppariga jookseb ultra peal nagu väga hästi ...ainult pimedas oli jah tegelt väheke jõnks sees..aga muidu jookseb ilusti.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.05.2016 17:58:45
|
|
|
Gap, ei lase käima panna mängu vanade draiveritega. |
Proovisin ka ära,ei nõua uuemaid drivereid! Endal hakkas mäng ilusti tööle vanemate märtsi kuu driveritega! eks kunagi tõmbab uued driverid ja proovib siis nendega ka.... Esmamulje on mängust hea,meeldis väga.tundus ilusam ja ägedam kui Project cars Ütleks kui täismäng tuleks raha eest siis ostaks kindlasti... selles mõttes et graafika oli küll ilus ja jooksis ka väga hästi... kahjuks optionsites oli ainult väga vähe graafika seadeid mida muuta ... mingi 4-5 ainult ? mingi seade seal panin high peal ja jooksis ilusti... kohati nagu mõnes kohas jah jõnksutas natuke aga seda ainult korraks .. eks ka sellest et mul ka ainult 8GB mälu Esimest korda üle tüki aja proovisin klaviatuuriga ja polnud kõige hullem isegi,ei viitsind momendil pulti järgi panna,õhtu poole proovin puldiga ka eks näis kas puldiga on parem.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
06.05.2016 18:06:44
|
|
|
Gap kirjutas: |
Gap, ei lase käima panna mängu vanade draiveritega. |
Proovisin ka ära,ei nõua uuemaid drivereid! Endal hakkas mäng ilusti tööle vanemate märtsi kuu driveritega! eks kunagi tõmbab uued driverid ja proovib siis nendega ka.... Esmamulje on mängust hea,meeldis väga.tundus ilusam ja ägedam kui Project cars Ütleks kui täismäng tuleks raha eest siis ostaks kindlasti... selles mõttes et graafika oli küll ilus ja jooksis ka väga hästi... kahjuks optionsites oli ainult väga vähe graafika seadeid mida muuta ... mingi 4-5 ainult ? mingi seade seal panin high peal ja jooksis ilusti... kohati nagu mõnes kohas jah jõnksutas natuke aga seda ainult korraks .. eks ka sellest et mul ka ainult 8GB mälu Esimest korda üle tüki aja proovisin klaviatuuriga ja polnud kõige hullem isegi,ei viitsind momendil pulti järgi panna,õhtu poole proovin puldiga ka eks näis kas puldiga on parem. |
Dynamic optimization keera maha, siis lubab sul igast asju näppida.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
06.05.2016 18:18:04
|
|
|
Võite öelda mida iganes, aga minu arvates tundub päris solid mäng/tech demo olevat. Xbox One poole tõmbas mind vaid 1 mäng ja see oli Forza 6. Konsool jääb ostmata igastahes. Ja see teeb minu jaoks Apexi juba väärt tooteks. Kui rooli support ka veel tuleks, siis pole üldse paha. Xbox360 puldiga oli päris hea, aga ise pole väga puldimängur. Klaviatuuri tunnetust saab kindlasti veel järgi aidata. Kuigi mäng jookseb justkui appina, siis otseselt ei häirinud.
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.05.2016 18:21:36
|
|
|
on. selle silutus on ikka märkimisväärne.
esimene universal app mäng, mis korralikult tehtud on.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
06.05.2016 19:48:00
|
|
|
OMG!
OMG!
Its Forza!
WOW!
(every rocket league chat ever)
Kuid tõepoolest, autofanaatikute poolt loodud kunstiteos on viimaks arvuti peal olemas. Poleks uskunud, et sellist päeva näen. Mega!
Mis peamine, tehniliselt ja pildilt on sujuv nagu siid. Sama flawless nagu varasemad versioonid konsoolil olnud on.
gtx 650 kaardiga, low settingud 900p resol on pilt kaunis.
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|