|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Charly
HV vaatleja

|
29.04.2016 09:05:05
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
ready, Polnud õrna aimugi, et Telia sama arvab, mida mina, kust kuulsid?
Telia pigem suruks ikka oma uuele puldile, mitte ei soovitaks alternatiive.
Reaalsusest võin mina julgelt rääkida ja minumeelest Telia ka, korraldas pressikonverentsi lausa, mitte ei vaiki nagu mõni konkurent kes paneb peenes hallis kirjas eelmisele arvele lõppu, et tõstame euro, tõstame euro, nii kordi järjest.
Asi on selles, et Telia soovib jätta ainult uue nuti ja selle hinnapaketi, kõik vana loksub kaelas nagu tiksuv pomm omade vanade lahendustega, stardipaketid ja korrusmajainternetid jms. Neid pole palju, seega on vaja kõik viimasele versioonile viia.
Oma praeguste kanalitega saad igal juhul jätkata, tõsi, enamik teevad uuele minnes uued valikud ning selgub, et osa rämpskanaleid on võimalik välja jätta ning valida vaid oluline, nii saab ka hinna samaks. |
Kuna õnneks ei ole kohustust vahetada, siis ei kavatse ka seekord vahetada oma praegust vana NutiTV'd välja, sest juba alguses, kui selle uue kampaania algas, oleks minu jaoks arve kasvanud 6 eurot juba niigi kallile hinnale lisaks, ja praegu juba rohkem, saades selle lisaraha eest vastu funktsioone, millest pole siiani puudust tundnud.
Vanadest lahendustest veel - endiselt pole alternatiivi vanale Kodulahenduse ADSL-ühendusele, aga need on ka teie jaoks pomm kaelas? Üks hetk lülitatakse nüüd need vana ühenduse kasutajad lihtsalt tagant ära? Pole mingit viimast versiooni, millele üle/edasi minna... Kuigi teises teemas oli juttu, et ka 4G püsika variant peaks tekkima nähtavale iseteenindusse, siis ei ole minul seda mitte, samuti on kadunud ära võimalus hinnapakkumist arvutada-küsida netiühendusele.
_________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help! |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
29.04.2016 09:09:43
|
|
|
| lightbluefox kirjutas: |
| Kas motorola peal on uus nutiTV keskkond ka kuidagimoodi aeglasem/kiirem kui vana? |
Aeglasem.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 09:14:36
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| tsitaat: |
Vanadest lahendustest veel - endiselt pole alternatiivi vanale Kodulahenduse ADSL-ühendusele, aga need on ka teie jaoks pomm kaelas?
|
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8500924#8500924
| Tanel@20.01.2015 kirjutas: |
Vasekaabli kasutajatele infot (viibin praegu EMT-Elion seminaril)
Vaskvõrgu võimekus
VDSL2 800m (40-60Mbit/s)
VDSL2 17a vectoring 600m (100Mbit/s)
Vplus 400m (200Mbit/s)
G.FAST 200m (400Mbit/s)
G.FAST 100m (700-800Mbit/s) - test Šveitsis
Pilootprojektid 2015
Kommertsi 2016
Bell Labs
10Gbit/s @30m @ 500MHz (2 vasepaari)
1G Symmetrical @ 70m
2Gbit/s @350Mhz (1 vasepaar)
Plaan 3 aastaga 80% klientidest. |
|
Aga kui sa ei ole 800m raadiuses, siis saadavad su pikalt ja nii jääb.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
29.04.2016 09:21:19
|
|
|
Vanadest lahendustest veel - endiselt pole alternatiivi vanale Kodulahenduse ADSL-ühendusele, aga need on ka teie jaoks pomm kaelas?
|
Vaskvõrgu võimekus
VDSL2 800m (40-60Mbit/s)
Vplus 400m (200Mbit/s)
G.FAST 200m (400Mbit/s)
Pilootprojektid 2015
Kommertsi 2016
Bell Labs
1G Symmetrical @ 70m
|
Seda infot olen siit kuskilt teemast märganud jah, aga see ei toida, mul pole mitte 800m vaid 1850m hetkel...ja ei tea keegi öelda, kas üldse ja kui, siis kuna, tekitaks kapi ka kusagile alevi keskele mõistlikusse kaugusse.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 09:28:39
|
|
|
| Charly, mobiilset 4G püsiühendust ei kannata teha? |
Mul ühel tuttaval oli alguses, kui oli vähe kasutajaid, kõik ilus, nüüd võib tippajal lubatud kiirustest ainult und näha. S*** lahendus tegelikult. Teliale hea odav pakkuda, kliendile aga rõõmu kauaks ei ole. Juba praegu müüvad üle tegelike võimete seda ühendust.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
29.04.2016 09:29:37
|
|
|
Ma olen ka ca kilomeetri kaugusel VDSL-ist. Tulevik on tume, keegi ei tea ja lootust ei anna.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 09:33:54
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Ma olen ka ca kilomeetri kaugusel VDSL-ist. Tulevik on tume, keegi ei tea ja lootust ei anna. |
Ma olen sama kaugel. Samas on mul üle tänava optika olemas. Ainult jubedalt raha tahavad selle eest, aga ma olen murdumas juba.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
29.04.2016 09:42:05
|
|
|
| Charly, mobiilset 4G püsiühendust ei kannata teha? |
Ilmselt peab selleks leidma aega, et kuskile esindusse minna, ja loota, et seal letis piisavalt pädev teenindaja on, sest jah, iseteeninduses mul seda valikut ei pakuta, kuigi indrekp vist 4G püsika teemas kunagi mainis, et see võimalus peaks sinnagi nähtavale tekkima?
Telefoniga speedtesti tehes saab enamasti ikka 30-40 mega kätte, mast peaks ka olema vähem kui kilomeetri peal olemas.
ELASA/EstWin kaableid ka justkui peaks veetama siiapoole kusagilt, aga näha pole veel.
Tõenäoliselt jõuan enne siit ära kolida, kui midagi muutub.
Naljakas on muidugi see, et hetkel on poolel alevil VDSL-võimekus, lähim maja, kus see on, on napp 300m eemal, aga jah, jaamakapp pidi olema kusagil alevi vastasservas, täiesti absurdses asukohas.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
29.04.2016 09:47:18
|
|
|
|
Vaskvõrgu võimekus
VDSL2 800m (40-60Mbit/s)
Vplus 400m (200Mbit/s)
G.FAST 200m (400Mbit/s)
Pilootprojektid 2015
Kommertsi 2016
Bell Labs
1G Symmetrical @ 70m
|
Plaan oleks hea - ma vaevalt mingi 100m kaugusel Aga vaadates millised on täna VDSL2 hinnad siis ma isegi ei tahaks teada palju see 100+ ühendus maksma hakkaks. Ilmselt tunduvalt rohkem kui seda maksavad valguskaabli kliendid
viimati muutis Osiris 29.04.2016 09:47:41, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
29.04.2016 09:47:31
|
|
|
Miks sa 123 ja valik 2 peale ei helista? SIM kaarti pead pisut ootama vs esindusse.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
1 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
29.04.2016 10:10:05
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Nendele, kes Amino peal veel elavad - kas Telia enam mingeid soodukaid ei paku Arrisele üleminekul? |
Kuni 6 kuud üürisoodustust sai. 11.94€ säästu. Samas , no mai tea.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
29.04.2016 10:15:50
|
|
|
| Nendele, kes Amino peal veel elavad - kas Telia enam mingeid soodukaid ei paku Arrisele üleminekul? |
Hiljuti oli 29€ + 2 aastat orjaaega.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
29.04.2016 10:16:56
|
|
|
Sõltub kundest ilmselt. Ärikliendina saad motorola 20 eurtsi eest.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 10:40:39
|
|
|
| ready kirjutas: |
| Hetkel on müügimeeste ja muidumeeste kõlavad sloganid ja reaalsusest targalt vaikitakse. |
Ise kah aru saad, mis jama ajad? Oled pahane, ärritunud, seda mõistan, kuid ajada sellist jama tõe pähe (sinu subjektiivne arvamus ei tee arvamusest objektiivset "tõde".)
Kui Sul on täpsemat infot, kust selline väide tuleb, on mõistlik see kohe lisada, mitte arvamise pähe kreeni vajuda.
Ükskikklientidele ei arendata teenuseid. See on massidele ja sealt tuleb fookus. Vana on vana - legacy ja EOL! Tõsiselt, andke mulle teada, kui Telia on ainus, kes vanadelt teenustelt, platvormidelt, tahavad kasutajaid uuele liikuma. Tavapärane liikumine.
Mida täpsemalt maha vaigitakse?
viimati muutis armjan 29.04.2016 10:49:33, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.04.2016 10:47:12
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Kuni 6 kuud üürisoodustust sai. 11.94€ säästu. Samas , no mai tea. |
Parem kui mitte midagi. Kindlasti oleks saanud Aminote väljapuksimist kiirendada sellega, et määrata teatud kuupäev, mil Aminol saba seinast tõmmatakse, ja selle kuupäevani Arris soodustingimustel vms. Siis poleks tõenäoliselt ka seda kisa 2€ ümber praegu.
Starman ju teeb hetkel sarnast asja, aga tunduvalt nahaalsemalt - analoog kinni ja kõik. Ei mingeid soodustingimustel uusi seadmeid ega midagi. Tean mitut perekonda Mustamäel, kes peavad oma toimivaid seadmeid hakkama täishinna eest välja vahetama. Starmani klienditeenindusest öeldi, et kahju küll, aga nii on - võta või jäta.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2016 10:56:30
|
|
|
| lightbluefox kirjutas: |
| Kas motorola peal on uus nutiTV keskkond ka kuidagimoodi aeglasem/kiirem kui vana? |
ja jubedalt aeglane, see see kõige hullem ongi (ämmal on, nii et tean omast käest)
Vana nuti on krd kiire, uuendamine võrduks kiviaega tagasi lendamisega
Kohe öldakse selle peale, et osta arris
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 29.04.2016 10:58:04, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2016 11:00:04
|
|
|
jääb tööle, aga tundub, et see on hetkel vaheetapp....varsti väänatakse vabatahtlikult sunniviisiliselt uus kaela
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
29.04.2016 11:03:48
|
|
|
| Oot, kas vana jäetakse üldse paralleelselt tööle või läheb ikkagi maha? |
Tsitaat uudisest: «Loomulikult jäävad ka vana nuti-TV kasutajatele kõik nende harjumuspärased võimalused ja teenused avatuks, kuid hakkame liikuma selle suunas, et ühel hetkel vana ja tehnoloogiliselt aegunud versioon väärikalt pensionile saata,» lisas Anton.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 11:04:53
|
|
|
Demagoogia aga väitke vastu.
4+ aastat vana nutitelefon vs 2 aastat vana nuti (oma aja lipulaevad). On suur vahe küll. Samamoodi on Motorola VS Arris.
Ei peaks olema kellelegi üllatus.
Kõige parem lahendus, minu meelest, on rent. Sellega saab 3 aastat garantiid, boksi lõpphind (igakuise üüri tasumisel) jääb madalamaks väljaostuhinnaga ja lisaks saad igal hetkel seadme uuema vastu vahetada.
võimalused on antud, proovige. Renti saab suvalisel ajal ka lõpetada (üüriseade tuleb sel juhul tagastada). Igal juhul win-win.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.04.2016 11:49:47
|
|
|
armjan, pole mõtet seda enam siin teemas rõhuda, on neid kes kasutavad juba uut ja on eelistest aru saanud ning puldiga rahul. On neid kellel võtab see üleminek koos põnevate kommentaaridega kauem aega.
Tean ka inimesi kes justnimelt ei vaheta oma kineskooptelerit välja, sest neil pole midagi uut vaja, ongi selle kineskoobi ja aminoga. Mis me siin ikka siis peale surume. Lihtsalt teenuse eest hakkad maksma võrdselt kõikidega.
Ennustan ette, et kuna hinnad ühtlustuvad siis lihtsalt mingi hetk viiakse ka kliendi teenuse nimetus üle TeliaTV teenusele koos paketiga, küll aga jah, seni kuni surm lahutab kliendi vanast menüüst, tänu amino surmale või vana puldi surmale motorola korral ning klient hangib kas soodustingimustel arrise või siis motorolale uue puldi.
Müüdid tekivad ka siin teemas nii nagu uue nuti puldiga tekkis, kaovad numbrid ja jura ja jama. Tänaseks on selgunud, et reaalne klient kodus ütleb, et jumala lihtne ju.
Nüüd keerutatakse siin teemas, et Motorola läheb sigaaeglaseks uue menüüga, see on müüt. Jah, Motorola on aeglasem kui Arris aga mitte nii aeglane, et kasutada ei saaks, täiesti rahuldav on. Samas eks on rohkem kannatamatuid inimesi kui mina.
Tõsi Samsung Galaxy S2 annab kindlasti ka Android Lollipopi peale panna ja ta kindlasti on aeglasem kui vana 2.2 versioon. Ärgem unustagem, et Amino on aastast 2005 toodetud ja Motorola VIP1903 ja VIP1003 pisut uuemad kuid oma aja on nad rõõmsalt ära elanud ja kulud ära teeninud.
Seega teibki tunne, nagu menüü või tarkvara oleks seadme aegluses süüdi, ei ole, asjad arenevad ja riistvara muutub ajas vananevaks rauaks.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 11:51:22
|
|
|
| armjan kirjutas: |
4+ aastat vana nutitelefon vs 2 aastat vana nuti (oma aja lipulaevad). On suur vahe küll. Samamoodi on Motorola VS Arris.
|
Enamus interface aeglusest on selgelt arendaja tegemata töö. Tegelikult pole praktiliselt kellelegi vaja neid animatsioone ja sujuvaid üleminekuid. UI disaini tüübid kas ei oska või ei taha asja toimivaks teha.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 11:59:07
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
|
Enamus interface aeglusest on selgelt arendaja tegemata töö. Tegelikult pole praktiliselt kellelegi vaja neid animatsioone ja sujuvaid üleminekuid. UI disaini tüübid kas ei oska või ei taha asja toimivaks teha. |
Raud on oluline. Sellest ei saa, ükskõik, kui palju soovid, üle vaadata. teenust ei saa jätta seisma seniks, kuni kõikidel uued võimsamad seadmed ja siis tuleme uuega välja. See ei tööta niipidi, tahad seda või mitte.
Motorolad ON vanad, selle üle ei saa vaielda! Jõudlus väiksem, aeg edasi liikunud.
Teeme kõik, et üleminek oleks mugavam ja sujuvam. Niisama ei istuta. Arendaja tehtud töö ei muuda kuidagi boksis olevat rauda.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2016 11:59:30
|
|
|
ja lisaks saad igal hetkel seadme uuema vastu vahetada.
|
mida vahetada, kui midagi uut ei tule ju asemele (arrisele)
Ja aeglane on motorola igast otsast uuega vs vanaga. ei ole siin mingit müüti
Sukeldujaga nõus, kusagil on arendusega natukene puusse pandud, et ei saa asja kiiremaks ajada
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 12:08:12
|
|
|
| Demagoogia aga väitke vastu. |
OK, väidan vastu Ma ei näe kummagi, ei telefoni ega nutiTV puhul praegu seda olulist ja põhimõttelist tehnoloogilist uuendust, mis mingist piirist vanemad mudelid automaatselt kasutuks muudaks. Telefoniga rääkimiseks ning peldikus delfi lugemiseks kärab ka see 4 aastat vana nutitelefon küll, no ei ole vahepeal midagi nii revolutsioonilist tekkinud et peaks minema kohe praegu mingi 800+ rahaga uut tipptelefoni hankima. Samamoodi võib ju seda nutiTV menüüd lihvida ning mingit versiooni sellest uhkelt uueks ja teist vanaks nimetada, aga põhifunktsionaalsus on ju ikka samaks jäänud, valdavalt SD-kvaliteedis liikuva pildi näitamine ja kanalite vahetamine. Olen nõus et Amino hakkab küll vanaks jääma, aga lõplikult on see vana alles sellel ilusal päeval kui lõpetatakse täielikult SD-kvaliteediga sisu edastamine. Võimetus normaalselt näidata mingit mõttetut blingi täiskirjutatud menüüd ei tee digiboksi veel moraalselt vananenuks.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lempzz
HV kasutaja

|
29.04.2016 12:10:07
|
|
|
Olen isegi kaalunud uuele TV-le üleminekut.
Üritasin seda harjutada prooviperioodil ja oma LG telekas. Kahjuks jah- see uue TV UI on liialt paljude viledega, mida ei oleks mulle vaja. Ja puldiga võimlemine ka tülikas.
Kui arendajad arendaks juurde võimaluse kliendil oma parema äranägemise järgi UI-d kohendada (nt kanalite logod võtavad ruumi; kava inforiba kanali all võiks pikem olla, mitte näidata neid funktsioone mis pole tellitud jne), siis ehk üritaks uuesti. Ja loomulikult võiks olla võimalus kasutajatel oma skin´e kasutada. Seni aga jätkan vana kasutamist.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 12:17:38
|
|
|
Motorolad ON vanad, selle üle ei saa vaielda! Jõudlus väiksem, aeg edasi liikunud.
Teeme kõik, et üleminek oleks mugavam ja sujuvam. Niisama ei istuta. Arendaja tehtud töö ei muuda kuidagi boksis olevat rauda. |
Aga kas te võite selle peale mürki võtta et koodi pole enam rohkem võimalik optimeerida? See et üks lihtne kasutajaliides nõuab nii võimsat rauda on lihtsalt uskumatu tegelikult. Kui meenutada uue nutiTV algusaegu, siis välja tulles ei tahtnud see menüü üldse kuhugipoole liikuda... Hiljem muudeti asi normaalseks. Mis siis vahepeal niiväga juhtunud on et see jälle aeglaseks läks? Tundub tobe et boks, mis suudab täita oma põhifunktsiooni (videote dekodeerimine) korralikult, ei suuda liigutada mingeid tühiseid menüüsid...
viimati muutis -parun- 29.04.2016 12:19:16, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 12:28:10
|
|
|
|
Enamus interface aeglusest on selgelt arendaja tegemata töö. Tegelikult pole praktiliselt kellelegi vaja neid animatsioone ja sujuvaid üleminekuid. UI disaini tüübid kas ei oska või ei taha asja toimivaks teha. |
Raud on oluline. Sellest ei saa, ükskõik, kui palju soovid, üle vaadata. teenust ei saa jätta seisma seniks, kuni kõikidel uued võimsamad seadmed ja siis tuleme uuega välja. See ei tööta niipidi, tahad seda või mitte.
Teeme kõik, et üleminek oleks mugavam ja sujuvam. Niisama ei istuta. Arendaja tehtud töö ei muuda kuidagi boksis olevat rauda. |
Samal ajal vana nutiTV töötab nagu kulda. Kiiresti ja probleemivabalt. Üksi raud ei saa põhimõtteliselt kiiresti jooksutada UI-d, mis on by design tehtud mõttetuid kellasid ja vilesid jooksutama. Kusjuures Telia on suutnud samade põhimõtete järgi ära hävitada ka oma webilehekülje muutes selle arvutis praktililselt kasutamatuks okseks. Mingid sujuvalt väljakeritavad menüüd meeldivad ainult turunduse inimestele ja sedagi ainult lühikest aega. Wow läheb üle, aga aeglus jääb.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
29.04.2016 12:30:51
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
Tundub tobe et boks, mis suudab täita oma põhifunktsiooni (videote dekodeerimine) korralikult, ei suuda liigutada mingeid tühiseid menüüsid...  |
Sest video rauas dekodeerimine ja UI liigutamine on kaks täiesti eri asja...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 12:39:52
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Tundub tobe et boks, mis suudab täita oma põhifunktsiooni (videote dekodeerimine) korralikult, ei suuda liigutada mingeid tühiseid menüüsid...  |
Sest video rauas dekodeerimine ja UI liigutamine on kaks täiesti eri asja...  |
Seda enam ei tohiks kasutajaliides mingist väikesest tuuningust aeglaseks minna...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
29.04.2016 12:52:07
|
|
|
Ma ei tea, kas asi muutunud vahepeal on, aga veel mõned ajad tagasi jooksutas UI'd ju mingi vana opera brauser ja kogu asi on kribatud javascriptis. (Pult käitub klaviatuurina)
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
29.04.2016 13:03:54
|
|
|
| Seda enam ei tohiks kasutajaliides mingist väikesest tuuningust aeglaseks minna... |
Vastupidi, pigem...
Ma ei tea küll Arrise riistvarast midagi, aga analoogne näide on igasugu WD Playerid oma Sigma kiibistikega.
(Või Raspberry PI ja Kodi)
Videodekoodri osa jaoks 1080p x264 pole absoluutselt mingi probleem, küll aga on karpide enda CPU osa niivõrd nõrk, et kogu UI läägib ikka mõnuga.
Ehk siis point selles, et video dekodeerimise ja UI joonistamisega tegelevad SoC`i täiesti erinevad osad.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Inimene123
HV kasutaja
|
29.04.2016 13:39:33
|
|
|
Mind ikka see 2€ häirib. Kas või põhimõtte pärast. Niikuinii kasutan ma Telia teenuseid pärast kõiki nende vangerdusi veel väga marginaalselt, aga siiski. Praeguselt tasemelt +2€ on mul laias laastus +20%. No ei saa niimoodi teenuseid hinnastada! Ega siis nüüd nii järsult need kulud ikka kasvanud ei ole... Telia on suht stabiilselt kõrge rentaablusega, kus see valus kulude kasv siin on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
29.04.2016 14:31:05
|
|
|
Ma tänan jumalat et telia seltsimehed ei hakka valmistama autosid (ehk? seepi hakkavad ju) - sest kujutage ette kuidas nad lahendaks roolimise, pedaalid ja käiguvahetuse ning millised oleks vabandused kui kaks aastat vanal autol näiteks roolimine enam ei töötaks sest soft...
| indrekp kirjutas: |
| Vanal puldil pole minumeelest ühtegi head kohta kuhu oleks võinud mäppida back nupu, et seda pulti vaatamata tabada. |
Kui vana S2 puldi peal pole telia arvates nuppu kuhu remappida vajalik "Back" siis nad võiks natuke seda pulti ikka ise vaadata ka - on olemas nupp nii "LAST CH(annel)" kui noolega back, mõlemad saadaval nooleratta vahetus läheduses et täita "pimedas leidmise" tingimust. Siit edasi on ainult soovimatus, SOOVIMATUS seda teha sest keegi selles majas kes ei saa aru et on ettevõttele kui pomm jala otsas, on hankinud lattu tonnides neid nn pulte, mida vaja maha müüa.
On ka arulage rääkida et Motorola on iganenud sest ei suuda üle võlli aetud GUId kräunutada, saage aru - Motorola on loodud ikkagi boksiks mille eesmärk on normaalselt kanaleid vahetada ning täita kasutaja õigustatud ootust näha selle abil telekanaleid. ...telekanaleid, ma ütlesin - mitte kräunuvat GUI'd. Väga hästi iseloomistab olukorda eile K2 Komöödiaõhtu skets telefonipoest - täpselt nii absurd see praegu ongi. Pakutakse ükskõik mida tegevaid tilulilusid, aga seadme mõte on juba unustatud.
Motorola oleks alles siis vana kui võrk hakkaks pakuma .256 koodekil UHD sisu, seni kui lagi on .264 SD/HD - on tegemist lihtviisilise "uue" pähemäärimisega.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 14:41:42
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
|
Sukeldujaga nõus, kusagil on arendusega natukene puusse pandud, et ei saa asja kiiremaks ajada |
Kus on mainitud, et Motorola VS Arris performi vahe on müüt? See on fakt, mitte müüt.
midagi asemele JU (!!!!!????) ei tule - Millest selline väide? Muidugi tuleb! Lihtsalt Telia ei anna iganädalasi raporteid laiale kasutajaskonnale.
Arendused puusse või mitte, alati saab paremini. Näed viga alita, tule ja aita. Kõva sõna oskab igaüks anda. Suured teadjad kaante lugemise pealt. Sorry, mehed, me ei seisa paigal vaid töö käib iga päev!
Etteruttavalt - menüü kiiremaks tegemine nii Arrise kui Motorola jaoks on reaalselt plaanis. See vajab uuemate frameworkide kasutuselevõtmist.
Küsige, mitte arvake "kindlasti nii on".
| Etz kirjutas: |
Sest video rauas dekodeerimine ja UI liigutamine on kaks täiesti eri asja...  |
Nõus, Etz.
Siin on mitmeid, kes paistab, et köögipoolt ei tunne aga arvajana on targad. Ma püüan selliseid ignoreerida. Täna on mitu sellist kommentaari. Kui ise ei tea, ei tasu teadjaks end teha, võid rumal välja paista. targem on küsida.
| Inimene123 kirjutas: |
Mind ikka see 2€ häirib. Kas või põhimõtte pärast. Niikuinii kasutan ma Telia teenuseid pärast kõiki nende vangerdusi veel väga marginaalselt, aga siiski. Praeguselt tasemelt +2€ on mul laias laastus +20%. No ei saa niimoodi teenuseid hinnastada! Ega siis nüüd nii järsult need kulud ikka kasvanud ei ole... Telia on suht stabiilselt kõrge rentaablusega, kus see valus kulude kasv siin on.  |
Seal, kus 5 aastat hind kasutajale muutunud pole, kuid kulud köögis on olulise kasvu teinud. Juba sisu saamine on meeletu kallis. tehniline park, seadmete uuendamised, et teenus saaks toimida, laiendused, et teenust saaks tarbija, ja kõik muu.
Ma ei tea, kuidas Sinul, kuid 2011 aasta aprilli hinnad VS 2016 aprilli hinnad - on need samad?
Mõelgem veidi laiemalt, mitte ühest kitsast fookusest.
| Maldur kirjutas: |
| Ma tänan jumalat et telia seltsimehed ei hakka valmistama autosid |
tänud muretsemast. Ei hakka.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
29.04.2016 14:48:31
|
|
|
| Maldur kirjutas: |
| Ma tänan jumalat et telia seltsimehed ei hakka valmistama autosid |
tänud muretsemast. Ei hakka. |
Ega ma muretsenudki, ennist tänasin ju jumalat .
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
29.04.2016 15:05:14
|
|
|
Võrdlus tipptelefoniga... no ma ei tea, pingutatud. Arvestades seda rauda, mis neis sees on+arulagedad (tonni alla) hinnad.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 15:18:56
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
|
Sukeldujaga nõus, kusagil on arendusega natukene puusse pandud, et ei saa asja kiiremaks ajada |
Kus on mainitud, et Motorola VS Arris performi vahe on müüt? See on fakt, mitte müüt.
midagi asemele JU (!!!!!????) ei tule - Millest selline väide? Muidugi tuleb! Lihtsalt Telia ei anna iganädalasi raporteid laiale kasutajaskonnale.
Arendused puusse või mitte, alati saab paremini. Näed viga alita, tule ja aita. Kõva sõna oskab igaüks anda. Suured teadjad kaante lugemise pealt. Sorry, mehed, me ei seisa paigal vaid töö käib iga päev!
Etteruttavalt - menüü kiiremaks tegemine nii Arrise kui Motorola jaoks on reaalselt plaanis. See vajab uuemate frameworkide kasutuselevõtmist.
|
Nii vana ja usub ikka veel muinasjutte, et uue frameworki kasutuselevõtt annab parema jõudluse.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 16:04:48
|
|
|
Nii vana ja usub ikka veel muinasjutte, et uue frameworki kasutuselevõtt annab parema jõudluse.  |
sukelduja, las ma räägin enda eest ise. Mu kommentaar jääb selles siiski samaks (sinu skeptitsism ei ole siinkohal oluline, kuna sellel puudub reaalne alus)
Seda enam on Sul võimalus positiivselt üllatuda (enne tegu, siis loeme tibu)
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
29.04.2016 16:24:51
|
|
|
armjan, miks animatsioone menüüsse vaja on?
Vana menüü motorola peal ju töötab suht okeilt, vajalik info kah enam-vähem näha.
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 16:32:07
|
|
|
| taavi kirjutas: |
Vana menüü motorola peal ju töötab suht okeilt, vajalik info kah enam-vähem näha. |
Jalgratast pole vaja leiutada - animatsioonid on kasutusel suuremas osas softides tänapäeval. Miks need seal on, kui see on ebavajalik? Liikuvuse tunnetus, dünaamika haaratavus (silmale) on oluliselt parem.
100+ tuhat klienti, kui täna viia kõik tagasi vana peale, saaksime me verbaalset peksu mäekõrguselt rohkem kui saame nendelt, kes seni vanal on ja uuega võrdlusi teevad.
Kõikidele ei saa kunagi meeldida.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azex
HV vaatleja
|
29.04.2016 16:42:01
|
|
|
| Azex kirjutas: |
Minul on nii, et foxplay on aga GoT endiselt puudub kõikidest valikutest Motorola. |
Kuidas teistel? Peab olema nähtav. |
Eile õhtuse seisuga (28.04.2016) oli ka mulle 6. hooaja esimene osa valikusse tekkinud. Seda ei olnud veel 27ndal, 28nda hommikul ei proovinud.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
29.04.2016 16:44:12
|
|
|
Vana menüü motorola peal ju töötab suht okeilt, vajalik info kah enam-vähem näha. |
Jalgratast pole vaja leiutada - animatsioonid on kasutusel suuremas osas softides tänapäeval. Miks need seal on, kui see on ebavajalik? Liikuvuse tunnetus, dünaamika haaratavus (silmale) on oluliselt parem.
100+ tuhat klienti, kui täna viia kõik tagasi vana peale, saaksime me verbaalset peksu mäekõrguselt rohkem kui saame nendelt, kes seni vanal on ja uuega võrdlusi teevad.
Kõikidele ei saa kunagi meeldida. |
Kas ei võiks olla võimalus animatsioone sisse-välja lükata? See ei tohiks üldiselt keeruline olla. (Samas, ma pole selle UI koodi näinud, äkki on midagi eriti perversset seal)
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
29.04.2016 16:57:07
|
|
|
|
Need on seal, sest turundus nõuab seda. See liikuvuse tunnetus, dünaamika jne on "bullshit bingo" jaoks. Kui box kooleb selle pärast, et animatsioone on ilus vaadata, siis pole arendusmeeskonnas lihtsalt mitte kellelgi "mune", et seda välja ütelda. Vaatame tõele näkku. Menüü kujundus ei ole hetkel eesti turusituatsioonis mitte mingi müügipoint.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.04.2016 17:13:19
|
|
|
|
Need on seal, sest turundus nõuab seda. See liikuvuse tunnetus, dünaamika jne on "bullshit bingo" jaoks. Kui box kooleb selle pärast, et animatsioone on ilus vaadata, siis pole arendusmeeskonnas lihtsalt mitte kellelgi "mune", et seda välja ütelda. Vaatame tõele näkku. Menüü kujundus ei ole hetkel eesti turusituatsioonis mitte mingi müügipoint. |
Ühe tunnetus pole teise jaoks sobiv ja teise tunnetus pole kolmandale sobiv.
Neid ei eemaldata.
Sul on kogemusi, anna mulle siis reaalset materjali, millega tutvuda saan. Lisaks Sul on tendents negatiivsust pritsida. Ei lähe sellega kaasa, ei anna tulemust, kui subjektiivset palli veeretame. Sinu tõde on ainult sinu tõde. Vaata sellele näkku, palju tahad, Sina pole kõik.
Oled turundus, UX, disaini, arenduskunn, ole hea, tee paremini. Niisama õhku liigutada - pole selleks aega. Kõiges jama näha on sinu valik.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
29.04.2016 17:43:24
|
|
|
Aga samas on ju praegune Arris paari aasta pärast ka füüsiliselt ja moraalselt vananenud. Ja käitub arvatasvasti rohkem teo moodi.
Jahh VIP 1003 ja 1093 on juba praegu vanad. Kuid VIP1903 on üks hea omadus, mida ma siin ei reklaami. Kuna neid boxe levis nagunii vähevõitu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|