Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
15.04.2016 21:58:31
|
|
|
Ma lükkan ka kodust välja minnes tihti wifi välja, mis ta ikka nende võrkude otsimisega akut kulutab, kui nagunii ühtegi ei leia.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.04.2016 21:59:19
|
|
|
tänapäeva telefon ei kulutagi akut sellepeale. käi ajaga kaasas
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
15.04.2016 22:00:04
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
PCman kirjutas: |
Vaatasin siin oma mobiilse interneti statistikat.
Varem kui oli mingi 3G pakett milles 15G mahtu - tuli kuu keskmine tarbimine kuskil 0,8 - 0,9GB. Nüüd siis mobiilne elu koos 3GB mahuga. Tarbimisharjumused samad (kodus kasutab wifit) aga nädalaga on juba 1,3GB mahust läinud? |
easy, näiteks youtube läheb siis valib automaagiliselt kõrgema kvaliteedi (3G võrgus androidi YT näiteks üldse üle HQ ehk 480p vist ei läinudki, isegi käsitsi, võibolla nüüd läheb). Vaatad 10sek videot ära ja valid uue video siis kiirema netiga on seda eelmist juba rohkem ette laadinud kui aeglasemaga st mahukulu suurem aga sinule on kõik sama sest laadis taustal. Väikse telefoni ekraanil pole väga vahet ka näiteks kas sul on 720p või 1080p youtube video.
Lisaks igasugu muu liikuv sisu, starmani äpp nt valib videokvali kiiruse järgi jne jne jne. |
Juutuubi vaatan harva - ja kui vaatan siis koduse wifi võrguga. Igaljuhul paras müstika - kas väike "trikk" telia poolt, et saaks kasutajale näidata - sellest mahust on vähe - võta suurem ja kallim....
E-postiga midagi mahukat ei saada ja vastu ei võta ning manused tiritiakse alla ainult wifi võrgus. Ja isegi wifi võrgus ei tule nädalaga 1,3Gb täis - ka juutuubi videosid vaadates
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
15.04.2016 22:04:32
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Mida sellist sa siis mobiilis teed, et 20/5 väheks jääb? Mobiilis oleks isegi 5/1 täiesti kasutatav ja YT puhul ei anna see FHD pisikesel ekraanil mitte midagi peale enesetunde, et tuleb kõige kangema kvaliteediga. |
Tõenäoliselt oli see küsimus mu pihta? Ega ei teegi midagi erilist. Lihtsalt ma ei teagi miks,aga 4G taga on kõik silmapilkne võrreldes 20/5 wifi taga. YT, fotod google drive jne. Ega ma paha pärast, aga erinevus on olemas ja korralik. Täpsemalt peaksin siis testima hakkama, et erinevusi võrrelda. Võib sportlikust huvist seda muidugi teha ka.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
15.04.2016 22:06:14
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
tänapäeva telefon ei kulutagi akut sellepeale. käi ajaga kaasas |
See kui ekraanil näitab et akut kulutas Android system mitte wifi ei tähenda veel seda, et wifi akut ei võta.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.04.2016 22:08:09
|
|
|
Ei tea, pole android systemit mis akut kulutaks
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
15.04.2016 22:12:27
|
|
|
no katkine õun näitab seal midagi muud(ei oska öelda mida kuna pole kasutanud), aga mõte jääb samaks
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
16.04.2016 10:51:26
|
|
|
Varem kui oli mingi 3G pakett milles 15G mahtu - tuli kuu keskmine tarbimine kuskil 0,8 - 0,9GB. Nüüd siis mobiilne elu koos 3GB mahuga. Tarbimisharjumused samad (kodus kasutab wifit) aga nädalaga on juba 1,3GB mahust läinud? |
easy, näiteks youtube läheb siis valib automaagiliselt kõrgema kvaliteedi (3G võrgus androidi YT näiteks üldse üle HQ ehk 480p vist ei läinudki, isegi käsitsi, võibolla nüüd läheb). Vaatad 10sek videot ära ja valid uue video siis kiirema netiga on seda eelmist juba rohkem ette laadinud kui aeglasemaga st mahukulu suurem aga sinule on kõik sama sest laadis taustal. Väikse telefoni ekraanil pole väga vahet ka näiteks kas sul on 720p või 1080p youtube video.
Lisaks igasugu muu liikuv sisu, starmani äpp nt valib videokvali kiiruse järgi jne jne jne. |
Juutuubi vaatan harva - ja kui vaatan siis koduse wifi võrguga. Igaljuhul paras müstika - kas väike "trikk" telia poolt, et saaks kasutajale näidata - sellest mahust on vähe - võta suurem ja kallim....
E-postiga midagi mahukat ei saada ja vastu ei võta ning manused tiritiakse alla ainult wifi võrgus. Ja isegi wifi võrgus ei tule nädalaga 1,3Gb täis - ka juutuubi videosid vaadates  |
Ükski opekas ei tohi petta selle mahuga, ma arvan et institutsioonid teevad ata ata.
Sul on mingi kala seal. Mingid uuendused? Äpid? Telefoni uuendus? Mina ei uuenda igapäevaselt äppe, pigem kord kuus kogemata ja siis tuleb ikka päris suur maht
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
29.04.2016 08:33:12
|
|
|
Kas telia on ühepoolselt vanade pakettide kallale läinud? Mul on mobiilis mingi vanem mobiilse interneti pakett, kus mahu täitumisel kiirus maha tõmmati. Nüüd keeratakse kogu liiklus kinni ja proovitakse browseris mingit lisamahu lehte näidata, mis ei tööta. Pole tükk aega mahtu ületanud, vanasti tulid meilid ikka kohale. Kas ma olen mingi muudatuse teavituse maha maganud?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
29.04.2016 08:48:44
|
|
|
E-postiga midagi mahukat ei saada ja vastu ei võta ning manused tiritiakse alla ainult wifi võrgus. Ja isegi wifi võrgus ei tule nädalaga 1,3Gb täis - ka juutuubi videosid vaadates  |
Ükski opekas ei tohi petta selle mahuga, ma arvan et institutsioonid teevad ata ata.
Sul on mingi kala seal. Mingid uuendused? Äpid? Telefoni uuendus? Mina ei uuenda igapäevaselt äppe, pigem kord kuus kogemata ja siis tuleb ikka päris suur maht |
Et siis 3G võrgus polnud miskit kala ja nüüd järsku 4G võrgus mingi jama tekkinud? Kõik softiuuendused teeb koduses wifi võrgus. Igaltpoolt on ära võetud linnukesed, et kasutaks mobiilivõrgus madalamat kvaliteeti. Aga ei - 3 nädalaga 2,97GB mahust läinud.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
29.04.2016 09:14:31
|
|
|
Mis selle paketi täpne nimetus võis olla? Vanades pakettides, näiteks Diili omades ei keerata liiklust kinni, vaid jääb 64 Kbit/s.
Mobiiline internet arvutis paketid omavad kõik suunamist emt.ee/lisamaht peale. Nii on juba aastaid olnud. Üldtingimustes on muidugi klausel tõesti olemas, kus 1 kuu klienti ette teavitades saab muuta.
Taoline küsimus oleks info@telia.ee pärusmaa, sest lampi ei vastaks ma otse telefoniski sellise küsimise peale arvestades muudatuste armaadat.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.04.2016 12:42:24
|
|
|
Sul on mingi kala seal. Mingid uuendused? Äpid? Telefoni uuendus? Mina ei uuenda igapäevaselt äppe, pigem kord kuus kogemata ja siis tuleb ikka päris suur maht |
Et siis 3G võrgus polnud miskit kala ja nüüd järsku 4G võrgus mingi jama tekkinud? Kõik softiuuendused teeb koduses wifi võrgus. Igaltpoolt on ära võetud linnukesed, et kasutaks mobiilivõrgus madalamat kvaliteeti. Aga ei - 3 nädalaga 2,97GB mahust läinud. |
andmeliikluse haldamise alt või kuskilt seadetest peaks nägema mis äpp palju kasutanud on. Eri telefonidel tuleb ilmselt eri kohast. vaata äkki leiad.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.04.2016 13:00:47
|
|
|
RustyZ, Ma oma Galaxy S7 andmekasutuse alt vaatasin just huvi pärast ja erinevused on märkimisväärsed
Telefon näitab kasutust alates 1 aprill 3,71 giga ja iseteeninduses näitab hetkel 14 giga. Mul oli siiani kuulimiit 12 giga paketis, aga kuna see nädal tagasi sai täis, siis küsisin suuremat paketti ja sain mahu 24 giga peale.
Telefoni loendurit arvestades piisaks ka 5 gigast kuus umbes.
Kõige magusam amps on kuu alguses öösel vastu reedet kui ma ise magusat und lasin enne tööpäeva hommikut
Siis on eristuse peal kirjas kell 00:45 ja sessiooni kestvus 33 minutit - 5,1 giga
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.04.2016 15:49:52
|
|
|
olafsand kirjutas: |
RustyZ, Ma oma Galaxy S7 andmekasutuse alt vaatasin just huvi pärast ja erinevused on märkimisväärsed
Telefon näitab kasutust alates 1 aprill 3,71 giga ja iseteeninduses näitab hetkel 14 giga. Mul oli siiani kuulimiit 12 giga paketis, aga kuna see nädal tagasi sai täis, siis küsisin suuremat paketti ja sain mahu 24 giga peale.
Telefoni loendurit arvestades piisaks ka 5 gigast kuus umbes.
Kõige magusam amps on kuu alguses öösel vastu reedet kui ma ise magusat und lasin enne tööpäeva hommikut
Siis on eristuse peal kirjas kell 00:45 ja sessiooni kestvus 33 minutit - 5,1 giga |
Kindel et sa oma simi andmeid mingi kahtlase rakenduse abil kuskile saatnud pole? Mingi kala on ju sest nii suurt vahet ei tohiks olla. Mingi vahe on ok aga no nii suur on ebareaalne. Sul on ainult üks number seal paketis? Emt mobiilses elus on maht nt jagatud kogu perele. Kui need faktod kontrollitud siis ma edastaks kogu info mis välja puurind oled ikkagi neile uuesti kui sa just seda teinud pole.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.04.2016 16:05:51
|
|
|
RustyZ, ei ole üldse kindel, aga omateada ei ole saatnud. 1 number on jah. Nüüd ei teagi kuidas asi kontrollialla saada. Reset ei pruugi ju asja lahendada
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
29.04.2016 16:31:27
|
|
|
Hea oleks teada, kuidas operaatoritel see loendur töötab. Kehva levi puhul võib olla päris suur erinevus, kas loetakse mastist välja saadetud pakette või kohale jõudnud pakette kui kehva levi puhul korratakse paketi saatmist kui see kohale ei jõua ja kehvemal juhul võib selline erinevus isegi tekkida.
Ilma staatilise ip-ta on see muidugi kahtlane kuid on ka selline võimalus, et keegi pommitab sisenevate pakettidega ja kuna telefon sisenevaid pakette vastu ei võta, siis ei kajastu see maht ka telefoni loenduris.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
29.04.2016 16:41:59
|
|
|
tea kumba andmemahtu uskuda - reeglina üle 1GB ei lähegi kui just puhkuste ajad välja jätta siis olen ka 5GB'ni jõudnud, kuid hind on see mis mind on paigas hoidnud
Spoiler 
ilmselt siis ikka 30GB
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.04.2016 17:02:21
|
|
|
RustyZ, ei ole üldse kindel, aga omateada ei ole saatnud. 1 number on jah. Nüüd ei teagi kuidas asi kontrollialla saada. Reset ei pruugi ju asja lahendada  |
Ma arvan et teavita neid sellest võimalikult detailselt. Huvitav kus telialaste päästeingel indrekp nüüd on.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.04.2016 18:27:35
|
|
|
RustyZ, ei ole üldse kindel, aga omateada ei ole saatnud. 1 number on jah. Nüüd ei teagi kuidas asi kontrollialla saada. Reset ei pruugi ju asja lahendada  |
Ma arvan et teavita neid sellest võimalikult detailselt. Huvitav kus telialaste päästeingel indrekp nüüd on. |
Kirjutasin online klienditeenindusele. Sealne tütarlaps nentis ka, et vahe on ikka liiga suur, väike erinevus võib olla telefonis ja nende süsteemis. Soovitas 123 kaudu klahv kolme alt tehnikaosakonnaga suhelda. Samas mida ma ütlen neile? Et erinevus on nii suur? Raudselt olen lõpuks ise kaamel ja telefoni loenduri nullinud vms
Olen varemgi kuskilt kuulnud, et telefoni loendurit ei saa uskuda ja operaatori juures numbrid on õiged. Telefonis muidugi on loendusri juures märge ka, et need numbrid erinevad operaatori omadest, aga nii suur erinevus on väga kahtlane.
Huvitav, kui täpselt need sessioonid kajastuvad väljavõttes? Teeks loomkatse, 23:59 laseks telefoni loenduri nulli ja hommikul võrdleks iseteeninduses konkreetse kuupäeva (30.04 öö) näitusid
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
29.04.2016 21:47:59
|
|
|
Kes seda teab, tee proovi. Näiteks Tele2 puhul kajastuvad (subjektiivne mulje) üsna mööda...
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.04.2016 22:06:12
|
|
|
Teen ära...kell 23:00 viskan telefonis loenduri nulli ja hommikul 8:00 teen kontrolli
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
pimekaru
HV vaatleja
|
29.04.2016 22:19:12
|
|
|
Samal ajal tee lennurežiimi ja tagasi, et fikseerida algus ja lõpp ka võrgu jaoks. Vastasel korral võrreldakse erinevaid perioode.
Teen ära...kell 23:00 viskan telefonis loenduri nulli ja hommikul 8:00 teen kontrolli  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.04.2016 22:29:33
|
|
|
Jauramisest ei ole kasu. Kui soovitati tehnilisse helistada siis helista. Saad murele äkki kiiremini lahenduse...
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.05.2016 17:55:15
|
|
|
pimekaru kirjutas: |
Samal ajal tee lennurežiimi ja tagasi, et fikseerida algus ja lõpp ka võrgu jaoks. Vastasel korral võrreldakse erinevaid perioode.
Teen ära...kell 23:00 viskan telefonis loenduri nulli ja hommikul 8:00 teen kontrolli  |
|
Nullimise koht puudub telefonis ...hea küll, shutdown telfule siis ...head ööd!
Tundub, et mu telfu ikka omasoodu siis tegutseb. Lükkasin telefoni välja ja öö oligi kasutuseta
Hetkel loendur on alustanud otsast peale, sest esimene kuupäev täna. Lasen nüüd paar päeva toimetada ja siis võrdlen
Seda hetkel väga hea teha ka, sest S7 viimane update sisaldab mingit jama ja wifi küljes saab max 2h SOT, 4G või üldse mobiilse küljes olles 6h
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
03.05.2016 21:37:53
|
|
|
taavi kirjutas: |
Kas telia on ühepoolselt vanade pakettide kallale läinud? Mul on mobiilis mingi vanem mobiilse interneti pakett, kus mahu täitumisel kiirus maha tõmmati. Nüüd keeratakse kogu liiklus kinni ja proovitakse browseris mingit lisamahu lehte näidata, mis ei tööta. Pole tükk aega mahtu ületanud, vanasti tulid meilid ikka kohale. Kas ma olen mingi muudatuse teavituse maha maganud? |
telia spami näitamise leht oli lihtsalt katki, väidetavalt numbri tuvastamine ei toiminud. vahepeal nägin lausa teise kasutaja interneti kasutamise andmeid. kiirema intrerneti või lisamahu müümiseks mingile reklaami lehele redirectimine on retarded.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|