Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Mobiilne Internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 215, 216, 217  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.04.2016 21:58:31 vasta tsitaadiga

Ma lükkan ka kodust välja minnes tihti wifi välja, mis ta ikka nende võrkude otsimisega akut kulutab, kui nagunii ühtegi ei leia.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 15.04.2016 21:59:19 vasta tsitaadiga

tänapäeva telefon ei kulutagi akut sellepeale. käi ajaga kaasas
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 15.04.2016 22:00:04 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
PCman kirjutas:
Vaatasin siin oma mobiilse interneti statistikat.

Varem kui oli mingi 3G pakett milles 15G mahtu - tuli kuu keskmine tarbimine kuskil 0,8 - 0,9GB. Nüüd siis mobiilne elu koos 3GB mahuga. Tarbimisharjumused samad (kodus kasutab wifit) aga nädalaga on juba 1,3GB mahust läinud?

easy, näiteks youtube läheb siis valib automaagiliselt kõrgema kvaliteedi (3G võrgus androidi YT näiteks üldse üle HQ ehk 480p vist ei läinudki, isegi käsitsi, võibolla nüüd läheb). Vaatad 10sek videot ära ja valid uue video siis kiirema netiga on seda eelmist juba rohkem ette laadinud kui aeglasemaga st mahukulu suurem aga sinule on kõik sama sest laadis taustal. Väikse telefoni ekraanil pole väga vahet ka näiteks kas sul on 720p või 1080p youtube video.

Lisaks igasugu muu liikuv sisu, starmani äpp nt valib videokvali kiiruse järgi jne jne jne.

Juutuubi vaatan harva - ja kui vaatan siis koduse wifi võrguga. Igaljuhul paras müstika - kas väike "trikk" telia poolt, et saaks kasutajale näidata - sellest mahust on vähe - võta suurem ja kallim....

E-postiga midagi mahukat ei saada ja vastu ei võta ning manused tiritiakse alla ainult wifi võrgus. Ja isegi wifi võrgus ei tule nädalaga 1,3Gb täis - ka juutuubi videosid vaadates icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.04.2016 22:04:32 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Mida sellist sa siis mobiilis teed, et 20/5 väheks jääb? Mobiilis oleks isegi 5/1 täiesti kasutatav ja YT puhul ei anna see FHD pisikesel ekraanil mitte midagi peale enesetunde, et tuleb kõige kangema kvaliteediga.

Tõenäoliselt oli see küsimus mu pihta? Ega ei teegi midagi erilist. Lihtsalt ma ei teagi miks,aga 4G taga on kõik silmapilkne võrreldes 20/5 wifi taga. YT, fotod google drive jne. Ega ma paha pärast, aga erinevus on olemas ja korralik. Täpsemalt peaksin siis testima hakkama, et erinevusi võrrelda. Võib sportlikust huvist seda muidugi teha ka.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 15.04.2016 22:06:14 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
tänapäeva telefon ei kulutagi akut sellepeale. käi ajaga kaasas

See kui ekraanil näitab et akut kulutas Android system mitte wifi ei tähenda veel seda, et wifi akut ei võta.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 15.04.2016 22:08:09 vasta tsitaadiga

Ei tea, pole android systemit mis akut kulutaks
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 15.04.2016 22:12:27 vasta tsitaadiga

no katkine õun näitab seal midagi muud(ei oska öelda mida kuna pole kasutanud), aga mõte jääb samaks
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 16.04.2016 10:51:26 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
RustyZ kirjutas:
PCman kirjutas:

Varem kui oli mingi 3G pakett milles 15G mahtu - tuli kuu keskmine tarbimine kuskil 0,8 - 0,9GB. Nüüd siis mobiilne elu koos 3GB mahuga. Tarbimisharjumused samad (kodus kasutab wifit) aga nädalaga on juba 1,3GB mahust läinud?

easy, näiteks youtube läheb siis valib automaagiliselt kõrgema kvaliteedi (3G võrgus androidi YT näiteks üldse üle HQ ehk 480p vist ei läinudki, isegi käsitsi, võibolla nüüd läheb). Vaatad 10sek videot ära ja valid uue video siis kiirema netiga on seda eelmist juba rohkem ette laadinud kui aeglasemaga st mahukulu suurem aga sinule on kõik sama sest laadis taustal. Väikse telefoni ekraanil pole väga vahet ka näiteks kas sul on 720p või 1080p youtube video.

Lisaks igasugu muu liikuv sisu, starmani äpp nt valib videokvali kiiruse järgi jne jne jne.

Juutuubi vaatan harva - ja kui vaatan siis koduse wifi võrguga. Igaljuhul paras müstika - kas väike "trikk" telia poolt, et saaks kasutajale näidata - sellest mahust on vähe - võta suurem ja kallim....

E-postiga midagi mahukat ei saada ja vastu ei võta ning manused tiritiakse alla ainult wifi võrgus. Ja isegi wifi võrgus ei tule nädalaga 1,3Gb täis - ka juutuubi videosid vaadates icon_biggrin.gif

Ükski opekas ei tohi petta selle mahuga, ma arvan et institutsioonid teevad ata ata.
Sul on mingi kala seal. Mingid uuendused? Äpid? Telefoni uuendus? Mina ei uuenda igapäevaselt äppe, pigem kord kuus kogemata ja siis tuleb ikka päris suur maht

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 29.04.2016 08:33:12 vasta tsitaadiga

Kas telia on ühepoolselt vanade pakettide kallale läinud? Mul on mobiilis mingi vanem mobiilse interneti pakett, kus mahu täitumisel kiirus maha tõmmati. Nüüd keeratakse kogu liiklus kinni ja proovitakse browseris mingit lisamahu lehte näidata, mis ei tööta. Pole tükk aega mahtu ületanud, vanasti tulid meilid ikka kohale. Kas ma olen mingi muudatuse teavituse maha maganud?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 29.04.2016 08:48:44 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
PCman kirjutas:
RustyZ kirjutas:
PCman kirjutas:

Ükski opekas ei tohi petta selle mahuga, ma arvan et institutsioonid teevad ata ata.
Sul on mingi kala seal. Mingid uuendused? Äpid? Telefoni uuendus? Mina ei uuenda igapäevaselt äppe, pigem kord kuus kogemata ja siis tuleb ikka päris suur maht

Et siis 3G võrgus polnud miskit kala ja nüüd järsku 4G võrgus mingi jama tekkinud? Kõik softiuuendused teeb koduses wifi võrgus. Igaltpoolt on ära võetud linnukesed, et kasutaks mobiilivõrgus madalamat kvaliteeti. Aga ei - 3 nädalaga 2,97GB mahust läinud.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 29.04.2016 09:14:31 vasta tsitaadiga

Mis selle paketi täpne nimetus võis olla? Vanades pakettides, näiteks Diili omades ei keerata liiklust kinni, vaid jääb 64 Kbit/s.

Mobiiline internet arvutis paketid omavad kõik suunamist emt.ee/lisamaht peale. Nii on juba aastaid olnud. Üldtingimustes on muidugi klausel tõesti olemas, kus 1 kuu klienti ette teavitades saab muuta.

Taoline küsimus oleks info@telia.ee pärusmaa, sest lampi ei vastaks ma otse telefoniski sellise küsimise peale arvestades muudatuste armaadat.

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 29.04.2016 12:42:24 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
RustyZ kirjutas:
PCman kirjutas:
RustyZ kirjutas:
PCman kirjutas:

Et siis 3G võrgus polnud miskit kala ja nüüd järsku 4G võrgus mingi jama tekkinud? Kõik softiuuendused teeb koduses wifi võrgus. Igaltpoolt on ära võetud linnukesed, et kasutaks mobiilivõrgus madalamat kvaliteeti. Aga ei - 3 nädalaga 2,97GB mahust läinud.

andmeliikluse haldamise alt või kuskilt seadetest peaks nägema mis äpp palju kasutanud on. Eri telefonidel tuleb ilmselt eri kohast. vaata äkki leiad.

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.04.2016 13:00:47 vasta tsitaadiga

RustyZ, Ma oma Galaxy S7 andmekasutuse alt vaatasin just huvi pärast ja erinevused on märkimisväärsed icon_eek.gif
Telefon näitab kasutust alates 1 aprill 3,71 giga ja iseteeninduses näitab hetkel 14 giga. Mul oli siiani kuulimiit 12 giga paketis, aga kuna see nädal tagasi sai täis, siis küsisin suuremat paketti ja sain mahu 24 giga peale.

Telefoni loendurit arvestades piisaks ka 5 gigast kuus umbes.

Kõige magusam amps on kuu alguses öösel vastu reedet kui ma ise magusat und lasin enne tööpäeva hommikut icon_smile.gif
Siis on eristuse peal kirjas kell 00:45 ja sessiooni kestvus 33 minutit - 5,1 giga
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 29.04.2016 15:49:52 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
RustyZ, Ma oma Galaxy S7 andmekasutuse alt vaatasin just huvi pärast ja erinevused on märkimisväärsed icon_eek.gif
Telefon näitab kasutust alates 1 aprill 3,71 giga ja iseteeninduses näitab hetkel 14 giga. Mul oli siiani kuulimiit 12 giga paketis, aga kuna see nädal tagasi sai täis, siis küsisin suuremat paketti ja sain mahu 24 giga peale.

Telefoni loendurit arvestades piisaks ka 5 gigast kuus umbes.

Kõige magusam amps on kuu alguses öösel vastu reedet kui ma ise magusat und lasin enne tööpäeva hommikut icon_smile.gif
Siis on eristuse peal kirjas kell 00:45 ja sessiooni kestvus 33 minutit - 5,1 giga

Kindel et sa oma simi andmeid mingi kahtlase rakenduse abil kuskile saatnud pole? Mingi kala on ju sest nii suurt vahet ei tohiks olla. Mingi vahe on ok aga no nii suur on ebareaalne. Sul on ainult üks number seal paketis? Emt mobiilses elus on maht nt jagatud kogu perele. Kui need faktod kontrollitud siis ma edastaks kogu info mis välja puurind oled ikkagi neile uuesti kui sa just seda teinud pole.

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.04.2016 16:05:51 vasta tsitaadiga

RustyZ, ei ole üldse kindel, aga omateada ei ole saatnud. 1 number on jah. Nüüd ei teagi kuidas asi kontrollialla saada. Reset ei pruugi ju asja lahendada icon_neutral.gif
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 29.04.2016 16:31:27 vasta tsitaadiga

Hea oleks teada, kuidas operaatoritel see loendur töötab. Kehva levi puhul võib olla päris suur erinevus, kas loetakse mastist välja saadetud pakette või kohale jõudnud pakette kui kehva levi puhul korratakse paketi saatmist kui see kohale ei jõua ja kehvemal juhul võib selline erinevus isegi tekkida.
Ilma staatilise ip-ta on see muidugi kahtlane kuid on ka selline võimalus, et keegi pommitab sisenevate pakettidega ja kuna telefon sisenevaid pakette vastu ei võta, siis ei kajastu see maht ka telefoni loenduris.
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 29.04.2016 16:41:59 vasta tsitaadiga

tea kumba andmemahtu uskuda - reeglina üle 1GB ei lähegi kui just puhkuste ajad välja jätta siis olen ka 5GB'ni jõudnud, kuid hind on see mis mind on paigas hoidnud icon_exclaim.gif icon_question.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

ilmselt siis ikka 30GB icon_question.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 29.04.2016 17:02:21 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
RustyZ, ei ole üldse kindel, aga omateada ei ole saatnud. 1 number on jah. Nüüd ei teagi kuidas asi kontrollialla saada. Reset ei pruugi ju asja lahendada icon_neutral.gif

Ma arvan et teavita neid sellest võimalikult detailselt. Huvitav kus telialaste päästeingel indrekp nüüd on.

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.04.2016 18:27:35 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
olafsand kirjutas:

Ma arvan et teavita neid sellest võimalikult detailselt. Huvitav kus telialaste päästeingel indrekp nüüd on.

Kirjutasin online klienditeenindusele. Sealne tütarlaps nentis ka, et vahe on ikka liiga suur, väike erinevus võib olla telefonis ja nende süsteemis. Soovitas 123 kaudu klahv kolme alt tehnikaosakonnaga suhelda. Samas mida ma ütlen neile? Et erinevus on nii suur? Raudselt olen lõpuks ise kaamel ja telefoni loenduri nullinud vms thumbs_down.gif

Olen varemgi kuskilt kuulnud, et telefoni loendurit ei saa uskuda ja operaatori juures numbrid on õiged. Telefonis muidugi on loendusri juures märge ka, et need numbrid erinevad operaatori omadest, aga nii suur erinevus on väga kahtlane.

Huvitav, kui täpselt need sessioonid kajastuvad väljavõttes? Teeks loomkatse, 23:59 laseks telefoni loenduri nulli ja hommikul võrdleks iseteeninduses konkreetse kuupäeva (30.04 öö) näitusid icon_smile.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.04.2016 21:47:59 vasta tsitaadiga

Kes seda teab, tee proovi. Näiteks Tele2 puhul kajastuvad (subjektiivne mulje) üsna mööda...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.04.2016 22:06:12 vasta tsitaadiga

Teen ära...kell 23:00 viskan telefonis loenduri nulli ja hommikul 8:00 teen kontrolli icon_smile.gif
tagasi üles
pimekaru
HV vaatleja

sõnum 29.04.2016 22:19:12 vasta tsitaadiga

Samal ajal tee lennurežiimi ja tagasi, et fikseerida algus ja lõpp ka võrgu jaoks. Vastasel korral võrreldakse erinevaid perioode.

olafsand kirjutas:
Teen ära...kell 23:00 viskan telefonis loenduri nulli ja hommikul 8:00 teen kontrolli icon_smile.gif
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 29.04.2016 22:29:33 vasta tsitaadiga

Jauramisest ei ole kasu. Kui soovitati tehnilisse helistada siis helista. Saad murele äkki kiiremini lahenduse...
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.05.2016 17:55:15 vasta tsitaadiga

pimekaru kirjutas:
Samal ajal tee lennurežiimi ja tagasi, et fikseerida algus ja lõpp ka võrgu jaoks. Vastasel korral võrreldakse erinevaid perioode.

olafsand kirjutas:

Nullimise koht puudub telefonis icon_eek.gif ...hea küll, shutdown telfule siis icon_smile.gif...head ööd!

Tundub, et mu telfu ikka omasoodu siis tegutseb. Lükkasin telefoni välja ja öö oligi kasutuseta thumbs_up.gif

Hetkel loendur on alustanud otsast peale, sest esimene kuupäev täna. Lasen nüüd paar päeva toimetada ja siis võrdlen icon_smile.gif
Seda hetkel väga hea teha ka, sest S7 viimane update sisaldab mingit jama ja wifi küljes saab max 2h SOT, 4G või üldse mobiilse küljes olles 6h thumbs_up.gif
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 03.05.2016 21:37:53 vasta tsitaadiga

taavi kirjutas:
Kas telia on ühepoolselt vanade pakettide kallale läinud? Mul on mobiilis mingi vanem mobiilse interneti pakett, kus mahu täitumisel kiirus maha tõmmati. Nüüd keeratakse kogu liiklus kinni ja proovitakse browseris mingit lisamahu lehte näidata, mis ei tööta. Pole tükk aega mahtu ületanud, vanasti tulid meilid ikka kohale. Kas ma olen mingi muudatuse teavituse maha maganud?

telia spami näitamise leht oli lihtsalt katki, väidetavalt numbri tuvastamine ei toiminud. vahepeal nägin lausa teise kasutaja interneti kasutamise andmeid. kiirema intrerneti või lisamahu müümiseks mingile reklaami lehele redirectimine on retarded.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Mobiilne Internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 215, 216, 217  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.