Just keegi kurtis ajakirjanduses, et uus Džungliraamatu ekraniseering ei sobivat lastele. Kuidas selles osas oli?
Eks see tiiger võib väiksemaid hirmutata küll,kõik loomad on ikka ülirealistlikud ka seal. Kahel korral oli kerge ehmatus ka _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Just keegi kurtis ajakirjanduses, et uus Džungliraamatu ekraniseering ei sobivat lastele. Kuidas selles osas oli?
Mina vaatasin pätakana kõiksugu jama mis telekast tuli - X-Filesi, Tales from the Crypti, Sinbadi, Xenat, Heraclest, Stargate'i, ka õudus- ja põnevusfilme, aga kaks ainsat asja mis mind kuidagimoodi päriselt hirmutasid olid üks konkreetne osa Courage the Cowardly Dog-i (multikas) ja saksa dublaažiga Robocop (naljakas lugu sellega seoses, tegelikult).
Ehk siis "lastele mittesobilik" võib minu arust olla ainult mingi selline film, kust laps saab õppida mingi moraalselt kahtlase väärtuse (inb4 "aga moraalne relativism"). See mis kedagi šokeerib, hirmutab, või traumeerib on liiga individuaalne, et terve filmi võiks usaldusväärselt vastavalt ära sildistada, minu arust.
10+ aastat tagasi oleks kindlasti olnud mõistlik mitte lubada, kuid praegu juba isegi cartoon network näitab sellist Ren and Stimpy laadseid multikaid.
...aga kaks ainsat asja mis mind kuidagimoodi päriselt hirmutasid olid üks konkreetne osa Courage the Cowardly Dog-i (multikas) ja saksa dublaažiga Robocop (naljakas lugu sellega seoses, tegelikult).
Mind hirmutas see film tatikana päris korralikult
Pimedal talvehommikul järgmine päev kooli kõmpida oli suht kõhe _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Iga järgnev trailer ja turunduselement jätab kahjuks asjast aina halvema mulje, minu arust, aga ma sellegipoolest loodan, et tuleb vähemalt selline film, mida päris piinlik vaadata ei oleks. Iseenesest Warcrafti maailm on minu arust väga lahe ja võiks kino- ja teleekraanidel küll kuidagi esindatud olla.
Iga järgnev trailer ja turunduselement jätab kahjuks asjast aina halvema mulje, minu arust, aga ma sellegipoolest loodan, et tuleb vähemalt selline film, mida päris piinlik vaadata ei oleks. Iseenesest Warcrafti maailm on minu arust väga lahe ja võiks kino- ja teleekraanidel küll kuidagi esindatud olla.
EDIT: kek, "grim-dark Shreki reboot".
What the fuck did I just watch... Warcraft ja mingi näkane dubstep?
EDIT: kek, "grim-dark Shreki reboot".
What the fuck did I just watch... Warcraft ja mingi näkane dubstep?
Njah. Ma arvan, et reha, mille otsa astutakse on see, et proovitakse korraga olla nii LOTR/GoT kui ka 300/Dredd (ja/või mingi campy high fantasy asi mida ma isegi nimetada ei oska).
Igatahes, mis siin ikka üle analüüsida, eks inimesed lõppude-lõpuks avaldavad arvamust rahakottidega.
Noh kõik neckbeardid jooksevad tipa-tapa ema keldritest välja kinusse seda filmi kaema. Ja oii kui suur fännibaas WOWil on. Flop vaevalt tuleb. Duncan Jonesi parim film ta ka vaevalt on. Selline mediocre 6/10 pakun.
10+ aastat tagasi oleks kindlasti olnud mõistlik mitte lubada, kuid praegu juba isegi cartoon network näitab sellist Ren and Stimpy laadseid multikaid.
Ren and Stimpy laadne :O? I wanna know more!! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Paevad mis ajasid segadusse - wtf film nagu, mottetum kui Klassikokkutulek isegi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Seda filmi peab 2x vaatama. Esimese korraga ei saa halligi aru mis toimub, teisega loksub kõik paika. Klassikokkutulek on täiesti teine kategooria, vuntsitud värviline multikas. Pole isegi mida võrrelda peale selle kas meeldib/ei meeldi.
Nii palju on ühist et kujutatud põlvkond on enam-vähem sama. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Bear Grylls tundub ikka täiesti möku tema kõrval, alajahtumise vastu oli Glass ikka täiesti immuunne. Lisaks ei saanud ma lõpuks aru, kuidas ta nii visalt oma täiesti katkise jala peale sai toetuda. Ühesõnaga, plotis palju auke, mida selline film ei tohiks endale küll lubada.
Käisin lapsega Dzungliraamatut vaatamas. Krt ei pööranud seanssi valides tähelepanu ja sattus mitte-3D.
Oli natuke pettumus. Eriti tobe oli see peaaegu muusikali osa seal vahepeal
Ehk teine tuleb parem. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Mis mõttes teine, tehti 2 versiooni? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
http://www.imdb.com/title/tt2388771/ _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Nautisin Stone Cold Steve Austini filmi - The Condemned
Siiani proovinud kõik tema filmid ära vaadata, aga see jäi märkamata. Palju öelda pole. Veri, pg13 tatas, veri, õnnelik lõpp. Kes eelarvamuste tõttu vaatamata jätnud, siis kõlbab selle mehe märuleid soovitada küll.
et ei baseeru Kiplingi raamatul või? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Tegemist ei ole praeguse Jungle Booki järjega, selles mõttes. Ning kas see film üldse välja tuleb kinos, on omaette teema. See on olnud valmis juba eelmise aasta keskpaigast ning tolmunud seni riiulil.
Tegemist ei ole praeguse Jungle Booki järjega, selles mõttes. Ning kas see film üldse välja tuleb kinos, on omaette teema. See on olnud valmis juba eelmise aasta keskpaigast ning tolmunud seni riiulil.
Ega ma seda ei pidanudki silmas (ja ka ei kirjutanud), et teine osa.
Hoopis teine film loomulikult. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Käisin lapsega Dzungliraamatut vaatamas. Krt ei pööranud seanssi valides tähelepanu ja sattus mitte-3D.
Oli natuke pettumus. Eriti tobe oli see peaaegu muusikali osa seal vahepeal
Ehk teine tuleb parem.
ma oleksin jummala õnnelik kui saaks mitte 3d valida, kuna minu silma jaoks ei sobi üldse see 3d (ei näe ühe silmaga ja väga ebameeldiv on) _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Flacko, No aga saad ju valida. Mustamäe Apollos küll on. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
kogu film kandis ka turtle necki mida ka imdb-s mainiti, et vbla liposuction post-op vms,
pmst lihtsalt liiga räme lõualott/pekilõug sel eidel,
amidele vist istub vaadates box office numbreid
Minu meelest oli see täpselt paras komöödia, mida vaadata. Ma muidugi pole selliseid odavaid komöödiaid ka pikalt vaadanud... naerma ajas küll. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
kogu film kandis ka turtle necki mida ka imdb-s mainiti, et vbla liposuction post-op vms,
pmst lihtsalt liiga räme lõualott/pekilõug sel eidel,
amidele vist istub vaadates box office numbreid
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.