praegune kellaaeg 10.04.2026 00:17:06
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Mario.
HV Guru
|
24.04.2016 12:56:40
|
|
|
| madoc kirjutas: |
Kõik ei ole must ja valge. Mingi samsungi mudeli kohutav lag ei tähenda, et 5x hea oleks. Vb olete light-user, ei käi delfit lugemas üle 5 min korraga jne. Ma täiesti usun, et enamus on 5x kiirusega rahul, ise olen 120 eur telefoniga ka rahul. Kuid on palju kiiremaid ja ma ei räägi 700 eur 2016 tippmudelitest, vaid 200-300 eur midrange kraamist.
Ma loodan, et saite aru, milles probleem seisneb (thermal throttling) ja selleks ei pea 1h mingit mängu jutti mängima. Kelle jaoks probleem, pettumus, kõigi jaoks mitte.
Ei taha seda telefoni mustata, hind on enamvähem paika loksunud 290 eur kanti. |
Just kontrollisingi.. Telefon laeb, hotspot huugab, ning tegin sinu heaks neid teste ja mõtlesin, et vaatan, kas throttling esineb.. cpu log näitab testide vältel ilusti 1,4GHz & CPU temp 45C
Ei, ma ei ole kergkasutaja - ainuke mure on napp ram, aga punkte taga ajada tundub nii eelmine dekaad
viimati muutis Mario. 24.04.2016 12:57:32, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
24.04.2016 12:56:51
|
|
|
See ongi imelik, et tel reaalselt käes liiga kuumaks ei lähe, aga perf tõmmatakse maha. Ma ei saa teid seda märkama panna. Kuid seda parem ongi - saate õnnelikult edasi kasutada.
Punkte ignoreerida, kui külm telefon skoorib paremini, ei maksa.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
24.04.2016 13:00:39
|
|
|
See ongi imelik, et tel reaalselt käes liiga kuumaks ei lähe, aga perf tõmmatakse maha. Ma ei saa teid seda märkama panna. Kuid seda parem ongi - saate õnnelikult edasi kasutada.
Punkte ignoreerida, kui külm telefon skoorib paremini, ei maksa. |
Aga mis see hea alternatiiv siis selles hinnaklassis on? Minu arusaama järgi on 5x siiski best bang for the buck.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
1 :: |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
24.04.2016 13:00:54
|
|
|
| Analoogne näide: ostate võimsa auto, tehaseandmete järgi 6s 100ni, reaalsuses 8s 100ni ja teie ei kiirenda kunagi kiiremini kui 10s'ga. Selge, et teie jaoks ei ole see probleem, et auto ettenähtust aeglasem on.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
24.04.2016 13:05:00
|
|
|
Korrelatsioon ei ole põhjuslikkus, aga sama hästi võin ma väita, et mingid javascript testid pole väga olulised, kui kaks telefoni teevad sama punkte, aga reaalne user-experience on maa ja ilm. Seda enam on sinu mingite skooride mustamine tühine. Mida mul sellest, et minu kümme tab'i telefonis ei lag'i, throttlingu ka ei esine, aga punktid on madalad Väga sünteetiline probleem.
Jõudu, i'm out
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
24.04.2016 13:06:50
|
|
|
2015 s615, s808, s810 telefonid on veidi feilid. Vast s650, s820 telefonid paremad oma klassides. Ka mediatek pole kehv, eriti 2gb ram'ga ja 720p ekraaniga, see siis 2-3x odavam hinnklass kui 5x.
Ütlen veelkord, 5x on ok, kuna hõlmab mitut head omadust. Kõige tugevam külg on kaamera ja nõrgim on perf. Kes tahab head odavat kiirust, saab ka mujalt. Poweruser'le ei soovita.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
24.04.2016 13:11:15
|
|
|
Mida sa selle perfiga teed? Mängid?
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
24.04.2016 13:16:22
|
|
|
| Mario. kirjutas: |
Korrelatsioon ei ole põhjuslikkus, aga sama hästi võin ma väita, et mingid javascript testid pole väga olulised, kui kaks telefoni teevad sama punkte, aga reaalne user-experience on maa ja ilm. Seda enam on sinu mingite skooride mustamine tühine. Mida mul sellest, et minu kümme tab'i telefonis ei lag'i, throttlingu ka ei esine, aga punktid on madalad Väga sünteetiline probleem.
Jõudu, i'm out  |
Palun saage aru, et just throttling seda telefoni vaevab. Kas teie sellest aru saate, on teie enda teha. Lugege mu jutt läbi. Hetkel mängite jaanalindu ja mustate mu objektiivset juttu. Keegi ei väida, et see telefon on kasutu 10 tab'ga, sest siis on mingi megalag.
Ma ei saa ega pea teie arvamust enam muutma, ostsite juba selle ära ja olete rahul. Mu jutt pigem üldine tähelepanu juhtimine ja potentsiaalne hoiatus uutele huvilistele.
Muide, seda pole tarkvara uuendustega paremaks saadud. Parandatud on muid probleeme. Kui telefonil on mingi major lag, siis on asi ilmselt tarkvara kalas. Minu proovitud telefon kuskil kinni ei jooksnud ja oli üldiselt ok.
Ise mänge ei mängi, kuid selles 5x'l eriti probleeme pole. Throttling hõlmab 2 kiire a57 tuuma väljalülitamist. 4 säästutuuma jäävad tööle.
viimati muutis madoc 24.04.2016 13:32:03, muudetud 2 korda |
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
24.04.2016 13:21:07
|
|
|
Jõudu, i'm out  |
Palun saage aru, et just throttling seda telefoni vaevab. Kas teie sellest aru saate, on teie enda teha. Lugege mu jutt läbi. Hetkel mängite jaanalindu ja mustate mu objektiivset juttu.
Ise mänge ei mängi, kuid selles 5x'l eriti probleeme pole. Throttling hõlmab 2 kiire a57 tuuma väljalülitamist. 4 säästutuuma jäävad tööle. |
Tegelt see teada, et selle telefoni throttling on liiga agressiivne, ise natuke thermal confi näpid, saad natuke soojema telefoni, kehvema aku aga parema perfi.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
24.04.2016 13:26:01
|
|
|
| kaspar737 kirjutas: |
Jõudu, i'm out  |
Palun saage aru, et just throttling seda telefoni vaevab. Kas teie sellest aru saate, on teie enda teha. Lugege mu jutt läbi. Hetkel mängite jaanalindu ja mustate mu objektiivset juttu.
Ise mänge ei mängi, kuid selles 5x'l eriti probleeme pole. Throttling hõlmab 2 kiire a57 tuuma väljalülitamist. 4 säästutuuma jäävad tööle. |
Tegelt see teada, et selle telefoni throttling on liiga agressiivne, ise natuke thermal confi näpid, saad natuke soojema telefoni, kehvema aku aga parema perfi. |
Räägi veidi pikemalt, kas garanii saab alles jätta?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
24.04.2016 13:35:13
|
|
|
| kaspar737 kirjutas: |
Jõudu, i'm out  |
Tegelt see teada, et selle telefoni throttling on liiga agressiivne, ise natuke thermal confi näpid, saad natuke soojema telefoni, kehvema aku aga parema perfi. |
Räägi veidi pikemalt, kas garanii saab alles jätta? |
Lased ElementalX kerneli peale. Kui telefon on konditsioonis, et saad stock image peale lasta enne garantiisse andmist, siis jah, garantii jääb alles.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.04.2016 16:38:21
|
|
|
Mul ei olnud telefoni perfomance benchmarkides isegi mitte esimese 5 parameetri hulgas, mille järgi ma endale sobivat telefoni otsisin. Minu jaoks on see pigem pluss, et CPU telefoni akut ära ei küpseta, kui miski teda samavõrra koormama peaks hakkama kui järjest benchmarkide käiamine. Reaalses kasutuses ei lähe mul kunagi sellist perfomance'it nii pikalt ja pidevalt tarvis.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.04.2016 17:54:59
|
|
|
Las testimisfännid testivad ja on kurvad, teised kasutavad ja on rahul REAALSELT laitmatult töötava asjaga.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
24.04.2016 23:50:03
|
|
|
Dogbert, mis on screen on time tavakasutuse juures? Kahjuks mu kogumus ei kinnitanud, et aku oleks väga hea olnud, pigem keskpärane 4h screen on time´i. Reaalses elus on veebilehed just võrreldava koormusega nagu sunspider ja kraken tüüpi testid. Proovige palun mõista, et mõne inimese tavatarbimine võib mõjuda telefonile teistmoodi kui teie kasutusharjumused.
Märt. Pole testimisfänn, enne kasutasin nägin/tajusin probleeme (minu jaoks), võrdlesin ühe teise odavama seadmega ja tegin seejärel benchmark´e. Testid kinnitasid probleemi.
Jumala eest, kasutage oma seadmeid edasi. REAALSELT pole tegu nii kiire seadmega nagu nexuselt ja S808´lt MINA eeldaks. Tõin juba eelnevalt välja plussid-miinused. Ükski seade pole laitmatu.
HV foorum pole see on koht, kus tohib 5x´i ainult kummardada ja kiita! Ma pole ainus kergelt pettunud (minu ootuste suhtes) 5x´i proovinud inimene maailmas. Mainin veel lisaks, et tol hetkel oli veel tegu kallima telefoniga ja polnud minu jaoks kõige käepärasem telefon. Telefoni performance on vaid üks komponent selle hindamisel.
Palun minu kriitikat mõista, see pole selline rünnak, et peab kaitsepositsioonidele ronima. Nagu paadunud õuna- või lexusefännidega vaidleks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.04.2016 02:29:28
|
|
|
Nagu ma varemgi öelnud olen, aku võiks sellel telefonil märgatavalt suurem olla, eriti arvestades telefoni väga kerget kaalu. Jah, mul õnnestus ka peaaegu täis aku tühjaks saada natuke õues ringi jalutades kümmekonna fotomulli pildistamisega. Aku napp maht on kahtlemata kõige suurem miinus selle telefoni juures, aga see vist on LG telefonide puhul üldse väga levinud probleem. Mulle meeldiks palju rohkem kui Google laseks Motorolal Nexuseid edasi teha.
Kui ma suurem osa päevast wifi levis ei istu, vaid kusagil ringi liigun, kusagil kehva mobiililieviga piirkonnas, nt kodu ümbruses, auto all kanalis, siis aku tühjeneb hämmastava kiirusega - ööseks peab kindlasti laadima panema ja kui algul aku väga täis ei olnud, siis võib ka enne õhtut tühjaks saada.
Just väike aku on selle telefoni probleem, mitte perfomance reaalse kasutuse juures. Ja reaalseks kasutuseks ei pea ma 3D mängude mängimist telefoni peal ega benchmarkide lõputut käiamist. Reaalses elus võivad lehed sarnaneda nende bencmarkides kasutatavate lehtedega, aga ükski reaalne inimene ei vänta neid nii kiiresti üksteise järel läbi kui seda tehakse benchmarkis. Inimene avab veebilehti ikka selleks, et sealt midagi lugeda ja lugemiseks peab peatuma. Või on kellelegi veebilehtede pidev kerimimine ja sisse-välja zoomimine omaette eesmärk?
Benchmarkis üritatakse telefonist nii palju välja pigistada kui annab ja selle järgi antakse talle skoor, see ei sarnane reaalse kasutusega telefonile järjest antava koormuse poolest, see on äärmuslik maksimaalne koormus. Ja kui neid benchmarke järjest jooksutad, siis sellist koormust telefon reaalses kasutuses saab ehk esimese nädala jooksul. Mida paganat sa ikka selle telefoniga kogu aeg nii koormavat teed? HD video salvestamine ei võta nii palju, pildistamine ei võta nii palju, veebi sirvimine ka ei võta nii palju. Kui välja arvata süsteemi backuppimine ja video töötlemine, siis ainus sellel telefonil palju võimsust järjest vajav funktsioon on fotomullide tegemine. Ja video töötlemine telefonis on nagu tagumiku kaudu hammaste remontimine, ehk mitte eriti mõistlik tegevus, mida võiks kaaluda vaid äärmise häda korral ja muude valikute puudumisel.
Ma lihtsalt ei suuda ette kujutada, millist tüüpi reaalse kasutuse juures tarvitatakse järjest igapäevaselt nii palju võimsust kui telefon välja anda suudab. Mul pole sellist aegagi kusagilt võtta, et seda telefoni sedasi piinata. Jah, reisil olles sai telefoni piinatud pikalt ja pidevalt peamiselt video salvestamise ja pildistamise ja fotosfääride tegemisega, akupank pidi olema taskus ja igal võimalusel pidi ära kasutama läheduses asuvaid pistikupesi vurtsu juurdesaamiseks ja ikkagi õnnestus mitmel korral telefoni aku sundväljalülitumiseni tühjaks saada. Enne õhtusööki hotellis telefon ja pank tunniks laadima alati jne. Vägagi tüütu jantimine.
Jah, see ei ole mängutelefon. Kui kellegi eesmärgiks on kõva 3D perfiga mängutelefon osta ja Nexuse eelised mõne sellise telefoni ees ei oma tähtsust, siis pagan võtaks, hoidke tõesti Nexusest eemale! Võtke Huawei P8Lite selle asemel näiteks.
Mul ei ole mingeid silmaklappe - olen juba mitmes teemas üsna selgelt öelnud, mis on telefoni puhul mulle oluline ja need olulised asjad on suuremas osas Nexus 5X puhul olemas, ainult see aku häirib mind aeg-ajalt.
Loomulikult ei ole see ideaalne telefon igaühe jaoks. Kui kellelegi on olulisem benchmarkides kellelegi teisele ära teha ja muu pole oluline, siis ka Nexus ei sobi muidugi. On palju võimsamaid telefone olemas ja isegi enam-vähem samas hinnaklassis, eriti kui "hiinakate" teemasse vaadata. Paraku ei ole neil paljutki sellest mida Nexus pakub ja mulle need ei sobi.
madoc, sinu "kriitika" piirdus soovitusega järjest benchmarke käiata, sa isegi ei selgitanud selle eesmärki esialgu. Seni sulle vastanutest see aga ei huvita kedagi lihtsalt, et telefon mingis sünteetilises testis natuke vähem punne kogub kui mingi teine telefon. Nexus pole kaugeltki Lexus ega selle omanikud selle fännid, nagu sa meid siin süüdistad hoolega. Ilmselt ei ole siin lihtsalt kedagi peale sinu, keda veebibenchmarkides skoorimine huvitaks rohkem kui korralik tarkvaratugi, sõrmejäljelugeja, kaamera, ekraani, sensorite jm kombinatsioon ning reaalse kasutuse juures täiesti piisav perfomance, mis Nexuse puhul on kõik kenasti esindatud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.04.2016 10:20:07
|
|
|
| tsitaat: |
Mulle meeldiks palju rohkem kui Google laseks Motorolal Nexuseid edasi teha.
|
Motorola ongi ju ainult ühe Nexuse kokku pannud-Nexus 6. Kirjutangi seda juttu selles föönis. Kogemuslikult võiks tegelikult sinuga nõustuda, on osatud 5,96" föön käepäraseks teha ning tarkvara ja raua koostöö on super. Pluss vee-ja tolmukindlus ning polegi midagi muud tarvis.
Aga läks OT kätte, vabandust.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
25.04.2016 12:29:07
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
madoc, sinu "kriitika" piirdus soovitusega järjest benchmarke käiata, sa isegi ei selgitanud selle eesmärki esialgu. Seni sulle vastanutest see aga ei huvita kedagi lihtsalt, et telefon mingis sünteetilises testis natuke vähem punne kogub kui mingi teine telefon. Nexus pole kaugeltki Lexus ega selle omanikud selle fännid, nagu sa meid siin süüdistad hoolega. Ilmselt ei ole siin lihtsalt kedagi peale sinu, keda veebibenchmarkides skoorimine huvitaks rohkem kui korralik tarkvaratugi, sõrmejäljelugeja, kaamera, ekraani, sensorite jm kombinatsioon ning reaalse kasutuse juures täiesti piisav perfomance, mis Nexuse puhul on kõik kenasti esindatud. |
Ma saan aru, et praegust kasutajat, kes on rahul oma ostuga, mingid benchid üldse ei huvita. Esmane huvi oli näha, kas on bench´des ka teistel eestlastel näha kiiruse langus ajas. Seega, esmane huvi polnud 5x´i võrrelda teiste telefonidega. Sellepärast palusingi lasta kahes jaos 3 benchi. Ma ei saanud teil lasta vaadata, kas delfi hakib pärast viite minutit 2x rohkem või mitte, see pole mõõdetav.
Saan väga hästi aru, et erinevate telefonide skoore ei saa päris 1:1le võrrelda, sest lag/kiilumine (probleemid, mis tõsiselt silma jäävad) bench´des ilmselt ei väljendu.
Kas endiselt saate (valesti) aru, et mind huvitab lihtsalt benchides skoorimine ilma muu eesmärgita?
Ja reaalseks kasutuseks ei pea ma 3D mängude mängimist telefoni peal ega benchmarkide lõputut käiamist. Reaalses elus võivad lehed sarnaneda nende bencmarkides kasutatavate lehtedega, aga ükski reaalne inimene ei vänta neid nii kiiresti üksteise järel läbi kui seda tehakse benchmarkis. Inimene avab veebilehti ikka selleks, et sealt midagi lugeda ja lugemiseks peab peatuma. Või on kellelegi veebilehtede pidev kerimimine ja sisse-välja zoomimine omaette eesmärk? |
Ma pole sõnagi kurtnud ega rääkinud 5x´i 3D benchide jooksutamisest või mängimise aspektist. Sorri, aga ma ei räägi ka mingist suumimisest, see on ammu sujuvaks saadud telefonidel. Minu jaoks on eesmärk, et brausimine üles-alla on sujuv ja leht liigub sõrmega kaasa, mitte ei veni 0.5-1s hiljem järgi. Just nendes kahes viimases tegevuses tuleb välja 5x´ga, et pärast mõneaegset kasutust hakkavad asjad rohkem hakkima. Kui teie olete rahul ja selliseid asju ei koge, siis pole mõtet tulla mind kõiges eelnevas süüdistama.
Võrdluseks, olen näppinud ka LG G4 (sama kiip) ja esmapilgul sellist muutust/aeglustumist ei märkanud.
Millegipärast ei sobi teile minu konkreetne ja põhjendatud kriitika antud telefoni suunas. On olemas veel telefone, millel sarnased nähud avalduvad, aga 5x´ga on probleem kõige teravam.
Arvamusi on maailmas palju. Mina lepin sellega, et teie rahul olete, leppige teie sellega, et minu jaoks miski häirivaks muutus.
| Seni sulle vastanutest see aga ei huvita kedagi lihtsalt, et telefon mingis sünteetilises testis natuke vähem punne kogub kui mingi teine telefon. |
Ma sain jah siin mõne omaniku ennastkaitsva vastuse, et bench´d ei täiesti mõttetud. Minu jutu tuum ei seisne bench´des, vaid thermal throttlingu avaldumises. Antud küsimuse võib uuesti teemaks võtta suvel, kas siis sümptomid avalduvad kergemini või mitte (sest 5x tuli välja sügisel jahedamal ajal).
Dogbert, Proovige endas arendada tekstide mõttega läbilugemist. Ikkagi, millest ma rääkisin, mille üle virisesin. Teie räägite mingitest muudest asjadest (3D, testide üldine põhjendatus, keda mis huvitab, mida madoc kritiseerida tohib, milline on keskmine kasutaja jne jne) - neid teemasid ma siia arutlusele tuua ei sooviks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.04.2016 13:01:11
|
|
|
madoc, saa aru, et telefoni endale soetamisel on olulisem muu, kui sünteetilised testid. Sellepärast sa ei saagi siit vastuseid oma testipalvetele. Isegi kui föön oleks testides viimane, ei kõigutaks see mu ostuotsust, mis langetatakse hoopis teistel alustel. Sinu probleem on "Võitlustanner" foorumi teema.
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
25.04.2016 14:31:52
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
| madoc, saa aru, et telefoni endale soetamisel on olulisem muu, kui sünteetilised testid. Sellepärast sa ei saagi siit vastuseid oma testipalvetele. Isegi kui föön oleks testides viimane, ei kõigutaks see mu ostuotsust, mis langetatakse hoopis teistel alustel. Sinu probleem on "Võitlustanner" foorumi teema. |
LP Märt. Teie ostuotsuse muutmine pole minu eesmärk. Ka ennist mainisin, et sel telefonil on omad plussid-miinused. Kui perf pole teie jaoks probleem ja teid huvitavad muud aspektid, siis miks te minuga üldse vaidlete? Mida te tõestada soovite? Kui teil on ükskõik sellest, kas telefon on 4 v 6 tuumane (ning sellest on aru saada), siis pole mul teiega midagi arutada.
Las need loevad mu kommentaare, keda see huvitab.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
25.04.2016 14:50:08
|
|
|
keegi on galadori lehelt USB C to USB A kaabli ka tellinud? Või oskab soovitada muud poodi, kust ostnud?
_________________ Ole tore ! |
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
25.04.2016 14:52:16
|
|
|
Vaevalt, et keegi siin oma fööni laitma hakkab. Milleks autole kiirused üle 100 km/h kui sõidetakse 60 km/h ja tähtsad on muud "omadused"? Nagu usklikega vaidled madoc.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
| Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
25.04.2016 16:25:46
|
|
|
Mis häda laita...nt telefoni kaas paindub sõrmejäljelugeja all. See on eriti häiriv, sest ei ole vastu telefoni sisu ja näitab puudulikku viimistlust.
Me ei ole veel sealmaal, et näeks telefoni, mis suvel kasutades ei throttliks.
viimati muutis Mario. 25.04.2016 16:29:10, muudetud 1 kord |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.04.2016 16:34:44
|
|
|
madoc, ma juba kirjutasin, et sul on täpselt samasugune õigus telefoni valida oma isiklike eelistuste alusel nagu kõigil teistel. Aga tundub et sa tahad siin meeleheitlikult tõestada, et sinu hinnang on kuidagi objektiivsem teiste omast, kelle eelistused on hoopis teised. Telefoni ei valita ühe omaduse alusel enamasti, vaid vaadatakse välja mingi täiesti subjektiivne "kaalutud keskmine" kõigist telefoni omadustest.
Sa ei saa siiani aru, et ma ei vaidle ju sinuga ? Sul on absoluutselt õigus tõenäoliselt, et Nexus 5X ei ole ehk Delfi-suguse purgatooriumi kerimisel nii tubli kui mõni teine telefon. Aga sinu isiklikud eelistused veebilehtede kerimise kiiruse kaalukuse osas teiste telefoni omaduste kõrval on puhtalt sinu isiklikud subjektiivsed eelistused ja sul on õigus teha sellist valikut nagu sa soovid. Tundub aga, et sa kipud ära unustama, et teistel on täpselt samasugune õigus teha valikuid oma enda isiklike subjektiivsete eelistuste, mitte sinu eelistuste järgi. Anna andeks, aga sinu arvamus ei ole mingi aamen kirikus, etalon ega absoluut, objektiivsem kui teiste oma.
Rahune nüüd maha ja vali mõni teine telefon endale, kui sulle Nexuse jõudlus Delfi kerimisel ei sobi ja muud telefoni omadused seda puudust üles ei kaalu sinu jaoks. Mina isiklikult olen enda omaga rahul ja mind ei huvita kopika eestki see, et sina mõnda muud telefoni eelistad ja sinu meelest Nexus kuhugi ei kõlba ja et mina olen mingi vana lollakas, kes telefone mingite muude omaduste, kui sinu absoluutselt objektiivse skaala järgi valib. Kas ikka ei jõua kohale, et minu meelest ei ole ka Nexus mingi ideaaltelefon, vaid kompromiss teatud omaduste vahel, mis mulle isiklikult ja ilmselt ka paljudele teistele sobib. Telefoni jõudlus huvitab mind vaid nii palju, et ta minu telefonikasutuse juures jalgu ei jää ja mulle ei jää. Vähemalt praegu küll mitte.
Minu arvamus ei ole telefoni hindamisel absoluut, täpselt nagu sinugi oma. Lõpetame nüüd selle tühja tuule tagaajamise ära. Väga tore, et sa selle võimaliku puuduse siin teemas välja tõid, hoiab ehk ära mõne inimese pettumuse telefoni soetamisel. Aitäh, sinu info on teadmiseks võetud, aga see ei muuda vähemalt minu isiklikke eelistusi, ükskõik kui olulised need sinu jaoks on.
Mario., . Ma pole märganudki. Jah, kui 1-2kg jõuga surun, siis 0,1mm tõesti läheb sissepoole, aga edasi pole tal kuhugi minna nähtavasti. Aga ega ma pole veel kohanudki telefoni, mis üldse kusagilt vähemalt sama palju ei vetruks. See peaks siis läbinisti kivist või metallist olema, sest isegi ekraani klaas annab vetruda vähemalt sama palju. Või annab see sinu telefonil rohkem liikuda?
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madoc
HV kasutaja
|
25.04.2016 19:48:56
|
|
|
Minu arvamus ei ole telefoni hindamisel absoluut, täpselt nagu sinugi oma. Lõpetame nüüd selle tühja tuule tagaajamise ära. Väga tore, et sa selle võimaliku puuduse siin teemas välja tõid, hoiab ehk ära mõne inimese pettumuse telefoni soetamisel. Aitäh, sinu info on teadmiseks võetud, aga see ei muuda vähemalt minu isiklikke eelistusi, ükskõik kui olulised need sinu jaoks on.
|
Seda oleks võinud kohe öelda...kõik muu oli mõttetu jaur muudel teemadel
Aga kas ma tõesti tulin siia teie (5x´i omanike) isiklikke eelistusi muutma? Mkm, ausalt ka mitte.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
25.04.2016 21:24:25
|
|
|
| Vaatasin ka vahepeal, et peaks selle Nexuse ära võtma, aga no 16/32gb mälu selgelt tundus, et jääb väheseks. Miks ei lisata micro sd auku küll nexuse telefonidele....
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|