Avot, jumala perf arvuti. SSD osta suurem, 1TB. Siis mahuvad mängud ka peale... C kettale. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel. Mängin niiv6rd vähe, et aktuaalsed mängud mahuvad ilusti momendil C kettale (SSD). Osa mänge ka D kettal ja muud vahet ei ole märganud, et mängu laadimisaeg on pikem.
Kas vastab t6ele, et Oculuse mängud PEAVAD olema C kettal, muidu ei tööta jne.?
Scart. Tänud!
Google kasutamine ei ole raske, aga see ei anna vastust sellele, kas siinsed kasutajad on sellest C ketta probleemist teadlikud. Foorum on selle teema arendamiseks, kus sellised asjad esile tuuakse ja minu meelest Google kasutmise vinke ei peaks siin 6petama. Meeldiv oleks vastuseid saada foorumi kasutajatelt ja EESTI keeles, kuhu on lisattu link!
See oli vaid minu arvamus, millele sinult Scart ei oota vastust.
Scart. Tänud!
Google kasutamine ei ole raske, aga see ei anna vastust sellele, kas siinsed kasutajad on sellest C ketta probleemist teadlikud. Foorum on selle teema arendamiseks, kus sellised asjad esile tuuakse ja minu meelest Google kasutmise vinke ei peaks siin 6petama. Meeldiv oleks vastuseid saada foorumi kasutajatelt ja EESTI keeles, kuhu on lisattu link!
See oli vaid minu arvamus, millele sinult Scart ei oota vastust.
Kas sa mitte paar lehekülge tagasi ei öelnud, et lõpetad taga suhtlemise? I wish you could quit him.
viimati muutis agen008 18.04.2016 11:09:19, muudetud 1 kord
Krt saage aru, et Oculuse huvides on läbi oma poe müüa võimalikult palju mänge, nende huvides pole blokeerida teisi HMD-sid. See walled garden jutt on bullshit, Oculus tahaks Vivele raualähedast ligipääsu, et implementeerida asi Oculus SDK-sse võimalikult hästi, et ka vivega oleks best possible experience, aga HTC või Valve ei taha sellist ligipääsu lubada. (Tänu Oculuse ATW-le jooksevad praegu asjad paremini Oculus SDK-ga) Ja kui keegi ütleb, et SteamVR on avatud siis ka see on lollus ja jama, sest tegelikult on tegemist SDKga ning lähtekood pole avatud.
See, et spetsiaalselt oculuse SDK-le tehtud mänge vivega mängida saab on kõik tore ja hea, aga see hacki või layeriga ei tule kaasa ATW-d ja iga järgnev mängu update võib selle ühilduvuse ära nullida. Oculus on selle kohta öelnud, et nemad seda heaks ei kiida, aga takistama ka ei hakka (lihtsalt pärast pole mõtet oculuse supporti nutma minna ja refundi nõudma vms).
Üldiselt on mõlemad firmad, kelle eesmärgiks on teenida raha ja omada võimalikult suurt turuosa. Valve-l on tänu Steamile tohutu turuosa, kus nad teenivad rahulikult mängude pealt 30%, kuna väidetavalt müüb oculus rifti at cost, siis on nende huvides, et võimalikult palju ostetaks nende netipoest ning kuntslikult ei piira nad kedagi ning oculuse ekslusiivide tegijatel pole keelatud oma mänge ka SteamVr-i jaoks teha, küll aga ei finantseeri seda arendust enam Oculus.
viimati muutis axec 20.04.2016 10:42:31, muudetud 1 kord
Keski soomest müütas eile Ebays HTC Vive-i, 973€ läks ära, 18 minutit jäin hiljaks Hakkab tasapisi liikuma neid vast normaalsema hinnaga kah juba. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kui oled CEO siis ei vasta lihtsalt sama labaselt vaid hoiad "the high road" käitumist.
Üldse see CEO tundub oma säutsudega mingi tiinekana. Ei tee hetkel Oculust maha vaid konkreetset inimest.
Ma ei kujutaks Microsofti või Apple CEO'si selliselt käitumas. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Viilutaja. Mis sa arvad, kui palju on sellise kaliibriga mehel nagu Palmer Luckey vaenalasi, lihtsalt kadedaid ja igasuguseid muid jobusi, kes "kaikkaid kodaratesse loobivad"?
Fakt on see, et ilma Palmer Luckey ei oleks meil VR teemal mitte millestki isegi mitte rääkida. Minu austuse on igaljuhul see mees ära teeninud. Vigasi teeme me k6ik ja tema ei ole erand.
viimati muutis Avot 20.04.2016 14:40:50, muudetud 1 kord
Viilutaja, CEO on inimene nagu iga teine. Ametiga pole siin midagi pistmist. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Viilutaja. Mis sa arvad, kui palju on sellise kaliibriga mehel nagu Palmer Luckey vaenalasi, lihtsalt kadedaid ja igasuguseid muid jobusi, kes "kaikkaid kodaratesse loobivad"?
Fakt on see, et ilma Palmer Luckey ei oleks meil VR teemal mitte millestki isegi mitte rääkida. Minu austuse on igaljuhul see mees ära teeninud. Vigasi teeme me k6ik ja tema ei ole erand.
Tundub, et puudutasin "õrnast kohast" kõiki
Kui mina oleks CEO siis ma ei laskuks sellisele tasemele "aga tema tegi ka" või "tema alustas". Nagu ütlesin, siis teised CEO'd ei ole käitunud selliselt "old school" vanad nagu S.Jobs (RIP), B.Gates,S.Palmer jms. tegelased.
Kõigil oli väga tugev iseloom, kuid sellist sitta pole küll loopinud. In the long run- it all comes around and bites you in the ass!
Kui aus olla siis puhtalt selle Palmeri loodud kuvandi pealt ma ei ostaks Oculust, sest kui tema suhtumine on selline siis see peegeldab kogu kompanii suhtumist oma klientidesse ja potensiaalsetesse klientidesse.
Minupoolest olgu ta kogu VR looja või mitte. Üldiselt, kes tulevad hiljem ja tagantpoolt on näljasemad ja teevad paremini asju. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Tehnoloogia areng on piisavalt kaugele jõudnud, et kui Palmer poleks VR headsetiga välja tulnud oleks seda keegi teine kindlasti teinud umbes samas ajavahemikus.
NATAS999. Kysimus seisneb vaid selles: kes ja millal? Spekulatsioon ja fakt on kaks eri asja.
mida erilist see lakkuja niiväga tegi? ostis poest telefoni, pani sellele prillid ette ja oligi äge. varem ei olnud see lihtsalt võimalik, kuna ekraanid ja andurid ei olnud piisavalt kompaktsed ning 3D jooksutamiseks riistvara puudus, mis suudaks seda usutava reso juures teha. mis aega puutub, siis pigem kuude, kui mitte nädalate küsimus. vr pole mitte midagi uut ega innovaatilist. ma saaks aru, kui ta oleks mõelnud välja ekraani tehnoloogia, kuna olemasolevad ei võimalda sellist asja teostada, või siis mingi algorütmi, kuidas stereopilt teha nii, et graafika jõudlust kulub sama palju, kui n.ö. mono pildi jaoks, siis ma saaks aru, et tubli poiss, mõtlesid välja midagi, aga läätsede ette lcd panna ja kilgata et hullult innovaatiline ja äge ja mina tegin ja mina mõcin, see on bullshit.
oggy. Kordan. Sinu m6ttejooks on spekulatsioon, mitte fakt. Kindalsti oleks millalgi keegi teine, mingi teise VR lahenduse loonud. Kysimus aga et millal ja millise, kas parema?
Momendil elame sellega mida on loodud ja seda on teinud Palmer, mitte keegi teine.
NATAS999. Oculus Rift DK1, DK2 ja CV1 ei ole vaid telefon + läätsed.
L6petan selle teema siia, selle vanas6naga: "koerad hauguvad, karavan jätkab matka".
viimati muutis Avot 20.04.2016 15:31:30, muudetud 2 korda
Krt saage aru, et Oculuse huvides on läbi oma poe müüa võimalikult palju mänge, nende huvides pole blokeerida teisi HMD-sid.
Occuluse emafirma huvides on pigem, et keegi ei saaks nende andmete korjamise tarkvarast mööda minna.
Loe Steami terms of service'it. Andmekorjandus on ka sinna sisse kirjutatud, et pmst võetakse arvesse su mängueelistusi, et sulle sobivaid reklaame kuvada. Oculuse "andmekorjandustest" on piisavalt palju räägitud ning on ka tehtud analüüse mida need andmed sisaldavad. Pmst pollib Oculus home update ja muud erilist midagi, ehk siis lihtsalt mängueelistusi, kuna sul puudub integratsioon facebooki ja oculus home'i vahel siis facebookil pole nendest andmetest tolku.
Seda rumalat andmekorjanduse juttu võib mujal ajada.
Ma ei saa probleemist aru.
Üks mees ülbitses,et nad teevad Oculusele ära.
Palmer pmt ütles "väga naljakas".
.... whats the drama about? Kui neist keegi jobu on, siis see, kes teema algatas pigem.
Uudis ise ka:
Spoiler
Sa ikka säutsu kommentaare või kasvõi Oculuse Redditis üleval olevat teemat lugesid? Luckey on täiesti süüdimatu mölaga ambaal, kellel oleks lõustaraamat pidanud ammu suu kinni panema. Selle venna säutsud on suurepärane näide sellest, kuidas CEO ei peaks eales engagema.
oggy. Kordan. Sinu m6ttejooks on spekulatsioon, mitte fakt. Kindalsti oleks millalgi keegi teine, mingi teise VR lahenduse loonud. Kysimus aga et millal ja millise, kas parema?
Momendil elame sellega mida on loodud ja seda on teinud Palmer, mitte keegi teine.
NATAS999. Oculus Rift DK1, DK2 ja CV1 ei ole vaid telefon + läätsed.
L6petan selle teema siia, selle vanas6naga: "koerad hauguvad, karavan jätkab matka".
keegi pole veel siiani suutnud millegi pärast vastupidist tõestada.
Loodame, et Sinu palavalt armastatud karavan Palmeriga eesotsas siis kraavi ei keera vms
Mul pole Palmeri ega Oculuse vastu midagi, ootan huviga VR mängude ja headsetide saabumist - olgu see siis oculus, vive või miski kolmas. Ei mõista seda ülistamist ja tõmblemist siin foorumis eriti kui pole kumbagi headseti veel proovidagi saanud.
Tundub nii lihtne ja geniaalne, huvitav miks by default kaasa ei ole tulnud mängudega? Selmet luuakse "lasteaedikuid, kus sees joosta"
Ma pole paarist asjast veel aru saanud. Vaieldakse mõlema konkurendi hinna üle, samas ei ole arvesse võetud ühe kaasasolevaid eritellimusega kontrollereid ning ruumijälgimisseadmeid, teises on lihtsalt "põhipakett". Loomulikult 1 maksabki vähem(XBOX kontrolleri hind, eriti kui orikat ei taha ilmtingimata, saab ~15ka eest kätte, pole mingi määraja). Oculus Touch tulekul, aga huvitav küll, hinda pole veel avalikustatud. Lihtsalt ei maksa võrrelda toodete hindu, mis ei tee sama asja ning siis põhjendada Oculus Store vajadust "Rifti väikse hinnaga"
30% Steam kasum on ka natuke laest võetud nr. Steam Sale ajal saab 1 Oculus mängu hinna eest 3-5 AAA mängu, nii et Steam oleks kindlasti mõne (k.a. minu) jaoks eelis.
Ei taha mingit kismat luua, lihtsalt võiks faktid vahelduseks ritta seada...
Steami 30% on paljudest kohtadest läbi jooksnud ja pole päris laest võetud, soovitan googeldada. Steam sale'i teema on väga lihtne, kuna neil on tohutu turuosa siis mängu tootjatel on aeg-ajalt mõistlik diile pakkuda, kui tavahinnaga asi enam kaubaks ei lähe. Kui Oculus Home tuule tiibadesse saab, siis olen enam kui kindel, et ka seal tuleb diile, kuna praegu on seal kasutajate hulk väike siis müüakse asju nii kõrge hinnaga kui võimalik.
Hind tuleb mõlemal headsetil arvatavasti samasse auku, kui Oculus lõpuks Touchi turule saab, ülejäänud oleneb eelistusetest, ergonoomika, kasutajasõbralikus, integreeritud kõrvaklapid jms.
Tundub, et härra Luckeyl on närvid läbi, aga eks see ole arusaadav, praegune pasarahe mis oculus kaela saab (õigustatult) tänu oma totaalselt läbikukkunud launchile ja klientide pimedas hoidmisele probleemidest sööb närvid ära küll, eriti kui loodad parimat ja asjad tuksi lähevad. Aga jah, palmeri vastused on ebameeldivad.
Eeldatavasti on mingi batch kõrvale pandud nende PC bundle-te jaoks ja võibolla ka mingid partnerlepingud jms. Tegelikult pole ju rifti eeltellijad sentigi maksnud veel, võimalik, et PC partnerid on juba riftid välja ostnud või on raha mingil moel käest kätte liikunud.
Seal kommentaaris obsolete gpu-de jutt on aga küll ränk sitt.
Ps. Vaadates kuidas Oculusel riftide launch läheb, siis sellel aastal Touchi küll näppida ei saa.
Neid kes seal pidevalt irisevad, oleksin mina juba ammu <b>piix</b> saatnud.
Eks sellepärast sinu laeks elus jääbki küprokiladumine Soomes. Meanwhile mõistusega inimeste maailmas vaadatakse Luckey läbipõlemist ja vangutatakse pead selle üle, et Facebook pole selle tola arvutiprivileege eemaldanud. You reap what you sow, son.
Scart. "Tänud järjekordse asjaliku vastuse eest".
Pead aru saama, et alati leidub irisejaid ja pasaga loopijaid. Nende virisemise järgi ei "tantsita". Oculusel on probleeme ja Oculus on selgelt k6igile tellijatele ilmutanud millest tuleneb viive (kompnentide puudumine) ja millised on praegused transpordi ajad! Äki aitab juba sellest irinast ja isiklikuks minemisest?
Isiklikult minu tellimus lykkus juuni algusest juulile. Kahju, aga ega selle pärast ei pea hommikust 6htuni irisema?
viimati muutis Avot 20.04.2016 20:55:53, muudetud 4 korda
Nja, Palmeril on suur töö olnud selja taga ning see mis ta on korda saatnud VR käima lükkamisega on imetlusväärne, aga tema kogematus ja maneer talle teeneid küll ei valmista.
Kui varemalt meeldis ta mulle pigem ,sest ta oligi rafineerimata, aga vähemalt aus ja konkreetne, siis nüüd mulle hakkab selle launch jama valguses tunduma,et ta on ebamäärane ja lisaks ka ebasiiras.
Kahju. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Aeron. T6esti kahju, kui asi nii on! Kas v6iksid täpsustada? Mina ei hakka neid ingliskeelseid virisejate foorumeid tervenisti läbi lugema, nii et palun konkreetsust.
viimati muutis Avot 20.04.2016 20:58:54, muudetud 1 kord
Aeron. T6esti kahju, kui asi nii on! Kas v6iksid täpsustada millele viitad? Mina ei hakka neid ingliskeelseid virisejate foorumeid tervenisti läbi lugema, nii et palun konkreetsust.
Sulle on täna toodud siia kolm Redditi linki, kus on Palmeri enda häbiväärsed sõnavõtud. Äkki läheks ja loeks? Ega sul ometi inglise keelega probleeme ei ole?
Scart. Lugesin, ei leidnud midagi nii äbiväärset. Äki täpsustaksid? Kas ikka ise lugesid seda solki, mida seal irisejate poolt kirjutatakse?
Mina indeed lugesin. Sina ilmselgelt mitte või siis oled tõesti selline põmmpea, et ei saa aru kui sulle toodet müüv härra seda tehes sind idiootiks nimetab.
Scart. Olgu siis nii, et mina olen niiöeldud põmmpea, kyproki laduja jne.!
Kuna p6gusa pilguga ei leidnud sealt midagi, mida sina siin väidad, siis annan asjal olla. Kogu seda solgiga loopimist seal ei viitsi t6esti lugeda, kuna see ei mängi mingit rolli minu elus, ega ka minu Rifti tellimuse/saabumise suhtes. Proovi rahuneda ja l6peta teema solkkimine. L6petan sellega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.