Ma kaaluksin asja, kui tegemist oleks ühekordse tasuga. 7.99 kuu on ilmselge skämm. Admin tööaega läheb minimaalselt.
Seetõttu tuleb , kas a ) enda vahemikku ruutimisvõimelise seadme otsas kasutada b ) tunnelit ehitada, mille töökindlus ei ole tagatud teenusepakkuja poolt. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Mul on niimoodi tehtud, et Google Domains'is domeen registreeritud (originaalis mitte sel eesmärgil), seal tekitatud dyndns subdomain (ma pole kohanud teisi teenusepakkujaid, kes sellist asja suppordiksid), mida uuendab iga paari tunni tagant Raspberry Pi selle õpetuse järgi: https://samhobbs.co.uk/2015/01/dynamic-dns-ddclient-raspberry-pi-and-ubuntu
Siis on Raspberry Pi'le installitud veel WoL edastus teenus, mis tegeleb minu arvuti äratamisega. Sellele saab ligi viisakast veebiliidesest, ükskõik mis platvormil ja lisaks võimaldab sama lihtsalt ka arvutit magama panna (vajalik väike programm arvutisse)!. Õpetus siin: http://www.jeremyblum.com/2013/07/14/rpi-wol-server/
Kogukulu siis ühekordse tasuna Rasp. Pi - soodukaga Oomipoest mingi 25€ vms + domeeni ülalpidamiskulu 12€/aasta.
Ülimugav! Korralik mänguarvuti ja server ühes aga ei pea 24/h käimas hoidma.
Kas keegi on täheldanud, et mängud, mis teevad serverlistile pingi tõmbavad kogu netiühenduse maha?
Kuskilt on mingisugune kaitse peal, mis rohkete ühenduste puhul lihtsalt ühenduse blokeerib.
Näiteks ARK on üks nendest, kus on server list ning pingitakse 100 erinevat serverit.
On ka teisi. Põhimõtteliselt kui saadetakse 100+ IP-le lühikese aja jooksul UDP-d (nagu server list refreshil) blokeerub kõikide uute ühenduste loomine mõneks minutiks.
See probleem kaob kui ruuter Bridge Only panna.
Aga edasi on uus probleem - kui ta on Bridge Only moodis, siis kuidas kasutajaliidesele ligi saab?
kuulge kas teil töötab see TV Everywhere, nimelt telefonis näitab ainult samapäeva saateid aga eelmistepäevade omasid ei ole? _________________ Ütle siis mõtle
Ei taha seda äppi enam avada kui aus olla. Kopp ees et kava laeb kiire neti korral ka tükk aega (näitab alguses 1 saade per kanal) ja siis kui avada täpsemalt kuvab kahekordelt asju ja viskab nädak tagasi automaatselt. Fuh. Alguses oli tore aga no kaua võib...
Edit: tundub et loebad foorumit ja karistavad mind. Tv3 ja kanal 2 jpt kanalid pilti ei näita, etv näitab ja etv3 ioma helita. Tänud, üle pika aja mõtlesin et naudin saasta kvaliteediga filmi mida näinud pole. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Android App viimased nädalad jah kasutuskõlbmatu olnud. Ei toimi saadete "saatmine" telekasse, ega ka saatekava vaatamine. Fb kirjutati et ollakse teadlikud aga siiamaani pole suudetud ära lahendada.
Android App viimased nädalad jah kasutuskõlbmatu olnud. Ei toimi saadete "saatmine" telekasse, ega ka saatekava vaatamine. Fb kirjutati et ollakse teadlikud aga siiamaani pole suudetud ära lahendada.
see on viimased aasta aega normaalselt kasutamatu. Normaalselt mõtlen ma seda, et ei pea nikerdama kuidagi vaid töötab sujuvalt _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Mingit seost ei ole, pilt oli tagasi juba kell 11 ajal õhtul, ikaldus teise ettevõtte poolelt, kust striimid sisse tulevad.
A millal siis analoog tegelikult ja päriselt maha ära läheb, kui küsida tohib? Pressiteade, nagu saan aru, oli mõeldud ainult hirmutamiseks?
analoogsignaal õhust on ammu kadunud. Ilmselt mõeldakse siin analoogi all seda mis kaablist tuleb ehk siis vana hea traditsiooniline kaabel-tv _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Mingit seost ei ole, pilt oli tagasi juba kell 11 ajal õhtul, ikaldus teise ettevõtte poolelt, kust striimid sisse tulevad.
A millal siis analoog tegelikult ja päriselt maha ära läheb, kui küsida tohib? Pressiteade, nagu saan aru, oli mõeldud ainult hirmutamiseks?
analoogsignaal õhust on ammu kadunud. Ilmselt mõeldakse siin analoogi all seda mis kaablist tuleb ehk siis vana hea traditsiooniline kaabel-tv
And your point being? Ma küsingi, et millal siis Starman tegelikult lõpetab analoogsignaali edastamise oma kaabelvõrgus, kui seda lubati teha eile, aga täna oli signaal veel olemas?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.