Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 614, 615, 616 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ricard
HV kasutaja

sõnum 13.04.2016 07:31:01 vasta tsitaadiga

Oligi vist mingi jama see kiri. Tegin siin teemas otsingu "Limited", muutusin üsna murelikuks. Klikkisin ikkagi kirjas olevale lingile, kohe viskas punase akna ette:
Manus

Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wanur
HV kasutaja

sõnum 13.04.2016 08:24:29 vasta tsitaadiga

Paypal pöördub sinu poole ikka nimeliselt, mitte "dear customer". Nii et ära muretse.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 18.04.2016 12:04:10 vasta tsitaadiga

Tahtsin ka täna üle pika aja jälle paypalist raha swedbanki üle kanda ja jebisin tükk aega kuni konto lisatud sai. Aga raha ikka kohe üle ei saanud kanda. Sest et - Please confirm that you own this bank account. We're sending 2 small deposits to your bank account. In a couple days, you can enter them below. Kuradi neetud kriminaalid raisk, ausa kasutaja elu tehakse põrguks. icon_smile.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Egretta
HV vaatleja

sõnum 27.04.2016 14:43:07 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt on vastus siin teemas kuskil olemas, aga ma ei suuda kõike seda 600+ lehte läbi lapata, seepärast teen uue postituse. küsimus on tollimaksudes kui tellida USA-st.

kas ma olen õigesti aru saanud, et see summa, mis mul tuleb selle toote ja saatmise kulule veel tollimaksuks juurde panna on kirjas "Import charges:" järel?
see on täpselt välja arvutatud ja rohkem mul midagi enam kauba kätte saamiseks juurde maksta ei tule? antud näite (vaata pilti) puhul tuleks mul siis veel 365,51$ lisaks juurde maksta.
(paypalis tuleb teha 2 ülekannet: üks müüjale ja teine transpordi ja tolliprotseduuriga tegelevale firmale).
Manus

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.04.2016 15:32:31 vasta tsitaadiga

Toll arvestab eesti pool kauba vààrtuse sisse ka transakulu
Spezz
HV veteran

sõnum 27.04.2016 16:48:02 vasta tsitaadiga

Egretta kirjutas:
Tõenäoliselt on vastus siin teemas kuskil olemas, aga ma ei suuda kõike seda 600+ lehte läbi lapata, seepärast teen uue postituse. küsimus on tollimaksudes kui tellida USA-st.

kas ma olen õigesti aru saanud, et see summa, mis mul tuleb selle toote ja saatmise kulule veel tollimaksuks juurde panna on kirjas "Import charges:" järel?
see on täpselt välja arvutatud ja rohkem mul midagi enam kauba kätte saamiseks juurde maksta ei tule? antud näite (vaata pilti) puhul tuleks mul siis veel 365,51$ lisaks juurde maksta.
(paypalis tuleb teha 2 ülekannet: üks müüjale ja teine transpordi ja tolliprotseduuriga tegelevale firmale).

Küsi müüjalt, kas saadetis saab teele DDP staatusega (Delivered Duty Paid). Kui saab siis sina ei pea midagi juurde maksma.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 27.04.2016 16:49:55 vasta tsitaadiga

Egretta kirjutas:

http://pages.ebay.com/help/buy/shipping-globally.html

tagasi üles
Egretta
HV vaatleja

sõnum 28.04.2016 15:18:38 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
http://pages.ebay.com/help/buy/shipping-globally.html

Import charges include certain fees, such as export classification, importation risk premium, and variance fees, which are assessed by the global shipping provider as part of the services provided by the Global Shipping Program. These fees are in addition to any customs duties and taxes imposed by country tax and customs officials.

niiet põhimõtteliselt oli mul õigus - import charges'i järel olev summa on sisuliselt see summa mis mul tuleb toote ja saatmise hinnale veel juurde maksta. aga, igal riigil on võimalik veel oma (lisa)tollimaksu lisaks juurde küsida, sain õigesti aru? aga kui suured need eesti riigi lisatollimaksud on? on see mingi kindel protsent? on siin mingeid erisusi?

ja veel: varem oli 45 eurot see summa millelt mingeid makse ei võetud - on see muutunud vahepeal?[/b]
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 28.04.2016 17:11:38 vasta tsitaadiga

Pole mõtet nii keeruliseks asja ajada. Ma olen sellega kokku puutunud ja midagi enam juurde ei maksnud.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 28.04.2016 19:32:55 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Pole mõtet nii keeruliseks asja ajada. Ma olen sellega kokku puutunud ja midagi enam juurde ei maksnud.

Täpselt sama siin.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 28.04.2016 20:46:15 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Küsi müüjalt, kas saadetis saab teele DDP staatusega (Delivered Duty Paid). Kui saab siis sina ei pea midagi juurde maksma.

No jah, aga kui näiteks kauba tagasi saadad, siis maksusid tagasi ei saa?
tsitaat:
If you reside in an EU member state besides UK, import VAT on this purchase is not recoverable.

Või kuidas sellest tekstist aru saada?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 29.04.2016 22:04:37 vasta tsitaadiga

Kui vähegi võimalik siis ärge kasutage paypali mllekski muuks kui ebayst ostmiseks. Tegin 21.04 makse saksamaale kauba eest, paypal pidas makse kinni (veatade tuli et saaja ei võta raha vastu, ehki ma olen eelmise aasta augustist iga nädal makse teinud) paraku siiani on raha SEB arvel broneeringus paypalile. Tegin panka avalduse kohe samal päeval, et makse ei läinud läbi paypalis ja palun üle €3000 bronnist vabastada. Nädalavahetusel saab 10 päeva täis ja ei mingit vastust SEB pangast ja paypal andis automatiseeritud vastuse.
Ma ei tea kelle käes raha on aga käisin SEBis kohal ja teller ütles, et kuni 2 kuud on panga kaardiosakonnal õigus seda pretensiooni menetleda.
Loodetavasti ei saa nad seda raha omale jätta, ehki mul on kunagi ühelt paypal kontolt €40 kadunud (seal rohkem ei olnud). Algselt hoiti seal 180 päeva raha kinni
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 29.04.2016 22:08:32 vasta tsitaadiga

Aga broneering peaks ju tähendama seda, et reaalset ülekannet pole pangast veel tehtud?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 29.04.2016 22:31:45 vasta tsitaadiga

A.S., Jah, sest kanne ei läinud läbi mingil põhjusel. Häda on selles, et raha on bronnis ja mina seda kasutada ei saa, nagu ei ole ka enam kelleltki küsida. Paypal ju otseselt endale ei võtnud, SEB ka endale ei võtnud. Tegelikult on nagu raha SEBis aga 10 päeva ja ei mingit tulemust, minul ka seda raha ei ole
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 29.04.2016 22:32:26 vasta tsitaadiga

Võta siis telefon, vali number ja suhtle Paypaliga.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 29.04.2016 22:34:09 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Aga broneering peaks ju tähendama seda, et reaalset ülekannet pole pangast veel tehtud?

pakuks, et samadel alustel nagu nõutakse igast andmeid, hoitakse ka vahendeid kinni - EL-i nõuded, meile pärssivad, teistele hüpe tulevikku...

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.04.2016 22:43:49 vasta tsitaadiga

No siin on sul mingi personaalne kamm, ma olen 10kordax lehtedel maksnud ja pole mingit probleeme olnud. Ok summad pole nüüd tonnides, aga 100 jne ikka

Paypal saadab kirja, kui raha on kantud reaalselt teisele arvele

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 29.04.2016 23:28:44 vasta tsitaadiga

Paypalis vaid kaart, sellega pole muret veel olnud kus tahes maksmisega.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jaank
HV veteran

sõnum 30.04.2016 00:37:57 vasta tsitaadiga

Oled arvutanud ka palju kulud on kui 3k€ kanda läbi Paypali? Ma olen üpris ammu juba sellest teenusest suurte summade puhul loobunud.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Jüri Öö
HV kasutaja
Jüri Öö

sõnum 30.04.2016 23:46:44 vasta tsitaadiga

Kas Hiinast tellides jälgimiskoodil need viimased tähed ka olulised on? Viimane tellitud pakk oli SE (Rootsi) lõpuga ja minuni kunagi ei jõudnudki. Nüüd tellisin ühe kallima eseme ja koodi lõpus on CH ehk Sveits. Mäletan, et kunagi oli nende koodide lõpp ikka EE.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.05.2016 01:51:40 vasta tsitaadiga

tulevad läbi märgitud riikide lihtsalt
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 04.05.2016 07:58:52 vasta tsitaadiga

Natuke teemast välja, kuid küsin. Soovin osta üht asja, kuid siia ei saadeta. Samas on mul USA-s tuttav ees, kes ostaks selle ära ja postitaks mulle Eestisse. Kas ja mis tasud lisanduvad või peaks ta saadetisele mingi märke tegema "gift" näol ?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Etss
HV veteran
Etss

sõnum 04.05.2016 10:29:30 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Natuke teemast välja, kuid küsin. Soovin osta üht asja, kuid siia ei saadeta. Samas on mul USA-s tuttav ees, kes ostaks selle ära ja postitaks mulle Eestisse. Kas ja mis tasud lisanduvad või peaks ta saadetisele mingi märke tegema "gift" näol ?

USAst siia saatmisel lisandub tollimaks kindlasti ja seda reeglina võetakse ka postikulu pealt. Nüüd tuleb trikiga koht. Kust toll teab, mis väärtuse pealt tollimaksu väänata, kui sõber on giftina saatnud?
Tegelikult tolli ei arvestata sõbralt sõbrale gift pakki saates aga seda sõprust pead sa kuidagi tollile tõestama. Muul juhul vaadatakse asja turuväärtust ja arvutatakse toll, kui ostupaberit/paypali paberit pole pakis. Lihtsam oleks teha sõbralik müük kahe eraisiku vahel ja seda paypali või pangaväljavõttega tollis tõestada, mille pealt arvestatakse siis tollimaks.
USA ei saada naljalt madalama väärtusega paberit nii nagu hiinamaa vmt sest neil pannakse maksupettuse eest vangi.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 242
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.05.2016 12:07:31 vasta tsitaadiga

"Tele2 contract phone users can now add funds to their PayPal balance via their mobile phone bill. Select how much you would like to transfer to your PayPal account. The amount transferred will be reflected on your monthly phone bill from your operator. Follow the instructions to complete the transfer. Once completed, you will see the selected amount in your PayPal account and it will be available for immediate use."
https://www.paypal.com/digitallabs/topup/?country.x=EE&locale.x=en

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.05.2016 12:51:18 vasta tsitaadiga

Etss, korrektsem oleks rääkida kahest eri maksust, mis võivad lisanduda.
Esmalt on käibemaks (22+ eurot väärtus).
Teiseks on tollimaks (150+ eurot väärtus).
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 614, 615, 616 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.