Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist panka eelistad? |
Swedbank |
|
34% |
[ 17 ] |
SEB Pank |
|
20% |
[ 10 ] |
LHV |
|
36% |
[ 18 ] |
Luminor |
|
0% |
[ 0 ] |
Coop |
|
6% |
[ 3 ] |
Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Mõni muu pank |
|
2% |
[ 1 ] |
|
hääli kokku : 49 |
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
12.04.2016 20:58:57
|
|
|
Ehk võiks oletada: vene raha kuivas kokku ja see "pesu" bisness siin tõmmatakse kokku. Eks Läti ja Leedu ei saa ka seda igavesti lubada. Hullem kui nüüd likviidsust vähendama hakatakse.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.04.2016 12:07:36
|
|
|
Proovisin LHVs kontot avada eraisikule ja ettevõttele kuna tutvusringkkonnas palju positiivset kuulnud nende kleinditeeninduse ja teenuste kohta kuid minu kogemus on küll vägagi kummaline ja ettevõtte konto jäigi loomata ...
* Täitsin netis avalduse eraisiku kui ettevõtte konto loomiseks
* Käisin see nädala alguses tuvastasi oma isiku ära
* Mitu päeva ei juhtunud mitte midagi
* Täna siis helistasin, et mis värk on - netipangas asjadele ikka veel ligi ei saa. Mingit kinnitusmaili pole tulnud. Keegi helistanud ka pole.
- Selle peale väideti, et mul on avalduses miski andmed täitmata jäänud - no ei jäänud - kõik täitsin ära mis nõuti. Ei saanud ju muudmoodi avaldust äragi saata neil kodukal.
- Igatahes hakkas siis tel teel eraisiku konto kohta küsimused pihta - no milleks seda infot kõike vaja neil teada. Palju raha hakkab kontole tulema, kuskohast tuleb, milliseid panga teenuseid kasutama hakkan jne - no kust ma tean - tegin konto, et uurida mis neil üldse pakkuda on - kui hakkan erinevaid teenuseid kasutama siis hakkan aga ega ma enne konto avamist siis pole juba otsustanud, et kolin kõigi oma pangavajadustega juba nende juurde.
- Mingi hetk oli tal vaja nõusolekut, et kas minu pensionikontole võib pank ligi saada - see tundus kuidagi kahtlase küsimusena - sest see info oli nende netipangas mul juba kogu täiega näha (ainuke teenus mis seal hetkel olemas on mul). Kui uurisin, et miks nad küsivad mult nõusolekut asjale mida nad juba nagunii teevad siis ega mingit asjalikku vastust ei saanud. Igatahes tel teel üritas neiu seletada, et nõusoleku andmisel saab pank minu pensionivarade infole ligi ja saab seda infot mulle oma netipangas kuvada - proovisin küll seletada, et ma näen seda infot nende netipangas juba nagunii kuid vastuseks sain ainult, et juu ma vaatan kusagilt pensionikeskusest vmt - no midaiganes - siiani näen nende netipangas kogu seda infot - ilma, et ma oleks nõusoleku andnud
* Ettevõtte konto loomisel aga läks asi päris käest ära. Küsiti igasugu küsimusi millele mul puudus igasugune huvi vastuseid jagada - no ei ole tegu salajaste andmetega aga no põhimõtteliselt ma ei saa aru miks on vaja teise ettevõtte elust niipalju teada. Äriregistrist ja majandusaasta aruannetest saab vajadusel info kätte kui see oluline on. Igatahes mingi hetk jõudsime kohani kus ma pidin loetlema oma peamised lepingupartnerid - no miks? Miks peaks see mingi kolmanda osapoole asi olema kes on minu lepingupartnerid. Igatahes EMTA selleks ei sobinud, valetama ka ei hakanud ning ühtegi reaalset nime ma ei leidnud, et oleks sobiv neile öelda - ja jäigi katki ettevõtte konto loomine ...
* Noh igatahes lõpuks lubati eraisiku leping mailile saata - siiani pole midagi postkasti laekunud ... kas see on tõesti käsitöö? Või osutusin niivõrd ebameeldivaks oma küsimustega, et nad ei saadagi lepingut mulle ...
Ei saa öelda, et mu esimene kogemus LHVga kuidagi positiivne oleks. Kui eraisiku leping kunagi saabuma peaks siis mõtlen kas see allkirjastada või mitte.
Anyway ehk jõuab info kellelegi LHVst ja saavad oma konto loomise protsessi täiendada - minu silmis igatahes langes arvamus LHVst kergelt positiivsest pigem negatiivseks.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
14.04.2016 12:16:54
|
|
|
Renka, kõik see on rahapesu ja terrorismi tõkistamiseks vajalik.
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.04.2016 12:21:47
|
|
|
hans kirjutas: |
Renka, kõik see on rahapesu ja terrorismi tõkistamiseks vajalik. |
kõik see info on EMTAl ja äriregistril olemas - pangal ei ole seda vaja. Või kui on siis küsigu sealt - minu käest ei saa.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
14.04.2016 12:22:27
|
|
|
Renka kirjutas: |
kõik see info on EMTAl ja äriregistril olemas - pangal ei ole seda vaja. Või kui on siis küsigu sealt - minu käest ei saa. |
"tunne oma klienti" põhimõte
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
14.04.2016 12:38:00
|
|
|
Renka, raha liikumist saab ikka ennekõike pank ainult kontrollida, mitte EMTA või äriregister.
Üldiselt need küsimused on kõikides pankades suht samad, lihtsalt kui konto olemas, siis pead ka mingil hetkel neile vastama.
Ja vastamata jättes võid ühel hetkel avastada, et kontole ligi ei pääsegi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.04.2016 12:45:12
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Renka kirjutas: |
kõik see info on EMTAl ja äriregistril olemas - pangal ei ole seda vaja. Või kui on siis küsigu sealt - minu käest ei saa. |
"tunne oma klienti" põhimõte |
Nordea viskas ka kontot avades selle lauale. Laenust rääkides oli jutt veel sürrim, aga kohe oleksid võinud jõuda teemani, et kui sinna olulist osa käibest ei laeku ei anna nad midagi
Reklaamimehed räägivad teist juttu....
Ehk pigem peabki põhipangaga toimetama ja 50-50 rahad jooksevad SEB ja Swed vahel siis tuleb teatud hetkel pakkumisi nii või naa.
LHV suurim häda on tüütud pensioni pähemäärjad (üks päev Starman, teinepäeva LHV ). Tõsised tüütused
LHV netipank ka suht kiviaegne.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
14.04.2016 13:07:28
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Renka, raha liikumist saab ikka ennekõike pank ainult kontrollida, mitte EMTA või äriregister.
Üldiselt need küsimused on kõikides pankades suht samad, lihtsalt kui konto olemas, siis pead ka mingil hetkel neile vastama.
Ja vastamata jättes võid ühel hetkel avastada, et kontole ligi ei pääsegi. |
Huvitav, kas on võimalik olukord, kus ei antagi sulle rahale ligipääsu enne kui ära vastad?
A-la automaadist ka ei saa, kaardimakse ei tööta ja kontorist saadetakse kukele.
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
14.04.2016 13:55:50
|
|
|
hans, pangal on õigus pmst sinuga kliendisuhe ka lõpetada, ehk kolid oma varaga mujale. Päris niisama ka pank raha ikka kinni hoidma ei hakka, selleks peab väga põhjendatud kahtlus raha päriolu kohta olema.
Samas enamus sellest küsimustikust peaks "optional" küsimustega olema, ehk kõikidele küsimustele ei pruugigi igal ettevõttel vastust olla.
Eriti kui tegemist veel alustava firmaga.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
16.04.2016 20:57:38
|
|
|
Spoiler 
15+ aastat üritamist ja lõpuks õnnestus - vana deebetkaart näitab enne uue tulekut väsimise märke kuigi päris täpselt ei mõista kuidas
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
16.04.2016 22:16:04
|
|
|
Mul ka 2 aastat vana kaart juba mõnda aega ühest küljest lahti. ei tea, kuidas juhtus :/
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
16.04.2016 22:32:21
|
|
|
Millal SEB automaatides moodsama skinni peale pani? Ükski nupp ei jookse tekstiga kohakuti
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
17.04.2016 12:03:30
|
|
|
Swed väidsb ka terrorismi ja rahapesu ettekandel et neil mu kohta rohkem andmeid vaja. Sellist seadust kindlasti pole et ma pean need andmed andma ju?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
21.04.2016 19:44:08
|
|
|
Edaspidi siis paluks Release Notes kodulehel hoida.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
21.04.2016 20:29:25
|
|
|
Link jirale tuleb kodulehele.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.04.2016 12:02:09
|
|
|
Ma luban swedpankil oma raha omastada ja konto kinni panna, 10 senti vist seal
Aga nad ei tee seda ja panka ei jõua kuidagi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
24.04.2016 12:12:08
|
|
|
Mul oli ka Swedi kontol vist täpselt 10 senti ning kui pikemat aega polnud enam seda kontot kasutanud, siis konto kustutati. Äkki mingi 2 aastat oli see periood, mille jooksul kontot ei kasutata ja siis see sulgetakse?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
24.04.2016 12:29:55
|
|
|
Igat jama ei maksa ka uskuda, eriti seda mis delfi.ee domeenist tuleb.
Artikkel ka poolikuks jäänud, mis edasi sai, ei selgugi.
Passiivsete kontode sulgemine on täiesti loomulik nähtus, või oleks parem sealt hooldustasu muudkui võtta?
Üldiselt pank ei omasta midagi, klient end näole kontoris annab, saab oma rahanatukese kenasti kätte.
Ja huvitav mismoodi pank saab sellisele kliendile teavituse saata kes internetipanka ega kontorit ei külasta ja
kelle kontaktandmete uuendamisest on ka nt. 10a möödas?
Swedi kohta tean, et sealt on käidud ka veel NL aegsete rublahoiuste kohta küsimas ja ka need ülesse leitud.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
24.04.2016 12:34:58
|
|
|
Passiivsete kontode sulgemine on täiesti ok. Küll võiks teavitus parem olla - sms, mail jne, mitte ainult netipanka kirja saatmine (kus nagunii ei käi passiivne klient).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
24.04.2016 13:18:57
|
|
|
Jah, mul oli eelmisel aastal sama juhtum, selle vahega, et mul oli reaalselt seal ka tehinguid toimunud. Selle kohta öeldi, et tegemist oli süsteemi veaga ning kontot taastada või sama numbriga uuesti avada ei saanud. Lasin kontoris kontol olnud raha sulas välja maksta ja unustasin selle panga enda jaoks ära.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.04.2016 14:10:05
|
|
|
softis kirjutas: |
Passiivsete kontode sulgemine on täiesti ok. Küll võiks teavitus parem olla - sms, mail jne, mitte ainult netipanka kirja saatmine (kus nagunii ei käi passiivne klient). |
Olles aktiivne Swedi klient, ei tule mul sellest hoolimata reeglina need pangateated meeldegi, mõnikord aastaid...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |