|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
W!ngs
HV kasutaja

|
15.04.2016 21:02:54
|
|
|
| LOL fps cap 60!? overall täispask mäng. neg reviewd on täiesti õigustatud end
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
15.04.2016 21:36:50
|
|
|
Tore, et enne välja laskmist on juba mängust arvustused olemas.
Tegemist on multiplayer BETA'ga, mitte täis mänguga. Vigu on ohtralt.
Ei ütlesk, et pask on. Kui meeldib oldschool quake/unreal, siis meeldib ka see. Peaasi, et nad nüüd kuuga põhilised vead ära parandavad. Loodetavasti on SP parem.
*rocket, shotgun, rocket - kindel laks, et saab killi kirja
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
15.04.2016 21:51:54
|
|
|
| labidas kirjutas: |
Ei ütlesk, et piix on. Kui meeldib oldschool quake/unreal, siis meeldib ka see. Peaasi, et nad nüüd kuuga põhilised vead ära parandavad. Loodetavasti on SP parem.
*rocket, shotgun, rocket - kindel laks, et saab killi kirja  |
Ma küll pole open betat puutunud, aga paar nädalat tagasi closed betat proovisin ja selle põhjal julgen vastu vaielda. Kui hetkeks tehnilised vead kõrvale jätta, siis on tegemist lihtsalt dumbed down wannabe old school FPS-iga. Quake 3 Arena oli ikka hoopis teisest puust (nagu ka Unreal Tournament). Uus Doom on lihtsalt mingi kompott tänapäeva FPS'ist, millele on lisatud natuke vanakooli elemente (eelkõige nimi) - ehk ei ole üks ega teine. Mulle, kui vanale Quake 3 Arena sõbrale, valmistas uus Doom ikka täieliku pettumuse. Ei usu, et enne mängu ametlikku välja tulekut seal väga fundamentaalseid muutuseid tehakse. Ainuke asi võib tõesti SP olla, aga MP on pettumus.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
15.04.2016 22:06:05
|
|
|
Ei ütlesk, et piix on. Kui meeldib oldschool quake/unreal, siis meeldib ka see. Peaasi, et nad nüüd kuuga põhilised vead ära parandavad. Loodetavasti on SP parem.
*rocket, shotgun, rocket - kindel laks, et saab killi kirja  |
esimest korda mängid open betat või. praegune mängu seisukord saab olema tõenäoliselt täpselt samasugune ka release ajal nagu ka kõigi teiste mängude open betadega. tänapäeval võib open betat võtta kui free marketing for publishers ja demo for users.
ja btw, asi on kaugel oldschool quakest lol. praegu on tegemist mingi dumbed down cod shooteriga. tänapäeval on komme mängude raskustase olematuseni tõmmata, et iga hälvik oleks võimeline mängima ilma pinget tundmata kaotades igasuguse competetive osa mängust, mis aga ongi just mis hoiab multiplayer mänge elus. kirss tordil on muidugi Bethesda hinnamudel
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
15.04.2016 22:08:59
|
|
|
Pole STRAFE movementi, pole ka mängu mida võiks kutsuda DOOM'iks .
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
15.04.2016 22:35:44
|
|
|
Nojah, ma ei arva nii. Dumbed down cod shooterist või "kompotist" on asi ikka väga kaugel. Raskustaseme kohta ei saa hetkel väga midagi öelda. Selleks läheb aega.
| Vihmausss kirjutas: |
| Pole STRAFE movementi, pole ka mängu mida võiks kutsuda DOOM'iks . |
On ju olemas...
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
15.04.2016 23:42:10
|
|
|
Ühest mängust piisas, et aru saada kui mõttetu MPga tegu, millegi poolest silma ei jäänud, soulless shooting.
e: Titanfalli beetas oli kindel, et fulli ostan ja sai sinna ka ca 300 tundi pandud. Doomi puhul aga kindel, et uninstallin nii ruttu kui võimalik.
|
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
305 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
15.04.2016 23:44:54
|
|
|
Titanfall koos autoaim püstolite ja botidega on nüüd küll hea võrdlus
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.04.2016 23:56:08
|
|
|
Proovisin ka seda open betat nüüd tunnike,ja peaks ütlema et multiplayer osa pole minu jaoks.nähtavasti olen liiga vana tudike nii kiire reageerimise ja ringi hüppamise jaoks mõned killid ikka sain aga jahm see suur lendav elukas kes äkki välja hüppab kuskilt ja ise ka see olla sain korra siis ikka väga overpowered värk.... elusid võtab talt küll ku pihta saad aga tappa pole teda kerge ....üldse ma ei saanud aru mis krdi süsteemi järgi teda nagu saab ? üksikmängu osa huvitab mind kindlasti,loodan et tuleb sama hea ja huvitav kui seda oli eelmine doom 3 ....viimast sai kunagi õhtuti just pimedas toas mängitud ja mõnede kohtade peale sai ikka ehmatatud küll kui mõni elukas kuskilt välja hüppas graafika kohta ei oska midagi öelda esialgu ... jooksis hästi aga tektuurid oli kuidagi udused ja nende laadimine võttis mängu jõudes aega......mäletan et kui kunagi doom 3 pildid netti jõudsid siis see oli ikka graafika poolest teistest sellel ajal väljas olevatest mängudest valgusaastate võrra ees...kui keegi mäletab neid pilte siis saate aru millest ma räägin ... samas eks see graafika midagi selle viimase wolfsteini sarnast tuleb mis polnud muidugi väga paha
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
16.04.2016 01:27:24
|
|
|
heretic666, botid olid seal omal kohal, lõpuks tundus kõik loogiline. Mingit auto aimi ei olnud, tavaline cod stiilis sihtimine.
.. kui mõtled tava püstolit, siis prod sellega küll midagi ei teinud-lockis liiga kaua.
TF oli midagi värskendavat .. väga mitmekülge ja täis valikuid, see siin on lihtsalt kitsas koridoris parema graafikaga üksluine kõmmutamine.
|
|
   |
305 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
16.04.2016 11:10:28
|
|
|
relvi v6iks saada mäpil korjata. Ja ma ei saa aru mis hälvega ajuinvad fps teevad kus on max kaks relva käes. Tra kui Sp ka selline tuleb siis ID maja vaja aatompommiga maapealt pühkida + konsoolide tootjad kah, et selline trend fps-ides l6ppeks ükskord. Nagu Duke nukem ei olnud piisavalt fail, teeme veel ühe.
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
16.04.2016 11:18:38
|
|
|
Mida sa üksluise kõmmutamise all silmas pead?
Minu mulje mängimisest on see, et seda peab ajudega mängima. Bunnyhop all the way. Valid endale sobiva stiili(rocket/sniper/lightning) ja annad minna. Mängides peab pidevalt arvestama, kui palju on vastasel elusid ja palju endal ning kumb olemasolevast relvast on antud hetkel parim. Mapid on mõnusalt käike täis nii üleval kui all, kui hakkad hätta jääma, siis on tihti põgenemistee olemas. Parkuur teeb liikumise väga sujuvaks ja nauditavaks.(ei ole seda, et "fakk, 1cm jäi puudu")
Mängijaid on juba seinast seina skilli poolest. On uusi tüüp, kes ainult jooksevad edasi, kõmmutavad ja käppelt surevad, ning on paremaid mängijaid, kes teavad kuidas lasta, kuna taganeda, kuidas liikuda, kuidas map ülesehitatud on. Kitsaid koridore on vähe.
Kas quake3 ei olnud sama? Minu arust oli. Nõks kiirem ainult.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
16.04.2016 11:36:01
|
|
|
Oleneb kuidas seda MP osa võtta, kui lihtsalt boonusena SPle siis täitsa hea, kui eraldi (MP)mänguna siis natuke nõrk.
Esimesed paar matchi tundus küll jama aga kui natuke rohkem mängida, relva/deemoni spawne ja kaarte teada siis pole viga. Piisavalt kiire ja nagu mainitud siis kaartidel igast erinevad käigud ja tasandid ehk koridor küll pole(loodetavasti mängus ka suuremaid kaarte). Mäng ise jooksis ilusti(gpu kasutus ~70% 60fpsiga), graafika piisav (vähemalt MP jaoks).
Kommentaaride põhjal arvasin et kõvasti hullem.
Doomi ostma ei hakka kohe kui välja tuleb aga mingi korralikuma soodukaga küll.
|
|
| Kommentaarid: 1308 loe/lisa |
   |
2 :: |
922 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
16.04.2016 15:55:57
|
|
|
Sellist tüüpi mängude tugevaimaks küljeks peaks olema MP..SP on lihtsalt boonusena kaasas ja tänu sellele TF MP nii hea oligi, et puudus mõttetu SP. Kogu jõud läks korraliku multiplayeri loomisele. Kui sa mängid Doomi, siis suure tõenäosusega sa veedad selle aja MP-s ja kui see on nõrk siis pole midagi teha.
viimati muutis virx 16.04.2016 15:56:48, muudetud 1 kord |
|
   |
305 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
16.04.2016 15:56:31
|
|
|
| Wut. Doom peabki just SP olema.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
16.04.2016 16:01:25
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
| Wut. Doom peabki just SP olema. |
Noh siis jõudsimegi vastusele, hoopis SP on peamine. MP on vähe armastust saanud ja see on p*sk ja seda oligi tunda.
Sellisel juhul, ei ole sellel beetal mõtet, kui MP ei ole peamine, mida nad mul proovida lasevad, tänu sellele ma mängu ostma ei hakka, kuna kogemus on kehvapoolne. Oleks pidanud hoopis jupi SP-st andma.
|
|
   |
305 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
16.04.2016 18:46:35
|
|
|
karta on,et see sp ka tuleb liiga tavaline,õudusfiiling on sealt kadunud mis doom 3s oli.Nüüd tuleb lihtsalt shooter,kari kolle lendab peale jookse ja tulista
|
 |
labidas
HV veteran

|
16.04.2016 20:15:03
|
|
|
ehk back to the roots, mis oli teada juba 2013 aasta alguses ning mida enamus doomi fännid tahtsidki.
Seda mängu on 3 aastat tehtud suure meeskonnaga. Jutt, paremast MP'st kui SP puudub on halenaljakas. Keegi võiks konstruktiivsel seletada, mis sellel MP'l häda on.
Eks Battlefieldid/Starcraft/Diablo jne on ka kõik mõttetud, sest osa "jõust" on läinud SP peale, onju?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
16.04.2016 20:17:41
|
|
|
| Vici kirjutas: |
| karta on,et see sp ka tuleb liiga tavaline,õudusfiiling on sealt kadunud mis doom 3s oli.Nüüd tuleb lihtsalt shooter,kari kolle lendab peale jookse ja tulista |
doom 3 tuli välja siis kõik kurtsid et horror viib doomi valele teele panin tõmbama vaatan mis see endast kujutab
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
16.04.2016 20:22:56
|
|
|
| labidas, Battlefield on rohkem keskendunud MP peale..Doom rohkem SP peale nagu asjatundjat ütlesid, sellepärast MP s*tt ongi.
|
|
   |
305 |
|
| tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
16.04.2016 21:08:55
|
|
|
ehk back to the roots, mis oli teada juba 2013 aasta alguses ning mida enamus doomi fännid tahtsidki.
Seda mängu on 3 aastat tehtud suure meeskonnaga. Jutt, paremast MP'st kui SP puudub on halenaljakas. Keegi võiks konstruktiivsel seletada, mis sellel MP'l häda on.
Eks Battlefieldid/Starcraft/Diablo jne on ka kõik mõttetud, sest osa "jõust" on läinud SP peale, onju?  |
närune ja laggine konsooliport, kus alles peale halamist fps capi üle keegi bethesda'st suure rõõmuga teatab uuest feature'st DOOMis, milleks saab olema fps capi eemaldamine PC'l -- wow, PC'l ja FPS unlock, can't be!? võib-olla kunagi tulevikus saame uut feature't näha milleks oleks valikuvõimalus mouse accel. maha võtta, see oleks eriti epic nende poolt.
doom mp on aeglane, debiilse cod rank up/unlock süsteemiga, vigase audioga, eelmise sajandi graafikaga ja jubeda movement süsteemiga. lisaks puudub mängul igasugune learning curve, ehk tegemist on tavalise generic shooteriga. mp ei tekitanud absoluutselt mingisugust pinget, kui kõigist saab juba esimese leveli peale lõdva munniga üle sõita ja olla top scorer ilma, et oleks deemonit puutunud. overall täiesti mannetu, soulless mäng, mis on omandanud tänapäeval populaarseks kujunenud multiplayer shooterite omadused (lillevärviline customization DOOMis(!), taunts, loadouts, levelups jne).
kõva "arena shooter", kas pole
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
16.04.2016 22:04:08
|
|
|
"kus alles peale halamist fps capi üle keegi bethesda'st suure rõõmuga teatab uuest feature'st DOOMis, milleks saab olema fps capi eemaldamine PC'l -- wow" Oled kindel? Ma olen 99% et seda ei juhtu. Tegu ju mingi idTech veaga. RAGE/Wolfensteinil sai maha võetud, kuid animatsioonid läksid pekki. Fps 60 on nõme jah, nõus ning samuti hiir.
MP on aeglane võrreldes quake 3'ga ehk jah. Kuid kas see on märkimisväärne miinus?
Väga hea, et rank up süsteem on. Minu arust otsib mäng selle järgi sulle võrdväärsed vastased. Mõned relvad on lockitud mingi madala ranki taha. Ma ei tea miks, võiks mitte olla. Peamised relvad on ju saadaval kohe.
Mul heli töötab.
Näeb ju kena välja. Ilusam, kui esimene doom.
Miks see liikumine jube on? Mul on vastupidine arvamus. Selle mängu liikumine ja mapdesign lähevad ideaalselt kokku, et sujuvalt ja kiirelt liikuda.
... sa võiks veidi mängida enne, kui kommenteerid lvl1 mängijate üle võidutsemisest. Ma võin sama iga MP mängu kohta väita.
Ma pole usklik, mistõttu arvan, et mängul peakski hing puuduma.
"mis on omandanud tänapäeval populaarseks kujunenud multiplayer shooterite omadused (lillevärviline customization DOOMis(!), taunts, loadouts, levelups jne). " Nii? Mis siis? Et parem on kui see puuduks? Mul täiesti pohhui sellest. vähemalt on lobbys midagi teha, uut mängu oodates. Kindlasti ei meeldi sulle uus Unreal kah onju? Seal saab ju isegi prille ette toppida ja mütse pähe panna, issand, appi.
See, et mängu algul relvad kätte antakse on siuke 50/50. Muudab asja ausamaks, kuid veidi üksluisemaks.
Kõva arena shooter võib sellest küll saada, kui mõned tehnilised vead ära parandataks, kuid sitast ja pasast on asi väga kaugel.
*mulle ei meeldi glory killid. Ägedad, kuid röövivad aega liialt.
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
16.04.2016 22:18:11
|
|
|
| Lihtne arena shooteri tüüpi MP toimiks üpris kenasti, ala nagu seda oli unreal 1 MP SP kõrval. Tänapäeval minnakse liiga keeruliseks ja keeratakse vint üle.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
16.04.2016 22:35:25
|
|
|
Ei ole mingit fps capi täismängus. Täna twitteris üks id software programmeerija seda kinnitas!
Aga juba paar nädalat tagasi Closed Beta ajal suudeti advanced settings menüü lahti muukida kus "Max Frames Per-Second" all oli 60, 90, 120, 144.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|