No modifications shall be created which, according to Wargaming.net, bring undesirable changes to the gameplay of Wargaming.net Games. The list includes, but is not limited to:
Transparent textures on game objects penetrated by game armament.
Replacement of game models with collision models.
Explicit highlighting of game objects that may seem dangerous as non-hazardous (e.g., white textures on destroyed tanks).
Any changes to auto-aim (e.g., leading targets, automatic targeting of vulnerable areas).
Fixing for the player the position of the other players that are not visible by the rules of the game visibility (locking the position of the player that disappeared from sight on map by tracer flares, display of the name of an enemy player that inflicted a non-critical hit remaining out of sight, etc.).
Fixing the destruction of destructible objects on the minimap.
Camera which is not attached to the position of a player, a “free” camera, able to move in three dimensions, and the use of artillery mode for other types of vehicles.
Using keyboard macros in game situations (e.g., automation of work of “manual fire extinguisher”, except for an automatic shot from a reloaded weapon).
Indication of an aiming point of other players which is different from its visual representation based on the position of a standard, unmodified 3D vehicle model operated by the player.
Full or partial automation sending a vehicle to battle, its operating and firing (use of bots).
The points above are considered illegal on EU server and will generally be punished by ban, which is something the useless post doesn’t tell you. Back to the post. There is very nasty ambiguity in this post as well.
[/spoiler]
PS: Mirko tubli poiss, tõestasid taas kui kasulik TROLL sa meile oled!
Mis osa trollivalt mõjus? Suitsetamine ja Autoaim on laialt levinud maailmas, need ei ole trollivad nähtused.
Huvitavad autasu embleemid, pole varem selliseid näinud:
Spoiler
Konto on loodud kuupäeval "Created at: 2011-04-13 00:28", seega 5a täis ja selle eest need vimplid.
Seetõttu tasub pika ajalooga kontosi omada, saab autasuks asju, mille eest muidu peaks hingehinda maksma.
Ühes mängus on väga tugev tiim, seega sinna panust anda polnud vajagi. Teises oli võrdsed tiimid, aga unustas minimappi jälgida ja vastane seljatagant lasi maha, mille eetilisus annab vaielda, sest see on nagu noa selga löömine, kus ohver on abitu ja ei saa vastupanu osutada.
Kiidan arutelu autoaimi teemal ja teistel teemadel. Millal võiks müüki tulla Tog 2?
Kuidas kommenteerite toodud linke?
Need arvud ju näitavad arengut 3 kuu jooksul 170-->560 ehk ca 300%.
Sinu tegelik areng on ümmargune null ning tulemused paranesid ainult tänu aimbotiga petmisele. Kuna sinu viimasest postitusest selgus, et sa seda täiesti teadlikult teed, tuleb ka minu poolt report.
mirko28, topeltkontod on HVs keelatud, seega pikendasid just oma AMi kestvust.
Troll Bigi kirjutas:
Ühes mängus on väga tugev tiim, seega sinna panust anda polnud vajagi. Teises oli võrdsed tiimid, aga unustas minimappi jälgida ja vastane seljatagant lasi maha, mille eetilisus annab vaielda, sest see on nagu noa selga löömine, kus ohver on abitu ja ei saa vastupanu osutada.
Ikka kuradima hea loogika sul mirko28, kui tiim on tugev, siis võib rahumeeli nina nokkida ja vastaste poolt on *ebaeetiline* teisi seljatagant lasta. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Sa oled nagu ottspeek juba seadusega pahuksis foorumis - bänni saad või aegmaha, siis teed usinasti uue konto ja tuled jälle teemat sogama. Sest muidu on vaikus ja haud Sinu meelest. Vähemalt seal, kus Sind ei ole.
Ja seda seljatagantlaskmise iba ei viitsi üldse kommenteeridagi. Sel teemal sai kunagi juba kõvasti nalja ühe teise vennaga, kes samasugust jama hakkas toona tõsimeeli kirjutama tiimikaaslane Ahtole.
Troll Bigi kirjutas:
j2pe kirjutas:
[/spoiler]
PS: Mirko tubli poiss, tõestasid taas kui kasulik TROLL sa meile oled!
Mis osa trollivalt mõjus? Suitsetamine ja Autoaim on laialt levinud maailmas, need ei ole trollivad nähtused.
Huvitavad autasu embleemid, pole varem selliseid näinud:
Spoiler
Konto on loodud kuupäeval "Created at: 2011-04-13 00:28", seega 5a täis ja selle eest need vimplid.
Seetõttu tasub pika ajalooga kontosi omada, saab autasuks asju, mille eest muidu peaks hingehinda maksma.
Kiidan arutelu autoaimi teemal ja teistel teemadel. Millal võiks müüki tulla Tog 2?
Vaatan, et scoutimine on mirkol veres ikka. Aga teha mingi 1000-1500 dam Tier 10 mediumiga on tanki mõnitamine. Oma enda elupunktide jagu dämmi tuleks ikka ära teha.
Keskendu vähem kettide purukslaskmisele ja lase pigem soomust. Nii saad vastastase reeglina kiiremini hävitatud ja siis edasi liikuda.
Ja lõpeta palun kaaslaste lükkamine - takid, eriri just keskmised tankid, peaksid mängu alguses kasutama ära oma kiirust, et jõuda kriitiliste kohtadeni lahinguväljal. _________________ World of Tanksi treeningjuhend
Vaatan, et scoutimine on mirkol veres ikka. Aga teha mingi 1000-1500 dam Tier 10 mediumiga on tanki mõnitamine. Oma enda elupunktide jagu dämmi tuleks ikka ära teha.
Vaadates mirko viimase päeva statse, siis mina küll aru ei saa, mida ta seal teeb. Nii halvasti lihtsalt ei ole võimalik mängida.
Spoiler
Keskmiselt tier 8 tankidega sõites 137 WN8, 410 AVG dmg, battles survived 8,33 %!!!! win rate 36.11%. Mirko tiimil oleks statistiliselt ilmselt palju suurem võimalus võita, kui nad esmalt mirko ära koristaksid.
Kunagi oli mul selline mäng. Vihje: Vaadake võiduprotsendi muutumist ja seda, kes tanki kaotas.
Kas ma olen ainuke kes avab,et T-10 on täiesti kohutav tank olematu armor(v.a torn,küljeplaat) lisaks artyde lemmik või lihtsalt mängin seda valesti.
Nagu aru saan kõlbab ainult suppordiks kahuri tõttu.
Õpetused soovitused oodatud!
Kas ma olen ainuke kes avab,et T-10 on täiesti kohutav tank olematu armor(v.a torn,küljeplaat) lisaks artyde lemmik või lihtsalt mängin seda valesti.
Nagu aru saan kõlbab ainult suppordiks kahuri tõttu.
Õpetused soovitused oodatud!
T-10 on täiesti OP tank, kui sa ei ürita teda rasketankina mängida. Peale HD-mudelile üleviimist on ta lõpuks isegi soomuse endale saanud. Usu mind, IS-7 on hullem
Ehk siis sõida heavyde taga või koos medikatega ja lase, kui vastased parasjagu millegi muuga ametis on. _________________ Tšudes ne bõvajet.
T-10-ga on mu average damage suurem kui IS-7-ga. Müstiline OP tank
-e- nüüd siiski IS-7 ette rebinud. Aga T-10 on jätkuvalt superlõbus tank, kiire. Mängi mediumina (ehk ära võta hitte sisse või ole hull down), kui oled T9 või T10 vastu, kui T8 vastu, siis lihtsalt sõida üle.
viimati muutis sakinaga 13.04.2016 20:39:53, muudetud 1 kord
Ega jah mängisin rasketankina ja aggressiivselt ilmselt pean hoo maha võtma ja passiivselt mediumina mängima ilmselt caernarvoniga tegin sama vea pole harjunud medium-rasketankidega nõuavad teistmoodi stiili või siis ei oska supporti mängida.
Vähemalt midagi uut mida selgeks õppida!
Ega jah mängisin rasketankina ja aggressiivselt ilmselt pean hoo maha võtma ja passiivselt mediumina mängima ilmselt caernarvoniga tegin sama vea pole harjunud medium-rasketankidega nõuavad teistmoodi stiili või siis ei oska supporti mängida.
Vähemalt midagi uut mida selgeks õppida!
Mängisin küll IS-8t (T-10t) mõni aasta tagasi, ent tean öelda, et tegu pole päris rasketankiga, vaid 'heaviumiga'. See tähendab, et tal on pigem selline hevisid toetav roll ja ära peaks kasutama tema väledust. Vajadusel saab seda mõningal määral ka keskmise tankina mängida.
Keskmiselt tier 8 tankidega sõites 137 WN8, 410 AVG dmg, battles survived 8,33 %!!!! win rate 36.11%. Mirko tiimil oleks statistiliselt ilmselt palju suurem võimalus võita, kui nad esmalt mirko ära koristaksid.
Ega Damage ei kajasta kõike abi ju, mis ma osutan. Näiteks ma skaudin vaenlasi nähtavale, siis seda abi ju Damage number ei kajasta. Seetõttu on Damage baasil järeldusi teha ebakorrektne. Teiseks, 1damage Heavy arvelt ja Light tanki arvelt on ju erineva kasuväärtusega, võib ka nii veel vaadata, et kui Kazna-klanni kergetankile teed Dammi, siis see on suurem väärtus tiimile kui tavalise Heavy tankile suurema dammi tekitamine. Kettide laskmist see Damage üldse ei sisalda. Jne.
Lisaks, igasugune nullist suurem Damage arv on kasulik, kui teha 410 damaget, siis on see ikakgi kasu tiimile, kuna arv 410 on nullist suurem. Pole õige teha järeldust, et tiimil oleks kasulik eemaldada see tank, kes 410 damagega aitas.
Kokkuvõttes tuletaks meelde, et minu areng on olnud 3 kuuga 300%, see 300 on nullist suurem arv nagu ka 410- ja tundub, et taaskord kordub sama asi, et trollid lihtsalt ei tunnista argumente ja fakte ja põhjendusi ja ajavad ikka oma joru edasi.
andrez3d kirjutas:
Kunagi oli mul selline mäng. Vihje: Vaadake võiduprotsendi muutumist ja seda, kes tanki kaotas.
Kunagi olime kõik algajad ja see on normaalne.
Mu Wot-i konto blokiti ära nüüd nädalaks ajaks vist. Kuidas ma nüüd harjutada saan? RAT 5 hiir saabub ka lähipäevil, mis teen selle hiirega, panen jalamati peale ilustuseks või?
Keegi võiks kinnitada, et Chi-To on liikuv kütusepaak. Või annab seda mängida st. Tier 7 läheb paremaks?
Tundus täiesti võimatu.
Soomust neile masinatele ei tekigi, kui sa seda mõtled. Üldiselt mida kõrgem tier, seda väiksem mootori põlema minemise tõenäosus. Kui liiga palju põleb, siis driveril Preventative Maintenance skill kasuks (kütusepaakide põlemise vastu aitab ainult katki lastud paagi parandamine enne kui teine lask selle põlema paneb).
Chi-Ri koha pealt võibolla väike nõuanne - tank käitub täiesti erinevalt vastavalt sellele, kas kasutad stock turretit või elite turretit. Esimesega on ta keskmise mobiilsusega medium, teisega muutub mobiilsus pigem support heavy'le sarnaseks. Ei soovita elite torni enne peale panna, kui autoloaderiga top gun on ära uuritud. Muidu, peale väikest harjumisperioodi, on Chi-Ri autoloader confis päris võimekas masin. Reload oli moodulite ja hea crewga mingi 8-9s kui mäletan õigesti, ja teeb kolme lasu peale kokku 390 dam nagu näiteks IS, ainult et laeb kiiremini ja autoloader on paindlikum - saad ohverdada ühe lasu kolmest trackimiseks kui vaja, ja kille on samuti kergem korjata mängu lõpus, kui mitu tanki on vähese HP peal.
EDIT: proovisin vahepeal uusi Youtube'i videode lindistamise seadeid, materjaliks üks Ace Tanker mäng:
Panen siia ühe replay. Oli täiesti võidetav mäng, aga kuna ma oma oskustega veel nii kaugel ei ole, et suudaks lõpus ära carryda. Äkki mõni oskajam leiaks aega ja kirjutaks mõned näpunäited. Mida oleks võinud paremini teha.
Tänan.
Nii palju kui mina vigu nägin siis kaotasid tarbetult palju HP-d just sellega, et sõidad liiga uljalt nurga tagant välja. Kasuta rohkem 3rd person viewi, et näha mis nurga taga toimub ning vaadates vastase relva kaliibrit siis võiks ka sidescrape tehnikat kasutada mõningatel juhtudel. Mõnikord jäta see lask tegemata kui on oht saada ise tina. Selline üks ühele trademine sobib lõpumängu kui sul on HPd üle. Et laske ohutult teha tuleb jälgida vastase käitumist ning selle ARLi puhul poleks mina neid riske võtnud. Hiljem oli oht tina saada ka M6elt kui seal kiriku juures perse ees välja tulid. Nendest situatsioonidest oleks natuke HPd suutnud kokku hoida mis küll poleks sind päästnud sest viimane lask oli artylt. Lõpus oleksid pidanud artyt spottides seisma jääma sest aega sul oli. Sealt nurga tagant välja tormates olid sa kahele relvale avatud ning M6 oleks keskelt ka sind lasta saanud. Kui peale M44 killi capi poole tormasid siis nägid kindlasti, et keegi lasi vastu mäekülge. Oleksid pidanud hoidma kohe rohkem sinna vee poole, lootuses M6 ära spottida ja ära killida. Põõsaste kasutamise oskus kulub antud situatsioonis ära. Encounteris on aega küll ning cappi torma siis kui kedagi teist pole ohustamas. Samal ajal muidugi vaata taimerit, et sekkumist maha ei magaks. Ning vahepeal lihtsalt oota kui vastane ise vigu teeb.
Aga muidu su Situational Awareness on päris hea. Ning kui oleks rohkem õnne olnud siis oleks sa kindlasti ära carrynud. Kannatlikust on sul ainult vaja.
Mu Wot-i konto blokiti ära nüüd nädalaks ajaks vist. Kuidas ma nüüd harjutada saan? RAT 5 hiir saabub ka lähipäevil, mis teen selle hiirega, panen jalamati peale ilustuseks või?
Ehk võtad aja maha ning lahinguväljal lollitamise asemel teed omale weakspotid ja positsioonivaliku selgeks. Oma väidetava inseneriharidusega peaksid ju olema suuteline need meelde jätma. Nädalase bloki osas ära minu otsa vaata, mina see polnud ning postituse mõte oli hirmutamine, et lõpetaksid petmise. Mõjus ilusti, eemaldasid aimboti ning WN8 langes koheselt kolinal 137 peale Ehk siis nagu ma juba ennist ütlesin, su areng on ümmargune null ning tulemused paranesid ainult petmise teel.
Ehk võtad aja maha ning lahinguväljal lollitamise asemel teed omale weakspotid ja positsioonivaliku selgeks. Oma väidetava inseneriharidusega peaksid ju olema suuteline need meelde jätma. Nädalase bloki osas ära minu otsa vaata, mina see polnud ning postituse mõte oli hirmutamine, et lõpetaksid petmise. Mõjus ilusti, eemaldasid aimboti ning WN8 langes koheselt kolinal 137 peale Ehk siis nagu ma juba ennist ütlesin, su areng on ümmargune null ning tulemused paranesid ainult petmise teel.
1) minu madalad tulemused ei ole kunagi näidanud, et isik petaks. Kui isikul on 30-50% winrate, siis see ei ole ju mingi petmine.
2) Kasutasin samat Autoaim-i funktsionaalsust, mis on standardmängu sees ja mida kõik igapäev kasutavad sh sina. Ainult, et mina kasutan seda Autoaim funktsionaalsust niivõrd vähe, et see ei andnud mingit eelist ega paremat winrate'i. Mul oli laetud AutoAim tarkvara privaatvideosse, kuid ega see laadimine ei tähenda petmist- video käigus on näha tavaline algaja mäng, mitte mingi pettus, ja kasutati videos minimaalset autoAim abi, mingit robotit/bot-i polnud kasutusel, kasutusel ol itäpselt see autoAim funktsionaalsus, mida sina ja kõik teised kasutavad igapäev. Seetõttu pettust polnud.
3) ma testin mitmeid Mod'e ja ei teagi millised mul laetud on ja kuidas valikuliselt osasid eemaldada ja millised on keelatud. Seetõttu ei ole ma teadlikult midagi reeglivastast teinud.
Punktide 1-3 alusel ma ei nõustu, et oleksin petnud midagi.
Teiseks, autoaimi lisasin alles hiljuti omale ja minu praegused viimase 30p tulemused on 300% paremad kui olid 3 kuud tagasi, lisaerinevus on see, et nüüdsest on keskmine Tier mitte 4 vaid 10. See on selge areng ja oleme seda korduvalt põhjendanud. Artusaamatu, et miks alusetult väidate, et ma pole arenenud kui olen ju, 300% vähemalt.
Inseneri hariduse osas olen samuti põhjendanud asjad ära eelnevalt.
Ma ei ole Bot-i omanud ega eemaldanud ega eriti kasutanud AutoAim funktsionaalsust- seetõttu ei nõustu, et midagi oleks mulle mõjunud. Ainuke, mis mõjus on see, et ma ei saa harjutada ehk areneda enam, ning teiseks, minu vara on riisutud. Mul jookseb igapäev preemium konto tühjemaks, mis maksab raha, lisaks sealsed preemiumtankid maksavad raha- see on vara ja pole õigust seda riisuda mult. Minu seisukoht on, et pole õige vara riisuda ja haridust keelata. Keskajal keelati haridust, see oli eliidi privileeg, tänapäeval ei tohiks küll keelata kedagi harida ega harjutada. Ega hullu midagi pole muidugi sellest nädalast, aga minu seisukoht on, et see ei tule valdkonnale kasuks.
Ise sain nüüd RAT 5 hiire kätte ja esmamuljena ütleks, et sellel on niikeerukad nupud, et mis nuppude alla ma sellel Woti funktsioonid panen et efektiivne oleks?
Minu arust väärib äramärkimist, kuidas proovitakse järjekindlalt aidata inimest, kes pole (vaimselt?) võimeline seda vastu võtma ja puksib suisa vastu. Ütleb väga palju selle teema asukate sõbralikkuse ja kannatlikkuse kohta.
mirko28 kirjutas:
2) Kasutasin samat Autoaim-i funktsionaalsust, mis on standardmängu sees ja mida kõik igapäev kasutavad sh sina. Ainult, et mina kasutan seda Autoaim funktsionaalsust niivõrd vähe, et see ei andnud mingit eelist ega paremat winrate'i. Mul oli laetud AutoAim tarkvara privaatvideosse, kuid ega see laadimine ei tähenda petmist- video käigus on näha tavaline algaja mäng, mitte mingi pettus, ja kasutati videos minimaalset autoAim abi, mingit robotit/bot-i polnud kasutusel, kasutusel ol itäpselt see autoAim funktsionaalsus, mida sina ja kõik teised kasutavad igapäev. Seetõttu pettust polnud.
Sa tõesti arvad, et keegi usub sind, kui sa proovid väita, et olles mänginud 8000 matši sa ei tee vahet "puhta" mängukliendi autoaimil ja illegaalsel autoaimil, mis ei sihi ainult tanki massikeskmesse?
Oled idioot või mängid lihtsalt lolli? Autoaim lukustab end tanki keskele, aimbot aga arvestab tanki liikumisega ning sihib weakspote. Replays on selgelt näha, et kasutad just aimboti, mis on keelatud.
rSTO tänud tagasiside eest.
Selle kannatlikkusega on jah vaja tegeleda. Ma muidu kasutan küll seda sidescrape, aga palju see T-43 puhul oleks aidanud. Mängin seda tanki nagunii arvestusega, et kõik, mis minu poole lendab lähemalt kui 200m, tuleb tuppa.
Lõpus seda mäekülje vastu lennanud lasku nägin ilusti ja sain aru ka, et see on too M6. Korra käis peast isegi läbi, et võiks minna hoopis esmalt teda püüdma. Kusjuures ma selle peale ise too hetk ei tulnudki, et oleks võinud olukorrale läheneda üldse sealt järve poolt põõsastest - selles suhtes see oli hea point. Selle M6-e oleks sealt küll ilusti kätte saand.
Mis sellesse lõppu puutub, siis tegin veits valearvestuse selle arty kohapealt. Ma ei arvestanud üldse, et ta võib seal olla - olin üpris kindel, et see TD putukas on seal capis üksinda. Kui ma seda artyt seal nägin, siis tekkis väike lääg - tooli ja klaveri vahele. _________________ SC: -huviline-
Steam: Huviline
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.