Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas ostad mängu? |
Pole otsustanud. |
|
17% |
[ 38 ] |
Juba ostetud. |
|
20% |
[ 43 ] |
Ootan hinna langemist. |
|
20% |
[ 43 ] |
Ei osta. |
|
35% |
[ 75 ] |
Olen piraat! |
|
6% |
[ 14 ] |
|
hääli kokku : 213 |
|
autor |
|
pots4t4j4
HV Guru
|
11.04.2016 19:33:28
|
|
|
No milleks mingi mõttetu midas ja misasi see teine on, crafti omale vector või mp5 ja hangi korralik m1a selle komboga on mul küll solo challenge mode missioonid väga lihtsad.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.04.2016 12:15:50
|
|
|
Nu olete valmis? Kell 13 peaksid serverid lahti minema.. loodetavasti ei toimu Diablo.
Ise lähen seda Sentrys Calli 4x ja Strikers Battlegeari 2x jahtima peaks töötama hästi.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
12.04.2016 18:01:16
|
|
|
päris hea que logimisel:D
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
0 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
12.04.2016 19:56:40
|
|
|
30 asja nädalas saab deconstruct teha
15 materjali et saaks ühe materjali update teha craftimise all.
Recalibration on nüüd krediidi eest ja DZ-I safe house ei müü enam phoenix krediidi eest.
Ainult BoO müüb krediidi eest blueprinte.
DZ safe house müüdav vahetub iga 86 tunni tagant ja summad on nii enamvähem 300K kanti.
Daily hard eest saab 10 phoenix krediiti ja challenge mode ei tea kuna pole proovinud veel. Arvan et sealt saab mingi 15 vist.
DZ-is tundus ka palju rahvast ringi jooksmas või on lihtsalt tänu sellele et update tuli ja ongi rohkem rahvast selletõttu.
Ma mängisin miski tund aega ehk kokku. Neid DZ droppe ei saanud kuna olin üksi ja neile joosti tormi et lillasid saada
Daily hard nimelised bossid annavad nüüd kollaseid ainult. DZ-s annavad ka need nimelised bossid kollaseid ainult.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
krink
HV vaatleja
|
12.04.2016 20:05:58
|
|
|
30 deconstruct on assignment mitte limiit
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.04.2016 22:52:01
|
|
|
faking lame on see incursion... 10x shotguni venda jooksevad näkku ja lõpmatu granaadi spämm mis 1 hitib vahet pole palju hp on. area of effect on ka ulme:D
ja tee seda 15x wave jutti. peale esimest 2 wave on tiim tavalilse wipe ja leavitakse... hakkad uuesti otsima matchmakingus. ja nii juba möödub 2 minu päeva divisionis fun times.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.04.2016 00:50:36
|
|
|
Challenge modes proovid pugida? Hard ei tohiks väga raske olla.
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
14.04.2016 01:02:10
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
Challenge modes proovid pugida? Hard ei tohiks väga raske olla. |
hardis... no ei oska öelda... endale tundub ka ,et pole raske aga mängi mingi random maunidega...
peale 2 surma minnakse ju ära 90% peale 1 surma.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.04.2016 02:04:24
|
|
|
Võtsin ka maha ära, pole närvikulu väärt kogu see värk, mängu idee on hea, aga ubisofti suutmatus, glitche fixida on lausa naeruväärne, aga põhiline probleem on hackerid, rikuvad kogu mängu ära, 15 minuti jooksul 3x oneshoti saada maxed armori ja 100k hp peal 1 kuuliga mingist suvalisest SMG on täielik idiootsus, istugu sisse see mäng omale, hackeritega ei tehta mitte midagi, ma ei saa aru kas nad ei oska või ei taha aga tuleb lihtsalt midagi uut huvitavat leida ega selles mängus midagi ei parane, 3 bugi parandatakse ära ja 10 tuleb juurde
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
14.04.2016 02:09:47
|
|
|
Võtsin ka maha ära, pole närvikulu väärt kogu see värk, mängu idee on hea, aga ubisofti suutmatus, glitche fixida on lausa naeruväärne, aga põhiline probleem on hackerid, rikuvad kogu mängu ära, 15 minuti jooksul 3x oneshoti saada maxed armori ja 100k hp peal 1 kuuliga mingist suvalisest SMG on täielik idiootsus, istugu sisse see mäng omale, hackeritega ei tehta mitte midagi, ma ei saa aru kas nad ei oska või ei taha aga tuleb lihtsalt midagi uut huvitavat leida ega selles mängus midagi ei parane, 3 bugi parandatakse ära ja 10 tuleb juurde  |
kõige naljakam on see ,et open beta ajal juba kisati ,et hackereid täis ja reporditi räigelt. aga nad ei fixind midagi ära. pane cheat engine tööle ja anna tuld.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.04.2016 02:11:52
|
|
|
Võin kihla vedada et paari kuu pärast on see mäng surnud ja tore on selliste ajuhalvatusega devvide poolt ei maksagi midagi oodata.
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
14.04.2016 02:12:37
|
|
|
Võin kihla vedada et paari kuu pärast on see mäng surnud. |
ei usu tänapäeval on PVE herosi palju:) mõnus ju hackidega yoloda PVE contenti:D
battleborn open beta väljas proovige seda parem vaheldusek:)
steamis leiab.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
14.04.2016 22:37:42
|
|
|
Ma õnneks pole väga cheatereid kohanud selles mängus. Samas ma liigun ka kõrgemas DZ zone-s just sellepärast, et need kusikud ei julge seal liikuda.
Aga see on ju Ubisoft. Neile ei kõlba oma mängudesse anti-cheat programme panna.
Edit:
Juba uued glitchid väljas mida abusida
Spoiler 
Edit: See glitch võttis ikka aega oma tunnikese seda tanki maha saada hard peal.
Ma ei kujuta ette palju see challenge mode-s aega võtaks.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
15.04.2016 16:07:53
|
|
|
20 min
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
15.04.2016 16:16:04
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Ma õnneks pole väga cheatereid kohanud selles mängus. Samas ma liigun ka kõrgemas DZ zone-s just sellepärast, et need kusikud ei julge seal liikuda.
Aga see on ju Ubisoft. Neile ei kõlba oma mängudesse anti-cheat programme panna.
Edit:
Juba uued glitchid väljas mida abusida
Spoiler 
Edit: See glitch võttis ikka aega oma tunnikese seda tanki maha saada hard peal.
Ma ei kujuta ette palju see challenge mode-s aega võtaks. |
Skillpowerit peate stackima challenging tehakse ka 25 min
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
15.04.2016 17:22:24
|
|
|
Nojah. Mul on mingi 30K seda umbes. Iga sticky bomb tegi mingi 181170 dmg ja vahest midagi 260K kanti.
Aga jah enamustel oli seal 80K kandis dmg sellele.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
15.04.2016 17:45:07
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Edit: See glitch võttis ikka aega oma tunnikese seda tanki maha saada hard peal. |
Hard peal tund aega Overdose + Triage ikka kasutasite?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
15.04.2016 23:28:55
|
|
|
No võib-olla ei olnud ka tund aega, aga üle poole tunni kindlasti ja kasutasime neid asju ka.
Venis nagu tatt see tanki maha saamine. Ma olin ainuke kellel see sticky bomb nii palju dmg tegi.
Teistel kolmel oli maksimum 110K umbes.
Edit:
Läksin just mängu ja vaatasin et on 38 minuti pärast server shut down.
Tegin kiirelt Lexinton ja police academy ära ja siis näitas et 20 minuti pärast on shut down.
Ehk siis 18 minutiga 2 daily missiooni hard-I peal.
Tundub et see shut down on selleks et ära fixida see falcon lost glitch.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
17.04.2016 20:25:05
|
|
|
Nüüd vist veidi üle nädala ka level 30 ja endgame kogenud, mõned mõtted.
Nii kui level 30 sain hakkas matchmaking vähemalt pooltel kordadel tegema mänge kus missioni sissepääs on kinni ja missioon ei alga. Kuna ma olen ka üks nendest kes kannatab pikkade laadimisaega all ei ole see lõbus.
Viimase uuendusega sisse tulnud gearscore teeb selle probleemi veel hullemaks. Skoor 160, Hard on mõttetult lihtne, kui raskem raskusaste kickitakse ära kohe kui sisse saan, sest on ju ilmselgelt liiga vähe.
Samas 4 inimest kõigil GearScore 140 ringis ja jooksime selle esimese Challenge mode'i missiooni otsast lõpuni nii et keegi kordagi pikali ka ei kukkunud ja aega ei läniud ka liiga palju. Mõne 170+ pundiga ei jõuagi lõpuni enne kui keegi loobub....
Seda uut asja kus 140 soovituslik ei ole isegi proovinud alustada.
Matchmaking on täis gruppe kelle eesmärk on ennast mängust läbi glitchida, saab rutem kollaseid piksleid. Hurra!
Kiikasin korra DZ ka. Suht tühi oli, aga mu rank vist 13 kandis. Need mängijad keda nägin ei norinud tüli, tapsime koos mingi pundi vastaseid ja viisime kola kopteri peale. Arvamus püsib, et PvP sellisel kujul nagu praegu tööle ei hakka, vähemalt minu jaoks ei ole huvitav. Lihtsalt PvP mänge on nii palju paremaid, see mehhanika mis PvE's töötab väga hästi ei lähe lihtsalt PvP's peale.
Leveldamise kogemus: Üksi on igav ja mõttetu. Pundiga missioone teha on lõbus, aga grind ei anna expi eriti ja "Free Roam" jaoks matchmake'ida ei õnnestunud kordagi normaalselt.
Story: Ma väga loodan et mingi expansioniga natuke midagi teha julgetakse. Võimalusi on niipalju lihtsalt. Praegu on nagu ikka. Kuulad kuidas kaks põgenenud vangi räägivad omavahel, et ühel on laps ja naine ja laps said enne blokaadi saarelt minema. Loodab neid uuesti näha kui see kõik läbi on. Ja siis tulen nurga tagant mina, truu riigiametnik/korravalvur/kohtunik/tulistamissalk ühes isiksuses ja avan pikema jututa tule, sest nii tuli ülevalt poolt käsk. Kuskil keegi kapuutsiga on, siis ka kaugelt kohe tuli peale. Pole siis ime, et tänaval enamus inimesi minema jookseb kui kedagi Divisioni tunnustega näeb : )
Aga mis põhiline. Gameplay on ok ja konkurentidest piisavalt erinev, et leida uusi mängijaid ja mäng näeb hea välja. See on piisav et mäng oleks ok. Üldiselt on mul hea meel, et suure publisheri käe alt tuli uus IP mis oli majanduslikult üsna edukas. Ehk julgevad teised ka midagi uut teha.
Ilmselt viskan paariks nädalaks mängu nurka ja loodan et matchmakingu putukatest lahti saadakse ja võibolla natuke võimalusi juurde tuleb. Võibolla peaks isegi kauem ootama, saaks neid glitchimisi ka vähemaks ehk.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
17.04.2016 22:41:38
|
|
|
greencow, DZ rank on ainult blueprintide ostmise piiramiseks ja muud sellele motet pole või vähemalt ma ei ole sellest aru saanud.
Gear score järgi pannakse serverisse jne. Ka väga mõttetu kuna ei ole võrdsust. Ringi jooksevad ikka kõik erineva DPS numbriga mis vahel võib isegi 200K vahet olla.
Kõik glitchivad kuna seal mängus ausal teel pead mingi tuhat tundi mängima ja hästi joppama, et endale high end gear saada, mis ka on high end. See et ta on score 182 või üles ei tähenda veel high end.
See lihtsalt paigutab sind bracket serverisse mis on üle 161 vms. NPC-d lasevad sind ikka läbi seina või poolenisti läbi nurga ühe lasuga maha kõrgemas tsoonis.
PVP võiks olla eraldi kaardid kus käibki sõdimine ainult inimene versus inimene ja botte pole.
Väga nõme on see, et võtad mingit karja botte maha ja neid sünnib selga koguaeg ja siis tuleb miski teine 4-ne grupp ja tapab sind ära, et saada oma ranki juurde.
Samas kui nad ise rogue olles surma saavad ei kaota nad ka suurt midagi ja samas rogue tapmisel ka midagi ei saa, et seda kõik väga teha tahaks. craftimine on keeruliseks tehtud ja ega need ka midagi head anna.
Viimase uuendusega tuli DZ uus mode mis on mingi loot drop-id ja ka nende vastu pole kellelgi huvi kuna need jagavad ainult lillasid ja divtech-i. Enne patchi koguti lillasid ja nüüd enam ei taha neid keegi kuna saab kollaseid 163 score asju mida siis deconstruct teha ja vahest harva saab ka 182 score-ga neid kollaseid. Nagu enne patchi oli kollastega mida sai üliharva.
Pead oma 10 tk craftima ja siis ka peab joppama et midagi head saada.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
17.04.2016 23:19:10
|
|
|
Air droppidest sai alguses kuldseid ja gear sette aga tõmmati koomale.
Mis puudutab bracketit siis see üle ja alla 161 on jah jube vähe. Kusjuures eile jäi mingi tegelane silma kes extractimisel pusis AI-ga. Läksin ligi ja üllatuseks oli ta oma 155 gear score ja DZ lvl 19-ga vales bracketis.
Cheateritest polda ikka lahti saadud. Libisevad oma speedmodega ringi ja üle kui keegi ette jääb
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
20.04.2016 12:41:45
|
|
|
haige saast ikka... juba beta ajal oli näha ,et häkkimisega on probleeme.
ilmselt nad ei saagi ju asja korda kuni kõik pole server side... sest client side asju saab alati häkkida ja sinna ei saa midagi teha.
aga siin tundub juba ,et häkitakse ka asju mis on server side ehk see reward claim vendor:D
ja mida peaks normaalne inimene tegema kes käib tööl? mul ei ole võimalustki darkzones enam.
häkkerite ja exploiterite vastu ei saa normaalselt mängides. nüüd uus komme divisionis ,et enam ei võeta faking incursioni ka kui sul pole gear vähemalt 180:D.
insta kicki saad ennem kui faking äragi loadida jõuad ja chat on spämmi täis ,et vaja 180+ kuigi mängu arvates peaks sobima 150 juba.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
20.04.2016 13:01:22
|
|
|
Neid suur corpe nagu EA, Ubishit jne. ei huvita mängu käimas hoidmine eriti kui selleks ekstra raha raiskama peab. Lambad ostsid juba mängu ära ja olge rahul sellega mida saite. Uusi ostjaid nagu nii ei tule!
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
beljo91
HV kasutaja
|
20.04.2016 13:46:26
|
|
|
Kõige huvitavam on see, et kliente ka ära ei kao ajapikku, pigem tuleb neid juurde
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|