|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
| 12-10a |
|
42% |
[ 27 ] |
| 10-8a |
|
17% |
[ 11 ] |
| 8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
| 6-4a |
|
7% |
[ 5 ] |
| 4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
| Vähem kui 2a |
|
15% |
[ 10 ] |
|
| hääli kokku : 63 |
|
| autor |
|
Tanel468
HV kasutaja
|
01.04.2016 20:38:23
|
|
|
| Ma ütlen nii palju vahepeal Mirko kaitseks siin, et olen temaga mõned lahingud teinud ja ta täitsa rahulikult ja avameelselt küsis küsimusi minult mängus, millele ka vastasin, ning ei ole mina näinud, et ta uuesti neil teemadel oleks diskuteerinud seega kindlasti ta areneb ja õpib. Pealegi viimati kui koos mõned lahingud tegime oli ta pidevalt top viisikus damage tegemise poolest ja me ka võitsime enamus lahingutest. Pealegi tundis ta pidevalt huvi positsioonide jms kohalt millele mina oma vähese kogemusega ei ole veel adekvaatne vastama seega võib-olla te kogenumad ei peaks isegi häbenema temaga platoonida või teda sõbralisti lisamast.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
01.04.2016 21:14:30
|
|
|
| Tanel468, ma ise arvan ka, et tegelikult on Mirko vägagi õppimisvõimeline, ilmselt ka pigem tark inimene. Kuid ta on totaalne troll. Naljaks on see, kuidas aegajalt osad tema lollustega kaasa lähevad, selmet asja lihtsalt huumoriga võtta või tõesti, tema juttu ignoreerida . Tänane teemaarendus oli muidugi fun, ma saingi pingelise tööpäeva kestel omajagu naerda. Samuti võib tema jutu seest vajalikke tõeterasid välja noppida, kuid ta ümbritseb need üksikud pärlid korraliku juraga. Võimalik ka, et ta hoiab oma WN8 meelega madalal, sest et kui ta ükskõik mis tieris mängides pidevalt top5 on, siis peaks recent WN8 1k+ olema.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
01.04.2016 21:28:17
|
|
|
Sain 10 võitu uuel piljardilaual kätte ja selle eest mingeid reserve võidutasuna, mida ma küll ei viitsi sisse lülitada.
Pildilt näete, et olen mingid mod-id omale lisanud, mis näitavad iga päev jooksvalt praegust WN8 väärtust reaalajas- seda näeb siis kui vajutada paremale alla pasuna nupule. Vanasti vaatasin Wot-life lehe pealt hommikuti tulemusi, nüüd näen iga hetk neid juba mängus. väga kasulik mod, ma ei teagi, mis mod see on muidugi, mul on igasuguseid mod'e katsetusel viimasel ajal.
Aga jah, eks see piljardi laua mäng tekitas tarkvara vigu ja sestap ka minul täna läksid mitmed mängud katki.
Eelneva TOP5 jutu juurde ütleks, et eks ma pingutan natuke rohkem kui plutoonis mängin, aga muul ajal võtan tunduvalt väiksema keskendumisega, sh söön/joon samal ajal näiteks, chatin, jne.
Pildil on minu hiljutised lemmik tankid. Postitage ka teie oma lemmiktankidest pilte ja üldse igasuguseid pilte, oleks huvitav ja aktiviseeriks komuuni.
Lisaks on pildilt näha, et olen sooja teinud madalama tier tnakidega ja peagi liigun tier 8 tanki peale kui soe olemas.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
01.04.2016 21:35:37
|
|
|
No me mängisime t4-5 tanke, sest ma ei kipu ka väga üle 6 ronima. Üritasin küll top of the tree ajal T-10 jaoks expi kokku ajada aga mina oskan is-3 mängida nagu korralikku pabertanki ja lõin kogu asjale käega
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
01.04.2016 22:40:17
|
|
|
| mirko28 kirjutas: |
| pyroman11 kirjutas: |
| Server 2 kukkus seoses plaaniliste töödega??? Wtf??? Krd öösel ei saanud neid plaanida või??? |
Siit ka nipp statshooradele: ärge käivitage mängu kui toimub tarkvara uuendus.
Arendati välja see piljardi tank ja nagu tarkvara arenduses ikka, avastati laivi minemisel kohe vigu ja restarditi servereid.
Ise hakkasin täna esmakordselt shift-klahvi vajutama, see lülitab zuumi sisse, enne tegin hiire rattaga seda aeglaselt, nüüd siis on kiirem see zuumindus.
Ainult, et ebamugav on väikse sõrmega shifti vajutada, tahab harjumist. Nii kui vajutan shiftile siis läheb ka A-tähe peal olev klahv alla, aju lihtsalt arvab, et seal vasakul olevat asja on vaja vajutada ja suunab mõlemad sõrmed töösse. siis zuumin ja korraga liigun vasakule ära- raske. |
Mul on max zoom hiire parema klahvi all. Päris mugav. Soovitaks proovida.
|
|
| Kommentaarid: 1224 loe/lisa |
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_seapea_
HV vaatleja
|
01.04.2016 23:41:32
|
|
|
| Kasutan paremat klahvi sniper modeks ja rull zoom in-out.Minu jaoks selline variant parim.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
02.04.2016 00:58:33
|
|
|
| Ma vaatan, et Kr6ll on minust sisse võetud. Kogu tegevus viitab sellele. Ühest küljest on see väga liigutav, teisest küljest, ilmselt olen talle kuhugi hella koha peale vajutanud. No offence, Kr6ll. Kindlasti oled korralik keskpärane mängija, kuid miks sind ühe kuldnoobi tegemised huvitavad? ja ausalt öeldes, ma pole sinu mängijanime veel tundma õppinudki, vaataks heameelega su esimeste mängude statistikat..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
02.04.2016 08:40:59
|
|
|
| _seapea_ kirjutas: |
| Kasutan paremat klahvi sniper modeks ja rull zoom in-out.Minu jaoks selline variant parim. |
Minu arvates võiks parem hiireklahv olla ikka ringi vaatamiseks nii et torn ei liigu. Toru vaenalse suunas hoidmine on eduka mängu üks põhieeldusi...
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
02.04.2016 13:02:41
|
|
|
| Tanel468 kirjutas: |
| Ma ütlen nii palju vahepeal Mirko kaitseks siin, et olen temaga mõned lahingud teinud ja ta täitsa rahulikult ja avameelselt küsis küsimusi minult mängus, millele ka vastasin, ning ei ole mina näinud, et ta uuesti neil teemadel oleks diskuteerinud seega kindlasti ta areneb ja õpib. Pealegi viimati kui koos mõned lahingud tegime oli ta pidevalt top viisikus damage tegemise poolest ja me ka võitsime enamus lahingutest. Pealegi tundis ta pidevalt huvi positsioonide jms kohalt millele mina oma vähese kogemusega ei ole veel adekvaatne vastama seega võib-olla te kogenumad ei peaks isegi häbenema temaga platoonida või teda sõbralisti lisamast. |
Seda on küll tore lugeda. mirko28, mis arvad, tuled striimi külaliseks? Valdkond areneks
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
02.04.2016 16:10:20
|
|
|
Sattusin täna esmakordselt sellise aumärgi peale:
"Lavrinenko's Medal (I class)"
Spoiler 
Lavrinenko's Medal (IV-I class)
Awarded for reducing the total number of capture points of a friendly base, up to 100 points per battle.This award is established in four classes: Class IV - 30 points, Class III - 300 points, Class II - 3,000 points, Class I - 30,000 points. |
Selle märgi peaks saama kui kodubaasi vallutamist takistada sageli.
Katsetan uute sniper-mode klahvidega nüüd mõnda aega:
sniper mode = mous right click
automaatne sihiku lukustamine vanelase külge = left shift.
zoom in/out = mouse scroll
Automaatne sihiku lukustus on arty'ga vajalik klahv, teiste tankide puhul see eriti vajalik pole. Spottimisel kergtankidega vast ka automaatlukuga hea vaenlane lukustada ja siis ise edasi sõita ja tulistada seljataha.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
02.04.2016 16:25:49
|
|
|
Automaatset lukustust on hea siis kasutada, kui tiirelda ümber vaenlase tanki. Sniper modes ja artyga seda küll vaja ei oleks kasutada mu meelest...
Sattusin täna esmakordselt sellise aumärgi peale:
"Lavrinenko's Medal (I class)"
Spoiler 
Lavrinenko's Medal (IV-I class)
Awarded for reducing the total number of capture points of a friendly base, up to 100 points per battle.This award is established in four classes: Class IV - 30 points, Class III - 300 points, Class II - 3,000 points, Class I - 30,000 points. |
Selle märgi peaks saama kui kodubaasi vallutamist takistada sageli.
Katsetan uute sniper-mode klahvidega nüüd mõnda aega:
sniper mode = mous right click
automaatne sihiku lukustamine vanelase külge = left shift.
zoom in/out = mouse scroll
Automaatne sihiku lukustus on arty'ga vajalik klahv, teiste tankide puhul see eriti vajalik pole. Spottimisel kergtankidega vast ka automaatlukuga hea vaenlane lukustada ja siis ise edasi sõita ja tulistada seljataha. |
|
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lagzr
HV vaatleja
|
02.04.2016 21:10:39
|
|
|
| Kuna tulemas on uus kampaania, siis on plaan taaskordselt eesti asjalikum punt kokku panna. Täpsustused lähimal ajal...
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
03.04.2016 15:38:41
|
|
|
Vaatasin üle oma premium tankid, mina sain kokku 35.
Küsiks, et milline neist on parim miljonite teenimiseks- mis te arvate?
Oleks vaja 30 milj kokku ajada, et osta välja viimased ostmata tankid.
Aga millise meetodiga või millise tankiga teenib kõige hõlpsamalt seda summat?
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
03.04.2016 15:49:59
|
|
|
yks võimalus, vast kõige kiirem, oleks need 35 prem tanki maha myya. Siis oleks vast suurem osa raha koos
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.04.2016 17:19:01
|
|
|
Lihtsalt silma järgi on seal valikus sobivad T34, Löwe, Super Pershing, Panther 8,8 ja SU-100Y peaks olema üks kõige paremini teenivaid tanke T6s. Kõigil premium tankidel ei ole paremat rahateenimiskoefitsienti.
T34 on hetkel kõige rohkem raha teeniv tank mängus, Löwe on kuues. Nende kahe abil peaksid jõudma sinna, kuhu tahad. Kui rääkida toorest optimeerimisest, siis:
1. Leia hea teenistusega prem tank randomis mängimiseks (T34/Löwe antud juhul).
2. Veendu, et sul on premium konto.
3. Valikuline - liitu klanniga, millel on tugev Stronghold ja kus regulaarselt pannakse käima Battle Paymentsi (tippklannides +50% raha igalt mängult ja iga mänguga teenib nagu oleksid võitnud; alumise otsa klannides lihtsalt +15% teenistusele).
4. Leia klann, mis lubab sul premiumtankiga Strongholdi mängida (lahingud lõppevad seal kiiremini, teenid rutem raha).
4.5 Osta hea T6 premium nagu Cromwell B või Type 64 ja mängi Tier 6 strongholdi, keskmiselt 3-5 min mäng ja ca 30-50K credi raha mängult.
5. Müü maha tankid, mida sa ei kavatse mängida. Müü depoost maha kõik sinna kogunenud kama, kahurid, mootorid jne.
30M kokku ajamine võtab muidugi omajagu aega isegi siis.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
03.04.2016 17:59:21
|
|
|
M 41 90 GF peale pole keegi mõelnud? Tundub päris võimekas olema.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
03.04.2016 19:19:06
|
|
|
| Ma juba mõtlesin.. Kahjuks on kindel see, et minu oskused ei sobi veel t10 lahingutes skautimiseks.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
03.04.2016 19:59:07
|
|
|
| merku kirjutas: |
| _seapea_ kirjutas: |
| Kasutan paremat klahvi sniper modeks ja rull zoom in-out.Minu jaoks selline variant parim. |
Minu arvates võiks parem hiireklahv olla ikka ringi vaatamiseks nii et torn ei liigu. Toru vaenalse suunas hoidmine on eduka mängu üks põhieeldusi... |
Ise kasutan samuti paremat klahvi snaiprivaateks. Shooteritest kuidagi sisse harjunud.Kui sniper view on parema klahvi alla binditud, saab jätkuvalt paremat all hoides toru liigutamata ringi vaadata(teadmiseks).
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
03.04.2016 20:53:53
|
|
|
Lisaks omalt poolt prem nimekirja Pz T25. Mulle kuidagi sobib ja üldse tundub kuidagi asjalik.
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
03.04.2016 20:56:05
|
|
|
Ostsin m4190 ära ja pettuma küll ei pea. Väga mõnus mängida sellega. Korralikult kiire ja hea toruga. Selle tankiga saab isegi mänge ära carryida, sest dpm on päris korralik. Vahest mängin mediumi üldse mõnes mapis. Nüüd lõpuks saab light tank missione ka teha , sest samas teenib raha ka. 2k dmg ja teenib 65k kasumit. Esimene prem siin mängus mis mulle tõesti meeldib. Isegi parem kui type 59 imo. Neid on küll raske võrrelda, aga type on lihtsalt niipalju nerfi saanud aastatega.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
03.04.2016 21:02:35
|
|
|
| Kas on ohtu, et M41 90 saab tulevikus siis nerfi? Vaatasin quickybaby videot selle tanki kohta, tundub väga asjalik prem tank olevat. Kas WG üleüldse nerfib real money eest ostetud tanke ka?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
03.04.2016 21:07:00
|
|
|
| DamienDK kirjutas: |
| Kas on ohtu, et M41 90 saab tulevikus siis nerfi? Vaatasin quickybaby videot selle tanki kohta, tundub väga asjalik prem tank olevat. Kas WG üleüldse nerfib real money eest ostetud tanke ka? |
Ma ei usu, et nad enam nerfivad prem tanke. See oli kaugel minevikus kui nad ei oskanud balanseerida tanke vist. Juba aastaid pole prem tanke nerfitud.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.04.2016 21:50:15
|
|
|
No kui tahta näidet kuidas premmiga raha teha soolos, siis tänasest striimist oleks saanud ühtteist kõrva taha panna:
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
03.04.2016 22:41:05
|
|
|
Ostsin, tegin miskid 6 mängu. Kõik tier10 va esimene, ühtegi skautimiskaarti ei saanud. 4/6, 1350 dammi, 600 assisti, alla kiskus üks täiesti ebaõnnestunud kiire 2-15. 300k puhast tuli. Peab vist rahul olema seni. Type59 see teenistuselt küll ei ole.
Pmst on asi M41 ja Ru 251 kutsikas ja pärinud Ru'lt 100mm penega HE moona.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.04.2016 09:21:05
|
|
|
Algajate mängijate lugejate nurka uudiseid.
Eile katsetasin mõndasid uhkemaid kõrgema Tier-i premium tanke (Löwe, T34, T26E4) ja kõiki Tier X arty'sid.
Esmamulje arty'dega oli muidugi üllatav: ühe lasuga teeb Tier X rasketankile 1500+ damaget, enamike arty'dga.
Täiesti tavaline, et arty teenib mängus 2000-4000 damaget ja on TOP 3 hulgas lõpptulemustes.
Madalamate Tier'ite arty'dega TOP3 hulka niikergelt ikka ei pääse.
Muidugi tuleb artydele lisada BIA-skill ja ventileerivad moodulid jms-ne et laadimiskiirust tõsta, aga sellele vaatamata on ikkagi laadimise aeg väga pikk, tulebk iarvestada kuni 4 lasuga mängus ja seetõttu need täpselt sihtida, mööda laskmist ei saa lubada. See on esmamuljena hoopis teine mängustiill kui madalates tier-ites.
Rasketank T34 on soodsate standard-mürskudega hea läbistavusega, isegi kui vastane on harjunud, et nurga all tema soomust ei läbistata, siis T34 paneb nad üllatuma, isegi nurkade all sain läbistavat damaget teha rohkelt. Seetõttu see tank on rahateenimise koha pealt küllalt hea. Miinusied on muidugi ka, et ta laeb üsna kaua ja Tier X rasketankide vastas ta pole siiski kuigi tugev. Arvan ikkagi, et just selel tankiga hakkan raha koguma. Aga tulevikus tuleks ikkagi oskused Tier X tugevaimate tankide peale viimistleda, vähemalt selline oleks soov. Aga see muidugi eeldab eelnevat rohket harjutamist ja õppimist.
Aga arty'ga Tier X mängu soovitaks algajatele küll üsna julgelt, seal ei ole nii keerukas ühti.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
04.04.2016 09:33:47
|
|
|
Algajale soovitaks Tier X
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2016 10:21:15
|
|
|
et t10 arty saada kulub nii palju aega et siis sa enam algajaks ennast nimeta nagu ei saaks
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.04.2016 11:29:53
|
|
|
T34 jah selles mõttes algajasõbralik tank, et 248mm pen juures väga palju mõtlema ei pea, et kuhu lasta, enamvähem igalt poolt niidab läbi. Prem moonaga on 297mm, sellega lased isegi T10 heavydel eest läbi ilma probleemideta.
Konstruktiivse soovitusena - võta mingi 8 prem mürsku kaasa selle masinaga ja ära pelga neid kasutada, kui vastas on mõni paksema soomusega isend. Võit annab ikkagi +50% credi, see teeb prem moona kulu kuhjaga tasa, kui mõistlikkuse piires kasutada.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
04.04.2016 12:51:08
|
|
|
Algajate mängijate lugejate nurka uudiseid.
Eile katsetasin mõndasid uhkemaid kõrgema Tier-i premium tanke (Löwe, T34, T26E4) ja kõiki Tier X arty'sid.
Esmamulje arty'dega oli muidugi üllatav: ühe lasuga teeb Tier X rasketankile 1500+ damaget, enamike arty'dga.
Täiesti tavaline, et arty teenib mängus 2000-4000 damaget ja on TOP 3 hulgas lõpptulemustes.
Madalamate Tier'ite arty'dega TOP3 hulka niikergelt ikka ei pääse.
Muidugi tuleb artydele lisada BIA-skill ja ventileerivad moodulid jms-ne et laadimiskiirust tõsta, aga sellele vaatamata on ikkagi laadimise aeg väga pikk, tulebk iarvestada kuni 4 lasuga mängus ja seetõttu need täpselt sihtida, mööda laskmist ei saa lubada. See on esmamuljena hoopis teine mängustiill kui madalates tier-ites.
Rasketank T34 on soodsate standard-mürskudega hea läbistavusega, isegi kui vastane on harjunud, et nurga all tema soomust ei läbistata, siis T34 paneb nad üllatuma, isegi nurkade all sain läbistavat damaget teha rohkelt. Seetõttu see tank on rahateenimise koha pealt küllalt hea. Miinusied on muidugi ka, et ta laeb üsna kaua ja Tier X rasketankide vastas ta pole siiski kuigi tugev. Arvan ikkagi, et just selel tankiga hakkan raha koguma. Aga tulevikus tuleks ikkagi oskused Tier X tugevaimate tankide peale viimistleda, vähemalt selline oleks soov. Aga see muidugi eeldab eelnevat rohket harjutamist ja õppimist.
Aga arty'ga Tier X mängu soovitaks algajatele küll üsna julgelt, seal ei ole nii keerukas ühti. |
Tegid top tier artydega 23 mängu ja enda jutu järgi tegid 2000-4000 DMG tavaliselt, samas su eilse sessiooni WN8 on 375 ja avg dmg 439. Midagi siin su jutus ei klapi...
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.04.2016 14:20:32
|
|
|
| andrez3d kirjutas: |
Tegid top tier artydega 23 mängu ja enda jutu järgi tegid 2000-4000 DMG tavaliselt, samas su eilse sessiooni WN8 on 375 ja avg dmg 439. Midagi siin su jutus ei klapi... |
Kohe esimese mängu tegin mingi 3k damaget artiga, seejärel jah tulid juba väiksemad damaged kuna siis polnud enam eesmärgiks resultaat, vaid katsetasin asju jne.
Praegu katsetan erinevaid tanke ja asju päris palju üldse, resultaadid pole eesmärgiks.
Hakkasin nädalavahetusel katsetama uute klahvide asetusega mängimist, seetõttu hetkel vaja harjuda, ei ole mõtet suuremaid numbreid loota veel.
Oma 35 premium tanki ma maha müüa ei plaani, kuna nad võivad osutuda vajalikuks kõrgemate Tier'ite tankide Crew treenimise eesmärgiks. Lisaks on osad pudinad preemiumid Fun-id mängida. Näiteks sellised, millel on üksikmürsu kahuri asemel hoopis automaatrelv peal.
Eile tegin peale 2 esimest mängu tehes oli WN8 kohe mingi 1200 punkti muidu. Seega kui pingutada, siis võib päris head statistikat toota, aga ma hakkasin sööma peale teist mängu samal ajal ja siis statistika langes muidugi. No aga las langes, ma hetkel ei taotle mingit statistikat, vaid taotlen kogemusi.
Muidu WN8 sõltub peamiselt Tier-ist minu arusaamist järgi. Suuremas Tier-is on suurem Damage Pool ja ka kahurid teevad suuremat damaget, seega kui tahta kõrget WN8 koefitsenti, siis mängige osavalt Tier X tugevaid tanke. Kui mängite Tier 3 kergetanke, siis teie WN8 kuigi kõrge olla ei saagi.
Edit:
Väidetavalt teoreetiliselt siiski WN8 tundub olema aus ses mõttes, et ka madala Tier-i mänguga saab kõrget WN8 koefitsenti toota kui lugeda WN8 koostamise kokkuvõtet:
http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8:_Summary
Hmm.
viimati muutis mirko28 04.04.2016 14:46:56, muudetud 2 korda |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.04.2016 14:32:09
|
|
|
Meeskondi treeni pigem premm tankide peal. Saad meeskonnale expi ja endale finantse juurde. Mõistlikum kui neid T10 tankide peal lihtsalt trennida.
Seda ikka tead, et meeskonda saad tasuta prem ja T10 vms TX tanki peal ümber tõsta?
Tegid top tier artydega 23 mängu ja enda jutu järgi tegid 2000-4000 DMG tavaliselt, samas su eilse sessiooni WN8 on 375 ja avg dmg 439. Midagi siin su jutus ei klapi... |
Kohe esimese mängu tegin mingi 3k damaget artiga, seejärel jah tulid juba väiksemad damaged kuna siis polnud enam eesmärgiks resultaat, vaid katsetasin asju jne.
Praegu katsetan erinevaid tanke ja asju päris palju üldse, resultaadid pole eesmärgiks.
Hakkasin nädalavahetusel katsetama uute klahvide asetusega mängimist, seetõttu hetkel vaja harjuda, ei ole mõtet suuremaid numbreid loota veel.
Oma 35 premium tanki ma maha müüa ei plaani, kuna nad võivad osutuda vajalikuks kõrgemate Tier'ite tankide Crew treenimise eesmärgiks. Lisaks on osad pudinad preemiumid Fun-id mängida. Näiteks sellised, millel on üksikmürsu kahuri asemel hoopis automaatrelv peal.
Eile tegin peale 2 esimest mängu tehes oli WN8 kohe mingi 1200 punkti muidu. Seega kui pingutada, siis võib päris head statistikat toota, aga ma hakkasin sööma peale teist mängu samal ajal ja siis statistika langes muidugi. No aga las langes, ma hetkel ei taotle mingit statistikat, vaid taotlen kogemusi. |
|
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2016 14:33:25
|
|
|
|
krt mul on tunne et mirko oligi nendes mängudes artyga mida ma pidasin nv -l just siis kui ta hakkas katsetama asju
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
04.04.2016 14:34:08
|
|
|
BB4 liikmetele väike teade seoses kampaaniaga: Uueks eestvedajaks on Ustink ning palun kontakteeruga temaga kui olete kampaaniast huvitatud.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
04.04.2016 14:48:03
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
|
krt mul on tunne et mirko oligi nendes mängudes artyga mida ma pidasin nv -l just siis kui ta hakkas katsetama asju  |
Katsetas arty'ga skautimist ja heavy tankide postsioonile lükkamist.
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.04.2016 15:07:42
|
|
|
| map nii suur, et ei kata mujalt ära?
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.04.2016 15:16:40
|
|
|
Edit:
Väidetavalt teoreetiliselt siiski WN8 tundub olema aus ses mõttes, et ka madala Tier-i mänguga saab kõrget WN8 koefitsenti toota kui lugeda WN8 koostamise kokkuvõtet:
http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8:_Summary |
Sa teaksid seda, kui sa oleksid vaevunud mu juhendit lugema.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
04.04.2016 15:19:07
|
|
|
Mirko meil bugiseid juhendeid ju ei loe.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.04.2016 15:23:28
|
|
|
| tsitaat: |
WN8 on valem, mis lisaks winrate’le, killidele, spottidele, capile ja decapile võtab arvesse ka seda, kui palju sa just selle tankimudeliga dämmi tegid, millega sa mängisid. WN8 võrdleb sinu dämminumbrit näiteks KV-1S-is sadade tuhandete teiste mängijate andmete põhjal välja arvutatud KV-1S-i keskmisega, ning annab selle alusel sulle väärtuse vastavalt sellele, kui palju sa jäid keskmisele alla või siis ületasid seda. Selleks, et reiting oleks objektiivne, uuendatakse selle aluseks olevat keskmiste väärtuste tabelit iga 3 kuu tagant.
Kõige olulisemad WN8 tõstjad efektiivsuse järjekorras:
1. Damage
2. Kills
3. Decap
4. WR%
5. Spots
6. Cap |
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
04.04.2016 15:41:15
|
|
|
kui tahta väga head wn8 -t siis oleks väga kaval minna terve meeskonnaga peitu, lasta kõigil 15 -l vastaste tankil sõita oma cap -i ja siis alustada alles tulistamist
siis saab palju parema wn8, kui ise peale lennata. Ehk siis tegelt on need tyybid, kes kaardi tagumises punktis terve lahingi passivad, hoopis päris taibukad tegelased
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.04.2016 15:51:53
|
|
|
Katsetas arty'ga skautimist ja heavy tankide postsioonile lükkamist.  |
Kuna T10-nes on Arty'del aega rohkem surnuks lüüa, siis katsetasin kohe mängu alguses pool minutit puid pikali sõita kolleeg-arty ümber, et tekiks nö pesa, et varjaks vaenlaste eest. See aga hakkas raporti juttu ajama kohe. Sain pesa valmis ja tegin esimese paari lasuga kohe 1500 damaget. Pean puude ümberlükkamist väga oluliseks, aga nuubid ei saa sellest aru. Seletan neile ka seda, et paljudel mäng crashib Mod-ide pärast ja netiühenduse pärast, ja seetõttu nad näevad välja Bot-ina aga tegelt ei ole Botid. Eks tuleb harivat selgitustööd teha. Üldiselt puude ümberlükkamist katsetangi viimasel ajal rohkem, tanke õigetpidi eriti polegi lükanud, kuigi mind lükati ilusti õigetpidi eelmisel nädalal, tegi südame soojaks, et minu hariduslik eeskuju kommuunile on hakanud vilja kandma.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.04.2016 16:01:11
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
kui tahta väga head wn8 -t siis oleks väga kaval minna terve meeskonnaga peitu, lasta kõigil 15 -l vastaste tankil sõita oma cap -i ja siis alustada alles tulistamist
siis saab palju parema wn8, kui ise peale lennata. Ehk siis tegelt on need tyybid, kes kaardi tagumises punktis terve lahingi passivad, hoopis päris taibukad tegelased  |
Decap'ist saadav WN8 on piiratud, 2.0 punkti decapi oli vist max per mäng, peale seda WN8 seda enam ei loe. Enamik mängijaid ei saavuta seda kunagi normaalse mängu käigus.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
04.04.2016 16:49:00
|
|
|
Kuna T10-nes on Arty'del aega rohkem surnuks lüüa, siis katsetasin kohe mängu alguses pool minutit puid pikali sõita kolleeg-arty ümber, et tekiks nö pesa, et varjaks vaenlaste eest. See aga hakkas raporti juttu ajama kohe. Sain pesa valmis ja tegin esimese paari lasuga kohe 1500 damaget. Pean puude ümberlükkamist väga oluliseks, aga nuubid ei saa sellest aru. Seletan neile ka seda, et paljudel mäng crashib Mod-ide pärast ja netiühenduse pärast, ja seetõttu nad näevad välja Bot-ina aga tegelt ei ole Botid. Eks tuleb harivat selgitustööd teha. Üldiselt puude ümberlükkamist katsetangi viimasel ajal rohkem, tanke õigetpidi eriti polegi lükanud, kuigi mind lükati ilusti õigetpidi eelmisel nädalal, tegi südame soojaks, et minu hariduslik eeskuju kommuunile on hakanud vilja kandma. |
a et jumalaeest vastase arty n2eks kus krdi augus sa oma junniga istud , kytad metsale lageraiet ? ime ka et sind reportida taheti.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
04.04.2016 16:49:33
|
|
|
Kuna T10-nes on Arty'del aega rohkem surnuks lüüa, siis katsetasin kohe mängu alguses pool minutit puid pikali sõita kolleeg-arty ümber, et tekiks nö pesa, et varjaks vaenlaste eest. See aga hakkas raporti juttu ajama kohe. Sain pesa valmis ja tegin esimese paari lasuga kohe 1500 damaget. Pean puude ümberlükkamist väga oluliseks, aga nuubid ei saa sellest aru. Seletan neile ka seda, et paljudel mäng crashib Mod-ide pärast ja netiühenduse pärast, ja seetõttu nad näevad välja Bot-ina aga tegelt ei ole Botid. Eks tuleb harivat selgitustööd teha. Üldiselt puude ümberlükkamist katsetangi viimasel ajal rohkem, tanke õigetpidi eriti polegi lükanud, kuigi mind lükati ilusti õigetpidi eelmisel nädalal, tegi südame soojaks, et minu hariduslik eeskuju kommuunile on hakanud vilja kandma. |
Pesa ehitades arvesta sellega, et pädevam vastase arty mängija võib su pesa osaks muuta. Annan väikese abistava vihje: pesa ehitamise ja aja surnuks löömise asemel proovi liikuda kohta kus meeskonda maksimaalselt toetada saaksid.
PS! nagu ülejäänud tankid, siis ka Arty ei uju - seda pole vaja katsetama hakata (kui juba teinud pole)!
_________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.04.2016 18:06:47
|
|
|
Algaja küsib: kas see oli hea koht/paiknemine artile, nagu pildil paiknesin?
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
04.04.2016 18:09:04
|
|
|
g8 sektorist l2bi tullakse saad kohe kuulipersse, pigem veel allpool kynka taga, v6i siis kus gw tiger P asub.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.04.2016 18:58:01
|
|
|
Üldiselt on nii, et alguses vaata kus asjalikumad-rohelisemad-lillamad artyd lähevad. See on tõenäoliselt väga ok koht olemiseks.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee |
|
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
04.04.2016 19:14:59
|
|
|
yerba, mirko28 ongi ju sini-lilla. Teised joonduvad ikka pigem tema järgi.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
04.04.2016 20:18:49
|
|
|
Ausalt öeldes, suht loll seis nagunii, baasis ainult 1 tank. Ülejäänud on ka ühes puntras koos, et neile järgneda. K liin oleks vb mõistlik olnud.
_________________ minu lugupeetus |
|
| Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mauno Lurbe
HV kasutaja

|
04.04.2016 21:49:16
|
|
|
See pesapunumine on hea mõte küll. Kui korralik artypaar kokku juhtub siis õnnestub ka muna pesasse poetada ja lahingu lõpuks on üks pisike FV välja haudutud. Samas osad kasutajad väidavad, et ühel artyl peab tingimata olema female crew peal. Kui sul Mirko on mõnikord aega, siis võiksid seda teooriat kontrollida.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|