Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
Tanel468
HV kasutaja
|
01.04.2016 20:38:23
|
|
|
Ma ütlen nii palju vahepeal Mirko kaitseks siin, et olen temaga mõned lahingud teinud ja ta täitsa rahulikult ja avameelselt küsis küsimusi minult mängus, millele ka vastasin, ning ei ole mina näinud, et ta uuesti neil teemadel oleks diskuteerinud seega kindlasti ta areneb ja õpib. Pealegi viimati kui koos mõned lahingud tegime oli ta pidevalt top viisikus damage tegemise poolest ja me ka võitsime enamus lahingutest. Pealegi tundis ta pidevalt huvi positsioonide jms kohalt millele mina oma vähese kogemusega ei ole veel adekvaatne vastama seega võib-olla te kogenumad ei peaks isegi häbenema temaga platoonida või teda sõbralisti lisamast.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
01.04.2016 21:14:30
|
|
|
Tanel468, ma ise arvan ka, et tegelikult on Mirko vägagi õppimisvõimeline, ilmselt ka pigem tark inimene. Kuid ta on totaalne troll. Naljaks on see, kuidas aegajalt osad tema lollustega kaasa lähevad, selmet asja lihtsalt huumoriga võtta või tõesti, tema juttu ignoreerida . Tänane teemaarendus oli muidugi fun, ma saingi pingelise tööpäeva kestel omajagu naerda. Samuti võib tema jutu seest vajalikke tõeterasid välja noppida, kuid ta ümbritseb need üksikud pärlid korraliku juraga. Võimalik ka, et ta hoiab oma WN8 meelega madalal, sest et kui ta ükskõik mis tieris mängides pidevalt top5 on, siis peaks recent WN8 1k+ olema.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
01.04.2016 21:28:17
|
|
|
Sain 10 võitu uuel piljardilaual kätte ja selle eest mingeid reserve võidutasuna, mida ma küll ei viitsi sisse lülitada.
Pildilt näete, et olen mingid mod-id omale lisanud, mis näitavad iga päev jooksvalt praegust WN8 väärtust reaalajas- seda näeb siis kui vajutada paremale alla pasuna nupule. Vanasti vaatasin Wot-life lehe pealt hommikuti tulemusi, nüüd näen iga hetk neid juba mängus. väga kasulik mod, ma ei teagi, mis mod see on muidugi, mul on igasuguseid mod'e katsetusel viimasel ajal.
Aga jah, eks see piljardi laua mäng tekitas tarkvara vigu ja sestap ka minul täna läksid mitmed mängud katki.
Eelneva TOP5 jutu juurde ütleks, et eks ma pingutan natuke rohkem kui plutoonis mängin, aga muul ajal võtan tunduvalt väiksema keskendumisega, sh söön/joon samal ajal näiteks, chatin, jne.
Pildil on minu hiljutised lemmik tankid. Postitage ka teie oma lemmiktankidest pilte ja üldse igasuguseid pilte, oleks huvitav ja aktiviseeriks komuuni.
Lisaks on pildilt näha, et olen sooja teinud madalama tier tnakidega ja peagi liigun tier 8 tanki peale kui soe olemas.
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
01.04.2016 21:35:37
|
|
|
No me mängisime t4-5 tanke, sest ma ei kipu ka väga üle 6 ronima. Üritasin küll top of the tree ajal T-10 jaoks expi kokku ajada aga mina oskan is-3 mängida nagu korralikku pabertanki ja lõin kogu asjale käega
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
01.04.2016 22:40:17
|
|
|
mirko28 kirjutas: |
pyroman11 kirjutas: |
Server 2 kukkus seoses plaaniliste töödega??? Wtf??? Krd öösel ei saanud neid plaanida või??? |
Siit ka nipp statshooradele: ärge käivitage mängu kui toimub tarkvara uuendus.
Arendati välja see piljardi tank ja nagu tarkvara arenduses ikka, avastati laivi minemisel kohe vigu ja restarditi servereid.
Ise hakkasin täna esmakordselt shift-klahvi vajutama, see lülitab zuumi sisse, enne tegin hiire rattaga seda aeglaselt, nüüd siis on kiirem see zuumindus.
Ainult, et ebamugav on väikse sõrmega shifti vajutada, tahab harjumist. Nii kui vajutan shiftile siis läheb ka A-tähe peal olev klahv alla, aju lihtsalt arvab, et seal vasakul olevat asja on vaja vajutada ja suunab mõlemad sõrmed töösse. siis zuumin ja korraga liigun vasakule ära- raske. |
Mul on max zoom hiire parema klahvi all. Päris mugav. Soovitaks proovida.
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
_seapea_
HV vaatleja
|
01.04.2016 23:41:32
|
|
|
Kasutan paremat klahvi sniper modeks ja rull zoom in-out.Minu jaoks selline variant parim.
|
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
02.04.2016 00:58:33
|
|
|
Ma vaatan, et Kr6ll on minust sisse võetud. Kogu tegevus viitab sellele. Ühest küljest on see väga liigutav, teisest küljest, ilmselt olen talle kuhugi hella koha peale vajutanud. No offence, Kr6ll. Kindlasti oled korralik keskpärane mängija, kuid miks sind ühe kuldnoobi tegemised huvitavad? ja ausalt öeldes, ma pole sinu mängijanime veel tundma õppinudki, vaataks heameelega su esimeste mängude statistikat..
|
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
02.04.2016 08:40:59
|
|
|
_seapea_ kirjutas: |
Kasutan paremat klahvi sniper modeks ja rull zoom in-out.Minu jaoks selline variant parim. |
Minu arvates võiks parem hiireklahv olla ikka ringi vaatamiseks nii et torn ei liigu. Toru vaenalse suunas hoidmine on eduka mängu üks põhieeldusi...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
02.04.2016 13:02:41
|
|
|
Tanel468 kirjutas: |
Ma ütlen nii palju vahepeal Mirko kaitseks siin, et olen temaga mõned lahingud teinud ja ta täitsa rahulikult ja avameelselt küsis küsimusi minult mängus, millele ka vastasin, ning ei ole mina näinud, et ta uuesti neil teemadel oleks diskuteerinud seega kindlasti ta areneb ja õpib. Pealegi viimati kui koos mõned lahingud tegime oli ta pidevalt top viisikus damage tegemise poolest ja me ka võitsime enamus lahingutest. Pealegi tundis ta pidevalt huvi positsioonide jms kohalt millele mina oma vähese kogemusega ei ole veel adekvaatne vastama seega võib-olla te kogenumad ei peaks isegi häbenema temaga platoonida või teda sõbralisti lisamast. |
Seda on küll tore lugeda. mirko28, mis arvad, tuled striimi külaliseks? Valdkond areneks
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
02.04.2016 16:10:20
|
|
|
Sattusin täna esmakordselt sellise aumärgi peale:
"Lavrinenko's Medal (I class)"
Spoiler 
Lavrinenko's Medal (IV-I class)
Awarded for reducing the total number of capture points of a friendly base, up to 100 points per battle.This award is established in four classes: Class IV - 30 points, Class III - 300 points, Class II - 3,000 points, Class I - 30,000 points. |
Selle märgi peaks saama kui kodubaasi vallutamist takistada sageli.
Katsetan uute sniper-mode klahvidega nüüd mõnda aega:
sniper mode = mous right click
automaatne sihiku lukustamine vanelase külge = left shift.
zoom in/out = mouse scroll
Automaatne sihiku lukustus on arty'ga vajalik klahv, teiste tankide puhul see eriti vajalik pole. Spottimisel kergtankidega vast ka automaatlukuga hea vaenlane lukustada ja siis ise edasi sõita ja tulistada seljataha.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
02.04.2016 16:25:49
|
|
|
Automaatset lukustust on hea siis kasutada, kui tiirelda ümber vaenlase tanki. Sniper modes ja artyga seda küll vaja ei oleks kasutada mu meelest...
mirko28 kirjutas: |
Sattusin täna esmakordselt sellise aumärgi peale:
"Lavrinenko's Medal (I class)"
Spoiler 
Lavrinenko's Medal (IV-I class)
Awarded for reducing the total number of capture points of a friendly base, up to 100 points per battle.This award is established in four classes: Class IV - 30 points, Class III - 300 points, Class II - 3,000 points, Class I - 30,000 points. |
Selle märgi peaks saama kui kodubaasi vallutamist takistada sageli.
Katsetan uute sniper-mode klahvidega nüüd mõnda aega:
sniper mode = mous right click
automaatne sihiku lukustamine vanelase külge = left shift.
zoom in/out = mouse scroll
Automaatne sihiku lukustus on arty'ga vajalik klahv, teiste tankide puhul see eriti vajalik pole. Spottimisel kergtankidega vast ka automaatlukuga hea vaenlane lukustada ja siis ise edasi sõita ja tulistada seljataha. |
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lagzr
HV vaatleja
|
02.04.2016 21:10:39
|
|
|
Kuna tulemas on uus kampaania, siis on plaan taaskordselt eesti asjalikum punt kokku panna. Täpsustused lähimal ajal...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
03.04.2016 15:38:41
|
|
|
Vaatasin üle oma premium tankid, mina sain kokku 35.
Küsiks, et milline neist on parim miljonite teenimiseks- mis te arvate?
Oleks vaja 30 milj kokku ajada, et osta välja viimased ostmata tankid.
Aga millise meetodiga või millise tankiga teenib kõige hõlpsamalt seda summat?
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
03.04.2016 15:49:59
|
|
|
yks võimalus, vast kõige kiirem, oleks need 35 prem tanki maha myya. Siis oleks vast suurem osa raha koos
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.04.2016 17:19:01
|
|
|
Lihtsalt silma järgi on seal valikus sobivad T34, Löwe, Super Pershing, Panther 8,8 ja SU-100Y peaks olema üks kõige paremini teenivaid tanke T6s. Kõigil premium tankidel ei ole paremat rahateenimiskoefitsienti.
T34 on hetkel kõige rohkem raha teeniv tank mängus, Löwe on kuues. Nende kahe abil peaksid jõudma sinna, kuhu tahad. Kui rääkida toorest optimeerimisest, siis:
1. Leia hea teenistusega prem tank randomis mängimiseks (T34/Löwe antud juhul).
2. Veendu, et sul on premium konto.
3. Valikuline - liitu klanniga, millel on tugev Stronghold ja kus regulaarselt pannakse käima Battle Paymentsi (tippklannides +50% raha igalt mängult ja iga mänguga teenib nagu oleksid võitnud; alumise otsa klannides lihtsalt +15% teenistusele).
4. Leia klann, mis lubab sul premiumtankiga Strongholdi mängida (lahingud lõppevad seal kiiremini, teenid rutem raha).
4.5 Osta hea T6 premium nagu Cromwell B või Type 64 ja mängi Tier 6 strongholdi, keskmiselt 3-5 min mäng ja ca 30-50K credi raha mängult.
5. Müü maha tankid, mida sa ei kavatse mängida. Müü depoost maha kõik sinna kogunenud kama, kahurid, mootorid jne.
30M kokku ajamine võtab muidugi omajagu aega isegi siis.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.04.2016 17:59:21
|
|
|
M 41 90 GF peale pole keegi mõelnud? Tundub päris võimekas olema.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
03.04.2016 19:19:06
|
|
|
Ma juba mõtlesin.. Kahjuks on kindel see, et minu oskused ei sobi veel t10 lahingutes skautimiseks.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
03.04.2016 19:59:07
|
|
|
merku kirjutas: |
_seapea_ kirjutas: |
Kasutan paremat klahvi sniper modeks ja rull zoom in-out.Minu jaoks selline variant parim. |
Minu arvates võiks parem hiireklahv olla ikka ringi vaatamiseks nii et torn ei liigu. Toru vaenalse suunas hoidmine on eduka mängu üks põhieeldusi... |
Ise kasutan samuti paremat klahvi snaiprivaateks. Shooteritest kuidagi sisse harjunud.Kui sniper view on parema klahvi alla binditud, saab jätkuvalt paremat all hoides toru liigutamata ringi vaadata(teadmiseks).
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
03.04.2016 20:53:53
|
|
|
Lisaks omalt poolt prem nimekirja Pz T25. Mulle kuidagi sobib ja üldse tundub kuidagi asjalik.
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
03.04.2016 20:56:05
|
|
|
Ostsin m4190 ära ja pettuma küll ei pea. Väga mõnus mängida sellega. Korralikult kiire ja hea toruga. Selle tankiga saab isegi mänge ära carryida, sest dpm on päris korralik. Vahest mängin mediumi üldse mõnes mapis. Nüüd lõpuks saab light tank missione ka teha , sest samas teenib raha ka. 2k dmg ja teenib 65k kasumit. Esimene prem siin mängus mis mulle tõesti meeldib. Isegi parem kui type 59 imo. Neid on küll raske võrrelda, aga type on lihtsalt niipalju nerfi saanud aastatega.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
03.04.2016 21:02:35
|
|
|
Kas on ohtu, et M41 90 saab tulevikus siis nerfi? Vaatasin quickybaby videot selle tanki kohta, tundub väga asjalik prem tank olevat. Kas WG üleüldse nerfib real money eest ostetud tanke ka?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
03.04.2016 21:07:00
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Kas on ohtu, et M41 90 saab tulevikus siis nerfi? Vaatasin quickybaby videot selle tanki kohta, tundub väga asjalik prem tank olevat. Kas WG üleüldse nerfib real money eest ostetud tanke ka? |
Ma ei usu, et nad enam nerfivad prem tanke. See oli kaugel minevikus kui nad ei oskanud balanseerida tanke vist. Juba aastaid pole prem tanke nerfitud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.04.2016 21:50:15
|
|
|
No kui tahta näidet kuidas premmiga raha teha soolos, siis tänasest striimist oleks saanud ühtteist kõrva taha panna:
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
03.04.2016 22:41:05
|
|
|
Ostsin, tegin miskid 6 mängu. Kõik tier10 va esimene, ühtegi skautimiskaarti ei saanud. 4/6, 1350 dammi, 600 assisti, alla kiskus üks täiesti ebaõnnestunud kiire 2-15. 300k puhast tuli. Peab vist rahul olema seni. Type59 see teenistuselt küll ei ole.
Pmst on asi M41 ja Ru 251 kutsikas ja pärinud Ru'lt 100mm penega HE moona.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|