Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  FOX ja Telia Eesti toovad turule uudse telelahenduse FOXplay märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2016 11:28:34 vasta tsitaadiga

Kahju, et turundus pingutab oma sõnumitega üle ja tehakse sääsest elevant. Netflixi konkurent FOXplay kindlasti ei ole, pigem on see uus lisaväärtus nutiTV kliendile, kellele meeldiks sarju vaadata mugavalt ja siis, kui ise soovib. Hetkel on sarja valik tõesti kesine, kuid kui Telia oleks hakanud nägema vaeva sellega, et sisu saada võimalikult palju sisse, enne kui lahendusega välja tulla, oleks pidanud kõvasti ootama. Seriaalifanatte see lahendus nagunii ei rahulda, samamoodi ei rahulda ka praegune Netflix, mis Eesti saadaval, seega ma ei näe, et seda probleemi keegi siin lahendada suudab lähiajal.
Minu jaoks FOXplay igati tore uuendus. Seriaale on tõesti vähe, kuid mulle, kes netist seriaale vaadata ei viitsi, on vaatamist küll mõneks nädalaks. ( Da Vinci deemonid, blindspot vms ).

Mis mind häirib, on see, et mõnel seriaalil näitab 2. hooaaega aga 1. hooaega pole. Mõttetu üldse lisada selline sari sinna, kui esimest hooaega ei saa näidata.

Edit: Muideks, tuleb välja, et erinevad tehnika portaalid ja ajakirjanikud on võtnud FOXplayd kui Netflixi konkurenti, mitte kuskil amelikus Telia sõnumis pole seda võrdlust välja toodud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2016 15:29:51 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
Kahju, et turundus pingutab oma sõnumitega üle ja tehakse sääsest elevant. Netflixi konkurent FOXplay kindlasti ei ole, pigem on see uus lisaväärtus nutiTV kliendile, kellele meeldiks sarju vaadata mugavalt ja siis, kui ise soovib. Hetkel on sarja valik tõesti kesine, kuid kui Telia oleks hakanud nägema vaeva sellega, et sisu saada võimalikult palju sisse, enne kui lahendusega välja tulla, oleks pidanud kõvasti ootama. Seriaalifanatte see lahendus nagunii ei rahulda, samamoodi ei rahulda ka praegune Netflix, mis Eesti saadaval, seega ma ei näe, et seda probleemi keegi siin lahendada suudab lähiajal.
Minu jaoks FOXplay igati tore uuendus. Seriaale on tõesti vähe, kuid mulle, kes netist seriaale vaadata ei viitsi, on vaatamist küll mõneks nädalaks. ( Da Vinci deemonid, blindspot vms ).

Mis mind häirib, on see, et mõnel seriaalil näitab 2. hooaaega aga 1. hooaega pole. Mõttetu üldse lisada selline sari sinna, kui esimest hooaega ei saa näidata.

Edit: Muideks, tuleb välja, et erinevad tehnika portaalid ja ajakirjanikud on võtnud FOXplayd kui Netflixi konkurenti, mitte kuskil amelikus Telia sõnumis pole seda võrdlust välja toodud.

Kuna need kaks ongi erinevad, ei saa ja ei too Telia sellist sõnumit välja. Meedias on autorite poolt selliselt välja öeldud. Mul on küsimus nendele autoritele, kust see info icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2016 16:47:17 vasta tsitaadiga

No foxplayl pole netflixiga midagi ühist - sisuliselt on foxplay FOX kanalite seriaalide "kordus tv".
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2016 20:25:37 vasta tsitaadiga

Küsimus ongi, kes ja miks hakkas seda Netflixiga võrdlema, mis on tekitanud tunde, nagu Telia ise oleks seda väitnud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 31.03.2016 20:46:46 vasta tsitaadiga

No kui FoxPlay võrreldakse Netflixiga siis saaks ju ka kodumaist Playplus.ee sellega võrrelda icon_biggrin.gif Seebid ja asjad ka seal ilusti olemas.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.03.2016 21:04:08 vasta tsitaadiga

Võrdelised on nad ainult selles, et kõik need pakuvad sisu. Kõik muu pole enam väga võrreldav.

Nüüd on küsimus, kuidas eestlane tahab oma vaba aega põletada, kas ainult netflixiga, ainult playga või ainult TeliaTVga. Võib ka korraga kuid ma arvan, et seda aega ei jõua niipalju põletada, seda enam, et kõigi eest tuleks maksta.

Mida saan.
Netflixiga, suure hulga häid ja halbu, uuemaid ja vanemaid filme ning seriaale. Täna siis praktiliselt kõik vaid inglise keeles.
PlayPlusiga, TV3 seriaali paremiku, üksikud vanad filmid.
TeliaTVga, kõik eesti tv kanalid, veel mõned lisakanalid, mõningad vanemad kuid võimalik, et ka nägemata filmid Filmiriiulis mis aegajalt uuenevad, seal ka posu seriaale. Eesti vabalevikanalite järelvaatamise KordusTV näol, FoX play järelvaatamise. (lisatasu eest veel hulk mudru, kui midagi puudu peaks jääma)

hinnad:
9.99€
6€
5€

Sõbrad, millest me räägime?
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  FOX ja Telia Eesti toovad turule uudse telelahenduse FOXplay mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.