praegune kellaaeg 20.06.2025 01:41:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
31.03.2016 11:28:34
|
|
|
Kahju, et turundus pingutab oma sõnumitega üle ja tehakse sääsest elevant. Netflixi konkurent FOXplay kindlasti ei ole, pigem on see uus lisaväärtus nutiTV kliendile, kellele meeldiks sarju vaadata mugavalt ja siis, kui ise soovib. Hetkel on sarja valik tõesti kesine, kuid kui Telia oleks hakanud nägema vaeva sellega, et sisu saada võimalikult palju sisse, enne kui lahendusega välja tulla, oleks pidanud kõvasti ootama. Seriaalifanatte see lahendus nagunii ei rahulda, samamoodi ei rahulda ka praegune Netflix, mis Eesti saadaval, seega ma ei näe, et seda probleemi keegi siin lahendada suudab lähiajal.
Minu jaoks FOXplay igati tore uuendus. Seriaale on tõesti vähe, kuid mulle, kes netist seriaale vaadata ei viitsi, on vaatamist küll mõneks nädalaks. ( Da Vinci deemonid, blindspot vms ).
Mis mind häirib, on see, et mõnel seriaalil näitab 2. hooaaega aga 1. hooaega pole. Mõttetu üldse lisada selline sari sinna, kui esimest hooaega ei saa näidata.
Edit: Muideks, tuleb välja, et erinevad tehnika portaalid ja ajakirjanikud on võtnud FOXplayd kui Netflixi konkurenti, mitte kuskil amelikus Telia sõnumis pole seda võrdlust välja toodud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
31.03.2016 15:29:51
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Kahju, et turundus pingutab oma sõnumitega üle ja tehakse sääsest elevant. Netflixi konkurent FOXplay kindlasti ei ole, pigem on see uus lisaväärtus nutiTV kliendile, kellele meeldiks sarju vaadata mugavalt ja siis, kui ise soovib. Hetkel on sarja valik tõesti kesine, kuid kui Telia oleks hakanud nägema vaeva sellega, et sisu saada võimalikult palju sisse, enne kui lahendusega välja tulla, oleks pidanud kõvasti ootama. Seriaalifanatte see lahendus nagunii ei rahulda, samamoodi ei rahulda ka praegune Netflix, mis Eesti saadaval, seega ma ei näe, et seda probleemi keegi siin lahendada suudab lähiajal.
Minu jaoks FOXplay igati tore uuendus. Seriaale on tõesti vähe, kuid mulle, kes netist seriaale vaadata ei viitsi, on vaatamist küll mõneks nädalaks. ( Da Vinci deemonid, blindspot vms ).
Mis mind häirib, on see, et mõnel seriaalil näitab 2. hooaaega aga 1. hooaega pole. Mõttetu üldse lisada selline sari sinna, kui esimest hooaega ei saa näidata.
Edit: Muideks, tuleb välja, et erinevad tehnika portaalid ja ajakirjanikud on võtnud FOXplayd kui Netflixi konkurenti, mitte kuskil amelikus Telia sõnumis pole seda võrdlust välja toodud. |
Kuna need kaks ongi erinevad, ei saa ja ei too Telia sellist sõnumit välja. Meedias on autorite poolt selliselt välja öeldud. Mul on küsimus nendele autoritele, kust see info
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
31.03.2016 16:47:17
|
|
|
No foxplayl pole netflixiga midagi ühist - sisuliselt on foxplay FOX kanalite seriaalide "kordus tv".
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
31.03.2016 20:25:37
|
|
|
Küsimus ongi, kes ja miks hakkas seda Netflixiga võrdlema, mis on tekitanud tunde, nagu Telia ise oleks seda väitnud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
31.03.2016 20:46:46
|
|
|
No kui FoxPlay võrreldakse Netflixiga siis saaks ju ka kodumaist Playplus.ee sellega võrrelda Seebid ja asjad ka seal ilusti olemas.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.03.2016 21:04:08
|
|
|
Võrdelised on nad ainult selles, et kõik need pakuvad sisu. Kõik muu pole enam väga võrreldav.
Nüüd on küsimus, kuidas eestlane tahab oma vaba aega põletada, kas ainult netflixiga, ainult playga või ainult TeliaTVga. Võib ka korraga kuid ma arvan, et seda aega ei jõua niipalju põletada, seda enam, et kõigi eest tuleks maksta.
Mida saan.
Netflixiga, suure hulga häid ja halbu, uuemaid ja vanemaid filme ning seriaale. Täna siis praktiliselt kõik vaid inglise keeles.
PlayPlusiga, TV3 seriaali paremiku, üksikud vanad filmid.
TeliaTVga, kõik eesti tv kanalid, veel mõned lisakanalid, mõningad vanemad kuid võimalik, et ka nägemata filmid Filmiriiulis mis aegajalt uuenevad, seal ka posu seriaale. Eesti vabalevikanalite järelvaatamise KordusTV näol, FoX play järelvaatamise. (lisatasu eest veel hulk mudru, kui midagi puudu peaks jääma)
hinnad:
9.99€
6€
5€
Sõbrad, millest me räägime?
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|