Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 720, 721, 722 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.03.2016 09:32:11 vasta tsitaadiga

Pigem nagu üritad lihtsalt mitte otsa sõita... ise jälginud vaid seda. Lahingu siseselt teises tankimängus mõne kiirema tankiga ikka kogemata olen otsa sõitnud, aga mingit karistamist küll keegi pole teinud. Täiesti chill teema.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

sõnum 28.03.2016 13:00:09 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:
Tobe kius ✔
Tobe möla chätis ✔
Vastu kius ✔
2 tanki tiimist väljas ✔
Kaotus (ilmselt) ✔
Enda "kanguse" kõigile demomine videos ✔✔
Olukorda ratsionaalselt hinnates ei ole baasis tõuklemine (ei tea, kuhu ta selle suunaga sõita plaanis, ootasin isegi mõne hetke, et midagi muutuks) ja kahe tanki hukkamine eriti võrreldavad. Eks paremad mängijad teavad, kui oluline on kiiresti positsioonile jõuda ja kui nõme on baasis aega kulutada.

Omalt poolt tegin lõpus kõik, et dammi vältida, aga olin õhus kinni, mis teha.

Video sai tehtud ikkagi tobedast mängumehaanikast :)

-e-

Boonusena siis video ka minu onboard vaatest ja taevast alguse intsidendist:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuidas enda käitumist ratsionaliseerin? Eks see oli selge, et tema tahab sõita keskele, mina mäkke, suruma hakkasin siis, kui tema oli enda väljasõidukohast juba mööda pannud, aga otsustas, et mul ikkagi keerata ei lase õiges suunas, tal oli veel võimalus ka teiselt poolt kivist mööduda, otsustas siiski lõpuni välja minna.

Ajasin platoonikaaslasega parajasti Skypes juttu, ei arvanud sellest olukorrast suurt midagi. Baasis ikka näeb aeg-ajalt selliseid olukordi.

Õnneks oli olenemata intsidendist korralik õhtu:
https://www.dropbox.com/s/3j2dud7x7wnimt4/Screenshot%202016-03-28%2012.59.37.png?dl=0
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.03.2016 13:13:07 vasta tsitaadiga

No kui sa tahtsid sealt keskeltkaudu mäkke sõita, siis tegid sa ikka väga suure kaare, sa ei oleks pidanud selle kivi ligidalegi sattuma.
sakinaga
HV Guru

sõnum 28.03.2016 13:40:22 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
No kui sa tahtsid sealt keskeltkaudu mäkke sõita, siis tegid sa ikka väga suure kaare, sa ei oleks pidanud selle kivi ligidalegi sattuma.
Tank oli ees ju :)
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.03.2016 13:51:07 vasta tsitaadiga

Vaata nüüd oma viimast videot uuesti, 25. sekundil lipuringi sõites oleks sa saanud kenasti otsejoones hakata keskelt allasõidu poole liikuma, ainumaski tank poleks seganud.
Otse edasi liikudes oleksid selle T-34-2 tagumiku tagant saanud minna.
Selle asemel teed sa 26 sekundil kerge pöörde vasakule, paralleelselt T-34-2 ja edasi hakkategi pusklema.

Aga eks tagantjärgi on muidugi parem näha kes kuhu liikus.

DamienDK
HV kasutaja

sõnum 28.03.2016 14:18:09 vasta tsitaadiga

Ma saan täitsa aru, et lahinguväljal kiskuma hakkamine ja baasis tõuklemine on ise asjad. Samuti et sinu video mõte on tähelepanu juhtimine kahtlasele mängumehhaanikale. Aga sa pead tunnistama, et ise aitasid sellise olukorra tekkimisele kaasa ka. Teise nina eest risti läbi sõita ja ta lihtsalt kivisse suruda, ning selle peale veel chatis öelda "learn to drive".. Isegi mul ajaks harja punaseks (ise ma loomulikult tagantjärgi tõuklema enam ei läheks).
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 28.03.2016 15:31:58 vasta tsitaadiga

Ma tunnistasin juba videos, et ise ka süüdi, pole selle vastu vaielnudki. Seepärast ka kogu intsidendi videosse lisasin, mitte vaid lõpu
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.03.2016 16:16:07 vasta tsitaadiga

eks tagantjærgi jätaks paljud asjad tegemata. On isegi tehtud paar korda lükkeid mida poleks tegema pidanud. Aga eesmärgile keskendumine aitab oluliselt tulemusi tõsta. Eile lükkas yks totaalne noob mu lambist mäest alla, et saaks ise lasta vist paremini, kuigi ka kõrvalt oleks saanud seda teha. Mõtlesin sel ajal kui alla libisesin, et lasen talle HE -d karistuseks paar surakat. Siis aga mõtlesin, et mis see mulle annab rsk...vaevalt see tolvan midagi sellest õpib... sõitasin siis hoopis edasi ja tegin kaks killi veel lisaks.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
phljuh
HV kasutaja
phljuh

sõnum 28.03.2016 19:09:47 vasta tsitaadiga

polnud Cromwelli näppinud juba tükk agea , tegin sisi ühe lahingu ja välja kukkus see (base exp 1600, kokku koos reservidega 9600):
http://wotreplays.com/site/2579251#steppes-phljuh-cromwell

gollum
HV kasutaja
gollum

sõnum 29.03.2016 11:20:08 vasta tsitaadiga

phljuh kirjutas:
polnud Cromwelli näppinud juba tükk agea , tegin sisi ühe lahingu ja välja kukkus see (base exp 1600, kokku koos reservidega 9600):
http://wotreplays.com/site/2579251#steppes-phljuh-cromwell

kena tulemus. küsiks mis oskustega su meeskond on cromwellil? ja mis equipmenti sa kasutad?

-Raptor-
HV vaatleja

sõnum 29.03.2016 16:35:01 vasta tsitaadiga

mina2t kirjutas:
Jep, otsin sealt, uurisin kas siinsetest keegi on kuskil.

Pigem otsin jah sõpruskonda ja puudub huvi klannikates osaleda.

Kaarte enam ei tunne, tanke ka tekkinud niipalju juurde et ei jõua selgeks õppida, võtan vabamalt beer_yum.gif

ESTE on üks väga vana klann,kus toredad liikmed sees ) Vähe mängivad klannikaid aga 75 liikme seast leiad vast sõpru küll!
tagasi üles
kasutajake
HV vaatleja

sõnum 29.03.2016 23:06:13 vasta tsitaadiga

Mürsud vahest lendavad nii nagu ise tahavad icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 30.03.2016 03:14:12 Pakkumine Erickule vasta tsitaadiga

Erick, ise võtaksid pakkumise vastu? Kusjuures ma oleks huvitatud, et sa just minu Cromwelliga lahinguid pead. Päris kena oleks vaadata, kuidas mõni tuleb "kuldse noobi" kerget saaki jahtima ja siis vastu näppe saab. Kui ikka saab?
Pakuks kaks nädalat. Kui WN8 1500 ja võiduprotsent 55 olemasoleva Cromwelli ja reitinguga on kahe nädalaga saavutatud, siis on võistlus sinu kasuks võidetuks loetud. Lisatingimus on see, et kuldmürske ja modpacke ei kasuta, selline reaalne tank, nagu mina teda kasutan ja mängid "üksi" ehk tiimi võid teha ainult mängu alguses, mitte enne mängu. Sinu võidu korral premeerin sind 50-eurose auhinnarahaga (ekvivalent 14 500 kulda) lahingmissiooni eduka täitmise eest. Kui ei õnnestu missiooni ehk tingimusi kahe nädala jooksul täita, loeme võistluse lõpetatuks ja konto kuulub jälle tingimusteta mulle. Mina saaks 50 euro eest ehk head õppevideod ja ehk ka mõned nõksud tanki seadistusele. Kas sobib?
P.S. Kas Luchs tankile sobiksid samasugused tingimused, WN8 protsente-mänge silmas pidades? Selle tankiga tundub mulle täiesti võimatu punkte koguda, tulista nagu püstolist - kümme täistabamust, kahju tekitatud kokku: 20 punkti..Spottimiseks ta sobib, aga sealt ei teeni samuti midagi..See oleks eriti põnev vaadata, kuidas sa selle tankiga WN8 1500 ära teed..
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 30.03.2016 04:01:35 vasta tsitaadiga

Võiduprotsent 33.3%, WN8 ca 2300, müstilised tiimid täna.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.03.2016 10:19:22 Re: Pakkumine Erickule vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Erick, ise võtaksid pakkumise vastu? Kusjuures ma oleks huvitatud, et sa just minu Cromwelliga lahinguid pead. Päris kena oleks vaadata, kuidas mõni tuleb "kuldse noobi" kerget saaki jahtima ja siis vastu näppe saab. Kui ikka saab?
Pakuks kaks nädalat. Kui WN8 1500 ja võiduprotsent 55 olemasoleva Cromwelli ja reitinguga on kahe nädalaga saavutatud, siis on võistlus sinu kasuks võidetuks loetud. Lisatingimus on see, et kuldmürske ja modpacke ei kasuta, selline reaalne tank, nagu mina teda kasutan ja mängid "üksi" ehk tiimi võid teha ainult mängu alguses, mitte enne mängu. Sinu võidu korral premeerin sind 50-eurose auhinnarahaga (ekvivalent 14 500 kulda) lahingmissiooni eduka täitmise eest. Kui ei õnnestu missiooni ehk tingimusi kahe nädala jooksul täita, loeme võistluse lõpetatuks ja konto kuulub jälle tingimusteta mulle. Mina saaks 50 euro eest ehk head õppevideod ja ehk ka mõned nõksud tanki seadistusele. Kas sobib?
P.S. Kas Luchs tankile sobiksid samasugused tingimused, WN8 protsente-mänge silmas pidades? Selle tankiga tundub mulle täiesti võimatu punkte koguda, tulista nagu püstolist - kümme täistabamust, kahju tekitatud kokku: 20 punkti..Spottimiseks ta sobib, aga sealt ei teeni samuti midagi..See oleks eriti põnev vaadata, kuidas sa selle tankiga WN8 1500 ära teed..

sul on cromwelliga 330+ lahingut ja wn8 53, wr 45 icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Mitte keegi ei viitsi 50 euro eest selle wr 55 ja wn8 -t 1500 viia icon_lol.gif

Ei viitsi arvutada kui mitu mängu seda peaks mängima et soovitud tulemust saada aga pakun et see võiks maksta MINIMAALSELT 500 eurot. Arvatavasti 1k icon_rolleyes.gif
Ma ei saa aru kuidas sul õnnestub nii kehva tulemust yldse saada icon_eek.gif

Võta suvaline bot programm ja see teeb ka 200+ wn8. Ehk siis sa mängid kehvemini kui suvaline AHV või kaamel. Arvatavasti mu merisiga suudaks ka parema tulemuse teha kui sina icon_rolleyes.gif

Eriti hea on sul muidugi Cruiser Mk. III wn8, see on 0,32. Jah, null koma 32. 104 mängu juures icon_razz.gif icon_razz.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_eek.gif

Ja eriti ymmargune on M2 WN8 reiting, see on ilus ymmargune 0 ja see pole ainus mille wn8 on 0 icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 30.03.2016 10:23:40 vasta tsitaadiga

Ilmselt rääkis ta siiski recent WNi sellele tasemele viimisest. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.03.2016 10:30:12 vasta tsitaadiga

siis ta räägiks mängude arvust mitte nii:
tsitaat:
Kui WN8 1500 ja võiduprotsent 55 olemasoleva Cromwelli ja reitinguga on kahe nädalaga saavutatud

IMHO minuarust on see Fastspotty kusagilt hullarist ära jooksnud tegelinski. See pole lihtsalt võimalik, et mõni mõistuse juures olev inimene sellist jama suust välja ajab ja selliseid tulemusi teeb. See pole lihtsalt võimalik täie mõistuse juures. IQ peab sellisel olema 20 või vähem. Heal juhul icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 30.03.2016 10:36:19 Re: Pakkumine Erickule vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:

Sa oled tõesti kahjuks oma Cromwelliga juba nii palju mänge teinud, et selle masina overall WN8 1500ni tõstmiseks kuluks mul hinnanguliselt 290 mängu. Seda on natuke palju.

Aga ma teeks sulle sellise pakkumise, et teen sellega 100 mängu, viimne kui üks striimitud. Kui soovid, siis võin ka total vanilla mängida, kuigi striimi vaadatavuse seisukohalt võiks olla kaks modi - damage done counter, mis näitab jooksvalt tehtud dämmi mängu sees, ja Yasenkraseni garaažisisesed lahingukokkuvõtted, et saaks jooksvalt näha iga mängu ja käimasoleva sessiooni WN8-t.

Tahaks ka täpsustust - kas su Cromwellil on ikka olemas olema sellele soovitatav lisavarustus: gun rammer, ventikas ja coated optics? Kas toidu kasutamine on lubatud? Kas meeskonna oskuste ümber seadistamine on lubatud? Kui ei, siis midagi iseenesest katki ei jää, aga siis tuleb väga hardcore mode challenge võrreldes sellega, kuidas seda tanki tegelikult mängitakse. Loomulikult WN8 1500 saja mängu keskmisena on minu hinnangul saavutatav isegi sel juhul.

Et selles mõttes jätan sulle vabad käed otsustada, kas soovid näha, kuidas seda tanki mängitakse uunikumi tasemel seadistatuna, või kuidas seda mängib uunikum siis, kui see on seadistatud sinu kui supertomati poolt icon_wink.gif

viimati muutis erick 30.03.2016 10:38:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.03.2016 10:47:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Tahaks ka täpsustust - kas su Cromwellil on ikka olemas olema sellele soovitatav lisavarustus: gun rammer, ventikas ja coated optics?

päriselt ka arvad, et need tal olemas on? Optimist icon_lol.gif 100% et tal pole neid. Ta ei teagi mis need on ma pakun icon_lol.gif

Ja mida sa sellega erick mõtled? Sa oled õnnega koos kui meeskonnal on põhiskill 65%. Või mis sa arvad et ta ostis KULLA eest meeskonna vä? icon_lol.gif
Või mis raha eest ta selle 75% meeskonna oleks pidanud ostma kui tal heal juhul teeb kogu mängu juures 1 tabava ja dämmi tegeva lasu?
tsitaat:
Kas meeskonna oskuste ümber seadistamine on lubatud?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 30.03.2016 10:56:39 vasta tsitaadiga

kr6ll, tal on 335 mängu selle tankiga, ma eeldan, et meeskonnal on expi omajagu kogunenud.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 30.03.2016 11:00:07 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
kr6ll, tal on 335 mängu selle tankiga, ma eeldan, et meeskonnal on expi omajagu kogunenud.
Kui average XP on 200, siis liiga palju seda expi meeskonnal ilmselt pole :D

-e- vabandust, 290 isegi selle tankiga.

viimati muutis sakinaga 30.03.2016 11:05:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.03.2016 11:10:10 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

wn8 on ju 40. Mis exp -i sa sealt saad? ma võin kihla vedada et HEAL JUHUL on selle meeskonna põhiskill 65-70%
ehk tõesti on see tsipa suurem aga kindlasti pole tal yhtegi lisakilli 100% peal. Kui olekski siis kindlasti tulekustutusskill sest see on ju väga oluline et sa ära ei põleks kusagil põõsas. Selline tankikapten nagu fastspotty ei laseks sellel juhtuda icon_rolleyes.gif

Miks ma arvan et see skill on 65? sest arvatavasti ei ostnudki ta sinna eraldi meeskonda vaid tõstis sinna oma eliit crusaderi(wn8=0,32)pealt ja neid ymber ei treeninud . Ehk siis meeskond on punane ja saab veel vähem kogemust kui ta seda muidu saaks.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 30.03.2016 11:20:07 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
erick kirjutas:
Kui average XP on 200, siis liiga palju seda expi meeskonnal ilmselt pole icon_biggrin.gif

290 icon_biggrin.gif Vaatasin järele. No hea küll, eeldusel, et alustas 50% meeskonnaga, siis peaks baasefektiivsus olema 100% (50%->100% võtab ca 95K expi) ja natuke veel peale ka (tal on 97K expi). Muidugi ma ei välista midagi. On täiesti võimalik, et ta pole meeskonda üle tõstes seda ümber treeninud Cromwelli jaoks. Cromwellile eelnev Crusader on kergetank, ehk sel juhul opereeriks treenimata crew Cromwelli peal 50% miinusega efektiivsusele ja saaks ainult 25% normaalsest expist.

Sellisel juhul arvan, et kõige olulisem ja õpetlikum osa sellest väljakutsest FastPotty jaoks oleks esimesed 10-15 minutit, kus ma seadistan tema tanki ja meeskonna nii, nagu mängu loojad seda ette on näinud icon_biggrin.gif

Muide, FastPotty, kui sa toimetad oma kasutaja andmed läbi PSi minuni täna, õhtul enne 20:00, saad juba õhtusest striimist näha oma tanki aktsioonis. Ära siis unusta vastamast mu küsimustele üleval. Tegelikult võttes arvesse, kui halvad sul seal garaažis need lood on, siis minimaalselt sooviksin kontrolli meeskonna oskuste ja tankimoodulite üle.

Lisavarustus, toit, mõistlikus koguses premium moon jne. on sinu valik, kas lubad või mitte - loomulikult me saame kõik aru, et see on nagu poksitšempionil paluda mõlemad käed selja taha siduda ja siis poksida peaga, aga no kui sa oled nõus selle privileegi eest maksma, siis ma võin seda teha icon_smile.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.03.2016 11:27:16 vasta tsitaadiga

see oleks suht vinge stream kui wn8=50 mees hakkaks seal lammutama ja medaleid noppima. thumbs_up.gif

aga ma pakun et see diil jääb katki kuna fastspotty pole sellega nõus.

Mina isiklikult maksaksin sellise striime eest kus fastspotty ise mängiks oma cromwelli, striimis oleks ka veebikaameraga pilt mängijast(fastspotty) ja ka asjakohane kommentaar. Sellise asja eest ma oleks nõus ikka suht viisakat pappi maksma thumbs_up.gif
tagasi üles
dollarstar
HV vaatleja

sõnum 30.03.2016 11:29:13 vasta tsitaadiga

Nonii teadjamad mehed mis on parimad tier 5-7 mitte-premium rahategemise tankid 2tk sooviks viitedi,soovitusi jne tänud !
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 720, 721, 722 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.