Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rennu21
HV kasutaja
|
27.03.2016 17:43:43
|
|
|
Niikui väiksesed põrssad. Uuendusega tehti korda kontaktide sorteerimine ja selle arvel kustutati galeriis võimalus fotodest teha golaaze(seoses autode puhastuse ja pedereerimisega kasutasin väga palju seda) nüüd peab jälle eraldi appi selleks tirima
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.03.2016 17:50:59
|
|
|
rennu21 kirjutas: |
Niikui väiksesed põrssad. Uuendusega tehti korda kontaktide sorteerimine ja selle arvel kustutati galeriis võimalus fotodest teha golaaze(seoses autode puhastuse ja pedereerimisega kasutasin väga palju seda) nüüd peab jälle eraldi appi selleks tirima  |
midagi pole ära kustutatud, selekteerid fotod > more > collage
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
27.03.2016 18:04:36
|
|
|
libe kirjutas: |
rennu21 kirjutas: |
Niikui väiksesed põrssad. Uuendusega tehti korda kontaktide sorteerimine ja selle arvel kustutati galeriis võimalus fotodest teha golaaze(seoses autode puhastuse ja pedereerimisega kasutasin väga palju seda) nüüd peab jälle eraldi appi selleks tirima  |
midagi pole ära kustutatud, selekteerid fotod > more > collage |
Minu paha:) Olin harjunud, et avatud foto all valik muuda ja seal kollaaž. Aga nii ongi võibolla parem, Tänud
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
27.03.2016 19:04:47
|
|
|
lauri23, proovi smartswitchiga. Mul ka nt S6 ei pakkunud uuendust. Smartswitch pakkus koheselt.
Kuna S6 juhe andis lõpuks saba. Siis ehk keegi oskab soovitada mõnda normaalset asendust? Leidsin kodust mingi juhtme. Aga fast charging sellega ei tööta. Mingi spets juhe peab olema selleks, et fast charging töötaks?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
27.03.2016 19:15:16
|
|
|
Ei pea spets olema. Lihtsalt normaalne tõenäoliselt. Mul töötab teiste kaablitega ka.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
27.03.2016 21:18:06
|
|
|
Pätu kirjutas: |
lauri23, proovi smartswitchiga. Mul ka nt S6 ei pakkunud uuendust. Smartswitch pakkus koheselt.
Kuna S6 juhe andis lõpuks saba. Siis ehk keegi oskab soovitada mõnda normaalset asendust? Leidsin kodust mingi juhtme. Aga fast charging sellega ei tööta. Mingi spets juhe peab olema selleks, et fast charging töötaks? |
Minul 1,8m prismast ostetud kuldsete otstega juhe. Fast ja kõik toimib ilusti. Testi oma analoog juhtmeid näiteks galaxy chargeing appiga. Mul 2.0 adapter osade juhtmetega andis bälja 450mah samas kui selle 1,8m juhtmega 1400 kuni 1800
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
keskeerik
HV vaatleja
|
27.03.2016 21:59:13
|
|
|
Ma ostsin mõni nädal tagasi S6 Edge 128GB, millele kohe tuli ka OTA 6.0.1 uuendus kui sisse lülitasin. Siis avastasin et telefon on Saksa Vodafone OS-iga ja seal ka Vodafone äppe, mida ei saa maha võtta. Mõtlesin, et paneksin ilma brändimata OS-i peale. Mis varianti/regiooni soovitate. Eelmine S4 oli mul prantsuse XEF ja toimis ilusti ja updeidid tulid kiiresti. Või on balti regioonil mingi eelis? Kas keegi kellel käes oskab kommenteerida, mis variant ja kust tirida ja kuidas kõige lihtsam oleks ära vahetada, kui asi vaeva väärt on... Praegune versioon on G925FXXS3DPC2
|
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.03.2016 04:27:21
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Pätu kirjutas: |
Kuna S6 juhe andis lõpuks saba. Siis ehk keegi oskab soovitada mõnda normaalset asendust? Leidsin kodust mingi juhtme. Aga fast charging sellega ei tööta. Mingi spets juhe peab olema selleks, et fast charging töötaks? |
See siis läbi pc teema nagu rootimine jne? Parem ootan siis ära, kui ise uuendust pakub, nii kiiret pole. 5.1.1 praegu peal.
Edit: praegu pakkus 1230mb uuendust, kui check for updates panin. Äkki siis ongi see. |
Ei, smartswitch ei ole root. See on andmete kopeerimislahendus ühest seadmest teise. Mingil põhjusel saatis samsa uuenduse enne smartswitch kasutajatele
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
28.03.2016 10:55:15
|
|
|
Kuidas Calaxy Screen care uuesti aktiveerida,tegin tehase algseadistuse- sisestan ostu kuupäeva,nõustun tingimustega, siis küsib kas lubada Calaxy Care helistamine-vajutan luba..tuvastati ekraani ülekate --sealt edasi ei saa kuidagi ? st tahab et nõustun telef .tingimuistega ja lubadega aga ei miskit....Kus mida valesti teen ?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.03.2016 10:58:07
|
|
|
Mis suhtes uuesti aktiveerida?
Kui sa logid samsungi kontoga sisse, siis ta automaatselt ei tuvasta?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
28.03.2016 13:32:52
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Kui sa logid samsungi kontoga sisse, siis ta automaatselt ei tuvasta? |
Kui ma vajutan avaekraanil Calaxy Care äppi siis tuleb ette see koht kus vaja sisestada pp/kk/aa jne need kohad . Ma olen need sammud läbi teinud aga mingis telef.lubamise kohas jään toppama, kuskil teen ikkagi valesti.
Panin tähele,et Endomondo ei taha uue vers.6.0 töötada,ütleb et gps on keelatud ometi kõik on aktiivsed koos netiga. Kas kellelgi veel sellist jama on ?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.03.2016 18:27:43
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Check for update pannes uuendaski ära just enne magama minekut. Hommikul oli muidugi tore üllatus kui ärgates kell 1 oli, äratuskell ei töötanud aga õnneks vaba päev Eelpool räägiti sõrmelugejast, ka mulle tundub, et peale update kiiremaks muutunud see. Vana värvilahendus aga meeldis rohkem, kus kasutati uue valge asemel rohkem sinist värvi. |
selle jaoks ju need samsungi teemad ongi
muuseas https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orthur.always_on_display
panin peale, vaatab, kas akukestvuses ka mingid muutused, kuna telo enamasti taskus, siis lülitab ekraani välja
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
28.03.2016 22:04:56
|
|
|
Kas kellelgi uue 6.0 endomondo, dropbxx ja mx player töötavad ? Kui installin rakenduse siis ütleb,et tuvastati ekraani õlekante vmt ,mis see on ?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
28.03.2016 22:06:42
|
|
|
Kaks esimest kindlasti töötavad. Soovitan soojalt lülitada tel ingliskeelseks ja veateadet googeldada.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
28.03.2016 22:20:49
|
|
|
Spacefly kirjutas: |
Kaks esimest kindlasti töötavad. Soovitan soojalt lülitada tel ingliskeelseks ja veateadet googeldada. |
Parandan süsteem.ütleb hoopis--tuvastati ekraani ülekate.---selle loa seade muutmiseks peate esmalt välja lülitama ekraani ülekatte menüüs Seaded...Rakendused ....
Teen nii aga siis viskab järgmise jama ja ei anna õiguse anda.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.03.2016 23:26:31
|
|
|
hugo kirjutas: |
Kaks esimest kindlasti töötavad. Soovitan soojalt lülitada tel ingliskeelseks ja veateadet googeldada. |
Parandan süsteem.ütleb hoopis--tuvastati ekraani ülekate.---selle loa seade muutmiseks peate esmalt välja lülitama ekraani ülekatte menüüs Seaded...Rakendused ....
Teen nii aga siis viskab järgmise jama ja ei anna õiguse anda. |
pane inglisekeelde ja otsi abi
keegi ei oska sind selle eestikeelse ikaldusega abistada - sa oled üksi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
29.03.2016 00:09:17
|
|
|
libe kirjutas: |
Teen nii aga siis viskab järgmise jama ja ei anna õiguse anda. |
pane inglisekeelde ja otsi abi
keegi ei oska sind selle eestikeelse ikaldusega abistada - sa oled üksi  |
ok, ma panen sama teksti ingl.k ,-vaatame siis.
Et siis selline tekst---Screen overlay detected---To change this permission setting, you first have to turn off the screen overlay from Settings::::Apps ..
Seega mis asi on see screen overlay ?
Igale poole antud lubasi, aga miskit muuta ei saa.
Äratuskella helinat muuta ei saa, sama tekst ,sama mis dropboxi jm vajalike äppidega.
Selgus,et kogu selle asja kurjauur oli äpp Bluelight Filter, mis takistas siis kõiki tegevusi.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
29.03.2016 10:10:44
|
|
|
[quote="hugo"]Kuidas Calaxy Screen care uuesti aktiveerida,tegin tehase algseadistuse- sisestan ostu kuupäeva,nõustun tingimustega, siis küsib kas lubada Calaxy Care helistamine-vajutan luba..tuvastati ekraani ülekate --sealt edasi ei saa kuidagi ? st tahab et nõustun telef .tingimuistega ja lubadega aga ei miskit....Kus mida valesti teen ?[/quot
Kui Galaxy Care aktiveeritakse, siis automaatselt sisestatakse seadme IMEI ning registreerimise info koostööpartneri serverisse ning peale tehaseseadmete taastamist ei ole vaja Galaxy Care uuesti seadistada (Info juba olemas andmebaasis)
Nii olen vähemalt ma aru saanud
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.03.2016 18:49:00
|
|
|
galaxy care teistkordsel "aktiveerimisel" võid panna suvalise kuupäeva, küll nemad juba õiget kuupäeva mäletavad, samas kas see rakendus üldse peabki enam paigaldatud olema
marshmallowga tuli nii palju abi ka, et ümberlülitumine H/H+/4G jne vahel toimib ka seal, kus mul eelnevalt probleeme oli - kiirus pole küll kiita, aga nüüd saab vähemalt veebi sirvida - varem pidin disconnect connect pidevalt tegema
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.03.2016 20:00:44
|
|
|
4G lippab kuidagi paremini või siis vahetus tõesti toimub normaalsemalt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
29.03.2016 23:01:56
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Kui sa logid samsungi kontoga sisse, siis ta automaatselt ei tuvasta? |
Kui ma vajutan avaekraanil Calaxy Care äppi siis tuleb ette see koht kus vaja sisestada pp/kk/aa jne need kohad . Ma olen need sammud läbi teinud aga mingis telef.lubamise kohas jään toppama, kuskil teen ikkagi valesti.
Panin tähele,et Endomondo ei taha uue vers.6.0 töötada,ütleb et gps on keelatud ometi kõik on aktiivsed koos netiga. Kas kellelgi veel sellist jama on ? |
Nagu siin juba mainitud, siis pane suvaline kuupäev.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
29.03.2016 23:21:19
|
|
|
Panin tähele,et Endomondo ei taha uue vers.6.0 töötada,ütleb et gps on keelatud ometi kõik on aktiivsed koos netiga. Kas kellelgi veel sellist jama on ? |
Android 6 omab uut õiguste süsteemi, kus peale installi küsitakse konkreetset õigust appile alles siis, kui seda esmakordselt kasutatakse. Panin ka ise tähele, et mõnel puhul peale upgrade seda küsimist ei tulnud. Antud juhul siis lihtsalt endomondo ei oma locationi kasutuse permissionit ja mingi kala pärast ei taipa seda ka uuesti küsida. Abiks on ühel või teisel moel appi õiguste reset. Lihtsaim on vast appi clear data või reinstall.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |