Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
28.03.2016 22:29:48
|
|
|
markedmen kirjutas: |
tavaline Scart, on tema arvamus ja vale arvamus
Scart, kui sa ei taha foorumit risustada, siis hoia parem enda sõrmed klaviatuurist eemale, sa pole siin mitte midagi tarka täna öelnud. |
Mida tarka on öelda meestele, kes vahivad nina ees 75'' telereid fullHD resoga ja räägivad, kui hea see ikka on? Lootusetu juhtum.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.03.2016 22:53:04
|
|
|
anryo kirjutas: |
p3000 kirjutas: |
hetkel näiteks Thomson 85" 4K UHD Smart LED TV 85UZ8876 (2014a mudel) 4800.-€ (tavahind 9000€), Soomes ..
pakendi mõõdud 1550 x 2300 x 500 mm
kaal :67.50 Kg
kaal pakendiga: 147.00 Kg |
Pakend on 80kg?  |
Transamees on pakendiga kaasas.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
28.03.2016 23:02:59
|
|
|
Ma tahan seda öelda, et reaalsus on hetkel see, et 90% eesti telerite kasutajatest on tänasel päeval ikka veel vaid basic telekanalite peal, kust ei tule lähima 5-10a jooksul 4K meediat. Neid, kes Netflix'i ja 4K blu-rayd jms tarbivad, on ikka väga väike hulk. Endale paneks samuti ostes üheks kriteeriumiks 4K, kuid kasvõi mu enda vanemad, kes vaikselt 55"-60" teleka upgrade'i peale mõtlemad, neile ma ei näe hetkel küll mõtet, sest 99% tarbitavast kraamist on kartuliga filmitud eesti telesaated. Iseasi on muidugi, kui eelarve on suur ja lai, sellisel juhul võib loomulikult kõige uhkema võtta just because. Mul pole muidugi mittemingisugust kogemust, kas 4K pildiparandused teevad tõesti sitast saia ning lasevad kanal2 ja tv3 vaadata sellises kvaliteedis, et paneb lausa ahhetama?
HDtann on täiesti teine teema, tema eelistustest ning eluviisist pole ma kunagi vist aru saanud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
28.03.2016 23:05:59
|
|
|
Scart kirjutas: |
markedmen kirjutas: |
tavaline Scart, on tema arvamus ja vale arvamus
Scart, kui sa ei taha foorumit risustada, siis hoia parem enda sõrmed klaviatuurist eemale, sa pole siin mitte midagi tarka täna öelnud. |
Mida tarka on öelda meestele, kes vahivad nina ees 75'' telereid fullHD resoga ja räägivad, kui hea see ikka on? Lootusetu juhtum. |
Sa peaks oma koopast välja tulema, on selliseid inimesi ka kes ostavad asju praktilisuse pärast mitte sellepärast et seal mingi number kuskil juures on. Ma olen suht kindel et sa üritad siin korralikult tarka panna ainult sellepärast et tarka panna.
Edit: 75 tollist ma muidugi ise ei rääkinud...a härra scart kuskil teemas ise üldse väitis et üle 55 tolli on nt korterisse overkill. Sest ta teab kui suured on kõik maailma korterid.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.03.2016 23:11:23
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Edit: 75 tollist ma muidugi ise ei rääkinud...a härra scart kuskil teemas ise üldse väitis et üle 55 tolli on nt korterisse overkill. Sest ta teab kui suured on kõik maailma korterid. |
Eestis on 3/4 korteritest tüüpilised sovjetiaja uberikud, millesse kõik üle 55'' on täielik overkill, sest enne pildi optimaalsuse saavutamist oled sa naabrimehe magamistoas või tema vannis. Aga see selleks.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.03.2016 23:16:31
|
|
|
Keegi võiks selle jutu nüüd telekate teemasse tõsta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
28.03.2016 23:30:00
|
|
|
Edit: 75 tollist ma muidugi ise ei rääkinud...a härra scart kuskil teemas ise üldse väitis et üle 55 tolli on nt korterisse overkill. Sest ta teab kui suured on kõik maailma korterid. |
Eestis on 3/4 korteritest tüüpilised sovjetiaja uberikud, millesse kõik üle 55'' on täielik overkill, sest enne pildi optimaalsuse saavutamist oled sa naabrimehe magamistoas või tema vannis. Aga see selleks. |
Kui nii arvad et enamus kortereid sellised (tegelt ei ole aga ok, sa pole ammu väljas käinud, saame aru), siis miks sa arvad et tavalisel noorpaaril on vaja suuremat? 55 tolli peal on fullhd väga hea
Ehk siis lõpeta see jauramine, sa räägid igalpool endale vastu.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.03.2016 00:50:59
|
|
|
55 tolli peal on fullhd väga hea  |
Kas sa oled näinud kasvõi korra milline on hea 4K teleri peal upscaled bluray või kasvõi mõni kümnegigane fullHD ripp? Ma näpin neid asju pmst daily ja jah, ma olen neid näinud ja tean väga hästi kui kreisilt kvaliteetseks on 4K pillid viimase kahe aastaga muutunud. Sellest, et neist nii mõnigi on fantastiline arvutikuvar ei ole vast üldse paslik rääkida, saab veel keegi šoki siin.
Viimased kaks lehte võiks üldiselt telerite alla tõsta indeed. Mingit arukat dialoogi siin nagunii ei leia, sest igasugu 75'' fullHD mehed ja muud taolised karjuvad kõik teised lihtsalt üle
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
29.03.2016 08:29:28
|
|
|
Spoiler 
85" lahtipakkimine
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
29.03.2016 08:59:32
|
|
|
Samsa on 189naela koos alusega, ehk 85kg. Seega samapalju umbes. Pigem on seal eelmise teleka andmetes viga, ma arvan. Aga naljakas oli see siiski...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
29.03.2016 09:33:07
|
|
|
tsitaat: |
Tõstke käsi, kes on ostnud nende toodangut
|
mul on arvuti monitoriks https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/Telerid/457328/
ma küll ei kurda , eelmine kordi kallim lg oli igati kehvema pildiga taustavalgus kumas läbi ja must oli ebamäärane hall
hitachi-l on väga hea pilt ning taustavalgus on piisavalt hele, et isegi kui päike otse peale paistab on kenasti kõik loetav. Kuna ma telekanaleid ei tarbi siis selle kohta ei oska paraku midagi öelda
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.03.2016 10:51:32
|
|
|
55 tolli peal on fullhd väga hea  |
Kas sa oled näinud kasvõi korra milline on hea 4K teleri peal upscaled bluray või kasvõi mõni kümnegigane fullHD ripp? Ma näpin neid asju pmst daily ja jah, ma olen neid näinud ja tean väga hästi kui kreisilt kvaliteetseks on 4K pillid viimase kahe aastaga muutunud. Sellest, et neist nii mõnigi on fantastiline arvutikuvar ei ole vast üldse paslik rääkida, saab veel keegi šoki siin.
Viimased kaks lehte võiks üldiselt telerite alla tõsta indeed. Mingit arukat dialoogi siin nagunii ei leia, sest igasugu 75'' fullHD mehed ja muud taolised karjuvad kõik teised lihtsalt üle  |
Sina karjud kõik üle. Nüüd hakkad juba 4k sisu vaatamise asemel rääkima fullHDst 4k ekraani peal. No lase aga edasi.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.03.2016 10:59:53
|
|
|
Sina karjud kõik üle. Nüüd hakkad juba 4k sisu vaatamise asemel rääkima fullHDst 4k ekraani peal. No lase aga edasi. |
Minu esimene vastus eelmisel lehel.
Sina olidki see müügimees või? 4K puhul on ammu olemas korralikud contentipakkujad nagu Netflix, kohe tulevad välja 4K blurayd ning korralikuma 4K teleri puhul teeb upscaler päris viisakalt pildi puhtaks.
Eks kui mingit 480p udukogust koosnevat pilti TV3st vaadata siis jah, 4K telerile eriti tolku pole aga antud noorpaari meespool oli vägagi pädev ja teadis täpselt mida soovis  |
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
AM1986EST
HV vaatleja

|
29.03.2016 11:07:07
|
|
|
Scart aga milline telekas on hea arvuti külge mida kannataks lähedamalt vaadata sõidusimulaatori jaoks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.03.2016 11:12:49
|
|
|
Ma olen tõesti neid kõrvuti vaadanud ja no ausõna see vahe on mõtttetult väike, kui üldse. Kiire guugeldus http://www.cnet.com/news/can-4k-tvs-make-1080p-look-better/
Ehk siis suht pointless argument.
Edit: ma tahaks teada mis telekat scart ise kasutab igapäevaselt.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
29.03.2016 11:13:17
|
|
|
Scart võiks esmalt aru saada, et müüa esimene ülesanne on kaardistada kliendi vajadus. Klient võib ju tulla sooviga 4K osta, kuid kui ta ei tarbi vastava sisulist contenti on see mõttetu raha raiskamine.
Kas see oleks parem lahendus, kui parseldatakse 4k teler maha ja mingil hetkel klient kurdab, et müüdi hirmkallis asi ja kasu sellest pole.
Scart - sul puudub igasugune kogemus ennast panna tavakliendi asemele. Väga suur osa isegi ei tea, mis asi on torrent, veel vähem netflix jne. Nende jaoks on oluline, et telekas pritsiks Kanal2, TV3 jne ja ülejäänud tilulilu on nende jaoks juba kõrgem pilotaaz ja nad ei hakka isegi seda proovima.
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.03.2016 11:30:59
|
|
|
Shade kirjutas: |
Scart võiks esmalt aru saada, et müüa esimene ülesanne on kaardistada kliendi vajadus. Klient võib ju tulla sooviga 4K osta, kuid kui ta ei tarbi vastava sisulist contenti on see mõttetu raha raiskamine.
Kas see oleks parem lahendus, kui parseldatakse 4k teler maha ja mingil hetkel klient kurdab, et müüdi hirmkallis asi ja kasu sellest pole.
Scart - sul puudub igasugune kogemus ennast panna tavakliendi asemele. Väga suur osa isegi ei tea, mis asi on torrent, veel vähem netflix jne. Nende jaoks on oluline, et telekas pritsiks Kanal2, TV3 jne ja ülejäänud tilulilu on nende jaoks juba kõrgem pilotaaz ja nad ei hakka isegi seda proovima. |
punkt.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
29.03.2016 11:39:55
|
|
|
|
Kliendi vajadus oligi ju 4k teler. See kui praegu ei ole tavakasutaja jaoks piisvalt contenti, mida tarbida, ei tähenda, et sama seis ka ala 5 aasta pärast on - tavakasutaja ostab teleri pigem pikemaks perioodiks.
|
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
29.03.2016 12:52:03
|
|
|
Mida tarka on öelda meestele, kes vahivad nina ees 75'' telereid fullHD resoga ja räägivad, kui hea see ikka on? Lootusetu juhtum. |
No aga hea on ju vahepeal igavusest pixleid joonlauaga mõõta ..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.03.2016 13:40:51
|
|
|
Janis kirjutas: |
|
Kliendi vajadus oligi ju 4k teler. See kui praegu ei ole tavakasutaja jaoks piisvalt contenti, mida tarbida, ei tähenda, et sama seis ka ala 5 aasta pärast on - tavakasutaja ostab teleri pigem pikemaks perioodiks. |
Kui klient ütleb, et ta tahab 4K ei pruugi see olla veel tema vajadus. Nii kitsalt vaadates tekivadki igasugused probleemid. Näiteks klient tuleb ütleb et tal on vaja üht asja, müüja müüb selle ja pärast klient leiab kuskilt ise, et 2x odavamalt oleks sama vajaduse katta muu asjaga. Siis tuleb möliseb, et ou miks müüja ei soovitanud sellist varianti kui see olemas oli. Vastus on - müüja ei küsinud, milleks kliendil seda asja vaja on.
Sama on ka selle 4k-ga. Enamus on näinud reklaami, kuulnud mingilt sõbralt, lugenud Scarti postitusi HV-s jne, et õudselt tore asi on. Poes öeldaksegi lihtsalt: tahan 4K telekat. Jah, on kliente kes on teadlikud ja tahavad seda sest neil on vaja kuid valdav enamus (päriselt ka) väidab midagi lihtsalt sellepärast, et nad on kuulnud et see on hea, tore, vägev, või sõbral on jne. Nad ei oska seda oma vajadusega kokku viia. Seega kui kliendilt küsida: Mida enamasti vaatate? Kui tihti vaatate filme/seriaale "väljaspool" telekanaleid ehk bluarayd, laete alla, netflixist vmsiganes? ja Milleks veel telekat kasutate (nt arvutiga ühendamiseks, mängukonsoolide jaoks, võrguketta jaoks jne)? - siis on enamvähem juba aru saada mida võiks soovitada, eesmärgiga et klient on rahul.
Kui te arvate, et ettevõtte juht ütleb nüüd, et krt sa müüsid odavama asja, siis te eksite (juhul kui tegu on pikalt ette mõtleva ettevõttega). Kui müügiinimene müüs täpselt vajadusele vastava asja, sai klient tõenäolisemalt hea teeninduse osaliseks, on rahul ja tuleb hiljem tagasi. Lihtne näide - sellepärast ma käin ühel teatud turul koguaeg ühe lihamüüja juures, sest esimesel korral küsis ta mu käest - milleks sul seda lihakäntsakat üldse vaja on? Ta täpselt teadis, millise lihaga on mida hea teha, mina muidu ostan ikka suvalise ja läheb pannile/ahju vmsiganes. Jäin rahule sest jutt oli õige ja sel tädil on nüüd üks püsiklient juures. Ilmselt teisigi.
Ärge naerge siin midagi, sellest saavad aru ainult need kes müügitööga kuidagi seotud on ja ma mõtlen reaalselt müügitööd mitte pähemäärimist.
Ehk siis - kui ma kuulen, et kliendile esitatakse väite peale "ma tahan seda" küsimus "Milleks teil seda vaja on?" siis ma ainult kiidaks seda müügitöötajat. Ärge hinnake teiste omavahelist vestlust kõrvalseisjana, kui te ei ole ise selle vestluse mingid osalised, võib väga vale mulje jääda.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
29.03.2016 14:03:37
|
|
|
Ma saan aru, et Sulle 4K ei meeldi ja on Sinu jaoks kasutu aga kui klient tuleb konkreetse sooviga, siis ei ole OK hakata talle seletama kui mõttetu see on.
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.03.2016 14:56:59
|
|
|
Janis kirjutas: |
Ma saan aru, et Sulle 4K ei meeldi ja on Sinu jaoks kasutu aga kui klient tuleb konkreetse sooviga, siis ei ole OK hakata talle seletama kui mõttetu see on. |
Sa ikka ei saanud jutust aru, aga las jääb.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mr.G
HV vaatleja
|
29.03.2016 15:00:43
|
|
|
Six kirjutas : Näiteks viimati ostsin https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/Telerid/642673/ 2750€ eest.
Pärast tuli veel pakkumine 2725€ peale, aga olin juba kiirema tarnega müüjale ära lubanud.
Oleks viitsinud veel mängida, oleks vast 2700€ eest kätte saanud.
Räägi parem sellest lahedast telekast. Kuidas ka on ?
Reaalselt ju näha ja vaadata pole kuskil sellist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
29.03.2016 15:17:41
|
|
|
Pilt on igati hea, super kontrast, must on must jne.
Eespool ma juba paari sõnaga kommenteerisin ka, et mõne asjaga ikka kotitakse.
Näiteks ei lase üle DLNA UHD videosid vaadata LG enda SmartSharega. Selle vastu aitab Plex ja XPlay.
Harman/Kardoni heli on natuke nigel, aga selle vastu omakorda ressiiver abiks.
UHD-na Netflix toimib, Youtube toimib...
Kokkuvõttes võib ostuga rahule jääda.
P.S. Kui Telia oma äpilt topeltlaadimise ka ükskord maha võtaks, siis ei oskaks ka Telia äpi kohalt midagi kurta.
Mr.G kirjutas: |
Six kirjutas : Näiteks viimati ostsin https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/Telerid/642673/ 2750€ eest.
Pärast tuli veel pakkumine 2725€ peale, aga olin juba kiirema tarnega müüjale ära lubanud.
Oleks viitsinud veel mängida, oleks vast 2700€ eest kätte saanud.
Räägi parem sellest lahedast telekast. Kuidas ka on ?
Reaalselt ju näha ja vaadata pole kuskil sellist. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |