Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 553, 554, 555  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 378 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 157 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 576

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.03.2016 10:50:10 vasta tsitaadiga

classic shelliga asendamine vms ei aita?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 27.03.2016 11:42:09 vasta tsitaadiga

mis see on?

mulle meeldib uus start menüü win10 juba üle aasta kasutanud vist...aga pool funktsionaalsusest on kadunud nagu mu varasemas postituses võib näha. eriti tüütu on see ketta jama...aga ma arvan, et see tuleneb sellest, et ma drive letteri vahetasin ära. tegin G>E ja näiteks "Quick Accessis" näitab siiamaani frequent foldereid "G" ketta alt... ja neid üles ei leia...seega WIN arvab siiamaani, et mul on G ketas, mitte E... kuigi vahetasin disk managementi asjaga selle, mitte kuidagi häkkides.

Super AMOLED kirjutas:
midagi nagu ei teinud... installisin progesid ja asju... ühel hetkel tahtsin startmenüüd korrastada ja seal ei lase eemaldada ega lisada tilesid enam. ma tõesti ei tea. äkki pean restartima

isegi dragida ei saa sinna ikoone

seda Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} juba proovisin

Lisaks sellele, et start menüü ei tööta. Ei saa näiteks backupi jaoks valida ketast. Pakub ühte mu ketast millel vaid 35GB vaba... kuigi teisel kettal 700gb vaba...seda ei paku backup locationiks
[quote]
tagasi üles
Prederik
Kreisi kasutaja
Prederik

sõnum 27.03.2016 12:01:13 vasta tsitaadiga

Kas see Win7 -> Win10 järjestikune install on ikka veel vajalik millekski? Viimati panin puhta W10 peale masinale, millel oli enne XP - installi ajal küsib vanema toote (Win 7/8) võtit ja installib W10 ära ilusti. Vajalik on vist WINDOWS-kaust mingite teatud failidega?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 27.03.2016 12:16:47 vasta tsitaadiga

Huumor kuubis.. kuna oli tehniline tõrge mingi aeg, siis läksin win7 peale tagasi.. Lasin ka paraja portsu update selga ja kõik töötas ööd kui päeva väga kenasti. Otsustusvõimetu inimene, nagu ma olen, tõmbasin selle win10 installer programmi ja mõtlesin "äkki annaks sellele win10'le veel ühe võimaluse", kuid taaskord rõhudes otsustusvõimetusele, tõmbas vist paar protsenti ära ja mõtlesin uuesti "win7 ju töötab, miks ma parandan asja, mis on korras?" ja lajatasin kinni ära. Pärast seda ei saa ma enam win7 updatesi, kuigi enne selle installeriga jändamist olid mitmed critical updated mul ootel ,et installida ja nüüd ei näita enam ei criticale ega optionale icon_lol.gif Lisaks sellele hakkas varem väga hästi töötand win7 bsod'e pilduma.. Ei ma ei ole ühtki draiverit tirinud vahepeal, aga nvidia draiver põhjustab nüüd 3-4 bsod'i päevas... Kuna mul pole oluline, kas masin teeb vahel restarte või mitte (ei jooksuta olulisi asju siin), siis ajab pisut muigama lihtsalt.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 27.03.2016 12:20:00 vasta tsitaadiga

Nii, sain sellele backup jutule ühe loogilise vastuse MS foorumis.

tsitaat:
I've found the problem. You need to go to administrative tools in control panel and go to 'Create and format hard disk partitions'. For some reason windows backup doesn't see partitions that are marked as 'Active' so all you have to do is set the active partition to one that you dont want to use for the backup. Job done icon_wink.gif

samas aga:

tsitaat:
Marking a partition as active on a basic disk means that the computer will use the loader (an operating system tool) on that partition to start the operating system.

Mul on Win installitud SSD peale mis on C
Active partition on aga niiöelda data ketta G peal.

Kui ma nüüd C partitsiooni aktiivseks märgin kas win ikka laadib üles või on mul loader vaja ka tekitada sinna C peale eraldi?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.03.2016 12:57:13 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
https://www.nextpowerup.com/news/27156/microsoft-working-on-windows-10-file-explorer-overhaul/

Oli ka aeg. Kuigi antud juhul võib teema olla "üks samm edasi, kaks sammu tagasi". Tabid oleks väga hea lisa. Paraku touch sõbralikkus tähendab suuri ikoone ja elemente ja palju raisatud valget ruumi nende ümber. Seega ei tea kuidas seda hiirega oleks kasutada.
Ehk saab välja lülitada.

See oleks sama nagu küsida kas uue Task Manageri saab välja lülitada? Kui Explorer upgrade tuleb, siis ainus võimalus on kasutada 3rd party failihaldurit või paigaldada vanem win10 build, kui uus explorer juhtub kehva olema.
tagasi üles
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 27.03.2016 21:53:05 vasta tsitaadiga

Kuidas näha, mis asi läppari sleepist välja ajab?
Pidevalt panen masina sleepi, kaas on kinni. Lenovo punane tuli vilgub, et sleepis. Paar tundi hiljem kotist võttes või niisama laual vaatan, et tuli põleb, masin töötab ning aku peaaegu tühi.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.03.2016 21:55:18 vasta tsitaadiga

hans, powercfg /lastwake
hans
Nii ränk on olla.

sõnum 27.03.2016 22:04:45 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif

Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft) on süüdi. icon_lol.gif

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 29.03.2016 08:13:08 vasta tsitaadiga

Kas neile kes vanalt Windows versioonilt ennast Windows 10 peale automaatselt uuendavad saavad kõik Microsoftild ühe ja sama võtme, ainult toote ID on erinev, pole veel jõudnud seda võtit kuhugi sellisesse masinasse sisestada kus enne W10 pole olnud, seega ei tea kas esmakordselt W10 paigaldamisel ka see võti toimiks.
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 29.03.2016 08:58:48 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Kas neile kes vanalt Windows versioonilt ennast Windows 10 peale automaatselt uuendavad saavad kõik Microsoftild ühe ja sama võtme, ainult toote ID on erinev, pole veel jõudnud seda võtit kuhugi sellisesse masinasse sisestada kus enne W10 pole olnud, seega ei tea kas esmakordselt W10 paigaldamisel ka see võti toimiks.

Vana Wini võti läheb.

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 29.03.2016 18:46:04 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
...

Vana Wini võti läheb.

Minna ju võib aga millega Microsoft reaalselt näitab, et W10 aktiveeritud on, need masinad mis uuenduse said olid ju ka kõik erinevate võtmetega aga peale W10 aktiveerimist näitab kõigil üht ja sama võtit, hetkel siis häirib konkreetselt see W10 pro võti VK7JG-NPHTM-*****-9MPGT-3V66T, kui see osa läheb ka teil täppi siis on ka tärnide alune osa sama, huvitav kas sama võtit müüvad ka need kuulsad neti poed 18€ eest.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.03.2016 19:05:43 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
see nagu mingite lenovote ja muude OEM võti
lihtsalt MS fikseerib olukorra ja lubab selle võtmega masinat kasutada

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.03.2016 21:13:27 vasta tsitaadiga

üks kiire küsimus et kui ma teen oma win8.1 upgrade ja pärast tahan teha puhta installi windows 10 ,siis kas ta küsib puhast installi tehes seda windows 8.1 keyd ? icon_redface.gif mul on see võti hot postkastis aga teadupärast enam ei saa hot-i sisse ? icon_evil.gif
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 29.03.2016 21:28:09 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
üks kiire küsimus et kui ma teen oma win8.1 upgrade ja pärast tahan teha puhta installi windows 10 ,siis kas ta küsib puhast installi tehes seda windows 8.1 keyd ? icon_redface.gif mul on see võti hot postkastis aga teadupärast enam ei saa hot-i sisse ? icon_evil.gif

Saab ju minna www.online.ee kaudu.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.03.2016 21:38:30 vasta tsitaadiga

Ja töötab ka live.hot.ee edasi hetkel. Sulgemine lükati suve teise poolde. Kuigi jah, seeru antud link on sama postkast.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.03.2016 21:51:57 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Gap kirjutas:

Saab ju minna www.online.ee kaudu.

jah sain sisse doh.gif ma ei tulnud selle peale,läksin koguaeg sealt hot.ee lehe kaudu icon_lol.gif suured tänud thumbs_up.gif
tagasi üles
maxman007
HV kasutaja

sõnum 29.03.2016 22:03:22 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
R A T kirjutas:
...

Vana Wini võti läheb.

Minna ju võib aga millega Microsoft reaalselt näitab, et W10 aktiveeritud on, need masinad mis uuenduse said olid ju ka kõik erinevate võtmetega aga peale W10 aktiveerimist näitab kõigil üht ja sama võtit, hetkel siis häirib konkreetselt see W10 pro võti VK7JG-NPHTM-*****-9MPGT-3V66T, kui see osa läheb ka teil täppi siis on ka tärnide alune osa sama, huvitav kas sama võtit müüvad ka need kuulsad neti poed 18€ eest.

C97JM icon_smile.gif

Rauno1800
HV kasutaja
Rauno1800

sõnum 29.03.2016 23:07:05 Kausta nime ei saa muuta (WIN 10) vasta tsitaadiga

Tekkis niisugune probleem hiljuti, et ma ei saa kausta nime muuta, hetkese seisuga siis New Folder (8) desktopil ... maru tüütu.

Rename pannes viskab ette:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Googeldasin küll aga midagi siiani ei saanud ja oskab ehk keegi mingit nippi öelda?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.03.2016 00:03:17 vasta tsitaadiga

desktop ei refreshi õigeaegselt?
f5

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 30.03.2016 02:41:10 Re: Kausta nime ei saa muuta (WIN 10) vasta tsitaadiga

Rauno1800 kirjutas:
Tekkis niisugune probleem hiljuti, et ma ei saa kausta nime muuta, hetkese seisuga siis New Folder (8) desktopil ... maru tüütu.

Rename pannes viskab ette:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Googeldasin küll aga midagi siiani ei saanud ja oskab ehk keegi mingit nippi öelda?

http://www.thewindowsclub.com/how-to-delete-undeletable-folders-in-windows

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 30.03.2016 22:34:17 vasta tsitaadiga

http://www.theverge.com/2016/3/30/11331014/microsoft-windows-linux-ubuntu-bash

icon_eek.gif

tsitaat:
Microsoft is reaching out to Linux developers in a way that the company never has before. "The Bash shell is coming to Windows. Yes, the real Bash is coming to Windows," said Microsoft's Kevin Gallo on stage at today's Build 2016 keynote. The announcement received an uproarious applause from the crowd. The new functionality will be enabled as part of this summer's Anniversary Update to Windows 10.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 30.03.2016 22:36:09 vasta tsitaadiga

See bash ise on savi, põhiline on seal all olev uus subsystem. Põrgus on jääaeg saabunud.
tagasi üles
Forss
HV kasutaja
Forss

sõnum 30.03.2016 22:48:39 vasta tsitaadiga

Väga kõva keynote oli jälle
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 31.03.2016 09:50:59 vasta tsitaadiga

ärge unustage mõned nädalad tagasi avaldatud uudist et MSSQL tuleb Linuxile. Nüüd BASH Win10s.. põrgu on tõepooles jääs
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 553, 554, 555  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.