praegune kellaaeg 04.08.2025 12:36:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
DamienDK
HV kasutaja
|
26.03.2016 19:00:20
|
|
|
Kui siin juba unistamiseks läks, siis mina unistan sellest, et saaks Kodi peal TeliaTV'd kasutada
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
26.03.2016 19:08:19
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Kui siin juba unistamiseks läks, siis mina unistan sellest, et saaks Kodi peal TeliaTV'd kasutada  |
Unista edasi, avatud platvormide puhul tekib kohe "sisu" kaitse probleem ja oht et sa saad ise salvestada...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
26.03.2016 19:28:45
|
|
|
Etz kirjutas: |
DamienDK kirjutas: |
Kui siin juba unistamiseks läks, siis mina unistan sellest, et saaks Kodi peal TeliaTV'd kasutada  |
Unista edasi, avatud platvormide puhul tekib kohe "sisu" kaitse probleem ja oht et sa saad ise salvestada...  |
Sisu kaitseb Telia ise omast huvist. Tootjaid see ei huvita. Isegi krüpto on omal initsiatiivil peale pandud.
Vb tekib hetk kus vaadatakse Teliast väljapoole, ehk on iva seal?
Tirige torrenteid palju jaksab, see on teie oma otsus, riisiko ja tahe. Telia ei saa samamoodi käituda. Ei tuleks kõne allagi.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.03.2016 19:39:22
|
|
|
armjan kirjutas: |
seeru kirjutas: |
Kunagi visiooniga mees küll väitis, et kui Samsungi äpp siin, Eestis, testitud saab, siis hakatakse seda ka teistesse TeliaSonera maadesse levitama. Eelkõige Rootsi.
Sama lugu ja jutt käis Elioni salvestusteenuse kohta, mis olevat maailma kõige eesrindlikum teenus ja kohe kindlasti siit ka Rootsi levib ja seal salvestavad boxid kiirelt välja sööb, kui siinsed kliendid asja heaks kiidavad ja ära testivad...
Ju siis vahepeal on selgunud, et asjad on nii hapud, et Rootsi need enam ei kõlba.
P.S.
Ma ei viitsi artiklit ülesse otsida (kahju, et bookmarki ei pannud), aga kuskil praegune Telia peamees ise seletas Eestist, kui testmaast... |
Tean, millest jutt. Selle taga võtta, et siin on jama, kõik pekkis ja see tänu rootsi jaoks testimisele, on täiesti hülge...
Isegi, kui oleks, kõik teenused viiakse edasi, siis olge nüüd mõistusega, Samsung ei ole Telia arendatud. Nende OS, kui sellest see lõputu jutuhala käib.
Ma kasutan samuti teenust aga teie järgi tundub, nagu miskit ei tööta, kõik pidevalt jamade ja üks sama käputäis tegelasi arvan, et kui tal, siis kõikidel.
Üle viskab. Ma olen poolt kui antakse selge ilming, millest jutt. Lihtsalt sisutu hala on minu jaoks null.
Testime rootsi jaoks edasi, kui nii on seisukoht, siis las olla. Telia tegutseb edasi ja mitte miskit ei tooda me selleks, et lasta eesti kliendil katsejänes olla. Arengud toimuvad üle maalima. Eesti peaks sellest välja jääma? Õnneks seda ei näe ja ei taha iial näha. Meie tugevus on selgelt näha.
Kui näed mure laita, tule ja aita. Suured IT gurud, näidake, mida suudate.
NB! Kui pole inimesel visiooni, on ta sabas sammuja. Hea meelega näen visiooni omavaid inimesi enda ümber ja neid võiks palju rohkem olla.
Vaba turg on! Ja shit happens vahepeal. Eestlastena me vingume palju. Väga palju!
Minu pahameelepurske lõpp.
Tänane rike polnud karvavõrdki seotud ühegi seadme, OS või versioonist. Telia viga küll aga mitte TV arendusest tulenev. |
Ma ei mõista sinu pahameelepurset, sest minu kommentaari sisu on võetud Elioni inimeste väljaöeldust.
Aga tunnen sulle kaasa ja ka selles, et visooniga mees Elionist kinga sai.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
26.03.2016 19:53:56
|
|
|
Kunagi visiooniga mees küll väitis, et kui Samsungi äpp siin, Eestis, testitud saab, siis hakatakse seda ka teistesse TeliaSonera maadesse levitama. Eelkõige Rootsi.
Sama lugu ja jutt käis Elioni salvestusteenuse kohta, mis olevat maailma kõige eesrindlikum teenus ja kohe kindlasti siit ka Rootsi levib ja seal salvestavad boxid kiirelt välja sööb, kui siinsed kliendid asja heaks kiidavad ja ära testivad...
Ju siis vahepeal on selgunud, et asjad on nii hapud, et Rootsi need enam ei kõlba.
P.S.
Ma ei viitsi artiklit ülesse otsida (kahju, et bookmarki ei pannud), aga kuskil praegune Telia peamees ise seletas Eestist, kui testmaast... |
Tean, millest jutt. Selle taga võtta, et siin on jama, kõik pekkis ja see tänu rootsi jaoks testimisele, on täiesti hülge...
Isegi, kui oleks, kõik teenused viiakse edasi, siis olge nüüd mõistusega, Samsung ei ole Telia arendatud. Nende OS, kui sellest see lõputu jutuhala käib.
Ma kasutan samuti teenust aga teie järgi tundub, nagu miskit ei tööta, kõik pidevalt jamade ja üks sama käputäis tegelasi arvan, et kui tal, siis kõikidel.
Üle viskab. Ma olen poolt kui antakse selge ilming, millest jutt. Lihtsalt sisutu hala on minu jaoks null.
Testime rootsi jaoks edasi, kui nii on seisukoht, siis las olla. Telia tegutseb edasi ja mitte miskit ei tooda me selleks, et lasta eesti kliendil katsejänes olla. Arengud toimuvad üle maalima. Eesti peaks sellest välja jääma? Õnneks seda ei näe ja ei taha iial näha. Meie tugevus on selgelt näha.
Kui näed mure laita, tule ja aita. Suured IT gurud, näidake, mida suudate.
NB! Kui pole inimesel visiooni, on ta sabas sammuja. Hea meelega näen visiooni omavaid inimesi enda ümber ja neid võiks palju rohkem olla.
Vaba turg on! Ja shit happens vahepeal. Eestlastena me vingume palju. Väga palju!
Minu pahameelepurske lõpp.
Tänane rike polnud karvavõrdki seotud ühegi seadme, OS või versioonist. Telia viga küll aga mitte TV arendusest tulenev. |
Ma ei mõista sinu pahameelepurset, sest minu kommentaari sisu on võetud Elioni inimeste väljaöeldust.
Aga tunnen sulle kaasa ja ka selles, et visooniga mees Elionist kinga sai. |
Mu point oli see, et kui ükskord selline asi kusagil välja öeldi, ei tähenda see, et kõik, mis kliendil kasutada, on Rootsi jaoks eeltestimisel olev asi.
See, kui teenuseid teistesse riikidesse viiakse, on tänapäeval täiesti tavaline ja igapäevane nähtus. See ei ole must või valge teema. On kas kõik testimisel või mitte midagi. Nii must-valgelt asju ajada oleks pehmelt öeldes idiootsus.
Kõik teenuse pakkujad, kel vähegi huvi teenuste arenduste vastu, käitub selliselt. Tegemist on ettevõtte elljujäämise strateegiaga, milles tahetakse midagi uut ja huvitavat kasutajale anda. Näen ka edaspidi seda joont. Kui nii poleks, ma Telias ei töötaks.
Seisak = stagnatsioon = teenuse surm pikemas perspektiivis. Alati on teemasid, mis kliendile ei sobi ja on paljut, mis sobivad. Edasi tuleb teha tööd, et klient oleks rahul. Kõiki vigasid, mida siin välja tuuakse, me teame. Nende üle pidev sisutu tampimine ei ole produktiivne. Samas, foorum on hea koht, kus end välja elada. Info teenuse pakkujale võiks siin olla selline, millest on ka kasu. Uued probleemid, tooge neid välja, kui näete. Ettepanekud, soovitused, teretulnud.
Eks said mu mõttest paremini aru. Enne seletasin lakooniliselt,nõus.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
26.03.2016 19:59:03
|
|
|
can860 kirjutas: |
Teatud turul (turuosas) testimises pole midagi halba. Kui testitav teenus piisavalt ebastabiilne, tuleb sellest mingil moel teada anda - hinnaga, infoga vms. Ma ei mõtle selle all nüüd kindlasti, et Eestis pakutav Telia TV teenus vääriks "beta" staatust, kaugeltki mitte. Tegelikult eelistan Telia pakutavat teistele teenusepakkujatele, olgu üheks põhjuseks kasvõi see, et klient, kellel on "iidsest ajast" 3€ kuutasuga tv pakett saab seda tänaseni edasi kasutada, sunniviisilist üleviimist pole. Kes Starmani klient on olnud, teab kuidas seal asjad on ...
Arendusest rääkides, kas oleks väga utoopia oodata, et AppleTV saab Telia TV äpi (koos salvestuste, FOXplay ja muuga)? |
Utoopiline mitte, kuid seda loota ei tasu. Esiteks peaks olema partneril huvi olla partnerluses. Teiseks, kas Apple on kusagilegi oma teenuse integreerimist teha lasknud? Mul puudub teadmine aga kahtlen sügavalt, et on. Edasi polegi mõtet rääkida, kui asi jääb esimese puu taha toppama
Oleks nii lihtne, et muudkui võtame ja teeme ära. Sellega võiks ka FOXplay sisu anda kuhjaga. Meie seda osa ei määra. Partnerist tulevad sõltuvused ja tingimused on nii boonus kui takistus. |
Ma pole just 100% kursis tvOS'i platvormi äppide tingimustega, kuid kahtlen, et Apple poolt mingi erilist takistust oleks - kui puht tehnilistele tingimustele vastav äpp poodi laadida. Või on neil live-pildi edastuse suhtes mingeid piiranguid? On-demand video äppe on saadaval regiooniti hulgim.
Pigem oleks küsimus just äpi-siseses kasutaja tuvastuses (mingi kontoga kasutajatuvastus, a-la MinuTV), et teenuseid saaks kasutada ainult nende eest maksev Telia klient ja Eestis, Telia võrgus. Äpi saadavust saab AppStores regionaalselt piirata Eestiga jne. Teenuse eest tasumine äpi vahendusel eeldaks muidugi "komisjonitasu" Apple'le, aga selle võimaluse pakkumine pole kohustuslik ja puudumine ei piiraks funktsionaalsust.
See oleks ülihea alternatiiv digiboksile ning julgen arvata, et märkimisväärselt toimivam kui Samsungile loodud äpp.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
eclipse
HV kasutaja

|
26.03.2016 20:13:26
|
|
|
Teema on suur ja võibolla juba küsitud.
Kas vip1113 boxil kuidagi võimalik wifi aktiveerida ja seda juhtme asemel kasutada?
Sisseehitatud ac wifi peaks täiesti piisav olema korraliku pildi edastuseks.
_________________ nothing to see here...
 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
26.03.2016 20:20:05
|
|
|
Teatud turul (turuosas) testimises pole midagi halba. Kui testitav teenus piisavalt ebastabiilne, tuleb sellest mingil moel teada anda - hinnaga, infoga vms. Ma ei mõtle selle all nüüd kindlasti, et Eestis pakutav Telia TV teenus vääriks "beta" staatust, kaugeltki mitte. Tegelikult eelistan Telia pakutavat teistele teenusepakkujatele, olgu üheks põhjuseks kasvõi see, et klient, kellel on "iidsest ajast" 3€ kuutasuga tv pakett saab seda tänaseni edasi kasutada, sunniviisilist üleviimist pole. Kes Starmani klient on olnud, teab kuidas seal asjad on ...
Arendusest rääkides, kas oleks väga utoopia oodata, et AppleTV saab Telia TV äpi (koos salvestuste, FOXplay ja muuga)? |
Utoopiline mitte, kuid seda loota ei tasu. Esiteks peaks olema partneril huvi olla partnerluses. Teiseks, kas Apple on kusagilegi oma teenuse integreerimist teha lasknud? Mul puudub teadmine aga kahtlen sügavalt, et on. Edasi polegi mõtet rääkida, kui asi jääb esimese puu taha toppama
Oleks nii lihtne, et muudkui võtame ja teeme ära. Sellega võiks ka FOXplay sisu anda kuhjaga. Meie seda osa ei määra. Partnerist tulevad sõltuvused ja tingimused on nii boonus kui takistus. |
Ma pole just 100% kursis tvOS'i platvormi äppide tingimustega, kuid kahtlen, et Apple poolt mingi erilist takistust oleks - kui puht tehnilistele tingimustele vastav äpp poodi laadida. Või on neil live-pildi edastuse suhtes mingeid piiranguid? On-demand video äppe on saadaval regiooniti hulgim.
Pigem oleks küsimus just äpi-siseses kasutaja tuvastuses (mingi kontoga kasutajatuvastus, a-la MinuTV), et teenuseid saaks kasutada ainult nende eest maksev Telia klient ja Eestis, Telia võrgus. Äpi saadavust saab AppStores regionaalselt piirata Eestiga jne. Teenuse eest tasumine äpi vahendusel eeldaks muidugi "komisjonitasu" Apple'le, aga selle võimaluse pakkumine pole kohustuslik ja puudumine ei piiraks funktsionaalsust.
See oleks ülihea alternatiiv digiboksile ning julgen arvata, et märkimisväärselt toimivam kui Samsungile loodud äpp. |
Apple store, Apple OSid jne, on Apple poolt nii kiivalt endale hoitud asjad, et pelgalt app storesse asju saada on võrreldes Androidiga paras jamajada. Apple tahab iga asja eest raha ja nende tingimustel. Ma näen sellist koostööd, mida mainid, kui parajat õudusunenägu. Saan sust aru, aga see on pealiskaudne vaade asjale. Sisu on oluliselt keerulisem.
Kas keegi teab öelda, mida pakub Apple TV, mida ei saa mujal eestis üheltki teenuse pakkujalt. Kas sellel platvormil on tõesti sisu palju rohkem võrreldes teiste pakkujatega. Küsimus on regioonis ja lubades, mid siin näidata antakse.
Isiklikult ei saa ma regioonidest aru. Kasvõi netflix. Globaalne teenuse pakkuja, sisu võiks samamoodi olla avatud kõikidele. Raha voog liigub ju netflixi ja sealt sisu tootjatele.
Eesti on väike lomp ja selle tõttu kannatab tarbija iga päev. Paratamatus, veel. Loodab, et tulevikus näeme asju globaalsemalt lahendatuna, mitte piiridesse müüritult.
eclipse kirjutas: |
Kas vip1113 boxil kuidagi võimalik wifi aktiveerida ja seda juhtme asemel kasutada?
Sisseehitatud ac wifi peaks täiesti piisav olema korraliku pildi edastuseks. |
Telia Eesti ei müü wifi toega Arriseid. Ei tasu ka oodata. Enne tuleb uus boks kui vahepealne Arrise lisa sama boksi näol wifiga.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.03.2016 21:50:47
|
|
|
Jään ootama, mida Rootsi jaoks testid. Saan ka ise targemaks. |
suht kiiresti meenus sulle 5 minutit hiljem
sorry38 minutit, my bad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
26.03.2016 22:10:42
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Jään ootama, mida Rootsi jaoks testid. Saan ka ise targemaks. |
suht kiiresti meenus sulle 5 minutit hiljem
sorry38 minutit, my bad |
Ei tea ma siiani, mida me Rootsi jaoks testime
Tavaline tarkvara arendus. Pole Telia miskit ülest teiste seas. Tavaline praktika üle maalima. See, kui mõni teenus hiljem ka välisturule viiakse, on kõva sõna. Iga ettevõte peakski sellist visiooni omama.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.03.2016 00:14:28
|
|
|
Mul on visioon kuidas Telia menüü ja pult tegelikult välja võiks näha.
Kas see edasi Lätti läheks, mind ei huvita.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.03.2016 10:12:07
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Tompa kirjutas: |
Kuidas see minuTV Arrise boksiga töötab? Mul suvilas mahupiiranguta internet ja Arris pilti ette ei võta? Või on minuTV jaoks mingi eraldi boks vaja? Kas boks automaatselt ei saa aru, et on mobiilse neti küljes ja laeb minuTV softi alla? |
Ei saa. Sellele on eraldi Arrise väljalase. Softi saab küll manuaalselt peale kirjutada. Võib juhtuda, et boks läheb pekki. Mine parem rendi 1.99 MinuTV tarbeks eraldi. Võib-olla tulevikus, kui kliendi ruuter kaughallatav. |
Ma saan küsimusest rohkem aru kui vastusest.
Arris on igale poole kolitav, kui on IPTV vlan olemas ehk kaablivõrk, käivitub TeliaTV, kui on suvaline internet, laetakse kiirelt peale MinuTV keskkond. Ruuteri hallatavus ei mängi siin rolli.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
27.03.2016 15:02:28
|
|
|
Mine koli Arris, mis on harjunud optika või telefonikaabli küljes istuma mobiilse interneti külge. Kui seal MinuTV soft automaagiliselt peale laetakse võtan sokist ampsu, raputan kastet peale ja söön ära.
armjan, vohh see oleks areng!
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.03.2016 17:42:14
|
|
|
Mine koli Arris, mis on harjunud optika või telefonikaabli küljes istuma mobiilse interneti külge. Kui seal MinuTV soft automaagiliselt peale laetakse võtan sokist ampsu, raputan kastet peale ja söön ära.
armjan, vohh see oleks areng! |
Sinu heaks olen nõus video tegema
Muide esimesed arrised mis olid toodetud enne novembrit 2015 ei läinud 4G otsas enne käima kui tuli kaablivõrgus uuendada, siis uuendas ennast edasi ka 4G otsas.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
27.03.2016 18:31:50
|
|
|
See areng on olnud teenuses from day one olemas. Homme testin üle. Kui ei tööta, saan kohe teada. üldisest tõrkest pole ma teadlik. Kui see oleks vigane, oleks meil ammu teada ja väga kriitilise veana kiirelt parandada.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.03.2016 18:42:16
|
|
|
Kui seal MinuTV soft automaagiliselt peale laetakse võtan sokist ampsu, raputan kastet peale ja söön ära. |
Live stream tuleb?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
27.03.2016 21:37:21
|
|
|
Keegi minuTV android äpiga miracast vms. screen mirroriga on saanud pildi telekasse? Odav hiina miracast, dlna adapter jätab tv pildi mustaks, kui äpis midagi mängima panna
Sai huvi pärast starmani äpiga proovitud ja saatis ilusti pildi tv ekraanile.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
27.03.2016 22:18:46
|
|
|
erkin kirjutas: |
Keegi minuTV android äpiga miracast vms. screen mirroriga on saanud pildi telekasse? Odav hiina miracast, dlna adapter jätab tv pildi mustaks, kui äpis midagi mängima panna
Sai huvi pärast starmani äpiga proovitud ja saatis ilusti pildi tv ekraanile. |
Proovisin Chromecasti ja Samsung telerisse sisseehitatud miracastiga, mõlemaga toimis. Nexus 7 (2013) Android 6.0.1
|
|
tagasi üles |
|
 |
eclipse
HV kasutaja

|
27.03.2016 23:08:09
|
|
|
Sisseehitatud ac wifi peaks täiesti piisav olema korraliku pildi edastuseks. |
Telia Eesti ei müü wifi toega Arriseid. Ei tasu ka oodata. Enne tuleb uus boks kui vahepealne Arrise lisa sama boksi näol wifiga.[/quote]
Antud toodet ilma wifi toeta küll saadaval ei ole.
http://www.arris.com/products/vip1113/
_________________ nothing to see here...
 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
4 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
27.03.2016 23:29:40
|
|
|
Antud toodet ilma wifi toeta küll saadaval ei ole. |
Telia ladu vanu bokse täis, ei hakka keegi neid uuemaid WiFi omi sisse ostma.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
28.03.2016 08:23:35
|
|
|
See areng on olnud teenuses from day one olemas. Homme testin üle. Kui ei tööta, saan kohe teada. üldisest tõrkest pole ma teadlik. Kui see oleks vigane, oleks meil ammu teada ja väga kriitilise veana kiirelt parandada. |
internet.emt.ee apn kasutajatel asi ei toimi. Ma sain klienditoe abiga softi peale manuaalselt. Võib-olla asi asjaolus, et ma jagan netti mitte Telia ruuteriga. Viisin kaabli otsa ja palusin käsitsi ära uuendada.
Te võite teada, et asi toimib. Reaalsus on paraku teistsugune. indrekp, pre-2015 digiboksiga tõesti tegu. Võibolla oleks preventatiivse eesmärgiga palju palutud, et öösel digiboksi softis vaikselt uuendused taustal ära teha ja restartida.
Samas on vist palju palutud, kuna suuremate hooldustööde käigus ei suudeta viimastki kaugelt lahendada. Pidavat keeruline olema.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
28.03.2016 11:50:53
|
|
|
See veel puudus, et igas korteris 24/7 mingi striim üle wifi karjub.
Ei kujuta seda ruudutamise ja pilti pole hala ette mis siis tuleks
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
28.03.2016 13:14:36
|
|
|
Tegin täna loomkatse.
Võtsin värske Arrise digiboksi endise kolleegi käest, mis kasutusel PON lahenduse küljes. Näitas pilti ja puha.
Viisin Telia mobiilse neti, millel on 100GB mahtu. Hotspot arvutisse ja ICS Windows 10 abiga. Pea-asi, et internet karbile, eksole?
Ekraanil reinitzialising network, downloading software, mõtlesin, et hurraa pilt ees! Eksisin , digiboksi soft on kaablineti oma ja must pilt, menüüsid näeb.
Kuidas ma nüüd selle automaagia käima saan? Digiboksile tegin põhja alt oleva nupu abiga uue softi alglaadimise.
Tundub, et sokk ja kaste jäävad maitsmata.
Edit: Restart nr #3. Telia koos pisikese MinuTV embleemiga ees, kuid võta näpust. must pilt.
Wireshark abiga liiklust jälgides ei tõmmata striimi käima, ilmselt krüpto sünkroniseerimise jamad.
Natukene nuputamist käsitsi ruutimisega . KordusTV sain tööle, live pilti pole endiselt.
Kasutajakogemus on kindlasti 10/10nest. Ma ei kujuta ettte, mida tädi Maali tegema peab. helistab klienditoele iga kord kui soovib pilti näha linnakodust suvilasse tulles.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
28.03.2016 13:21:58
|
|
|
Tegin täna loomkatse.
Võtsin värske Arrise digiboksi endise kolleegi käest, mis kasutusel PON lahenduse küljes. Näitas pilti ja puha.
Viisin Telia mobiilse neti, millel on 100GB mahtu. Hotspot arvutisse ja ICS Windows 10 abiga. Pea-asi, et internet karbile, eksole?
Ekraanil reinitzialising network, downloading software, mõtlesin, et hurraa pilt ees! Eksisin , digiboksi soft on kaablineti oma ja must pilt, menüüsid näeb.
Kuidas ma nüüd selle automaagia käima saan? Digiboksile tegin põhja alt oleva nupu abiga uue softi alglaadimise.
Tundub, et sokk ja kaste jäävad maitsmata.
Edit: Restart nr #3. Telia koos pisikese MinuTV embleemiga ees, kuid võta näpust. must pilt.
Wireshark abiga liiklust jälgides ei tõmmata striimi käima, ilmselt krüpto sünkroniseerimise jamad.
Natukene nuputamist käsitsi ruutimisega . KordusTV sain tööle, live pilti pole endiselt.
Kasutajakogemus on kindlasti 10/10nest. Ma ei kujuta ettte, mida tädi Maali tegema peab. helistab klienditoele iga kord kui soovib pilti näha linnakodust suvilasse tulles. |
Kas ka kanali vahetamisega ei tule Live striimi ette?
Saad anda boksi seerianumbri? Võid selle mulle PM'i saata.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|