Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 478, 479, 480  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 16.03.2016 23:25:15 vasta tsitaadiga

Minu Asus AC66U näitab VIP1003ga telepilti ja jagab internetti, on VPNi server.

Restarte saab niipalju kui ma uut Merlini softi peale panen. Kolmas aasta läheb.
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kempi
HV veteran

sõnum 17.03.2016 16:44:32 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Mina olen endale tõestanud, et ükski ruuter pole nii stabiilne kui supported ruuter.
On toiminud need thomsonid ja on toiminud inteno(d)
Alternatiividest proovitud nii Mikrotiku, Zyxelit kui ka mingit buffalot dd-wrtga. Mõni neist isegi peaaegu toimis aga tekkis hoopis teisi huvitavaid anomaaliaid seoses telepildi või mõne teenusega. Ise ei konfinud, seega seda pole mõtet minult küsida, kuidas saab...

Kusjuures VID 4 sild portidel 3 ja 4 töötas peale Samsungi Telia äppi mingit X uuendusi vägagi viisakalt. Kanal 7 sai ruutudest lahti, kanalivahetused läksid kiiremaks (tagumiku tunne), kanali vahetamisel ruudutamine vähenes oluliselt (osad ruudutasid ca 1 sec kanalile liikumisel), järelvaatamine sai paremaks jne.

Hetkel praegu enam Teliat ei kasuta, aga lõpu poole juhtus järelvaatamisega kokku jooksmist ikka eriti harva. Kahjuks ma Samsungi äppi "supported" ruuteri otsas mitte kunagi ei kasutanud, aga 100% probleemidest ei saa ikkagi kirjutada unsuported ruuteri kaela...

Kui väidad, et tõepoolest Intenoga kanalivahetusel ruutu mitte kunagi ei näita, siis OK - selle ruudu elab üle. Rohkem nagu selles vallas miskit vastukarva ei olnudki.

Aaaga, kui rääkida ",et ükski ruuter pole nii stabiilne kui supported ruuter." Siis miks sa arvad, miks ma Asuse võtsin? Vihje: Thomson on tellis, kus wifi normaalselt ei tööta ja üleüldse viskas ka teleka pildi lõpuks kotti, kui miskit võrgus liigutama hakkasid! Ja soovitus, et kasuta eraldi Wifi AP'd kahjuks ei rahulda kuna milleks on tarvis veel ühte seadet, kui üks karp teeks kõik ära? Ahjaa ja mis supporditud seadme eest küsitakse, on täiesti ulme.
Mis ma tahan öelda on see, et stabiilsusele liida juurde ka aja hetk - siis võibolla tõesti võib sellise seisukoha võtta. Asus sai restarti ainult siis, kui ise miskit näppisin või oli elektrikatkestus.

indrpo
HV Guru

sõnum 17.03.2016 20:53:11 vasta tsitaadiga

kempi kirjutas:
Ahjaa ja mis supporditud seadme eest küsitakse, on täiesti ulme. Asus sai restarti ainult siis, kui ise miskit näppisin või oli elektrikatkestus.

1. Täna on Inteno 74€, ma ei tea miks, aga seda müüakse alla oma hinna, nii nagu ka vähekasutatud TG789 mille hind on 20€
Mõlemad teevad stabiilselt tööd nii kergema kui raskema koormusega, nii väiksema kui suurema kiirusega.
Wifis on nagu on kõikidel sama klassi ruuteritel, kui just 8 antenni pole, pole suurt leviraadiuse ega stabiiluse erinevust. va. siis see Telia väidetav wifi probleem mida mul eriti korrata ei õnnestunudki kuni saastamasinad mingit mõju avaldasid.
2. Ehk sama siin, Telia ruuterid on minu poolt restarti saanud vaid siis kui ise midagi näpin või voolukatkestus kauem kui ups kestnud on. Seda kinnitavad siin varasemalt välja toodud uptime counterid. Täna ei saa neid välja veel tuua sest viimase kuu jooksul on 3 tarkvarauuendust saadud.

See selleks, täiesti loogiline, et nõudlikumale kasutajale tehakse kallimaid ruutereid ka mis täidavad oma ülesannet pisut paremini kui võrgus on selleks vajadus. Olgu selleks siis ka telneti ligipääs ja kõikvõimalikud lisaseadistused.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 17.03.2016 21:08:11 vasta tsitaadiga

indrekp, kuidas 74€ alla oma hinna on, paar aastat tagasi tuli juba laost 69.8€ koos käibega.
Või sinu jaoks on seadme omahind kontserni poolt määratud kindel hind + määramatu hulk arendustööd?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.03.2016 21:30:10 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
indrekp, kuidas 74€ alla oma hinna on, paar aastat tagasi tuli juba laost 69.8€ koos käibega.
Või sinu jaoks on seadme omahind kontserni poolt määratud kindel hind + määramatu hulk arendustööd?

Võtsin seda ühe teise nimekirja järgi aga kui sa nii ütled.
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 17.03.2016 21:41:02 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:

indrekp, kui inteno ruuteriga ligipääs on täielik sellele siis oleks huvitatud. kui ainult user kasutajaga sisse siis pole mõtet rääkida icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.03.2016 22:32:49 vasta tsitaadiga

Kas TG789vn tulemüüri sisselülitamine mõjutab väga palju kiirust? Vaatasin, et kui tulemüür peal, siis kukub 100-megane nett Speedtestis 80 ja 90 vahele. Tulemüür maha ja siis on üle 90 jälle. Kas mulle tundub või ongi nii?
Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 17.03.2016 23:57:35 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Võtsin seda ühe teise nimekirja järgi aga kui sa nii ütled.

Võimalik et et laojääk on liiga suur. Vanemat kraami müüakse alati soodushinnaga et see uuele kaubale jalgu ei jääks. Kui päris kätte jääma hakkab, siis antakse ka tasuta icon_razz1.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 18.03.2016 00:13:29 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Intenot stabiilseks nimetada on vist kohatu. Paar aastat on remonditud wifit.
Inteno uudise teemas on ~2000 posti. Lisaks veel see ja digitv teema. Enamus on hala et midagi on pekkis.

Täitsa nõus. On omal Inteno, selle wifi sureb maha alla kuue tunniga, aitab kas restart või wifi on/off - seda siis järgmiseks kuueks tunniks. Seejuures kui õhtul teha restart, siis hommikul telefonid enam võrku ei pääse, kuigi kuidagi levi näevad.
Isegi kirutud TG789 suudab samade seadmete ja sama kasutuse juures töödada wifiga stabiilselt (=katkematult). Eriti veider on et levi on ka parem kui Intenol.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.03.2016 00:13:58 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kas TG789vn tulemüüri sisselülitamine mõjutab väga palju kiirust? Vaatasin, et kui tulemüür peal, siis kukub 100-megane nett Speedtestis 80 ja 90 vahele. Tulemüür maha ja siis on üle 90 jälle. Kas mulle tundub või ongi nii?

Sõltub, millega tg 789vn CPU kasutust mõjutad. CPU takt on 400 Mhz. Nii ongi. Ma jätan tcpchecks=exact peale, muidu kukub kiirus sissetuleva broadcast läbu peale maha mingi aeg. Nii 30+ päeva uptime peale.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 18.03.2016 00:53:14 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Betamax kirjutas:

Sõltub, millega tg 789vn CPU kasutust mõjutad. CPU takt on 400 Mhz. Nii ongi. Ma jätan tcpchecks=exact peale, muidu kukub kiirus sissetuleva broadcast läbu peale maha mingi aeg. Nii 30+ päeva uptime peale.

Selgita nüüd lähemalt - mis, kes, kus ja kuidas icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.03.2016 01:04:49 vasta tsitaadiga

:firewall config tcpchecks=exact - mina filtreerin välja sissetulevad ACK päringud.

:syslog msgbuf show - saad jälgida mida tehakse lehe avamise ajal.

:firewall debug stats - näed palju tulemüür tööd teeb.

pole juba ammu tg 789vn tarbinud. Edgeroute X asendab.

indrpo
HV Guru

sõnum 18.03.2016 08:37:28 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
Intenot stabiilseks nimetada on vist kohatu. Paar aastat on remonditud wifit.
Inteno uudise teemas on ~2000 posti. Lisaks veel see ja digitv teema. Enamus on hala et midagi on pekkis.

Täitsa nõus. On omal Inteno, selle wifi sureb maha alla kuue tunniga, aitab kas restart või wifi on/off - seda siis järgmiseks kuueks tunniks. Seejuures kui õhtul teha restart, siis hommikul telefonid enam võrku ei pääse, kuigi kuidagi levi näevad.
Isegi kirutud TG789 suudab samade seadmete ja sama kasutuse juures töödada wifiga stabiilselt (=katkematult). Eriti veider on et levi on ka parem kui Intenol.

Kui sa juba sellise kommentaari postitad, lisa ka info, milline Inteno tarkvara kasutusel on.
Asi nimelt selles, et mitte kõik Intenod pole öist uuendust saanud ja mõned ei hakkagi automaatselt saama. Nõnda nimetatud erikonfide tõttu, mida ei ole võimalik taastada, ei võta Telia vastutust seadme nullimise eest. Lihtne näide on mingi oma lisatud voip number telefoni pesas vms.
Minu statistika ütleb, et vana softiga ruutereid on võrgus veel liiga palju, ei oska öelda kas ja mis mahus veel automaatseid uuendusi tehakse.

Ühesõnaga, tehke reset tikuga, konfige uuesti ja siis räägime veelkord restartitest ja wifi hädadest kui neid ikka on. Väidetavalt on praktikas olukord parem ning ka tootja andnud justkui parandatud fw.
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 18.03.2016 14:18:30 vasta tsitaadiga

Kui mitte arvestada "nõnda nimetatud erikonfiks" muudetud GW'd ja välja lülitatud wifit, on tegu stock seisus ruuteriga: DG301-W7P2U_ELION2.4.12RC7-150302_1654. Ikka päris nõrk esitus kui ei suudeta seda taastada ja peitutakse mingi vastutuse taha icon_lol.gif .

viimati muutis Maldur 18.03.2016 18:00:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.03.2016 14:21:04 vasta tsitaadiga

Maldur , olgem ausad. Parem on mitte näppida, pärast "kasutajal" ei tööta, kisa rohkem. Kui pöördub wifi probleemidega saab manuaalselt uuendada, mille käigus konfiguratsioon varundatakse.
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 18.03.2016 14:30:00 vasta tsitaadiga

Maldur, mul piisas autom. uuenduse blokeerimiseks kui ise UI kaudu paar staatilist hosti nime lisasin.

Aga üldiselt soovitan uuemale tarkvarale üle minna küll, mul pole enam Wifi kadumisi ega restarte peale seda esinenud.
Ega ta enne ka just päris igapäevaselt pangestunud aga aegajalt siiski.

indrpo
HV Guru

sõnum 18.03.2016 17:37:24 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
Kui mitte arvestada "nõnda nimetatud erikonfiks" muudetud GW'd ja välja lülitatud wifit, on tegu stock seisus ruuteriga: DG301-W7P2U_ELION2.4.12RC7-150302_1654. Ikka päris nõrk esitus kui ei suudeta seda taasdada ja peitutakse mingi vastutuse taha icon_lol.gif .

Kusjuures siin ei peitutagi millegi taha, ma tõin lihtsalt reaalse olukorra välja.
Automaatseid uuendusi teeb Telia omal algatusel teatud asukohtades, teatud ruuteritel ja teatud ajal.

Õige inimene pöördub oma murega pakkuja poole ning siis tehakse kas käsitsi kaugelt uuendus või tuginedes siinolevale infole võid ka ise resetiga või online abist tegevust algatada. Viimane muide peakski ütlema, kas kaugelt uuendamine õnnestub või mitte.
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 18.03.2016 18:39:24 vasta tsitaadiga

Õige inimene hoiab sellest saastast võimalikult kaugele, nii on minul lahenduseks iseseisev saatja, Inteno vahendab ainult netti ja TV pilti. Eraldi saatja on mul juba ammu kasutusel, äkki nii 14-15 aastat (muidugi on see ajas ka muutunud uuemaks icon_wink.gif) , see märkus Inteno kohta oli lihtsalt kinnituseks KillFenzy postitusele, mitte mure kurtmine. Eks ma ikka ka huvi tunnen kuidas need karbid töötavad, sestap testin vahel kuidas on... ja on tavaliselt nigu on.
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2016 23:02:56 vasta tsitaadiga

Nagu kunagi Villu Reiljan ütles..Pole Paha! icon_lol.gif
taustal 1 sd kanal + 1 hd kanal käimas

Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 22.03.2016 08:27:06 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:

16M liiniga ADSL teenus, HD 8M+SD 5M=13M
järgi jääb 3-overhead= mingi poolteist mega-kõik masinad mis võrgus veel midagi teevad.

Soovitan võimalusel VDSL teenust, ilmselt see sul võimalik ei ole, muidu oleksid juba kasutaja. Seega on võimalik jätta kaablile ainult TV ja neti jaoks kasutama hakata 4G ruuterit.
Võid saata mulle PS oma andmetega, vaatan mida ma seal liinil teha annaks.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 22.03.2016 10:38:40 vasta tsitaadiga

Mul täpselt sama lugu. Pool aastakest tagasi avastasin, et Elionil oli tekkinud 24Mbs variant. Tellisin siis selle. Tehnik tuli kohale, jukerdas natuke ja asja ikka ei saanud. Keskjaam liiga kaugel. Elukoht sisuliselt kesklinnas.
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2016 21:35:23 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Stabby kirjutas:

16M liiniga ADSL teenus, HD 8M+SD 5M=13M
järgi jääb 3-overhead= mingi poolteist mega-kõik masinad mis võrgus veel midagi teevad.

Soovitan võimalusel VDSL teenust, ilmselt see sul võimalik ei ole, muidu oleksid juba kasutaja. Seega on võimalik jätta kaablile ainult TV ja neti jaoks kasutama hakata 4G ruuterit.
Võid saata mulle PS oma andmetega, vaatan mida ma seal liinil teha annaks.

edit: proovisin 4G koduinterneti ära korraks aga jah nagu siin öeldud siis 12/1 kaabel > 4G igaljuhul. Seda nii stabiilsuse huvides kui ka mureta, et "häirid" süsteemi oma P2P-ga jne.
Eks siis tuleb oodata, kas otsustatakse uus keskjaam ehitada või mitte. Igaljuhul saaksid nad hulgaliselt kliente (minu piirkonnas), kes liiguksid 12/1 pealt kallimale 40/10 paketile, kui jaam oleks olemas.
Aga võibolla on mõni vastuargument, miks see ei tasu investeeringuna ära, ei oska mina seda öelda.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
smily
HV kasutaja

sõnum 24.03.2016 13:25:39 vasta tsitaadiga

Selline probleem, et kui ennast kodus polnud, siis väidetavalt oli ühele arvutile ette tulnud pilt : Teie ruuter ei kasuta uusimat tarkvara, kas soovite uuendada?
Valiti loomulikult JAH, ning selle peale pani kõik interneti süsteem pildi tasku. Ruuteriks TG784
Oodati umbes 10min ja nett tagasi ei tulnud ning tõmmati ruuteril vool tagant ära ja uuesti sisse mille järel aga ikkagi nett tagasi ei saabunud ja pilt ka loomulikult mitte.
Ning nüüd ruuteril vilguvad Power punaselt või orantsilt ja ethernet roheliselt isegi kui ühtegi kaablit taga pole.
123 loomulikult soovitas, et tule esindusse ja saad 100€-ga uue.
Kuidagi taasta seda värk ei õnnestu?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 24.03.2016 14:02:01 vasta tsitaadiga

Uus Inteno ruuter maksab juba jupp aega 74.-
Pikendad 2 aastat lepingut saad 19.- hinnaga.
Aga jah, uuendamisel oleks pidanud kauem ootama, mitte ära katkestama, vahel läheb pool tundi.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 24.03.2016 14:05:51 vasta tsitaadiga

http://upgrade.telia.ee/
Seal on ka miskine õpetus sees. Aga kui ruuter käima ei lähe, siis kunagi soovitati nii...
tsitaat:
1. Begin with the unit powered off via the power switch at the back depressed.
2. Get a pin or a pen with a long enough nose to reach the reset button and hold it in.
3. Continue holding your pin or... on the reset button and do not release it. Power the unit on by pressing the power button into the "on" state never releasing the reset.
4. Hold the reset button in for around 15 seconds. The power and Ethernet light should flash between red and green.
5. Run the SpeedTouch firmware upgrade wizard. You only have around 1min to start the wizard before the speedtouch will revert to the normal boot up.
Note: It is always recommended to run the SpeedTouch firmware upgrade wizards with a statically set IP address on your PC of the following:
IP: 10.0.0.1, Subnet: 255.0.0.0, Default Gateway: 10.0.0.138.
Kas need IP numbrid peavad paika ka siis kui uus tarkvara on poolest saadik peale lastud või tuleb neid veidikene muuta, ei oska arvata. Aga proovid, saadki teada.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jottess
HV vaatleja

sõnum 25.03.2016 08:28:22 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
jottess, apple lehel kirjas ju kuidas asukohta tuvastatakse. Ip ei puutu asjasse ega teenusepakkuja ei puutu asjasse. Can860 link üritab ip järgi tuvastada kus asud. Kahjuks rohkem kui riigi täpsust sealt loota pole. Arvab et asun järvajaanis, tegelikult olen hiiumaal.

Your approximate location is determined using information from local Wi-Fi networks, and is collected by Location Services in a manner that doesn’t personally identify you.

Crowd-sourced Wi-Fi and cellular Location Services

If Location Services is on, your device will periodically send the geo-tagged locations of nearby Wi-Fi hotspots and cell towers in an anonymous and encrypted form to Apple to augment Apple's crowd-sourced database of Wi-Fi hotspot and cell tower locations. In addition, if you're traveling (for example, in a car) and Location Services is on, a GPS-enabled iOS device will also periodically send GPS locations and travel speed information in an anonymous and encrypted form to Apple to be used for building up Apple's crowd-sourced road traffic database. The crowd-sourced location data gathered by Apple doesn't personally identify you.

Kui oled ruuterit vahetanud, siis võimalik, et toimi ei enam, tuleks telefoniga gps ja wifi sees apple selgeks teha kus sa asud.

Installi läpakasse chrome ja proovi google mapsi pealt asukohta tuvasta. Telefoni installi google maps. Lülita siis ainult wifi, gps välja.
Vaatas kes näitab õiget kohta.

Lühidalt 2 varianti.

1. Sinu ruuteri umbestäpset asukohta ei ole andmebaasis.
2. Sinu opsüsteemidel mingi kiiks, midagi kinnikeeratud. Vähe tõenäoline, sest mujal toimib.

Asukoha tuvastamine toimib arvutites täpselt nii kaua, kuni Intenos on WiFi saatja sisse lülitatud, hoolimata sellest et Inteno küljes ühtegi juhtmevaba klienti ei ole. Juhtmevabad kliendid on kõik AirPort Time Capsule küljes. AirPort TC on konfigureeritud sillaks, kuna Intenol ei saa NAT'i välja lülitada. Kui Intenos WiFi saatja kinni keerata, siis asukohapõhised teenused toimivad läpakas juhuslikkuse meetodil, lauaarvutis aga üldse mitte. Proovin mingi hetk ka TG789vn-iga ära, kas sama muster.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 25.03.2016 11:02:09 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel netiga probleeme, mul asi totaalselt kiilub.
indrpo
HV Guru

sõnum 25.03.2016 11:09:47 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:
Kellelgi veel netiga probleeme, mul asi totaalselt kiilub.

Check=OK
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 25.03.2016 11:13:49 vasta tsitaadiga

tegin ruuterile 2x resa, hakkas tööle.
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 26.03.2016 11:08:58 vasta tsitaadiga

Viimane nädal on mingi pidev probleemide jada. Wifi läheb ja tuleb ca 3-4 korda päeva jooksul, üle NAS-i filme vaadata ei saa: "laadin". Eile rääkisin naabriga, sel sama jama.
tagasi üles
kjmrc
Kreisi kasutaja
kjmrc

sõnum 26.03.2016 11:43:30 vasta tsitaadiga

Käsi südamel, mul pole aastaid muret olnud Elioni ühendusega, v.a. kui on kõigil katkestus.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 26.03.2016 13:39:18 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Uus Inteno ruuter maksab juba jupp aega 74.-
Pikendad 2 aastat lepingut saad 19.- hinnaga.
Aga jah, uuendamisel oleks pidanud kauem ootama, mitte ära katkestama, vahel läheb pool tundi.

Tegin sama. Võtsin 19 euro ja 2 aastase lepinguga. Nagunii pole plaanis Teliast lahkuda. Ainus, kes kaabliga püsiühendust pakub.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 26.03.2016 18:41:11 vasta tsitaadiga

kjmrc kirjutas:
Käsi südamel, mul pole aastaid muret olnud Elioni ühendusega, v.a. kui on kõigil katkestus.

+1
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 26.03.2016 20:00:59 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
kjmrc kirjutas:

+1

+1
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.03.2016 20:12:34 vasta tsitaadiga

Niimoodi peabki üks teenus olema.
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.03.2016 15:01:05 vasta tsitaadiga

Selline huvitav küsimus siis, et kui ma tellin endale Iseteenindusest staatilise IP, on see siis ainult ipv4 staatiline või antakse lisaks ka ipv6 staatiline blokk?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 27.03.2016 15:12:21 vasta tsitaadiga

v4 ainult õnnetuseks. võiks de facto v6 juurde käia. kui avaliku huvi puudumise tõttu pole vastavat arendust peale äriinternettide tehtud.

ilusti küsid, siis saad peale makstes äriinterneti peale kolida.

mul ei tekiks raskusi sulle /43 anda. olen häbitu ja spämmin veebi https://ip6.im/

Mihkel0987
HV vaatleja

sõnum 27.03.2016 15:22:46 vasta tsitaadiga

Kellelgi on veel jamasi internetiga? Interneti kiirus kõigub minul jubedasti üles alla ja üleslaadimiskiirus puudub pmst täielikult ning midagi teha ei ole väga võimalik peale uudiste ja foorumides käimistele. Äkki keegi targem oskab mind aidata? (kasutan Telia Koduinternet 4G paketti 20/5)

Väike pilt kiirustest.

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 27.03.2016 15:34:22 vasta tsitaadiga

Mihkel0987 kirjutas:
Kellelgi on veel jamasi internetiga? Interneti kiirus kõigub minul jubedasti üles alla ja üleslaadimiskiirus puudub pmst täielikult ning midagi teha ei ole väga võimalik peale uudiste ja foorumides käimistele. Äkki keegi targem oskab mind aidata? (kasutan Telia Koduinternet 4G paketti 20/5)

Väike pilt kiirustest.

helista toe telefonile. sageduse fikseerimisest piisab aeg-ajalt ruuteris . alamjaotus security profile managment all network settings vms.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.03.2016 15:56:18 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
v4 ainult õnnetuseks. võiks de facto v6 juurde käia. kui avaliku huvi puudumise tõttu pole vastavat arendust peale äriinternettide tehtud.

ilusti küsid, siis saad peale makstes äriinterneti peale kolida.

IMHO seega minu jaoks pointless... icon_neutral.gif
Ainus variant äriteenuse peale kolida ja end haigeks maksta seega...

Tegelt saab lihtsalt mõne ipv6 DynDNS kliendi käima lüüa ja asja CNAME`ga lahendada...

tagasi üles
Mihkel0987
HV vaatleja

sõnum 27.03.2016 16:51:23 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Mihkel0987 kirjutas:

Väike pilt kiirustest.

helista toe telefonile. sageduse fikseerimisest piisab aeg-ajalt ruuteris . alamjaotus security profile managment all network settings vms.

Muutsin vähe sagedust, aga upload on siiski väga traagiline. Kõik teised veebilehed töötavad, aga suured probleemid on twitchi ära laadimisega icon_sad.gif

tagasi üles
forint
HV veteran
forint

sõnum 28.03.2016 11:42:39 vasta tsitaadiga

Otseselt nagu midagi teenuse kvaliteedil viga pole aga lambist vahetas tehnik ruuteri välja Inteno DG200a vastu. Pidavat testima alles.
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 295
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 28.03.2016 11:56:58 vasta tsitaadiga

forint kirjutas:
Otseselt nagu midagi teenuse kvaliteedil viga pole aga lambist vahetas tehnik ruuteri välja Inteno DG200a vastu. Pidavat testima alles.
Selline või? http://www.intenogroup.com/store/tabid/88/categoryid/4/productid/831/default.aspx
Spoiler Spoiler Spoiler

forint
HV veteran
forint

sõnum 28.03.2016 12:18:12 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
forint kirjutas:
Selline või? http://www.intenogroup.com/store/tabid/88/categoryid/4/productid/831/default.aspx
Spoiler Spoiler Spoiler

Mingi selline auklik oli jah
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 295
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.03.2016 12:46:19 vasta tsitaadiga

forint, kas sellel on AC wifi olemas?
Pailaps
HV Guru

sõnum 28.03.2016 12:52:58 vasta tsitaadiga

Optional support for AC. Kallimal mudelil on tugi. See, millel tehnik välja vahetas tõenäoliselt ei ole. 5 GHz seadistused puuduvad.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.03.2016 12:57:26 vasta tsitaadiga

... siis pole vist mõtet väga erutuda, praktiliselt sama asi icon_rolleyes.gif
bladerunner
HV Guru

sõnum 28.03.2016 13:06:27 vasta tsitaadiga

... ja ilma AC/5GHz toeta on see sel juhul lausa säästuvariant DG301'ga võrreldes. thumbs_down.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.03.2016 13:18:46 vasta tsitaadiga

Eeldaks ka, et uus ruuter tuleb lisadega võrreldes vanaga.
Seadmel on juba vanust ka https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7961951#7961951
Mis omakorda muudab rentimise suht mõttetuks, selle paari aastaga maksad selle kinni anyway

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 28.03.2016 13:29:52 vasta tsitaadiga

Peale puutetundliku nupu ei leia ma midagi uut. Endised 2x2 wifi moodulid. Sama ruuter uues kuues.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 478, 479, 480  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.