Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 245, 246, 247 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Muhekas
HV Guru
Muhekas

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.03.2016 13:09:53 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
Just. Dead-Friends on üks kommuun kes kasutab aktiivselt nii Teamspeaki kui ka voip-i.
Muidugi nende arusaam TS ja voip kasutamisest on erinev mõne teise omast.
TS-is räägivad niisama jura aga voip-is juhivad oma squadi.
Minu jaoks veidi segane, sest ei saa alati aru kas räägib oma squadi mängija või TS. Alati ei jõua neid voip chat ikoone ka jälgida.

Igaljuhul kasutatakse küll, isegi kasutan.

Sellepärast ongi targem mitte TS-i minna sest seal neil jah koik yhes kanalis ja siis arusaamatus suur tekkima.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.03.2016 14:05:10 vasta tsitaadiga

El-Fuego palun lõpeta siin Dead Friends clani reklaamimine. On sind juba eelnevalt korrale kutsutud. Mitmed eestlased on selle klanniga ühinenud minevikus ja viimasel ajal on tulnud teateid, kus neid on alusetult klannist välja visatud. Eilegi kogesime, kuidas C4 kasutamine peale ohustati meid banida või kickida. Oleme kogenud mitmeid kordi LOD liiga käigus väga isekalt muudetakse keset lahinguid reegleid ja ei arvestata teiste klannide seisukohti. Ise kiidad Dead-Friendsi, kuid minu teada oled isegi sealt kinga saanud ebaviisaka käitumise pärast.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
andreL
Kreisi kasutaja
andreL

sõnum 08.03.2016 14:08:23 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
Kohalikest tean mina vaid kaht mängijat kes kasutavad 144hz monitore.
Eestis lihtsalt enamus pole kas piisavalt ''hard core'' mängijad või siis jääb asi finantsi taha.

Mind ennast lihtsalt see ei koti, kuna BF4 on minu jaoks lihtsalt ajaviide.
Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida. icon_lol.gif

Väga paljud lähevad jube lihtsalt raevu (kuulates squad voip-i)

Kokkuvõttes on see ikka igaühe enda otsustada kas ja miks minna 144hz teed.

Tarmopoika on vana rahu ise. Eks sa hoiad seda rahu ja närve sellega, et lähed lihtsalt mängust ära icon_lol.gif Täna ole platsis ja vihmajuss ka, MaresLeg ja L3BRACON hakkavad perseid otsast laskma.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.03.2016 14:19:20 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
niijana kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
aim17 kirjutas:
Ok ma küsin siis otse mida tähendab sõna aimima? Teile v-o paljud slängid ja inglis keelsed väljendid igapäevased. Mul aga see tumemaa.
Tänud niijana!

aim= ing.- eesti keeles sihtima. see mis tema kirjutas on mingi eesti inglise släng

niijana kirjutas: " Riistvara osas ei oska midagi öelda enamus m2ngivad 144 hz monitoriga. "

Siinkohal julgen sirge seljaga sulle vastu väita, et nii see ei ole. Ikka väga paljud mängivad 60 hertsisega momendil.
. Irw jutt käis proffidest, muhevana ole kena tee endale selgeks miks profid mängivad 144 hz ja tavamängijad 60hz .. enamus BF4 mängijad liiguvad 120-144 hz monitoride kasutamise suunas. Sina võid 60 hz monitoriga mängida lase käia, ei tee paha, kuid kui aetakse taga kiirust, täpsust siis 60hz jääb ajast maha. Mis muidugi ei tähenda, et 60 hakkama ei saa.

Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144.

Eestis lihtsalt enamus pole kas piisavalt ''hard core'' mängijad või siis jääb asi finantsi taha.

Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida. icon_lol.gif

Voip on ikka väga tore nähtus seal mängus. Eriti kui kasutatakse ka oigel eesmärgil

Tundub, et sul "El-Fuego on jälle pahad päevad. Eelnevalt küsiti ilusti ju, et mida küll head mängijad kasutavad, et nii korralike KD saavutavad. Ja nii ka vastasin. See, et sina tead paari kohaliku, kes kasutavad 60 HZ monitore, ei tähenda et enamus kasutab 60hz. Soovitan sul võtta lahti ESL, BCL, BNL liiga top mängijate profiilid ja heida pilk paljud neist kasutavad 60hz monitore? Nagu siin ka üks vestleja mainis, et 60 -120 üleminek on piisavalt parandanud mängu kvaliteeti.Võin väga pika nimekirja joonistada isikutestj kes on eelneva kasutajaga nõus ja vahetuse teinud. Soovitus mine vaata kas või LevelCapGaming youtube vidoesi kus selgitakse selgelt lollilegi ära toodud plussid ja miinused.
Tean sind väga hästi, et sulle meeldib, et sinul on alati viimane sõna õigus ja käid erinevates klanni ts'des pealt kuulamas ja kaebamas oma bossidele. Oi näe, et need eestlased kasutavad seda ja rikkuvad erinevaid reegleid jne. Viimane kord kui osalesin LOD turniiril, olid sina ainukene, kes sapi loopis ja kolistasid mööda eestlaste ts kanaleid ringi ja käisid pealt kuulamas, mida tehakse ja mis jutuks. Ei tea mida sa selle infoga tegid kuid väga palju valiku võimalusi sa ei jäta. Imelikul kombel sinu Bossi poolt asuti EBV mängijaid korrale kutsuma ja väga paljud vanad DEF klanni liikemed on välja visatud ilma ette teavitamata. Ei tea kas sinu karvane käsi on ka siin mängus? Olen hoidnud ennast tagasi, aga minulgi viskab üle sinu ego ja suhtumine. Paljudele eestlastele võiks avalikustada ,millise isikuga on tegelikult tegemist, ei tea kas sa siis veel nii palju arvamust julgeksid avaldada?
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 14:42:40 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
El-Fuego palun lõpeta siin Dead Friends clani reklaamimine. On sind juba eelnevalt korrale kutsutud. Mitmed eestlased on selle klanniga ühinenud minevikus ja viimasel ajal on tulnud teateid, kus neid on alusetult klannist välja visatud. Eilegi kogesime, kuidas C4 kasutamine peale ohustati meid banida või kickida. Oleme kogenud mitmeid kordi LOD liiga käigus väga isekalt muudetakse keset lahinguid reegleid ja ei arvestata teiste klannide seisukohti. Ise kiidad Dead-Friendsi, kuid minu teada oled isegi sealt kinga saanud ebaviisaka käitumise pärast.

Tead kui sa asju 100% ei tea siis ei ole motet niisama sonu loopida. Järelikult need kes kinga on saanud on midagi tegemata jätnud niisama sealt naljalt ei saa. väga lihtne järgige siis reegleid ja ei kickita ei bannita. Olin isegi korra mängus kus teie liige ei suutnud reeglitest kinni pidada ja selle kohta tegi nii mõnigi märkuse nii, et ära tule jahvatama, et puhtad poisid ja inglid olete. Näita mulle reeglites üks koht kus ma ei või millelegi viidata või soovitusi jagada? See kui sulle isiklikult midagi ei meeldi on sügavalt sinu probleem, mitte minu. Alati on võimalus ignoreerida. See kui head või halvad päevad mul on ei puutu küll sugugi sinusse. Minu pärast avalda mida soovid võid Õhtulehe esikaanele ka kirjutada.

viimati muutis Muhekas 08.03.2016 14:45:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.03.2016 14:45:17 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
niijana kirjutas:

Tead kui sa asju 100% ei tea siis ei ole motet niisama sonu loopida. Järelikult need kes kinga on saanud on midagi tegemata jätnud niisama sealt naljalt ei saa. väga lihtne järgige siis reegleid ja ei kickita ei bannita. Olin isegi korra mängus kus teie liige ei suutnud reeglitest kinni pidada ja selle kohta tegi nii mõnigi märkuse nii, et ära tule jahvatama, et puhtad poisid ja inglid olete. Näita mulle reeglites üks koht kus ma ei või millelegi viidata või soovitusi jagada? See kui sulle isiklikult midagi ei meeldi on sügavalt sinu probleem, mitte minu. Alati on võimalus ignoreerida.

Hästi tahad fakte,

Vasta ilusti küsimustele oma vastustega.
1. Kas käisid EBV ja EST clanni kanalites kuulamas mida räägitakse? Mitmeid kordi tuli meil pöörduda DEF bosside poole, et sind meie vestlusest eemaldada?
2. Zavodi, D lipu juures on väikene ATV. Ei tea kas mitte DEF mängijad korduvalt ei kasutanud ATV kui spawn punktina? Märkasime sellist kasutust ja asusime ise samuti käituma. Mille peale sina esitasid kaebuse ja saime hoiatuse? Kas ei olnud nii?
3. Shangai kaardis oli jutt, et meeskonnad alustavad positsioonidele liikumist alles siis kui keskmine C lipu maja on maha võetud. Mida tegi DEF mängijad? Vasta sina mina tean ise vastust.
4. Teie servu langes kõva DDOS rünnaku alla, mille peale muutus mängimine võimatuks. Esitasime korduvad kaebused ja palusime, et tehke servule restart ja võiksime uuesti mängu alustada algusest. Kuid seda ei võetud arvesse ja fikseeriti mängu seis ja öeldi, et DEF võitis raundi, mis siis, et terve roundi ulatuses oli tehniliseid probleeme? Kas see on nüüd õiglane?

Kõik me teeme vigu, kuid meie ei lähe neid nina alla hõõruma ja ei otsi võimalust kuidas saaks EBV'le või teistele eestlastele käru keerata, kes on tulnud DEF servusse või liigasse mängima. Tõsi, DEF tõsiselt võetavatel mängijatel on mängu oskused olemas ja oskavad väga head meeskonna tööd teha. Müts maha nende ees, on tehtud korralik kodutööd ja nähtud vaeva. Kahjuks üks tõrva tilk meepotis suudab palju kahju tekitada.
tagasi üles
tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 08.03.2016 15:01:39 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:

Kusjuures, mina ja Karli saime eelmise nädala alguses lihtsalt kicki sealt.
Defr-i juhtkond oli lausa niivõrd ebaviisakas, et ei lausunud ühtegi sõna, ei kontakteerunud meiega vaid pani lihtsalt kick from platoon.
Hiljem saime ümbernurga teada, et me lihtsalt ei sobinud nende ridadesse. Kuigi mina isiklikult neid alt ei vedanud ning osalesin 100% kõigil sündmustel kuhu ma end kirja panin, ning ka 100% sündmustel kuhu ma ei pannud kirja. Läksin lihtsalt kohale.

Igaljuhul täna olen kindlasti olemas. icon_lol.gif

Ja lisaks viimasele kommentaarile.
Too hetk kui DDOS tuli. Olin mina veel Defri ridades. Ka meie ei mõistnud miks selliselt käituti. Poole pealt pandi skoor kirja ja meie võit...wtf.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 15:11:00 vasta tsitaadiga

Selle kohta, et te ATV-d kasutasite tegid ts-s mitu inimest märkuse ja teavitasid sellest. Mina rikkusin reegleid ja kirjutasin avalikult. Mida mul on kuulata mida teie räägite. Elage oma hirmudega isekeskis edasi icon_biggrin.gif Mis aga minu egosse puutub siis see on nagu igal teisel inimesel. Aga selge on ammuilma see, et eks meie endi puudused mis paistavad teiste juures kõvasti silma ja härivad neid tavaliselt ikka märgatakse ja pannakse rohkem tähele. Kordan veelkord jumala pärast kirjuta siin minu kohta mida soovid mina sind ei keela icon_smile.gif tahad midagi täpsemalt teada saada tule teamspeaki ja räägi. Kena päeva sullegi. mis puutub eelpool mainitud punkti 3 ja 4 siis ma ei tea kaasa rääkida nendest küll, aga võin sulle anda hiljem täpselt teada.
tagasi üles
tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 08.03.2016 15:19:34 vasta tsitaadiga

ATV kasutamise kohta mina leian, et senikaua kui sa masinaga ei sõida ja masina relvi ei kasuta on spawn lubatud.
Nagunii hüppad ju kohe välja sealt. Mina ei mäleta ühtegi keelavat reeglit masina peale spawnimise kohta. Kasutamise koht küll.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 15:36:08 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
ATV kasutamise kohta mina leian, et senikaua kui sa masinaga ei sõida ja masina relvi ei kasuta on spawn lubatud.
Nagunii hüppad ju kohe välja sealt. Mina ei mäleta ühtegi keelavat reeglit masina peale spawnimise kohta. Kasutamise koht küll.

See ei olegi keelatud
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.03.2016 15:40:01 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Selle kohta, et te ATV-d kasutasite tegid ts-s mitu inimest märkuse ja teavitasid sellest. Mina rikkusin reegleid ja kirjutasin avalikult. Mida mul on kuulata mida teie räägite. Elage oma hirmudega isekeskis edasi icon_biggrin.gif Mis aga minu egosse puutub siis see on nagu igal teisel inimesel. Aga selge on ammuilma see, et eks meie endi puudused mis paistavad teiste juures kõvasti silma ja härivad neid tavaliselt ikka märgatakse ja pannakse rohkem tähele. Kordan veelkord jumala pärast kirjuta siin minu kohta mida soovid mina sind ei keela icon_smile.gif tahad midagi täpsemalt teada saada tule teamspeaki ja räägi. Kena päeva sullegi. mis puutub eelpool mainitud punkti 3 ja 4 siis ma ei tea kaasa rääkida nendest küll, aga võin sulle anda hiljem täpselt teada.

Sa ikka mõnus tegelane, esmalt nõuad fakte ja siis, kui need sinu lauale tuuakse astud vaikselt nagu poliitik vastutusest kõrvale. Minul jumala savi, mida sa mõtled või teed. Või milliseid vastuseid siin edastad. Lihtsalt palun lõpeta siin DEF kiidulaul ja keskendume Eesti kommuuni kasvatamisele, mitte ei musta siin ühte või teist. Iga mängija on oma otsustes ja valikutes vaba, kuid mõnikord on vaja algajat suunata õigele teele. BF5 on varsti saabumas ja meist kõik oleneb, et BF5 tulekuks oleksime valmis ja suudaksime koos eestlastega midagi korda saata. Miks mitte siin kogemusi ja oskusi jagada uutele mängijatele. Mis siis, et eestlase kõige parem toit on teine eestlane. Kui tahad EL-Fuega väidelda siis võime vabalt väidelda, kui mina ei viitsi siin sinuga vaielda ja üksteist süüdistuste nooltega tulistada.
tagasi üles
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 08.03.2016 15:46:31 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
tarmac kirjutas:

See ei olegi keelatud

El-Fuego aitab siin jama tootmisest, mine mängi Call of duty`t parem kopp.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 16:18:08 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Sa ikka mõnus tegelane, esmalt nõuad fakte ja siis, kui need sinu lauale tuuakse astud vaikselt nagu poliitik vastutusest kõrvale. Minul jumala savi, mida sa mõtled või teed. Või milliseid vastuseid siin edastad. Lihtsalt palun lõpeta siin DEF kiidulaul ja keskendume Eesti kommuuni kasvatamisele, mitte ei musta siin ühte või teist. Iga mängija on oma otsustes ja valikutes vaba, kuid mõnikord on vaja algajat suunata õigele teele. BF5 on varsti saabumas ja meist kõik oleneb, et BF5 tulekuks oleksime valmis ja suudaksime koos eestlastega midagi korda saata. Miks mitte siin kogemusi ja oskusi jagada uutele mängijatele. Mis siis, et eestlase kõige parem toit on teine eestlane. Kui tahad EL-Fuega väidelda siis võime vabalt väidelda, kui mina ei viitsi siin sinuga vaielda ja üksteist süüdistuste nooltega tulistada.

Mul polnud plaanis kedagi mustata sina hakkasid siin ryndama ja muutusid isiklikuks. Minul pole sinu vastu mitte koige vähematki olnud. Ma ei saa vastata küsimustele millele mul puuduvad vastused ja veel vähem milliste südmuste juures mid pole olnud. @kirjumega ole parem vakka, hetkel torgid ja susid sina siin!
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.03.2016 16:42:03 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
niijana kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Mul polnud plaanis kedagi mustata sina hakkasid siin ryndama ja muutusid isiklikuks. Minul pole sinu vastu mitte koige vähematki olnud. Ma ei saa vastata küsimustele millele mul puuduvad vastused ja veel vähem milliste südmuste juures mid pole olnud. @kirjumega ole parem vakka, hetkel torgid ja susid sina siin!

Kuule härra, kas need pole mitte sinu read?
"Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144. ". Kas see siis pole sinu poolt algatatud isiklik rünnak? Vastasin otse sinu rünnakule faktidega. Nüüd tuleb välja, et hoopis mina ründasin sind. Vabandust härra, kui solvusid ja sinu tundeid riivati. Eks ennemgi nähtud neid tõe moonutajaid, kuid eks küürakat parandab ainult haud - vanarahva tarkus. Olen proovinud sinuga mõistuse keelt rääkida, kuid vägisi jätkad sa siin sama mustrit, mida oleme kogenud ennemgi BF4 tagatubades. Pimesi lootsin, et oled ennast parandanud, kuid kurbusega pean tunnistama, et lootus ongi lollide lohutus ja tegin ennast jälle lolliks ja asusin sinuga väitlema. Kahju, kuid tõdesin veelkord, et vanakoerale enam uusi trike ei õpeta. Kurb kurb.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 17:19:15 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
niijana kirjutas:
El-Fuego kirjutas:

Kuule härra, kas need pole mitte sinu read?
"Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144. ". Kas see siis pole sinu poolt algatatud isiklik rünnak? Vastasin otse sinu rünnakule faktidega. Nüüd tuleb välja, et hoopis mina ründasin sind. Vabandust härra, kui solvusid ja sinu tundeid riivati. Eks ennemgi nähtud neid tõe moonutajaid, kuid eks küürakat parandab ainult haud - vanarahva tarkus. Olen proovinud sinuga mõistuse keelt rääkida, kuid vägisi jätkad sa siin sama mustrit, mida oleme kogenud ennemgi BF4 tagatubades. Pimesi lootsin, et oled ennast parandanud, kuid kurbusega pean tunnistama, et lootus ongi lollide lohutus ja tegin ennast jälle lolliks ja asusin sinuga väitlema. Kahju, kuid tõdesin veelkord, et vanakoerale enam uusi trike ei õpeta. Kurb kurb.

Ära kisu kontekstist asju välja niijanaa. Vaata natuke ettepoole. Mis sa arvad mille peale ma seda vastasin? Vihmauss ju ma kuulen sinu kohta ka igasugu asju ausalt öelda jätab see kuuldu üsna külmaks nii, et proovi sina ka edasi elada eksole.
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 08.03.2016 17:23:45 vasta tsitaadiga

Võtke tuba
Kommentaarid: 365 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 300
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 08.03.2016 19:20:25 vasta tsitaadiga

loen ja naeran, pole ime, et teil skoorid nigelad - kogu võhm läheb foorumisse icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
aim17
HV kasutaja

sõnum 08.03.2016 22:13:20 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
aim17 kirjutas:
Ok ma küsin siis otse mida tähendab sõna aimima? Teile v-o paljud slängid ja inglis keelsed väljendid igapäevased. Mul aga see tumemaa.
Tänud niijana!

aim= ing.- eesti keeles sihtima. see mis tema kirjutas on mingi eesti inglise släng.

Tänud El-Fuego! Aimasin midagi sellist, arvasin vaid et st. pähelaskmistrohkem. Vaatasin ka korra Vallutaja videosi nagu niijana soovitas aga kutt saadab ikka enamus lasud makku. Ja üllatavalt väheste kuulidega saadab teise ilma. Pean vist enda mãngimisest ka video tegema hea vaadata kuhu kurat minu kuulid lendavad. Salv tühjaks aga tolku ikka pole:)

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.03.2016 08:02:40 vasta tsitaadiga

Võta heaks 😊
tagasi üles
mcmarta
HV kasutaja
mcmarta

sõnum 11.03.2016 01:26:19 vasta tsitaadiga

Panin ühe video kokku:

Link
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 11.03.2016 23:38:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: suspected cheating

Tankiga 35+ kill streak ja siis niimoodi
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.03.2016 23:51:22 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
tsitaat:
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: suspected cheating

No kurat ära istu siis seal tankis! icon_lol.gif icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 12.03.2016 03:52:58 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
tsitaat:

Pole ise päris banni saanud, aga kicki küll thumbs_up.gif
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 12.03.2016 07:56:50 vasta tsitaadiga

Endal meenub seoses tankiga selline lõbus lugu. Sai siis mängus ühte tanki korduvalt parandatud ja tankist otsustas mind siis sisse kutsuda.Ma tegin oma tööd siis südamega parandasin ja killisin. Sai siis 15-20 minuti jooksul kuulipritsi taga 25 killi tehtud aga tankistil selle aja jooksul 0, üritas mis ta üritas aga ma sain ikka ette. Peale seda kõlas lause "KAO VÄLJA". icon_biggrin.gif
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 12.03.2016 11:33:55 vasta tsitaadiga

mcmarta kirjutas:
Panin ühe video kokku:

Spoiler Spoiler Spoiler

Egas M249 ongi rohkem spray and pray kuuliprits. Lähedalt niidab hästi, aga vähegi pikem maa, siis pead lootma et vastane sind enne maha ei võta .. selja tagant tulistamiseks, hargi pealt lamades tulistamiseks ja suppression'iks on ta oma 200 padruniga siiski hää riist. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 13.03.2016 02:15:19 vasta tsitaadiga

mcmarta kirjutas:
Panin ühe video kokku:

Link

..ja kui palju hapusid sõnu icon_smile.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 13.03.2016 10:59:14 vasta tsitaadiga

DICE tõmbas otsad kokku. Uut contenti enam testserverisse ei pushita.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
mcmarta
HV kasutaja
mcmarta

sõnum 13.03.2016 12:34:36 vasta tsitaadiga

mcjaaxon kirjutas:
mcmarta kirjutas:
Panin ühe video kokku:

Link

icon_redface.gif Enamus sai välja lõigatud õnneks. Muidu oleks väga inetu olnud. icon_razz1.gif
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 15.03.2016 08:04:58 vasta tsitaadiga

mcmarta kirjutas:
mcjaaxon kirjutas:
mcmarta kirjutas:
Panin ühe video kokku:

Link

icon_redface.gif Enamus sai välja lõigatud õnneks. Muidu oleks väga inetu olnud. icon_razz1.gif

Ahh,pole hullu midagi icon_smile.gif
Ex endal ka vahel ikka need pahad sõnad tahavad välja lipsata..
Paha on,kui lapsed seda kuulevad icon_smile.gif
Siis jorsid icitavad,et keegi lastest issit korrale kucub..kostub ju seegi läbi mikkeri icon_smile.gif

mcmarta
HV kasutaja
mcmarta

sõnum 15.03.2016 19:50:08 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif
Osa 2. nüüd 60fps:

Link
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 16.03.2016 13:54:12 vasta tsitaadiga

proovisin ka üle pika aja battelfieldi 60hz tickrate servus ... täitsa mõnus oli nii kui lasid vennad kukkusid.
samas oli endal aega reageerida kui seljatagant sisse said.
sellist asja ka ei juhtund ,et ise ja vastane samaaeglselt surid.
aga miks kuradi pärast neid servereid nii vähe on:D?
mingi 6 ja millest 4 on tavaliselt tühjad?
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 16.03.2016 14:33:35 vasta tsitaadiga

Topelt tööjõudlus kulub ilmselt ja odavam rentida / pidada 30hz, ise ka ikka otsisin 60hz servusid kui mängitud sai.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 156
tagasi üles
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 16.03.2016 21:25:31 vasta tsitaadiga

120 Hz tickratega servereid ka, kui väga vaja icon_wink.gif
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/bd43c9df-3aa6-464a-8069-8d92bb13397d/03-VBK-Virtual-Born-Killers-NO-RULES-TDM-120-Hz/

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 19.03.2016 13:20:01 vasta tsitaadiga

Kõvatamiseks läks siis on 144hz tickratega servereid samuti - http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/6b3b07e7-4cd3-41e2-802f-6ba165518a7d/144Hz-Vanilla-No-Rules-RocketBeans-TV-by-g-portal-com/

EDIT: adminid jälle said p*rse lohku ja siis obv oled hacker järjekordselt

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.03.2016 16:16:27 vasta tsitaadiga

Kas keegi on leidnud ka misket hääd sätted, kus mäng näeb kena välja ning nähtavus on ok? Või miskeid muid tweake, mida võiks mängides kasutada?
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 21.03.2016 16:32:37 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Kas keegi on leidnud ka misket hääd sätted, kus mäng näeb kena välja ning nähtavus on ok? Või miskeid muid tweake, mida võiks mängides kasutada?

kõik seaded põhja või ultra peale.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.03.2016 16:59:04 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Timberg kirjutas:

kõik seaded põhja või ultra peale.

Mängisin ise samade seadetega, teisalt on nähtavus siis tunduvalt halvem.
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 21.03.2016 17:02:24 vasta tsitaadiga

Kõik low pealearvatud Mesh Ultra + ini tweak
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.03.2016 17:27:08 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Kõik low pealearvatud Mesh Ultra + ini tweak

Milline ini tweak? icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 21.03.2016 23:10:38 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Võid selle faili sikutada ja panna sinna kausta kuhu on installitud bf4. Faili vaadata tahad siis void notepadiga avada. Pidi tegema paremaks mingil määral, aga kui palju ja kas teeb, mina ei ole aru saanud https://www.dropbox.com/sh/vfk2koviq5wb3mh/AAAWRq4ETAcnVCXDCf9kq7d3a?dl=0
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 21.03.2016 23:25:20 vasta tsitaadiga

Tõelised infranti warriors mängivad enamus settingud on low-medium ja 720p
Looduse imetlejad/rikkad lillelapsed ajavad settingud pöhja icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 22.03.2016 20:44:12 vasta tsitaadiga

Mida madal resolutsioon juurde annab, fps põhja?
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 22.03.2016 21:03:13 vasta tsitaadiga

Ikka, jah ning üldjuhul piksleid vähem, mida jälgida icon_biggrin.gif
Vanemate mängudega sai täitsa nii teha, aga uued mängud on liiga "elavad" ehk puulehed isegi liiguvad, mitte ainult kaasmängijad/vastased.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NPedro
HV kasutaja

sõnum 22.03.2016 22:23:53 vasta tsitaadiga

Low settings means: vähem suitsu ja s*tta ekraanil, et vaenlast näha oleks ja tulistada oleks midagi icon_biggrin.gif
Need kes jettide ja tankide peal elavad, need naudivad loodust ja neid ei sega ka ultra settingutel pelamist ja hoolega ka promovad seda.
Skoorijad reeglina ei pela kunagi ultra settingutega.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2016 13:08:29 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
Tõelised infranti warriors mängivad enamus settingud on low-medium ja 720p
Looduse imetlejad/rikkad lillelapsed ajavad settingud pöhja icon_biggrin.gif

NPedro kirjutas:
Low settings means: vähem suitsu ja s*tta ekraanil, et vaenlast näha oleks ja tulistada oleks midagi icon_biggrin.gif
Need kes jettide ja tankide peal elavad, need naudivad loodust ja neid ei sega ka ultra settingutel pelamist ja hoolega ka promovad seda.
Skoorijad reeglina ei pela kunagi ultra settingutega.

Lõpeta sellise pasa suust välja ajamine, jätad endast targema mulje.

1080p , 144hz ja 120+ fps ja skoorin iga round. Mõnes graafikasättes on veidi järgi antud ULTRA-st et kaart jõuaks 120+ fps hoida konstantselt.

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 23.03.2016 13:16:15 vasta tsitaadiga

Paneks ka oma kommi. Mehed ostsin endale uue molu 144Hz ja Gsync toetusega. Gsync aktiivsena niidan vastaseid nii, et isegi ei usu oma silmi. Nauding kohe lockeris möllata. Vahest näen isegi valguse sähvatusi läbi seina .. oi kurjam, kui hea on ikka uue molu taga mängida. Enamus seadistused on ultra. Tõsi vana moluga mängisin low settingute peal, sest raisk lockeri õue valgus ja peegeldus tahtsid silma piidriks teha. Nüüd see mure on kadunud. 1080p - 144. Ei taha vana teemat ülesse tõmmata, kuid ei kahetse 60-144 hz üleminekut, ainult rahakott sai korralikult augustatud.
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 23.03.2016 13:46:27 vasta tsitaadiga

Suht pointless vaidlus, mõnele istub ultra rohkem teisele low icon_rolleyes.gif Kui ei tea mida kasutada siis tasub ikka ise testida ja kasutada seda mis rohkem sobib(kui arvuti aeglane siis soovitaks madalamaid seadeid et fps oleks stabiilne).
Ise eelistan kindlalt lowi, vähem segavat jama ekraanil.
Väike võrdlus(presetid, pildid bmp>jpg seega rohkem selline illustreeriv ja mõnes muus mapis vahe arvatavasti suurem):

Tegin ka eile üle pika-pika aja ühe mapi jälle ja päris hea oli icon_smile.gif
Kommentaarid: 1310 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 922
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 23.03.2016 13:49:13 vasta tsitaadiga

enda silmale meeldib: tekstuurid, AF max ja blurid/bloomid/AA maas, muud sätted sõltuvalt mängust.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 156
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2016 13:54:29 vasta tsitaadiga

Ma keeran kõikides mängudes motion bluri maha, sest ka niisama pead keerates ei lähe mul pilt uduseks. WTF eksole.

Ei mõista neid mängijaid, kellel rauda on aga mängivad kartuliga. Silmad kehvad?

@ prillitu ja nägemine mõlemas silmas 10/10

NPedro
HV kasutaja

sõnum 23.03.2016 15:42:45 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:

Ei mõista neid mängijaid, kellel rauda on aga mängivad kartuliga. Silmad kehvad?

@ prillitu ja nägemine mõlemas silmas 10/10

Esiteks ei tulnud ma sind solvama eksole, kui väitsin et ENAMUS skoorijad mängivad on low settings, et sinake sellesse ENAMUS gruppi ei kuulu, sain aru sinu postitust lugedes, aitäh ja kurb kui see väljaöeldu sind hingepõhjani solvas !
PRO gamer JackFrags seletas ilusti lahti miks ja milleks ta settinguid seadistab ja raud on vennal käes korralik, 2 x 980TI SLI-s + muud jutud, kuna vend on sponsoreeritud mängija.
Spoiler Spoiler Spoiler

Ha tema mänguprofiil, mis polegi väga kehva:
http://bf4stats.com/pc/JackFrags

Vihje said, edasi otsi ise, kui paljud skoorijad siis päriselt ka kõik settingud põhjas pelavad icon_wink.gif

Ole terve ja lõpeta see tatipritsimine icon_smile.gif

viimati muutis NPedro 23.03.2016 15:46:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 245, 246, 247 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.