Just. Dead-Friends on üks kommuun kes kasutab aktiivselt nii Teamspeaki kui ka voip-i.
Muidugi nende arusaam TS ja voip kasutamisest on erinev mõne teise omast.
TS-is räägivad niisama jura aga voip-is juhivad oma squadi.
Minu jaoks veidi segane, sest ei saa alati aru kas räägib oma squadi mängija või TS. Alati ei jõua neid voip chat ikoone ka jälgida.
Igaljuhul kasutatakse küll, isegi kasutan.
Sellepärast ongi targem mitte TS-i minna sest seal neil jah koik yhes kanalis ja siis arusaamatus suur tekkima.
El-Fuego palun lõpeta siin Dead Friends clani reklaamimine. On sind juba eelnevalt korrale kutsutud. Mitmed eestlased on selle klanniga ühinenud minevikus ja viimasel ajal on tulnud teateid, kus neid on alusetult klannist välja visatud. Eilegi kogesime, kuidas C4 kasutamine peale ohustati meid banida või kickida. Oleme kogenud mitmeid kordi LOD liiga käigus väga isekalt muudetakse keset lahinguid reegleid ja ei arvestata teiste klannide seisukohti. Ise kiidad Dead-Friendsi, kuid minu teada oled isegi sealt kinga saanud ebaviisaka käitumise pärast.
Kohalikest tean mina vaid kaht mängijat kes kasutavad 144hz monitore.
Eestis lihtsalt enamus pole kas piisavalt ''hard core'' mängijad või siis jääb asi finantsi taha.
Mind ennast lihtsalt see ei koti, kuna BF4 on minu jaoks lihtsalt ajaviide.
Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida.
Väga paljud lähevad jube lihtsalt raevu (kuulates squad voip-i)
Kokkuvõttes on see ikka igaühe enda otsustada kas ja miks minna 144hz teed.
Tarmopoika on vana rahu ise. Eks sa hoiad seda rahu ja närve sellega, et lähed lihtsalt mängust ära Täna ole platsis ja vihmajuss ka, MaresLeg ja L3BRACON hakkavad perseid otsast laskma.
Ok ma küsin siis otse mida tähendab sõna aimima? Teile v-o paljud slängid ja inglis keelsed väljendid igapäevased. Mul aga see tumemaa.
Tänud niijana!
aim= ing.- eesti keeles sihtima. see mis tema kirjutas on mingi eesti inglise släng
niijana kirjutas: " Riistvara osas ei oska midagi öelda enamus m2ngivad 144 hz monitoriga. "
Siinkohal julgen sirge seljaga sulle vastu väita, et nii see ei ole. Ikka väga paljud mängivad 60 hertsisega momendil.
. Irw jutt käis proffidest, muhevana ole kena tee endale selgeks miks profid mängivad 144 hz ja tavamängijad 60hz .. enamus BF4 mängijad liiguvad 120-144 hz monitoride kasutamise suunas. Sina võid 60 hz monitoriga mängida lase käia, ei tee paha, kuid kui aetakse taga kiirust, täpsust siis 60hz jääb ajast maha. Mis muidugi ei tähenda, et 60 hakkama ei saa.
Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144.
Eestis lihtsalt enamus pole kas piisavalt ''hard core'' mängijad või siis jääb asi finantsi taha.
Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida. icon_lol.gif
Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida. icon_lol.gif
Voip on ikka väga tore nähtus seal mängus. Eriti kui kasutatakse ka oigel eesmärgil
Tundub, et sul "El-Fuego on jälle pahad päevad. Eelnevalt küsiti ilusti ju, et mida küll head mängijad kasutavad, et nii korralike KD saavutavad. Ja nii ka vastasin. See, et sina tead paari kohaliku, kes kasutavad 60 HZ monitore, ei tähenda et enamus kasutab 60hz. Soovitan sul võtta lahti ESL, BCL, BNL liiga top mängijate profiilid ja heida pilk paljud neist kasutavad 60hz monitore? Nagu siin ka üks vestleja mainis, et 60 -120 üleminek on piisavalt parandanud mängu kvaliteeti.Võin väga pika nimekirja joonistada isikutestj kes on eelneva kasutajaga nõus ja vahetuse teinud. Soovitus mine vaata kas või LevelCapGaming youtube vidoesi kus selgitakse selgelt lollilegi ära toodud plussid ja miinused.
Tean sind väga hästi, et sulle meeldib, et sinul on alati viimane sõna õigus ja käid erinevates klanni ts'des pealt kuulamas ja kaebamas oma bossidele. Oi näe, et need eestlased kasutavad seda ja rikkuvad erinevaid reegleid jne. Viimane kord kui osalesin LOD turniiril, olid sina ainukene, kes sapi loopis ja kolistasid mööda eestlaste ts kanaleid ringi ja käisid pealt kuulamas, mida tehakse ja mis jutuks. Ei tea mida sa selle infoga tegid kuid väga palju valiku võimalusi sa ei jäta. Imelikul kombel sinu Bossi poolt asuti EBV mängijaid korrale kutsuma ja väga paljud vanad DEF klanni liikemed on välja visatud ilma ette teavitamata. Ei tea kas sinu karvane käsi on ka siin mängus? Olen hoidnud ennast tagasi, aga minulgi viskab üle sinu ego ja suhtumine. Paljudele eestlastele võiks avalikustada ,millise isikuga on tegelikult tegemist, ei tea kas sa siis veel nii palju arvamust julgeksid avaldada?
El-Fuego palun lõpeta siin Dead Friends clani reklaamimine. On sind juba eelnevalt korrale kutsutud. Mitmed eestlased on selle klanniga ühinenud minevikus ja viimasel ajal on tulnud teateid, kus neid on alusetult klannist välja visatud. Eilegi kogesime, kuidas C4 kasutamine peale ohustati meid banida või kickida. Oleme kogenud mitmeid kordi LOD liiga käigus väga isekalt muudetakse keset lahinguid reegleid ja ei arvestata teiste klannide seisukohti. Ise kiidad Dead-Friendsi, kuid minu teada oled isegi sealt kinga saanud ebaviisaka käitumise pärast.
Tead kui sa asju 100% ei tea siis ei ole motet niisama sonu loopida. Järelikult need kes kinga on saanud on midagi tegemata jätnud niisama sealt naljalt ei saa. väga lihtne järgige siis reegleid ja ei kickita ei bannita. Olin isegi korra mängus kus teie liige ei suutnud reeglitest kinni pidada ja selle kohta tegi nii mõnigi märkuse nii, et ära tule jahvatama, et puhtad poisid ja inglid olete. Näita mulle reeglites üks koht kus ma ei või millelegi viidata või soovitusi jagada? See kui sulle isiklikult midagi ei meeldi on sügavalt sinu probleem, mitte minu. Alati on võimalus ignoreerida. See kui head või halvad päevad mul on ei puutu küll sugugi sinusse. Minu pärast avalda mida soovid võid Õhtulehe esikaanele ka kirjutada.
viimati muutis Muhekas 08.03.2016 14:45:54, muudetud 1 kord
Tead kui sa asju 100% ei tea siis ei ole motet niisama sonu loopida. Järelikult need kes kinga on saanud on midagi tegemata jätnud niisama sealt naljalt ei saa. väga lihtne järgige siis reegleid ja ei kickita ei bannita. Olin isegi korra mängus kus teie liige ei suutnud reeglitest kinni pidada ja selle kohta tegi nii mõnigi märkuse nii, et ära tule jahvatama, et puhtad poisid ja inglid olete. Näita mulle reeglites üks koht kus ma ei või millelegi viidata või soovitusi jagada? See kui sulle isiklikult midagi ei meeldi on sügavalt sinu probleem, mitte minu. Alati on võimalus ignoreerida.
Hästi tahad fakte,
Vasta ilusti küsimustele oma vastustega.
1. Kas käisid EBV ja EST clanni kanalites kuulamas mida räägitakse? Mitmeid kordi tuli meil pöörduda DEF bosside poole, et sind meie vestlusest eemaldada?
2. Zavodi, D lipu juures on väikene ATV. Ei tea kas mitte DEF mängijad korduvalt ei kasutanud ATV kui spawn punktina? Märkasime sellist kasutust ja asusime ise samuti käituma. Mille peale sina esitasid kaebuse ja saime hoiatuse? Kas ei olnud nii?
3. Shangai kaardis oli jutt, et meeskonnad alustavad positsioonidele liikumist alles siis kui keskmine C lipu maja on maha võetud. Mida tegi DEF mängijad? Vasta sina mina tean ise vastust.
4. Teie servu langes kõva DDOS rünnaku alla, mille peale muutus mängimine võimatuks. Esitasime korduvad kaebused ja palusime, et tehke servule restart ja võiksime uuesti mängu alustada algusest. Kuid seda ei võetud arvesse ja fikseeriti mängu seis ja öeldi, et DEF võitis raundi, mis siis, et terve roundi ulatuses oli tehniliseid probleeme? Kas see on nüüd õiglane?
Kõik me teeme vigu, kuid meie ei lähe neid nina alla hõõruma ja ei otsi võimalust kuidas saaks EBV'le või teistele eestlastele käru keerata, kes on tulnud DEF servusse või liigasse mängima. Tõsi, DEF tõsiselt võetavatel mängijatel on mängu oskused olemas ja oskavad väga head meeskonna tööd teha. Müts maha nende ees, on tehtud korralik kodutööd ja nähtud vaeva. Kahjuks üks tõrva tilk meepotis suudab palju kahju tekitada.
Kusjuures, mina ja Karli saime eelmise nädala alguses lihtsalt kicki sealt.
Defr-i juhtkond oli lausa niivõrd ebaviisakas, et ei lausunud ühtegi sõna, ei kontakteerunud meiega vaid pani lihtsalt kick from platoon.
Hiljem saime ümbernurga teada, et me lihtsalt ei sobinud nende ridadesse. Kuigi mina isiklikult neid alt ei vedanud ning osalesin 100% kõigil sündmustel kuhu ma end kirja panin, ning ka 100% sündmustel kuhu ma ei pannud kirja. Läksin lihtsalt kohale.
Igaljuhul täna olen kindlasti olemas.
Ja lisaks viimasele kommentaarile.
Too hetk kui DDOS tuli. Olin mina veel Defri ridades. Ka meie ei mõistnud miks selliselt käituti. Poole pealt pandi skoor kirja ja meie võit...wtf. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
Selle kohta, et te ATV-d kasutasite tegid ts-s mitu inimest märkuse ja teavitasid sellest. Mina rikkusin reegleid ja kirjutasin avalikult. Mida mul on kuulata mida teie räägite. Elage oma hirmudega isekeskis edasi Mis aga minu egosse puutub siis see on nagu igal teisel inimesel. Aga selge on ammuilma see, et eks meie endi puudused mis paistavad teiste juures kõvasti silma ja härivad neid tavaliselt ikka märgatakse ja pannakse rohkem tähele. Kordan veelkord jumala pärast kirjuta siin minu kohta mida soovid mina sind ei keela tahad midagi täpsemalt teada saada tule teamspeaki ja räägi. Kena päeva sullegi. mis puutub eelpool mainitud punkti 3 ja 4 siis ma ei tea kaasa rääkida nendest küll, aga võin sulle anda hiljem täpselt teada.
ATV kasutamise kohta mina leian, et senikaua kui sa masinaga ei sõida ja masina relvi ei kasuta on spawn lubatud.
Nagunii hüppad ju kohe välja sealt. Mina ei mäleta ühtegi keelavat reeglit masina peale spawnimise kohta. Kasutamise koht küll. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
ATV kasutamise kohta mina leian, et senikaua kui sa masinaga ei sõida ja masina relvi ei kasuta on spawn lubatud.
Nagunii hüppad ju kohe välja sealt. Mina ei mäleta ühtegi keelavat reeglit masina peale spawnimise kohta. Kasutamise koht küll.
Selle kohta, et te ATV-d kasutasite tegid ts-s mitu inimest märkuse ja teavitasid sellest. Mina rikkusin reegleid ja kirjutasin avalikult. Mida mul on kuulata mida teie räägite. Elage oma hirmudega isekeskis edasi Mis aga minu egosse puutub siis see on nagu igal teisel inimesel. Aga selge on ammuilma see, et eks meie endi puudused mis paistavad teiste juures kõvasti silma ja härivad neid tavaliselt ikka märgatakse ja pannakse rohkem tähele. Kordan veelkord jumala pärast kirjuta siin minu kohta mida soovid mina sind ei keela tahad midagi täpsemalt teada saada tule teamspeaki ja räägi. Kena päeva sullegi. mis puutub eelpool mainitud punkti 3 ja 4 siis ma ei tea kaasa rääkida nendest küll, aga võin sulle anda hiljem täpselt teada.
Sa ikka mõnus tegelane, esmalt nõuad fakte ja siis, kui need sinu lauale tuuakse astud vaikselt nagu poliitik vastutusest kõrvale. Minul jumala savi, mida sa mõtled või teed. Või milliseid vastuseid siin edastad. Lihtsalt palun lõpeta siin DEF kiidulaul ja keskendume Eesti kommuuni kasvatamisele, mitte ei musta siin ühte või teist. Iga mängija on oma otsustes ja valikutes vaba, kuid mõnikord on vaja algajat suunata õigele teele. BF5 on varsti saabumas ja meist kõik oleneb, et BF5 tulekuks oleksime valmis ja suudaksime koos eestlastega midagi korda saata. Miks mitte siin kogemusi ja oskusi jagada uutele mängijatele. Mis siis, et eestlase kõige parem toit on teine eestlane. Kui tahad EL-Fuega väidelda siis võime vabalt väidelda, kui mina ei viitsi siin sinuga vaielda ja üksteist süüdistuste nooltega tulistada.
Nagunii hüppad ju kohe välja sealt. Mina ei mäleta ühtegi keelavat reeglit masina peale spawnimise kohta. Kasutamise koht küll.
See ei olegi keelatud
El-Fuego aitab siin jama tootmisest, mine mängi Call of duty`t parem
Sa ikka mõnus tegelane, esmalt nõuad fakte ja siis, kui need sinu lauale tuuakse astud vaikselt nagu poliitik vastutusest kõrvale. Minul jumala savi, mida sa mõtled või teed. Või milliseid vastuseid siin edastad. Lihtsalt palun lõpeta siin DEF kiidulaul ja keskendume Eesti kommuuni kasvatamisele, mitte ei musta siin ühte või teist. Iga mängija on oma otsustes ja valikutes vaba, kuid mõnikord on vaja algajat suunata õigele teele. BF5 on varsti saabumas ja meist kõik oleneb, et BF5 tulekuks oleksime valmis ja suudaksime koos eestlastega midagi korda saata. Miks mitte siin kogemusi ja oskusi jagada uutele mängijatele. Mis siis, et eestlase kõige parem toit on teine eestlane. Kui tahad EL-Fuega väidelda siis võime vabalt väidelda, kui mina ei viitsi siin sinuga vaielda ja üksteist süüdistuste nooltega tulistada.
Mul polnud plaanis kedagi mustata sina hakkasid siin ryndama ja muutusid isiklikuks. Minul pole sinu vastu mitte koige vähematki olnud. Ma ei saa vastata küsimustele millele mul puuduvad vastused ja veel vähem milliste südmuste juures mid pole olnud. @kirjumega ole parem vakka, hetkel torgid ja susid sina siin!
Mul polnud plaanis kedagi mustata sina hakkasid siin ryndama ja muutusid isiklikuks. Minul pole sinu vastu mitte koige vähematki olnud. Ma ei saa vastata küsimustele millele mul puuduvad vastused ja veel vähem milliste südmuste juures mid pole olnud. @kirjumega ole parem vakka, hetkel torgid ja susid sina siin!
Kuule härra, kas need pole mitte sinu read?
"Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144. ". Kas see siis pole sinu poolt algatatud isiklik rünnak? Vastasin otse sinu rünnakule faktidega. Nüüd tuleb välja, et hoopis mina ründasin sind. Vabandust härra, kui solvusid ja sinu tundeid riivati. Eks ennemgi nähtud neid tõe moonutajaid, kuid eks küürakat parandab ainult haud - vanarahva tarkus. Olen proovinud sinuga mõistuse keelt rääkida, kuid vägisi jätkad sa siin sama mustrit, mida oleme kogenud ennemgi BF4 tagatubades. Pimesi lootsin, et oled ennast parandanud, kuid kurbusega pean tunnistama, et lootus ongi lollide lohutus ja tegin ennast jälle lolliks ja asusin sinuga väitlema. Kahju, kuid tõdesin veelkord, et vanakoerale enam uusi trike ei õpeta. Kurb kurb.
Kuule härra, kas need pole mitte sinu read?
"Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144. ". Kas see siis pole sinu poolt algatatud isiklik rünnak? Vastasin otse sinu rünnakule faktidega. Nüüd tuleb välja, et hoopis mina ründasin sind. Vabandust härra, kui solvusid ja sinu tundeid riivati. Eks ennemgi nähtud neid tõe moonutajaid, kuid eks küürakat parandab ainult haud - vanarahva tarkus. Olen proovinud sinuga mõistuse keelt rääkida, kuid vägisi jätkad sa siin sama mustrit, mida oleme kogenud ennemgi BF4 tagatubades. Pimesi lootsin, et oled ennast parandanud, kuid kurbusega pean tunnistama, et lootus ongi lollide lohutus ja tegin ennast jälle lolliks ja asusin sinuga väitlema. Kahju, kuid tõdesin veelkord, et vanakoerale enam uusi trike ei õpeta. Kurb kurb.
Ära kisu kontekstist asju välja niijanaa. Vaata natuke ettepoole. Mis sa arvad mille peale ma seda vastasin? Vihmauss ju ma kuulen sinu kohta ka igasugu asju ausalt öelda jätab see kuuldu üsna külmaks nii, et proovi sina ka edasi elada eksole.
Ok ma küsin siis otse mida tähendab sõna aimima? Teile v-o paljud slängid ja inglis keelsed väljendid igapäevased. Mul aga see tumemaa.
Tänud niijana!
aim= ing.- eesti keeles sihtima. see mis tema kirjutas on mingi eesti inglise släng.
Tänud El-Fuego! Aimasin midagi sellist, arvasin vaid et st. pähelaskmistrohkem. Vaatasin ka korra Vallutaja videosi nagu niijana soovitas aga kutt saadab ikka enamus lasud makku. Ja üllatavalt väheste kuulidega saadab teise ilma. Pean vist enda mãngimisest ka video tegema hea vaadata kuhu kurat minu kuulid lendavad. Salv tühjaks aga tolku ikka pole:) _________________ Battlelog: eesti38
Endal meenub seoses tankiga selline lõbus lugu. Sai siis mängus ühte tanki korduvalt parandatud ja tankist otsustas mind siis sisse kutsuda.Ma tegin oma tööd siis südamega parandasin ja killisin. Sai siis 15-20 minuti jooksul kuulipritsi taga 25 killi tehtud aga tankistil selle aja jooksul 0, üritas mis ta üritas aga ma sain ikka ette. Peale seda kõlas lause "KAO VÄLJA". _________________ Battlelog: eesti38
Egas M249 ongi rohkem spray and pray kuuliprits. Lähedalt niidab hästi, aga vähegi pikem maa, siis pead lootma et vastane sind enne maha ei võta .. selja tagant tulistamiseks, hargi pealt lamades tulistamiseks ja suppression'iks on ta oma 200 padruniga siiski hää riist.
Enamus sai välja lõigatud õnneks. Muidu oleks väga inetu olnud.
Ahh,pole hullu midagi
Ex endal ka vahel ikka need pahad sõnad tahavad välja lipsata..
Paha on,kui lapsed seda kuulevad
Siis jorsid icitavad,et keegi lastest issit korrale kucub..kostub ju seegi läbi mikkeri _________________ Ma olen telekas.
proovisin ka üle pika aja battelfieldi 60hz tickrate servus ... täitsa mõnus oli nii kui lasid vennad kukkusid.
samas oli endal aega reageerida kui seljatagant sisse said.
sellist asja ka ei juhtund ,et ise ja vastane samaaeglselt surid.
aga miks kuradi pärast neid servereid nii vähe on:D?
mingi 6 ja millest 4 on tavaliselt tühjad?
Low settings means: vähem suitsu ja s*tta ekraanil, et vaenlast näha oleks ja tulistada oleks midagi
Need kes jettide ja tankide peal elavad, need naudivad loodust ja neid ei sega ka ultra settingutel pelamist ja hoolega ka promovad seda.
Skoorijad reeglina ei pela kunagi ultra settingutega.
Tõelised infranti warriors mängivad enamus settingud on low-medium ja 720p
Looduse imetlejad/rikkad lillelapsed ajavad settingud pöhja icon_biggrin.gif
NPedro kirjutas:
Low settings means: vähem suitsu ja s*tta ekraanil, et vaenlast näha oleks ja tulistada oleks midagi
Need kes jettide ja tankide peal elavad, need naudivad loodust ja neid ei sega ka ultra settingutel pelamist ja hoolega ka promovad seda.
Skoorijad reeglina ei pela kunagi ultra settingutega.
Lõpeta sellise pasa suust välja ajamine, jätad endast targema mulje.
1080p , 144hz ja 120+ fps ja skoorin iga round. Mõnes graafikasättes on veidi järgi antud ULTRA-st et kaart jõuaks 120+ fps hoida konstantselt. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Paneks ka oma kommi. Mehed ostsin endale uue molu 144Hz ja Gsync toetusega. Gsync aktiivsena niidan vastaseid nii, et isegi ei usu oma silmi. Nauding kohe lockeris möllata. Vahest näen isegi valguse sähvatusi läbi seina .. oi kurjam, kui hea on ikka uue molu taga mängida. Enamus seadistused on ultra. Tõsi vana moluga mängisin low settingute peal, sest raisk lockeri õue valgus ja peegeldus tahtsid silma piidriks teha. Nüüd see mure on kadunud. 1080p - 144. Ei taha vana teemat ülesse tõmmata, kuid ei kahetse 60-144 hz üleminekut, ainult rahakott sai korralikult augustatud.
Suht pointless vaidlus, mõnele istub ultra rohkem teisele low Kui ei tea mida kasutada siis tasub ikka ise testida ja kasutada seda mis rohkem sobib(kui arvuti aeglane siis soovitaks madalamaid seadeid et fps oleks stabiilne).
Ise eelistan kindlalt lowi, vähem segavat jama ekraanil.
Väike võrdlus(presetid, pildid bmp>jpg seega rohkem selline illustreeriv ja mõnes muus mapis vahe arvatavasti suurem):
Tegin ka eile üle pika-pika aja ühe mapi jälle ja päris hea oli
Ei mõista neid mängijaid, kellel rauda on aga mängivad kartuliga. Silmad kehvad?
@ prillitu ja nägemine mõlemas silmas 10/10
Esiteks ei tulnud ma sind solvama eksole, kui väitsin et ENAMUS skoorijad mängivad on low settings, et sinake sellesse ENAMUS gruppi ei kuulu, sain aru sinu postitust lugedes, aitäh ja kurb kui see väljaöeldu sind hingepõhjani solvas !
PRO gamer JackFrags seletas ilusti lahti miks ja milleks ta settinguid seadistab ja raud on vennal käes korralik, 2 x 980TI SLI-s + muud jutud, kuna vend on sponsoreeritud mängija.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.