Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas ostad mängu?
Pole otsustanud.
17%
 17%  [ 38 ]
Juba ostetud.
20%
 20%  [ 43 ]
Ootan hinna langemist.
20%
 20%  [ 43 ]
Ei osta.
35%
 35%  [ 75 ]
Olen piraat!
6%
 6%  [ 14 ]
hääli kokku : 213

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.03.2016 19:44:45 vasta tsitaadiga

siven, See krdima accuracy tundub, et boostib julmalt DPS-i aga võltsilt.. st see ei anna sittagi juurde tegelikult. Kõige suurem nn parim viis dps boosti saada on võtta magazine millel ülisuur magazine capacity. Ise tiksun snipe ja SMG-ga 135k dpsi juures 45k elusi.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2016 20:14:17 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
siven, See krdima accuracy tundub, et boostib julmalt DPS-i aga võltsilt.. st see ei anna sittagi juurde tegelikult. Kõige suurem nn parim viis dps boosti saada on võtta magazine millel ülisuur magazine capacity. Ise tiksun snipe ja SMG-ga 135k dpsi juures 45k elusi.

accurcy annab juurde... eriti SMG sest kui sa lased salvest juba 2 kuuli mööda on DPS drop meeletu.
teiseks hea accurcyga saad headshote rohkem.
ise enamjaolt olen suht tanki ja jooksen ikka näkku ja lasen lähedalt SMG-ga pähe siis väga ei koti see accurcy aga medium range pealt pool salve läheb mööda:D
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 17.03.2016 20:44:02 vasta tsitaadiga

Miski tunneli missioon selles mängus, kus peab kuskilt garaaži majast välja tulema ja siis on mingi sniper ees ootamas mingi konteineri peal.
Selle sama garaaži maja katuselt ei lase sniper välja selle konteineri peal olevale sniperile. Samas jälle lasevad need mobid oma püstoliga ülimalt täpselt sellistest kaugustest,
mis ei ole eriti võimalik selles mängus.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.03.2016 20:56:37 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
HDTanel kirjutas:

accurcy annab juurde... eriti SMG sest kui sa lased salvest juba 2 kuuli mööda on DPS drop meeletu.
ise enamjaolt olen suht tanki ja jooksen ikka näkku ja lasen lähedalt SMG-ga pähe siis väga ei koti see accurcy aga medium range pealt pool salve läheb mööda:D

Noo kui sihtida oskad siis pole vahet kas relv kõigub natukene või mitte. Stability modid aitavad sul seda, et kas lased mööda või mitte kuna SMG-ga burstides enamasti lased ja recoil on päris korralik.

tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.03.2016 21:24:56 vasta tsitaadiga

On keegi kursis kuna lisasid juurde tuleb? Ikkagi ei mahu mulle pähe see, et kolm aastat tehti ja selline feil Ubi poolt.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.03.2016 22:03:40 vasta tsitaadiga

El-Fuego, kust otsast feil? Parim Ubisofti mäng viimase 5aasta jooksul vist. Endgame vajab lihtsalt tööd veel ja selle kallal töö ka käimas neil on icon_smile.gif esimene lisa koos set itemite ja raididega peaks kuu lõpus vist välja ilmuma.

Mulle siiamaani ei mahu pähe kuidas nad selle maailma NII detailseks teha suutsid.. rõvedalt suur ja detailne.. igalpool korjamist sõdimist.. samas jah lõpp mäng veidi niru atm icon_biggrin.gif

tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 17.03.2016 22:14:17 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
El-Fuego, kust otsast feil? Parim Ubisofti mäng viimase 5aasta jooksul vist. Endgame vajab lihtsalt tööd veel ja selle kallal töö ka käimas neil on icon_smile.gif esimene lisa koos set itemite ja raididega peaks kuu lõpus vist välja ilmuma.

Mulle siiamaani ei mahu pähe kuidas nad selle maailma NII detailseks teha suutsid.. rõvedalt suur ja detailne.. igalpool korjamist sõdimist.. samas jah lõpp mäng veidi niru atm icon_biggrin.gif

Tanel ma oleks oodanud vähe paremat ülesseehitus loo poolelt. Rohkem tutvustavat sisu karakterite kohta ja ka detailide lagunemise poolelt. Samas olen sinuga mingil määral nõus. Proovisin The Crew ja seal on see mudelite teema ikka väga puusse.Samas kuna asi on online siis vist see destruction pool pole vist koige paremini teostatav Divisionis.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.03.2016 22:55:37 vasta tsitaadiga

El-Fuego, Story oli täis BS, seda pole vaja kuidagi siluda icon_biggrin.gif story oli põhimõtteliselt TÄIESTI olematu. Mis The Divisioni aga heaks teeb on väga korralik GAMEPLAY icon_smile.gif kellel loot game meeldib siis see on nendele.. nagu ütlesin siis endgame on vaja korda siluda.
Muidu igasugu sidemissionid jms ei muutunud kunagi nn igavaks.. isegi korduvad missioonid olid täitsa ok kuna nad olid täiesti uues kohas.

Kõige parem feature mängul on aga MITTE MINGEID LOADING SCREENE. Välja arvatud liftid ja ühekordne mängu laadimine icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 17.03.2016 23:13:25 vasta tsitaadiga

Neil oleks vaja see PVP osa huvitavaks muuta. Ainult lootimine on mõttetu ja seda saab teha ka mitte dark zone-s.
Rouge võiks PVP-s olla rohkem sedasi, et sa ei lase kogemata kellelegi pihta ja sinust saab rouge vaid võiks kohe olla osad tiimid rouge ja dark zone sisenedes
võiks anda valida kas rouge tiim või mitte. Mängurite tase võiks ka olla pigem dark zone ranki järgi või siis DPS taseme järgi.

HDTanel, Dark zone safe house on ka loading ja surma saad siis on ka loading.
Fast travel loading võtab ka ikka päris kaua aega. Ei ütleks, et selles mängus on loadingut vähem kui teistes mängudes.
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 18.03.2016 00:56:58 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
siven kirjutas:
HDTanel kirjutas:

Noo kui sihtida oskad siis pole vahet kas relv kõigub natukene või mitte. Stability modid aitavad sul seda, et kas lased mööda või mitte kuna SMG-ga burstides enamasti lased ja recoil on päris korralik.

esiteks stability on just see mis mõjutab relva kõikumist...
accurcy on see kui sa lased siis see sihtimis ring läheb suureks ja see tähendab ,et kuulid lendavad lampi selle ringi raadiuses.
SMG ei kõigugi eriti lastes lihtsalt accurcy ja range on kehv.
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 18.03.2016 01:59:39 vasta tsitaadiga

Pole veel kordagi jalga DZ-sse tõstnud ja hetkel on seis selline 140k dps, 60k hp.
Ma ütleks, et tegemist ikka jagub. Mul veel mõned encounterid tegemata ja väga palju muud kraami vaja üles korjata. 48h mängitud.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.03.2016 13:05:42 vasta tsitaadiga

Maeitea division techi farmides on varsti dz 60 ja no nii vähe on neid division tech boxe peab mingi dz rank 100 farmima, et midagi craftida saaks.

Korralik first wave m1a vaja saada kindad savage ja parem holster siis saab challenge mode sooloma hakata.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 18.03.2016 13:28:05 vasta tsitaadiga

Link

Ehk siis on mingi koht kust saab kiiresti farmida. Kindlasti parandatakse see varsti ära, seega abuse ppl icon_biggrin.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 18.03.2016 13:33:04 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Maeitea division techi farmides on varsti dz 60 ja no nii vähe on neid division tech boxe peab mingi dz rank 100 farmima, et midagi craftida saaks.

Korralik first wave m1a vaja saada kindad savage ja parem holster siis saab challenge mode sooloma hakata.

mis point on soloda challange mode???? ega sa rohkem looti ei saa:D
aja kadu on räme korraliku 4-ase grupiga teeb 15min per run
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 18.03.2016 13:53:13 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Minu arust on 4-se pundiga neid challenge mode-e kõvasti raskem teha.
Eile tegin 2 seda daily challenge teemat ja mõlemad olid üksi tehtes sellised jookse läbi ja suhteliselt lihtsad.
Pundiga tehes tuleb neid mobe rohkem peale ka.
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 18.03.2016 13:55:07 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
siven kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Minu arust on 4-se pundiga neid challenge mode-e kõvasti raskem teha.
Eile tegin 2 seda daily challenge teemat ja mõlemad olid üksi tehtes sellised jookse läbi ja suhteliselt lihtsad.
Pundiga tehes tuleb neid mobe rohkem peale ka.

huvitav see on kindlalt bug siis. sest kui sa loed infost ütleb ,et min requirments on 4 player. ja see challange mode ei tohiks arvesse võtta ,et sa üksi... alati peaks olema 4 inimese raskusaste.
hard ja normal on see mis arvstab kas oled üksi või mitmekesi ja scalib.
tore eks ma hakkan ka siis soloma kui nii lebo on lol.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 18.03.2016 13:59:37 vasta tsitaadiga

No ma ei tea. Daily on osadel lihtsalt hard peal ja challenge mode-I ei ole ka listis.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.03.2016 15:51:06 vasta tsitaadiga

Kes ütles et solo challenge lebo on?
4 kesti on lihtsalt igav
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 18.03.2016 18:44:15 vasta tsitaadiga

üksi seda mängu on ikka väga igav mängida,aga see polegi üksi mõeldud,samamoodi nagu destiny.Ikka pundiga koos ja chatiga on mäng fun,ei kujuta ette et peaks seda üksi mängima.Üksi on kuidagi väga lebo ja mõttetu mäng:D
HV Guru

sõnum 18.03.2016 19:43:11 vasta tsitaadiga

Koos grupiga on hea faceroll midagi tegema ei pea
tagasi üles
alfu93
HV vaatleja

sõnum 18.03.2016 23:29:58 vasta tsitaadiga

Keegi praegusel ajal DarkZone mõllust oleks huvitatud ? DZ lvl 29 ja oleks huvi leveldada ja nodi korjata.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 19.03.2016 01:43:59 vasta tsitaadiga

MInd see DZ ikka ajab vahest marru. L2hed lvl28 siis , tuled l6pus v2lja lvl26-na. Lihtsalt agendid lasevad maha, kui yksi extractin beer_yum.gif
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 19.03.2016 02:45:10 vasta tsitaadiga

Tegime neljakesi seda kaardi all paremas nurgas missiooni challenge mode oma 3 tundi kindlasti ja siis loobusime icon_biggrin.gif
12 minutit annab aega ja need shotgun tegelased on totaalsed aimbot-id. Kohe kui molli välja pistad oled surnud ja need jooksevad nii kiiresti kohale ka.
Taganed mingi hullu maa ja siis enam pole aega, et kõiki maha võtta ja fail koguaeg icon_sad.gif Mul on 2 relva üle 100 000 DPS ja tegin omal selle mehikese DPS peale ja jäi kuskil seal 95k kanti.
Elud olid mingi 45K kanti ja skill oli alla 10k pisut.

Pinda käib mängu juures see, et ned botid pilluvad granaate nagu automaat relv kuule ja neile ei loe kaugus ega midagi.
Oled mingi neljanda korruse kõrgusel ja ikka saad granudega rahet. Shotgun laseb ka kaugemale kui sniper neil ja käsi püstolid samamoodi.
Ma saan aru et on challenge mode, aga võiks siis ise ka saada granusi loopida samamoodi nagu need botid ja ei ole mingi kauguse/kõrguse piirajaid.
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 19.03.2016 02:47:00 vasta tsitaadiga

lopes39, shottysid ei tohi kunagi lähedale lasta ja peab kiirelt taganema. Eile mingite tüüpidega tegin ka seda 3h aga siiski ära tegime. Täna sain normaalse grupi ja tegime ~45min ära selle, kusjuures paar venda olid mingi 70k dps-ga ainult. Lihtsalt korralikku meeskonnatööd tuleb teha.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 19.03.2016 11:07:14 vasta tsitaadiga

No jah ma tean shottysid peaks tegelt ise ka shottydega maha võtma ja tiim ei tohi puntras koos olla, kud seal polnud väga ruumi ja need shottid jooksevad nii kiirelt peale.
Turret ei jõua ka neid lasta ja sensoriga miinidest jooksevad nad nii kiirelt üle et need on ka mõttetud.

Peaks seda teemat abusima mis ma selle vide üles panin. Et saada rohkem neid kollaseid asju.
35k dmg sniperiga on ka neid raske maha võtta, kuna teeb mingi 100k dmg kui pähe lased aga neil on mingi 2 miljonit elu umbes.
Mõtlesin ühes teises raskes missioonis et panen tee kinni kilbiga mida saab maha visata, aga neist need botid jooksevad lihtsalt läbi ja keskelt nii nagu kilpi poleks olemaski.
Saaks aru kui nad roniks neist üle aga ei.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.