Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
09.03.2016 18:53:22
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Huvitav, et Starmanil on suhteliselt advanced süsteem Starboksile loodud. Samas on Starmani teemas suhteliselt haudvaikus, mõni räägib ehk coaxist, mõnest Starboksi või Cisco ruuteri restardist kuid ei räägita absoluutselt Starboksi funktsionaalsusest ja võimalustest.
Kolm võimalust, see funktsionaalus ei tööta, seda lihtsalt ei kasutata või kõik töötab nii ideaalselt, et küsimusi ei tekigi. Selle igavese salvestuse ja mahu osas on lihtsalt personaalne huvi, kas siis on mingid eelised ja vajadused või mitte. |
Kusjuures Tähemehikese süsteem töötabki. Live paus, järelevaatamine ja salvestused. Korra kuus suudan järelvaatamiste kerimistega boxi lolliks ajada ja pärast minutist restarti kõik jälle korras. Samsa nutipult juhib ka starboxi nii et pole ka mitme puldiga jamamist. Nii lihtne see ongi ja Teliat tagasi ei taha. Ausalt.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.03.2016 18:56:45
|
|
|
ajnurm, seda oligi vaja teada.
tänud info eest
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.03.2016 19:25:15
|
|
|
jägaja, seda teemat pole hetkel mõtet uuesti jälle torkida. Sellest rääkimine ei muuda midagi. |
Vahel peab ikka meenutama, muidu jääb mulje, et seda teenust justnagu ei vajataks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
09.03.2016 20:11:44
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Eile tuli Arrise sisse lülitades teade, et öösel vastu 9 märtsi tehakse mingeid uuendusi. Seoses sellega on salvestus, kordusTV ja vist oli ka videolaenutuse vaatamine häiritud. Ja varsti on oodata põnevaid uuendusi. Nüüd tahaks teada mis põnevad uuendused need olla võivad?
Võiks tulla live saate otse pausile panek ja tagasi kerimine. Päris salvestus võik ju ka tulla, praegust salvestust ma nimetaks pigem kordusTV Plusiks.
|
Mootortola ei näidanud siin küll midagi, isegi peale saba saamist.
Uuendused ainult Arrisele?
E: krt, täna ongi juba 9. märts ju. Päevad sassis
|
|
tagasi üles |
|
 |
proktus
HV vaatleja
|
10.03.2016 09:54:05
|
|
|
mul oli selline jama, et meil on selle tubadevahelise seinakontaktiga Comtrend viidud siis teleka pilt toa teise nurka ja ühel päeval miski juhtus ja pilti ei kusagil.
Telekas on kiri Palun oota. Error 2: Could not get an IP address. Please check cables on the gateway and restart both the gateway and the STB.
Restardi tegin kõikidele karpidele aga ei midagi.
_________________ maja ehitus, GSMValve, koduvalve |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.03.2016 10:09:02
|
|
|
restardi või paaritasid uuesti ära?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marec
HV kasutaja

|
10.03.2016 10:21:10
|
|
|
proktus kirjutas: |
mul oli selline jama, et meil on selle tubadevahelise seinakontaktiga Comtrend viidud siis teleka pilt toa teise nurka ja ühel päeval miski juhtus ja pilti ei kusagil.
Telekas on kiri Palun oota. Error 2: Could not get an IP address. Please check cables on the gateway and restart both the gateway and the STB.
Restardi tegin kõikidele karpidele aga ei midagi.  |
Mingeid uusi seadmeid ei ühendanud elektrivõrku või sisse lülitanud?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
10.03.2016 11:02:34
|
|
|
Aga mina tahaks, et salvestatud oleks kõik eesti seriaalid hooaegade kaupa ja igal aastal.
Seega puhtalt personaalne, kuidas keegi soovib. |
Just.
(Minu poolest võib jälle KÕIK eesti seriaalid välja jätta - sest aru ma ei saa, kes neid üleüldse vaadata suudab... )
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.03.2016 12:03:37
|
|
|
anryo kirjutas: |
Aga mina tahaks, et salvestatud oleks kõik eesti seriaalid hooaegade kaupa ja igal aastal.
Just.
(Minu poolest võib jälle KÕIK eesti seriaalid välja jätta - sest aru ma ei saa, kes neid üleüldse vaadata suudab... ) |
Väga suur vaatajaskond! Oma eelistuse järgi tehtud hinnang on sinu isiklik eelistus, mis ei kajasta vaatajate üldist eelistust. Eesti sarjad viimastel aastatel on väga huvitavad. Proovi mõnda jälgida.
Toetan Indrek arvamust. Sellel teenusel oleks väga suur vaatajaskond ja huvi seda saada. Tema arvamus kajastab reaalsust eelistuse osas. Seda võin omalt poolt kinnitada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
10.03.2016 12:29:59
|
|
|
Ja mina lootsin, et uue(ma) Samsungi Appiga on midagi paremaks läinud. NO VALE! Vaatsin eile Blindspoti viimast salvestust ja asi on veel hullem kui vanasti. Mingi koha pealt kaob lihtsalt pilt ära. Kui vanasti sai back nupuga ja jätka vaatamist veel kuidagi edasi vaadata, siis nüüd jääbki see värdjalik ring keerlema. Ja ei saa isegi enam jooksvat kanalit vaadata, ainuke lahendus on power-off. Siis ootad 2-minutit et ühenduse uuesti ette võtaks. Avad salvestused, ootad veel minutikese. Leiad oma salvestuse ja loomulikult on see algusesse tagasi pannud oma pointeri. Kerid oma 40 minutit edasi, saad 2 minutit vaadata ja siis kõik otsast peale! No ei tööta see käkerdus neil.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.03.2016 12:54:17
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Ja mina lootsin, et uue(ma) Samsungi Appiga on midagi paremaks läinud. NO VALE! Vaatsin eile Blindspoti viimast salvestust ja asi on veel hullem kui vanasti. Mingi koha pealt kaob lihtsalt pilt ära. Kui vanasti sai back nupuga ja jätka vaatamist veel kuidagi edasi vaadata, siis nüüd jääbki see värdjalik ring keerlema. Ja ei saa isegi enam jooksvat kanalit vaadata, ainuke lahendus on power-off. Siis ootad 2-minutit et ühenduse uuesti ette võtaks. Avad salvestused, ootad veel minutikese. Leiad oma salvestuse ja loomulikult on see algusesse tagasi pannud oma pointeri. Kerid oma 40 minutit edasi, saad 2 minutit vaadata ja siis kõik otsast peale! No ei tööta see käkerdus neil. |
Viimased kommentaarid kinnitavad sinu juttu. Nüüd peaks ootama, millal öeldakse, et asi korras on.
Äpi kuupäev peaks sul vist olema aastast 2015 ja detsember?
Armjan kinnitas, et üsna pea jõuab Samsungist see uus äpp ka ekraanile ja võetakse topelt suunamine maha, siis ootaks uuesti kommentaare.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.03.2016 12:55:55
|
|
|
armjan kirjutas: |
Just.
(Minu poolest võib jälle KÕIK eesti seriaalid välja jätta - sest aru ma ei saa, kes neid üleüldse vaadata suudab... ) |
Väga suur vaatajaskond! Oma eelistuse järgi tehtud hinnang on sinu isiklik eelistus, mis ei kajasta vaatajate üldist eelistust. Eesti sarjad viimastel aastatel on väga huvitavad. Proovi mõnda jälgida.
Toetan Indrek arvamust. Sellel teenusel oleks väga suur vaatajaskond ja huvi seda saada. Tema arvamus kajastab reaalsust eelistuse osas. Seda võin omalt poolt kinnitada. |
Kas mitte juba aastaid TV3 play seda teenust seriaale aastate kaupa juba ei paku? ERR samaoodi, Kanal 2?
Indrekul on niikuinii edasijõudnute lahendus igasugu meediamängijate näol. Ka endal on võimalik neid seriaale salvestada aastate kaupa, seda siis vabalevi kanalitelt.
Poirot meeldib, ja salvestangi seda, teen saatekavasse märke ning ongi arhiivis olemas. jne.
Kunagi salvestasin ka zuum-TV vahendusel krüpteeritud kanaleid. Ilusti toimis salvestus kõvakettale. Elioni saan VHS kassetile salvestada
Nüüd aga mingid uuringud kohalikud uuringud kinnitavad, et inimesed ei soovi sellist teenust, et salvestavad enda meediaseadme vüi digiboksi kõvakettale. Mul Euroopast teised viited, et nõiteks salvestavate boksidega teenuseid on viimastel kuudel Inglismaal kasutajateni jõudnud.
Vist ikka seepärast, et teenusepakkujal oleks kulukas meeltuid serveriparke üleval hoida, millele miljonite televaatajate Telia laadset salvestust pakkuda.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.03.2016 13:00:17
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Just.
Toetan Indrek arvamust. Sellel teenusel oleks väga suur vaatajaskond ja huvi seda saada. Tema arvamus kajastab reaalsust eelistuse osas. Seda võin omalt poolt kinnitada. |
Kas mitte juba aastaid TV3 play seda teenust seriaale aastate kaupa juba ei paku? ERR samaoodi, Kanal 2?
Indrekul on niikuinii edasijõudnute lahendus igasugu meediamängijate näol. Ka endal on võimalik neid seriaale salvestada aastate kaupa, seda siis vabalevi kanalitelt.
Poirot meeldib, ja salvestangi seda, teen saatekavasse märke ning ongi arhiivis olemas. jne.
Kunagi salvestasin ka zuum-TV vahendusel krüpteeritud kanaleid. Ilusti toimis salvestus kõvakettale. Elioni saan VHS kassetile salvestada
Nüüd aga mingid uuringud kohalikud uuringud kinnitavad, et inimesed ei soovi sellist teenust, et salvestavad enda meediaseadme vüi digiboksi kõvakettale. Mul Euroopast teised viited, et nõiteks salvestavate boksidega teenuseid on viimastel kuudel Inglismaal kasutajateni jõudnud.
Vist ikka seepärast, et teenusepakkujal oleks kulukas meeltuid serveriparke üleval hoida, millele miljonite televaatajate Telia laadset salvestust pakkuda. |
Ei saanud aru, mida sa öelda tahad.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.03.2016 13:11:11
|
|
|
jägaja, See ei tähenda, et Netflix hakkab sulle filme kõvaketastel postiga saatma. Isegi väiksematesse kinodesse tellitakse juba optikat sisse, et kinoekraanile film tootjalt või edastajalt striimida, eks vähendavad kulusid sellega, et erinevate kinode vahel kõvakettaid postitada.
Minu huvi selles vallas olekski, et las pilvekettad hoiavad koguvad ja salvestavad, teatud sisu vaataks tõesti ka aastate pärast, nagu näiteks seriaalid ja filmid. Mingit 3 aastat või isegi 3 kuud vana pealtnägijat, krimit või reporterit elusees uuesti ei vaataks. Kuigi jõuaksin ka praegu neid kahe nädala jooksul vaadata, on kindel see, et kui ma neid värskelt ei vaata, siis ei vaata ma neid kunagi.
Tõsi täna on võimalik lisakuludega tarbida kanal2.ee või tv3.ee või plei vms kuid küsimus on ühtses keskkonnas teleri ekraanil, ei jauraks eraldi mingite äppide ja striimimistega kui üks kekkond suudaks kõik ekraanile manada.
Tasuta saaks ka ehk niiöelda tasuta, kulu on siiski päris korralik. 5x4TB Synology raid on ca 14TB pidevalt täis, DVB-T oskab sinna salvestada ka pikemaks ajaks neid seriaale aga seadme kulu, voolukulu, ise majandamine, et kõik vajalikud saated ikka olemas oleks ja vaatamine eraldi meediamängijaga on õige pisut ebamugavam kui ühest Telia TV menüüst kõike kontrollida.
Puhas demagoogia, ärge südamesse võtke, kindlasti on teil oma arvamus ja kogemus selles vallas.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.03.2016 13:40:08
|
|
|
armjan, polegi oluline kõigele pihta saada, see ei kuulu nikuinii teie käesoleva aasta plaanidesse.
indrekp, no meil kahel ju vähemalt on mingi vajadus saada natuke enamat, kui Telia poolt pakutav kahenädalane kordusTV. Siin foorumis on teisigi selliseid huvilisi.
Kuna kaks nädalat on ju piiiratud aeg siis tulebki vastavalt enda vajadustele teha investeeringuid oma süsteemidesse. Vaata näiteks Netflixi teemat, seal võib suht tihti lugeda, et inimene eelistab mingit seriaali mitte iga nädal 1. osa kaupa vaadata, vaid nn. seriaalimaratoni teha. Seriaaliteemas räägitakse sama juttu.
See sinu väidetav mugavalt ühes keskkonnas vaatamine ja kaks nädalat ei lähe kuidagi kokku. Siis tulebki neid seriaale oma otstarbeks salvestada, et kui on aega, siis vaatadki.
Uudised jmt. saated ei lähe nüüd ikka arvesse, need on päevakajalised saated, mitte meelelahutus.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.03.2016 13:44:05
|
|
|
jägaja, Said peaaegu õigesti aru. Eesmärk Teliale oleks filmiriiulis ja seriaaliriiulis (vene:S) teha täiendusi ka eesti seriaaliriiuli osas.
See kuidas või kuhu seda salvestatakse pole üldse oluline. Pilveserveris on üldiselt aja ja mahuruumid suuremad kui kõvakettal kodus.
Seda maratoni ma silmas pidasingi kuid nagu ma eeldan, k2 ja tv3 hoiavad oma keskkondades neid seriaale kiivalt kinni ega lubagi hooaegasid kellelgi kolmandal väga soodsalt kusagil üleval hoida.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.03.2016 13:48:11
|
|
|
Ära unusta , et tegemist on teenusega massidele.
Mina ootaksin endiselt paremaid sorteerimisvõimalusi telekavas. Praegune on liigne kerimispõrgu.
Toon näite, lähen saate peale, mis on seriaalina saadaval ja pakutakse võimalust avada kõik nädala jooksul antud seriaali saated. Saan lisada salvestustesse või meelespeana.
Tee või tina, kuid mul on endiselt paberkoopia telekavast kodus laua peal ringid ümber. Vana.MinuTV.ee peale ma ligi ei saa. Uuema kava peal markeerimisest loobusin. Liiga palju tööd.
Mõtlesin, et tõmban .xml faili kava.ee-st ja teen endale sobiva versiooni.
Samas, milleks ratast leiutada?
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.03.2016 13:53:58
|
|
|
Pailaps, nõus, väga paljudele on see mugav ja lihtne teenus. Paljudele aga jääb sellest väheseks. Kaks valikut oleks juba valik. Oleks vabadus valida
See saatekava ja salvestuste haldamine on paras tüütus jah, armjan lubab siin liikumist paremuse poole. Vaatame, ootame
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.03.2016 13:59:24
|
|
|
Pailaps, Nõus enamike asjadega. Pealtpoolt on uus menüü päris OK aga süviti tuleks tõesti ktv ja salvestustega vaeva näha. Selles osas olen ma eriti hiromant kui listis on info ja pildid poolikult või vigaselt või ruuduliselt jms. Tahaks ise kohe sellele kaustale ligi pääseda ka kasvõi googeldada sinna mõned pildid ja info.
Üldiselt mul kavasse asja polegi, kõik vajalikud asjad on märgitud ja need toimivad aastast aastasse+enamik vajalikest on korduses ilma reklaamideta. Samas kui üldse asja kavasse on siis otsin teadlikult nime järgi saadet, uuest kavast veebis või telefoni äpis ja märgin sealt.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.03.2016 14:09:32
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Toon näite, lähen saate peale, mis on seriaalina saadaval ja pakutakse võimalust avada kõik nädala jooksul antud seriaali saated. Saan lisada salvestustesse või meelespeana. |
Üks parimaid ettepanekuid, mida olen saanud Mulle su idee meeldib.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
10.03.2016 14:13:43
|
|
|
Paljude seriaalidega on see lugu, et nädala jooksul on ainult üks osa.
Toon näite, lähen saate peale, mis on seriaalina saadaval ja pakutakse võimalust avada kõik nädala jooksul antud seriaali saated. Saan lisada salvestustesse või meelespeana. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.03.2016 14:50:57
|
|
|
Üks parimaid ettepanekuid, mida olen saanud Mulle su idee meeldib. |
Mäletamist mööda oli sellest juttu, seda just seoses meelespeadega, et automaatselt lisatakse uues teenuses kõik sama nimega seriaalid, mis on suht kasutu, kuna kordusseriaale on nädala jooksul nii palju, et meelespeade meeldetuletusaknde hüplemine teleri ekraanil segab vaatamist. Praegu ei kasuta meelespeasid sel põhjusel väga tihti.
Kõlas kunagi ka resoluutne ei, ilmselt ei suutnud siis piisavalt hästi seletada oma soovi.
Six, kordusseriaalid on oluline välja selekteerida ja neid ikka on nädala jooksul, sõltuvalt kanalist.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.03.2016 14:59:36
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Üks parimaid ettepanekuid, mida olen saanud Mulle su idee meeldib. |
Mäletamist mööda oli sellest juttu, seda just seoses meelespeadega, et automaatselt lisatakse uues teenuses kõik sama nimega seriaalid, mis on suht kasutu, kuna kordusseriaale on nädala jooksul nii palju, et meelespeade meeldetuletusaknde hüplemine teleri ekraanil segab vaatamist. Praegu ei kasuta meelespeasid sel põhjusel väga tihti.
Kõlas kunagi ka resoluutne ei, ilmselt ei suutnud siis piisavalt hästi seletada oma soovi.
Six, kordusseriaalid on oluline välja selekteerida ja neid ikka on nädala jooksul, sõltuvalt kanalist. |
Kui kordusele on pandud meeldetuletus ja/või lisatud see salvestustesse, liiguvad kordused salvestustesse ja tuletatakse meelde saate algusest.
Sama kehtib saadetele, mis ei ole kordused. Esialgne ja kordus on juba täna eraldiseisvalt käistletavad. Testin selle veel üle. Viimati (ca kuu, poolteist tagasi) testisid seda ja nii see toimis.
EDIT: Pean tunnistama oma viga. Salvestab mõlemat, ka kordust. See nii ei jää.
viimati muutis armjan 10.03.2016 15:07:31, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.03.2016 15:07:48
|
|
|
See viimane lause tõstatab küsimusi, et ma nagu ei tea või ei oska. Meeldetuletus ikka kõigele rakenduv, kuigi panen täna õhtul kell 22.00 algavale seriaalile meelespea, siis pendeldavad kõik sama nimega saadete meelespead ekraanil igapäevaselt, kui järjekordne kordus eetris.
Kasutades võrdluseks NAS poolset tvheadend lahendust, et kriban saatekavasse saate nime, lahti hüppab 10 vastet, valin salvestamiseks ainult kell 17.40 algavad saated. Hommikused kordused jätan välja. Ma ei pea selleks NASi sisse logima, vaid avan nutitelefonis vastava rakenduse ja seal määran ära oma valitud saated.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.03.2016 15:19:41
|
|
|
See funktsioon sõltub üsnagi kava korrektsusest. Pole kordussaate märget juures, siis salvestatakse mõlemad nii algne saada kui ka kordus.
Hetkel ma jään kasutama .xml allalaadimist kava.ee kaudu ja enda kasutajaliidest. TeliaTV avalik API ei teeks paha, kuid see ei läheks korporatiivse kuvandiga kokku.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|