Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puna
HV Guru

|
05.03.2016 00:24:58
|
|
|
teise võrku ümbermeelitajate poole
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
05.03.2016 13:43:26
|
|
|
Laurman kirjutas: |
RustyZ kirjutas: |
Laurman kirjutas: |
Kas on mingit võimalust, kuidas endale personaalset pakkumist nuruda? Esindusse minemisest ei pidavat kasu olema.  |
Mis sul siis häda on et vaja nuruda? |
Esindusest öeldi, et nemad ei saa midagi personaalseid pakkumisi teha. Kuhu ma siis peaksin pöörduma? |
Ma saan aru mida sa küsid aga ma küsin et mis põhjudel sa nuruda tahad? Mis ei meeldi? Ise pole kunagi nurunud, maksan nii palju kui näen et asi väärt on. Mõttetu nuruda paari euri eest ulmetingimusi. Ma naiivselt.loodan et kui ma opekale rohkem maksan ja minusuguseid veel on siis äkki opekal on parem tuju paremst teenust pakkuda vmsiganes...
Kui sul muidugi mingi iidvana paarikümbine kõnepakett pole.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jksk
HV vaatleja
|
05.03.2016 14:43:38
|
|
|
Tuleb pöörduda korraga kõigi firmade poole ja anda kohe otse teada, et lased pakkumise teha kõigil ja jätad endale vabaduse valida oma jaoks parim. Ja kui keegi pakub näiteks 1000 min/100 sms numbri kohta kallimalt, kui 1€, siis ei ole läbirääkimised veel tegelikult alanud. Netipakettide hind paindub umbes 2x võrreldes letihinnaga.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
06.03.2016 15:58:55
|
|
|
võtsin täna esindusest mobiil id simi, vana diili kaardiga näitas üleval Telia logo, uuega näitab EMT logo
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
06.03.2016 16:57:57
|
|
|
Mul ka. Üleeile kaks liitumist, üks tavaline teine Mobiil-ID'ga, mõlemal telefonil võrgunimi "EMT".
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.03.2016 20:07:57
|
|
|
Mul ka, vana sim läks ise paar päeva peale muutumist Teliaks, kuna pidin kaarti vahetama siis uus sim jälle EMT, pole siiani aru saanud kuidas see update võrgust peale lükatakse ja millal.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.03.2016 20:48:05
|
|
|
netsh int ip reset resetlog.txt
Probleem on tõenäoliselt klientseadmes, mitte ühenduses. Microsoft/Tulemüür/Antiviiruse funktsioonid.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.03.2016 20:48:32
|
|
|
Mul see teine link ka ei funka
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
06.03.2016 21:33:53
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
netsh int ip reset resetlog.txt
Probleem on tõenäoliselt klientseadmes, mitte ühenduses. Microsoft/Tulemüür/Antiviiruse funktsioonid. |
peab jah win7 probleem olema. XP mängis neid probleemitult.
pagana kaspersky. mis sell küll viga. foobar tuli antiviiruses lubatud rakenduste listi panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.03.2016 22:57:52
|
|
|
Telia ühendusega probleemid, et telepilti ja netti pole?
Edit. Ikka see Inteno . Jooksis kokku teine täiega, peale restarti teenused taastusid.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.03.2016 08:32:23
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Edit. Ikka see Inteno . Jooksis kokku teine täiega, peale restarti teenused taastusid. |
Saad sa korra mainida, kui tihti seda sinul juhtub.
Järgmisel juhul võiks mõelda selle probleemi lokaliseerimisele, mis põhjustab Inteno ruuteri pangestamise.
Siis saaks teada, kas viga on võimalik lahendada ruuteris või mõne seadme võrku lisamisel.
NB! Kunagi mainisin oma kahte restarti. Lisasin võrku sel hetkel sülerit, mis on täis erinevat malwaret, spywaret ja mida veel, ei julgenud isegi rohkem süübida sest masinad läksid formatti. Peale seda võis neid julgelt võrku lisada ilma, et ruuter restarti teeks.
Ma ei ütle samas seda, et ruuter võiks taluda ka hulluks aetud sisevõrku kuid ma olen kuulnud, et Inteno pole ainuke mis sisevõrgu probleemide korral puhkama või reboodile läheb.
PS. ei välista loomulikult kolmandat probleemi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.03.2016 12:30:01
|
|
|
KRISTIINE 1 rike või plaaniline töö Täna, 8:00 — 17:00
Hooldustööst mõjutatud ühendusi: 54
NÕMME 1 rike või plaaniline töö Täna, 8:00 — 17:00
Hooldustööst mõjutatud ühendusi: 4
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
09.03.2016 18:45:14
|
|
|
Tänud! Jõudsin ka juba sinna vaatama ning Nõmme värk võiks teoorias täitsa sobida. Ma ise ei saa täpsemalt aadressi järgi vaadata, kuna pole minu nimel.
EDIT:
Ok, pingile hakkas mingi hetk vastama, kuid ligi ikkagi ei pääse. Ilmselt jälle ruuter puhtaks lastud :/ Eks õhtul paistab täpsemalt.
EDIT:
Voolukatkestus oli.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.03.2016 22:06:28
|
|
|
indrekp kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Edit. Ikka see Inteno . Jooksis kokku teine täiega, peale restarti teenused taastusid. |
Saad sa korra mainida, kui tihti seda sinul juhtub.
Järgmisel juhul võiks mõelda selle probleemi lokaliseerimisele, mis põhjustab Inteno ruuteri pangestamise.
Siis saaks teada, kas viga on võimalik lahendada ruuteris või mõne seadme võrku lisamisel.
NB! Kunagi mainisin oma kahte restarti. Lisasin võrku sel hetkel sülerit, mis on täis erinevat malwaret, spywaret ja mida veel, ei julgenud isegi rohkem süübida sest masinad läksid formatti. Peale seda võis neid julgelt võrku lisada ilma, et ruuter restarti teeks.
Ma ei ütle samas seda, et ruuter võiks taluda ka hulluks aetud sisevõrku kuid ma olen kuulnud, et Inteno pole ainuke mis sisevõrgu probleemide korral puhkama või reboodile läheb.
PS. ei välista loomulikult kolmandat probleemi. |
Täna siis jälle. Pealtnägija läks vett vedama
Hakkas telepilt esialgu seiskuma sekundiks, paariks. Mängis minuti ja jälle seiskus ja sedaviisi mitu korda kuniks jäigi seisma.
Ruuterile ligi ei saanud veebist ja ka online abi väitis sama läbi nutitelefoni.
Täna ma restarti kohe ei teinud, korra eemaldasin DSL juhtme, kuid see enam restarti ruuterile ei teegi või?
Helistasin 123 ja sain isegi löögile, kuid ka nende jaoks oli ruuter kättesamatu.
Huvitav, et kõik indikatsioonitulukesed põlevad stabiilselt rohelistena, (v.a. Dect ja WPS) ning taheti teada, kas WAN portil tuled põlevad. Ei põlenud.
LAN pesadel mingi liiklus käis, kuna tuled plinkisid kahel pesal.
Aga lõpuks tuli ikka restart teha ruuterile. Tehniline tugi mainis, et nägid mingeid ebakõlasid jaama sätetes ja tegid seal midagi. Ehk aitab.
Ei mäleta selliseid hangumisi, kui siis aasta tagasi, pigem meeles wifi hangumised ja iseeneslikud restardid.
Selle uue ruuteriga oli siis eile ja täna hangumise probleem.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 09.03.2016 22:22:39, muudetud 1 kord |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
09.03.2016 22:21:12
|
|
|
Oota kohe tuleb indrekp ja ütleb, et oled hoopis ise süüdi kogu jamas.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.03.2016 22:23:35
|
|
|
Muidugi ise, kes pagan käskis selle inteno järele joosta.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
10.03.2016 00:26:38
|
|
|
Hmm, mul on järgi 3 põhikanalit ja ETV HD-kanalid, kõik teised näitavad ainult musta ekraani? Ei aidanud ka restart ruuterile-digiboksile. Kellaaeg ka nii kaugel, et abiliinile ei saa kah enam kõlistada.
_________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.03.2016 00:28:48
|
|
|
Restart digiboksile eraldi peaks probleemi tegelikult lahendama. Ta ei saa Sul kanali avamise võtmeid kätte.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
10.03.2016 01:31:45
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Restart digiboksile eraldi peaks probleemi tegelikult lahendama. Ta ei saa Sul kanali avamise võtmeid kätte. |
Tänud vihje eest, võtsin digiboksil konkreetselt voolusaba tagant ära ja ühendasin uuesti vooluvõrku, laadis end käima ja saab jälle kõiki kanaleid vaadata.
_________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.03.2016 08:53:42
|
|
|
Kapitan kirjutas: |
Oota kohe tuleb indrekp ja ütleb, et oled hoopis ise süüdi kogu jamas. |
Sa oleks võinud seda ju ka ise öelda
Nii ongi ju, ega mina tema ruuteri järel internetti ei kasuta.
Põhimõtteliselt olen igasuguseid inteno küsimusi näinud aga nagu te ka teemast teate, on see kirjeldus midagi uut.
Igal juhul jägaja, selge kirjeldus. Võtaks ühe sellise näite veel ja siis oleks seadme adminnidel juba midagi lahendada.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
10.03.2016 09:34:35
|
|
|
indrek leiab alati põhjendusi/vabandusi. Palka oled ka lisaks küsinud selle eest juba?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jepi
HV vaatleja
|
10.03.2016 10:14:01
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Põhimõtteliselt olen igasuguseid inteno küsimusi näinud aga nagu te ka teemast teate, on see kirjeldus midagi uut.
Igal juhul jägaja, selge kirjeldus. Võtaks ühe sellise näite veel ja siis oleks seadme adminnidel juba midagi lahendada. |
Mul on sama probleem: alates ruuteri tarkvara 3.4.3 peale uuendamisest hangub suvalisel hetkel. Telia on probleemist teadlik ja tegeleme lahenduse otsimisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|