Mul on 55H6400 Samsung. Proovisin korra 3D vaadata - eriti ei meeldi... Minu jaoks virvendas liiga palju - samas 3D töötab küll. Võibolla, kui õhtul hämaras vaadata, siis on parem...
Virvendus: pigem virvendas ala, mis ei olnud ekraan vms - ehk siis sein... _________________ All there is to do - recon...
Jah, oman 3D LG telekat (pasiiv) ning olen väga rahul. Kuigi jah tuleb tõdeda, et viimasel ajal vaatan 3D filme vähe aga isiklikult eelistan 3D kodus vaadata kui kinos. Ei tea kas viga prillides aga kodus tundub pilt parem. _________________
Jah, oman 3D LG telekat (pasiiv) ning olen väga rahul. Kuigi jah tuleb tõdeda, et viimasel ajal vaatan 3D filme vähe aga isiklikult eelistan 3D kodus vaadata kui kinos. Ei tea kas viga prillides aga kodus tundub pilt parem.
Ma maksaks peale, et ei peaks seda 3D rämpsu vaatama. Ma üritan kinos käies kõigest väest 3D filme vältida, aga tihtipeale ei anta sulle valikut 2D jaoks või mõne eriti hea filmi puhul pole lihtsalt kannatust blu-ray release'i oodata. Prillid on alati ebamugavad ja enamasti räpased, mõni üksik märkimisväärne 3D efekt terve filmi jooksul, filmi kvaliteet halvem, kui 2D's ning värvid tuhmimad.
Sama siin _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Pole peale demo klipi 3D rohkem vaadanud.
Kiskusin samsungi aktiiv 3D prillid lahti ja ehitasin ümber dual play jaoks, pettusin selles ka, teise mängija pilt paistab liiga palju läbi
Keegi LG 'ga on katsetanud, kuidas passiiviga dual play pilt on?
Keegi LG 'ga on katsetanud, kuidas passiiviga dual play pilt on?
Täiesti ok pilt on dualplayga. Mul küll teleriga kohe kaasas Dual Play prille polnud, kuid eBayst sai soetatud ja täitsa hästi toimivad! Kui vastane pole sinu vaateväljas, siis peab ikka üle prillide vaatama, et aimu saada, kus kohas ta kihutab.
Oman ja kuna sel hetkel normaalset telekat ei saanudki ilma 3D-ta siis polnud ka valikut.
Samas ei kahetse. Sain tänu sellele ka Avatari vaadatud (aastaid hiljem).
Minu 3D vaatamised, ka kinos, on sellised, et esimesed 5 minutit harjuvad silmad ja aju üldse selle 3D efektiga. Algul tundub alati, et midagi on nagu valesti/udune jms aga pärast natukest aega on täitsa vahva.
Loomulikult on suuuur küsimus, et kas see tõesti seda väärt on - 3D efekt siis üleüldiselt. Esimese filmi juures, kus "oda sinu poole lendab" on tore, aga pärast seda on kõik sellised stseenid liiga ettearvatavad.
Ise eelistaks alati 3D esimese valikuna. Kahjuks jah on 3D filme nii vähe saada ja tundub, et jääb järjest vähemaks. Viimane film oli The Walk http://www.imdb.com/title/tt3488710 , ma ei kujuta üldse ette, et seda filmi tuleks vaadata ilma 3D.
Õnneks hiljuti ehitati koduse ukse taha suur uhke kino siis ma arvan, et kodune filmivaatamine jääb vaikselt ära.[/url]
Mina kuulun ka vast sinna leeri, kes sooviks 3D pigem vältida. Tavaline kino ja teleri pilt tundub teravam ning lubab paremini filmi süveneda, 3D väsitab aga silmi ning prillid on ebamugavad. Natuke aega tagasi käisin IMAX 3D-s Egiptuse jumalaid vaatamas, mis oli iseenesest halb film, aga odav ja kohtatu 3D tegi selle veel hullemaks, samas Avatar, Interstellar jms on täitsa okeid olnud.
Kodus on telekal 3D tugi olemas aga vist ühtegi filmi sellega vaadata pole tahtnud, korra proovisin kuidas Xboxiga 3D-s mängida on aga erilist emotsiooni ei tekkinud.
Mul on 55H6400 Samsung. Proovisin korra 3D vaadata - eriti ei meeldi... Minu jaoks virvendas liiga palju - samas 3D töötab küll. Võibolla, kui õhtul hämaras vaadata, siis on parem...
Virvendus: pigem virvendas ala, mis ei olnud ekraan vms - ehk siis sein...
Ka virvendus ekraanist kõrvale vaadates, mis kohati võib ka ekraani vaatamisel kusagilt kõrvalt nägemisvälja sattumisel häirida, on jällegi üks active shutter tehnoloogiaga kaasaskäiv efekt. Passive ei virvenda kusagilt ja võib neid prille vahepeal nina peale unustades võileibu tegemas käia või vetsus, vahet pole. Ainult kui mõnda muud LCD displeid tahad vaadata, siis see ei pruugi õnnestuda. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 09.03.2016 19:19:07, muudetud 1 kord
Skype has announced its withdrawing support for its app, carried on many Smart TVs, from June 2016.
Nagu siin paljude jaoks on 3D mõttetu, on seda Skype minu ja loendamatu hulga inimeste jaoks möttetu. Head teed tal minna. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
ma olin ka kunagi varem igasugu lisavidinate vastane ja tahtsin puhast ekraani millele siis digiboxi või arvutit ühendada külge... aga hetkel olen päris rahul, et telekas sees on erinevad striimivõimalused ja äppid. Ei olegi vist paar aastat enam mingite digiboxide ja hdmi kaablitega viitsinud jamada. Ainuke jäänuk mida kasutan on usb pulk mille peal mõnikord sarju vms transpordin telekasse. telia äpp, netflix, spotify, youtube, err jms jooksevad kui siidi ning muud väga polegi vaja. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Varsti saab uudistest lugeda, et teleritest kaob üldse igasugune Smart osa ning jääb ainult kanalite vahetamise võimalus. Ongi hea, pole sinna igasugu mudru, nagu meediamängija, Skype jne vaja. Milleks, iga asja jaoks oma riistvara.
Et hästi ei usuks, et blank molusi hakatakse pakkuma, miski müügi point ju peab jääma. Pildikvaliteet paljalt ju ei müü...
Oman aktiiv prillidega 3D telerit(Philips 7007) ja ütleks et efekt on küll super teatud filmide(Avatar, Madagascar 3) ja mängudega(PS3 Uncharted nt). Samamoodi on IMAX kinos 3D filmide vaatamine väga efektne.
Kuid sellegi poolest on ta surnud kuna liiga suur ettevõtmine nende prillidega jamamine+otsida filme jms.
conx, ega see polnudki tõsine väide.
Just eelpool öeldi, et tegelikult on selline natuke lisavõimalusi hea ja paljudele väga mugav kasutada. Peaasi, et need nutikad lahendused oleks hästi loodud ja töötaksid ladusalt.
Kui aga pildikvaliteedist rääkida siis tõsised fännid näevad igaöist (sAM)OLEDist und. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Oman, tarbin iganädalaselt... Philipsi Passiiv 3D, pole mugavamat varianti väga kohanud. 3D siis ainult Blu-ray formaadis... siis on ka audio ja pildi kvaliteet korras _________________ Jätan endale õiguse valida, kellega ja kuidas äri korraldan.
Mulle isegi meeldib see uudis. Eelmine aasta sai ostetud Samsung 55hu7100 mis põhimõtteliselt oli koopia 8 seeria sellel ajal müüdavast telekast, ainuke erinevus oli et 3d ja nutipulti polnud. Teleka hinnavahe oli umbes 500euri. Nutipuldi saab teleka peidetud sätetes aktiveerida ja poed müüvad seda 50euri eest.
Samas 3d vastu ei ole mul midagi.. Minu arust kui sul silmanägemine korras, siis teeb see pildi isegi teravamaks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.