|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wordmc9
HV Guru
|
05.03.2016 20:15:29
|
|
|
ei saa sellest ingliskeelsest kofist mõiku ja A lensid on ka krdi kriimulised, B lensiga oli pilt puhtam... klaasist lens 95 euri tk
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
286 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
05.03.2016 20:35:45
|
|
|
Scart. Alusta siit iseseisvalt uurimistööd, materiali on palju
https://en.wikipedia.org/wiki/3D_video_game
Poisid! Äki suudaksite ka natukekenegi mingit uut infot VR teemal siia lisada ja seda kommenteerida jne.!?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
05.03.2016 20:46:40
|
|
|
| Avot kirjutas: |
Scart. Alusta siit iseseisvalt uurimistööd, materiali on palju
https://en.wikipedia.org/wiki/3D_video_game
Poisid! Äki suudaksite ka natukekenegi mingit uut infot VR teemal siia lisada ja seda kommenteerida jne.!?  |
Mulle meeldib, kuidas küprokikauboi peab enda meelest jutlust mehele, kes juhtumisi on üks väheseid HV 3D-mängurluse eksperte ning kes basically ainuisikuliselt vedas aastaid Nvidia 3D Visioni teemat HVs
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
05.03.2016 21:24:53
|
|
|
Scart. Kus sa jutlust näed? Äki pysiks ikkagi VR teemas ja räägiksid ka sina midagi VR seotud uudistest jne.? Kuidas edeneb näiteks sinu Vive tellimus? Äki on ka sinul mingi isiklik arvamust/nägemust VR seotud? Kahjuks oled senini piirdunud vaid teiste kommentaaride kritiseerimisega. Mis küll v6iks olla selle p6hjuseks?
viimati muutis Avot 06.03.2016 02:06:30, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agen008
HV kasutaja

|
05.03.2016 21:31:55
|
|
|
Mulle meeldib kuidas Avot samuti pidevalt räägib OT juttu, aga lisab mingi täiesti lambise VR teemase lingi oma postituse lõppu, et pärast saaks kobiseda kuidas ta ikka teemas püsib. Hahahah . Not transparent at all, m8.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
05.03.2016 21:45:11
|
|
|
agen008, Kus, mis on OT jutt? Kas sellest vedasid herned ninna, et julgesin väitta et VorpXiga on mängudes 3D efekt olemas, mängudes mis VorpX nimekirjas (http://www.vorpx.com/supported-games/)? Et Arma 3 on VorpXiga 3D? Sa nüüd aru, Arma 3 on 3D efekt Vorpxiga/DK2ga mängides ja selle yle pole m6tet rohkem vaielda. On täiesti eri kysimus kui kvaliteetne see on, v6rreldes VR otse toega olevate mängude puhul. Rahune juba maha ja pysi teemas.
Kui VR teemasse midagi uut pole lisada, ära palun vasta.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agen008
HV kasutaja

|
05.03.2016 21:57:16
|
|
|
| agen008, Kus, mis on OT jutt? Kas sellest vedasid herned ninna, et julgesin väitta et VorpXiga on mängudes 3D efekt olemas, mängudes mis VorpX nimekirjas? |
Bullshit, ära hakka jälle oma algset juttu muutma ainult selle pärast, et sul on mark oma viga tunnistada.
DeTHiCa. ütles selgelt:
| tsitaat: |
| kui mäng ei renderda reaalselt kahest erinevast vaatepunktist, et tekitada sügavustaju, siis ei suuda mingi draiver sealt midagi välja võluda. |
Ja sa hakkasid jahuma, et:
| Kas see on sinu arvamus, v6i isiklik fyysiline kogemus? |
Seega siin on ainult kaks võimalust - kas sa ei tea mis asi on ruumitaju ja mida on vaja selle saavutamiseks või sa arvad, VorpX saab maagiliselt lisada mängudele, millel ei ole stereoskoopilist tugi, 3D'd toe. Kumb siis on?
Võtmesõna ongi siin kui mäng ei renderda kahest vaatepunktist. Kui teeb seda, siis on jah kõik okei, aga sa nagu hakkasid vastu vaidlema väitele, et kui mäng ei ole renderdatud kahest vaatepunktist, siis see ei ole 3D.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
05.03.2016 22:05:54
|
|
|
agen008. Kuna siin väideti et: "VorpX on pask". Julgesin kysida, kas see on isiklik arvamus, v6i kogemus. Mis maagiast ja suva mängudest sina jahud?
Näita minule see rivi, kus mina olen väitnud et VorpX teeb suvalisest mängust, millel puudub stereokoopline tugi 3D efekti!? Mida sa jahud, teed ju ise mingeid apsurdseid järeldusi!
Mina ei viitsi siin sinuga m6ttetul teemal vaielda, on tunne nagu mingi puberteetikuga vaidleks. Olen täpselt välja toonud ja lingi siia pannud milliste mängudega on Vorpxiga 3D tugi ja l6petan sellega, selle 3D teema! http://www.vorpx.com/supported-games/
Pysi teemas!
viimati muutis Avot 05.03.2016 22:07:01, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agen008
HV kasutaja

|
05.03.2016 22:13:55
|
|
|
agen008. Kuna siin väideti et: "VorpX on piix". Julgesin kysida, kas see on isiklik arvamus, v6i kogemus. Mis maagiast ja suva mängudest sina jahud?
Näita minule see rivi, kus mina olen väitnud et VorpX teeb suvalisest mängust, millel puudub stereokoopline tugi 3D efekti!? Mida sa jahud, teed ju ise mingeid apsurdseid järeldusi!
Mina ei viitsi siin sinuga m6ttetul teemal vaielda, on tunne nagu mingi puberteetikuga vaidleks. Olen täpselt välja toonud ja lingi siia pannud milliste mängudega on Vorpxiga 3D tugi ja l6petan sellega.
Pysi teemas! |
Sa veel lisasid video oma Armast kus selgelt ei ole stereoskoopilist efekti. Seega jäi veelgi mulje mulle, et sa ei tea mis asi on 3D tugi.
Anyway sa oleks võinud kohe öelda, et vastasid hoopis väitele "VorpX on piix" ja mitte väitele "kui mäng ei renderda reaalselt kahest erinevast vaatepunktist, et tekitada sügavustaju, siis ei suuda mingi draiver sealt midagi välja võluda." ja kogu see segadus oleks olnud välditud. Selge tsiteerimine ja parem eneseväljendus aitab kõvasti.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
05.03.2016 22:18:15
|
|
|
agen008. Seal videos mees räägib 3D efektist jne. Mina ei tee järeldusi Yutube video p6hjal, kui hea on seal tema seadetega see 3D efekt. Saa nüüd l6puks aru, et Arma 3 on Vorpx nimekirjas kus on 3d omadus. Ja infot selle kohta, et Arma 3 on t6esti DK2/Vorpxiga 3D efektiga on palju.
Palun l6petame selle teema sellega, edasine vaidlus sellel teemal on prygi loomine siia palstale.
PS. Oma arust mina ei väitnud midagi, esitasin vaid imestunud kysimuse, kuna ise olen Vorpxiga rahule jäänud. Väga kahju, kui seda siiani kellelegi selgitama pidi.
viimati muutis Avot 06.03.2016 01:09:47, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agen008
HV kasutaja

|
05.03.2016 22:20:09
|
|
|
No sorry, aga su postist oli lihtsalt kahte moodi võimalik aru saada ja ju ma siis sattusin selle vale arusaama otsa ja sealt edasi see trainwreck arenes . Kasutaja Vael sai ka vist valesti aru ja hakkas küsima miks mänge ei saa mingi driveri abil 3D'ks teha. Olgu siis, las see olla.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
05.03.2016 22:22:39
|
|
|
| agen008 kirjutas: |
Mulle meeldib kuidas Avot samuti pidevalt räägib OT juttu, aga lisab mingi täiesti lambise VR teemase lingi oma postituse lõppu, et pärast saaks kobiseda kuidas ta ikka teemas püsib. Hahahah . Not transparent at all, m8. |
Kui sa seda postitus tehes mõtlesid, et panustad threadi teemasse siis sa eksisid. Mõtleme enne postitamist, tänan.
Kui seltskond tõsimeeli usub, et vorpX müüb õhku ja con'ib inimesi juba.. paar aastat? ja keegi ei ole aru saanud, et ruumilisust pole ja kõik ostjad valetavad endale, siis te olete ju päris naljakad. Kui te ei tea kuidas nad seda teevad siis tasub paar searchi googlesse visata ja uurida, mitte püüdlikult mingit tegelast foorumis väänlema panna.
Natuke infot siis:
Depth Buffer 3D vs. Geometry 3D
vorpX supports two different modes to create a 3d effect. The main mode is a fast Z-buffer based reconstruction, the second mode is geometry based 3d that renders two distinct views (not available for all games so far). In all games that support both modes you can easily switch between them on-the-fly, making it easy to compare them.
Both methods have their pros & cons, what you like better will definitely be a matter of taste, and might even differ from game to game.
|
z-buffering, also known as depth buffering, is the management of image depth coordinates in 3D graphics, usually done in hardware, sometimes in software.
|
http://www.vorpx.com/supported-games/ - This list contains the most important games that vorpX allows you to play on your Oculus Rift in Stereo 3D. Many more DX9-DX11 titles do work out of the box, just without Stereo 3D.
sources:
http://www.vorpx.com/more-headtracking-z-buffer-vs-geometry-3d/
https://en.wikipedia.org/wiki/Z-buffering
Kui teemat edendavat infot ei ole lisada - ole mees, jäta postitamata.
Kui nad on petised ja müüvad 2D pilti inimestele siis palun selle kohta info leida - oleks ilmselt ammu paljastatud.
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agen008
HV kasutaja

|
05.03.2016 22:28:04
|
|
|
| xmaster, paned ka teemast mööda nüüd. Ma lihstalt sain Avoti postist valesti aru. End of story. My bad.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
05.03.2016 22:40:32
|
|
|
ot: Jälgides teemat, mu pea kergelt valutab!
| Wordmc9 kirjutas: |
ei saa sellest ingliskeelsest kofist mõiku ja A lensid on ka krdi kriimulised, B lensiga oli pilt puhtam... klaasist lens 95 euri tk  |
Väga ei julgegi sekkuda teemasse, siiski: Millise toote objektiiv?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
05.03.2016 22:54:25
|
|
|
| xmaster, TrioViz 3D saamiseks 2D ekraanil poogiti mängumootori külge. Huvitav kuidas VorpX võiks töötada, mis tasemel? (väga huupi pakutud: loeb depdth buffer väärtused ja töötleb ümber?)
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
06.03.2016 00:11:27
|
|
|
DK2 läätsed klaasist
|
|
   |
286 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
07.03.2016 13:23:38
|
|
|
Kuna see generatsioon VR seadmeid ei oma hand input võimalusi siis leap motionit soovitan kõigile kes omale VR headseti muretsevad. Ebay ja 30 dollarit oli viimati.
Minul on see juba paar aastat olnud ja Avoti lingitud video on nende üsna viimati välja tulnud Orion firmware tulemus kus vana raud pandi väga palju viisakamalt tööle.
Samuti soovitaks VR seadmete omajatel tsekata sellist kohta nagu AltspaceVR - see on social envoirement kus töötavad väga erinevad VR seadmed ja saab koos suhelda, mängida ja presentatsioone teha. Vaadata koos youtube'i, netflixi, twitchi jms. Seal olen näinud igasugu inimesi igasugu seadmetega.
Näiteks on palju GearVR usereid, aga ka oculuse ja vive kasutajaid. Samuti töötab seal Leap Motion nii et saad oma käsi vestluse käigus tarvitada - väga omapärane kogemus kui VR space'is kellegi teise käsi näed ja niiöelda "katsuda" saad.
Vive omajate kontrollerid on seal näha, samuti on seal Perception Neuron kasutajaid käinud. Toetavad ka kinectiga keha jälgimist ning isegi virtue omniga jooksjaid on seal käinud
https://www.youtube.com/watch?v=CQtQGoMRXaI
Minu leap ja sellele prinditud hoidja, neid mudeleid saab thingiversist.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axec
HV vaatleja

|
07.03.2016 13:26:31
|
|
|
Mingi aeg liikus jutt, et Alist võimalik tellida nö Third Shift Leap Motion, ehk siis originaal tehasest, aga Leap Motion profiti ei saa kun tehtud siis mitteametliku vahetuse ajal. Igal juhul tellisin sellise ära 23 taalaga, varsti saab kätte, siis testib asja. See viimane Orion update on nagu öö ja päev võrreldes varasema trackinguga, Orioniga on minimaalne lag, vähemalt videotelt vaadates, aga eks seda saab siis näha, poogib Leap Motioni headseti külge ja vaatab, mis teha annab, tundub väga vinge igal juhul ja ei jõua ära oodata, millal nokitseda saaks. Siis kommenteerin.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.03.2016 15:09:06
|
|
|
xmaster ja axes. Ise praegu juba "natuke" kahetsen, et DK2 ära myysin. Praegu oleks hea testida k6ikv6imalikke lahendusi/v6imalusi, ennem CV1 saabumist. Kuramuse pikk on ootaja aeg!
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.03.2016 15:24:48
|
|
|
mida kauem ootad ja vesistad, seda kõrgemaks ootused lähevad ja tõenäolisemaks pettumine muutub
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.03.2016 15:54:02
|
|
|
londiste. Sain hea 6ppetunni pettumisest DK2 ga. nüüd tean rohkem, mida oodata. Seega hoian enda ootused tagasihoidlikutena. Umbes 25% paranemine DK2 vs CV1 ei tee imet, see on selge!
Julgen arvata ja kartta, et pettujaid tuleb rohkem kui yks, ka praeguste CV1 ja Vive tellijate hulgas, eriti nende puhul, kellel igasugune varasem VR kogemus puudub.
Just lugesin soomekeelse artikli yhe noormehe nägemusest Vive kohta. Esimese testi järgi (töö juures), tyhistas oma Vive tellimuse, kuna pettus täielikult! Oli proovinud Everest VR demo ja tema jutujärgi pettumus oli suur. Väidab et mingit elamust tema ei saanud ja pikslid olevat lihtsalt jube suured ja häirivad. Lyhidatl tyhistas tellimuse, kuna ootused olid liiga k6rged ja testi järgi pidas Vivet mänguasjaks, mis ei täida tema n6udmisi pildi kvaliteedi ja ebamugava kasutamise pärast jne. jne.
Ise loodan ja usun, et CV1 täidab minu tagasihoidlikud ootused suurepäraselt.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
07.03.2016 15:59:22
|
|
|
Vältige kehva VR-i mis iganes kujul: odavad x seadmed, kehv demo või veel hullem kombinatsioon nendest. Siis ei tule ka VR-is pettuda. Siit ka lihtne järeldus, et isegi väärt raua nagu näiteks Vive peal võib mõttetut demo proovides rutakaid järeldusi teha.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
07.03.2016 16:38:18
|
|
|
ma täna saan plastik läätsede asemel klaasist versioonid, loodan et äärtest see hägu kadunud on
|
|
   |
286 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
07.03.2016 17:45:05
|
|
|
Wordmc9. Palun anna kindlasti teada, kuidas m6jub läätsade vahetus.
Minul oli B läätsadega see äärte hägu veidi väiksem. K6igil kellel kasutusel DK2 soovitan eriti ettevaatlik olla läätsade puhastamisel. Kriimud väga kerged tulema!
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
07.03.2016 19:07:02
|
|
|
| Wordmc9 kirjutas: |
ma täna saan plastik läätsede asemel klaasist versioonid, loodan et äärtest see hägu kadunud on  |
Kus müüakse?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
07.03.2016 19:30:48
|
|
|
Kellel Eestis HTC VIVE olemas üldse on? Teab keegi kedagi? on sellele praegu ka mingeid mänge saadaval?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
07.03.2016 23:21:01
|
|
|
Leap motion
Jah aliexpressis on neid seal müügil küll umbes 7 müüjat müüb hind ka hea 22-24.- euri umbes ja feedback on ka hea
link
Kodulehepeal on ta päris kallis 89,99.- eur
http://store-eur.leapmotion.com/
Tellisin täna aliexpressist ja kui kohale tuleb eks ma siis jagan kommentaare kas töötab ilusti või mitte.Või peab ikka leap motioni kodulehelt ostma
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.03.2016 00:05:23
|
|
|
HDTanel, Tanel kuule, tegelt ka.
Uuriv gaming ajakirjanik peaks ammu teadma. Meil siin listide lingid mitu korda läbi käinud.
Ca 100 (oculus) - 80 (vive) - 70 (psvr) vist olid need numbrid. Hetkel teadaolevad mängud, mis töötavad ühe või teisega.
Sori natuke teemas ees pool ja lingid kõik olemas.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
08.03.2016 08:43:08
|
|
|
| sain prooviks ühed macroskoobi läätsed, kuid eip kasu polnud, st liialt vähe dioptreid. selle suhtes oli kasu et äärtes polnud enam udu, oluliselt selgem oli .
|
|
   |
286 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
08.03.2016 11:59:06
|
|
|
| Aivo998 kirjutas: |
Leap motion
Jah aliexpressis on neid seal müügil küll umbes 7 müüjat müüb hind ka hea 22-24.- euri umbes ja feedback on ka hea
link
Kodulehepeal on ta päris kallis 89,99.- eur
http://store-eur.leapmotion.com/
Tellisin täna aliexpressist ja kui kohale tuleb eks ma siis jagan kommentaare kas töötab ilusti või mitte.Või peab ikka leap motioni kodulehelt ostma  |
Mina ostsin paari aasta eest or more..? ja ebayst ning kellegi kasutatud variandi usast, viie kümpiga, et ei pea uut tingimata muretsema Siis neid odavaid olemas polnud veel aga ma usun et see on täiesti toimiv ja lihtsalt otse hiina tehasest kraam kus leap'i kasu pole vahel enam.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
08.03.2016 22:23:55
|
|
|
| Aeron, päris vinge, hea kasutuse on leidnud vähemalt.
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
09.03.2016 14:02:55
|
|
|
Amazon teeb oma VR platvormi ka.
Also mingi Wireless VR headset on ka tegemisel.
Ei saa hetkel linke otsida.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
09.03.2016 16:59:05
|
|
|
|
vive parem fov ja rifti high end audio superkõrvaklapid on pasad, nii nagu ma rääkisin.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axec
HV vaatleja

|
09.03.2016 17:47:20
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
|
vive parem fov ja rifti high end audio superkõrvaklapid on pasad, nii nagu ma rääkisin. |
Kõrvaklapid pole pasad, lihtsalt neil pole mürasummutust ja messi ajal palju kõrvalist kära, aga kodus üksi mängides on nad täiesti kõlbulikud. + Riftil parem pilt, väiksem SDE.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
09.03.2016 17:58:14
|
|
|
NATAS999. Nii räägitakse, et Vive fov on parem. Aga seda k6rgus suunas! Mina oleksin näiteks DK2 puhul soovinud paremat fovi just laius suunas, mida CV1 on juttude järgi nüüd ka teinud.
Superk6rvaklappideks ei ole vähemalt mina neid kunagi kutsunud. Mugavuse suhtes aga on asendamatu variant, parema hi-fi kuulamise jaoks ei keela veelgi keegi kasutamast paremaid k6rvaklappe!
Olen juba korduvalt maininud on pildikvaliteet nr.1, minu puhul ja kuna CV1 on see parem, kuna (screen-door effect) väiksem, siis minu valik on CV1.
Sellel pildil väga t6etruult näha, milline on see pilt tegelikkuses DK2 puhul, Vivet ei oska kommenteerida, aga kui isegi kaudselt pildikvaliteet läheneb sellele fotole, siis asi on rohkem kui jama! (minu silmale) Ja myyn enda CV1 kohe edasi ja unustan VR maailma paariks aastaks.
link
viimati muutis Avot 09.03.2016 18:25:45, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axec
HV vaatleja

|
09.03.2016 18:03:09
|
|
|
NATAS999. Nii räägitakse, et Vive fov on parem. Aga seda k6rgus suunas! Mina oleksin näiteks DK2 puhul just soovinud fovi laius suunas, mida CV1 on juttude järgi nüüd ka teinud.
Superk6rvaklappideks ei ole vähemalt mina neid kunagi kutsunud. Mugavuse suhtes aga on asendamatu variant, parema hi-fi kuulamise jaoks ei keela veelgi keegi kasutamast paremaid k6rvaklappe!
Olen juba korduvalt maininud on pildikvaliteet nr.1, minu puhul ja kuna CV1 on see parem, kuna (screen-door effect) väiksem, siis minu valik on CV1.
Sellel pildil väga t6etruult näha, milline on see pilt tegelikkuses DK2 puhul, Vivet ei oska kommenteerida, aga kui isegi kaudselt pildikvaliteet läheneb sellele fotole, siis asi on rohkem kui jama! (minu silmale) Ja myyn enda CV1 kohe edasi ja unustan VR maailma paariks aastaks. :wink:
link |
See pilt peaks olema Vive DK1, aga kuna praegu paljudel Vive Pred käes, siis võiks teha selle ekraanist pildi, kuidas seal SDE on, kuna Pre on põhimõtteliselt lõppversioon. Sellisel juhul saaks aimu, kuhu kanti rifti CV1 jääb.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
10.03.2016 12:11:26
|
|
|
axec. Hoian ise ka pöijalt, et asi oleks tänaseks parem (SDE) . Millegi pärast aga ei tekita minus usaldust need Vive läätsed, mis on "triibulised" http://media.bestofmicro.com/K/M/482854/original/HTC-Vive-22.jpg . Oculus igaljuhul loobus neist! Kardan/arvan, et väikegi Vive paigalt liikumine peas, kutsub esile uued k6rvalnähud pildis, SDE lisaks. Sellest on ka juba mainitud mitmes testi arutelus. Kahjuks minu suhtumine Vive on millegipärast skeptiline ja eksiksin hea meelega. Aeg näitab
Siin veel üks video Vive HTC ga kus noormees mängimas. Kõik oleks justkui ilus ja tore, aga kahjuks ei näe ennast näljakäpuli põrandal roomamas. Vanus, mugavus ja laiskus teevad oma töö. Vaatan/suhtun sellesse asja ikka reaalselt.
Teine tehniline küsimus tekib juhtme vastupidavusest. Juhe lohiseb pidevalt mööda põrandat ja pikema mängimise järgi peaks ta lõpuks ikka päris sõlmes ja kulunud olema? Pidev hõõrdumine ja keerete tekkimine, juhtmele peale astumine/komistamine teevad kindlasti oma lõhkuva töö. Küsimus vaid selles, kui kaua juhe ja liitekohad vastu peavad!? Ei näe ka seda varianti võimalikuks, et minu korteris juhtmed laest alla ripuvad. Olen VR huviline, aga igal asjal on ikkagi piir.
https://www.youtube.com/watch?v=KirQtdsG5yE
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
10.03.2016 13:59:49
|
|
|
elite dangerous maksab 1000€? :O kurat selle raha eest peaks mäng töötama kalkulaatorist superarvutini välja ja kõikide asjade peal, mis sinna vahele jäävad, ilma ühegi probleemita ja bugita/glitchita.
viimati muutis NATAS999 10.03.2016 14:01:26, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
10.03.2016 14:16:45
|
|
|
| Elite on ütlenud ka ju et nad kõige pealt prioritiseerivad Rifti ja siis peale seda arendavad Vive suppordi ka paremaks. Võttes arvesse et kumbki toode pole väljas tegelikult siis pole ime et ei tööta veel korralikult.
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
10.03.2016 14:24:41
|
|
|
ei maksa ka unustada, et VR on lihtsalt liikumisanduriga monitor. see, kui pilt on säbruline, ongi mängu enda viga. olen piisavalt palju mängudes seda säbrutamist näinud, millest ei saa lahti kuitahes vägevaid AA seadeid peale keerates.
väga vabalt võib ka olla, et video driverites IQ seaded tuksi keeratud ja siis silmad pärast suured peas, kuidas pilt nii halb on.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.03.2016 14:30:27
|
|
|
Ajukeenius.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
10.03.2016 15:20:28
|
|
|
Probleem on probleem ja momendil loen probleemidest vaid HTC vivega seotud teemadel! Meeleldi loeks ka Oculuse probleemidest, olgu nad siis seotud mingi yhe mängu, v6i mingi muu tehnilise probleemiga. Minule ei ole muud silma jäänud, kui et touch ei tööta veel nagu vaja ja seda Palmeri enda "sulest".
Kui midagi kuskile ilmub Oculuse CV1 kohta, oleks tore kui keegi viitsiks ka siia ylesse riputada. Teaks mida oodata jne.
PS! Sellised teatud isikute kommentaarid nagu: "ajukeenius", ei vii seda teemat kahjuks edasi, sisu puudumise t6ttu!
Muide Vive kodulehele on ilmunud info, et Vive toimituksed algavad MAIS! Kuidas sellest nüüd siis aru saate ja mis on vahepeal muutunud? Kui infot leiate, andke teada.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|