Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LKits
HV Guru
LKits

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.03.2016 10:44:43 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
Vihmausss kirjutas:
Kopz kirjutas:
Sai hilaajegu endale BF4 soetatud. Mõtlesin, et mis siis ikka, et see ju BF3 järg ja mäng läheb edasi. Aga võta näpust, mängitavus on minu jaoks ikka täiesti ära solgitud. BF3'ga pole siin enam midagi pistmist. See mäng ajas lausa vihale eriti kui oodates nurga tagant vastast ja hoides sihikut paigas õige koha peal, hüppab ta nurga tagant välja ja suudab mu ikkagi maha võtta. Seda, et 50m pealt ise jooksva vastase saaks maha võtta, sellest võib ainult unistada.
Võtsin siis vahelduseks jälle BF3'e ette ja oh imet, MP7 või pumppüssiga lase või puusalt ja vastane langeb. Täiesti masendav.

Eks need 1KDR playerid eisaagi hakkama, kipuvad laitma ja süüdistama. Pole reaktsioonigi ja minimap awareness on 0 .

Sellise pela jaoks on vaja muscle memory't mitte dolbajoobi kes arvab,et võiks iga pühapäev proovida ja kille tuleb ladinal .

Spoiler Spoiler Spoiler

Jutt oli BF3 ja BF4 mängitavuse võrdlusest. Ja üleüldse, enne kui sa kedagi siin dolbajoobiks sõimad, vaata korra kriitilise pilguga peeglisse. Ega juhuslikult sulle sealt samasugune dolbajoob vastu ei vaata. Praegu jätad sa küll suure egolaksu all vaevleva pubeka mulje.
Pigem oli võrdlus 3 ja 4 vahel sellisel moel, et sina ei saa BF4 mängimisega hakkama ning süüdistad mängu...
Mis konkreetselt sulle raskust valmistas? Relva recoil? Spread? See, kuidas vastane sind maha sai, aga sina 50m teisi mitte? Võib-olla ta on lihtsalt rohkem mänginud BF4...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 06.03.2016 13:58:23 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
3 on parem jah. 4 on vaja leida hea stabiilne server.

täiesti rumal jutt

enamus 3-e mängijaid ei saa lihtsalt 4s hakkama ja siis pöörduvadki tagasi, hakates rumalusi rääkima icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NPedro
HV kasutaja

sõnum 06.03.2016 14:18:27 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:

täiesti rumal jutt

enamus 3-e mängijaid ei saa lihtsalt 4s hakkama ja siis pöörduvadki tagasi, hakates rumalusi rääkima icon_biggrin.gif

Krdi loll jutt see veel on ?
Mul omal peris mitu tuttavat kütavad sulle BF4-s korralikult ahju, aga kuna mängumootor neile ei meeldi, siis on pöördunud BF3 tagasi.
Mulle personaalselt ei meeldi BF4-s 2.5 aasta kogemustega flir idioodite armee ja seepärast ei viitsigi seda pelada.
"Rumalusi" räägivad kõik, igaüks oma mätta otsast.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2016 14:27:12 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
parm kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:

täiesti rumal jutt

Krdi loll jutt see veel on ?
Mul omal peris mitu tuttavat kütavad sulle BF4-s korralikult ahju, aga kuna mängumootor neile ei meeldi, siis on pöördunud BF3 tagasi.
Mulle personaalselt ei meeldi BF4-s 2.5 aasta kogemustega flir idioodite armee ja seepärast ei viitsigi seda pelada.
"Rumalusi" räägivad kõik, igaüks oma mätta otsast.

Ära aja naerma icon_biggrin.gif

Milleks need gadgetid mängus on, kui neid kasutada ei või icon_biggrin.gif jälle üks selline, kes keelaks kõik ära ja siis peavad kõik ühe relvaga mängima icon_biggrin.gif

Fakt on see, et BF4 on kordades parem kui BF3, seda näitab mängijate arv (BF3 mängib u 10k inimest kõikiel platvormidel kokku, vs BF4 80K aktiivse mängija vastu). Rääkimata sellest, et on 60+ Hz serverid jne.

NPedro
HV kasutaja

sõnum 06.03.2016 14:50:52 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:

Ära aja naerma icon_biggrin.gif

Milleks need gadgetid mängus on, kui neid kasutada ei või icon_biggrin.gif jälle üks selline, kes keelaks kõik ära ja siis peavad kõik ühe relvaga mängima icon_biggrin.gif

Fakt on see, et BF4 on kordades parem kui BF3, seda näitab mängijate arv (BF3 mängib u 10k inimest kõikiel platvormidel kokku, vs BF4 80K aktiivse mängija vastu). Rääkimata sellest, et on 60+ Hz serverid jne.

Faktid on sul ka huvitavad muidugi. See sõltub päevast, kellaajast jne, kõik platformid kokku olen täheldanud BF3-s ca 30K mängija kanti vs BF4 120K, päev alles noor.
Ei mina ei keelaks gadgeteid ja asju, ma lihtsalt ei viitsi sellisel juhul ise mängida. BF4 rush mode on puhtalt flir sõjaks saanud ja see mind personaalselt ei köida, CQ ja TDM mind ei köida ka BF3-s.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2016 14:57:32 vasta tsitaadiga

Me mängime tõenäoliselt erinevaid mänge, kui sa või su tiim ei oska handflare kasutada FLIR vastu, siis eeldan, et sa ei saa ka muuga hakkama ja sellepärast virisedki siin icon_biggrin.gif
NPedro
HV kasutaja

sõnum 06.03.2016 15:19:25 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
Me mängime tõenäoliselt erinevaid mänge, kui sa või su tiim ei oska handflare kasutada FLIR vastu, siis eeldan, et sa ei saa ka muuga hakkama ja sellepärast virisedki siin icon_biggrin.gif

Jah ma ei saa hakkama, 12 points icon_smile.gif
Tule mõni õhtu külla meile bf3-e ja näita mis puust veteran sa siis oled, et sellist tõusiku oodi laulad siin icon_smile.gif
Sinusuguseid kloune on ka BF3-s palju, selle asemel et tiimi juhendada, kiljuvad "noob noob" ja skoorivad k/d 1.2-ga icon_biggrin.gif

Ise pean ennast keskpäraseks BF3 rush player-ks
Warzone server stats alates 01/01/2016 oma 16213 unikaalse külastajaga sel aastal
Spoiler Spoiler Spoiler

Pelan VAID rush hc no minimap versiooni. Eraldi võin rääkida iga mehe mängustiilist top 25-s icon_wink.gif

Kui viitsiks BF4-ja mängida, siis ei näe ma küll põhjust, miks ei peaks hakkama saama. Eelistus on lihtsalt teine.
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 06.03.2016 19:31:31 vasta tsitaadiga

Sai ka nüüd mõned päevad madistatud, päris lõbus oli. Imestasin, et pea iga kolmanda klanni vapil on fallose kuju, küll suured,küll karvased küll kusevad j.n.e. Fallos sümboliseerib küll jõudu ja viljakust. Aga mina endale seda küll otsaette ei kleebiks, et M olen.
Endale meeldib ka kui kõik lubatud ja pole limiite peal, muidu ei või ühte teha või teist, loe neid reeglid igas uues servus.
Ja ei sa aru kui keegi heidab meie AA mehele ette, et ta on camper või snaiprile midagi sarnast. Minule sobib kui AA mees suudab õhu puhtana hoida olenemata sellest kus ta seda teeb ja ega snaiper ka pole loodud nagu segane jooksma ühe lipu juurest teise juurde. Endale meeldiks ka kui flire ei oleks aga kuna nad on siis kasutan neid, mida ma ennem kaua aega ei teinud.Aga alati kuskil põõsas roomates perse püsti olles suutis mõni fliri mees mind üles leida.
Aga vahelduseks käin ka mõnes piiratud servus mängimas aga seda siis kui tuju tuleb ja ise tahan.
Lahingus näeme!

viimati muutis aim17 06.03.2016 19:57:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 06.03.2016 19:45:04 vasta tsitaadiga

NPedro, Mine siis BF3'me ja lõpeta siin see lällamine thumbs_up.gif Bf4 on oma klassi parim thumbs_up.gif Bf3 on neile kellel masinad bf4'ja korralikult ära ei vea, ülejäänud juba mängivad BFbf4'ja.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.03.2016 21:29:31 vasta tsitaadiga

busta, sa tõsiselt arvad, et NPedro masin ei vea BF4 välja? Ah, ära pane tähele mu küsimust tegelikult icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 07.03.2016 02:01:31 vasta tsitaadiga

Bf4 on hea mäng thumbs_up.gif
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 07.03.2016 02:32:18 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
Kasuta 60Hz servereid BF4-s. Aga üldiselt mida uuemad on mängud seda ''reaalsemaks'' ja keerulisemaks on need tehtud.
Selles mõttes, et ei saa päris niisama siss hüpata ja killima hakata. On vaja ikkagi veidi harjumist, kogemust ja ka muskli mälu.
Vihmaussil on õigus selles osas. Aga kuna ma ise olen selline ''sunday-player'' siis mind mu k/d väga ei koti.(1.23)
Igaljuhul neid ei saa väga võrrelda omavahel.

Kui BF3'e mängin, siis eranditult ainult hc serverites. Äkki oli viga, et BF4's üritasin samades serverites alustada? Realistlikuses ei saa minu meelest küll kumbagi mängu "süüdistada" icon_biggrin.gif Parajad arkaadid mõlemad ja hc suudab seda mõnevõrra leevendada. Aga see jällegi minu isiklik arvamus. Ma ise olen veel harvem mängija kui ''sunday-player'' ja tegelikult pole ma juba ammu vaadanud (pool aastat või enamgi), mis mu k/d BF3's on, sest see on viimane asi, mis mind huvitab. Sama on ka BF4'ga, kuid ma ei näe põhjust, miks oli vaja mängitavust nii kardinaalselt muuta. Võibolla paljudele see siiski sobis. Eks ma pean veel harjutama ja sätteid kuidagi muutma, et tunnetus parem oleks.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 07.03.2016 08:36:55 vasta tsitaadiga

Ise ka enamus ajast mänginud hc-s. Eile proovisin ka siis normalis mängida ja ei saanud eriti hakkama. Viga siis selles, et hc harjumisest võtan näpu liiga ruttu päästikult ära ja vastased suutsid hoopis peale seda mind maha lasta:)) Ja tundus kuidagi et teistel nagu kulus minu peale vähem aega/kuule, et mind maha lasta v-o see vaid tunne selline...kahtlane. Muu nagu ei häirigi normalis v-o ka vastase näitamine ka kust ta su maha lasi.
tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 07.03.2016 10:32:52 vasta tsitaadiga

HC-s on mängijatel elusid vähem. Sealt ka see tunne, et kukuvad kiiremini.
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.03.2016 12:01:02 vasta tsitaadiga

tarmac kirjutas:
HC vs Normal on omad võlud ja valud. Kellele ema kellele tütar või siis kellele mõlemad. Enamus ajast mängin normalit põhjus lihtne, normalis on vähemalt võimalik sul vigu parandada ja kui õnnestub kogemata või siis ootamatult vastase tanki või soldatiga kokku saada , siis tulevad mängu oskused ja teadmised, kes võitlusest lahkub võitjana. HC on kindlamast kindel, et see kes märkab vastast esimesena see ka võidab. Lihtne 60% elud mängivad siin väga palju rolli. Proovi sa võistelda raske relvastuse vastu 60%'ga, kui tankidel on jätkuvalt 100% ja maha võtmiseks pead ikka tegema 3-4 pauku. Natukene balansist väljas. Piisab tankil, LAV, btr' vms sind korra riivata ja soikud vaikselt unne. Naljakas on kuulda ja näha kogenud HC mehi, kes peale esimest minutit normal mode mängides tõdevad, et vastase alistamiseks peab vaeva nägema ja ei vastane ei suregi enam nii kiiresti ära icon_smile.gif. Samas pole vahet, kui omad korraliku meeskonda ja tead,kuidas mängida, siis pole vahet kumba mode mängid kas HC või Normal, või klassikut. Eks algus minutid on rasked, kui pead ennast ümber koolitama ja seadistama vastavalt mängu modele. Aga miksi pole siin ilmas võimatut, lihtsalt pead rohkem keskenduma ja vaeva nägema. Harjutage koos mängimist kindla meeskonnaga ja siis saate mängust hoopis teise ettekujutuse, kui jooksete üksiku hundina ringi. Endale valmistab rohkem naudingut kui meeskond töötab kui üks mees ja silmagi pilgutamata saadakse üksteisest aru ning koos suudetakse astuda vastu raskustele hoolimata sellest kas mängid HC, klassikut või normalit suvalises mapis. Kui tahate teada, milline on korralik meeskonna töö välja näeb võite vabalt vaadata erinevaid BNL liiga mänge 8vs8 https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league. http://www.twitch.tv/levelbf. Lust on vaadata kui oskuslikult mängivad tipp meeskonnad, octaviaCenturion, AllianceX,RaVen eSport,Union,Intense eSports ja kui mängulise kergusega vastased alistatakse.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 07.03.2016 12:29:27 vasta tsitaadiga

Normalis olevat minimap ja tüüpide peade kohal vilkuvad kolmurgad ning imelikul kombel genereerib ise elusid icon_lol.gif Väga huvitav peaks mainima icon_lol.gif
Normalis kütad vennale terve salve sisse ja ta pöörab ringi ning laseb su maha.
Hardcore jällegi on põnev ja nõuab märksa rohkem tähelepanu/harjumist. Ei tasu ikka pea laiali otsas ringi joosta. Ja kui kardad tehnikat siis pead ise kavalam olema, miski pole võimatu maha saada.
Hardcore on tugevatele, Normal lihtsamale mängurile. Lihtne mis icon_wink.gif

viimati muutis busta 07.03.2016 12:45:18, muudetud 1 kord
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.03.2016 12:45:17 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Normalis olevat minimap ja tüüpide peade kohal vilkuvad kolmurgad ning imelikul kombel genereerib ise elusid icon_lol.gif Väga huvitav peaks mainima icon_lol.gif
Hardcore jällegi on põnev ja nõuab märksa rohkem tähelepanu/harjumist. Ei tasu ikka pea laiali otsas ringi joosta. Ja kui kardad tehnikat siis pead ise kavalam olema, miski pole võimatu maha saada.
Hardcore on tugevatele, Normal lihtsamale mängurile. Lihtne mis icon_wink.gif
. Hakkab pihta, kas ma midagi ütlesin halba HC mängijate suunas? Milleks sellist kiitlemist on vaja, mida see sulle annab? Vabandust, kuid vasta siis küsimusele, miks oleme kohanud just HC vastaseisu normal, klassiku mode suunas, kuid normal meestel pole kunagi probleeme HC, klassik mängimisel. Ja mis puutub pea laiali jooksmises, siis võin öelda, et eile kogesin just kus osad HC camperid said korraliku meeskonna töö käest pähe ja siis asusid solvama mängijaid ingames, sest näed ei õnnestunud enam oma AA, Tankiga kille kergesti saada kui 4 meest sünkroonis tanki maha tulistasid? Ütlen veelkord, et kellele ema, kellele tütar, kuid pole siin õige mees ütlema mis on õige mis on vale, kuid teisi solvama või arvustada ei taha. Kui sinule ei meeldi teiste mängijate arvamus, kogemus, siis peaksid ise endasse vaatama ja küsima miks ma küll nii palju sappi tahan välja loopida teiste mängijate suunas?
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 07.03.2016 12:50:37 vasta tsitaadiga

niijana, Heh rääkisin asjast üldiselt, ära võta palun isiklikult icon_rolleyes.gif
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 07.03.2016 12:55:38 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
tarmac kirjutas:
HC vs Normal on omad võlud ja valud. Kellele ema kellele tütar või siis kellele mõlemad. Enamus ajast mängin normalit põhjus lihtne, normalis on vähemalt võimalik sul vigu parandada ja kui õnnestub kogemata või siis ootamatult vastase tanki või soldatiga kokku saada , siis tulevad mängu oskused ja teadmised, kes võitlusest lahkub võitjana. HC on kindlamast kindel, et see kes märkab vastast esimesena see ka võidab. Lihtne 60% elud mängivad siin väga palju rolli. Proovi sa võistelda raske relvastuse vastu 60%'ga, kui tankidel on jätkuvalt 100% ja maha võtmiseks pead ikka tegema 3-4 pauku. Natukene balansist väljas. Piisab tankil, LAV, btr' vms sind korra riivata ja soikud vaikselt unne. Naljakas on kuulda ja näha kogenud HC mehi, kes peale esimest minutit normal mode mängides tõdevad, et vastase alistamiseks peab vaeva nägema ja ei vastane ei suregi enam nii kiiresti ära icon_smile.gif. Samas pole vahet, kui omad korraliku meeskonda ja tead,kuidas mängida, siis pole vahet kumba mode mängid kas HC või Normal, või klassikut. Eks algus minutid on rasked, kui pead ennast ümber koolitama ja seadistama vastavalt mängu modele. Aga miksi pole siin ilmas võimatut, lihtsalt pead rohkem keskenduma ja vaeva nägema. Harjutage koos mängimist kindla meeskonnaga ja siis saate mängust hoopis teise ettekujutuse, kui jooksete üksiku hundina ringi. Endale valmistab rohkem naudingut kui meeskond töötab kui üks mees ja silmagi pilgutamata saadakse üksteisest aru ning koos suudetakse astuda vastu raskustele hoolimata sellest kas mängid HC, klassikut või normalit suvalises mapis. Kui tahate teada, milline on korralik meeskonna töö välja näeb võite vabalt vaadata erinevaid BNL liiga mänge 8vs8 https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league. http://www.twitch.tv/levelbf. Lust on vaadata kui oskuslikult mängivad tipp meeskonnad, octaviaCenturion, AllianceX,RaVen eSport,Union,Intense eSports ja kui mängulise kergusega vastased alistatakse.

Sinu jutust kumab nagu läbi, et normal oleks nagu hoopis hc. V-o sul õigus, sest tundub jah suht raske:)) Lased salve vaenlase pihta tühjaks aga see sinder keerab ümber ja laseb hoopis sinu maha:).See nagu ei mahu pähe. Eks harjutamine teeb meistriks, muideks bf3-s mängisin enamus ajast normalis, alles mingi aeg nägin ka hc-e võlusi. Ja nüüd siis bf4 enamus aeg hc-i. Õnneks on servereid igale maitsel.Vali millist tahad.
Sellest olen jah aru saan, et kui vastas meeskonnas on grupp kes teeb koostööd siis eriti lootust ei ole. Eriti hull siis kui satud servuse kus seal oma klann sees on, siis tekib mõte oli mul vaja täna välja tulla:)

viimati muutis aim17 07.03.2016 12:59:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 07.03.2016 12:59:14 vasta tsitaadiga

Jah vot see ongi veider, et sõidukitel ja lennukitel on ikkagi 100%
Seda on ametlikus foorumis kedratud ka, et muutku ära, aga ei, jätkuvalt nii.

Koostööd on ilus vaadata icon_smile.gif Vahepeal sain sõbraga ka koos mängida, aga üldiselt mõlemal tihe ja erinev töögraafik nii, et sinna see jäigi icon_biggrin.gif

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.03.2016 13:02:28 vasta tsitaadiga

Mida isiklikult? Vasta siis, mille poolest HC on raskem kui normal. Sinu poolt eelnevalt väljakäidud väide? "Hardcore on tugevatele, Normal lihtsamale mängurile. Lihtne mis .." . Ei ole ise kordagi kogenud, et HC oleks raskem ja normal lihtsam. Mis siia puutub automaatne elude taastus ja märgistus, kui HC samuti olemas meedikud ja map olemas. Pigem HC on kergem istuda nurgas ja kämpida, sest keegi ei viitsi mapi avada ja teha endale selgeks vastase positsioone.
tagasi üles
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 07.03.2016 13:10:35 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Mida isiklikult? Vasta siis, mille poolest HC on raskem kui normal. Sinu poolt eelnevalt väljakäidud väide? "Hardcore on tugevatele, Normal lihtsamale mängurile. Lihtne mis .." . Ei ole ise kordagi kogenud, et HC oleks raskem ja normal lihtsam. Mis siia puutub automaatne elude taastus ja märgistus, kui HC samuti olemas meedikud ja map olemas. Pigem HC on kergem istuda nurgas ja kämpida, sest keegi ei viitsi mapi avada ja teha endale selgeks vastase positsioone.

Kaart on, aga inimesed ei spoti icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 07.03.2016 13:37:36 vasta tsitaadiga

Ühele ema, teisele tütar, seega peaks asi Ants olema. thumbs_up.gif
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.03.2016 14:10:59 vasta tsitaadiga

kirjumega kirjutas:
niijana kirjutas:

Päris nii ikka ei ole, spot täiesti töötab, kuid kaardil kuvamise aeg on väga väike. Camparist snaiperi asukoha saab ilusti teada. https://www.youtube.com/watch?v=3QcWvdzu3tM. Tõsi, et väike kuvamise aeg tekitab olukorra kus spotimist ei peata vajalikuks, kuigi seda tuleks teha alati ja kui soldatit ei taha spotida, siis raske relvastust peaks kindlasti spotima. On juhuseid olnud, kus palud meeskonna liikmel spotida vastaseid alati, kuid siis vastab ah mis see spot üldse on ja miks ma pean ennast sellega vaevama.
tagasi üles
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 07.03.2016 15:26:41 Q vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
kirjumega kirjutas:
niijana kirjutas:

Päris nii ikka ei ole, spot täiesti töötab, kuid kaardil kuvamise aeg on väga väike. Camparist snaiperi asukoha saab ilusti teada. https://www.youtube.com/watch?v=3QcWvdzu3tM. Tõsi, et väike kuvamise aeg tekitab olukorra kus spotimist ei peata vajalikuks, kuigi seda tuleks teha alati ja kui soldatit ei taha spotida, siis raske relvastust peaks kindlasti spotima. On juhuseid olnud, kus palud meeskonna liikmel spotida vastaseid alati, kuid siis vastab ah mis see spot üldse on ja miks ma pean ennast sellega vaevama.

Jah spot töötabki, aga toon näitena, et millegipärast vaenlase kopter lendab tihtipeale vabalt omade baasi AA nina ees, sest keegi ei viitsi seda Q nuppu vajutada. Ülejäänud mapi peal toimuvast mõtet rääkidagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 07.03.2016 17:40:04 vasta tsitaadiga

hardkor scrubid, igapool poisid istuvad ja ootavad keda seljatagant suppressoriga lasta. Maru point pelada kus enamusajast saad selga . Siin üks hardcore hiiro mainis, et läks proovima normalit ja tundus, et vastasel läheb minujaoks vähem kuule vaja kui minul terve salv ja ikka vastast maha eisaa. Ilmselgelt eisaa maha kui hardcores vaja paari bodyshoti ja vastane kutu. Nüüd tulebki erinevus normal vs hardcore kui aimida eioska siis ilmselgelt tekib palju frusteerivaid olukordi kus arvad, et minul oli poole suurem eelis vastase puhul ja ikkagi tema sai minu maha ja sellepärast minnaksegi kergemale üle ehk hardcore kus liigud mööda pimedaid nurki ja kükitad põõsates "taktika" sest muudmoodi vastaseid maha eisaa. Normalis vaja reaktsiooni ja sihtimis oskust, peab pähe ka laskma mitte LMG'ga terve salv ja nendest saad paar kuuli pihta . Siin vaatad, need suured hardcore jutu mehed hv'st foorumist on just oma 30+ aastates tudikesed kellel pole reaktsiooni olla ja hõiskavad normal sitt normal sitt, rohkem vaja reaalust . Sitt vabandus see on arcade mäng mis reaalsust sa tahad? Mine kaitseliitu ja missioonidele kui sa reaalsust tahad tudi . thumbs_down.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 07.03.2016 17:52:17 vasta tsitaadiga

Vihmausss, Selline labane laimamine sulle küll eelist ei anna, tegid ennast lihtsalt lolliks icon_biggrin.gif
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 07.03.2016 17:56:33 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Vihmausss, Selline labane laimamine sulle küll eelist ei anna, tegid ennast lihtsalt lolliks icon_biggrin.gif

Võta kokku ennast inimene .
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 07.03.2016 18:04:45 vasta tsitaadiga

"Ainult normal on õige ja kõik muu on jama" @Vihmausss, Peame nüüd lisaks Kaitseliitu ka veel minema icon_biggrin.gif Mis su vigastus on?
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 07.03.2016 18:22:05 vasta tsitaadiga

Krt mehi lasete v oranze tulukesi ? Thats the question icon_biggrin.gif
Oma serveris soovitan küsijatel minimap ebayst osta.
Nende tulukeste jahtimine ja minimapi vaatamine nõuab tõesti skilli, mida mulle pole loodus kaasa andnud ...

viimati muutis NPedro 07.03.2016 18:55:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 07.03.2016 18:23:30 vasta tsitaadiga

Play the game or uninstall beer_yum.gif
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 07.03.2016 18:28:46 vasta tsitaadiga

hardkor scrubid, igapool poisid istuvad ja ootavad keda seljatagant suppressoriga lasta. Maru point pelada kus enamusajast saad selga . Siin üks hardcore hiiro mainis, et läks proovima normalit ja tundus, et vastasel läheb minujaoks vähem kuule vaja kui minul terve salv ja ikka vastast maha eisaa. Ilmselgelt eisaa maha kui hardcores vaja paari bodyshoti ja vastane kutu. Nüüd tulebki erinevus normal vs hardcore kui aimida eioska siis ilmselgelt tekib palju frusteerivaid olukordi kus arvad, et minul oli poole suurem eelis vastase puhul ja ikkagi tema sai minu maha ja sellepärast minnaksegi kergemale üle ehk hardcore kus liigud mööda pimedaid nurki ja kükitad põõsates "taktika" sest muudmoodi vastaseid maha eisaa. Normalis vaja reaktsiooni ja sihtimis oskust, peab pähe ka laskma mitte LMG'ga terve salv ja nendest saad paar kuuli pihta . Siin vaatad, need suured hardcore jutu mehed hv'st foorumist on just oma 30+ aastates tudikesed kellel pole reaktsiooni olla ja hõiskavad normal sitt normal sitt, rohkem vaja reaalust . Sitt vabandus see on arcade mäng mis reaalsust sa tahad? Mine kaitseliitu ja missioonidele kui sa reaalsust tahad tudi . thumbs_down.gif

Ok! Äkki paned väikese video ülesse, kuidas sul see aimimine välja tuleb? Umbes 5-10 minutit pikk, hea oleks kui lint jookseks järjest.

est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 07.03.2016 18:43:05 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 84
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.03.2016 18:58:22 vasta tsitaadiga

Kahjuks voi õnneks pean ma vihmaussiga nõustuma. Ühel lockeri õhtul õnnestus temaga rinda pista normal modes ja tõesti poisil on olemas nii reaktsioon kui ka täpsus. Tõesti tema teab mida räägib. Kui tal on video olemas las postitab, kuid see mida kogesin tema vastu mängides tuleb tunnistada, et olid parim ja raisk tegi meele heaks kui su sain maha võetud. Kahjuks tuleb tõdeda, et täpsust, reaktsiooni, 1vs1 treeninguks kõige parem mod on normal, kui hardcore. Selgitage kas tõesti hardcores sniperid on maailma tasemel sihtijad, kui vastase maha võtmiseks piisab ühest lasust kehasse_. Saage juba üle ja kui teile meeldib hardcore siis palun jääge oma liistude juurde ja ärge tulge teisi arvustama. Busta ootan jätkuvalt sinu vastust, et mille poolest siis hardcore on normalist raskem? 3dspot, 60% hp jäta mängust välja. Kõige paremini tulevad hardcore valud välja kui mängid öö kaarte kus terve map on snipreid täis? Kas see on siis nn reaalne lahingu väli?
Tänases diskusioonis on selgelt välja toodud argumendid ja igaüks otsustab mis on temale parem või mitte. Samas kui hardcore on nii reaalsusele lähedane, siis miks 5vs5, 8vs8 ESL,BNL mängitakse normal modes? Kas tõesti kes seal mängivad ja annavad endast parima on tegemist halbade mängijatega ja ei tea kuidas BF4 mängida? Kahtlen selles.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 07.03.2016 19:19:11 vasta tsitaadiga

Normalis on võimalik kasutada ka välist minimapi, mida ise olen ka teinud - teisel ekraanil või lausa tahvelarvutis näiteks...

Aga minu jaoks on HC raskem. Normal on liiga lihtne, üldjuhul tabelis esimese kolmiku seas, aga HC puhul ikka keskel.

aim17
HV kasutaja

sõnum 07.03.2016 19:19:43 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Kahjuks voi õnneks pean ma vihmaussiga nõustuma. Ühel lockeri õhtul õnnestus temaga rinda pista normal modes ja tõesti poisil on olemas nii reaktsioon kui ka täpsus. Tõesti tema teab mida räägib. Kui tal on video olemas las postitab, kuid see mida kogesin tema vastu mängides tuleb tunnistada, et olid parim ja raisk tegi meele heaks kui su sain maha võetud. Kahjuks tuleb tõdeda, et täpsust, reaktsiooni, 1vs1 treeninguks kõige parem mod on normal, kui hardcore. Selgitage kas tõesti hardcores sniperid on maailma tasemel sihtijad, kui vastase maha võtmiseks piisab ühest lasust kehasse_. Saage juba üle ja kui teile meeldib hardcore siis palun jääge oma liistude juurde ja ärge tulge teisi arvustama. Busta ootan jätkuvalt sinu vastust, et mille poolest siis hardcore on normalist raskem? 3dspot, 60% hp jäta mängust välja. Kõige paremini tulevad hardcore valud välja kui mängid öö kaarte kus terve map on snipreid täis? Kas see on siis nn reaalne lahingu väli?
Tänases diskusioonis on selgelt välja toodud argumendid ja igaüks otsustab mis on temale parem või mitte. Samas kui hardcore on nii reaalsusele lähedane, siis miks 5vs5, 8vs8 ESL,BNL mängitakse normal modes? Kas tõesti kes seal mängivad ja annavad endast parima on tegemist halbade mängijatega ja ei tea kuidas BF4 mängida? Kahtlen selles.

Selle vastu ma ei vaidlegi. Nagu ta mainis mängivad hc 30+, minu puhul siba hullem variant ma 40+.See oleks rohkem mulle õppevideoks. Ja palju loeb mängus kui hea riistvara sul kasutada on?

viimati muutis aim17 08.03.2016 08:02:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 07.03.2016 19:35:47 vasta tsitaadiga

Võitlustandrisse ei taha eraldi teemat teha? Kaua võib nüüd jahuda sel teemal. icon_rolleyes.gif
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 07.03.2016 19:44:39 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Võitlustandrisse ei taha eraldi teemat teha? Kaua võib nüüd jahuda sel teemal. icon_rolleyes.gif

Tegin teema valmis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=670446

Kõik, kel soovi oma mõtteid avaldada teemal Normal vs Hardcore Battlefield 4-s võivad seal teemas põhjalikult sõna võtta. Andke minna.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.03.2016 19:51:58 vasta tsitaadiga

[quote="aim17"]
niijana kirjutas:

Selle vastu ma ei vaidlegi. Nagu ta mainis mängivad hc 30+, minu puhul siba hullem <b>variant</b> ma 40+.See oleks rohkem mulle õppe videoks. Ja palju loeb mängus kui hea riistvara sul kasutada on? Soovitan otsida ühe parima eesti mängija videosi Vallutaja, https://www.youtube.com/channel/UCpSQR_yedkVMbjipCrfdNlw, https://www.youtube.com/user/StefanDHN/videos, https://youtu.be/sr6E3_ZpSSw. Neid videosi on veel. Lihtsalt pead otsima. Riistvara osas ei oska midagi öelda enamus m2ngivad 144 hz monitoriga. Aga mis peamine kasutatakse Aimbooster java m2ngu reaktsiooni harjutamiseks.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 07.03.2016 20:41:55 vasta tsitaadiga

Vihmausss thumbs_up.gif

Ise 30+ vanuseklassis ja eelistan classicut normalile, 99% ajast infantry player ja enamuse ajast MVP. Kui just trollimine käsil pole, siis 100% PTFO icon_biggrin.gif

Naljakas on vaadata mängijaid kes LMG-ga puusalt joostes lasevad (spread on triljon icon_biggrin.gif) ja pärast sind häkkeriks nimetavad icon_biggrin.gif

busta
HV veteran
busta

sõnum 08.03.2016 02:26:01 vasta tsitaadiga

kaido163, Pole vast mõtet uut teemat teha, see on ajutine vaidlus, mis võiks jääda ikkagi antud teema sisse thumbs_up.gif Pealegi tundub nagu kõik said oma torud puhtaks. Ise väga tühja vaielda ei viitsi ka, tulemust ju näha ei ole. Mäng on sedasi kord loodud, ning vastuolud käivad sellise lahendusega käsikäes. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 08.03.2016 08:13:34 vasta tsitaadiga

Ok ma küsin siis otse mida tähendab sõna aimima? Teile v-o paljud slängid ja inglis keelsed väljendid igapäevased. Mul aga see tumemaa.
Tänud niijana!

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 09:09:51 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
Ok ma küsin siis otse mida tähendab sõna aimima? Teile v-o paljud slängid ja inglis keelsed väljendid igapäevased. Mul aga see tumemaa.
Tänud niijana!

aim= ing.- eesti keeles sihtima. see mis tema kirjutas on mingi eesti inglise släng

niijana kirjutas: " Riistvara osas ei oska midagi öelda enamus m2ngivad 144 hz monitoriga. "

Siinkohal julgen sirge seljaga sulle vastu väita, et nii see ei ole. Ikka väga paljud mängivad 60 hertsisega momendil.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.03.2016 09:46:10 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
aim17 kirjutas:
Tänud niijana!

aim= ing.- eesti keeles sihtima. see mis tema kirjutas on mingi eesti inglise släng

niijana kirjutas: " Riistvara osas ei oska midagi öelda enamus m2ngivad 144 hz monitoriga. "

Siinkohal julgen sirge seljaga sulle vastu väita, et nii see ei ole. Ikka väga paljud mängivad 60 hertsisega momendil.
. Irw jutt käis proffidest, muhevana ole kena tee endale selgeks miks profid mängivad 144 hz ja tavamängijad 60hz .. enamus BF4 mängijad liiguvad 120-144 hz monitoride kasutamise suunas. Sina võid 60 hz monitoriga mängida lase käia, ei tee paha, kuid kui aetakse taga kiirust, täpsust siis 60hz jääb ajast maha. Mis muidugi ei tähenda, et 60 hakkama ei saa.
tagasi üles
tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 08.03.2016 10:09:41 vasta tsitaadiga

Kohalikest tean mina vaid kaht mängijat kes kasutavad 144hz monitore.
Eestis lihtsalt enamus pole kas piisavalt ''hard core'' mängijad või siis jääb asi finantsi taha.

Mind ennast lihtsalt see ei koti, kuna BF4 on minu jaoks lihtsalt ajaviide.
Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida. icon_lol.gif

Väga paljud lähevad jube lihtsalt raevu (kuulates squad voip-i)

Kokkuvõttes on see ikka igaühe enda otsustada kas ja miks minna 144hz teed.

kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 08.03.2016 10:25:07 vasta tsitaadiga

Soetasin ka foorumi kaudu 120hz monitori, kasutatud, aga no 60 ja 120 on ikka öö ja päev, et mingis kiire tegevusega mängus 120fps kätte saada on tõsiselt väärt mingid viled ja suled maha keerata. Battlefieldis (vist) eelist ei anna, sest serverid enamjaolt ikka registreerivad 30hz. Aga pilt on ikka väga sujuv ja või isegi öelda, et silmad puhkavad, ise küll hardcore comp player ei ole, aga väärt ost!
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 156
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 11:46:31 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
aim17 kirjutas:
Tänud niijana!

. Irw jutt käis proffidest, muhevana ole kena tee endale selgeks miks profid mängivad 144 hz ja tavamängijad 60hz .. enamus BF4 mängijad liiguvad 120-144 hz monitoride kasutamise suunas. Sina võid 60 hz monitoriga mängida lase käia, ei tee paha, kuid kui aetakse taga kiirust, täpsust siis 60hz jääb ajast maha. Mis muidugi ei tähenda, et 60 hakkama ei saa.

Selle asemel, et lõug lõunas ja hambad irewil irwitada näita konkreetselt kus sa oled profisporti sõnagagi maininud eelnevalt? Tundub, et sa tead ikka väga hästi mis mul on voi ei ole, et sa julged siin 100%liselt väita kas mul on 60 voi 144.

Eestis lihtsalt enamus pole kas piisavalt ''hard core'' mängijad või siis jääb asi finantsi taha.

Mängides jään rahulikuks ja ei võta südamesse kui keegi ütleb et sa ei oska ikka üldse mängida. icon_lol.gif

Voip on ikka väga tore nähtus seal mängus. Eriti kui kasutatakse ka oigel eesmärgil
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 08.03.2016 11:53:23 vasta tsitaadiga

Paljud üldse kasutavad mängusisest VOIP-i? Pole väga katsetanud ning mõtlesin, et raudselt mingi harv juhus, kui kasutatakse.

Oskate soovitada mõnda serverit, kus on aktiivne TeamSpeak/Ventrilo/Mumble tegevus?

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 08.03.2016 12:22:19 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Paljud üldse kasutavad mängusisest VOIP-i? Pole väga katsetanud ning mõtlesin, et raudselt mingi harv juhus, kui kasutatakse.

Oskate soovitada mõnda serverit, kus on aktiivne TeamSpeak/Ventrilo/Mumble tegevus?

Dead Friends serveris saad tiimitööd nautida koos voipi ja teamspeakiga. Kindlasti on ka teisi neid. Kuna olen telefoniga sees siis kahjuks ei ole linke ja muud infot kÄepärast jagada.
tagasi üles
tarmac
HV kasutaja
tarmac

sõnum 08.03.2016 13:02:37 vasta tsitaadiga

Just. Dead-Friends on üks kommuun kes kasutab aktiivselt nii Teamspeaki kui ka voip-i.
Muidugi nende arusaam TS ja voip kasutamisest on erinev mõne teise omast.
TS-is räägivad niisama jura aga voip-is juhivad oma squadi.
Minu jaoks veidi segane, sest ei saa alati aru kas räägib oma squadi mängija või TS. Alati ei jõua neid voip chat ikoone ka jälgida.

Igaljuhul kasutatakse küll, isegi kasutan.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.