Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
priitr
HV kasutaja
|
04.03.2016 17:44:32
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Järsku mirko28 mängib aegajalt samasuguses konditsioonis nagu mina eile, rampväsinuna ning natuke joogisena, siis võivad sellised tulemused tulla küll:
Spoiler 
|
Sul oli vähemalt mõistust õigel ajal ära lõpetada.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
04.03.2016 17:45:39
|
|
|
Näitasin eile analoogseid tulemusi DamienDK ja täiesti norm seisundis. Ma olen vist liiga flegma, et selliste 4 minutit kestvate mängude puhul oma koht leida ja kasulik olla
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
04.03.2016 17:51:38
|
|
|
Tanel468 kirjutas: |
Näitasin eile analoogseid tulemusi DamienDK ja täiesti norm seisundis. Ma olen vist liiga flegma, et selliste 4 minutit kestvate mängude puhul oma koht leida ja kasulik olla  |
ja mina üritasin sõita Churchill I'ga maailmas, mis on täis 3xO-I'd/O-I Exp'e ja 3xArtyt. Igas.Kuradima.Lahingus.
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
04.03.2016 18:07:12
|
|
|
priitr kirjutas: |
Näitasin eile analoogseid tulemusi DamienDK ja täiesti norm seisundis. Ma olen vist liiga flegma, et selliste 4 minutit kestvate mängude puhul oma koht leida ja kasulik olla  |
ja mina üritasin sõita Churchill I'ga maailmas, mis on täis 3xO-I'd/O-I Exp'e ja 3xArtyt. Igas.Kuradima.Lahingus. |
Ära neist üldse räägi, kui enne oli kv-1 see ultimate tank millega kokku said siis O-I exp ja O-I on minu arust asja täiesti uuele levelile viinud
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
gollum
HV kasutaja

|
04.03.2016 19:34:50
|
|
|
täitsa nõus, kahjuks negatiivses võtmes. see et heavy (O-I näit) võib sama tieri mediumi ühe lasuga maha võtta on absurd. ja sama medium ei suuda sama heavyt ilma premiumita peneda... aga võib-olla peabki nii olema, ei tea.
ja sama käib muuseas ka artyde kohta, eile sain 2x oneshotitud täiselude juurest... vanduma võtab, aga samas muidugi õpetlik - ei tasu liiga avalikult kooserdada kui on artyd mängus
Ära neist üldse räägi, kui enne oli kv-1 see ultimate tank millega kokku said siis O-I exp ja O-I on minu arust asja täiesti uuele levelile viinud  |
_________________ Maailm on kõik millega on tegu. |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.03.2016 21:30:37
|
|
|
Järsku mirko28 mängib aegajalt samasuguses konditsioonis nagu mina eile, rampväsinuna ning natuke joogisena, siis võivad sellised tulemused tulla küll:
Spoiler 
|
Sul oli vähemalt mõistust õigel ajal ära lõpetada. |
paraku on see kõigest sinu seisukoht, millega ei pea teised nõustuma.
Esimene argument on see, et sageli on (võidukat mängu) alguses raske vedama saada ja tuleks ootuspäraselt võtta esimesi kaotusi.
Teine argument on see, et ega arvuti mängude eesmärgiks pole kuskil kõvatada, et näe mul on andmebaasi lahtris suurem võiduarv kui sul. Vaid mängudel on mitmeid teisi eesmärke- näiteks lõbus meelelahutus, kus tehakse lausa meelega kaotusele viivaid asju. Jne.
Seetõttu ei saa nõustuda sinu arvamusega mõistuse osas.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
04.03.2016 23:07:59
|
|
|
mirko28 kirjutas: |
Spoiler 
|
Esimene argument on see, et sageli on (võidukat mängu) alguses raske vedama saada ja tuleks ootuspäraselt võtta esimesi kaotusi.
Teine argument on see, et ega arvuti mängude eesmärgiks pole kuskil kõvatada, et näe mul on andmebaasi lahtris suurem võiduarv kui sul. Vaid mängudel on mitmeid teisi eesmärke- näiteks lõbus meelelahutus, kus tehakse lausa meelega kaotusele viivaid asju. Jne.
Seetõttu ei saa nõustuda sinu arvamusega mõistuse osas. |
Kusjuures ma ei pidanudki hetkel sind silmas , pigem ennast, kes ma eile ikka 15 mängu täis triikisin 33%WR'ga, kuigi teamid ja matchmaking olid pidevalt täiesti kohutavad.
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.03.2016 23:27:34
|
|
|
Spoiler 
|
Seetõttu ei saa nõustuda sinu arvamusega mõistuse osas. |
Kusjuures ma ei pidanudki hetkel sind silmas , pigem ennast, kes ma eile ikka 15 mängu täis triikisin 33%WR'ga, kuigi teamid ja matchmaking olid pidevalt täiesti kohutavad. |
Kui sa oleks osanud lähitulevikku ette ennustada ja WR=33% päeva tegemata jätnud- siis ikkagi, mis sest kasu oleks? Sinu üldist statistikat ei mõjuta ühe päeva tulemus nimetamisväärselt ju.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.03.2016 01:08:15
|
|
|
Vaid mängudel on mitmeid teisi eesmärke- näiteks lõbus meelelahutus, kus tehakse lausa meelega kaotusele viivaid asju. Jne. |
Kui sa seda arvad, siis mine otsi endale mõni teine mäng. 14 inimest sinu tiimis eeldavad, et sa annast endast parima võidu nimel. Kui tahad "lõbusat meelelahutust" ja niisama ringi lollitada, vali mõni single-player mäng kus sa tiimikaaslasi alt ei vea. Kujuta ette, et mängid korvpalli, ja siis viskad kolmekaid enda tiimi vastu, "sest nii on lõbusam". Arvan, et su tiimikaaslased saadavad su kiiresti väljakult minema, hea kui peksa ei anna.
Teine argument on see, et ega arvuti mängude eesmärgiks pole kuskil kõvatada, et näe mul on andmebaasi lahtris suurem võiduarv kui sul. |
Mis maailmas sa elanud oled? Enamvähem igas player vs player mängus on eesmärk olla teistest mängijatest parem. Loomulikult, kui kõigi tulemused salvestatakse igaühe mängukonto alla, on silmapilkselt võimalik võrrelda ennast paari sõbra või kasvõi terve mängijabaasiga. Ja selle alusel saab teha järeldusi. EU serveris on näiteks ligi 18 miljonit kontot. Kui oled 18M seast parima 0,1% sees näiteks, siis sellel on teatav kaal ka nende silmis, kes WoT'ist endast midagi ei tea. Sama muide kehtib ka siis, kui oled halvima 7% seas. Ainult et siis kannab see loomulikult üsna negatiivset tähendust.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
05.03.2016 09:27:41
|
|
|
Päris hirmus...parem tõesti mitte sellist mängu mängida.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
05.03.2016 12:28:40
|
|
|
erick kirjutas: |
Vaid mängudel on mitmeid teisi eesmärke- näiteks lõbus meelelahutus, kus tehakse lausa meelega kaotusele viivaid asju. Jne. |
Kui sa seda arvad, siis mine otsi endale mõni teine mäng. 14 inimest sinu tiimis eeldavad, et sa annast endast parima võidu nimel. Kui tahad "lõbusat meelelahutust" ja niisama ringi lollitada, vali mõni single-player mäng kus sa tiimikaaslasi alt ei vea. Kujuta ette, et mängid korvpalli, ja siis viskad kolmekaid enda tiimi vastu, "sest nii on lõbusam". Arvan, et su tiimikaaslased saadavad su kiiresti väljakult minema, hea kui peksa ei anna.
|
WoT-is pole kedagi kuhugile saadetud, sh ka mitte neid kes eelnevalt näiteid tõid oma kehvast perfoomansist (33% jne).
Seetõttu kogu su jutu mõte on nö soovmõtlemine, et soovid et midagi maailmas juhtuks (saadetakse osavõtjaid kuhugile ära jne), kuid soovide ja seisukohtadega ei pea teised nõustuma. Mängu eesmärk ei pea olema soovmõtlemine, et andmebaasi lahtris olev arv on elu mõte. Kellel on selline soov ja seisukoht, siis elagu selle järgi, kuid ei maksa teistelt seda oodata ja nagu alguses mainisin, siis ega teistmoodi mõtlevate WoT-i mängijaid selline soovmõtlemine ei mõjuta, kedagi pole kuhugile saadetud ega midagi.
erick kirjutas: |
Teine argument on see, et ega arvuti mängude eesmärgiks pole kuskil kõvatada, et näe mul on andmebaasi lahtris suurem võiduarv kui sul. |
Mis maailmas sa elanud oled? Enamvähem igas player vs player mängus on eesmärk olla teistest mängijatest parem. Loomulikult, kui kõigi tulemused salvestatakse igaühe mängukonto alla, on silmapilkselt võimalik võrrelda ennast paari sõbra või kasvõi terve mängijabaasiga. Ja selle alusel saab teha järeldusi. EU serveris on näiteks ligi 18 miljonit kontot. Kui oled 18M seast parima 0,1% sees näiteks, siis sellel on teatav kaal ka nende silmis, kes WoT'ist endast midagi ei tea. Sama muide kehtib ka siis, kui oled halvima 7% seas. Ainult et siis kannab see loomulikult üsna negatiivset tähendust. |
Võistlusmänge võtavad nö elukutselist ehk elumõtteliselt ainult olematu 1% entusiaste, kellel on ka seetõttu näidata hea skoor. Järelikult teised ei võta sellist eesmärki või ei oska võtta ja ka pole otstarbekas võtta kui mäng sisaldab Randomit, jne. Negatiivsus ei ole intelligentne. Seetõttu ei ühti ma sinu seisukohaga.
Aga tore arutlus on tekkinud, et mis moodi siis mängudesse suhtuda. Mõni mängib peale tööd joogisena, mis on minu arvates täiesti hea näide, et eesmärke on mitmeid. Ei saa teistele peale suruda, et see on halb eesmärk ja ära enam mängi.
Te ei pea minu seisukohaga nõustuma, omaga oma seisukohta ja põhjendage seda.
Minu tänane esimene mäng algas huvitava manöövriga. Katsetasin, kas saan kinnijäänud tiimikaaslase liikuma:
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
05.03.2016 12:58:08
|
|
|
Mingit tier 3 tanki pole küll mõtet abistama hakata, oleks siis veel mingi top tieri tank kuskil kinni...
Uuendusega hakkab igatahes nalja saama
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
05.03.2016 13:04:12
|
|
|
mirko28 sa vahel vait oskad olla?
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
05.03.2016 13:27:02
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
See Bigi83 teema siin on asja huvitavaks teinud, ehk peaks isegi mõned lahingud jälle tegema. |
HDvurle kirjutas: |
mirko28 sa vahel vait oskad olla? |
foorumid pole loodud vaikuseks. Vähestele meeldib vaikus, kuna see sümboliseerib surma, tsiteerin:
Absolute silence leads to sadness. It is the image of death. Jean-Jacques Rousseau
(Tõlge: hauas leiab vaikust.)
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
05.03.2016 13:34:31
|
|
|
mirko sa m2ngid nagu korvpalli samas kui k6ik teised m2ngivad jalgpalli, see pole isegi naljakas vaid kurb.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
05.03.2016 13:43:44
|
|
|
KaarelK kirjutas: |
mirko sa m2ngid nagu korvpalli samas kui k6ik teised m2ngivad jalgpalli, see pole isegi naljakas vaid kurb. |
Selle faktiväitega ma ei nõustu, kuna minu võidustatistikast on näha kasu tiimile. Kui ma tekitaksin 0 damaget, siis oleks kasutu nagu korvpalli väljakul jalgpalli mängimine.
Tundub, et osad kujutavad ette, et neile vaatab peeglist otsa lõvi, samas on reaalsus kaugel sellest. Siin toodi eelnevalt häid näiteid, kuidas oli näha 33% võidustatistikat, ja erinevaid eesmärke ja mängimisel. Ma ei arva, et 33% statistika on kurb, vaid vastupidi, ju tal oli väga fun, lisaks õpetlik.
Enamike jaoks WoT ei ole nö võistlussport, vaid on meelelahutus, seda tõestab üldine statistika.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.03.2016 13:46:41
|
|
|
Ah mis te hädaldate siin. Kui ei meeldi, ärge lugege ja asi vask. Imho on see täitsa hea lugemine. Ei pea kogu aeg seda kiitlemist lugema. Selge on see, et vahest on asi päris halb aga noh, elu polegi kogu aeg särav. Las ta harjutab rahulikult, ma hea meelega loen neid seiklusi kohvi kõrvale parema meelega kui ajalehte
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
05.03.2016 13:53:27
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Las ta harjutab rahulikult, ma hea meelega loen neid seiklusi kohvi kõrvale parema meelega kui ajalehte  |
Selle seisukohaga nõustun 100%.
Järgmise arutlusteemana ütleks, et kellel on kõrge võidustatistika nagu mul, sellel on ikka väga tüütu mängida, pidevalt tahetakse mind lisada kuhugile tiimidesse jne.
Mäng pole alanudki ja juba saadetakse kutseid. Minu reegel on, et Plutooniumisse liitun ainult siis kui olen hävitanud 2 tanki, mitte varem. See aga on mängu lõpu, mitte alguses.
Tekkis mõte, et kui saadaksin Wot-ile emaili, et palun kustutage minu võidustatistika ära- siis kas nad tuleksid vastu sellele ja saaksid teha?
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
05.03.2016 13:53:58
|
|
|
mirko28, kui sa viitad siin minu postitatud screenshotile, siis unusta see 33% ära. Kolme mängu kohta ei oma see mitte mingisugust tähtsust. Tahtsin lihtsalt näidata, et minugugune, kelle recent WN8 on seal 1500 kandis, suudab ka kuidagi kolme mängu keskmise WN8 saada 30! Ja usu mind, need 3 mängu ei olnud mitte kuidagi moodi fun. Õpetlik võibolla veel, õpetas mulle, et igasuguses meeleseisundis ikka ei tasu wot'i tööle panna.
Kusjuures viimaste kriitikanooltega sinu pihta ma seekord isegi ei nõustu. Sinu postitatud screenshotilt on näha, et lahing on 100% juba võidetud, sellises olukorras võib juba väikseid lollusi endale lubada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
05.03.2016 13:55:45
|
|
|
Konto statistika saab vist resettida küll kui ma ei eksi, pole väga kursis antud teemaga.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
05.03.2016 13:56:14
|
|
|
Konto statistika saab vist resettida küll kui ma ei eksi, pole väga kursis antud teemaga. |
teeksin seda koheselt, uurin.
peaasi, et tankid alles jääks.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mosq
HV vaatleja
|
05.03.2016 13:59:37
|
|
|
ainult prem tankid jäävad
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
05.03.2016 14:06:15
|
|
|
Tanke alles siiski ei jää, jäävad ainult premiumtankid. Ka meeskondadest jääd ilma. Ainult kuld ja kulla eest võimalikud ostetavad asjad, isegi siis kui need raha eest on ostetud
Kõik tuleb algust peale uuest grindida. Ehk siis see konto ost oleks juba täiesti pointless tegevus antud juhul
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
05.03.2016 14:10:42
|
|
|
mirko28, mis krdi cheat-moodulitest sa seal pildi juures räägid!? Täielik oinas oled ikka.
Tahad teiste statte näha, siis paigalda omale kas puhas XVM või Aslaini XVM mini-pakett - http://www.mediafire.com/download/z07n4sr2hd3bnfv/Aslains_XVM_Mod_v.9.13.15.zip
Loomulikult kutsutakse sind klanni kui lilla/sinine ilma klanni tag-ta sõidab.
Oi see saaks neile alles "tore" üllatus olema kui sinuga lahingusse läheksid.
Üldiselt klanni ning sõbrakutsed võid menüüst välja lülitada.
Stattide resettimine nagu sina seda soovid oleks ikka täiesti nonsenss WoT poolt.
Et grindid end igas tankiharus silmi kinni lõppu olles ise tumepunane ja siis hopsti! hakkad ühtäkki puhtalt lehelt pihta!?
>> How can I reset my service record, game progress and statistics?
https://eu.wargaming.net/support/kb/articles/313
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
05.03.2016 14:30:33
|
|
|
Mingeid lisamooduleid nagu "XVM" ma ei soovi, siis on ekraan kuidagi eriti inetu kirev ja minu arvates on see siiski ebaaus moodul.
Tankidest loobuda ma kindlasti ei kavatse, kui WoT ei oska statistikat teisiti nullida, siis kahjuks pean edasi kannatama klanni kutseid.
Kelle eesmärgiks/elustiiliks on võistlussport, või woT-is 1% mängijate hulka kuuluda, siis see on teie valik ja respekteerin.
Aga tahan lihtsalt rõhutada, et ei maksa sellist elustiili teistele peale suruda.
Teen ise elukestavalt sporti üle 10a aga ei kavatse kunagi võistelda. Minu eesmärgiks ei ole, et kusagil andmebaasis oleks kirjas, et sain kuldmedali.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|