Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
c1m
HV vaatleja
|
03.03.2016 11:56:22
|
|
|
No kuram, vähe sellest, et peab mingi minuti ootama, et Samsungi telekas võtaks Telia TV pildi ette, tuli lambist kava surfates ette "ilmnes tehniline tõrge" ja laadimisring jäi pöörlema. Muu ei aidanud, kui telekas välja ja uuesti sisse. Kui bugine saab üks asi olla? Ja uuendus tuleb alles 2 kuu pärast, kus on mingid teised uued bugid sees eks?
Viimase Elioni äpi versiooniga sai juba lõpuks enam-vähem rahul olla, aga mis sellest enam...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.03.2016 12:05:51
|
|
|
c1m kirjutas: |
No kuram, vähe sellest, et peab mingi minuti ootama, et Samsungi telekas võtaks Telia TV pildi ette, tuli lambist kava surfates ette "ilmnes tehniline tõrge" ja laadimisring jäi pöörlema. Muu ei aidanud, kui telekas välja ja uuesti sisse. Kui bugine saab üks asi olla? Ja uuendus tuleb alles 2 kuu pärast, kus on mingid teised uued bugid sees eks?
Viimase Elioni äpi versiooniga sai juba lõpuks enam-vähem rahul olla, aga mis sellest enam... |
Nagu eelnevalt mainitud, siis hetkel on suunamine tehtud Telia serveri pihta, mis ebavajalikku vahelüli mängib. Millal Samsung suvatseb parandatud versiooni üles laadida on mõistatus.
Alati on võimalus arrise digiboks vahele visata.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.03.2016 12:11:09
|
|
|
Samsa omanikel oli vist Arrist võimalik tasuta rendile saada?
Kas see kehtib ka 2 teleri kohta?
Pailaps kirjutas: |
c1m kirjutas: |
Viimase Elioni äpi versiooniga sai juba lõpuks enam-vähem rahul olla, aga mis sellest enam... |
Nagu eelnevalt mainitud, siis hetkel on suunamine tehtud Telia serveri pihta, mis ebavajalikku vahelüli mängib. Millal Samsung suvatseb parandatud versiooni üles laadida on mõistatus.
Alati on võimalus arrise digiboks vahele visata. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
03.03.2016 12:12:06
|
|
|
Kas Samsungi omanikud saavad neid soodustingimustel?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.03.2016 12:35:55
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
Kas Samsungi omanikud saavad neid soodustingimustel? |
Võta ühendust arveldus ja müügiinfoga. 123 ja valik 2. Tagasihelistamiseks nupp 1. Mul ei ole infot käimasolevate kampaaniate kohta, kuna ma ei tööta Telias enam.
Vaikimisi on 1.99€/kuu rent.
Mul tekib küsimus, miks peaks Samsungi kasutajaid kuidagi priviligeerima teiste telerite kasutajaskonnast? Tekib suht ebavõrdne seisukord ja läbitud kannatuste rada pole ka argument tegelikult.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.03.2016 12:44:52
|
|
|
Äkki sellepärast, et kunagi kiideti nii väga seda samsa äppi ja soovitati osta samsa telekat?
Ja see oli veel see aeg kui suur vend veel nii kõrge kaarega kraevahele ei lasknud...
Mul tekib küsimus, miks peaks Samsungi kasutajaid kuidagi priviligeerima teiste telerite kasutajaskonnast? Tekib suht ebavõrdne seisukord ja läbitud kannatuste rada pole ka argument tegelikult. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
03.03.2016 12:48:19
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
Kas Samsungi omanikud saavad neid soodustingimustel? |
Võta ühendust arveldus ja müügiinfoga. 123 ja valik 2. Tagasihelistamiseks nupp 1. Mul ei ole infot käimasolevate kampaaniate kohta, kuna ma ei tööta Telias enam.
Vaikimisi on 1.99€/kuu rent.
Mul tekib küsimus, miks peaks Samsungi kasutajaid kuidagi priviligeerima teiste telerite kasutajaskonnast? Tekib suht ebavõrdne seisukord ja läbitud kannatuste rada pole ka argument tegelikult. |
Sest Samsungi app, mis algul jooksis enam-vähem, siis nüüd iga uuendusega järjest bugisemalt.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.03.2016 12:50:15
|
|
|
Six kirjutas: |
Äkki sellepärast, et kunagi kiideti nii väga seda samsa äppi ja soovitati osta samsa telekat?
Ja see oli veel see aeg kui suur vend veel nii kõrge kaarega kraevahele ei lasknud...
|
+1
Ehk siis Telia ise promob aastaid nende poes Samsungi telereid, et ostke, kuna sellel pole vaja eraldi digiboksi osta. Ning nüüd siis tuleb mingi tark, kes küsib, et miks peaks supportima tasuta samsungi omanikke.
Samamoodi võiks selle hüpoteetiliselt keerata teistpidi, ja küsida, et miks peaks supportima probleemseid motorola/amino kasutajaid. Ostke samsung ja elu lill.
Vahel tundub, et mõnel lihtsalt aju pole hommikul koos kehaga ärganud ja keha zombiena teeb mis tahab.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.03.2016 14:26:09
|
|
|
Ma olen vägagi ärganud. Magasin hästi. Tänan küsimast!
Probleemsed garantiita motorola ja amino kasutajad on alati saanud endale rentida või osta digiboksi. Äärmisel juhul siduva kasutuslepingu.
Seadmetel on elukaar. Praegusel juhul on F ja H seeria varsti viimast lõpetamas. Tõenäoliselt ütleb tootja toe üles.
Igavesti ei saa tasuta präänikuid klientidele jagada.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.03.2016 14:34:13
|
|
|
Telia võiks siis ka lõpetada uuenduste pakkumise nendele mudelitele.
Hetkel keerab iga järgnev uuendus jälle midagi peeti.
Seadmetel on elukaar. Praegusel juhul on F ja H seeria varsti viimast lõpetamas. Tõenäoliselt ütleb tootja toe üles.
Igavesti ei saa tasuta präänikuid klientidele jagada. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
03.03.2016 14:36:54
|
|
|
Telia võiks siis ka lõpetada uuenduste pakkumise nendele mudelitele.
Hetkel keerab iga järgnev uuendus jälle midagi peeti.
|
Huvitav lähenemine, et teleka eluiga ainult 3 aastat...
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.03.2016 14:51:37
|
|
|
Khm, H-seeria on praegu müüdavast J-seeriast eelmine seeria, mida veel eelmisel aastal poest osta sai, kas natuke ei kiirusta selle "elukaare lõpetamisega"? Pealegi, milline oligi see Elioni-Telia poolt uus ning täiesti revolutsiooniline muudatus, mida nt see H-seeria enam tehnoloogiliselt välja ei vea? Isegi sisu on endiselt valdavalt SD, HD on eliit ja probleemideta kättesaadav ainult fiibri klientidele, ühtegi viimasel ajal lisandunud hüper-super lisateenust ka nagu meelde ei tule.. ära ütle et menüü värvivahetus oligi see revolutsioon, mille pärast jälle korra kogu juba muretsetud tehnika prügikasti viskama peab? Nt mingi tühise NetFlixi (ja teiste samalaadsete) FullHD sisu jookseb endiselt küll probleemideta, aga vot see eksklusiivne ja eriline Telia teenus, vot selle unikaalse elamuse jaoks tuleb ikka kõvem raud koju tuua. Või oleme ausad ja ütleks otse välja et Telia lihtsalt ei näe enam pointi Samsungi appi arendamisel, kliendid närigu muru ja ostku uus tehnika kui tahavad teenust tarbida?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.03.2016 15:25:31
|
|
|
Krt oli ühe lollaka visioon teha Samsungi äpp.
Selle jaoks mõeldi välja ilge kasutajaliides veel ilgema puldiga. Lihtsalt, et mitte teha asja paremaks, vaid teha teistmoodi.
Ja sellega keerati ka boxi kasutajatel asi peeti.
Aga jõudu tööle edasisel mäkerdamisel.
P.S. Praeguse seisuga on ära mäkerdatud ka enamus Elioni/Telia veebilehti.
Paistab, et neid lehti teevad inimesed, kel pole isegi algteadmisi veebikujundusest.
viimati muutis seeru 03.03.2016 15:29:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotfried
HV vaatleja

|
03.03.2016 15:27:24
|
|
|
Ei tea, kas puldis asi, kuid volüümi nupp liigub ühe vajutusega kas põhja või siis vaigistab üldse ära. Samuti kui pult lakkab aeg-ajalt töötamast, olen patakad ajutiselt välja võtnud ja tagasi pannud - toimib edasi mingi vahemik.
EDIT: ikka kaasaegse nutitv pult numbritega
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Imperaator
HV vaatleja
|
03.03.2016 15:32:36
|
|
|
Gotfried kirjutas: |
Ei tea, kas puldis asi, kuid volüümi nupp liigub ühe vajutusega kas põhja või siis vaigistab üldse ära. Samuti kui pult lakkab aeg-ajalt töötamast, olen patakad ajutiselt välja võtnud ja tagasi pannud - toimib edasi mingi vahemik.
EDIT: ikka kaasaegse nutitv pult numbritega |
Proovi uute patakatega, tavaliselt on aidanud.
_________________ "The turning of the stars bring a time when my secrets can give you immortality. But when that time has passed, those fleeting minutes gone, the secret is worthless, until once again the stars unlock its power. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotfried
HV vaatleja

|
03.03.2016 15:34:46
|
|
|
Imperaator kirjutas: |
Gotfried kirjutas: |
EDIT: ikka kaasaegse nutitv pult numbritega |
Proovi uute patakatega, tavaliselt on aidanud. |
Nagu ma aru sain, siis asi pidavat nii nutine olema, et Telia saadab tühjaks saamise korral automaatselt uued patakad postiga vms.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
03.03.2016 15:54:37
|
|
|
tsitaat: |
Nagu ma aru sain, siis asi pidavat nii nutine olema, et Telia saadab tühjaks saamise korral automaatselt uued patakad postiga vms.
|
Päris äge oleks kui Telia nii teeks Patareid ja saatmiskulu võiks juba teenuse hinna sees olla
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.03.2016 15:58:09
|
|
|
Aga kes patareid pulti paneb?
Ikka tehnik peaks tulema...
-parun- kirjutas: |
|
Päris äge oleks kui Telia nii teeks Patareid ja saatmiskulu võiks juba teenuse hinna sees olla  |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.03.2016 15:59:59
|
|
|
-parun- kirjutas: |
|
Päris äge oleks kui Telia nii teeks Patareid ja saatmiskulu võiks juba teenuse hinna sees olla  |
Ekraani peale peaks ju tulema teade, et patareid tühjenevad ja kas soovite uusi. Niikui yes vajutad on uued patakad järgmine päev postkastis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
03.03.2016 16:09:01
|
|
|
Selles mõttes küll, et olenemata teleri vanusest äppid ikka töötavad aga Telia äpp on erand mis peaks töötama 3 aastat ja siis on see juba teie enda probleem. Asi oleks normaalne, kui asi töötaks ja jääb lihtsalt ilma abita tööle aga nagu mina aru saan ei ole asi kunagi töötanudki. Samas pole ka midagi imestada, kui firma strateegia ongi kliendile öelda mis kanalit, mitut kanalit ja millega vaadata. Ah jaa veel ka kauaks ja mis kanalit salvestada saab...
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.03.2016 16:42:33
|
|
|
ready kirjutas: |
Selles mõttes küll, et olenemata teleri vanusest äppid ikka töötavad aga Telia äpp on erand mis peaks töötama 3 aastat ja siis on see juba teie enda probleem. Asi oleks normaalne, kui asi töötaks ja jääb lihtsalt ilma abita tööle aga nagu mina aru saan ei ole asi kunagi töötanudki. Samas pole ka midagi imestada, kui firma strateegia ongi kliendile öelda mis kanalit, mitut kanalit ja millega vaadata. Ah jaa veel ka kauaks ja mis kanalit salvestada saab...  |
ei ole kusagil öeldud, kunagi, et Telia äpp peab töötama 3 aastat ja peale seda vaata ise, kuidas saad.
Kuulujuttude levimise takitasmiseks küsige enne, kui täpsustust vajate. Hetkel läheb juba mõnusaks lahmimiseks kätte.
Keegi mainis siin ka, et Samsa saab uuema versiooni 2 kuu jooksul - kuulujutt, jälle! Nädal..paar. selle ajaga peaks olema äpp üles pandud. Samsungis testimisel.
Teeme ühe asja veel kord puust ja punaselt: Uuema kujundusega (Telia tulekuga) ei muutunud keskkonnas mitte midagi, peale värvide ja kujunduse. Tegemist on sisuliselt skiniga. Mingit loogika muudatusi vms, mis võiks keskkonda aeglasemaks teha, ei ole tehtud!
Hetkel on mure topeltlaadimises, kui äpp käivitada. See tuleneb loogikast:
1) Panen TV tööle - Telia äpp käivitub
2) Äpp läheb tööle vastu Samsungi serverit (mis Live puhul ongi nii)
3) Live keskkond saab teada, et "ma pean olema teises keskkonnas" ja nüüd pööratakse äpp vastu Telia serverit (tehtud lahendus, et te hetkel pildita poleks. Suunamine selle tõttu vajalik ongi, kuna ühel hetkel Samsungid ei käivitunud - mingeid versiooni muudatusi sel ajal ei tehtud. Detailidesse siin ei lasku, pole oluline)
4) Äpp laeb end seejärel uuesti püsti (sellest ka käitumine, kus striim tuleb üles, näed pilti ja siis läheb uuesti mustaks, laeb keskkonda ja avab taas striimi)
Kui uus versioon Samsas üles pannakse, kaob eelnev ära ja UI kiirus peaks minema tagasi olukorrale, kus see oli varem.
Oma arvamised, mis tekitavad valeinfot ja millele panna otsa "kindlasti nii on ja nii tehtigi ja täpselt see juhtus" arutelu on paras õhk, mis tekitab segadust ja seda vihalaviini näeme juba praegu.
NB! Kirjutan sama info 2 lehe pärast uuesti. See läheb kiirelt meeles ja osa tegelasi ei viitsi otsingut kasutada.
Teame, et mure on üleval. Tegeleme, et see kõrvaldada. Kuulukaid saate ise vältida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.03.2016 16:53:48
|
|
|
Kas ma saan õigesti aru, et praegu ootame, millal samsa kinnitab äpi 5.4.8 ära ehk selle sama, millele meid suunatakse Telia serveris?
Kui nii, siis see on ju vigane, sest kava kerides jooksutab kogu äpi kinni.
Ehk teisisõnu ootame äpi versiooni samsa serverisse, mis on vigane?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.03.2016 16:57:25
|
|
|
Kas ma saan õigesti aru, et praegu ootame, millal samsa kinnitab äpi 5.4.8 ära ehk selle sama, millele meid suunatakse Telia serveris?
Ehk teisisõnu ootame äpi versiooni samsa serverisse, mis on vigane? |
Ma tegin Tugi-Enesetest-Lähtestamine ära. Ei jookse enam miskit kokku.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.03.2016 16:59:57
|
|
|
Kas lähtestamine on vajalik praeguses olukorras või ka siis kui ükskord samsa serverist uuenduse alla laeme?
Ehk teisisõnu ootame äpi versiooni samsa serverisse, mis on vigane? |
Ma tegin Tugi-Enesetest-Lähtestamine ära. Ei jookse enam miskit kokku. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.03.2016 17:04:26
|
|
|
Mul oli kell 2h tundi vale ja kava avamine pangestas äpi. Tegin lähtestamise ära. Edaspidi usun, et see ei ole vajalik, vaid konkreetse probleemi lahendamiseks.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|