Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sukelduja
HV Guru

|
23.02.2016 11:26:44
|
|
|
Scart kirjutas: |
sukelduja kirjutas: |
Soomes on käibemaks 24%. Ehk siis absoluutseks miinimumiks, millest me rääkida saame on 889€. Ilma transata. |
Kui toode maksab Saksa laos, kust see sulle shipitakse, 800 euri, siis ei lisandu paki posti minnes sihtkohariigi VATi kui see riik on EU sees  |
Kui kohaliku tarne eest vastutab Soome firma, kes ülimalt tõenäoliselt on käibemaksukohuslane, siis neile tarnitakse see 0-käibemaksuga. Ja nemad panevad otsa kohaliku käibemaksu.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.02.2016 11:33:54
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Kui kohaliku tarne eest vastutab Soome firma, kes ülimalt tõenäoliselt on käibemaksukohuslane, siis neile tarnitakse see 0-käibemaksuga. Ja nemad panevad otsa kohaliku käibemaksu. |
Praegune info ütleb, et HTC hakkab neid pakke ise Saksamaalt laiali saatma. Elik puuduvad igasugused maksukohuslased sinu ja lao vahel. Kui Vive jõuab reaalselt füüsiliselt poodi müüki, on teine teema.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
23.02.2016 11:44:24
|
|
|
Scart. Rahune nüüd juba maha. Minul on palju tuttavaid Soomes kes tellivad, nii et nädala pärast on asi selge. Oleme sinuga oma ennustused avalikult välja öelnud ja asi sellega selge. nüüd ei ole muud vaja kui ainult oodata
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
23.02.2016 11:48:07
|
|
|
Keegi siit oma Rifti tellimuse katkestab ka ja võtab pigem HTC uute uudiste palgel?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.02.2016 12:05:49
|
|
|
keegi võiks siin küsitluse teha tellimuste-ostmiste-plaanide kohta. saaks mingi ettekujutuse näiteks kui paljudel on rift olemas, rift/vive tellitud või mõtlevad tellimisele.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
23.02.2016 12:20:49
|
|
|
Ei tea kas oleks ok tellida mõlemad, testida ja siis üks maha müüa?
Kahjumisse ikka ei jää ju... või mis?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
23.02.2016 12:38:40
|
|
|
steam vr test sli ei oska tarvitada
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.02.2016 12:51:26
|
|
|
-multipgu switch kui lugude kommentaare lugeda?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
23.02.2016 12:54:32
|
|
|
cubedude ja londiste. Mina olen veel Oculus tellijate hulgas. Mais peaksin kätte saama ja kindlasti tahan ära proovida ka HTC!
DK2 myysin ära peale nädalast testimist, sama hinnaga kui ostsin. CV1 puhul käitun samamoodi, kui rahul ei ole. HTC veel ei telli, kuna tundub pilttidel kuidagi rohmakas ja olen kindel et mugava/laisa inimesena ei viitsi mööda tuba sellega jalutada. Aga kes teab, aeg näitab.
Minu puhul on tähtsad asjad ka väljanägemine ja kasutamise mugavus, pildi kvaliteedi ja muude omaduste lisaks. CV1 k6rvaklapid sobivad minusugusele ideaalselt. Ka kaal räägib antud juhul minu teada CV1 kasuks. Kui aus olla, on usku Oculusse rohkem, aga l6pliku asja paneb paika muidugi isiklik testimine. Kuna on mitmeid tuttavaid, kes HTC kohe tellivad siis saan nende juures HTC testida, vahetuskauppa teha jne
.
viimati muutis Avot 23.02.2016 13:04:50, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
23.02.2016 13:07:10
|
|
|
Endaga sama lugu, et cv1 sai tellitud ja aravan ka et cv1 tundub hetkel ikkagi parem olema kui htc vive, sest minuga ka sama lugu, et ma ka ei viitsi mööda tuba ringi joosta nagunii hakkan asja kasutama istudes, et mulle ka ei anna midagi see htc liikumis vabadus midagi ja cv1 saab ka varsti tellida käe kontrollerid kui tekib huvi ja vajadus.Olen kuskilt lugenud kes olevat proovinud mõlemat(midagi kindlat mina ei oska väita lihtsalt lugenud) et cv1 kaal on ka väiksem ja ka mugavam peas
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.02.2016 13:12:33
|
|
|
Mehed, te ikka teate et Vive puhul on toas ringi kargamine optsioon, mitte kohustus?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
23.02.2016 13:42:52
|
|
|
Scart-OI OI sina jälle platsis kurat ma mõtlesin kogu aeg, et kui ma endale selle htc tellin siis ma ei saagi istudes mängida,et pean kogu aeg ringi jooksma kui tahan mängida Ma ju kirjutasin et htc annab rohkem liikumis vabadust mitte seda et peangi mängimise jaoks ringi jooksma lihtsalt ütlesin oma seisukoha et minu puhul ei ole tähtis see et saan vr kasutades rohkem ringi liikuda kui cv1-ga
Cv1-ga peaks saama ka piisavalt ennast liigutada diivanil et ei lähe levist välja
Jah ja lõpetuseks minu arvamus on et peab ise neid mõlemaid testima eks näha ole kumb parem ja ilmselt veel mõlemad kehva võitu ja tuleb veel oodata paremaid videokaarte ja cv2 või cv3 et oleks resu kõrgem ja pilt ilusam ja muid parandusigi ilmselt, aga vast saab seni midagi teha selle cv1-ga seni kuni tulevad paremad.Ja eks siis näha mis firma peale jääda.
viimati muutis Aivo998 23.02.2016 13:58:24, muudetud 3 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
23.02.2016 14:20:09
|
|
|
Scart. Ytle miks mina peaksin kallima HTC ostma, kui ei kasuta tema k6ikki v6imalusi? Ja HTC ei ole ju kylge ehitatud k6rvaklappe, mina ei viitsi neid iga kord eraldi pähe toppida. Teiseks on see HTC minu silmale rohmakas ja raskem kui CV1. Kolmandaks ei taha tuppa lisa juhtmeid ja "karpe" eri toa nurkkadesse. CV1 v6tan näiteks kaasa, kui kuhugi seda näittama tahan viia, HTC puhul peab lausa "väikest ehitustööd" sellisel juhul tegema.
Lyhidalt märks6na: mugavus ja seega CV1!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
23.02.2016 14:31:28
|
|
|
Avot. väga õige tähele panek selle htc puhul on tõesti palju rohkem jamamist peab need kuradima karbid kuhugi toa nurkadess veel panema ja juhtmed sel juhul vedama.Ja see htc näeb tõesti välja rohmakas minu arust ka rift näeb kuidagi ilusam ja kergem välja(Ja ilmselt ongi veits kergem)
viimati muutis Aivo998 23.02.2016 14:31:49, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.02.2016 14:31:45
|
|
|
Avot kirjutas: |
Scart. Ytle miks mina peaksin kallima HTC ostma, kui ei kasuta tema k6ikki v6imalusi? Ja HTC ei ole ju kylge ehitatud k6rvaklappe, mina ei viitsi neid iga kord eraldi pähe toppida. |
Mitte ükski tõsine gamer ei hakka neid klappe nagunii kasutama, aga okei.
Kolmandaks ei taha tuppa lisa juhtmeid ja "karpe" eri toa nurkkadesse. CV1 v6tan näiteks kaasa, kui kuhugi seda näittama tahan viia, HTC puhul peab lausa "väikest ehitustööd" sellisel juhul tegema.  |
Milliseid lisajuhtmeid? Lighthouse on dumb-tech, vajab ainult voolu ning üldiselt on Vive puhul juhtmeid ikka tuntavalt vähem kui Riftil.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
23.02.2016 14:43:23
|
|
|
Noo nii SCART mis klappe siis tõsised gamerid kasutavad ?????
Võtsin oma klapid maha kuna jäävad ette mõnele !!!
Ja mul on isegi plaanis ilmset hakata kasutama rifti klappe kui rifti kasutan.Ja miks sel juhul ei peaks need sinu TÕSISED GAMERID(nagu Scart ütleb) kasutama siis rifti klappe.Mind lausa huvitab mis klappe need tõsised gamerid siis kasutavad et neile ei kõlba rifti klapid mis heliga siis need tõsised gamerid on harjunud äkki mul oleks ka vaja neid tõsiste gamerite klappe vaja olen mõelnud küll vahest et tahaks veel paremat helipilti saada ja veel rohkem stuudio kvaliteedi lähedast helikogemust saada.
Võibolla siis sina SCART oskad mind aidata nende GAMERITE klappide soovitamisega
viimati muutis Aivo998 23.02.2016 16:31:32, muudetud 9 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.02.2016 14:43:56
|
|
|
Pole paha:
Spoiler 
Paistab, et mul vaja ainult graafikauuendus teha (mis on ka plaanis see aasta). Nii, et 4,7Ghz 2500K kõlbab veel küll
Isegi imestan, et ainult pooled raamid olid alla 90fps.
Eks aasta lõpus vaatab kui sügisel graafikauuendus ära on tehtud kas osta mängumonitor või VR HMD.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
23.02.2016 14:51:46
|
|
|
Scart. Minu teada läheb CV1 kyljest ainult yks juhe ja hargneb pc kylge. Kas eksin? Laual oleval anduril on oma juhe.
Mitu juhet on HTC kasutades (koos k6rvaklappidega)? Kysin, kuna täpselt ei tea. Piidasin ennem silmas anduri lisa juhtmeid. Nagu aru sain vajavad nad vähemalt elektrit, ennem kyl arvasin, et andurid on juhtmega ka pc yhendatud? Ei ole seda htc väga uurinud, kuna huvi on rohkem CV1 vastu olnud. Kui on lisa infot, siis anna aga tulla. Palun ainult ilma slängita ja viisakalt.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.02.2016 14:52:42
|
|
|
Ei ole seda htc väga uurinud, kuna huvi on rohkem CV1 vastu olnud. |
Lugeda ühte kümnetest hands-on artiklitest on tõesti ületamatu raskus.
Aivo998 - keda kotib, mida sina kasutad? Tulla muidugi oma tonniste can-dega vehkima on about enam vähem seal, milleks ma sind ka võimeliseks pidasin.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
23.02.2016 14:59:05
|
|
|
Scart. Väga kahju, et sinuga inimesemoodi suhelda ei ole v6ïmalik.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
23.02.2016 15:05:40
|
|
|
Scart. sina kahjuks hakkasid seda teemat esimesena tõmbama et ükski tõsine gamer ei hakka rifti klappe kasutama,AGA MIKS MILLEGA SIIS NEED TÕSISED GAMERID HARJUNUD ON ET EI KÕLBA RIFTI KLAPID KAS NEIL ON SIIS KÕRVAD NII ÄRA HELLITATUD NENDE GAMERITE KLAPPIDEGA VÕI ???? ET RIFTI KLAPPIDE HELI ÜLDSE EI KÕLBA
MINA KAHTLUSTAN ET NEED GAMERITE KLAPID JA RIFTI KALAPID SEAL VÄGA MÜSTILIST HELI KVALITEEDI VAHET EI OLE
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
23.02.2016 15:06:58
|
|
|
Normaalselt üldse suhelda ei oska enam keegi siin teemas? Tehke mingi muu alafoorum kus üksteisele puid alla lappida. Lasteaed.
Sooviks asjakohast infot lugeda.
Aivo998, rahune maha. Scart ütles, et enamus inimesi ei hakka neid papist oculuse klappe kasutama. Tundub, et need samasse auku nagu lennukites tasuta jagatakse, mürasummutus ilmselt null. Ma arvan, et mida parem mürasummutus, seda parem elamus. Aga kui sul soovi võid oma tonnised seisma panna nurka ja neid oculuse omi kasutama hakata. Üsna irooniline, mehel tonnised klapid, aga arvad, et teevad sama head häält kui oculuse omad? Jõle maha visatud raha. Ma isiklikult arvan, et enamustel on kodus paremad klapid juba olemas.
Avot, kui ei ole uurinud, misasja sa võitled siin siis? Mine loe, mitte ära lapi mingeid mõttetuid postitusi siia, millest mitte kellelgi kasu pole. Scarti vastu sul armastu suur, saada PS'e, eraelu ei pea siia toppima, pole VR'ga mingit seost.
Teemast niipalju, et ise kaldun Vive poole. Puhas spekulatsioon, aga mulle tundub kuidagi rohkem poleeritud ja paremini läbi mõeldud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.02.2016 15:14:09
|
|
|
Avot, Aivo998, ka riftil on head tracking. jah vähemate postidega, aga iirc ka oculus leidis, et on vaja endisest paremini trackida ja pandid ledid ka kuklale vms. Scart väljendub küll talle omaselt ja ka teid sütitavalt aga mõte ei ole vale - liikumise tracking on vaid üks ja tõenäoliselt lõpuks kõrvalisevõitu funktsioon. sama raua-/softilahendus on kasulik ka lihtsal head trackingul.
Aivo998, mängurid kasutavad pigem surround klappe, soovitavalt koos mürasummutuse ja mugava mikriga. jah, need ei ole heli osas nii kvaliteetsed kui korralikud muusika kuulamise klapid kuid mängimiseks oluliselt funktsionaalsemad. arvestades vr olemust, siis võiks surround klapid isegi parem kombinatsioon olla.
Tomorrow, lugedes netist selle testi kohta tagasisidet, siis prose osas on nõue ikka väga madalal. keskendub tugevalt gpu-le.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
23.02.2016 15:23:22
|
|
|
londiste kirjutas: |
These results were provided by AMD in an email to the media
2x Radeon R9 Nano 11.0
GeForce GTX 980 Ti 11.0
Radeon R9 Fury X 9.6
Radeon R9 Fury 9.2
GeForce GTX 980 8.1
Radeon R9 Nano 8.0
Radeon R9 390X 7.8
Radeon R9 390 7.0
GeForce GTX 970 6.5
|
|
Arvestades, et iga korralik GTX 970 on klokitud 980 tasemele, siis tegelik skoor 970-ga on ~8 kandis. Näiteks minu profiilikastiga:
Spoiler 
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |