Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muhekas
HV Guru

|
21.02.2016 06:19:26
|
|
|
Firefox on endale mingid reklaamvideod kylge pookinud ma vaatan. Vasakul all servas mitu korda Konsumi reklaamklipp olnud.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.02.2016 11:01:23
|
|
|
El-Fuego, Kuidas see firefoxi puutub, et mingi leht kuvab reklaami sulle? AdBlock peale ja asi korras.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
21.02.2016 13:30:23
|
|
|
Aga mis sellega oli, et vahepeal Google otsingu lehel Mozilla küsis nime ja emaili andmeid? Samas kirjutades juurde: "We care about your privacy" Oligi selline imelik kampaania või mingi phishing scheme, mas julgend puutudagi, et näha kuhu välja viib... Hetkel reklaamib FF for IOs 2-te ja küsib ka emaili.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
21.02.2016 13:32:07
|
|
|
Kuda ma keelt saan vahetada ? about:config alt miskipärast ei toimi ... või tegin midagi valesti ?
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.02.2016 13:42:17
|
|
|
Vael kirjutas: |
Aga mis sellega oli, et vahepeal Google otsingu lehel Mozilla küsis nime ja emaili andmeid? Samas kirjutades juurde: "We care about your privacy" Oligi selline imelik kampaania või mingi phishing scheme, mas julgend puutudagi, et näha kuhu välja viib... Hetkel reklaamib FF for IOs 2-te ja küsib ka emaili. |
Kindel, et Mozilla küsis?
Vb Google tahtis, et sa sisse logiksid vms.
kala1 kirjutas: |
Kuda ma keelt saan vahetada ? about:config alt miskipärast ei toimi ... või tegin midagi valesti ? |
Juba ammu on FF vaikimisi ühekeelne - selles keeles mille sa alla laadisid.
Samas:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/simple-locale-switcher/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/language-tools/
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.02.2016 14:58:37
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Vael kirjutas: |
Aga mis sellega oli, et vahepeal Google otsingu lehel Mozilla küsis nime ja emaili andmeid? Samas kirjutades juurde: "We care about your privacy" Oligi selline imelik kampaania või mingi phishing scheme, mas julgend puutudagi, et näha kuhu välja viib... Hetkel reklaamib FF for IOs 2-te ja küsib ka emaili. |
Kindel, et Mozilla küsis?
Vb Google tahtis, et sa sisse logiksid vms. |
Mitte võib-olla, vaid Google küsibki seda oma lehtedel kogu aeg, kui sa sisse loginud ei ole. Kui enam ei küsi ja näitab su nime paremal ülanurgas, siis tähendab et oledki sisse loginud.
Chrome brauser küsib ise sisselogimist kohe käivitamisel.
Ühelgi juhul ei ole keegi kohustatud seda tegema, vabalt saab sisse logimata kasutada nii Google otsingut ja Chrome brauserit.
tsitaat: |
Hetkel reklaamib FF for IOs 2-te ja küsib ka emaili
|
Mina eii näe mitte kusagil sellist jama. Sul on vist mingi putukas seal tegutsemas tõepoolest. Ja sel juhul ei pruukinud ka Google otsingu lehel küsijaks olla Google ja kohe kindlasti mitte Mozilla.
Ei maksa kontrollimata sodi paigaldada ei brauseri külge ega süsteemi, igasugu üllatusi tuleb nendega.
Seal võib vabalt ka mingeid Mozilla lisafunktsioonide "reklaame" näidata. Vahepeal oli vist Firefox sync seal (mis küsibki registreerimiseks mingit sinu meiliaadressi) ja ma ei tea, kas Pocketi ilmumisel ka seda reklaamiti?
Spoiler 
Muide, Mozilla support näitab vaikimisi millegipärast eestlastele "ee" lehekülgi, mis nüüd paistab tähendavat Ewe keelt (kusiganes maailma otsas seda siis ka ei räägita). Eesti keele valimisel käsitsi hakatakse näitama "et" lehekülgi.
Brauseris keele valikutes oli vaid vaikimisi en ja en-us. Kust see "ee" võeti, jääb arusaamatuks. Küllap on Mozilla oma veebi konfis näpukas.
Spoiler 
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
21.02.2016 15:24:22
|
|
|
mingi aja tagant pean FF kinni panema, sest hakkab "laagima".. pärast jälle ok.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
21.02.2016 16:14:38
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
El-Fuego, Kuidas see firefoxi puutub, et mingi leht kuvab reklaami sulle? AdBlock peale ja asi korras. |
Ma muidugi ei jälginud kuidas ja mis täpselt oli kuid tundus nagu see oleks FF-ga kuidagi seotud olnud.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
21.02.2016 17:20:23
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Muide, Mozilla support näitab vaikimisi millegipärast eestlastele "ee" lehekülgi, mis nüüd paistab tähendavat Ewe keelt (kusiganes maailma otsas seda siis ka ei räägita). Eesti keele valimisel käsitsi hakatakse näitama "et" lehekülgi.
Brauseris keele valikutes oli vaid vaikimisi en ja en-us. Kust see "ee" võeti, jääb arusaamatuks. Küllap on Mozilla oma veebi konfis näpukas. |
Kus kohas või mis võrgust sa seda näed? Mul tuleb "en, en-US" peale küll ingliskeelne leht ette.. Vaikimisi peaks kõigil eestikeelse Firefoxi kasutajatel "et" ka olema seadetes määratud vist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.02.2016 17:29:42
|
|
|
Kusjuures oli küll mingi ankeet avalehel. Vaatasin isegi, et mis jama on. Mingi internet privacy thing tekkis pärast Firefoxi uuendamist, aga lõpuks kadus ära. Ei hakanud seda täitma, kuna eesmärk jäi arusaamatuks - mingi internet neutrality või privacy teema.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
21.02.2016 19:50:03
|
|
|
Dogbert, Betamax, täpselt default avalehel seda reklaamibki. Muidu ei oleks maininudki, aga tundus natuke naljakas Internet Privacy õiguste eest võidelda ja siis samas täisnime ning emaili küsida:P
El-Fuego, ega jah, mõned lehed vahpeal näitavad, vahpeal vist tellimusi väga pole, siis ei näidata. Suurem osa ajast kehtib ka tava, et registreeritud ja sisseloginud kasutajaid ei spämmita nii ohtralt...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.02.2016 20:17:33
|
|
|
kummaline jama
acestream samaaegselt töötab, siis firefoxiga brausides tõmbab bad pool errori ja sinine ekraan
võtsin hetkel firefoxi hardware accelerationi välja, vaatab, kuidas olukord jätkub
kõrvale, et mingid pelad ja jutud ei pange, samuti ei pange nad koos acestreamiga
samas garanteeritud pangemine, kui firefoxiga mõne video lahti võtan või mahukamat veebilehte scrollin
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.02.2016 00:26:22
|
|
|
merikes kirjutas: |
Dogbert kirjutas: |
Brauseris keele valikutes oli vaid vaikimisi en ja en-us. Kust see "ee" võeti, jääb arusaamatuks. Küllap on Mozilla oma veebi konfis näpukas. |
Kus kohas või mis võrgust sa seda näed? Mul tuleb "en, en-US" peale küll ingliskeelne leht ette.. Vaikimisi peaks kõigil eestikeelse Firefoxi kasutajatel "et" ka olema seadetes määratud vist. |
Ei ole eestikeelne Firefox, on US English. Võrk on Telia oma.
Ai, ma juba unustasin, ma vist googeldasin seda. Mozilla default start page või midagi sarnast ja google, sinder, saatis mu sinna imelike konksudega leheküljele. Vabandust, valehäire!
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.02.2016 10:20:30
|
|
|
Ma ei saa aru, mis põhjustab seda hiire üle video liigutamisel (vaatasin ka YT teemasse):
-delfi.ee video käib puhtalt
-YT hakib kergelt
-PMO videod hakivad kohutavalt ja tõmbavad FF'i üsna kooma
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.02.2016 01:10:57
|
|
|
Mõlemad kasutavad graafikakiirendust, st nii video kui hiirekursor. Probleem võib olla graafikadraiveris või -kaardis.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
26.02.2016 12:10:20
|
|
|
tere
mul on viimased päevad google otsing vene keeles.. milles asi?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.02.2016 14:22:37
|
|
|
p3000 kirjutas: |
tere
mul on viimased päevad google otsing vene keeles.. milles asi? |
hakkasid venelaseks...google teab...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
26.02.2016 14:47:01
|
|
|
masmre kirjutas: |
tere
hakkasid venelaseks...google teab...  |
muud variandid?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
26.02.2016 15:46:03
|
|
|
p3000, VPN-i ei kasuta? Teine asi vaata google cookied üle.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.02.2016 15:48:30
|
|
|
masmre kirjutas: |
tere
hakkasid venelaseks...google teab...  |
muud variandid? |
Brauseri seaded?
Väline IP aadress?
Need üldjuhul mõjutavad.
Aga soovitav on kasutada https://www.google.com/ncr linki anyway, see on asukoha-neutraalne otsing ja ei panda sinu riigi tulemusi ettepoole.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
26.02.2016 16:04:52
|
|
|
starman kaabel-net, vpn-i pole, kasutan ghostery-t.
muutsin ka keele -> eesti, aga ei muutunud (vale!) , muutub küll
edit
keele muutmisega sain KORDA!
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.02.2016 20:33:19
|
|
|
mul on firefoxiga youtube embedditud klipid ilma liidese graafikata, kogu cache ja cookied ära nullida, siis on ehk mõneks külastuseks kõik korras ning sseejärel hakkab sama jant taas pihta
väsisin sellega võitlemisega ära, ehk kellelgi kogemus või leiab probleemi kohta netist rohkem infot
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.02.2016 23:11:30
|
|
|
Ohhoo, ma mõtlesin, et mul see linuksi-spetsiifiline viga, aga nähtavasti pole ma ainus ja juhul kui sa ka linuksi peal pole, siis op-süsteemist sõltumatu. Lahendust kahjuks ei tea.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
26.02.2016 23:26:17
|
|
|
Mul oli selline probleem nii Win7 kui ka Ubuntu (15 oli vist). Win sai iseenesest korda, kuid ubutu tänaseni sarnane
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.02.2016 23:49:20
|
|
|
Alguses mõtlesin, et HV-spetsiifiline probleem, aga esineb siiski ka teistel saitidel sama jama.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|